Zari
ohodnotit

Kill Bill

Další název:
Kill Bill: Vol. 1
Žánr:
Rok:
2003
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
9.10.2003
„Byl to její svatební den a oni se ji pokusili zabít. Po čtyřech letech se „Nevěsta“ vydává na cestu pomsty.“

Komentáře k filmu Kill Bill

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 83
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2024
Mnohdy absurdní krveplný   film o jedné pomstě v partě   zabijáků. Je to jízda pro   otrlé, ale svým způsobem   pobaví. Dobře obsazené.
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.12.2020
Zase je mi jednou dáno jít   proti proudu. Filmům Quentina   Tarantina jsem nikdy   nedokázal přijít na chuť.   Tenhle pán je podle mě jenom   obyčejný egocentrik ale to   sem koneckonců nepatří.   Tenhle film, kterému se   nevím proč říká kultovní   je jen naprosto samoúčelná   řezničina zabalená do   příběhu, který je jedno   velké a opotřebované   klišé. Nejzajímavější na   tomhle filmu asi je kolik   výborných herců se do něj   podařilo sehnat. Ale stará   filmařská pravda říká,   že ani sebehvězdnější   herecká sestava není   zárukou dobrého filmu.   Jediné plusové body těmto   nesmyslným jatkám se   donutím dát za kameru a   hudbu a to je na dobrý film   opravdu dost málo!!!!
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.10.2020
Spousta krve a soubojů o   holý život. Naštvaná   hlavní hrdinka jsi jde pro   pomstu a celkem se jí to   daří.
T2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.9.2018
║Rozpočet   $30miliónov║Tržby USA   $70,099,045║Tržby   Celosvetovo $180,949,045║   Tarantino je majsterko v tom   čo robí! Nárez! /videl v   kine 2x: 95%/
Wiikii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.9.2018
Jako vždy u Quentina   Tarantina dokonalý hudební   doprovod(neplést se zvukovým   doprovodem) k uvolněnému   snímku se šíleným   množstvím krve. Ale jen   hudba to nezachrání a já   jsem se za celou dobu filmu   nedokázal pořádně uvolnit.   Užíval jsem si snímek   většinou jen s tou   Tarantinovou hudbou.. ....   HODNOCENÍ: 65%
POMOthy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.9.2018
Mimoriadne sľubný rozjazd   verím tomu že mimoradne   skvelého filmu. Čiste   vizuálna a akustická   fashion-žranica s farebne   promenlivou paletou nálad.   Ale je zcestné hodnotiť ju   samostatne. Prvá polovica je   trochu bez šťavy, zatiaľ   čo pri tej druhej som   nedýchal. Teoreticky by v   duchu druhej polovice mal   začať Volume 2. Ak začne,   potom som naozaj zvedavý,   aké bude vyvrcholenie celej   šou. Ak to skutočne bude   ešte ďalej gradovať, ako z   trojhodinového celku z toho   vzíde geniálne dielo,   ktorého DVD si dám za sklo   do zlatej vitrínky. Verím   tomu že sa tak stane a   predbežne dávam 5*. A   kladiem si kľúčovú   otázku: Je vôbec možné,   aby sa z tak nulového námetu   dala natočiť tak efektná a   coolová filmová seansa?!
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.10.2016
Tenkrát jsem na tom byl v   kině a teď si to zopáknul a   porád film umí pobavit a   dobře funguje. Maniak z   videopůjčovny, pan Tarantino   namíchal koktejl akce,   humoru, krve, různých   odkazů na jiné filmy atd.   výsledek má šťávu, je   působivě a originálně   natočen a dodnes nechápu   proč druhý díl je úplně   jiný, ale dle mého hodně   slabý oproti dílu prvnímu?!
roox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2015
Jak já nesnáším hektolitry krve...
Ale tady mi kupodivu nějak   nevadí. Zpracované to je   úžasně, Tarantino, to má   holt v paži. Hudba   perfektní, obsazení   špičkové, hlášky už   legendární. Jen si ale   říkám, jestli ona to   vlastně není dokonale   propracovaná parodie....? No   prostě kultovka své doby, na   které jsem, jako na jednom z   mála filmů, byl i na   premiéře v kině!
Xpojntman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2015
Jak hlasa filmový apoštol   Tarantino: Ezechiel 25:17,   zní: "Cesta   spravedlivého ze všech stran   lemována jest   nespravedlností, sobectvím a   tyranií lidské zloby.   Požehnán buď ten, kdo ve   jménu lásky a dobré vůle   vyvede slabé z údolí   temnoty, neb ten jest   skutečným pastýřem a   spasitelem zbloudilých   dětí. A já srazím k zemi   mocným trestem a divokým   hněvem všechny, kdo se   pokusí otrávit a zničit mé   bratry. A když uvalím svou   mstu na tebe, seznáš, že   jméno mé je Bůh…“
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2015
Já si myslím, že právě   tak to Tarantino natočit   chtěl! Ani komix, ani drama,   ani komedie. Od všeho je tam   něco a je to natočeno   velkolepě. Tarantino se s   ničím nepáral a neváhal do   svého filmu dát kdejaký   žánr. Nemám ráda krváky,   ale tady je to jiné, pod tou   krví se ukrývá komično a   to asi Tarantino zamýšlel.
geojezek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.6.2015
Umu Thurman
moc nemusim, ale tenhle film   potreboval nekoho podivneho.   Sam je cely podivny. Neco mezi   komixem a parodii na   "litaci" kung fu   filmy. Ovsem masakr to je   slusny :-)
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.12.2014
Tarantinovi filmy jsou tak   krásně nevšední . Jeho   styl režie a vyprávění   jsou naprosto originální.   Člověk čumí na film a   najednou se objeví ujetá 5ti   minutová kreslená vsuvka :-D   fakt bláznovina a co teprve   jedna mladá princezna s   nebezpečnou kuličkou na   řetězu, která připomíná   lacinou japonskou escortní   šťětku :-D pak přijde   brutální masakr, kterej   hodí Tarantino(nejspíš   kvůli slabším povahám či   úsporným důvodům) do   černobílýho režimu :-D   Poté nějaké to indiánské   skalpování a film skončí   defakto v nejlepším...už se   těším na dvojku---->90%
volam.sa.pistik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.11.2013
Zabíjanie ako zmysel života
Škoda, že som nebol   obdarený rozumom a preto   nemôžem zdieľať a chápať   to nadšenie a rešpekt k   Quentinovmu filmovému umeniu.   Samozrejme ani tu sa nezaprel   a síce to každý považuje   za maximum, ja za totálny   odpad. Pri podobných   "veľdielach"   ľutujem, že tu nie je   hodnotenie nula, lebo tá   jedná hviezdička je až moc.   Film je samozrejme príšerný   vo všetkých smeroch a možno   by tým nadšeným kritikám   prospelo povedať "veď   kráľ je nahý". Ja   viem, že film by mal byť   zábava, ale z jeho filmovej   výpovede je evidentné, že   má chorú myseľ. Ono keď   Quentina tak vzrušuje   násilie a krv, možno by mal   zájsť s armádou do prvých   línii do Afganistanu, Iraku,   okúsiť turistický výjaz po   Misurate, alebo mal zájsť   pozrieť s Johnom McCainom   "demokratických   povstalcov" do Sýrie, a   tí by mu ukázali ako   zavádzajú ľudské práva v   podobe vypálených   kresťanských, kurdských a   alawitských dedín. Možno by   už bol konečne spokojný,   ... alebo by sa povracal,   odletel späť do zlatej vily   a točil už iba rozprávky
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Režie Q.Tarantino opět dost   brutální a krvavý filmík z   jeho produkce.Akčních scén   moc není ,ale to čeká až   ve dvojce.
Naki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Akční hovadinka, do které   Uma Thurman patří jako ryba   do vody, ale to je celé.   Všichni svatí se totiž   slitují nad Tarantinem, když   tehdy prohlásil, že chce   natočit nejlepší akční   film všech dob. Sorry, ale   tohle vážně ne.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2013
klasický Japonský Kung-fu film :-D
Quentin Tarantino točí   zvláštní filmy a z toho mě   nikdo nevyvede, nenatočil   snad nic co by bylo vyloženě   klasické ztrácelo se v   ostatních snímcích , jeho   rukopis je hned znát. Ale   film je zábavní průmysl a   Kill Bill mne nijak neurazil,   neuchvátil ale ani   nepohoršil. Štvala mě   děsně natahovaná   závěrečná bitva, také je   to dost přehnané, ale to je   ten Tarantino no
Cinik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.9.2012
Život je příliš krátký...
... než abychom plýtvali   časem sledováním   takovýchto hovadin...

Film odkazuje k   béčkovým akčním filmům,   přičemž není jasné,   jde-li o jejich parodii či   zmršenou oslavu. Po   kvalitativní stránce je   nakonec ve většině   parametrů stejný či možná   ještě horší než ony.
cabalaci
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2012
brutální předehra Kill Bill vol2
tenhle film hodnotím stejně   jako 2 i když je   horší.Kdyby nebylo téhle   krvavé části nebylo by   také překvapení z vol.2.   Jen mi připadá jako by jí   O-ren Ishii uďelala to   nejhorší ze všech.Protože   kvůli ní vyvraždí skoro   celé Japonsko a Billa   hlavního viníka jenom   poťuká jako klávesnici.Cool   akční scény .Stopáž   uteče jako voda.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2012
Kultovní film v režii   Quentina Tarantina v hlavní   roli s Umou Thurman, to   nemohlo dopadnout zle. A taky   že ne.
Už jen jméno   režiséra je zárukou   neobyčejné podívané,   Tarantino je fakt mistr.
Natočil velmi svižný   film, napínavý, s   inteligentním scénářem a   výborným černým humorem.   Výborní jsou i ostatní   herci, hlavně Lucy Liu.
Jedna z vyjímek, co se   týče akčních filmů, na   které se podívám opravdu   rád. Výborný krvák s   nezapomenutelnou znělkou. A   David Carradine je taky super.
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.10.2011
Mám rád bojová umění, ale   bez drátů. To, co je zde, je   spíš zesměšňuje. Na to,   že to má být pocta   hongkongským filmům 60. a   70. let, mi to občas   připadá spíš jako parodie   až výsměch. Vlastní téma   filmu není špatné, ale   zpracování ubohé.
movie-freak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Z tohoto filmu se právem stal   fenomén. Fanouškové Q.T.   snad ani jiný výsledek   neočekávali. Skvělý   příběh, zkultovňující   hlášky a scénky, super   muzika a hektolitry krve.   Super.
urthred
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2011
...
Někomu se možná zdá, že   scénář není větvený jako   rodokmen rómské rodiny,   nebo, že krev stříká po   litrech i z míst odkud by to   nebylo možné a proto   sníží hodnocení. Ale mě   se to líbilo. Nechci aby to   vyznělo tak, že jsem sadista   a vyžívám se v usekávání   nejrůznějších částí   lidského těla. Háček je v   tom, že to Tarantino prostě   natočil tak poutavě, že mě   ty litry krve a jednoduchý   lineární scénář líbil...
ergotoxin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Tarantino miluje béčkové   akční filmy a svým dílem   je posouvá na jakousi   vyšší rovinu. Kill Bill   bych osobně nominoval za   "nejáčkovější z   béčkových". Kdo od   filmu očekává čirou   zábavu v podobě napětí,   bojového umění,   hektolitrů krve a šílených   japonek, rozhodně nebude   zklamán.
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2010
Tak Quentin umí dělat nejen   gangsterky…V týhle akční   řeži rozhodně ukázal, že   ho neživí jenom vtipně   napsaný dialogy, originální   scénáře, trefně vybraná   hudba a áčkový obsazení   hlavních rolí.Všechno je   obsažený totiž i tady, i   když těch dialogů celkem   logicky tolik není, ale to   neberu rozhodně jako zápor   – třeba Gauneři byli   obzvlášť v prvních   minutách ukecaný až moc,   ale tady hluchý místa v   dialozích díky jejich   větší stručnosti   chybí.Nahrazuje je totiž   povedená akce, kdy se na v   teplákovce oblečenou Umu   Thurman skutečně dobře   kouká, souboje jsou   dostatečně přehledný a je   jich asi tak akorát –   nejvíc sem se bál právě   toho, že se to zvrhne jenom v   nějaký jatka, horko těžko   spojený béčkovym   příběhem a přestože v   týhle první části souboje   opravdu převažujou a   informací k příběhu je   jako šafránu, dobře sem se   bavil.Až na ten mírně   utahanej začátek – první   boss nebyl nic moc, zato   probuzením Nevěsty se to   pořádně rozjelo.Chválím   též povedenou manga pohádku   o životě O-Ren Ishii.
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.6.2010
Od začátku dokonce,skvělá   podívaná.Nejlepší je   pochopitelně závěrečný   boj s Oren Ishii,nebo boj s   přímo šílenou Japonkou   Gogo.Příběh doslova skvěle   vymyšlený a nezklamala ani   2.
stvspm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2010
Misterióní hudba..
Vždy když se zaposlochám do   hudby je fascinující   jednoduchá ,ale přitom   krásně poetická .. velmi   vhodně použitá krása
cragel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Kill Bill
Od tohoto filmu jsem čekal   mnohonásobně víc.Zbytečně   příliš nereálné   krve.Příběh by se dal   natočit za 10 minut takže   jsem se u filmu ani moc   nezabavil.Co se týče Umy tak   zahrála dobře matku, která   přišla o své dítě a hudba   byla taky velmi dobře   vybraná, ale tyto fakty   pořád nemohou z tohoto filmu   udělat umělecké dílo.
trolejbusik212
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.10.2009
jelibo hlavu no spiše jelibo   masakr tento film se tké   skladá z 2 dílů a pokud   chcete příjít na tento   příběh musíte vidět oba   dva díly
HE.SHE.
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.10.2009
pane to je ale krvák,krev   stříká,nohy lítají,ruce   lítají,malá asiatka se   ohání ozubenou koulí....ale   pozor!..Uma je lepší a   rozseká ji na kaši,všechny   rozseká...ale o čem to je?   mělo by se to jmenovat   rozsekej je všechny a strč   prsten do Billa.To už je   lepší Sejmi je všechny s   Monikou Belluci,protože při   sledování   .....tohohle....clovek   nepociti nic,chvili jsem i   koukal do blba.Myslim ze kdyby   se pod rezii nepodepsal   Tarantino,skoncil by film tak   na 50%.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2009
skvěle natočené akční   drama tento film je jeden z   nejlepších za posledních 20   let skvělé obsazení je   zárukou
dobré   podívání
Pacinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.7.2009
Dle mě jeden z nejlepších   filmů co byl kdy natočen.   Ono už jen když se   podíváte na jméno režisera   a scenaristy, a pak na   obsazení, vám musí   napovědět, jak velmi dobrý   film to je.
Osobně   mám jednu velkou výtku v   dabingu (ostatně já celkově   moc český dabing nemusím, i   když je poměrně hodně   kvalitní). Výtku v dabingu   Umy Thurman. Je hrozný! Ona   nemá tak hrubý hlas a taky   daberka evidentně neumí moc   japonsky, špatně vyslovuje.   Patrné je to hlavně ve   scéně než Belatrix usekne   Sophii ruku a křičí O-ren   IshiI. Správně by tam meli   zaznít dvě i! Protože tak   se jmenuje O-REN ISHII V   česštině,ale nezazní.
Ale tím mé výtky   končí.
Skvěle   hrané, výborné   dialogi...prostě znamenitý   film.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Jeden z nejkrvavejsich snimku   Q.Tarantina.Velmi dobre   napsany scenar a herecke   obsazeni,ktere zvolil pro   tento kousek,je vice nez   hvezdne.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.6.2009
Tarantino se u Killa pěkně   vyřádil a spojil různé   styly a celý film může   působit trochu chaoticky, ale   to je právě na něm ještě   více zajímavé o pomstě je   hromada filmů ,ale tento o   ženě , kterou připravili o   vše a jde si tvrdě za svým   cílem nemá chybu. A na   jednou film končí a   Tarantino to rozsekl na dva   filmy… next VOL.2
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.6.2009
Quetin Tarantino natočil   další krvák o pomste   nevesty.Vyvraždili jí celou   rodinu,štyřčlené   komando.Krev tam stříka   všude jako přehnaná   fontána a to mi vadí.Postavy   se dají samotná Uma Thurman   se dobře ujala.Není to   búchvico,ale za kouknutí to   stojí.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.6.2009
Nevím proč, ale Uma Thurman   mi do té role tak nějak   nesedla ... hrála dobře, o   tom žádná, ale prostě bylo   na ní něco co mi neustále   vadilo ostatně jako na   každé postavě celého filmu   :-D .... Nakonec se tato   negativně znějící kritika   obměnila v příjemné   zpestření krásně   zpracovaného filmu .... Co   mě překvapilo bylo obsazení   Davida Carradina do role   záporáka .... neb si jej   pamatuju coby velice kladnou   postavu Kwai Chang Caine v   seriálu Kung fu: legenda   pokračuje a ze spousty   dalších kladných rolí.
raindog
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.1.2009
...
Nechť se na mě nikdo   nezlobí, ale Béčko bude   vždycky jen Béčkem a to i v   případě že ho natočil   autor Pulp Fiction, Čtyř   pokojů či Jackie Brown.
ondrech
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.1.2009
Jednicka u me vyhrava a vzdy   se na ni rad podivam. O   opravdovych tarantinovych   hodnotach me presvedcil prave   tento film. Pulp Fiction me   moc nechytl, Jackie Brownova   me vylozene stvala, ale Kill   Bill jsem dokazal sledovat ve   tri v noci a uzivat si kazdy   detail.
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.1.2009
Úžasný film, jež nemusí   sedět každému, ale mě se   Tarantino do vkusu trefil. Je   to hodně jiné, než jsme   zvyklí, ale je to své a má   to spád. Hlavním   poznávacím znakem je   šablonovitost-potoky krve-a   dost velká inspirace asijskou   tvorbou.
Llewelyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2008
Velice kontroverzní film.   polovina lidí ho miluje,   polovina nenávidí, stejně   jako režiséra Q. Tarantina a   jeho další filmy. Tento se   mi zdá tak originální, že   je nemožné mluvit o něm   jako "vykrádačce"   i když jsem opravdu viděl   scény okopírované. Děj, i   když jednoduchý, přeci jen   velmi zajímavý. Co je také   plus tak to kapitoly,   zpřeházené podle stylu   režiséra jakým filmy   dělá. A dělá je dobře.  
Spoustě lidí   přijdé na hlavu, když se   někomu ta hlava usekne a krev   z něj cáká jak ze zahradní   hadice - nadsázka a humor,   nesmí se to brát   realisticky. Skvělý nápad   také ta kreslená scéna s   O-ren..prostě výborný film   u kterého se nudit   nebudete...
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2008
PRvní polovina filmu je   taková průměrná a celkem o   ničem, ale za to ta druhá   polovina, to je super akční   jízda Quentin Tarantino   prostě umí.
Amthauer
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Podle mne spolu s dvojkou   nejlepší Tarantinův počin   (i když vezmu v úvahu Pulp   Fiction a Reservoir Dogs,   Death Proof v úvahu ani   nepřichází). Velmi silná   stylizace, perfektně   natočená akce, všelijaké   experimenty apod. A to,   prosím, nemám rád japonskou   kulturu...
sarf
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.8.2008
Sám o sobě výborně   natočený snímek, který   ovšem ve srovnání s dvojkou   funguje spíš jako její   úvodní pasáž. Klobouk   dolů před hereckými výkony   i choreografií bojových   umění. Sám o sobě   jednoduchý příběh   likvidace bývalých   spolubojovníků z   vražedného komanda nenudí,   ačkoli čeká na svoje   rozkošatění i zevrubné   vysvětlení na druhý díl.
arciking
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2008
Ludvík Vaculík řekl, že   reklama je "umění   hovna". To platí i o   tomhle filmu.......režie,   kamera, střih, hudba a nevim   co ještě jsou výborné, ale   ta hovna, z kterých to je   splácáno dohromady, tak ta   jsou až zatraceně   smradlavá.....nevim, možná   to byl záměr, ale nijak mě   to nenadchlo....
Radek71
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.7.2008
Nevím jak to dělá,ale film   se mu podle mne povedl.Je to   ulítlé natolik,že se to   naprosto nemůže líbit   těm,co mají rádi potoky   krve,přesto,že ji je tam   oceán.Vulgarismy každým   druhým slovem tu   patří.Podsvětí obvykle   nemluví spisovně.Krev ,jak   by řekl klasik, stříká z   plátna až do šesté   řady.Přesto mám z filmu   pocit,že tu nebyl,žádný   kalkul,přilákat do kina   zvrhlíky a   pubescenty.Myslím,že ti by   na tento film nešli.Skvělé   bojové scény a přímočaré   rozhovory za doprovodu muziky   Morriconeho, jako z   klasických filmů,kdy hlavní   hrdina pronáší patetické   souvětí,nebo spíše věty   jednoduché,nezřídka protne   typická věta z Tarantinovy   produkce.A vy si najednou   uvědomíte,že koukáte na   film,který se vás snaží   spíše pobavit,než   šokovat.Protože té krvi   prostě   nevěříte.Uvědomujete   si,že je vepřová....ikdyž   na ni asi padlo hodně   prasat.Přesto bych pro   jistotu na film nepustil   nikoho ,kdo si rád hraje na   to co vidí v tv.
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.7.2008
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Tady se Quentin Tarantino   opět vyznamenal. Když jsem   byl na filmu v kině, odešla   během finálního zápasu Umy   Thurman s Crazy 88 polovina   sálu! A to myslím mluví za   vše. Rozhodně stojí za   zhlédnutí už jen kvůli   stále originálním bitvám,   která je ve filmu jedna za   druhou. doporučuji všem   milovníkům Pulp Fiction a   japonských filmečků.
Hugin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2008
Když pominu fakt, že je ve   filmu mnoho chyb a   nelogičností, a to ,že film   není žádnou poctou, ale   prachsprostě obyčejnou   vykrádačkou, celý příběh   a hlavně část   odehrávající se v Japonsku,   která je, asi právě proto,   nejlepší částí obou   dílů, má film svůj spád,   tarantinovský humor a   nadsázku. Nepůvodní, ale   vhodně zvolený hudební mix   a zařazení animované   sekvence přispělo k   vyššímu hodnocení.
Uma by se neměla s tou   katanou pouštět do   žádných větších akcí,   jinak by si s ní mohla   ublížit.
WFan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2008
Když jsem tenhle film viděl   popré, byl jsem nadšený.   Jenže pak jsem viděl   Grindhouse, a Kill Bill se ve   srovnání s ním vypadá jako   nějakej předfilm.Docela   úlet.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.3.2008
Perfektní parodie na všechny   možné filmy. . . . V tomhle   filmu jsem poprvé zaznamenal   Luci Liu(nešla   přehlédnout). Moc jí to   sluší:-)
Baty
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.2.2008
Zabte mne, suďte mne,   usekněte mi klidně hlavu a   nebo třeba klidně dvě, já   tenhle film ale prostě   neberu. U filmu se chci smát   nebo bát, prožívat osud a   nebo alespoň koukat na   pěkné obrázky. U tohoto   filmu jsem pouze koukal   (někdy i do blba) a vlastně   čekal, až to skončí.   Prostě žádná emoce. No   jedna přece. Údiv nad tím,   jak někdo může dát tolik   peněz a energie do takové   pitominy. Uma Thurmann se   samurajským mečem na mne   působila jak elegantní muž   oblečen v kvádru jedoucí na   oslovi. Já vím, já vím,   prý se to někde rok učila.   Prostě tak a ne jinak. Celé   to na mne působilo trapně a   přiblble a nepomohly tomu ani   takové snahy, jako hra se   stíny, či závěrečný   souboj v zasněžené zahradě   s detailem vodní klapačky.   Jo to byla parodie?   Aháááá. Dávám 3 a   vzhledem k dobrému střihu,   který mimo jiné doporučuji   jako studium všem   střihačům amatérům,   dávám čtyři. Nastříhat   tolik seků a fiků, aby to   vypadalo tak, jak to alespoň   vypadalo, to muselo dát teda   fušku. Tak si říkám, jak   by byl celosvětově hodnocen   tento film, kdyby ho   nenatočil Tarantino.
Rene1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.2.2008
Tak těch bojových scén je   tam až příliš mnoho a   nudí. Parodie to je, ale   humor je tak jemný, že je   až nepostřehnutelný. Celkem   vzato jsem očekával víc.   Myslím, že Tarantino   přešlapuje na místě. Jeho   nadšeným fanatickým   ctitelům to asi stačí(ti by   skákali nadšením do stropu,   i kdyby slovo od slova   zfilmoval Komunistický   manifest), ale pro nás   ostatní to je zklamání.
foxx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Je asi všeobecně známo, že   filmy Quentina Tarantina se   dělí na dva tábory.   Naprosté oddance a zaryté   odpůrce. Není nic mezi tím.   Já patřím k té druhé   skupině, přesto i já jsem   před časem neodolal   mediálním recenzím a   vábničkám distribučních   společností a rozhodl jsem   se na Kill Bill podívat.   Myslel jsem, že bych svůj   názor snad mohl poopravit.   Bohužel, nestalo se tak.   Jistě je to snímek   nadprůměrný, ale snad jen   díky hvězdnému obsazení a   kvalitnímu střihu bojových   scén.
caseyjones
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2007
Vypraví o tom jak se mlada   žena ktera je u zabijackeho   komanda rozhodne skončit s   minulosti a vdat se založit   rodinu a žit klidny   život.Jenže vden sve svatby   zažije místo krasnych   okamžiku krvava jatka   všichni jsou mrtvi jen ona   živa zazrakem přežije a   upadne do komatu dlouhych 5let   když se probudí začne se   mstít.
Martas82
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2007
Ikdyž jsem fanouškem   Quentina Tarantina, tak   úšpěch s filmu Pupl Fiction   už nezopakoval a ani   nezopakuje. Kill Bill vol.1 je   plný krve, celkem velké   nadsázky, ale opět super   muziky. Příběh je opět na   přeskáčku, ale pěkný a   zajímavý.
Bill_Goldberg
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2007
Kill Bill opravdu nebaví   každého , ale fandy Quentina   Tarantina rozhodně neurazí .   A jestli se vyrovná Pulp   Fiction , nebo je ještě   lepší ??? Opět nás čeká   řada známých herců v čele   s Umou Thurman , jíž tato   role opravdu sedla namíru .   Film má klasicky promíchaný   děj ( takže když kousek   vynecháte , tak už jste mimo   obraz ) a stejně jako v PF je   výborně hudebně doplněn .   Některé scény jsou sice   hodně přehnané a krve z   každého vystříká nejmíň   50 litrů , ale divák sleduje   permanentní akci . Bojové   scény jsou opravdu   vynikající a to , že se   Tarantino vzdal většiny   digitálních efektů , je   dělá ještě   realističtější ! Já   osobně jsem se opravdu bavil   a stavím Kill Billa na   stejnou úroveň jako Pulp   Fiction ... bohužel druhý   díl už je citelně slabší   .
Ivett
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.9.2007
Kill Bill fajn film.   Zábavný. Splňuje vlastně   všechno, co očekáváte od   akčního nářezu s katanou.   A je pravda, že Uma se   samurajským mečem ohání   grandiózně. Jenže to trochu   zaniká v množství   ufiknutých končetin.Kdyby   třeba záverečný souboj s  
O - Ren Ishii byl   delší a víc promakaný,   nezlobila bych se. Ale i tak   je Kill Bill povedený film.
JVSoolen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.9.2007
www.classic-movies.blog.cz
Pocta akcnim krvakum ala   Quentin Tarantino. Spousta   odkazu pro fajnsmekry a   obrazove vytribene, i kdyz   ponekud prazdne. Ale mozna to   byl zamer.
weitinger
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.8.2007
Debata, zda je lepší   jednička. či dvojka, je   naprosto planá. Oba filmy   jsou sračky toho   nejhrubšího zrna a divím se   tomuto tvůrci, kam až zašel   v hazardu se svým jménem.   Jestli kdy nějaké měl.   Parodie vypadá úplně jinak,   zde to myslí moc vážně a   taky to dává na plátnu   znát. Kam se poděla   nadsázka a humor? V   přemíře kečupu a   utržených končetin? Počtu   mrtvol? Takhle asi vypadá   nadsázka po americku. Kde   jsou ty časy parodií na   špionážní dramata   francouzské školy. Nebo   české parodie   westernů....To bývaly časy.
basi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2007
Jestli je jednička lepší   než dvojka?Ano i ne.Každý   snímek je úplně   jiný.Zatímco jednička je   plná akce,násilí a drsných   soubojů dvojka je z úplně   jiného soudku a vyniká   především skvělým   výpravným stylem,který   připomíná a zároveň   skládá poctu legendárním   westernům od Sergia   Leoneho.Tarantino dokazuje že   ví o filmech úplně všechno   a servíruje nám všechna   profláknutá žánrová   klišé ve velice zábavné   formě.V prvním díle   procházíme s nevěstou   zběsilým tempem jen hrubě   načrtnutým příběhem,   dvojka rozvine všechny motivy   a vedlejší postavy a dovede   je k dokonalosti.Tarantino se   ukazuje v nejlepší formě,   nacpat tolik různých filmů   do jednoho a neudělat z toho   přeplácaný blábol to chce   kumšt … klobouk   dolů.Nezpochybnitelné je i   kvalitní herecké   obsazení,vybroušené dialogy   a jak bývá u Tarantina   zvykem naprosto přesně   padnoucí zvuková   stopa.Skvělá je i vizuální   stránka,nevěsta ve žluté   motorkářské kombinéze   vypadá opravdu dobře.To vše   dělá z Kill Bill jeden z   nejlepších filmů.Takže   otázka, který z dílů je   lepší je zbytečná.
muad
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2007
bille ??
Takže dílečko opravdu   fešné, po dlouhé době se   náš oblíbenec pustil do   dalšího režisérování a   zase to stále zato.Jedinou   věc mu to nemůžu odpustit:   výcvik Uny je čistě parodie   na 36.komnatu šaolinu a to   jsem od fandy tohodle žánru   nečekal. kdo nezná /   nesouhlasí, zkoukněte to a   pochopíte.
MildaX
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Tarantino je konečně zpátky   a snaží se překročit   vlastní stín. Ne,   nepodařilo se mu natočit   lepší kousek než jsou Pulp   Fiction, ale dost se mu   přiblížil.
Akční   kung-fu podíváná o mstíci   se nevěstě s Umou Thurman v   hlavní roli.
Perfektní esence kung-fu   žánru... jenom Bruce Lee mi   tam chybí.
kaylin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Umu Thurman moc nemusím,   nevím proč, ale ta ženská   mi prostě nesedí. Ale za to   mi sedí Quentin Tarantino,   takže tenhle film, stejně   jako jeho druhou část jsem   prostě musel vidět. Stále   se nemohu dobrat toho, jestli   se mi víc líbila právě   jednička a její krvavý   masakr, nebo dvojka s Billem.   Ale asi přece jen ta dvojka.
kyushi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Opravdu drsný filmeček
Všichni říkali jak je to   bezvadný film, a pak jsem   zaslechl, že to tak není a   že je to jen sekání a nic   více. Takže jsem se rozhodl   udělat vlastní názor.   První scény jsou opravdu   drsné, ale kdo četl   Kulhánka jen tak nevyměkne,   takže jsem se díval dál a   dál a i na dvojku a docela   mě to zaujalo. Je tu hodně   scén s mečem a kdo to má   rád tak at to zkoukne.
Diadi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Tento film není pro každého   a mně se stalo, že po   prvních minutách   promítání v kině několik   lidí hned odešlo. Je   potřeba dívat se s   nadhledem. Krvavé scény se   rychle střídají s velice   vtipnými místy a   "neuvěřitelnými"   bojovými kung fu výkony ne   nekonečně dlouhými. Hraje   zde skvělá muzika, která   výborně dokresluje   jednotlivé části.
mirhasik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.4.2007
Tato skvělá řezba, která   kopíruje snad všechny   kultovní scény ze starých   kung-fu   "mlátiček",   působí velmi svěžím a   odpočinkovým dojmem. A to   přes to, že na konci   vlastně ani pořádně   nevíte o čem to bylo.   Příběh je totiž plně   rozvinut až v druhé části
Palat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2006
No, je to parodie a zaroven   pocta japonskym beckovym   filmum, da se na to koukat, je   to oddechovka bez hlubsiho   nametu. Bojove sceny jsou   pekne, dobra hudba a kamera.   Pro feministky jiste prinosny   snimek o zene, ktera   zlikviduje vse, co ji stoji v   ceste. Uma je dobra, je videt,   ze karate uz asi ovlada, z   pohledu chlapa me zaujala ale   vic Lucy Liu a Sofie Fatal
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.10.2005
pravem rozdrobenej film do   dvou dilu.prvni cast je uplne   jina nez druha.dvojka jako by   byla od jarmusche a prvni cast   od takeshiho kitana???:)prislo   mi to nestastny..mel to byt   jeden film stastne sladenej
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Pro mě celkem zklamání.   Tarantino skládá poctu svým   oblíbeným béčkovým   kung-fu filmům a naprosto   při tom nešetří umělou   krví. Hlavní hrdinka,   členka zabijáckého komanda,   je na své vlastní svatbě   přizabita svými bývalými   kolegy. Po několika letech se   probouzí z komatu, aby   vykonala pomstu. Udělá si   tedy seznam a začíná   odškrtávat… V hlavní roli   Uma Thurman.
plagjoklas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.2.2005
Bomba! tarantino je fakt   majster svojho remesla.   Dokáže aj s tak dementného   a béčkového námetu   vytrieskať perfektný film,   ktorý ani na chvíľku   nenudí, ale naopak baví.   Áno chýbajú tu jeho   povestné dialógy a sú tu   zase nerealistické hektolitre   krvy, žiadny rešpekt k   ľudskému živote   (záverečná bitky Uma vs   crazy 88 na pozadí veselej   hudby), ale je to podané tak   odlahčene a natočené tak   zručne, že s toho ide sánka   dolu. Pamätám si že po   dopozeraní KB vol. 1 som   zaspával so slastným pocitom   vedomia že som videl   skvostný film a s veľkým   očakávaním druhého dielu.
scajo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2005
I když je první Kill Bill v   podstatě jen bohatou   přehlídkou Tarantinových   filmařských dovedností   (především co se práce s   kamerou a obrazem týče) a   naplno odhaluje Quentinův   mimořádný talent pro   experimentální akci,   zůstává u mě ve stínu   daleko propracovanější a   podstatně umírněnější   dvojky.. stále se ale jedná   o špičkovou dynamickou   zábavu s tolika   nezapomenutelnými momenty,   že vám absence   výraznějšího děje   nejspíš bude úplně fuk..   nakonec, co chybělo v   jedničce, bohatě vynahrazuje   dvojka :)
mandus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.12.2004
Tarantino se zase vytáh.   Komicky Akčně Dramatické   scény. Navíc Bombastická   hodně smutná a sice   kreslená scéna, to bych   nečekal. Je to super (škoda   že dvojka jede troch v jiném   duchu, né tolik akčním).   Ale tarantino řikal   neakčnější film_TO   ROZHODNĚ NE
Deny_IP
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.12.2004
Klasika
Klasicky vykon Tarrantina,   prekvapive az bizardni akcni   sceny, skvele dialogy a   vynikajici Uma Thurman v   hlavni roli
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2004
Film který je naprosto   přesně vypočítaný na   divácký efekt, ale je to   natolik profesionálně   udělané, že to v tomto   případě až tak nevadí.
Ziidgaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.10.2004
Dlouho se řešilo, zda filmu   rozdělení na dvě části   neublíží... Je třeba se na   to dívat jako na jeden film,   ne jako na pokračování.
Jinak skládám   Tarantinovi a Thurmanové   velkou poklonu (samozřejmě   by si ji zasloužili i   další), za úžasný film,   který zatím nemá obdoby.
christinak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.9.2004
I když nemám ráda japonské   akční filmy, Kill Bill mě   nadchl. Spíš než seriozní   film mi připadá jako parodie   na tyto filmy. Když totiž   vidíte Umu Thurman, jak seká   všem ruce, nohy i hlavy, tak   se opravdu musíte smát.   Všude je nepřirozeně   červená krev a v ní se   čvachtá Uma ve své boží   žluto-černé teplákové   soupravě. Tak neváhejte a   KILL BILL!!!
Bouvard
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.9.2004
Žádný zázrak! Je to jen   Tarantinova zvědavost, kam   až se může ve filmu zajít,   aby to divák ještě snesl.   Snůška a slepenec   neoriginálních scén s   jediným záměrem-   brutálními záběry (někdy   i rádoby vtipnými)   překvapit diváka. Laciné a   vyumělkované. Nový pohled   na téma pomsta se tedy   nepovedl.
Shadow
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2004
Naprosto úchvatný film. A   ačkoli je to jen první   polovina filmu, který byl   rozstřižený napůl jako   třeba Matrix Reloaded a   Revolutions, musím říci,   že mě Quentin Tarantino mile   překvapil. Děj je rozdělen   do několik epizod, které   jsou různě rozmístěné do   doby trvání filmu. Takže   čas je pokaždé jiný.   Vzájemně ale tvoří   ucelený první díl, na   jehož konci nám Bill   oznámí, že dítě Nevěsty   je živé, a tak doufám, že   se to nezvrhne a druhý díl   bude důstojné ukončení   Nevěstiny pomsty. Jediné, co   mě mrzí, je vypípané   jméno Nevěsty.
A   teď k obsazení. To je   opravdu hvězdné a všichni   také jako hvězdy hrají.   Zajímavé rozhodně je, že   obličej Billa za celou   jedničku neuvidíme, jen   máme možnost slyšet jeho   hlas. K tomu nemám jedinou   výtku. S kostými je to   stejné. Q.T. vyzdvihuje   žlutou barvu pro Nevěstu.   Všechny barvy dokonale ladí   se situacemi i postavami. A co   hudba? Tak tady trošku   narazila kosa na kámen, ale   jen malinko. Hudební kulisa   při bojích je trochu   hektická. Příliš rychle   střídají písně, jako   kdyby nechtěli platit   autorská práva. Alespoň na   chvíli by je měli nechat   hrát a ony už by se o sebe   postaraly. Ale tím jsem asi   příliš ovlivněná Matrixem   a tvůrci vzali písně jako   různé druhy přerodu ve   zvratech děje a boje.
Po grafické stránce bych   jim dala jedničku. O skvělé   kameře snad ani nemusím   mluvit. Q.T. využil nejen   barevného filmu pro   přítomnost, černobílého   pro minulost, ale i   kreslenou/animovanou část   pro dětsví O-Ren Ishi jako   vzdálené minulosti.
Žádné zásadní výtky   nemám, a tak nevidím důvod   nedat Q.T. a jeho filmu Kill   Bill (Vol.1) 9 bodů. Kill   Bill je opravdu vhodný jako   pocta japonským mistrům, jak   to Tarantino zamýšlel. Pokud   tedy někomu nevadí větší   množství krve. Ve druhém   polovině se snad dozvíme   více o minulosti Černé   mamby, uvidíme spoustu   bojových scén kung-fu pod   taktovkou Yuena Woo-pinga a   poznáme, jak to skončí. Už   teď se těším.
ElFal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.6.2004
Film se mi líbil, je tam   hodně bojového umění, i   přestože jsou některé   scény trochu více   nadnesené, ale vlastně proč   ne.Hvězdné obsazení a   řekla bych trochu ulítlí   režisér, zní jako smrtelná   kombinace.Takže nebojte se,   krve bude dostatek!
Kristi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.6.2004
Dobrý příběh, zajímavé   zpracování a trefná hudba.   Nejsem ale fanda filmů s   příliš mnoho násilí a   stříkající krve (Na můj   vkus, stříkající jako z   hadice). Tento film   pozvedává jméno režiséra   o příčku výš, než bych   film posadila já.
U.Thurman ale byla dobrá,   šlo vidět, že při   natáčení KB toho hodně   vytrpěla.
Filmu   dávám sedm hvězdiček.
cold
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2004
nová akce a lepší než matrix?
Tak to se Q.T. sakra   povedlo.
Původně jsem   šel na tento film se   smíšenými pocity. Bude to   lepší než poslední film a   nebo Jackie Brownová   připravila skluz skvělého   režisera? (Ne , že by Jackie   byla špatný film, ale nebylo   to prostě ono na co jsem byl   od Q.T. zvyklý.)
Odpověd zní ano tento   film je určitě lepší než   minulý. Q. se podařilo   skvělé akční dílko,   které nepostrádá drsný   humor i známky parodie (už   jenom to lišácké   rozdělení na dva díly je   parodie sama o sobě).
Sázka na Umu Thurman byla   skvělá, nikoho jiného si   jako nevěstu nedovedu   představit (úvodní scéna,   když říká billovi, že s   ním čeká dítě opravdu   není pro slabé povahy).
No nevím jak vy, ale já   se už druhého dílu nemohu   dočkat a jsem přesvědčen,   že takového propadáku jako   Matrix 2 nebo 3 (na které se   nedá, s prominutím, koukat)   se nedočkám.
Otázka   z titulku je tedy   zodpovězena. A když Q.   nadnesl, že chce natočit   nejlepší akční film všech   dob, tak nebyl daleko od   pravdy. Nevím co příjde   dále, ale já se zatím   dobře bavil. Je to prostě   Tarantino, i když krve je zde   trochu povíceru!!
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2004
Nešťstně rozseknutý Bill
"Tak fajn." To sem   si řekl, když sem se   dověděl, že na tohle mám   jít do kina si tak hodinu   potom, co si můj kamarád   udělal otevřenou zlomeninu   vřetení a loketní kosti.   Myslel sem si, že krve už   sem viděl dost, ale Uma mě   přesvědčila, že Tarantino   má úplně jiný náhled na   slovo hodně. Moje hodně   znamená tak litr ale jeho   hodně je řekněme pár   mlékárenských cisteren.   Celkově bych hodnotil film   kladně nebýt pro spoustu   diváků nesmyslného činu,   který bych nazval půlením.   Fungovalo to u Pána prstenů,   možná i Matrixu (což se   nedá srovnávat), ale u Kill   Bill? Myslím, že to bylo   nešťastné.....
Jiri_auf_Wiedersehen
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.11.2003
Film na koukání, nic víc...
Filmu chybí děj. Zklamalo   mě to, protože   Tarantinovské filmy ho měly   vždy dobrý...tady jde jen o   to, jakým způsobem zabije   dalšího   protivníka...škoda...mohla   to být opravdová bomba!
bouncer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2003
Kill Bill
Q. Tarantino je filmový   fanatik a točí filmy pro   podobné jako je on. Musíte   přistoupit na jeho hru a   budete se báječně bavit.   Ovšem k dokonalosti tomuto   dílku něco chybí -   rozdělení je opravdu hnus,   ale na druhou stranu bych o   některé záběry při   nutném zkracování přijít   nechtěl. Ale po těch 90 min   si říkáte: chci více!   Černobílá obrazovka v   nejkrvavější scéně? To   má být cenzura nebo pocta   černobílým filmům? Jinak   vynikající, pár   geniálních odkazů na jiné   filmy - teplákovka jakou měl   ve svém nejslavnějším   filmu Bruce Lee nebo   vychytaná anime vsuvka.   Tarantino řádí...
Fox
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.11.2003
Peníze - o ty jde vždy až na prvním místě
Film se měl stát   největším konkurentem obou   Matrixů, ale nebylo tady   bohužel na místě   rozdělovat film. I když je   nám jasné, že se tak stát   muselo, jde pouze o   okrádání duše i   peněženky diváka. Proč   chodit na jeden film   dvakrát...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih128732minih128732Lance Armstrong: Pád legendy (2015) [DCP] 
The Program n
minih194165minih194165Megahroznýš (2021) 
Megaboa n
minih129493minih129493Pět nejlepších (2014) 
Top Five n
minih14144minih14144Neúplatní (1987) 
The Untouchables n
minih54731minih54731Letečtí stíhači v boji (2006) [TV seriál] 
Dogfights n
minih145331minih145331Poslední zastávka smrt (1990) [TV inscenace] 
Poslední zastávka smrt n
minih36923minih36923Chlípník (1995) [TV film] 
n
minih25910minih25910Austin Powers: Špionátor (1997) 
Austin Powers: International Man of Mystery n
minih15138minih15138Osud jménem Kamila (1974) 
Osud jménem Kamila n
minih15182minih15182Osvobození Prahy (1975) 
Osvobození Prahy n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Kill Bill: Vol. 3 (2022)

 Kill Bill: Vol. 3 (2022)
Kill Bill: Vol. 3 n
 
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Quentin Tarantino

(pokračování)

Kill Bill 2 (2004)

 Kill Bill 2 (2004)
Kill Bill 2 n
Kill Bill: Volume 2
Žánr: akční / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Quentin Tarantino

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Miroslav Horáček

Horáček Miroslav

Prvý deň sviatočný

Prvý deň sviatočný

Gun Grut

Grut Gun

Naposled navštívené:
Miroslav Horáček

Horáček Miroslav

Prvý deň sviatočný

Prvý deň sviatočný

Gun Grut

Grut Gun