Jeden svět

Komentáře uživatele superfilmar

superfilmar

superfilmar zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Tomáš Myliveček

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 626
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.1.2012
Ani se nedá věřit, že   Emerich natočil takovou   hovadinu. Tento film má sice   naprosto výborné triky, ale   herci i celý příběh jsou k   uzoufání nudné věci.   Jediné scény, které za to   stály byly ty s   šavlozubákem, jinak je to   ztráta času.
Sorry,   tohle nemělo být natočeno a   já to už nikdy nechci   vidět. 20%.
12 úkolů pro Asterixe (Les Douze Travaux D'Astérix)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2012
Jednoznačně asi nejlepší   Asterix, u kterého je také   největší zábava. Skvělý   scénář, výborné úkoly,   tempo, zpracování... to vše   dělá z tohoto dílu Asterixe   nezapomenutelný zážitek.   Kouzlo komiksů působí na   plné obrátky, což je vidět   i z kresby, která se opět o   něco zlepšila. Navíc jsou   tu i nezapomenutelné hlášky   a scény, třeba ta s   "malým předkrmem".   Já mám tyhlety filmy moc   rád, připoměl mi, jak jsem   se kdysi bavil u Scoobyho   hvězdné olympiády. A na   druhou starnu je tu i několik   napínavých a temných   momentů, což je také   potěšující okolnost.   Komiksovou předlohu k tomuto   filmu neznám, ale to mi   opravdu nijak nevadí. 12   úkolů jsou totiž   mimořádnou Asterixovskou   epizodu, která byla ovšem   moc krátká a čas mi u ní   šíleně utekl. Další   zábava pro celou rodinu,   další nezapomenutelná   klasika. Díl od dílu   lepší. No a nakonec musím   ještě jednou pochválit   zajímavé úkoly a postavy,   příjemný   "napínák".   Jasných 100%.
2001: Vesmírná Odysea (2001: A Space Odyssey)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2012
Stanley Kubrick byl mistr a   tímhle filmem mi to dokázal.   2001 je prostě naprosto   neskutečná sci - fi, která   psala dějiny žánru. A   kromě toho má na svou dobu   také luxusní digitální   efekty, které mě uchvacovaly   celou dobu. Ty vesmírné   záběry jsou sice dlouhé,   ale naprosto bombastické,   líbilo se mi, jak se to   střídalo s hranými   pasážemi. Herecké obsazení   je velmi dobré a příběh   má také hodně co   nabídnout. Velmi dobrý byl i   prehistorický úvod a úplný   závěr. Od filmu jsem prostě   ani na chvíli nemohl   odtrhnout oči, strašně mě   to uchvátilo, je to   napínavé a film nemá   jediné slabší místo. Sice   jsem pár věcí nepochopil,   ale nevadí, nejsem sám.   Neskutečný je i výborný   hudební doprovod a práce   kamery. A že se valčík   nehodí do sci - fi filmu? Ale   hodí a jak. Jasných 100%.
2010: Druhá vesmírná odysea (2010)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.10.2012
Po 2001ničce jsem   samozřejmě musel vidět i   tohle   "pokračování".   Sice jsem se k němu dlouhou   dobu nedostával, ale teď   mám za sebou příjemný   večer s výborným sci-fi   filmem. Je opravdu nemožné   srovnávat tyhle dva filmy,   protože novější odysea   kvalit těch prvních   nedosahuje. Jediné, v čem   jí převýšila jsou   ¨nehorázně luxusní triky,   které vypadají jako ze   současnosti, trochu   rychlejší tempo a více   scénáře... Některé   otázky to vysvětlilo, ale   některé věci jsem   nepochopil stejně jako po   jedničce. Rozjelo se to   báječně a ve stejném tempu   to pokračovalo skoro celou   stopáž, jen konec byl   trošku slabší. Herecké   výkony se mi líbily,   obzvlášť obličeje Jana   Třisky. Scénář i celkové   vyznění filmu docela dobře   fungovalo, nejvíc mě ale   potěšil návrat HALa 9000,   který je ze všech filmů   nejlepší. Z technického a   vizuálního hlediska je ten   film ovšem nejlepší,   Hvězdná odyssea ale vždy   bude jen jedna. Kubrickova.   Příjemné a jistě kvalitní   sci-fi, které musí potěšit   každého fanouška, hlavně   předlohy... 80%, tak to   hodnotím já.
2012: Poslední proroctví (2012: The Final Prophecy)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.1.2012
Další z mnoha dokumentů,   který se věnuje otázce   konce světa. Mayové jsou   jedna z nejzajímavějších   kultur, dost předpovědí jim   vyšlo, ale na konec světa   nevěřím. Byl bych fakt   vykulenej jako blázen, kdyby   se něco stalo...
Poslední proroctví je   zajímavý dokument, který   rozhodně stojí za   zhlédnutí. Bohužel, už   jsem viděl i lepší.
Ale tenhle film můžu jen   doporučit, je to opravdu   velmi zajímavá podívaná.   Už se těším na   21.12.2012...
70%.
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2012
Tak tento horor mne velmi   překvapil a je nutné   podotknout, že takovou   parádní jízdu jsem od   tohoto filmu nečekal.   Amitvillský případ znám a   již několikrát mně zaujal,   a proto jsem byl zvědav, jak   se tvůrci s látkou poprali.   No, výsledek je obdivuhodný   a precizní. Je tu pár   několik povedených lekaček,   ale ty překvapivě netvoří   hlavní náplň filmu. Je tu   velmi povedená atmosféra,   kterou se podařilo udržovat   a herecké výkony také   ničemu nevadí. Opravdu jeden   z těch lepších hororů   posledních několika let. Mě   to bavilo a to hlavně kvůli   atmosféře a příběhu. 85%.
30 dní dlouhá noc (30 Days of Night)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2012
Báječná atmosféra,   skvělá podoba upírů a   pořádný napínák. Jeden z   nejlepších hororů   posledních deseti let.   Chvíli se nenudíte, ale jste   ohromně napjatí. David Slade   je skvělý režisér a   obsazení také stojí za to,   zejména Hartnett překvapil.   Úplný závěr, kdy opět   vysvitlo slunce byl naprosto   výborný, stejně jako zbytek   filmu, který ale ve druhé   části slabě ztratil dech.   Masky skvělé, atmosféra   nápaditá.... Opravdu jsem se   bavil. Doporučuju všem   milovníkům upírů a   hororů, které opravdu za   něco stojí, protože 30 dní   dlouhá noc je v tomto žánru   z posledních let opravdu   vyjímkou. 85%.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2012
Geniální vizualizace, skvělý film
Jo! Tohle je prostě   fantastická bomba. Bavilo mě   se na ten film koukat a ani   jedinou chvíli jsem se   nenudil, právě naopak. Z   toho filmu jsem nadšen   ještě teď, to modré   plátno s tím filmem prostě   dělá divy. Nejen, že je ten   film naprosto fantasticky a   originálně natočen, ale   také se může pochlubit   velmi dobrým hereckým   obsazením. Digitální   efekty, zpomalovačky, styl   kamery, prostředí, to vše   je prostě ohromující. Sice   tady ten film není moc o   příběhu, ale ani ten vám   nebude připadat vůbec   hloupý. A to brutus finále   ten film ještě geniálně   završilo. Prostě   neskutečné vizuální orgie,   které vás nemůžou nechat   chladnými. U tohohle filmu   příště nebudu chybět,   nemá jedinou chybu, jasný   plný počet.
A co tvoje zahrádka? (How Does Your Garden Grow?)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.3.2012
Další dokonalý díl   Poirota. Už povídka mě   zaujala svým příběhem a   tvůrci to tady jako vždy   posunuli ještě dál,   protožeanglické zahrady jsou   prostě geniální... Kromě   výborného detektivního   příběhu, kterému   tentokrát opravdu není co   vytknout, je tu opět i velké   množství vtipů. Ten   nejlepší je asi v   závěrečné scéně v   Poirotově bytě, s růží   pojmenovanou po Poirotovi nebo   s kartotékou slečny   Lemonové. Jinak David Suchet   tu opět exceluje. Rozuzlení   je sice malinko slabší, ale   v tomto případě to vůbec   nevadí a neschází tu ani   atmosféra. 100%.
Abraham Lincoln: Lovec upírů (Abraham Lincoln: Vampire Hunter)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.11.2012
Kravina jak sviň, ale s tím   se musí počítat. když   tohle vezmete v potaz, mohli   by jste se celkem dobře   bavit. Abraham Lincoln se snad   ani ve své hrobce nestačí   otáčet, ale to je asi   každému jedno. Film   znásilňuje legendu a   znásilňuje dějiny, ale já   se celkem dobře bavil. Herci   strašní, výprava skvělá,   vizualice na výbornou, akce   vtipná, uspokojivá a dá se   na ní dívat. Akční fantasy   režiséra šeredné Hlídky   začala bezvadně.   Vyprávěním pana prezidenta,   jeho dětstvím a posláním.   Jak se ale film přehoupl za   polovinu, je znát, jak   strašně je natahovaný,   rozhodně mohl být o dost   kratší. Ovšem finále na   jedničku, akce se fakt   výborně povedla. Některé   scény filmu jsou   nezapomenutelné, ale spoustu   věcí je tu zbytečných. Já   mám upíry rád a tenhle film   se líbí ze strany kostýmů,   akce, vizualizace a podoby   upírů. Navíc tyhle   fiktivní události jsou   pěkně napojené na ty   skutečné. Ještě musím   vyzdvihnout scénu napadení   Lincolna juniora. Zábavná   kravina, kterou nevypnete, ale   brzy na ní zapomenete.   Záživné dobrodružství, za   mě 60%. Zbývá otázka: co   bude dál? George Washington:   Lovec vlkodlaků? Theodor   Roosvelt: Zabiják nemrtvých?   Uvidíme, ale bude to   zbytečné. To je sice i   tohle, ale typický letní   blockbuster prostě být   musí...
Addamsova rodina (The Addams Family)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.1.2012
Nejlepší hororová komedie   všech filmových dob. Tenhle   film je opravdu výborná   zábava s někdy dost   působící atmosférou   klasických starých   hororů.
Je ozdobena   spoustou výborných   hereckých výkonů -   nejlepší odvádějí   Anjelica Huston a Christina   Ricci. Má velmi dobré   kostýmy a černý humor je v   tomhle filmu opravdu peprný.   Výborný je i soundtrack -   moje nej scéna je hned ta   první titulková. Výborných   scén je tu ale mnohem víc. A   ten dům Addamsových bych   chtěl mít...
Pokud   nemáte rádi horory a   milujete černý humor, tento   film je pro vás jako   dělaný. 90%
Addamsova rodina 2 (Addams Family Values)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2012
Další Addamsovi jako   vyšití, tak, jak je   neznáme. Tenhle díl   rozhodně není lepší než   jednička, ale na druhou   stranu za ní ani   nezaostává.
Příběh   je rozhodně zajímavý -   Morticie a Gomez čekají   potomka, kterého se Wednesday   a Pugsley snaží zbavi.   Fester se nechá nahnat do   chomoutu a nakonec změkne i   Wednesday.
Část   filmu, které se odehrává v   domě Addamsových je velmi   dobrá, ale když se děti   dostanou do tábora, kvalita   klesne mírně dolů.
Opět tu jsou výborné   herecké výkony, ke gardě z   jedničky ještě přibyla   Joan Cuscak, která hraje ,,   chůvu" Debbie velmi   dobře.
Černý humor   je občas ještě lepší než   v jedničce. Atmosféra není   zadnedbatelná a soundtrack   znovu tvoří kvalitní   vložju filmu.
Pokud se   vám líbila jednička,   určitě nezanevřete ani na   tento skvělý film, kterému   nechybí nic, na co jsme si   zvykli minule.
Jen je   škoda smrti Raula Julii,   protože se plánovala i   trojka. 80%.
Akta X (The X Files)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2012
Tak tenhle seriál nosí   označení kultovní fakt   oprávněně. Báječná   hlavní dvojka Gillian a david   si skvěle rozumí a dodává   do seriálu vtip, epizody jsou   parádně strašidelné a   napínavé, nejlepším dílem   zůstává Škvíra.
Musím se ale přiznat,   že pozdější sezony,   hlavně šestá až osmá mě   bavily o dost víc než   první. Velmi povedený   seriál, nesleduji ho   pravidelně, ale vždy, když   ho stihnu si to báječně   užívám. Jeden z   nejlepších scifi - horor -   mystery seriálů, jaký byl   kdy natočen. 75%.
Akta X - Speciální vydání: Piper Maru (The X-Files - Special Edition: Piper Maru)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.6.2012
Černý olej poprvé
Opět skvěle vybudovaná a   promyšlená mytologie Akt X.   Výborná zápletka, první   setkání s černým olejem a   konečně zase Alex Krycek.   Mulder a Scullyová se opět   dozvídají spoustu nových   věcí, které souvisí se   smrtí jejich blízkých.   Jedna z nejlepších   mytologií, nad černý olej   prostě není :D
Pro   skalní fandy moc zásadní   dvojdíl složený z epizod   Piper Maru a Apokryfy. Další   setkání s olejem proběhne   ve čtvrté řadě. 100 %.
Akta X : Identita
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2012
První dvojdíl šesté řady   seriálu Akta X s názvem   Krajina snů, je sice   mytologie, ale tak trochu   jiná - hlavně je to ale   velice humorně založená   epizoda a bylo příjemné ji   sledovat.
Mulder a   Scullyová jedou na   "výlet" do Oblasti   51, ale Mulder si prohodí   tělo s jedním z jejich   zaměstnanců. Mulder teď má   manželku a dvě děti v   pubertě a Scullyová se   podivuje nad podivným   chováním svého partnera.
Velice vtipná epizoda se   skvělým závěrem určitě v   Aktech X patří k tomu   lepšímu. Za mě 100%.
Akta X 1: Neotevřená akta (The X Files : File 1 - Unopened File)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2012
Pravda je někde blízko venku...
Napínavá, spletitá a   hlavně jedna z   nejdůležitějších   mytologických epizod Akt X,   složená z trilogie Anasazi,   Požehnaná cesta a   Spínátko. Pro fanoušky   seriálu naprostá povinnost,   prostě zásadní film.   Spoustu napínavých momentů   a zvratů ve skvěle napsaném   scénáři a změny v životě   obou agentů rozhodně   nenechají žádného UFologa   chladným. A opět vyleze   najevo něco nového o Muži s   cigaretou, kterého bravurně   ztvárňuje William B. Davis.   Tahle mytologie se musí   vidět, pro seriál má   opravdu velký význam.   Jasných 100%.
Akta X 10: Emily (The X Files : File 10 - Emily)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.9.2012
Další skvěle zmáknutá   mytologická věc Akt X.   Agentka Scullyová zjišťuje,   že má dceru... Dvojdíl   skládající se z epizod   Vánoční koleda a Emily je   neobyčejně napínavý od   začátku až do konce a jeho   tempo je obdivuhodné.   Říkám to skoro vždycky,   tak to řeknu i teď: jedna z   nejlepších mytologií. Na ni   je zajímavé i to, že v   celé první části se vůbec   neobjevil Mulder a je to tak   jeho druhá abstinenční   epizoda. 100%.
Akta X 11: Pacient X (The X Files : File 11 - Patient X)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2012
Pátá řada seriálu Akta X   je jedna z těch nejlepších   a důkazem toho, jsou i   obzvlášť vydařené   mytologické díly. Pacientka   X je neopomenutelná.   Dozvídáme se nové věci o   Kouřícím muži a jeho   rodině, po delší době   vidíme i Alexe Kryceka.   Seznamujeme se i s další   důležitou postavou,   Kassandrou Spenderovou, matkou   kuřákova syna. Scullyová   podstupuje hypnozu aby   zjistila další důležité   informace a Mulder opět   neví, čemu má věřit...
Poslední mytologie před   prvním "koncem"   seriálu.... Samozřejmě za   jasný plný počet 100%.
Akta X 12: Konec (The X Files : File 12 - The End)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.9.2012
Konec. Závěrečný díl   páté řady, která, jak   napovídá název měla být   tou poslední. Lepší   "závěr" si   milovníci tohoto   jedinečného a hlavně   výborného mysteriozního   sériálu nemohli přát.   Objeví se tu většina postav   známá z minula - Skinner,   Krycek, Osamělí střelci,   agent Spender a samozřejmě i   Kuřák. Hlavně konec je   dramatický... Ale na to se   koukněte sami.
Akta X 13: Jedináček (The X Files : File 13 - One Son)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.10.2012
Mytologie složená z dílů   Dva otcové a Jeden syn. Pokud   je mytologie, která v   seriálu zaujímá čestné   místo a je důležitá, tak   je to právě tahle a žádná   jiná.
Konečně se   dozvíme, jak to doopravdy   bylo se zmizením Samanthy   Scullyové a se Syndikátem,   odhalíme skutečnou identitu   Kuřáka, naposledy uvidíme   Cassandru Spenderovou a agent   Spender, Kuřákův syn   odchází z Akt.
Tenhle   dvojdíl je prostě nářez,   který rve všechno a nikoho z   fanoušků nenechá chladným.   Jedináček je prostě   fantazie. Paráda. Za   (více)100%.
Akta X 14: Biogeneze (The X Files : File 14 - Biogenesis)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.10.2012
Další mytologie seriálu   Akta X řeší otázku původu   lidstva a další možný   zánik naší planety.   Skládá se ze tří epizod:   Biogeneze, Šestý zánik I a   II: Amor Fati. V USA jsou   ukradeny destičky věštící   konec světa a agent Mulder se   nakazí vzácnou chorobou a je   na smrt nemocný. Díky tomu   potkává svou sestru Samanthu   i Muže z Pentagonu a neví,   čemu má věřit... Agentka   Scullyová se mu mezitím   snaží pomoci. Jedna z   nejlepších mytologií   celého sériálu (doposud asi   nejlepší), tvoří   dramatický přechod mezi   šestou a sedmou sérií   seriálu. Pro fandy povinnost,   tyhle mytologie jsou vždycky   zárukou kvality, přece jen   je to hlavní kostra celého   sériálu. Bezvadné tři   díly, jasně za 100%. U   Biogeneze musím vyzdvihnout i   atmosféru a opět   vynikající hudba Marka   Snowa.
Akta X 15: Samantha (The X Files : File 15 - Closure)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.10.2012
Konec cesty
Samantha znamená konec jedné   velké mytologické éry,   která se seriálem táhla   celých sedm let. Matka agenta   Muldera umírá a agent, celý   zdeptaný, konečně odhaluje   co přesně se stalo s jeho   milovanou sestrou Samanthou.   Konečně ví vše. Tento   dvojdíl se skládá z epizod   Bytí a čas a Konec cesty.
První epizoda je   napínavá a výborně   napsaná i zahraná, prostě   přesně taková, jak už jsme   si u mytologií zvykli. Ovšem   to celé je jen předehra a   ani trochu nemá na druhou   epizodu, která je vážně   dost psychicky náročná. Je   podtržena naprosto výbornou   hudbou a posledních deset   minut je opravdu   dechberoucích a úchvatných   - nechybělo málo a i mě se   vyhnaly slzy do očí...
Mytologický vrchol,   neuvěřitelná epizoda.   Psychicky náročné,   dojemné, krásné, smutné,   napínavé. To jsou Akta X.   100%.
Akta X 2: Hnízdo (The X Files : File 2 - Tooms)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2012
Tenhle díl byl výborný.   parádně děsivý a   napínavý, se skvělými   výkony všech herců...   Nejlepší epizoda první   série.
Akta X 3: Únos (The X Files : File 3 - Abduction)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.5.2012
Výborná trojepizoda.   Nabízí velmi silný   příběh o únosu Scullyové   a Mulderově zoufalému   pátrání po ní. Opět   smozřejmě uvidíme   mimozemšťany a dovzvíme se,   co je Krycek vlastně ve   skutečnosti zač. Prostě   výborná zápletka a   nezapomenutelný Steve   Railsback. Tuto epizodu se dá   jenom chválit.
Akta X 4: Kolonie (The X Files : File 4 - Colony)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2012
Dost výbornej, temnej a   zajímavej dvojdíl Akt X   složený z epizod Kolonie a   Konečná hra. Tentokrát je   to hlavně o agentu Mulderovi,   jehož sestra se vrátila.   Zajímavý nápad a výborné   finále. Dobrá je i linka   Scullyové. Prostě klasický   díl kultovního seriálu,   jedna z nejdůležitějších   mytologických epizod. 80%.
Akta X 5: 82517 (The X Files : File 5 - 82517)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2012
Povedená mytologie, rozhodně   dost zásadní v celé   existenci seriálu. Další   zajímavý námět, hlavně   dějová linka Scullyové,   která ukazuje, že nedávný   únos ji dost poznamenal.   Nisei je jako epizoda naprosto   bez chyby, druhá část 731   je už o něco slabší, ale   protože jde o důležitou   dějovou linku Akt X, na mém   hodnocní to neubralo. Pro   fandy povinnost. Jak já ty   mytologie žeru:D
Akta X 6: Plán (The X Files : File 6 - Master Plan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.7.2012
Další povedený mytologický   kousek. Muž s cigaretou zase   buzeruje agenty a Mulderova   matka dostane mrtvici. Mulder   se jí s pomocí léčitele   Smithe snaží zachránit,   ovšem v patách mají   mimozemského lovce.
Tato mytologie je sice asi   nejslabší z této sezony Akt   X, ale přesto je na plný   počet. Píběh je opět   zajímavě napsán a skvěle   natočen. Skládá se z   poslední epizody třetí a   první epizody čtvrté   série, Talitha Cumi a   Herrenvolk.
Opět   povinnost pro všechny   fanoušky, 95%.
Akta X 7: Tunguzská záhada (The X Files : File 7 - Tunguska)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.7.2012
Další bezchybná mytologie   Akt X. Krycek, druhé   setkání se zákeřným   černým olejem a volná   inspirace skutečnou   událostí z Tungusky.
Zase spoustu napětí,   pár nových důležitých   informací a další   důležité linky agentů   Scullyové a Muldera, který   má velké šance, že   zůstane uvězněn v Rusku.
Prostě povinnost pro   fandy, jedna z mých   nejoblíbenějších   mytologií vůbec. Zase 100%,   jinak to asi opravdu nejde.
Akta X 8: Tempus Fugit (The X Files : File 8 - Tempus Fugit)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.4.2012
Tempus Fugit je dalším   výborným dvojdílem   seriálu. Nechybí v něm   atmosféra, napětí, ale ani   vtip. Začíná velmi   zajímavě tím, že spadne   letadlo a z něj zmizí jeden   náš známý. Druhá polovina   je ovšem ještě   zajímavější a celkově   napínavější. Objeví se   zde mimozemšťani, časová   ztráta devití minut a   nevysvětlitelná událost.   Prostě případ, který si   své místo v Aktech X   rozhodně zaslouží.   Parádní díl. 90%.
Akta X 9:  Redux (The X Files : File 9 - Redux)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2012
Zatím asi nejlepší   mytologie celých Akt X.   Dechberoucí a napínavá   zápletka, nové otazníky   kolem Muže s cigaretou a   Mulderovy rodiny. Vrchol   celého seriálu skládající   se ze tří epizod -   Getshemanská záhada a Redux   I a II. Je to, čemu Mulder   věří, vůbec pravda? Nemoc   Scullyové zesílila.... 100%.

TV Program

ČT1 - Léta s Jaromírem Hanzlíkem

10:05 - 11:25

18 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

ČT2 - Boží vojáci: Obléhání Malty

10:10 - 11:05

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:35 - 10:55

48 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Zalez do spacáku (2024) [TV se...

09:25 - 10:35

58 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10