Jeden svět

Komentáře uživatele ergotoxin

ergotoxin

ergotoxin zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 117
12 opic (12 Monkeys)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2013
Velmi chytrý snímek, jehož   shlédnutí ve Vás zanechá   řadu otázek jak   filozofických, tak i ohledně   samotného děje. Pro někoho   možná trochu   náročnější, ale nemělo   by právě takhle scifi   ("vědecká fikce")   vypadat? 12 opic stojí za   zhlédnutí, a to nejenom   jednou.
28 dní poté (28 Days Later...)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Umělecké dílo mezi zombie   horrory, rozhodně odlišné   od běžných   "popkornových"   béček typu Resident Evil. 28   dní poté k   postapokalyptické situaci   přistupuje zároveň z   realistického i alegorického   pohledu; ve filmu se   střetává lidskost s   morálním úpadkem a   dehumanizací. Vytknout filmu   lze snad jen občasné   nelogičnosti ve scénáři a   v chování postav. Jinak se   ale jedná o špičkový   horror, obsahující emoce i   materiál k zamyšlení.
30 dní dlouhá noc (30 Days of Night)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Tak tento film mě velmi   příjemně potěšil. Pěkné   gore a tíživá atmosféra   (podporovaná dobrou   hudbou). Paranoiy se sice   nepodařilo dosáhnout (od   toho ale máme přece Věc),   nicméně akce byla chvílemi   přímo zlatá - jako třeba   scéna z ptačí perspektivy   či odveta s těžebním(?)   vozidlem. Každopádně jsem   rád, že se v žánru   "upírských   filmů" zase jednou   objevil nějaký syrový,   brutální snímek, a ne   nějaký teenagerovský   brak. Snad jen úplně   poslední scéna byla až   trochu moc klišé. 9/10

PS: Pokud znáte   Vampire the Masquarade,   určitě si stejně jako já   vzpomenete na upíry Sabbatu   :)
Annabelle
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.7.2015
Hororové zklamání 2014
Sledovat Annabelle je   skutečná hrůza, ne však   proto, že by film byl dobře   provedeným hororem (což byl   naopak případ   předcházejícího The   Conjuring) - naopak proto, že   se jedná o špatně   provedenou napodobeninu.   Příběh filmu nedává hlavu   ani patu, natož aby byl   strašidelný (zápletka se   satanisty může vyděsit snad   jen americké venkovany) a   postavy jsou tak špatně   napsané, že si smrt těch   nejotravnějších budete sami   přát (rádoby děsivý   závěr je tak pro diváka   spíše úlevou). Některé   lekačky jsou sice dobře   udělané a především   zvukový a hudební doprovod   je na úrovni, většina scén   má ale problém s gradací,   buď nevedou nikam (scéna s   výtahem), nebo jsou naopak ve   výsledku natolik přehnané,   že film ztrácí   realističnost.   Nejsmutnější ale je   tématický odklon od The   Conjuring - zatímco tam byla   panenka děsivou, neznámou   entitou ve stylu poltergeista,   v tomto filmu ztrácí svou   mystiku přílišnou   příběhovou expozicí a   zbytečně přidanými   lacinými démony a   přízraky.
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Takhle by měl vypadat fantasy   film; Barbar Conan je plný   mystičnosti a poetičnosti, a   narozdíl od svého   pokračování (i moderních   "fantasy")   nezavání béčkovostí.

Občas je té   poetičnosti bohužel (na mne)   až příliš - přiznávám   se, až příliš častokrát   jsem u tohoto filmu v   polovině usnul :)
Bathory
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Vždy když má česká či   slovenská scéna šanci   přijít s něčím   zajímavým, vzejde z toho   brak. Tak tomu je i s   Báthory. Takhle sprznit nejen   historii, ale i očekávání   samotných diváků, to se   jentak nevidí.

Bylinkové koupele   Čachtické paní jsou   skutečně výsměchem. A   přitom má toto téma takový   potenciál...
Batman začíná (Batman Begins)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Nový Batman si mě získal.   Zatímco styl Tima Burtona mi   moc neseděl, Nolanův Batman   zcela převrátil můj názor   na tohoto nočního hrdinu   :-) Herecké obsazení se   povedlo (jednoznačně   bodují Caine, Freeman a   Oldman), dvojí život Batmana   a Alfredovy vtípky dávají   filmu příjemné momenty   odlehčení, Batmanova   výbavička je mnohem víc   cool (hlavně co se týče   Batmobilu), a zpracování   Scarecrowa a jeho   halucinogenů považuji za   zlatý hřeb filmu. A teď   krátce ke kritice -   ninjovské konspirace na mě   byli skoro až moc silné   kafe, a těkavé kamery pro   mě zkazili možná i přes   půlku akčních scén... Asi   prostě nejdu s dobou.
Blade Runner
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Noirové scifi od Scotta   nahuštěné symbolismem a   filosofií, navíc podle   motivů mistra P. K. Dicka.   Rick Deckard (Harrison Ford)   pracuje pro policii jako lovec   geneticky vyrobených   androidů,   "replikantů". Film   vyvolává spoustu   morálních a etických   otázek. Viděl jsem ho už   mnohokrát, ovšem některé   věci mi stále nejsou dost   jasné - například, je   Deckard člověk, nebo   replikant?

Atmosféra snímku je   navíc podtržena úžasným   ambientním soundtrackem od   Vangelis.
Bruno (Brüno)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2011
Cohen pokračuje ve svém   útoku na hodnoty západního   světa; zatímco v Boratovi se   věnoval především buranům   a ignorantům, zde se zabývá   namyšlenou a falešnou   smetánkou. A jak mu to jde!
Carrie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.10.2012
Film se dějově trochu liší   od knižní předlohy, což je   možná škoda, i tak se ale   jedná o skvělý horor -   pravda, pro dnešního diváka   jsou použité efekty   zastaralé a akce je pomálu,   to ovšem ale plně vyhradí   skvělé obsazení, hudba,   střih a především   výtečná napínavá   atmosféra.
Čarodějův učeň (The Sorcerer's Apprentice)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Další záchrana světa před špatně definovaným zlem
Na tenhle film jsem se   těšil, koneckonců   reprezentuje žánr urban   fantasy, který je na plátně   reprezentován poměrně   slabě. Bohužel musím   konstatovat, že jsem čekal   víc, ale i tak jsem se dobře   bavil.

Film   měl rozhodně pěkné a   nápadité efekty (maďarská   zrcadlová past) a oddechový   humor. Bohužel až příliš   oddechový byl i jednoduchý   příběh a kýčovitá   zápletka. Psychologie postav   také nemá hlavu a patu,   například motivace Morgany   mi opravdu není jasná.

Zkrátka od filmu   o čarodějích bych   očekával trošku větší   intelektuální náboj. Na   druhou stranu ale jako   odpočinková-popkornová   podívaná to šlo.
Černý jestřáb sestřelen (Black Hawk Down)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Hodní hoši z US a černí zloduši z Afriky
Výborně natočený   naturalistický válečný   film, který ovšem trpí   chybou tak typickou pro   válečné filmy, obzvlášť   pokud jsou produkovány ve   spolupráci s armádou - a to   neobjektivností. Somálci   jsou vyobrazeni jako typičtí   zloduši, kteří dělají   vše proto, bezdůvodně hodit   američanům pár klacků   pod nohy. Ve skutečnosti ale   Somálci měli mnoho důvodů   nesouhlasit s vojenskými   operacemi na svém území -   američané například   podporovali předchozí   zkorumpovaný režim; o tom se   ale ve filmu nedozvíme. Film   tak trochu balancuje mezi   patriotismem a xenofobií,   proto jen 8 z 10.
Dagon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Shadows over Innsmouth
Jako fanouška H.P. Lovecrafta   mě film potěšil, na film   se totiž poměrně dobře   drží předlohy   (především co se týče   ponuré atmosféry a   "mythosu").   Zmutované obyvatelstvo,   okultismus, surrealistické   ruiny a lovecraftovsky   tragický závěr rozhodně   potěší - na druhou stranu   ale film občas zavání   béčkovostí, jak už to se   S. Gordonem bývá.

A když už jsme u toho   Gordona - excesivní gore   scény mi k Lovecraftovi   příliš nesedí - známe   ovšem Gordona (a moderní   horror vůbec). Naštěstí   zde byla jenom jedna (za to   ovšem pořádná).
Den nezávislosti (Independence Day)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Blbost na entou, ale mám pro   pobavení se na ni vždy rád   podívám. Klasický námět   s nádherným zpracováním   (lodě zastiňující celá   města, design   mimozemšťanů), bohužel   plný tolika klišé a   nesmyslů, až to není   zdravé. Americký   etnocentrismus, hackování   mimozemské technologie,   plytká emotivnost a   samozřejmě prezident   nasedající do bojové   stíhačky.

Ovšem scéna s   nakrknutým Willem Smithem   kopajícího do vetřelce je   k nezaplacení!
Den poté (The Day After Tomorrow)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.9.2011
Vysoké hodnocení tohoto   filmu skutečně nechápu.   Naivní vědecká nepřesnost   a hollywoodská   přemrštěnost dělá tento   film skutečně   "katastrofickým".   Stejně tak i příběh a   postavy jsou naprosto klišé.   Jediné, co film zachraňuje   před úplným dnem, je   několik napínavých scén k   závěru filmu.
Děsnej doják (Date Movie)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.5.2012
Na film jsem se dodíval do   konce a párkrát se i pěkně   zasmál :) Celkově se   samozřejmě jedná o   strašný a nechutný brak,   ale to snad musí být   každému jasné... Zkrátka   takový ten typický film na   teenagerovskou párty.
District 9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Promyšlené akční i inteligentní scifi
Po mnoha letech scifi film   hollywoodských rozměrů, nad   kterým se můžete   zamyslet. Zajímavé je   pojetí mockumentární   formou, které ovšem   postupně mizí do pozadí a   film se místo toho vyvyne v   pěknou   "akčňárnu".   Triky jsou na téměř   dokonalé úrovni, takže to   rozhodně nevadí.

Čeho si ale na   filmu nejvíce vážím je   jeho ostré zaměření vůči   rasismu, xenofobii a   kapitalistické globalizaci.   Přesně jak by to ve scifi   mělo být!
Doom
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Béčko na nudný večer. U   filmu jsem se bohužel ani   vteřinu nebál (což se o   hře Doom 3 rozhodně říct   nedá :)). Herci nezaujali,   "vědkyně" by si   možná měla koupit   podprsenku, a záběry z   první osoby byly jen   laciným pozlátkem, které   ve filmu vážně nemají co   dělat.

Největší trapas je   ale celá změna kánonu   Dooma; místo pekelníků   zde máme jakousi genetickou   mutaci. Promiňte, ale s   politickou korektností   jděte k šípku, satanské   motivy nesly v Doomu i Quaku   vždy nejlepší   atmosféru.

I   tak jsem byl ale spíše   potěšen, čekal jsem to   ještě horší.
Dredd
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.11.2015
"Negotiation's over. Sentence is death."
Solidní akční scifi   béčko, jehož největším   prokletím je špatná   reputace získaná díky   nepovedenému prvnímu   zpracování předlohy, filmu   Soudce Dredd (1995). Filmy   jsou přitom zcela odlišné;   nový Dredd je   atmosféričtější,   brutálnější, ale také   komornější, roztahanější   a sušší - humoru se zde   příliš nedočkáme.   Atmosféru podkresluje   tvrďácký industriální   soundtrack. Jedná se zkrátka   o zcela jiné pojetí   komiksové předlohy.

Film nejde   příliš do vysvětlování   či teoretizování o politice   Megacity 1, což je škoda.   Zápletka filmu se točí   kolem psychedelické drogy   Slo-Mo, která zpomaluje   vnímání času, díky   čemuž se dočkáme opravdu   vydařených "bullet   time" sekvencí.   Zajímavé je, že tato droga   není ve filmu nijak zvlášť   špatně vykreslena (to ovšem   neplatí o mafii, která drogu   distribuuje). Autoři   nicméně pomocí   audiovizuálních triků   dobře vystihli jeden z   důvodů, proč lidé k   užívání narkotik   sklouzávají - ne nutně   kvůli závislosti, ale proto,   že dávka drogy dokáže i tu   nejkrutější realitu změnit   v překrásný, fascinující   trip.

Musím   říci, že mi je líto, že   film dopadl jako propadák a   že se nedočkáme   pokračování. Za mne 75%.
Freddy vs. Jason
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2012
Zakončení klasických sérií, jak má být
Crossover slasherových klasik   s velmi vydařenou akcí;   souboje Freddyho a Jasona   skutečně nemají chybu a   přitom se jedná o něco, co   jsme na filmovém plátně   ještě neviděli. Film se   hned žene do akce, což   bohužel působí velmi   uspěchaně. Herecké   obsazení je ucházející, i   když především Monica   Keena chvílemi neskutečně   přehrává. Na to vše jsme   ale z předchozích filmů   zvyklí. Hlavní je, že ti   skuteční hlavní   protagonisté (tj. Freddy a   Jason) jsou v kondici, v jaké   dlouho nebyli!

Já osobně si k tomuto   snímku vybudoval velmi   vřelý vztah; určitě proto,   že se na plátně setkává   Jasonova brutalita s Freddyho   humorem a mazaností; zčásti   možná i proto, že mi jsou   protagonisté oproti   předchozím dílům   generačně blízcí. Pro   fanoušky Freddyho i Jasona   9/10, jinak spíše 7/10   :-)

Nejlepší   scény: Rave párty (brutalita   větší než na CzechTeku) a   závěrečný souboj.

Dodatek: Český   dabing je spíše na škodu.   Ne že by byl nekvalitní,   nicméně překlad je   chvílemi nepřesný.   Rozhodně doporučuji   původní anglickou verzi.
Ghost in the Shell (Kôkaku kidôtai)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Špička cyberpunku
U Ghost in the Shell jsem   především rád že se   jedná o anime (a to   rozhodně nejsem žádný   anime nadšenec), protože   podobné veledílo by jako   hraný film nedopadlo dobře   (obzvlášť v roce '95).   Film má složitou   zápletku, krásné koncepty,   výtečné akční scény i   atmosférické momenty, a   najde se i trocha   filosofie... Při   sledování jsem příjemně   vzpomínal na Blade Runnera a   na knihy W. Gibsona a P.K.   Dicka... Film opravdu   výborně navazuje na   tradici cyberpunku   (korporační machinace,   implantáty, umělá   inteligence) a téma pěkně   rozvíjí.

Prostě špičkový   cyberpunkový film, kterému   bych vytkl snad jen délku (82   minut). Doporučuji!
Hanebný pancharti (Inglourious Basterds)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2011
K filmu jsem byl zpočátku   skeptický - Tarantinova   nejnovější tvorba mě jinak   spíše zklamala - rychle   jsem ale změnil názor.   Nejlepší je rozhodně   konec, líbí se mi, že   Tarantino divákům dal   skutečně to, co chtějí!
Hellraiser 6: Vyslanec pekla (Hellraiser: Hellseeker)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Očekával jsem horší
Po přečtení si spousty   negativních komentářů jsem   tento film konečně shlédl   a nakonec jsem byl   příjemně překvapen.   Jistě, ve filmu je znát   odklon od původní   trilogie, i tak se ale   opovažuji říct, že to byla   lepší podívaná, než   přeplácaný Hellraiser   IV.

Film   pokračuje v detektivním   duchu pátého dílu, a   občas mu to tak trochu   nejde, nebo to naopak   přehání - gore tu je   pramálo a chvílemi   působí poněkud   nastaveně, a film vůbec   celkově působí, jako kdyby   se bez Pinheada v klidu   obešel.

Triky   jsou někde na střední   úrovni; masky jsou dobře   provedené, ovšem   počítačové efekty   chvílemi selhávají.   Samotná zápletka není   špatná, celkově je ale   scénář poněkud zmatený.   Dle mého názoru ale filmu   především chybí   osobitější přístup k   hlavnímu hrdinovi, tak,   jako tomu bylo např. v   HR:Inferno.
Hellraiser: Inferno
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Psychologické inferno
Z "nových"   Hellraiserů (= ty po trojce)   jednoznačně ten nejlepší.   V podstatě se jedná o   morální příběh   zkaženého detektiva,   který ve volném čase místo   trávení času s rodinou   laškuje s děvami a šňupe   koks. Pak ale najde Kostku a   prolínání pekla s   realitou začíná... Film má   docela svižné tempo a   tíživou atmosféru,   Cenobiti jsou naprosto   skvělí, halucinace a   časové smyčky potěší   každého fanouška té   "šílené"   složky horrorů. Konec je   úplná lahůdka. Jasně, je   tam spousta klišé i   nějaký ten slabší   moment, ale na 5. díl série   a video film to je klenot   :-)
Hobit: Šmakova dračí poušť (The Hobbit: The Desolation of Smaug)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2014
Šmakova nastavovaná kaše
Druhý díl hobbití ságy se   bohužel nemůže rovnat   předchozímu (a v žádném   případě Pánovi prstenů).   Původní kniha je zkrátka   příliš krátká na trilogii   a zde se to projevuje až   příliš okatě. Nejsem   ortodoxní fanoušek a tak mi   nevadí, když si autoři   něco přidají - děj je tak   alespoň napínavější i pro   ty, kteří knihu dobře   znají. Bohužel, to se v   tomto případě podařilo   snad jen v dějové linii s   Gandalfem. Při shlédnutí   jsem měl pocit, že dobrá   polovina filmu tu je jen   proto, aby film natáhla, a   tak tu najednou máme Legolase   (Bloom však zřejmě během   natáčení trpěl   permanentní zácpou), sexy   elfku Tauriel (romance   nemůže chybět), k ničemu   nevedoucí finální část   (samozřejmě s důrazem na 3D   efekty). Bohužel, všechny   tyto zmíněné prvky se   příliš nepovedly, a film je   tak ve výsledku zase o něco   hollywoodštější, a zase o   něco slabší oproti   předchozím dílům. PS: z   písničky v titulcích jsem   už vážně dostával tiky.   75%
Horizont události (Event Horizon)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2012
Atmosférický horor o   vesmírné lodi, která   pronikne do jiné dimenze - a   vrátí se natolik   pozměněná, že v komkoliv   na palubě vyvolá   šílenství. Film je tak   trochu zkřížením temného   scifi (alias Vetřelec) a   lovecraftovského hororu;   podle některých se jedná o   The Shining ve vesmíru. O   napětí a drastické efekty   zde rozhodně není nouze;   oproti běžným hororům zde   navíc nechybí dobré   herecké obsazení. Film   rozhodně potěší fanoušky   satanského hororu, Warhammeru   40.000 či Dooma.

Mimochodem, na filmu   obzvlášť oceňuji jeho   mnohoznačnost. Samotná jiná   dimenze není vidět, vidíme   jen její efekt na lidi -   takže se stejně tak může   jednat o peklo, alternativní   rozměr či třeba i o nebe;   hlavní je to, že se jedná o   svět natolik odlišný, že   jej lidské vědomí není   schopné unést. Závěr filmu   rozhodně není žádný   happyend - od hrůz jiného   světa není úniku, což   ostatně napovídá i samotný   název filmu.
Interview s upírem (Interview with the Vampire)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Povedený upírský film s   krásně ponurou   atmosférou. Jasně, jedná   se o tu více   "emo" představu   upírů, která každému   nevyhovuje; nicméně je   Interview s upírem pořád   mnohem věrohodnější (dá   li se něco takového říci   o mýtických bytostech) i   "horrorovější"   nežli třeba Stmívání   (2008).

Scény   v divadle navíc vážně   stojí za to.
Já, legenda (I Am Legend)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Slušně napínavý film s   výtečně zpracovaným   post-apokalyptickým New   Yorkem, včetně   rozlézající se flóry a   fauny. Líbila se mi   psychologie hlavní postavy,   která, snad aby se   nezbláznila, tráví čas   hraním golfu na letadlové   lodi a obsesí kolem svého   psa. Úžasně schizofrenní   jsou scény s voskovými   figurínami.

Co   mě ale dost zklamalo, je   křesťanský   sentimentální konec.   Větší hollywoodské   rádoby-moudro by člověk   pohledal. S pořádným (i   třeba negativním) bych filmu   dal 8/10, možná i 9/10,   takhle jsem ale opravdu   zklamán.
Jason X
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.1.2012
Béčko jako hrom, navíc   oproti předchozímu dílu   méně vyvedené. Celá   základní premisa je   strašné klišé; pokud jste   ovšem ochotní se s   "Jasonem ve   vesmíru" smířit,   můžete se vcelku bavit.   Brutality, akčních scén i   odhalených dívek je   skutečně hodně, což   fanoušky této série   určitě potěší. Postavy   jsou laciné a nerozvinuté, a   tak vám je u 90% z nich   vlastně jedno, jestli je   Jason zabije, nebo ne.   Samotný   "uber-Jason"   (reinkarnace Jasona na konci   filmu) vypadá uměle a   hloupě.

Co na   filmu pobaví, je humor.   Vtipných scén je opravdu   celá řada, ta nejlepší se   odehrává ve virtuální   realitě až na úplném konci   flmu.
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (Hansel & Gretel: Witch Hunters)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.11.2014
Béčkový mix dark fantasy a   parodie, kterému nejvíc   škodí právě to, že se   nedokáže přesně vymezit.   Film plný brutality,   animalistických čarodejnic,   steampunkových zbraní a   nádherných německých lesů   - a bohužel také špatných   dialogů a jednoduchého   scénáře. I tak ale   věřím, že má Jeníček a   Mařenka potenciál na   kultovní status.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10