Duben

Komentáře uživatele Diadi

Diadi

Diadi zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Hvězdná brána (Stargate)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2007
Jeden z nejlepších sci-fi   filmů. Výborný nápad   skloubit naši pradávnou   ještě dnes stále záhadnou   egyptskou historii s   vesmírným životem plným   neočekávaných životů.   Když jsem tento film viděla   poprvé zoufale jsem si na   konci přála hned teď vidět   druhý díl a třetí . . .
Kill Bill
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Tento film není pro každého   a mně se stalo, že po   prvních minutách   promítání v kině několik   lidí hned odešlo. Je   potřeba dívat se s   nadhledem. Krvavé scény se   rychle střídají s velice   vtipnými místy a   "neuvěřitelnými"   bojovými kung fu výkony ne   nekonečně dlouhými. Hraje   zde skvělá muzika, která   výborně dokresluje   jednotlivé části.
Shrek
 
Přidáno: 9.5.2007
Výborný kreslený film.   Baví se u něho stejně 5-ti   leté děti jako 40-cátníci.   Výborné zapamatovatelné   oslovující hlášky.   Nádherně nakreslené. Je to   rodinný film na který se   můžete dívat stále dokola.   Moderní pohádka, která tak   trochu bourá pohádkové   mýty. Hodný zlobr,   zákeřná a mazaná hodná   víla, krásná ošklivá   princezna . . .
Shrek 2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2007
Ještě lepší než   jednička. Asi proto, že už   je všechny moc dobře znám.   Tatínek král je úžasný,   písničky bezva. Osel Oslík   dodává jako vždy všemu   švih a atmosféru. Kreslený   pohádkový popis způsobu   života dnešního člověka   asi osloví každou rodinku s   dětmi od 3-20.
Snowboarďáci
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.5.2007
Mně se tenhle film velice   líbil. Snad proto, že jsem   maminka (v té jsem se opravdu   viděla) a mám doma dvě   dospívající děti. Skvělá   hudba a dobrá oddechovka.   Společně jsme ho celá   rodina viděli několikrát.   Hlášky jsou chytlavé a   drží se dodnes nejen u nás.
Statečné srdce (Braveheart)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2007
Mel Gibson tady opravdu jako   irský rebel velice zabodoval.   Nádherný historický film   plný cti vzrušujících   bitev, ale taky bolestné   romantiky. Dojímá mě až k   slzám, protože takhle by   jsme chtěly vidět svět -   plný cti a bez přetvářky.   Úžasná krajina a výborná   muzika.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10