Duben

Komentáře uživatele kaylin

kaylin

kaylin zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martin Štefko

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 88
2001: Vesmírná Odysea (2001: A Space Odyssey)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
2001: Vesmírná nuda
Mám rád Stanleyho Kubricka a   jeho filmy jsem viděl   téměř všechny, ale musím   se přiznat, že Odysea mě   dostala. Čekal jsem   skutečně nějaký   přelomový film, který   diváka nadchne i po takové   době, ale bohužel to se   nekonalo. Pro dnešního   diváka, alespoň tedy pro   mě, je film roztahaný,   dlouhý a více méně skoro o   ničem, je to prostě nuda.   Takže 7 bodů, dávám jen   proto, že je to Kubrick a   také proto, že vizuální   stránka je v některých   vážně úžasná.
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Ano, skoro jsem zemřel
Nemám moc rád moderní   americké horory. Většinou   se jedná o filmy, kde slovo   strach neexistuje a hraje se   spíše na krev a vnitřnosti.   Tenhle film je sice výjimkou   a snaží se navázat na   starší hororovou tradici let   sedmdesátých, ale přesto se   jedná o film, který není   ničím úžasným. Možná   proto, že je to remake, ale   také možná proto, že se   prostě nepovedl. Snaha o   vytváření atmosféry tam   sice je, ale mnohdy jsou k   tomu použity staré laciné   fígle, typu „něco   vyskočí do tmy a ozve se   příšerný zvuk“. A   autoři filmu rozhodně nebyly   Hitchcock, aby i s tímto   jednoduchým principem   dokázali divy. Jinak jako   horor to není špatné a mezi   americkou současnou tvorbou   mírně vyniká, alespoň pro   mě, ale skutečně jen   mírně.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Komiks + plátno = nádhera (většinou)
Frank Miller je ve světě   komiksu pojmem a ze Zacka   Snydera se pomalu stává   pojem ve světě filmu.   Upozornil na sebe Úsvitem   mrtvých, který sklidil   hodně dobré kritiky a   podobně si počínal i u   dalšího svého   „celovečeráku“, kterým   je 300, jež má předlohu   právě v komiksu Franka   Millera. Filmaři, přesněji   Robert Rodriguez, už   ukázali, že převádět na   plátno některé Millerovy   výtvory je skutečně volba   dobrá, a to potvrdil i   Snyder. 300 se opět drží   komiksu a mnoho scén je   čistě hraným přepisem   okének, takže co se týče   vizuální stránky, vypadá   film úžasně. A kupodivu ani   herci nejsou otřesní. Gerard   Butler nebývá většinou   příliš chválen, ale role   krále Leonidase mu vcelku   sedla a jako správný   charismatický a polonahý   vůdce vede své vojsko na   smrt. Film je plný odvahy,   síly a nenajde se v něm   špetka slitování. Jestli je   film z hlediska historie   dokonalý, to netuším, ale   co se týče filmovosti, je   skvělý.
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Tak tenhle film mě docela   mile překvapil. Hlavně tím,   že to vlastně byla romantika   s pěkně ujetými sekvencemi   a hlavně postavami. Vážně   mi to sedělo a začínám   mít pocit, že Sandlerovi   přicházím na chuť. A   Schneider, ten chlap je cvok,   ale mě prostě sedí:-)
8. Míle (8 Mile)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Eminem stále rapuje
Eminem natočil film, a o čem   jiném by měl být než o   rapu. A rap tu je a je   skvělý. Ani se nedivím, že   titulní píseň dostala   Oscara. Příběh není   nejoriginálnější, trochu   mi to připomíná Flashdance,   jen malinko drsnější a v   určitém smyslu také   temnější (za tímhle   nehledejte žádný   rasistický podtext, tak jsem   to ani náhodou nemyslel).   Americký rap mám rád a   tenhle film je jeho poctou,   poctou tomu, že i běloch se   může v čistě černošském   stylu hudby prosadit, i když   to vůbec není jednoduché. A   Kim Basinger jako alkoholička   a ztroskotaná matka,   výborně!
Ali G Indahouse
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Baron Cohen
Před tímhle filmem, jsem si   říkal, že Ali G, to jsem   ještě netušil, že za ním   stojí někdo, kdo se jmenuje   Sacha Baron Cohen, je pěkný   idiot a jeho humor nestojí za   nic. Proč jsem si to říkal?   Protože jsem nic pořádného   od tohoto komika neviděl. Pak   jsem shlédnul Ali G Indahouse   a přiznám se, všem těm   jeho kravinám jsem se smál a   zjistil jsem, že Sacha Baron   Cohen je pošuk, ale pošuk,   který to, co dělá, dělá   skvěle. A to jsem v té době   ještě neznal Borata, který   mě dokonale přesvědčil o   tom, že Cohem je vážně   mistr. Takže 7 bodů za to,   že Ali G jako film, není tak   dobrý jako Ali G v   televizních pořadech.
Armáda temnot (Army Of Dakness)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Motorová ruka potřetí
Sam Raimi se spolu s Brucem   Campbellem potřetí pustili   do Evil Deadu, ale bohužel   už to není ono. Kouzlo   prvních dvou filmů se   ztratilo v záplavě postav a   místy až spíš trapných   než vtipných scének.   Přiznám se, že scénu s   malými Ashi jsem nikdy neměl   rád, a nikdy mít rád   nebudu. Přijde mi to laciné   a prostě už to není ono.   Takže Evil Dead a Evil Dead 2   ano, ale Armádu temnot už   spíš jen pro skalní   fanoušky. Kouzlo se totiž   vytratilo.
Asterix a Vikingové (Astérix et les Vikings)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Bohužel ani Asterix už není, co býval
Je to bohužel pravda. Čím   to je? Možná tím, že i zde   chtějí tvůrci přijít s   něčím novým, aby se   vyrovnali moderní době a   moderním animovaným filmům,   ale Asterix by měl zůstat   tím, čím dřív. Ručně   kreslenou podívanou. Ve   Vikinzích už je vidět, že   počítač dělá své a   navíc už to ani není   taková sranda jako dříve.   Ale co, pořád je to Asterix,   pořád je to Obelix a   moderní hudba v tomhle filmu   zas nezní tak špatně. A   vidět Obelixe, jak se snaží   tancovat na disco, vlastně   pardon, on tancuje, je   vážně prima.
Auta (Cars)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.5.2007
Miluju Pixar
Přiznávám se z tohoto   nekonvenčního vztahu, ale   jak se na něčem objeví   nálepka Pixaru, hned po tom   jdu. U aut jsem byl zvědavý,   co asi tihle grafičtí   kouzelníci vymysleli za   příběh a jak jinak, opět   jsem nebyl zklamán.   „Animáky“ nikdy neměly   být pouze pro děti a Pixar   se tohohle drží. Jasně,   jsou tu roztomiloučká   autíčka, která vyvádí   různé skopičiny, ale také   je tu poměrně silný   příběh, který drží film   pohromadě. Jasně, kdyby to   byl normální hraný film,   není to nic nového, ale je   to „animák“ a sem takový   příběh patří. Je   jímavý, je zábavný, hraje   vám na city i na bránici.   Jsou zde zajímavé postavy a   ta grafika je prostě   nádherná.
Bad Taste - Vesmírní kanibalové (Bad Taste)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Peter Jackson!
Prostě klasika. Peter Jackson   a jeho začátky, kde už bylo   poznat, že jak jde o film,   chce skutečně předvést   všechno, ať zvratky, krev   nebo otevřenou lebku. Když   realistický film, tak rovnou   nadrealistický. A hlavně,   ona je to zábava. A že se   divíte, že takový maniak   natočil Pána prstenů nebo   Konga? Tak já ani náhodou.   Má talent, i když si to   možná někteří po   shlédnutí Bad Taste nebo   Braindead nebudou myslet, ale   věřte mi, že má. Když má   možnost, aby si celý svůj   film řídil sám, dokáže z   něj vytřískat maximum.
Barry Lyndon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Cesta pana Kubricka do 18. století
Na Kubricka docela dlouhý   film a na diváka skutečně   hodně dlouhý. Ale vůbec to   nevadí. Pokud máte rádi   historii a pokud vám nevadí   sedět u filmu skoro tři   hodiny, rozhodně Barry Lyndon   by měl být mezi tím, co   byste měli vidět. Barry má   tři hodiny, ale jsou to tři   hodiny, kdy se pomocí   dokonalých historických   reálií, kostýmů a hlavně   úžasné hudby přenesete do   doby, kterou jste nikdy   nemohly zažít, ale kterou   můžete, díky až   dokumentárním snahám   štábu poznat. Skutečně je   zde kladen důraz na kostýmy   i na atmosféru doby a vše se   podařilo vykreslit dokonale.
Batman začíná (Batman Begins)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Nejlepší Batman
Miluji Batmana od Tima   Burtona, dívám se na něj   pokaždé, když běží v   televizi, ale Nolan mi   ukázal, že to jde ještě   lépe, že Schumacher tohoto   superhrdinu přece jen   nezabil, že ještě bylo   možné resuscitovat a   vzkřísit. Batman se opět   mohl stát skvělou filmovou   postavou přesně jak si   zaslouží. Noaln hraje film   na psychiku, na vznik Batmana,   na okolnosti, které vedly k   tomu, že se s Bruce Waynea   stalo to, co z něj je. Už se   vážně nemohu dočkat s   čím přijde v pokračování   s Jokerem. Myslím si, že   Jack Nicholsona těžko někdo   překoná, ale celý film už   by se překonat dal.
Blade Runner
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Scott ne, ale P. K. Dick ano
Přiznám se. Nesnáším   filmy Ridleyho Scotta.   Nelíbí se mi téměř   žádný z nich, pouze Blade   Runner a Království   nebeské. Ano, ani Vetřelce   nemám rád a ani Gladiátora.   Je to čistě můj   subjektivní názor, ale   tenhle režisér mi prostě   nepřirostl k srdci. Blade   Runner mi však ukázal, že   ne každý jeho film musím   odsoudit, protože se mi   skutečně líbil. Harrison   Ford je skvělý a stejně tak   je dobrý i Rutger Hauer,   který se bohužel v   současnosti zaprodal   propadákům. Miluji sci-fi a   Philipa K. Dicka, autora   předlohy vůbec. Takže   odhlédnu i od toho, že   nesnáším Scotta a říkám,   že tento jeho film je prostě   skvělý.
Blade: Trinity
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Do třetice průměr
Po jedničce a dvoje Bladeovi,   které měly dobrou hororovou   a akční atmosféru,   zákonitě přichází   čtyřka, která už však až   tak moc zákonitě   hororovo-akční není.   Hororovost se z filmu naprosto   vytratila a hraje se zde   spíše na akčnost a na   hlášky, které, přiznejme   si, zas tak vtipné nejsou.   Blade je sice pořád Blade,   Wesley Snipes se pro něj   narodil, ale to kolem něj už   je křoví, co na sebe chce   strhnout pozornost. Verdikt   – nejhorší Blade, co byl   natočen, ale pokud má někdo   rád styl Underworldu, tak   proč ne.
Blafuj jako Beckham (Bend It Like Beckham)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Ženy a fotbal
Tenhle film je takovou pěknou   podívanou, když už se   vážně nudíte. Jsou tu   konflikty mladých lidí,   konflikty kultur a konflikty   názorů, ale vše nakonec   dopadne přece jen dobře a   všichni si mohou jít za   svým snem. Osobně se mi   hlavně líbí konflikt   kultur, kdy je zde arabská   dívka, od které se nečeká,   že bude v kraťasech!! běhat   po hřišti a kopat do   mičudy. Její příběh je   hezky podaný a jen ukazuje,   že Britové umí točit filmy   s happy endem, které jsou   přesto pěkné. Tohle Amerika   zatím moc neumí.
Ať žije Sacha Baron Cohen!
Za tím titulkem si stojím a   nikdy ho nebudu měnit. Cohem   je komik, který si jde svou   cestou, uráží každého,   koho se mu za chce, ale navíc   to dělá s tím, že mu lidé   žerou, jaký je a jak se   chová. Borat je jeho   úžasné alter ego, které   jedni považují za nechutné,   hloupé a idiotské,   nenávidí ho, ale pro druhé   je skutečným prototypem   moderní komiky. Svět   potřebuje nový humor a Sacha   ho přináší. Neříkám,   aby teď každý komik   vyváděl to, co vyvádí on,   ale on přináší do světa   něco nového a za to mu   patří můj dík. Takže   Boratovi 10, protože si je   prostě zalouží.
Božský Bruce (Bruce Almighty)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Carrey zase v komedii
Skvělé herecké obsazení,   mám rad jak Carreyho,   Freemana, tak Aniston,   zajímavý scénář, dát   člověku božskou moc, z toho   se dá vytřískat skutečně   hodně, co se zábavné   stránky týče a s Carreyho   ksichtem by se řeklo, že je   to zaručená bomba. A ona   vcelku je, ale nemůžu si   odpustit, přijde mi, že   Carrey z těch vážnějších   rolí, co chce pořád hrát,   ztratil trochu z toho svého   ztřeštěného kouzla a už   mu malinko něco chybí, ale i   přesto je to jeden z mých   nejoblíbenějších herců a   jako komika i jako herce   dalších rolí ho budu   obdivovat.
Braindead - Živí mrtví (Braindead)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Nejlepší hororová komedie, co jsem kdy viděl
Snad nejkrvavější film, co   byl kdy natočen, spousta   vnitřností, utrhaných   končetin, ucho v pudinku,   nechutný strýc, nacistický   veterinář, kung-fu kněz,   zombie, zamilovaní hlavní   hrdinové a „milující“   matka, kterou bohužel kousne   krysoopice, čímž ji   promění v zombie. Taky jí   za to maminka pěkně   rozšlápla kebulku. Zase   jeden film z Jacksonovi rané   tvorby, který mám snad   ještě raději než Bad   Taste. Pro nadšence je tohle   skoro nutnost, pro zájemce,   proč ne, pro ostatní raději   ne. Můžete se pozvracet,   pokud máte hodně slabý   žaludek. Ale také se   můžete smát.
Bratrstvo neohrožených (Band Of Brothers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Válka
Válečným filmům ani   seriálům jsem nikdy moc   neholdoval, dokud jsem   neviděl Vojína Ryana, a tak   jsem byl velice zvědavý na   to, jak to dopadne se   seriálem, kde opět budou   spolupracovat Spielberg a   Hanks. A dopadlo to skvěle.   Seriál je opět spíš   hraným zachycením bojům,   jde zde o realističnost a o   lidské osudy, což je navíc   doplněno úryvky z rozhovorů   s americkými veterány z   druhé světové války,   kteří vědí, jak to tehdy   vypadalo, a jaké to tehdy   bylo. Seriál ukazuje válku   krutou, takovou jaká byla,   kdy lidé umírali, bojovali i   když nechtěli a jejich   životy mnohdy končily   zbytečně.
Bridget Jonesová: S rozumem v koncích (Bridget Jones: The Edge of Reason)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Bridget podruhé
Bridget podruhé, ale už to   není ono. Jednička byla   nová, originální a Renée   Zellweger mola ukázat, že   vážně umí hrát. Dvojka   ale mírně vyčpěla a   přesto, že je to pořád   legrace, už to nemá takový   kultovní status jaký si   jednička rozhodně získala.   Pro milovníky Bridget   rozhodně super, pro ty   ostatní jednou shlédnout a   třeba něco i utkví v   paměti.
Buffy, přemožitelka upírů (Buffy the Vampire Slayer)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Buffy
První dvě série rozhodně   super, originální, nové a   skvělé, ale postupem času,   alespoň pro mě, už to   přestávalo být ono. Z   malého městečka se Buffy   dostává na univerzitu a   příběh dostává nové   prostředí, novou šíři,   ale přiznám se, že jsem   měl raději komornost   Sunnydale a její střední   školy. Joss Whedon však   ukázal, že má nápady a že   je dokáže zužitkovat, což   má také za následek, že se   Buffy stala tak populární.   Samozřejmě za to mohla i   její představitelka, na   první pohled sladká Sarah   Michelle Gellar, která však   dokáže přemoci i to   nejhroznější monstrum.   Skvělá kombinace   teenagerské komedie, hororu a   akce.
Cabin Fever
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Ach jo...
Nesnáším Eli Rotha.   Stručně řečeno je to   magor, který neumí natáčet   horory, i když se za to jeho   filmy vydávají. První jsem   viděl Hostel, který mě   zhnusil, nepobavil,   nevystrašil, prostě nic... a   až potom Cabn Fever, který   byl ještě horší. Rádoby   předělávka Raimiho Evil   Dead, nebo alespoň inspirace   v něm totálně nevyšla,   hraje se tu na úchylárny,   sex je t na hlavním místě a   potom až smrt. Kamera je   naprosto idiotská a záběr,   kdy dlouhých pár sekund   zabírá pozadí jedné z   postav v tom člověka   skutečně utvrdí. Nechápu   úspěch Eliho Rotha a nikdy   ho nepochopím. Jedině, že   by všichni mladí Američané   byli stejní idioti jako on...
Carrie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Palmový král
Titulek takovou malou skrytou   narážkou na režiséra a   autora předlohy. Režisér de   Palma, spisovatel Stephen   King. King je můj   nejoblíbenější autor, a   tak jsem zvědavý na každou   adaptaci jeho knih, ale   bohužel nutno přiznat, že   většina jich za moc   nestojí. Jsou zde výjimky a   jednou z nich je právě   Carrie, Kingova prvotina. De   Palmův film, je alespoň   podle mě ještě o něco   lepší než kniha, jsou zde   skvělé herecké výkony, jak   Sissy Spacek, tak ostatních   mladých herců, ale hlavně   její matky, náboženské   fanatičky. Skvělý střih,   skvělá kamera, skvělá   atmosféra.
Casablanca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Prostě klasika
Skutečně klasika všech   klasik. Film, který nikdy   nevymizí z naší paměti a   neustále se na něj bude   vzpomínat a bude se   promítat. Když jsem se   rozhodl, že se na tento   snímek podívám, měl jsem   obavy, že mě nebude bavit,   ale ani náhodou, je to   nestárnoucí dílo, které   svým příběhem i výkony   hlavních postav dokáže   oslovit i mladé lidi, a to i   v době, jako je ta naše, kdy   už se na černobílou moc   nehraje.
Clerks 2: Muži za pultem (Clerks II)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Nejsem tvorbou Kevina Smithe   příliš dotčený, zatím   jsem měl tu možnost vidět   pouze Clerks 2 a Jaye se   Silent bobem, ale přesto si   myslím, že tenhle chlapík   je mistr dialogů a rozhodně   je skvělým scénáristou.   Jeho humor je možná pro   někoho drsný, ale mě sedí   dokonale a jsem rád, že jsem   jeho filmy objevil!
Constantine
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Zase jedna povedená adaptace   komiksu a nutno říct, že je   jich třeba. Na jednu   povedenou totiž připadá   nejméně jedna nepovedená,   no možná dvě. Constatntine   se ale rozhodně řadí mezi   ty lepší a i přesto, že v   podobě Keanu Reevese ztratil   něco ze svého cynismu,   rozhodně se jedná o dobrý   film a hlavně skvělým   světem démonů.
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Červeného trpaslíka jsem   objevil díky své   přítelkyni a jsem jí za to   vděčný, bez ní bych ho   neznal a o hodně bych   přišel. I ve vlastním   životě používám hlášky   z tohohle seriálu, to už je   kult a Trpaslík si svůj kult   rozhodně zaslouží.   Nepopiratelně a   neoddiskutovatelně.
Dagon
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Zatím asi to nejhorší, co   se dalo podle Lovecrafta   natočit. Stuart Gordon se   nerad drží přímo   předlohy, ale tady se o to   pokusil, bohužel výsledek   není až tak vábný.   Počítačové efekty proboha   raději ne a ono ani u   samotného příběhu není o   co stát. Filmaři se sem tam   snažili vzpomenout na   Re-Animátora, když přidaly   trochu toho gore, třeba   stahování z kůže, ale   jinak je to film o ničem a   herecké výkony jsou prostě   otřesné. 2 body jen proto,   že jsou mnohem horší filmy.
Deník Bridget Jonesové (Bridget Jone's Diary)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Pro moderní ženu, která má   mírnou nadváhu snad základ,   skoro bible, ale i pro   ostatní lidi je tohle film,   který pobaví a to nijak   vulgárně, ale od srdce.   Renée Zellweger je skvělá a   role Bridget ji sedla dokonale   na tělo. Colin Firth hraje   přesně to, na co vypadá, a   Hugh Grant nemusí být vždy   sladký romantik. Komedie,   která nebude zapomenuta.
Deuce Bigalow: Dobrej striptér (Deuce Bigalow: Male Gigolo)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Tenhle film je pořádná   ptákovina, Schneider je   vulgární a hraje, no prostě   jako vždycky, ale přesto   tahle komedie stojí za to, a   já osobně se na ní rád   dívám opakovaně. Je   ztřeštěná a mě se tohle   prostě líbí. Člověk u   toho nemusí přemýšlet a   stejně se pobaví. Co víc si   mže přát, když chce jen   ležet a dívat a na nic   závažného nemyslet?

TV Program

ČT1 - Smrt lorda Edgwara (2000) [TV ...

22:00 - 23:40

37 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Konec rozkvětu (1972)

21:50 - 23:15

47 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - 2012 (2009)

20:20 - 23:35

137 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

22:00 - 23:45

37 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10