Jeden svět

Komentáře uživatele Steawi

Steawi

Steawi zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 291
13 duchů (13 Ghost)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.4.2012
Skutečně výborná práce.   Mělo to náboj a dobře   vymyšlený příběh. Dům   byl nádherný,ty šifry na   stěnách vážně   originální. Duchové tedy   velký palec nahoru,byli   škaredí a naháněli   strach,tak,jak to má být.   Bavila mě chůva,oživovala   to vtipnými   poznámkami.Trochu jen škoda   konce,dopadlo to jak v   pohádce.Ale jinak výborná   práce.
13 Eerie
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.3.2015
Musím přiznat, že jsem se   bavil. Prostřední bylo   děsivé, nápad zajímavý a   kreativitě se meze nekladly.   Herci mi nevadili a děj   rychle utíkal. Ani jednou   jsem se nekoukl na čas, což   znamená, že jsem byl vtažen   do děje. Nečekal jsem to a   proto jdou hvězdy nahoru.
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Až na otřesný konec,je   tohle velmi povedený   horor.Děj hodně   zajímavý,lekavé scény   poměrně úspěšné a   samotný dům nenechá ani na   chvíli v klidu.Jen škoda   toho konce.
30 a půl metru (100 Feet)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2012
Příběh skutečně   neokoukaný.Sice duch nebyl   kdoví jak dechberoucně   strašidelný,ale myslím,že   to ani moc nevadilo.Marnie   tedy opravdu skvělý   výkon,tato role jí   neskutečně seděla.Najdou se   tu i lekačky,takže   spokojenost.
30 dní dlouhá noc (30 Days of Night)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2014
Jako hororový fanda bych si   měl nafackovat za to, že   jsem tenhle kousek viděl až   teď. Lepší však teď než   nikdy. Od začátku jsem měl   pocit, že to nebude špatné,   po shlédnutí jsem z toho   nadšený. Herci byli   sympatičtí, kombinace   městečka v noční zimě   velmi rafinovaná, příběh   dobře vymyšlený. Pokud jde   o efekty, mně to trochu   strach nahnalo, jenom bych se   více vyřádil na   namaskování upírů. Bavilo   mě to a klidně bych si to   dal znovu. Tleskám.
31
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.11.2016
Hodně dlouho jsem se na   tenhle kousek těšil a po   jeho shlédnutí jsem byl   lehce zmatený. Prostředí,   do kterého je horor posazený   bylo snesitelné a dobře   udělané. Herci neherci   lehké mínus, šílenci   zvláštní, ale nic z čeho   bych se měl posadit na zadek   respektive viděl jsem i   šílenější. Celkově to   působilo bizarně, ale velké   plus přidávám za úvodní   scénu a proslov.
All Hallows' Eve
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2015
Klauny rád nemám, ale tohle   byl totální extrém. Neuměl   jsem si moc představit, co   mě čeká, teď jsem z toho   lehce v šoku. Nebudu tu   psát, jak moc se mi líbilo   zpracování, prostě se mi   líbilo, bylo to něco   neobvyklého a to mám rád!   Co ale musím vyzdvihnout, byl   klaun. Nezdá se to, ale vryje   se Vám do paměti pokaždé,   když se na obrazovce objeví   + ta jeho smečka, co s ním   spolupracovala, to byla také   perla, nic hezkého na pohled.   Měl jsem z něho   nepříjemný pocit, mrazení   na zádech a hloupou doměnku,   že mě někde pozoruje a   směje se mi. Závěr mi   nahnal strach a i se mi trochu   sevřel žaludek, takže za   mě deset a palec nahoře.
All Hallows' Eve 2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.12.2017
V podstatě nabízí ten samý   rámec příběhu, který nám   nabídla 1. Rozdíly jsou   nepatrné, príběhy na   kazetě nemají souvislost,   jsou k nepochopení a nemají   ani hlubší smysl. Atmosféra   prostřednictvím televize   stále funguje, ale nenabídlo   to nic zvláštního. Konec   naprosto zbytečný, nějak   jsem nepochopil, proč to   takhle rychle uzavřeli. Jinak   jsem se bavil, ale spíše to   byl chabý odnos již   viděného.
AM1200
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.6.2016
Nic zvláštního a všechno,   co už jsem dávno viděl. Jak   to rychle začalo, tak to i   rychle skončilo, bohužel   jsem se přistihl, že se v   průběhu krásně nudím.   Atmosféra byla ponurá,   "Sam" to sehrál   dobře, žádné moc velké   hrdinské chování, prostě   se strachy radši zavřel do   auta. Nicméně výstup na   rádiostanici jsem moc   nepochopil. Rozhodně jsem   čekal něco jiného.
American Horror Story
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2013
Znáte ten pocit,když se   kouknete na první díl,a pak   se to už nedá zastavit?   Další seriál,který mě   dostal. Chytil mě a nepustil   až do druhé série,která   tedy je ještě větší   nářez. Herci famózní,dům   a příběhy výborně   vymyšlené. Nemyslel jsem   si,že mě to tak strhne.   Klidně bych si to dal znovu.
Andělin popel (Angela's Ashes)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.7.2009
Co na filmu oceňuji nebo mám   nejradši je,když se   vzpomíná a vrací se do   scén,které už dávno filmem   proběhly.Proto mě mile   překvapila scéna,kdy   nejstarší Frank vidí nad   vycházejícím měsícem sám   sebe v etapách svého   života.Neříkám,že mě ten   konec trochu   nezklamal,protože pro drama   je to poměrně dobré   zakončení,tedy alespoň pro   Franka.Ale to je asi   jediné,co to trošku   pokazilo,protože irská   chudoba a vůbec ta situace je   celkem napínavá a i když   děj se zdá   nekonečný,nechá se na to   velmi dobře koukat.
Angelika, markýza andělů (Angélique, marquise des anges)
 
Přidáno: 12.7.2009
Vždy budu stát při   názoru,že sága Angeliky,je   to nejlepší,co se kdy   natočilo.Ten příběh,ty   kostými,ta hudba..Dokonalost   bez jediné chybičky.Mrzí   mě,že někteří píší,že   to celkově nemá žádný   děj..Protože to není   pravda,každý díl Angeliky   má svůj děj..Angelika je   nejnádhernější..
Anna Karenina
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.4.2015
Jsem nadšený.   Pravděpodobně bych si měl   nafackovat, že jsem nedal   šanci knize (a já jsem   vždycky chtěl!), která by   měla zaplňovat místo v   každé knihovně. Tolstoj je   klasika. Po shlédnutí tohoto   filmu čas najdu a napravím   to! Ne, že bych měl touhy   porovnávat, co film splnil a   co nesplnil. Já jsem byl   okouzlen. Vyzdvihuji herecké   obsazení. Aaron Johnson   fantastický, nemám mu co   vytknout. Nejvíce ale smekám   před Domhnallem Gleesonem   alias Konstantin D. Levin.   Jeho pasáže mě bavily   nejvíce - trochu k   zamyšlení, filozofické   bádání, rozhodování zda   ano či ne, no, našel jsem v   něm všechno. Nehledě na to,   že jsem mu to všechno   perfektně sežral. To jsem   sežral i Vronskému, avšak   Keira poněkud zklamání.   Viděl bych v této roli   kteroukoli jinou, jen ne ji.   Já nevím, ona tohle prostě   moc neumí. Annu jsem v ní   neviděl a proto jí nechci   dále hodnotit. Velké plus   přidávám za nápad s   divadlem, ještě jsem to   nikde neviděl a musím   říct, že mě to bavilo,   dodalo to filmu na   zajímavosti. Jsem rád, že   jsem to viděl, shledávám to   jako jeden z nejlepších   filmů za poslední dobu a   lehké vzdání holdu pro   L.N.Tolstoje.
Annabelle
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.2.2015
Zprvu jsem se shlédnutí   zdráhal, nakonec jsem ale   podlehl. Chybu jsem neudělal,   naopak jsem velmi rád, že   jsem tento kousek viděl.   Viděl jsem podobných hororů   hodně, tohle téma se mi   líbí a nijak mi nevadí.   Velký palec nahoru uděluji   Annabelle Wallis, jejíž   herecký výkon byl   strhující. Nebylo to klišé   typu nanynka se prochází po   bytě a ptá   se:"Haló,haló, je tady   někdo? Panebože, on tu   někdo je!" Když měla   Mia zahrát stach, tak ho   zahrála a já jsem jí to   věřil! Když pominu   příběh a zaměřím se   čistě na efekty, najdu zde   klasiku a něco navíc.   Samohrací gramofonová deska,   šicí stroj také šil sám,   pravděpobodně se nad tímhle   musejí zavřít obě oči.   Když se ale ovšem objevila   ta věc, chcete-li démon,   dole na schodech ve sklepě,   tak se ve mně něco hnulo   strachy a musel jsem chytit   opěradla u křesla. Tenhle   pocit mám rád! Rovněž   když počtvré výtah nevyjel   nahoru, cítil jsem, že bych   se asi mohl bát, kdybych v   této situaci byl já. Důvod   proč nedávám 10 bylo   dítě, děti se mi v hororech   příčí. Jinak ovšem   smekám a doporučuji.
Annabelle 2: Zrození zla (Annabelle 2)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.9.2017
Jsem z toho zklamaný. Čekal   jsem od toho maximum, čekal   jsem dechberoucí kousek,   jaký jsem už dlouho   neviděl. 98% hororového   ztvárnění jsem nedostal   nic. Resp. dostal jsem   neustále se houpající   Annabelle v křesle a ty   rádoby efekty, které měly   nahnat strach, to už vše   nabídla první Annabelle. A   co mi tedy drásalo nervy byla   přilišná dětská   nebojácnost a popravdě   odvážnější děti jsem v   životě neviděl. Ty zbylé   2% bych dal posledním   minutám, které nám   odkrývají otazníky   Annabelle 1. Jinak jsem tedy   čekal podstatně více, a   kdybych na to šel do kina (a   že jsem chtěl!), byl bych   akorát naštvanější a   zklamanější, než jsem   teď.
Apoštol (Apostle)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2021
Hm proč ne. Přilákala mě   nepříjemně drnkající   hudba, u které jsem věděl,   že mi bude pěkně pracovat   na nervy. Vizualizace a   celkové místo činu krásný   počin a i příběhu bych dal   palec nahoru, ale. Na můj   vkus se zapletli až příliš   do fantasy nesmyslů, resp.   už toho bylo moc. Klidně   bych ubral a neservíroval   scény, které mi nedávaly   smysl. Celkově to hodnotím   na sympatickou práci, která   mi nějakým prazvláštním   způsobem zůstává v hlavě   i po shlédnutí. Přisuzuji   to pohanské lavici.
Auta (Cars)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Ať tento příběh má   dopadnout sebevíc   šťastně,přesto je to   nejsmutnější animovaný   film,jaký sem doposud   viděl.Ale taky je to ten   nejkrásnější animovaný   film,jaký jsem viděl.Ty   kecy,ty písničky.A vůbec   ten příběh.Do děje vtáhne   na začátku a pustí až u   posledních vteřin   konce.Zaslouží si to   nejlepší hodnocení.
Autopsy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2015
Jeden z hororů, kde si   můžete do detailu   prohlédnout všechny lidské   orgány a nebude vám z toho   dobře. Mám z toho trochu   sevřený žaludek, ačkoli   jsem tohle viděl už   tisickrát, tady je to ještě   o level posunutější. Herce   ani nemá smysl komentovat, ta   hloupost z nich sálala ze   všech stran, ale já jsem se   slušně bavil a za nemocnici   a celkový krvavý nářez   dávám velký palec nahoru.
Azyl (Asylum)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.3.2017
Královská blbost. Jediné,   co si z toho odnáším, je   zklámání. Krvavé   řádění doktora bylo na   hranici směšnosti,   nalákání do   "děsivé"   vzpomínky bylo špatně   zpracované, děj okoukaný,   tohle už tady všechno bylo.   Parta troubů opět vybrána   na jedničku a celkově to   hodnotím jako šlápnutí   vedle.
Bite
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2016
Za mě relativně slušná   podívaná. Moc nadějí jsem   tomu nedával, ale předčilo   to mé očekávání.   Příběh je dobrý, nějaká   vnitřní zápletka se tu   ocitne a tedy všechna čest   těm, kteří jí maskovali.   Když se koukala do kamery,   chvíli jsem měl pocit, že   se mi kouká až do žaludku,   čili efekt slušný. Celkově   z toho mám dobrý dojem, asi   jsem nic podobného ještě   neviděl.
Boogeyman 2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.7.2009
Tohle je přesně typ   hororu,který můžu sledovat   pořád. Psychiatrická   léčebna,pár nových fóbií   a tisíce neokoukaných   způsobů smrti.Výborná   večerní podívaná,která   nabídne i otevřený konec k   nočnímu   přemýšlení.Dobrou noc.
Broken
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2013
"The slave girl is reared   in an atmosphere of   fear".
Trailer -   ten mě dostal. Říkal jsem   si   tak-tohle-musím-ihned-vidět.   Na začátku mě dostala   muzika - tak úderná a   hodící se k situaci   chudinky,která se náhodou   probudila se sešitým   břichem v lese. Líbil se mi   hlas Erica Colvina - tak   tichý a nenápadný, ale   vlastně tak trochu pro ně   vražedný. Nadja skvělý   herecký výkon, celou tu dobu   lační po Jennifer a na konci   to vypadalo pro ni i   nadějně, ale jsem za to   hodně rád, že konec   překvapil a zvrátil onen   happy end.Navíc les byl   fantastický,ta hrůzná   atmosféra by se dala   krájet.Výborný horor. Jo a   Jennifer už nejspíše   neuvidí.
Brouk (Bug)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.7.2010
V poslední době jsem nemohl   narazit na jiný horor,než   klasiku "parta   lidí-venkov-šílenec-pro   všechny smrt".A pak jsem   si náhodně pustil   tohle.Nejdřív mi to   připadalo trochu k smíchu   sledovat je,jak hledaj mšice   na posteli a nikdo jiný je   "nevidí".A taky   jsem v životě neviděl   drastičtější trhání   zubu.A co se stalo z chudáka   Petera ? Ke konci byl vážně   k nepoznání.Ale jinak hodně   dobrá podívaná,jsem   rád,že jsem to viděl.
Candyman
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Vraždící monstrum? A kde?   Byl to úplně obyčejný   člověk,který měl místo   ruky hák. Jediné,co na tomto   hororu oceňuji je konec, ale   než se k němu   dopracujete,musíte přežít   hodinovou nudu.Začátek byl   slibný,ale pak velký   úpadek.Už bych to nechtěl   vidět.
Captifs
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2015
Musím přiznat, že na to jak   lacině vypadá, předčil   moje očekávání. Tu necelou   hodinku a půl mě to slušně   udržovalo v napětí, tempo   si to drželo až do samého   konce a typická nebojácnost   hlavní hrdinky mi poprvé v   životě nevadila. A také   jsem musel uhnout pohledem,   protože na vydloubávání   očí opravdu nemám. Za mě   rozhodně sympatický počin.
Carver
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.3.2015
Tohle je typická 90minutová   natahovačka vytvořená   úplně k ničemu. Krásně   jsem se u toho nudil, znuděn   jsem neocenil ani hřebíky   přibité v kolenou a neocenil   jsem ani tlustého venkovana,   který měl působit jako   masový vrah. Jsem rád, že   si nasazoval ty kukadla na   hlavu, abych se nemusel   ještě víc smát lacinosti,   která mlátila ze všech   stran. Za mě průser.
Clona (Shutter)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2010
Nezklame,ani nepřekvapí.I   když dějově vyčnívá z   dnešních hororů,určitě   existujou daleko lepší.Asi   bych si to podruhé už   nepustil.
Cry Wolf
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.8.2010
Nic,nic a zase nic.Co z   toho,když po celou dobu nikdo   nezemře,všichni jenom   svádějí vinu na sebe a na   konci padne jediná   oběť,přičemž je ještě   ta nesprávná.Konec   předvídatelný.Celých těch   90 minut mi přišlo   nekonečných,jako by to   vůbec neubýhalo,ba co   víc,ve filmu se ani nic   neodehrávalo.I když se musí   nechat,trochu originální   nápad to možná má.Přesto   slabé,slabé a zase slabé.
Čarodějky (Charmed)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.10.2014
Vsadím se, že tento seriál   můžeme označit jako   "každý se mnou   vyrostl." Je to pravda,   není co skrývat. Co den, to   jiný díl, co díl, to jiný   příběh. Měl jsem rád   jejich triky, věřil jsem   jim, byly to moje hrdinky, Leo   byl hrdina, a tak dále. Není   třeba více rozbalovat   balíček dětství - s   láskou se na to klidně   podívám znovu.
Čas sluhů
 
Přidáno: 17.12.2010
Přestože já českým   filmům vážně nemůžu   vystát a vyhýbám se jim   obloukem,tomuhle jsem se   vyhnout nemohl.Ten příběh   tak vtáhne do děje a roli   závistivé mrchy tak začnete   prožívat,až jsem si   chvilkama přál,aby to   neskončilo.Vyjímky se asi   dělat musí,já je tedy   nedělám,ale tady u toho to   prostě jinak nešlo.

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:40

4 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

08:30 - 09:25

34 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

29 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:55 - 09:25

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190270
Osobností: 697371
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177913
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10