Duben
ohodnotit

Sexmise

Seksmisja

Další název:
Sexmisia
Země:
Rok:
1984
Délka:
124 minut
Premiéra v ČR:
7/1985
„Sci-fi o světě, v němž chybí mužské geny.“

Komentáře k filmu Sexmise

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
lazenska.veverka
Hodnocení:
Přidáno: 16.4.2021
Za mně jeden z   nejzajímavějších filmů   té doby hned v několika   směrech nejen proto, že   holky vypadaly jako holky, ale   především zemí vzniku v   katolickém Polsku a kritikou   vládnoucího systému.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.9.2020
Vedeli ste, že Einstein bol žena?
Nie som si istý, či by dnes   takýto film prešiel.   Paradoxne vtedy hej, aj keď   tam boli dievčatá celkom   luxusne vyobliekané, navyše   ukázali aj niečo navyše a   bolo tam aj zopár narážok,   ktoré by sa nemuseli páčiť   cenzorom, dnes by to svetový   feminizmus roztrhal na kusy.   Dnes by takýto film asi   išiel do trezoru, prípadne   by ho videlo vo filmovom klube   tak zo päť divákov. Ono   ukazovať dvoch týraných   chlapov a nadvládu   ženských, čo by sa   teoreticky mohlo stať, keby   nastalo to, čo nastalo, no   ale nejdem špekulovať. Ako   komédia to bolo dobré, ako   snímok na zamyslenie to   možno bolo ešte silnejšie.   Každopádne prekvapivo tie   Poľky, hlavne strážkyne   boli riadne pekné a výber   Lamie bol dokonalý,   neskutočne pasovala do tej   úlohy a ako vedkyňa bola   luxusná. Na rok 1984   prekvapivo svižný a   zaujímavý film. Nesmiem   samozrejme zabudnúť na tých   dvoch parťákov, ako si tam   pašoval cigarety to nemalo   chybu
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2020
Přestože se jedná o film z   roku 1984, je to stále   výborný a vtipný film.   Samozřejmě trochu zestárl,   především technicky, ale   hlášky zůstávají. Film je   naštěstí i skvěle   dabovaný a tak má náš   divák nerušenou zábavu.   Drobné nelogičnosti či   přímo chybky divák rád   odpustí. Dnes by díky   falešné korektnosti takový   film jistě nevznikl.
klasifikátor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.1.2020
Tenhle film jsem viděl již   při české (tehdy ještě   vlastně československé)   premiéře v kinech a tehdy se   mi moc líbil. Teď jsem si ho   připomenul v televizi a mému   překvapení se mi líbí   pořád. Troufám si tvrdit,   že v Polsku nenatočili mnoho   lepších komedií i když v   jejich kinematografii mám   určité mezery a rezervy.   Pravda tehdejší výprava a   triky působí dnes již   úsměvně ale to hlavní   dobrý a originální   scénář, kvalitní herecké   výkony (především Jerzy   Stuhra) i výborný dabing to   vše zůstalo. I erotické   scény zapadají do   komediálního kontextu a   nepůsobí samoúčelně.   Tahleta komedie je prostě   filmový evergreen.
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.3.2018
Poláci
prý české filmy milují.  
Češi nemilují ani   Poláky, ani jejich filmy. Ale   jestli Češi nějaký polský   film znají, pak je to   Sexmise, kterou nás   oblažovala, blahé paměti,   už Československá   socialistická televize.
Sexmise je dobrá   komedie.
Má vcelku   originální nápad, obstojné   trikové provedení. Pro pány   i nějaké to pokoukání na   nahá ženská těla a hlavně   humor.
Většinu vtipů   a humorných situací si pro   sebe "ukradl" Jerzy   Stuhr v roli Maxe Paradyse.   Olgierd Lukaszewycs a všechny   ženy v příběhu mu v   podstatě jen nahrávají. Ale   to je v pořádku. To bohatě   stačí. Trochu mě mrzel   trochu zbrklý konec filmu,   ale za závěrečný obraz to   režisérovi odpouštím.
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.3.2018
I dnes se na film dá dívat,   pořád je vtipný a má co   říct k budoucnosti. Škoda   jen, že mi dnes připadají   Polky vesměs ošklivé,   čestnou výjimkou je Beata   Tyszkiewicz, ale ta se mi   líbila vždycky. Na polské   filmy se jako jedny z mála z   produkce socialistických   zemí dalo koukat i v době   normalizace. Když   nezapočítám klubový okruh,   kde byly uváděny i výborné   maďarské a pro mě hlavně   jugoslávské filmy ze   šedesátých a sedmdesátých   let minulého století.   Sexmisi mám rád hlavně   kvůli výbornému Jerzy   Stuhrovi a neméně dobrému   dabingu Václava   Postráneckého.
Gruberova
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.7.2016
Sexmise
Stále to je jeden z   vynikajících filmů a vůbec   nejlepší polská komedie.   Škoda, že ho televize dává   tak málo, vlastně poslední   dobou vůbec ne. Pouštím si   ho tedy na DVD, stejně jako   jiné filmy, které televize   nevysílá a já je mám ve   své filmotéce.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2016
Na vojně jsme si film   promítali několikrát, dokud   se cívky nemusely poslat na   další útvar. I dneska se   rád kouknu na příběh   posledních dvou samců.   Samozřejmě ve filmu je málo   akce a efektů, takže   dnešní roztěkaný divák   asi nevydrží sledovat děj.   I tak patří podle mě k   polskému best of. A to i po   tolika letech od svého   vzniku. A taky člověk rád   zavzpomíná na dobu, kdy se   dospělá děvčata rozeznala   od desetiletých holek. P. S.   Ve světle součastných snah   Evropské komisse se film   jeví jako proroctví z   temnot. Sledovací   zařízení, manipulace,   potlačování osobní   svobody, překrucování   historických faktů...EU jako   vyšitá.
geojezek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.9.2015
Dnes uz klasika
Poprve, podruhe a podesate   jsem film shledl na vojne, kde   jsme si ho promitali v kine.   Skvele hlasky, hvezdne   obsazeni a navic, jako bonus i   nahaty holky! V dobe, kdy   internet neexistoval a   pornocasaky se pasovaly z   Nemecka to bylo neco   nevidaneho. Dnes trosku   zestarnul, ale porad se na nej   da koukat.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.3.2015
Je
velmi zajímavé porovnat   pocity z tohoto,jinak velmi   povedeného filmu,když jsem   ho viděl před x lety jako   12.tiletý a byl velmi   unešený z sci-fi kulis a   samozřejmě hlavně z   erotických scén a srovnávat   ho s dnešními filmy,ať už   přes ty kulisy,ale opět   hlavně přes ty erotické   scény:-)Prostě čas letí   jako bláznivý,ale tento film   mě přesto dokázal   pobavit...
golinda
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2014
nedávno jsem poprvé shlédla   a film je úžasný. Moc se mi   líbí Jerzy a s dabingem   Václava Postráneckého je   úplně skvělý. Druhý   hlavní hrdina - spíš   taková distinguovaný vědec   o nic méně vtipný. Jelikož   jsem mladší ročník, tolik   těch narážek na režim tam   nevidím ( i když si to taky   umím dát do souvislosti) i   přesto hodnotím plným   počtem hvězd. Moc se mi   líbí, jak nemůžou přijít   na to heslo a jak Jerzy   (hlasem Postráneckého)   schutí zvolá Kuuuuurva a ono   je to to heslo :DDDD
shirra
Hodnocení:
Přidáno: 13.12.2014
Nyní jsem se dodívál, a   proto zaregistroval - ten film   totiž nemá chybu a to v   souvislosti s tím, že jsem   ho poprvé viděl v leťáku v   Chrudimi při jeho premieře.   Když ho člověk vidí   dneska, nezbývá než dát 10   - který film je víc   nadčasový v době   natočení?
petrusmev
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.8.2014
Výborná komedie a výborné   sci-fi, dokonalý scénář,   ve kterém do sebe vše   zapadá. Pro pamětníky   hromada narážek na   totalitní komunistický   systém, ve kterém jsme   žili. On ten režim v   podstatě svým způsobem   sci-fi byl...
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.2.2014
Jeden z mála filmů, kde bylo   za totáče možné vidět   ženské ňadro, případně   více. Polští soudruzi s   tímhle nikdy neměli   problém.
Vtipné   dialogy, vtipný námět,   velmi dobrý český dabing,   kulisy jednodušší, pro   pamětníky zlatých   osmdesátých je Sexmise   určitě příjemná   vzpomínka.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.1.2014
Tuhle polskou sci-fi,komedii   jsem kdysi dávno viděl v   tv,ale ještě né celou.Byl   jsem rád,že si ji můžu   znovu po letech   schlédnout.Výborný   dabing,dobrý a originální   konec,pár scének a   vtípků,či hlášek OK.Ale   celkově nevím proč nemohu   udělit více.Zas jsem se asi   tak   nebavil...5/10.Samozřejmě   film má v sobě asi i   nějaká skrytá poselství   např.o totalitě atd.Ale nad   tím jsem moc nebádal...musel   bych film vidět v době   svého vzniku.
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.6.2013
Samec je nepřítel žen!!!
Stále svěží polská   komedie, s hláškami a   dobovými politickými   narážkami, které tenkrát   rychle zlidověly i u nás.   „Vy mne svlékáte? Co to   děláte – vždyť jsem   funkcionářka!“ nebo   dramatickými „Vzdejte se!   Kchh, kchhrrr...“ - „Á,   děvence došel kyslík.“  

Stáří této   komedie se sice nebezpečně   začíná blížit počtu let,   kterou oba naši samci   prospali v hibernaci, ale   přesto stále pobaví. I   díky vhodně zvolené   nesourodé dvojici hlavních   hrdinů, úspěšně   prezentujících špatné   mužské vlastnosti, bez   kterých by na světě bylo   tak smutno a prázdno.
„Smrt partenogenezi! Ať   žije sex!“ ... „Au!   Nechte mě! Tam ne, au!“ ...   „Pomoc! Ženský mě   bijou!“
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2011
Ach ty ženy :-))
Film Sexmise je nevšedním (   a velice dobrým)   zpracováním tématu, co by   se stalo, kdyby chlapi na   světě vymřeli? No ženským   by bylo po nás smutno   pánové, protože komu by pak   vařily, praly, uklízely,   přišívaly knoflíky :-)) -   ale také ke komu by se večer   přitulily? :-) Dyť by sme   jim chyběly !

Zkusme se na to podívat   obráceně - co kdyby zmizely   ženy? My chlapi bysme se   přestali mít, holit nosili   bysme jen pár kalhot do   roztrhání, jedli bysme co se   nám zachce, byl by veget,   žádné hysterčení pro nic.   Vzpomeňme si chlapi na   to,když sme byli kluci a   nesvazoval nás   "hormonální   chtíč"( věnujme tichou   vzpomínku za naše ztracené   dětství - minutu ticha :-))   Holky nás nezajímali, byl   to svět parádní, samé   dobrodružství kam oko   ohlédlo. Vraťme se však v   čase nazpět do dospělosti.   Počítám, že tak za rok by   nám ženské začaly na   světě chybět, neboť ač se   to někdy nezdá, bez   ženských to asi nejde, ač   sou muži a ženy bytosti   rozdílné, přece jen nás   hodně věcí spojuje. :-)
ancaz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2011
Obvykle, když vidím v   programu za názvem filmu   slovo Polsko a nejde o   válečný film, přepínám   kanál. Ještě, že jsem to   neudělala nyní. Velice   pěkná komedie, u které se   smějete prakticky neustále.
Dymytry
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2011
opravdu povedená komedie,   jsem překvapený, že něco v   takové době vůbec vzniklo,   opravdu mě pobavila   myšlenka, že by mohli   ženský existovat bez chlapů   a obráceně to taky neni   možný, příroda ví proč   nás takhle stvořila, ale   tohle bych mohl rozebírat   ještě hodně dlouho. Film   pobaví, doporučuji, nenechte   se odradit rokem a zemí   vzniku
Papaja73
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2011
Starší ale stále skvělý   polský film.Neotřelé   téma,odvážné narážky na   tehdejší režim,výborné   herecké výkony.Je   možné,že v katolickém   Polsku vznikl snímek   takového zaměření?Inu   zázraky se zřejmě   dějí....
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2011
Jsem příjemně překvapený   jak film z poloviny 80.let, z   východního bloku a ještě k   tomu sci-fi minimálně   zestárnul. Už to   samozřejmě není taková   bomba jako když se na to   stály fronty před kinem, ale   je to pořád zábavné,   poučné i sexy. A není   třeba připojovat to otravné   "na svojí dobu".
jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2010
Když Sexmise proběhla   našimi kiny, tak to byla   bomba, na jaké jsme nebyli   zvyklí,bylo to příjemný   koukáníčko, dnes je to   jenom nostalgický čajík,   museli jsme přejít za ty   roky na větší kalibr..
Alix
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Jedna z nejlepších komedií,   jaké jsem kdy viděla.   Skvělé herecké výkony,   vtipné dialogy, spousta   narážek...Divím se, že se   takový film vůbec v té   době mohl natočit.   Vynikající v originále, ale   stejně vynikající i s   českým dabingem.
Slavoslav
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Jerzy Stuhr je legenda
Kto nevidel tento film, ma co   lutovat. Polska kinematografia   nam dala par diel, na ktore   mozu byt bratia Poliaci hrdi a   toto je jedno z nich.   Cyberpunkove rozpravanie o   konci sveta (pre muzov), ktore   ma v sebe tolko filozofickych   rovin, kolko sa len zmestilo.   Od medzigeneracnych rozdielov   az po narazky na totalitny   komunizmus a skryte   krestanstvo. A k tomu vyborny   cesky dabing (osobne sa divam   v originalnom zneni, polsky   lacno a rychlo :).
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Na tento film sa pamätám   keď som ho sledoval ešte,   ako malý chlapec. Vysielali   ho v televízii vždy na   Silvestra. V tej dobe sa   nebolo ani na čo dívať, tak   zostával iba film Sexmisia.   Zo svojím obsahom a   zábavným dejom sa veľmi   dobre sledoval, aj   niekoľkokrát v rade za   sebou. Pokiaľ sa to nestalo   silvestrovskou tradíciou.   Nechýbali tu vtipné hlášky   a dialógy, filmové triky   ktoré boli na dobrej úrovni,   no predovšetkým kvalitné   herecké obsadenie čo sme   mali možnosť vidieť pri   sledovaní tejto skvelej   komédie.
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Velmi zdařilí Polský film   na dobu vzniku dost odvážné  
obsazeno   nejlepšími herci a skvěle   zahráno.
diamant
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2010
Je to jinak...
Je poznat, že komentáře   jsou většinou od   "nepamětníků.."   Film není žádným pokusem o   sci-fi a pod. Byl   jednoznačnou alegorií na   totalitní režim ! A bylo to   setsakra znát, když jsem na   něm byl v kině v   "baťovském"   Gottwaldově v polovině 80.   let. Špičkovou scénou,   která to dokumentuje je   moment, kdy uprchlík ve   skafandru narazí na   plátěnou stěnu s   namalovanou zpustošenou   krajinou. A takových momentů   tam najdete moc a na všechny   hlediště velmi citlivě a   hlasitě reagovalo.   Podíváte-li se na film znovu   pod tímto úhlem určitě je   tam také najdete. A proč se   nepodívat znovu na takový   vtipný a dobře natočený   film, že... ?
Out-Of-Way
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.1.2010
Jutro to dzis - tyle, ze jutro.
Film vznikl v době, kdy   Polsko bylo ekonomicky a   politicky na dně a možná   právě proto byl natočen tak   kvalitní film. Je vidět, že   nebyly prostředky na   pořádné kulisy, ale i   přesto se podařilo natočit   výborný film, který i dnes   zaujme.
Jarda.ftr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Na tehdejší dobu a   věřící Polsko zdařile   odvázaná komedie s   lechtivým tématem, ale i   dialogy a scénami. Dnes na   nás působí možná trošku   archaicky dřívější   vidění budoucího světa,   ale nic to neubírá na její   kvalitě a humoru. Pohled do   světa žen žijících   izolovaně v podzemí bez   mužů až do doby než se   objeví vetřelci je podáván   svěžím způsobem a   neztrácí na tempu.
kulek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.12.2009
Neuvěřitelný, že je ten   film tak starý a přitom se   na něj dá koukat i teď a   skvěle se pobavíte. Super.
datacz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2009
Einstein... to byla taky   zena!

Bomba   komedie. V zadnem pripade   nelze popsat jako sci-fi,   prestoze jiste naznaky   obsahuje. Postapokalypticky   svet bez muzu. Sexualni touhy   potlacovany preparaty.

Na to ze byl film   natocen v komunistickem   krestanskem Polsku je velice   odvazny.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.9.2009
Postarší,ale stále vtipná,   mile lechtivá a nadčasová   polská komedie o světě,ze   kterého zmizeli chlapi.   Naštěstí ale ne   definitivně a navždy - to by   přece byla škoda... No   nemám pravdu,milé dámy???   :-))
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2009
I po pětadvaceti letech   výborná a neotřelá   komedie, z kerý by si mohlo   vzít spousta režisérů   dnešních hitovek jako je   třeba trapnej Nestyda   příklad.Jedinej polskej film   co znám, ale opravdu stojí   za to.dodnes mi   hláška"eee, ženský   mě bijou..."dokáže   přivodit záchvaty smíchu:-D
Lienocka22
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.2.2009
Asi jediný poľský film čo   poznám :D Je to fajn komédia   s dobrým nápadom :) Svet bez   mužov ... hmm ... aké by to   asi bolo? Skôr nuda a naši   dvaja hrdinovia nám ukážu   prečo :)
romarikan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2009
dej filmu je snom vsetkych   feministiek..svet bez muzov   ,na ktorej vladnu iba   zeny,deti su zo skumaviek.no   nastastie sa max a albert   prebudia a zo sveta uplne   nevymizne muzske   pokolenie..nastastie!!hehelahk   a sci fi komedia.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Kouzelná polská komedie. Za   těch 24 let co film existuje   jsem ho viděl asi desetkrát   a pokaždé se řehním jak   jetej. Vřele doporučuji.
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2008
Slepičí soud prostě nemá chybičku.
Komedie nadčasová svým   vtipem, humorným pojetím a   skvělými hláškami (jasný,   taktéž i díky super   českému dabingu). Něco, co   může člověk vidět zas a   znovu a neokouká se, protože   Sexmise opravdu předběhla   svoji dobu. Nevadí, že jsou   zde prvky sci-fi. Tento žánr   v klasickém provedení   opravdu nemusím, ale zde je   to něco jiného. Sci-fi je   pojaté jako vize budoucnosti   bez létajících talířů a   pidimužíků, vše se   odehrává na bázi vtipných   situačních gagů, prostě   skvělý humor jak má být.   "Samec snědl   jablko," hláška, která   bude věčná. Taktéž   "vybírání   čmelíků". Nemyslím   si, že film je feministický.   Feminismu nefandím, ale zde   je přece závěr   jednoznačně ve prospěch   mužů - podaří se jim po   problémech ujmout se zase   své role u dvou pracovnic   Archea a těm se to   "přenášení   informací" přirozenou   cestou moc líbí. Takže -   super zábava a kdybych mohla,   dám kliďánko 500 procent!!!   Díky také za české   znění, hlas pana   Postráneckého je prostě   super!!!
brnvl2105
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2008
Skvělá komedie.Lechtivá   ukázka feminismu a co nás   může potkat. dívám se   vždy s úsměvem. Pánové   pozor!!! Ať tak opravdu   neskončíme. Abysme   přežili,dejme sperma do   lednice. :)
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2007
Tak toto je skvěle natočená   komedie s dobrým příběhem.   Herci se svých rolí ujali   velmi přesvědčivě. Film je   dobrá zábava.
hejtman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2007
Jemná sci-fi komedie o   tom,že si ona myslela,že on   již není a on byl,a když se   objevil,způsobil tím takové   zmatky,až ona zjistila,že ho   potřebuje a že svět,který   už neměl být je,byl a   bude,a že vše co si   myslela,byl jen výplod bujné   fantizie a představivosti   několika jich,které chtěli   změnit svět.
  Dovolím si tvrdit,že je to   klenot polské   tvorby,nadčasový   snímek,který se bude líbit   i novým   generacím,myslím,že se   nikdy neokouká a hlášky   jako třeba - ¨slepičí   tribunál, dostanem   čmelíky¨ či ¨vem si   prášek¨ - se jen tak   nezapomenou.
blest
Hodnocení:
Přidáno: 24.11.2007
I po létech se rád podívám   na skvěle natočenou komedii   o světě žen, kde muži   nemají místo. To,co,zaujme   diváka je verbální humor, a   to jak v originále, tak i v   českém překladu. Po čase   zjistíte, že používáte   některé hlášky z tohoto   filmu.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2007
Velmi svěže, neotřele a   inteligentně natočená   sci-fi komedie u které se   budete rozhodně bavit. Jak se   říká Machulski prostě   umí. Vize světa bez mužů   sice není originální, ale   zde zajímavě podaná a   nutící i přesto, že se   jedná o komedii, k   zamyšlení. Zkrátka v tomhle   filmu si každý najde to   svoje.
Asia
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2006
Ne jen komedie
Seksmisja je komedie, u které   se vždy usmějete. Je to   záruka příjemných dvou   hodin u obrazovky. Nadnesena   vize budoucnosti bez mužů,   pod zemským povrchem, v   dokonale sehrané společnosti   žen-až do jednoho   dne...Pravda je ale taková,   že tenhle film vznikl v   období,kdy v Polsku vládla   nejostřejší cenzura za   osledních 50.let. Machulski   proto natočil film, který   ukazuje absurdní vizi   budoucnosti, která je   určitou parafrázi situace v   tehdejším Polsku. I z tohoto   pohledu je potřeba tenhle   snímek vnímat. Nená to jen   prima komedie.
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.11.2004
Výborná polská komedie
K tomuhle filmu se vždy rád   vracím. Neokouká se.   Skvělá sci-fi komedie s   jedním možným náhledem na   budoucnost.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih15698minih15698Pes baskervillský (1983) [TV film] 
The Hound of the Baskervilles n
minih92510minih92510Dukla - krev a mýtus (2/2): Agónie vítězství (1999) [TV film] 
n
minih32381minih32381Ministry: Tapes Of Wrath (2000) 
Ministry: Tapes Of Wrath n
minih66176minih66176Gravitace (2013) 
Gravity n
minih94208minih94208Nakupuj, dokud nepadneš (2009) [TV film] 
Shop Till You Drop n
minih33391minih33391Snowboarďáci (2004) 
Snowboarďáci n
minih192004minih192004Good Old Czechs (2022) 
Good Old Czechs n
minih173440minih173440Naomi v Japonsku (2019) [TV pořad] 
Naomi v Japonsku n
minih39484minih39484Ostrov (2005) 
The Island n
minih57930minih57930Čarodějův učeň (2010) 
The Sorcerer's Apprentice n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Ostrov (2005)

 Ostrov (2005)
Ostrov n
The Island
Žánr: sci-fi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Michael Bay

(remake)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:10

88 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Fantom ze Spandau

13:35 - 14:30

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:45 - 14:35

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:25 - 14:30

33 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10