Duben

Komentáře uživatele Out-Of-Way

Out-Of-Way

Out-Of-Way zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 200
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.4.2010
Roland Emmerich šlápl do   pořádného lejna. Nejspíš   od mamuta. Pouze den poté co   ho málem sežrala Godzilla.   Velká škoda, že nebyl   Hvězdnou bránou přemístěn   na druhý konec galaxie a nebo   aspoň na Měsíc, kde by ho   možná oddělal nějaký   univerzální voják. S velkou   chutí bych si vychutnal jeden   den nezávislosti, kdybych   věděl, že až do konce roku   2012 již nenatočí žádný   film. Vůbec bych se nedivil,   že po shlédnutí této   filmové slátaniny si někdo   pořídí raketový systém   MIM-104 Patriot. Jak ho   použije, to už ponechám na   jeho fantazii.

P.S.: Film jsem zhlédl s   naprostým despektem, proto v   předposlední větě je   napsáno „shlédnutí“.
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Kdo má rád psy, tak ten bude   určitě chrochtat,   případně štěkat, blahem.   Za sebe mohu říci, i když   pes rozhodně nepatří mezi   moje oblíbená zvířata, že   film je to docela povedený a   uběhl mi velice příjemně.
2001: Vesmírná prda (2001: A Space Travesty)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Strašně průměrná parodie   a místy i strašně nudná.   Leslie Nielsen opět hraje   totálního idiota, to by   nevadilo, ale není celkem co   hrát. Zase jen spousta   trapných situací, které   mají být jako vtipné, ale   většinou jsou až   neskutečně trapné. Několik   povedených vtipů, které   ovšem byly už v jiných   filmech a nejlépe uděláte,   když se na tento film   vyprdnete.
2012
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.12.2009
Kdybych šel do kina, asi bych   byl velmi naštvaný, že jsem   zbytečně vyhodil peníze za   takovou hovadinu. Ale protože   jsem sledoval AVI na svém PC,   tak pouze konstatuji, že jsem   se nudil a celou dobu jsem si   přál, ať už konečně   všichni chcípnou a je konec.   Jestli byly efekty dobré či   nikoli je docela jedno,   protože vše ostatní je   pouze jedna velká   zbytečnost. Moje zvědavost   byla tedy ukojena a vím zcela   jistě, že už tohle   megalomanské dílo nechci   nikdy vidět. Co ale nevím,   proč se takové filmy vůbec   natáčejí. Napadá mne   jediný důvod – vytahovat z   lidí peníze. No, já jsem   nezaplatil ani korunu.
2012: Poslední proroctví (2012: The Final Prophecy)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.2.2010
Velice zajímavé téma a v   poslední době taky dost   aktuální a hlavně   populární. Tak je potřeba   natočit co nejvíce blbostí,   protože se dá na tom   vydělat. Film není zas až   tak špatný, ale je typicky   americký. Kdyby se   vystříhaly všechny   zbytečnosti, zůstalo by asi   tak půl hodiny celkem   zajímavého dokumentu.   Hlavně trikové části jsou   zcela zbytečné a uplatnily   by se mnohem lépe v nějakém   katastrofickém béčku, ale v   dokumentárním filmu nemají   absolutně co dělat. Kamera a   střih taky nestojí za nic.   Mnoho zbytečných záběrů,   spousta zbytečných keců a   snad jen mayští bohové   vědí, proč hodnotím ...   vlastně ani nevím proč to   hodnotím :) Viděl jsem to 2x   a dozvěděl jsem se velké   ho... Počkejte si do roku   2012 a možná, že se bude   dít něco zajímavého...
Zcela jistě jsem věděl,   že o roku 2012 se nedovím   nic konkrétního, jak jinak.   Ale doufal jsem, že se dovím   něco nového o mayské   civilizaci. Nedověděl. Z   mého pohledu docela   zbytečný dokument.
2012: Soudný den (2012 Doomsday)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.2.2010
minus 10 *
Při psaní komentářů se   snažím šetřit různými   NEJ, ale udělal bych velkou   chybu, kdybych nenapsal, že   je to nejhroznější,   nejpitomější a   nejstrašnější film jaký   jsem v životě viděl.   Dokonce i slovo film píšu s   velkým odporem. Je to   hrůza.
Jediný důvod,   proč jsem se na tu hrůzu   díval je, že mne zajímají   předkolumbovské civilizace.   A co jsem viděl a slyšel?   Příšerné náboženské   žvásty a mnoho   neuvěřitelně stupidních   dialogů.
Je zde   několik komentářů, které   kritizují náboženské   nesmysly apod. Ale co by jste,   proboha, chtěli? Hned na   začátku filmu je napsáno   'FAITH FILMS PRESENTS' - to   už něco napovídá. Já jsem   si nejdříve toho nevšiml, a   pak jsem se nestačil divit,   na jaký nesmysl se to   dívám, a protože jsem   "ortodoxní ateista"   tak mi věřte, bylo to pro   mne velké utrpení.
Vůbec bych se nedivil,   kdyby se v roce 2012 stalo   něco hrozného, protože   jestli o tomto filmu ví   mayští bohové (určitě   ano, jsou to bohové, proto   ví úplně vše) tak musí   být moc rozzlobení.
S   velkou chutí bych taky rád   něco napsal o křesťanství,   ale nebudu ztrácet čas,   protože je mi jasné, že   můj komentář by byl   vymazán. Tak se spokojím s   konstatováním, že by   všechny, kteří se nějak   podíleli na tomto filmu,   měla co nejdříve   navštívit bohyně Ixtab   (mayská bohyně   sebevraždy).

Toť téměř vše, co   říci jsem chtěl...

DELETE ... ENTER   ... a zapomenout, že jsem to   viděl.
UUUUUFF!!!
48 hodin (48 hrs)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2010
Trochu starší film, ovšem   pořád dobrá zábava. Jen se   mi nezdá označení komedie,   protože zas taková sranda to   není, ale pořád to má své   kouzlo, tak jako mnoho   podobných filmů z té doby.   Jediné co se mi na tomto   filmu nelíbí je český   dabing - Eddie Murphy   dabovaný dejdarem (malé d je   zde schválně) - n@va se asi   rozhodla podělat úplně vše   a kdejaký dejda udělá vše   za pár mizerných korun.   Takže, až budu mít možnost   podívat se na film s   pořádným dabingem, tak asi   jednu * přidám.
9 1/2 týdne (Nine 1/2 Weeks)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.1.2010
Zase další velmi   přeceňovaný film, který   časem ztratil své kouzlo.
Rourke a Basinger? Hmm,   raději se nebudu vyjadřovat   ...
Hodnotit nebudu, i když jsem   film viděl celý dvakrát a   některé pasáže jsem si   pouštěl několikrát.   Události z 11. září roku   2001 se zařadí mezi záhady   jako je např. atentát na   JFK, Roswell 1947, k čemu   slouží Area 51 a nebo jestli   byl George W. Bush nejhorším   prezidentem v dějinách USA   :)
Dokument je to   velice zajímavý, ale někdy   mi připadal poněkud   amatérský. Důležité je,   že vůbec vznikl. Rozhodně   doporučuji ke zhlédnutí a   názor si budete muset udělat   sami. Pouze fanatičtí   zastánci oficiální verze by   tento film měli vynechat.   Protože když někdo nechápe   základní fyzikální   zákony, tak mu lze jen   těžko něco vysvětlit.
Aeon Flux (Æon Flux)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2010
Celkem se to dost povedlo,   vzhledem k tomu, že to   vzniklo na základě komiksu z   MTV. Pouze konec se mi moc   nelíbil, ale co jsem mohl asi   tak očekávat? Charlize   Theron je velice krásná ,ale   kvůli tomu bych nedal takové   hodnocení. Hodnotím celý   film a ten se mi docela   líbil.
Air Force One
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 5.1.2010
Nesnáším americké filmy ve   stylu - "My jsme   Američani, a kdo je víc...   ". A tohle je přesně   hovadina, která mne pobaví,   protože je úplně jasné,   jak jsou američani povrchní,   naivní a vůbec ... nebudu   pokračovat, protože bych   musel být velmi vulgární.   Vše špatné za posledních   100 let vzniklo v USA. Ať se   to někomu líbí nebo   nelíbí. To, co je dnes   nazýváno   "hospodářskou   krizí" taky vzniklo v   USA.
Ajťáci (The IT Crowd)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Britský humor mám rád a   seriály taky, ale tento mi   až zas tak moc výjimečný   nepřipadá. Mnoho věcí jsem   už viděl jinde, aspoň mám   takový pocit, a i když   občas je to docela velká   sranda, tak dost často se   není čemu smát, a bohužel   někdy mi to připadá i   trapné a nudné. Hodně   starému „vtipu“, že   když něco nefunguje v   počítači, tak je ho   nejlepší vypnout a opět   zapnou, se už opravdu smát   nemůžu. Potenciál byl   obrovský, bohužel zůstal   dost nevyužitý. Aspoň, že   tři hlavní aktéři jsou mi   sympatičtí. Snad bych mohl   někdy jednu hvězdičku   přidat za povedenou znělku.   Jsou určitě lepší britské   seriály, které si mnohem   více zaslouží označení   kultovní. Asi jsem se nechal   nalákat na všeobecně   vysoké hodnocení, tak jsem   trochu zklamaný.
Akta X: Film (The X-Files: Movie)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Jako fanoušek seriálu jsem   film musel vidět. No, a   viděl jsem jen další díl   seriálu, pouze je mnohem   delší. A nebo taky můžu   napsat, že je to několik   epizod slepených dohromady. V   každém případě se to   docela povedlo, vzhledem k   tomu, že seríál v době,   kdy vznikl film, už ztrácel   svou kvalitu.
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.4.2010
Velké zklamání. Něco tak   nudného jsem už dlouho   neviděl. Od Tima Burtona bych   očekával něco mnohem   lepšího, ale protože   každý může udělat chybu,   tak budu sám sobě namlouvat,   že jsem to neviděl, a to jen   proto, aby i nadále zůstal   T.B. mým oblíbeným   režisérem. Nemá smysl se   rozepisovat, byla by to jen   ztráta času, stejně jako   tento film, hlavně, že je to   3D, což znamená že je to v   3deli.
Alexander Veliký (Alexander)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.1.2010
Alexandr Veliký by si   zasloužil něco mnohem   lepšího, ale není to zas   taková hrůza. Otravný je   Anthony Hopkins jako   vypravěč (to asi   okopírovali z Amadea, tam to   fungovalo dokonale, ale tady   to vyloženě otravuje), a   Angelina Jolie zde hraje asi   sama sebe - nesympatickou   zákeřnou potvoru. Film se   snaží zachytit celý   Alexandrův život, a v tom je   asi ten problém. Těžko lze   v jednom filmu zachytit život   tak významné osobnosti.
Americké psycho (American psycho)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.1.2010
To zabíjení mne moc   neoslovilo, nic výjimečného   - viděl jsem už lepší   filmy. Ale co mne opravdu   dostalo,
jak si   porovnávají, kdo má lepší   vizitku. Velice povedený film   o magorech, kterým záleží   jen na tom, jak co vypadá.   Tento film jasně ukazuje, že   i ten největší úchyl,   pokud je hezky oblečený a   učesaný má ve společnosti   větší šanci než člověk,   který je normální. Otázkou   ale je, co to je v dnešní   společnosti být normální.
Americké psycho 2 (American Psycho II: All American Girl)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.1.2010
S "jedničkou" to   má společné jen dvě věci:   název, a na začátku filmu   je jakýsi trapný pokus   navázat na American Psycho   (2000) , ale působí to dost   uboze. Celý film je dost   ubohý, a je těžko   pochopitelné, proč tato   "dvojka" vlastně   vznikla a hlavně proč se to   jmenuje American psycho 2 -   někdo zase parazituje na   úspěchu celkem zajímavého   filmu.
Ať žijí rytíři
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.6.2010
Ideální hloupost pro malá   děcka a infantilní jedince.   Rozhodně mi nevadí   historické nesmysly. Beru to   jen jako pohádku, a proto   nevyžaduji dobovou   hodnověrnost. Ovšem nemůžu   chválit herecké výkony na   pokraji snesitelnosti a někdy   ještě horší. Scénář je   dementní a režisér   evidentně zcela neschopný.   Co více dodat k této   zbytečnosti.
Avatar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Měním hodnocení (zvyšuji   na 14%), přepisuji   komentář, ale změnit názor   opravdu nemůžu i kdybych   měl zmodrat. --Ostatní   napíšu někdy později--
Batman a Robin (Batman and Robin)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.1.2010
Joel Schumacher je dobrý   režisér, jeho "Volný   pád" je perfektní film,   bohužel to samé nemůžu   říci o této hovadině,   která nemá s původním   Batmanem vůbec nic   společného, ale nemůžu   tvrdit, že jsem zažil   zklamání. Trochu jsem to   čekal. Ale to je úplně   jedno, protože tato blbost je   jen trapnou parodií na   Batmana ... a možná, že   právě v tomto filmu jsem si   tak zhnusil George Clooney-ho   che che ho.
Batman navždy (Batman Forever)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.1.2010
Tim Burton natočil nejlepšího Batmana - 2X.
Zajímalo by mne, zda vůbec   někdo četl tu blbost, která   je zde uvedená jako   "Obsah filmu Batman   navždy" - nikdo si   nevšiml, že je tam zásadní   chyba??? No nic, co se dá   dělat...
Chyba byla   opravena, takže   pokračuji...
Tento   film se opravdu moc nepovedl,   tu krásnou temnou atmosféru,   kterou vytvořil Tim Burton   jsem tu hledal marně   (žádná tu není!) a ani Jim   Carrey a Nicole Kidman to   nemůžou zachránit. Je   vlastně otázka, kdo by to   zachraňoval, když režii   měl Joel Schumacher. Bylo to   takové varování, že to   může být ještě horší a   bohužel za dva roky bylo.
Bezva finta (Hold-up)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Klauny nemám rád a   uznávám, že ke konci film   ztrácí dech. Ale i přesto   patří tento film k mým   nejoblíbenějším s   Belmondem.
A Lasky je   tak roztomilý :)
Běžící muž (The Running Man)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2009
Nejvíc se mi na tomto filmu   líbí, jak je stále   aktuální.
Všechny ty   reality show současnosti   (2009) ... lidi se asi opravdu   nezmění ... bohužel.
Big Lebowski (The Big Lebowski)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Moc originální film, stejně jako Dude.
Nemůžu Duda označit za   totálního flákače (rád   bych věděl co to vlastně   je), pro mne je to osobnost,   ne jako ti pitomečci, co se   pořád za něčím pachtí a   musí mít něco jen proto,   že to mají druzí. Dude je   osobnost a žije si svůj   život tak jak se mu to   líbí. A právě proto se mi   moc líbí tento film.
Bílá vdova (Saving Grace)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.9.2011
Dost slabý film. Nemastné,   neslané a často nudné či   téměř trapné. Snad kdybych   si dal jointa, tak bych se   smál. Ovšem ono není čemu.   Nápad dobrý, zpracování   špatné a hlavně skutečně   vtipných momentů bylo jak   šafránu. Jedině marihuany   byla pořádná hromada.
Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas (Naked Gun 33 1/3: The Final Insult)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.1.2010
Určitě to není žádný   trapas, moc povedená komedie,   Leslie Nielsen je stále   výborný a vtipů je zde   stále dost.
Bláznivý šaman (Mr. Bones)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.8.2011
Bláznivá komedie, kterou   budou někteří nenávidět a   odsuzovat, ale snad se najde i   několik diváků, kteří si   ji oblíbí. Já jsem tak   nějak uprostřed.   Několikrát jsem se   pořádně zasmál. Bohužel   jako celek, a při porovnání   s jinými komediemi, pouze   slabší průměr. Některé   vtipy jsou přece jen dost   trapné. A kdo nemá rád   fekální humor, nebo mu   přímo vadí, ať se tomuto   filmu vyhne obrovským   obloukem.
Blbec k večeři (Le diner de cons)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.1.2010
Pozval si blbce na večeři a   nakonec sám dopadl jako   totální blbec. Tomu   namyšlenému snobskému   panákovi to ovšem patří.   ---- Výborná francouzská   komedie.
Blbý a blbější (Dumb and Dumber)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2010
Dva blbečci v blbém filmu,   ale já se bavím - čas od   času se rád podívám i na   takovou pořádnou blbost.
Těmi blbečky jsem   nemyslel herce, ale jejich   role. Film je to pořádně   vtipný a je to komedie,   která mne vždy dobře   pobaví.
Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda (Dumb and Dumberer: When Harry Met Lloyd)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.3.2010
absolutní p<|>ovina
Možná se mýlím, ale   komedie by měla být vtipná.   Nejhorší na tomto filmu   ovšem je, že mi nepřipadal   ani trapný. Je to totálně   absolutní p<|>ovina.   Primitivní humor na úrovni   někoho, kdo má IQ minus 200.   Je mnoho komedií, které se   snaží být za každou cenu   vtipné, ale tady se nikdo o   nic nesnaží. Proto zde není   ani nic trapného a úplně   celou dobu jsem měl kamenný   ksicht. I když jedna snaha tu   asi byla, ještě natočit   něco, aby se dalo vydělat na   úspěchu Blbý a blbější.   Jsem moc rád, že kromě   času mne tento naprosto   úchylný film nestál vůbec   nic.
Jistě, nikdo mne   nenutil, abych se na to   díval. Chtěl jsem ale   vědět, jestli je to   skutečně tak příšerné.   Horší film jsem zatím   neviděl.
Jim Carrey a   Jeff Daniels, to byli ti   správní blbové, kteří mne   moc pobavili a rád se zase na   ně podívám.

TV Program

ČT1 - Případy detektiva Murdocha (20...

00:20 - 01:05

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Harry Palmer: Případ Ipcress

23:55 - 00:45

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - 21 mostů (2019)

23:35 - 01:30

67 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Kingsman: Zlatý kruh (2017)

22:30 - 01:30

132 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697870
Fotografií: 764035
Plakátů: 376663
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10