Zari

Komentáře uživatele Asia

Asia

Asia zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 3
Experiment (Das Experiment)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2006
Das Experiment
Je to snímek, u kterého vám   je od začátku jasné, že   neskončí dobře. Nicméně   vás upoutá průběh děje,   který je podpořený   zvláštní, napjatou   atmosférou, která vyvolává   u spousty lidí rozdílné   reakce, snad i kontroverze.   Kažopádně je dobré si   uvědomit fakt, že ve své   podstatě je tento příběh   pravdivý a svou náplní   překrývá drobné technické   či herecké nedostatky.
Fargo
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2006
Určitě si nemyslím, že   Fargo je nudný film (viz   komentář s titulkem: Nuda).   V případě, že někdo   čeká od Joela Coena spád   jako ve filmech Tarantina, tak   je vedle. Fargo má pomalé   tempo,které někdo může   považovat za nudné, ale   vynahrazuje vše úsměvným   černým humorem, skvělým   hereckým výkonem Frances   McDormand(za roli Marge dostal   Oskara) a krásným   exteriérem. Ani S.Buscemi   nezklamal opět v roli   zloducha- jemně řečeno.
Sexmise (Seksmisja)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.6.2006
Ne jen komedie
Seksmisja je komedie, u které   se vždy usmějete. Je to   záruka příjemných dvou   hodin u obrazovky. Nadnesena   vize budoucnosti bez mužů,   pod zemským povrchem, v   dokonale sehrané společnosti   žen-až do jednoho   dne...Pravda je ale taková,   že tenhle film vznikl v   období,kdy v Polsku vládla   nejostřejší cenzura za   osledních 50.let. Machulski   proto natočil film, který   ukazuje absurdní vizi   budoucnosti, která je   určitou parafrázi situace v   tehdejším Polsku. I z tohoto   pohledu je potřeba tenhle   snímek vnímat. Nená to jen   prima komedie.

TV Program

ČT1 - F.L. Věk (1970) [TV seriál]

11:10 - 12:00

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Jak se žilo v New Yorku roku 1...

10:55 - 11:50

36 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

10:25 - 11:55

66 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Partie Terezie Tománkové

11:00 - 12:00

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mercy

Mercy
Mercy

Naposled navštívené:
Mercy

Mercy
Mercy