Zari
ohodnotit

Gravitace

Gravity

Další název:
Gravitácia (SK)
Žánr:
Rok:
2013
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
3.10.2013
„Nepustit se znamená přežít.“

Komentáře k filmu Gravitace

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 71
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.3.2014
No, ono postavit film na dvou   - třech lidech ve   vzduchoprázdnu… Takže   klasický příběh musí   stranou a bude se hodně   kafrat, hodně vzpomínat a   hodně spát. Tedy to   poslední se týká diváka.   No, to poslední se u mne   nekonalo. Viděl jsem film   skutečně celý. Tím ovšem   nechci říci, že bych jím   byl nějak nadšen. To tedy   nebyl a musím po pravdě   napsat, že to byla volovina.   Na rozdíl od jiných však   ohodnotím a hodně kladně   práci trikařů. Nu a   prostředí a stavby a to   dohromady jistě něco dá.   Mínus za scénu s   navrátivším se kapitánem,   mínus za ohavnou Bullock,   jako že to byly kdysi moje   favoritka, ale tady je   odporná a mínus za hloupost   s přistáním. Co nyní?? Jak   hodnotit. Nechávám jen plusy   pro trikaře, protože ti si   je skutečně   zasloužili. 8346/9054
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2014
Film nijak nezastírá, že   vznikl na míru IMAXu... a mě   to nestačí. Celé je to   skvělá podívaná, co bere   dech, ale.. to je jako   všechno? nejvíc se mi líbil   konec...
Vidět to   jinak ne ve 3D naprosto nemá   cenu...
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.2.2014
Ve vesmíru je pěkný bordel,   opuštěné stanice na   každém kroku (přeletu),   bordel lítá okolo, alespoň,   že něco shoří v   atmosféře.
Vesmír   není můj koníček,   Clooneyho beru v nouzi   nejvyšší, i když   nepopírám, že umí, Sandru   beru, ale říkala jsem si, co   mi tak můžou nabídnout.   Nabídli toho hodně,   především vizuálně, když   se Clooney vrátil, měla jsem   pochyby o své inteligenci,   ale naštěstí to dopadlo   dobře.
V každém   případě se potvrdilo, že   ženská přežije leccos.
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2014
Gravitace
Fakt nechápu, jak se mohla   stát Sandra Bullock   kosmonautkou. To tam měla asi   nějakýho známýho,   strejčka s kterým se navíc   musela ještě intimně   sblížit, aby jí byl   nabídnut výlet do vesmíru.   Jako sorry, ale to i já jsem   menší nemehlo než ona.   Všechno jí padá z ruky,   skoro nic nechytí, do všeho   naráží. Půlku filmu lapá   po dechu aby tu druhou půlku   seděla v křesle nebo   levitovala v prostoru. Navíc   tvrzení že je to film o   třech hercích byl trochu   podvod na mou osobu, jelikož   ten první neměl ani čas   zahláškovat a už byl pryč,   Gorge Cloonyho aspoň nechali   říci pár jeho flirtovacích   frází, asi aby náhodou   nespadl v žebříčku nej   sexy mužů až za Brada   Pitta.
A jaké plyne z   Gravitace ponaučení? Vesmír   je prázdné místo, ale   nezoufejte, ztratíte-li se v   něm, na každém rohu, ehm   pardon, na každém zákoutí   je nějaká opuštěná   vesmírná stanice. Don't   worry když jí náhodou   zničíte, co by skanfandrem   dohodil najdete další. A   navíc, i když už budete   fakt v koncích, tak si aspoň   užijte ten krásný   výhled...
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2013
GRAVITY
Samotný film mi tak   neučaroval, tím netvrdím,   že se mi nelíbil. Ale   vyzdvyhuji hlavně to jakým   způsobem byl natočen.   Opravdu jak z vesmíru!!   Výborné po technické   stránce, solidní kamera,   hudba a výkon obouch herců,   hlavně pak Sandry Bullock! To   nedovolí jít s hodnocením   níže...
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2013
Po vizuální stránce zatím   nejlepší snímek, jaký do   této chvíle kdy vznikl. 3D   efekt je plně využit, k tomu   naprosto špičkový zvuk, a   divácký zážitek z   vesmírného prostoru je   zajištěn. Zajímavostí jsou   i nezvykle dlouhé záběry s   přirozeným pohybem kamery,   která vyjadřuje nelehké   soužití ve stavu bez tíže.   Snímek tak má i lehce   dokumentární vyznění,   zvláště co se týče   prezentace trosek ze   sestřelené ruské družice.   Poukazuje se tím na problém   tzv. kosmického smetí, o   kterém se v současnosti   často mluví. Průběh děje   je pochopitelně zlehčen a   urychlen. Ono třeba dostat se   z jedné družice na druhou   není zase až tak   jednoduché, jak je tu   ukázáno. Vnitřní požár   se považuje za skutečně   ohromný průser, už co se   týče vzniklého žáru,   jedovatých zplodin a vůbec   úbytku kyslíku. Tady něco   takového však Sandře   Bullock nijak neublíží. Z   vědeckého hlediska nesmysl,   ale ve filmu nutný standard.   Závěrečný návrat už je   jen klasický dějový 'Happy   end'. Snímek má dva   divácké tábory. Jedni nad   tím nepřemýšlí a   užívají si filmový   zážitek a druzí si mohou   hlavu ukroutit nad vědeckými   nesmysly. Buď jak buď. Bylo   natočeno filmové sci-fi,   jaké má po žánrové   stránce být, které dokonce   udává i nový filmový   směr.
PROCESOR
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.9.2017
PROCESOR!
Je to jako s hitem, všichni   tvrdí až to uslyšíš tak   se z toho posxxx! Vy to pak   posloucháte a..Znáte to,   jsou skladby, který se vám   líbí hned a ani nevíte   proč aniž by jste věděli   kdo to složil, a jiné   nic..Snažil jsem se opravdu,   ale já to tam prostě   nevidím. Nechci být   zajímavý, že budu v   opozici.. Myslím, že tady   proběhla i malinko   "hysterie" a kdo to   vidí jinak...Mě některý   věci přišly dost úsměvný   a nechci spoilerovat,   ale" zachycení"   ukolébavky ve vysílačce   cca. 300. km nad zemí, mno z   toho sem byl fakt v   prdeli..Jasně, je tam   chudinka sama a ví prdlajs co   má dělat, ale zas tak   úžasně-geniálně pojatý   to prostě nebylo.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2014
Úžasné efekty - a víte moc   dobře, že si na ně potrpím   :-). Ten nápad s tím   hasičákem - vsadil bych na   to, že je
to z toho   velmi povedeného animáku   Walli, nebo se pletu? :-D
petrusmev
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.10.2013
Přistání je jako start
Parádní desetihvězdičková   podívaná ve 3D. Žádný   zbytečný dojemný cajdák se   zamilovanou dvojicí, která   se bude vzájemně   zachraňovat. Naopak bolestný   přerod od pohodlného   spoléhání na ostatní v   uvědomění si vlastní   zodpovědnosti za vlastní   záchranu, uvědomění si   vlastní síly a touhy žít.   Konec nádherně symbolický.
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2014
GRAVITACE

O   čem asi může být příběh   trvající 90 minut, kde   účinkují jen dva herci. A   navíc se to téměř všem   líbí. Zvláštní.

Ale prostě je to   tak. Je vidět, že kombinace   nezvyklých situací v   neznámém a nezvyklém   světě dokáže diváky   zaujmout. Ano, je to možná   málo akční, ale o to víc   je to napínavé a vnímavému   divákovi, který je alespoň   trošku fascinován vesmírem,   má určitě co nabídnout. Je   to boj o holý život, který   je o to těžší, že se   odehrává v nepřátelském   a pro život člověka   nepřívětivém prostředí,   jakým vesmír bezesporu je.   Celý film působí velmi   autenticky, téměř až   dokumentárně a tudíž   docela věrohodně. A ať si   říká kdo chce co chce, mně   se to líbilo, i když na   plný počet to nevidím.

K výtkám   ohledně řízení   vesmírného modulu mně   napadá, že Sandra byla   profesionálka, která prošla   náročným výcvikem a   obecné věci ohledně   mechanizmů letu i technickou   stránku přístrojů by měla   znát. A když vám jde o   život, člověk zkusí i to,   na co by si jinak netroufl.   Napadá mně, jak by vypadal   třeba zloděj aut, který by   zákazníkovi řekl, Audi a   BMW nekradu - já neumím   německy…
Duri86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2014
Sandra Bullock se po vzoru   Toma Hankse a jeho   Trosečníka vydala taky   ztroskotat ale místo   opuštěného ostrova rovnou   na širý vesmír. Film je to   poutavý ale vzhledem ke   krátké délce mě začal   pomalu otravovat, šlo o   přelétávání z jedné   vesmírné stanice na druhou,   protože nikde není palivo.   Po prvních 20m jsem zkrátka   čekal víc i s   "návratem"   Clooneyho to v té scéně   bylo jasné že se objeví,   styl jakým tam vstoupil, jsem   si říkal že přece není   možný aby tam takhle vlezl a   taky nebylo. Čekal jsem víc.   65%
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.3.2014
Nebylo to špatný,sci-fi mám   rád,ale hlavní role   S.Bullock kterou vůbec   nemusím i když za ty prachy   co za to dostala by to byla   dobrá partie.Příběh docela   dobrý i když mám rád víc   akce nechalo se to,efekty   skvělý.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Život ve vesmíru je nemožný
Hodně napínavá jízda,   která ubere na plynu jen v   emocionálních momentech,   které hravě zvládá   přeživší astrounatka s   tváří Sandry Bullock.   Gravitace nabízí vskutku   působivé a dechbercoucí   záběry, jež navíc pomáhá   minimální počet střihů. S   výborně zvládnutou kamerou   a silným hudebním doprovodem   bez absence okolních zvuků,   se nabízí jedna z   nejitenzivnějších   podívaných jakou jsem za   poslední dobu viděl.   Doporučuji projekci v IMAXu,   protože (povedený) třetí   rozměr dokáže strhnout a   vtáhnout ještě o něco   více než 2D. Cuarón odvedl   brilantní práci. A hlavní   herecká dvojice není   výjimkou. Všude dobře, na   Zemi nejlíp.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.2.2014
Na tomto filmu mě kromě   vynikajících efektů   fascinovalo, jak Sandra se   pomocí ruské azbuky a   čínských hyreogrifů (či   jak se to slovo vlastně   píše) se dostala zpátky na   planetu Zemi. Opravdu bych   chtěl vidět Američana,   který by se za takovéto   situace, jako byla Sandra   dostal na zem. Film je dělán   na způsob snímků, jako Vše   je ztraceno s Robertem   Redfordem, nebo Pohřben   zaživa s Ryanem Raynoldsem.   Tudíž filmy, kde se   objevují buď jedna nebo dvě   postavy maximálně.
Snímek kromě efektů   nenabídne nic nového,   klišé, stereotyp vás   prostě nepřipoutají. A   navíc je film na takovéto   sfi-fi hodně krátký. Na to,   že se tento film bere, jako   jeden z nejlepších sfi-fi   jsem čekal rozhodně víc.
Karius
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.5.2019
Ne že by na mém názoru   záleželo. Či měli dokonce   Clooney s Bulldock skončit na   dlažbě. Nicméně toto,   kdyby předvedli na začátku   kariéry, tak nevim nevim.   Kdyby v tom hrál kdokoliv   jiný, tak to bude asi velké   fiasko. Nuda, nudné plky,   nudné vše. Co stojí za   řeč, jsou krásně   natočený scény stavu   beztíže a slušná postava   jedné uvadající herečky.   Slabší průměr 50%
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.3.2014
Houstone, naslepo - mám   problém s uvěřitelností!   Ale tak nějak mi to fuk,   protože hlavním důvodem,   proč jsem se ke Gravitaci   odhodlala, byla moje hltavost   krásy Země z vesmíru,   které se nikdy nenabažím, a   tu jsem si každopádně   užila, včetně dezorientace,   překonávající uzemnění   ležmo nohou k zemi, po   proflámované noci... Se   všemi vedlejšími účinky,   které tu nádheru provázely   - třeba přestupy z   vesmírné stanice na stanici,   jako by se jednalo o vlaková   nástupiště v České   Třebové - bylo počítáno,   takže i kdyby na břehu, kam   se Sandra Bullock vydrápala,   dřepěl George Clooney a   opékal si buřty, ani bych   nemrkla...
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.12.2013
Mottu "Gravitace vás   přitáhne silou i   kvalitou" se mi nechtělo   vzhledem k obsazení příliš   věřit, ale opak je pravdou.   Opravdu strhující   podívaná, kde přestože byl   děj celkem čitelný tak   sladění prostředí a všech   efektů vždy nabídlo   napínavou podívanou a film   mi utekl jak voda. Bezva   zážitek
roox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2015
Audiovizuální podivaná na komorní drama
Alfonso Cuarón posunul   hranice... hranice dokonalých   triků a hranice kvality   filmových zážitků... až   za hranice vesmíru. Sandra   sice utáhla bez problémů   celý film sama a George jí   zdatně sekundoval, ale   herecké výkony stály   tentokrát stranou. V hlavní   roli byl jednoznačně   režisér a jeho očima   poutavý pohled do místa, kam   se z nás málokdo dostane...   a já si ten pohled velmi rád   užil.
goranchorvat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.3.2014
90 minutové překvapení
Audiovizualní orgie které   témeř okamžitě   přecházejí ve výživné   drama. Oceňuji témeř 100%   napětí, a to opravdu po   celou stopáž. Hloubka   některých zoufalství, byla   směle měřitelná s   vesmírem samotným. Dokonce   ani deficit v podobě skoro   one man show S. Bullock,   nesnižuje hodnotu/kvalitu   Gravitace. Těžko se to   popisuje, ale po stovkách   shlédnutých filmů, na mě   Gravity dýchla naprostou   výjimečností. Ve svém   ranku, beží vlastní závod   - 90%
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.12.2013
Sama v temnotě.....
Teda to byl nářez, chvilkama   jsem postrádal kyslík víc,   než naše hrdinka, pač jsem   ani nedýchal. Hodinka a půl   ve vesmíru, mi utekla jako   nic, a klidně bych se tam   vrátil, kdybych věděl, že   vše nakonec dobře dopadne.   Stát se mi to, co Sandře,   tak by mě asi kleplo, pač   já jsem někdy děsnej   zmatkář a nervák, a v   téhle situaci bych s   prominutím sral magi v   kostkách. Snímek není ani   tolik o příběhu, je spíše   o vnímáni, o pocitech a   vizuálu. Měl jsem strach,   že si to neužiju, tak jak   bych chtěl, pač, plno lidí,   co to vidělo, tvrdilo, že   jinak, než ve 3D nemá cenu   snímek vidět! Bohužel,   když jsem se na Gravitaci   chystal do kina, tak u nás ve   Varech jediné premiérové   kino bylo zavřeno a je   zavřeno do dnes (to jest 3   měsíce). Ano, je to paradox,   město filmového festivalu   nemá kino, a mě jako   filmového fandu, to   neskutečně sere! Na druhou   stranu jsem si Gravitaci   vychutnal doma u televize, a i   tak jsem byl spokojen. Ale   velké plátno je velké   plátno +3D efekty, tak to   muselo být bombastické.   Napálím tomu 80%:-D
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.4.2015
Hviezdna Gravitacia...
V poslednej dobe sa so sci-fi   filmami roztrhlo vrece,co ma   ako fanuska tohto zanru velmi   tesi.Mnohymi cenami ovencena   Gravitacia zaujme hviezdnym   hereckym a reziserskym   obsadenim a zaujimavym   scenarom,ktory je vsak   pritiahnuty za vlasy a   poplatny definicii napatie a   akcia za kazdu cenu...
Hudba,zvuky a efekty su na   vybornej urovni,3Defekty som   nedokazal ocenit-videne v   2D...
Film jednoznacne   doporucujem,ale ocakavanie som   mal mozno az prilis velke.
dobes.pavel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.1.2016
Gravitace
Kde tvůrci ušetřili na   hercích a scénáři, tak se   alespoň vyřádili na   počítačových tricích.   Vizuální efekty plné   detailů jsou vůbec tím   nejlepším, co tenhle film   nabídne. Co se ovšem týká   děje, tak ten je nicotný a   nezajímavý, což je na   dramatický film žalostně   málo.
lucymat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.7.2014
Schválně jsem si našla   warnerácký trailer, abych si   ujasnila jednu věc. Samotný   trailer servíruje typický   blockbuster a láká do kin   popcorňáky. Žádný náznak   toho, že by Gravity   vybočovala z x-jiných   vesmírných megafilmů. Ale   vybočuje - a pořádně.   Nabízí velmi intenzívní   filmový prožitek. A   pochybovačům o herectví   Sandry Bullock možná udělá   čáru přes rozpočet. Jenže   tu nejde jen o ni. Druhou   hlavní roli (promiň,   Georgi), hraje hudba. Dodá   potřebné emoce, podtrhne   hloubku, dokreslí atmosféru.   A človíček si v té audio a   vizuální pastvě uvědomí,   jak nádherná naše modrá   planeta je, a jak nehostinné   prostředí číhá   "pár" kilometrů   nad naší hlavou.
Když ještě odbočím,   velmi mě zaujala scéna po   odepnutí skafandru na Sojuzu   - působila jako   znovuzrození.
Odborníci z NASA se při   sledování určitě výborně   pobaví, články, co vše je   ve skutečnosti ve stavu   beztíže nereálné, se   internet jen hemží, ale nám   laikům stačí jedno -   Hollywood zabodoval a   tentokrát vskutku potěšil.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2013
Na tento film jsem byl velmi   zvědavý a nezklamal. Efekty   ve 3D provedení jsou   skvostné a párkrát jsem se   v kině vylekal, když   nějaký ten úlomek zamířil   na mně. Na druhé straně je   ale pravdou, že film je   udělán především s   ohledem na 3D technologii a ve   vlastním příběhu se najde   pár skulin. Je zajímavé,   že v pekle, které se   rozpoutá po údajném   sestřelení ruské družice,   se hlavní hrdince nic nestane   a všechny úlomkly se jí   vyhnou. Další věcí je, jak   si hravě poradila s cizími   systémy na lodích jiných   států – především to,   jak se vypořádala s   čínštinou, bylo   obdivuhodné. Jak prohlásil   jeden z diváků po skončení   projekce „ … to bylo   dobrý – já nejsem schopnej   projet město městskou a   poradit si s přestupy, a ona   tohle zvládla levou zadní   …“. A závěrečná   část, kdy se jednalo o   nastavení lodi na sestupovou   fázi do atmosféry, to si   také scénarista či   režisér poněkud usnadnili   práci.
Navzdory těmto   zjednodušením ale film   navodí atmosféru   vesmírného letu dokonale a   spolu s 3D technologií vás   dostanou do středu všeho   dění.
red.mann
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2022
Mistrovské dílo z vesmíru.   Neskutečná jízda od   začátku až do konce,   natočená především pro   velké filmové plátna a 3D   efekty. klobouček pro Alfonso   Cuaróna.
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2013
3D efekt ve filmu by měl být   pro umocnění filmového   zážitku,neměl by sloužit   samoúčelně.Co je platná   bezvadná technická stránka   filmu,když příběh   obyčejně bývá takový,že   litujete,že jste nenechali   mozek v šatně.
Dovolím si směle   tvrdit,že Gravitace se vrací   ke kořenům kinematografie   (kdy se lidé před sto lety v   kině s křikem odvraceli   před řítícím se   vlakem),kdy děj vnímáte (za   pomoci 3d) všemi filmovými   smysly,aniž by jste se u toho   nějak škodolibě   pohyhňávali.Gravitace   splňuje mix vesmírné   monumentálnosti,přírodní   scenérie,dějové   zvraty,nepřekýčené   hrdinství,ale i kamerový   minimalismus,který zde sedí   jako prdel na hrnec a při   kterém vám stejně běhá   mráz po zádech,ikdyž zrovna   není žádná akce.Snímek   nemá tendenci pohrávat si s   flashbacky,překombinovaností   ,citovým vyděračstvím a   přesto vše prožíváte a   (téměř) všemu   věříte.
Gravitace je   vesmírný zážitek bez   nudy.
Stejně jako v   oscarovém Crash,Sandře   Bullock moc sluší   dramatická póza,než   komediální škvár.
Pro popkorňáky ale   Gravitace bude stejně těžko   uchopitelný film.
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2013
* * * * * * * * * * + *
Slzy mainstreamu se volně   vznášejí ve stavu beztíže   a lhostejně, jako vesmír   sám, plují příběhem. A to   nepředstavitelené ticho,   vládnoucí ve vzduchoprázdnu   je tak strašidelné, že   člověk s úlevou uvítá roj   úlomků z rozflákaných   satelitů, které zabuší do   orbitální stanice jako   nějaké gigantické   blockbusterové kladivo.   Netušil jsem, že city se   dají z diváků tak kvalitně   ždímat i ve vesmíru, kde   není naprosto žádný tlak a   jen nepatrný zlomek   gravitace, udržující   satelity na oběžné dráze,   ale nakonec i z mých očí   slzy volně vytékaly a   pomaličku odlétaly v malých   kapkách do kinosálu (nutně   ve 3D!). Jestli si vedete ten   morbidní seznam „1000   filmů, které musím vidět,   než zemřu“, připište si   tam Gravitaci. Na první,   druhé a třetí místo! Já   osobně zítra poletím do   kosmu podruhé a když to   přežiju, tak brzy určitě i   potřetí!
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.8.2014
Paráda jen na chvíli
Na slibovanou nevšední   vizuální podívanou jsem se   těšil a byla byla dobrá a   hlavně jiná. Ale po 20ti   minutách toho už bylo až   moc a pak už sem se jen   těšil až to nějak   konečně dopadne. Doslova i   přeneseně. :-)
Akana
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.10.2013
Přelomový... Já vím, že s   takovým označením se musí   opatrně. Ale jak jinak   označit film, který   přináší divákovi vjemy   tak odlišné od toho, co do   té doby z plátna nasával?   Ano, dalo se vyhnout několika   hollywoodským retuším a   zajít o něco dál do   transcendenční mlhoviny   (Kubrick nebo Tarkovskij by to   asi udělali), ale důležité   je že dechberoucí vizuál se   jen neopájel sám sebou,   nezabil atmosféru ani   myšlenku, která je sice   jednoduchá (člověk je   křehká nádoba), ale   nádherně podaná. Vysoce   kontaktní zážitek.
mikee007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.10.2017
Slušný
a napínavý snímek, který   jistě kladl velké nároky na   umění tvůrců.
Film   mi byl velmi vychválen,   líbil se mi, ale nevidět ho   ve 3D na velké telce, kde   obzvlášť vynikla vizuální   stránka, dal bych o puntík   méně...
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2014
Film, při kterém na mě   dýchla nádhera a klid   vesmíru, si zaslouží plné   hodnocení. Opravdu milé   překvapení, protože jsem   upřímně nečekal, že mě   dokáže takhle překvapit.   Nic podobně natočené jsem   dosud neviděl a místy se   opravdu cítíte jako byste   vesmírem pluli ve skafandru   sami. Nádherné záběry,   přímo dech beroucí.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2014
Tenhle film od začátku do   konce šlape jak se říká na   plyn, zkrátka žádná   taková ta obvyklá omáčka   okolo. Bohužel co mi celou   dobu vadilo byl podvědomí   pocit nereálnosti a   nesmyslnosti ačkoliv se film   úporně snaží celou dobu o   opak. Bohužel u mě se mu to   nepodařilo.
radegaster
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.8.2015
Nepřitažlivost
Opravdu špatná herečka v   opravdu špatném filmu s   opravdu špatným scénářem.   Je tam všechno - zlý rusáci   odstřelivší družici,   specialistka mise Sandra s   traumatem mrtvé dcerky na   krku, obětující se a   posléze ve snu kterak   nastartovat raketu radící   hodný country strýček   George, srdceryvné proslovy   vyslovované s precizní   mimikou, za kterou by se   nemusel stydět ani Nicolas   Cage, happy end, co málem   nevyšel. Nechtěná groteska   a oni si za to vyplácejí   peníze, rozdávají oskary,   plácají po ramenou..
Jarda.ftr
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.1.2020
Zdlouhavá a otravná nuda ve   vesmíru. Film staví na dvou   známých celebritách, ale je   to jen nuda a nuda a kupa   keců v závěru trochu   rozpohybovaná něčím co je   zhola nemožné. Za dobře   udělané efekty dvě   hvězdičky (ty ovšem   nedělají kvalitní film) ,   ale jinak propadák.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.5.2019
Výborná práce   trikařů...jenže jinak to   ani nemuseli točit, kdyby to   vypadalo blbě. No, občas je   hodně vidět, že animované   je všechno, včetně Sandry   Bullock. Ne často, ale   některé scény zřetelně   vznikly kompletně v PC.   Chování věcí v prostoru je   podle odborníků reálné,   ale příběh sám je   přitažený za vlasy. Dle   mého by si nablila do helmy   při prvním zásahu troskami,   když s ní rotovalo rameno   jeřábu. A tím by film   končil.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.6.2014
Gravity
Na jedno pozretie.Pár   pekných vesmírnych a   smutných scénok.Málo   Clooneyho mi trochu pokazilo   film pretože vo filme hrala   už iba Sandra Bullock.Ale   pozrieť sa to dá.
Sanchez
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2013
Těžko soudit film z   celkového pohledu, který je   striktně vytvořen pro 3D   sledování. V klasickém 2D   provedení je přeci jen   zážitek o něco chudší.   Ale to bych bral pouze jako   poznámku k jinak   excelentnímu dílu, které   přináší na scénu   filmografie zas něco nového,   neokoukaného. A tohodle si   cením, protože   neoriginálních filmů je   opravdu hromada. Dle trailerů   jsem čekal poněkud   akčnější pojetí, místo   toho jsem dostal porci   kvalitního dramatu v kabátku   boje o přežití. Vizuální   stránka (hlavně v 3D) je   úchvatná, titěrné detaily,   létající šroubky, fyzika a   ozvučení v místech bez   gravitace - jedním slovem   úžasné. Herecké obsazení,   dle mého názoru, celkem   riskantní .. ale na to, jak   nemusím S. Bullock, hrála   velmi kvalitně. G. Clooney mi   jako kousmonaut příliš   neseděl a také mě zklamalo,   jak málo prostoru dostal. Na   "Gravitaci"   nahlížím jako na výborný   film, kterýmu ale bohužel k   dokonalosti přeci jen chybí   hrstka detailů. A právě   tyhle detaily mi kazily jinak   pozitivní zážitek .. holt   to na plné hodnocení   nevidím.
ponorka.bary
Hodnocení:
Přidáno: 5.10.2013
Jestli chcete zažít   cestování po kosmických   stanicích/začínáme na   americké,přes ruskou se   dostaneme na čínskou a   poté...to uvidíte v   kině/,jestli chcete zažít   cestování vesmírem pomocí   hasičáku a zároveň slyšet   nejčastější hlášku ve   vesmíru   no,no,no/ne,ne,ne/,tak   vyražte do kina.Vedle tohoto   ale musím vyzdvihnout   perfektní vizuální stránku   filmu,kameru a hollywoodský   smysl pro dokonalost a   preciznost/bohužel s   vyjímkou scénáře/.
kockak1
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.12.2013
Excelentní vizuální   stránka, dějově brak,   vynikající Bulock. To je si   v kostce můj názor na film.   Netušila jsem, že vesmír   je, nebo bude, plný stanic,   které mají dostatek energie,   zásobu kyslíku a skafandry   připravené jen je   navléknout. Řídit modul je   také docela sranda a to v   jakémkoli jazyce třeba i v   čínštině, takže pro   vesmírného turistu samé   dobré zprávy. Ještě   chybělo, aby astronautka   Stoneová někde naložila   letícího Clooneyho a dílo   by bylo dokonáno. Nicméně   po vizuální stránce je to   pěkná podívaná a když   nepřemýšlíte nad všemi   těmi nesmysly, tak je to   docela i napínavé, ale   jednou stačí.
ihladik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2013
Strhující!
Naprosto výjimečné záběry   vesmíru, které (jak psal   kolega) mají smysl hlavně ve   3D, ideálně IMAXu.   Překvapivě perfektní Sandra   Bullock a snímek, který   rozhodně nenudí!
GeorgeB
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.10.2015
Gravitace
Souhlasím s kritickými   komentáři, co se týkají   děje.
Ale za naprosto   unikátní záběry,   unikátní triky, při   kterých jsem měl pocit   nulové gravitace, pocity   naprosté nicotnosti v   ohromném prostoru, to je to   co je za deset hvězdiček i   kdyby to byl jinak dějově   naprostý blábol. Ale on i   ten děj nebyl úplná   pitomina a jestli chcete   Američanům odebírat   hvězdičky za happyendy, tak   nemusíte americké filmy   hodnotit vůbec :o) Já jsem   se bavil a kino a 3D v tomto   případě naprostou   podmínkou.
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2015
Zajímavé. Udržel jsem   pozornost celých 90 minut.   Napínavé momenty, ale i   úsměvné, dojemné. Třeba   scéna, kdy se Ryan dostane do   ruského modulu, to jsem na   několik vteřin zatajil dech.   Krásné pohledy na naší   matičku Zemi z vesmíru.
angi5
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2014
Gravitace
Nikdy jsem moc   nedůvěřovala filmům pro   jednoho či dva herce, ale   zvědavost a recenze mě   přimněli se podívat.   Vzhledem k tomu, že jsem   dopředu očekávala nudu,   jsem byla příjemně   překvapená. Nenudila jsem se   a co se mě týče - hodně   dobře udělaný film.
Jiftach
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2014
Nebylo to špatné, jen   nesouhlasím s názory, že   čas při sledování plynul   jako divý ;)Chvílemi jsem   film posouval dopředu,   některé pasáže byly   zdlouhavé. Vizuálně jde   opravdu o nádherný film.   Uvěřitelný. A Sandra   Bullock? Nikdy jsem tuto   herečku neměl příliš v   oblibě, jako mladá střevo,   později jako stará mladá,   na filmy s ní jsem se raději   nekoukal, protože mě   uváděly v poloviční   šílenství. Tady mě ale   dostala. Civilní, milá a   uvěřitelná. Působila na   mě vyzrále a lidsky. Za film   s jasně předvídatelným   dějem 50%, vizuální efekty   90%, Sandra Bullock 100%
GeeZeR
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.1.2017
7 Oscarů? Tak ode mě 2   hvězdy. Jenom kvůli   vizuálu. Obecně naprostá   pitomost pro děcka. Tedy   pokud je baví pohled na   lebku, kterou proletěl   kosmický bordel. Některé   rozhovory hodně připomínaly   povinné školní ruské filmy   o budování. Ydjoš domoj,   Vasja? Ydů domoj, Vova.
ender
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.12.2013
Po skončení tohoto filmu   jsem měl rozporuplné pocity.   Sice je to pěkná podívaná,   ale protože se toho vlastně   moc nestane, zbývá čas se   zabývat otázkami jako   "bylo by to   možné?" a   "proč?". A to je   trochu problém Gravitace. My   totiž nic moc jiného od   režiséra nedostaneme: hezké   záběry, drama hlavních   hrdinů a tu vědu na   oběžné dráze. První bod   funguje skvěle, drama je   jedno klišé za druhým, ale   dá se to snést; dokud se   nestřetnou s tím třetím -   vědou. Science fiction může   být vystavěno na premisách   částečně odporujících   současnému vědeckému   poznání, i když je lepší   se tomu vyvarovat, ale je   potřeba je buď dostatečně   srozumitelně prezentovat nebo   naopak důkladně zamaskovat a   hlavně samoúčelně   neohýbat ty   nejzákladnější fyzikální   zákony. Film Gravitace se   těchto chyb nevyvaroval a to   mu velmi uškodilo. I proto je   asi 3D naprostou nezbytností,   s větší či menší   úspěšností pomáhá   odvrátit divákovu pozornost   od chyb a kochat se.
wolvie95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2014
Veľkolepý zážitok, svojou   bravúrnou réžiou, strihom a   jedinečným technickým   spracovaním valcuje všetky   svoje menšie chybičky   šmahom ruky - táto survival   jazda vo vesmíre je už od   prvého momentu vťahujúca a   mnohé zábery, najmä na Zem   brali dych. Keď vypukol boj o   prežitie, doslova som od toho   momentu nedýchal a bol som v   napätí. Herecky to Clooney a   Sandra držia ako len môžu,   aj keď postavám nie je   dopriaty priveľký priestor,   nevadilo mi to a dokázal som   im fandiť a báť sa o ne.   Klobúk dole pred Bullockovou,   tá ma herecky milo   prekvapila. Vďaka hlavne jej   výkonu fungujú emócie a   taktiež fungovala i   dramatická rovina, aspoň na   mňa to pôsobilo   bezproblémovo. Atmosfericky   vynikajúco spracovaný film,   veľmi zážitkový s   viacerými scénami, ktoré   vďaka 3D boli nesmierne   pôsobivé, 3D bolo rozhodne   na mieste a bolo v tomto   prípade pridanou hodnotou k   zážitku a pôsobivosti. Som   rád, že som ešte stihol   Gravity v kine v 3Dčku,   kedže doma na tv/ Pc to už   nebude to pravé orechové.   100% ____ 2. zhliadnutie len   potvrdzuje výnimočnosť   tohto diela. Celkový   zážitok zo sledovania bol po   pozretí na 42 palcovej plazme   podobne silný ako v kine.   Samozrejme chýbalo veľké   plátno, kde Gravitácia   vynikla najviac, avšak i v   teraz v HD to bola   sakramentsky skvelá   podívaná. Pre mňa rozhodne   najzážitkovejšie kino a   jeden z najlepších filmov   roka 2013.
Rastaman33
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2020
Celkem realistický film s   mojí kdysi oblíbenou   herečkou. Ovšem po těch   plastikách Sandra vypadá   jako ošklivej chlap, takže   je asi dobře, že je   většinu filmu animovaná a   ve skafandru. Je humorné, že   se tu představuje jako   "letová   specialistka" a zprasí   na co sáhne. I tak u ní   štěstěna stojí a dá   to...jak taky jinak.
Knell
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2016
Tak že si ešte ubalím cigu   kým to riadne začne a za   päť minút (alebo to bolo   jeden a pol hodiny?) čučím   vyvalený na záverečné   titulky a oliznutý papierik s   kúskom tabaku stále žmolím   v ruke. No nebolo kedy...
Svarcneger
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2018
V kine a ve 3D parada
Tenhle snimek bude bavit   predevsim milovniky Vesmiru,   ostatni bude jiste nudit.   Reziser si pohral s moznostmi   3D technologie, napr. v   odlesku kapky vody a podobne.   Ocenuji take realnost snimku,   napr. ze v kosmu se nesiri   zvuk. Napinave, je to ciste o   hlavni postave a tudiz   hereckem vykonu Sandry Bulock,   ktera konecne dostala sanci   hrat v necem normalnim a za me   se to povedlo. Je to napinave,   ma to spad a jsou tam skvele   zabery. Doporucuji ve 3D a v   puvodnim zneni, dabing je   zbytecny.
Dap
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2013
Stojí za to vidět
Dokonce jsem na něj šel do   kina kvůli 3D,stáhnutý na   TV je poloviční. A to je co   říct-nesnáším AM   filmy.
Toto je   konečně sci-fi jak má být.   Sice opět výbuch, který   nesmí v AMfilmech chybět,   ale alespoň splnil účel.
Vizualizace výborná a   hraní docela jo...až na ty   kalhotky u Sandry (spíš by   člověk čekal plínku nebo   vložku).
U mě 9/10
stary.javor.ve.velky
Hodnocení:
Přidáno: 12.12.2013
Proč?
Proč se odpoutal od Sandry?   Film se jmenuje Gravitace a   tady ho snad gravitace táhla   víc k lodi než dál od ní.   Tohle ten film dostalo úplně   do kolen.
ondrink
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.10.2013
V celku fajn efekty,   samozrejme dej sa mi zdal   trošku pritiahnutý za vlasy,   ale inak by to hlavný hrdina   nemohol zladnut a nedostavil   by sa happyend...Bullockova   hrala frigidnu vedkynu a   chudak Clooney sa tam snazil   vniest aspon trosku ludskosti   a vtipu... este ze ho   vzkriesili tesne pred zaverom,   normalne mi za nim bolo   smutno, aj ked Bullock je   samozrejme kočka... Príbeh   je ale málo originálny. Pri   niektorych scenach som v 3D   kine citil naozajstny strach a   zvieral som operadla sedacky -   to je asi najvacsie plus-   doveryhodnost efektov a   vcucnutie divaka do obrazu.
zyko46
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.3.2014
:)
tohle už je výsměch uplně   všemu... ps: efekty samo že   ano... nic víc...
zřejmě kinematografie   spěje k tomu aby si naučily   diváky spokojit se s   minimálním hereckým   obsazením sic kvalitním, nic   méně co se do rozpočtu   týče co nejlevnějším...   je to mega hit a toho se   děsím!!! protože mi nikdo   nedokáže vysvětlit PROČ?!
remilos
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.5.2019
Neuvěřitelná slátanina, přesto zaujme.
Jestli se dostane do vesmíru   někdo bez výcviku, pak je to   možné. Možná proto je to   vlastně sci-fi, že?! Tak moc   rád bych viděl uvěřitelné   sci-fi, ale bohužel opět jen   kasovní slátanina.   Přestože se jedná o   vizuální úchvatnou zábavu,   děj filmu ji vlastně kazí.
Phylm
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.11.2013
Plný zážitek
Poklidně-dramatický   začátek, vzrušující   průběh, vizuálně   působivý dojem, klasický   konec. Kinoformát a 3D,   rozhodně jsem rád za   návštěvu kina.
ivosjan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.1.2014
Vizuálně fascinující   snímek, jakých se v dnešní   kinematografii objevuje   pohříchu málo. V budoucnu   bude nejspíš uváděn jako   příklad toho, že umělecky   hodnotný film nemusí být   vždy postaven na silném   scénáři s kvalitními   dialogy. Důvod, proč filmu   nedávám lepší hodnocení   než "sedm   hvězdiček", je George   Clooney, který se dle mého   názoru do role astronauta   nehodí. Jeho problém   začíná být, že hraje ve   všech filmech stejně.   Zatímco jeho "cool"   repliky a nedbalá elegance   fungovaly dobře v   "Lítám v tom" (Up   in the Air), v tomto snímku   působily nepřirozeně s   ohledem na stresovou situaci,   ve které se hlavní hrdinové   ocitli.
dwaynejohson
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2014
Myslel jsem, že už ten pocit   nikdy nezažiju. Nadšeně   odcházet z kina, nevnímat   lidi v davu, s pocitem, že   jsem viděl něco dokonalého.   Po včerejším kino zážitku   můžu zodpovědně   prohlásit, že jsem viděl   naprosto skvělý film, na   který nikdy nezapomenu.   Gravitace, ta není o   příběhu, nic takového tu   nenajdete. Není ani o   hereckých výkonech. Sandra,   i když hraje naprosto   skvěle, na tohle zůstala   úplně sama. Je to film o   vůli, o touze, o naději,   který mi Alfonso   naservíroval na zlatém   podnose a já ho s povděkem   přijal. Pro mě největší   letošní zážitek a zatím   film roku 2014.
bobmichal
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.3.2014
Gravitace
Film ze zajimavého   prostředí. Efekty výborné   až na některé záběry. No   a hlavní mužská role   umírá. To už tu jednou   bylo. Myslím,že se ten film   jmenoval Boeing 747 v   ohrožení. Lidé šli do kina   na Segala a ten po 20   minutách umře. Tady   zachrání hlavní hrdinku a   pak ... Myslím,že dámská   polovina byla zklamaná. :o)   Je pravda,že v jednu chvíli   jsem se i nudil. Co závěrem?   Skvělý film,ale stačil za   jedno shlédnutí.
Lord_Rayden
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Povedený survival film
Ze začátku jsem se tohoto   titulu trošku obával ale byl   jsem příjemně překvapen.   Tento kousek přináší něco   nového a i když tento film   není moc o příběhu,   protože o hlavních   postavách se toho krom Sandry   Bullock moc nedozvíme, tak se   mi nestalo že bych se jen na   okamžik nudil. Krásné   efekty a zpracování je   velké plus a jedná se o   takové malé vizuální orgie   a humorné situace které se   tu a tam objeví, jen dokonale   vyvažují dramatické a   napínavé scény.   Doporučuji.
Cocacolazero
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2013
Dle mého názoru jeden z   nejlepších filmů   posledních let. Výkon Sandry   Bullock považuji za   nejlepší herecký výkon   posledních let.   Neuvěřitelně ho ztvárnila.   Navíc je celý film dostupný   i ve 3D, což doporučuji. Je   to neopakovatelný zážitek   jak pro milovníky sci-fi tak   i pro ty ostatní.
Banty
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.10.2013
Vesmírná cesta od USA přes   Rusko až do Číny. 3D efekty   si dovolím tvrdit   srovnatelné s Avatarem,   avšak scénář naprosto   otřesnej. No no no, do you   copy, aaaaahhhhh, eeeeehhh   (zrychlené dýchání) atd   opravdu v kině nenadchne.   4/10 pouze za efekty.
Marais
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.6.2015
Docela zklamání
Kromě krásných vesmírných   záběrů a upozornění, že   okolo planety je to jedno   velké smetiště, mne film   prostě neoslovil. Sandra umí   řídit všechny rakety bez   rozdílu, má správně   oduševnělé americké   hlášky. Stačilo jednou.   Mých 5 hvězdiček je tak   průměr mezi vizuály a   dějem.
user24
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.9.2013
Gravitace (2013)
Film o vesmiru s hvezdnym   obsazenim, ktery nema cenu   videt jinak nez v 3D.
Sam pribeh je od prvnich   minut jasny a predvidatelny,   avsak efekty, kdy skoro celou   dobu mate Zemi ve spodni casi   platna a hrdinka je vzuru   nohama, je odplatou za   zalomeny krk. Film je vesmirna   variace na katostoficka dilka   z maticky Zeme, ale dokonala   iluze beztizneho stavu a   vzduchoprazna je tentokrat   vselek.
Foooox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.10.2013
Tímto technickým klenotem   Caurón potvrdil svojí pozici   jednoho z nejzajímavějších   tvůrců současnosti. S   triviálním příběhem   vytvořil nadčasový film s   duem oscarových herců ve   skvělé formě.
Bartik168
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.10.2013
Skvělé
Byl jsem uchvácen, hlavně   dokonalou atmosférou a   záběry. Jednu hvězdičku si   ale nechám ještě v zásobě   ;-)
OverShockTV
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2014
Fantastické
Pro mě jeden z nejlepších   filmů všech dob. Je pravda,   že ve 2D si ho neužijete,   ale herecké výkony a zvuk   jsou na tak dobré úrovni,   že se na to stejně   podívate.
enzoone
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.10.2013
Mno
Na tento film bych sám od   sebe nešel, ale téměř   absence jakýchkoliv   negativních ohlasů mě   přesvědčila a fakt jsem se   na to těšil. Chyba.
Americké béčko,   tisíckrát omleté šablony,   klišé, nelogické momenty,   prvoplánovost v zájmu toho   správného amerického   dojetí amerického   diváka.
Clooneyho   historky hned na záčatku,   které už všichni tam dole   znají. Hmmm, tak to tu   ještě nebylo. Pak ten   rozverný kosmonaut s dírou v   hlavě. Záběr na fotku. Aha,   on měl rodinu... óóó, to   by jeden nečekal. Jejda, teď   mám být dojatý, málem bych   pro samé překvapení   zapomněl.
Na cestě k   ISS. Sandře dochází kyslík   a to je ten pravý moment jej   spotřebovat o trochu víc   kafráním o ježdění   autem.
No nic.   Posledním (jak jinak!)   pšoukem raketového batohu se   oba dostanou k ISS. Proč se   Clooney proboha pustil a   hlavně proč letěl OD   stanice? No protože to tak v   amerikém filmu chodí. Z   fyzikálního hlediska k tomu   nebyl důvod, jak správně   ukázala pozdější scéna,   kdy se modul podobně   přetahoval pomocí   padákových šňůr s ISS.
Další roj trosek   rozmetá vše, kromě modulu.   Docela náhoda, ale   samozřejmě, jinak by film   končil a přišli bychom o   to, jak Ryan vede převratný   monolog o tom, jak je někdo   na někoho hrdý, a mezitím   dokáže řídit jen tak   mimochodem neznámý   vesmírný modul. Naštěstí   Ryan umí řídit nejen své   auto a tak "kdyby   lednička lítala, Ryan by s   ní přistála", jak by   řekla Mrs. Lovell, kdyby byla   Mrs. Stone.
Jak jinak   si vysvětlit bravurně   zvládnutou přistávací   proceduru na čínské   stanici. Abraka dabra, ups,   něco nám tu pípá, tak   jiný čudlik. Jééé funguje   to, letíme domů. No nééé,   a zrovna na území USA,   sluníčko, pláž, voda   akorát na koupání...
A záběry vesmíru nebo   planety? Kdejaký dokument   Discovery Channel nabízí   lepší. Nečekal jsem story,   ale aspoň vizuální   zážitek. Nebylo nic.
PavelRacakCZ
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.10.2013
Dobrý ale...
Hvězdné herecké osazení,   úchvatné efekty,   obzvláště ve 3D, ale ten   scénář tomu dává nový   rozměr filmu - sci-fi   komedie
Adamj
Hodnocení:
Přidáno: 29.1.2015
Film kde si uvědomíte, že   pro filmaře z Holly Woodu ...   je úplně jedno jak funguje   fyzika a kdo potřebuje pro   život slaďák ... tak ho   najde i v pustině vesmíru.   50/100 !
bartys
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2013
4dx
Prostě EXKLUZIVNÍ film! Vše   nej... Ve 4d ještě ale   lepší. Dokonalý prožitek.   Film snad stvořený pro 4dx.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih17511minih17511Přítelkyně pana ministra (1940) 
Přítelkyně pana ministra n
minih14928minih14928Old Shatterhand (1964) 
Old Shatterhand n
minih81708minih81708Territories (2010) 
Territories n
minih117256minih117256Případ pro exorcistu (2015) [TV minisérie] 
Případ pro exorcistu n
minih49476minih49476Trampoty vodníka Jakoubka (2005) [TV film] 
Trampoty vodníka Jakoubka n
minih144122minih144122Nejšťastnější den v životě Olliho Mäkiho (2016) 
Hymyilevä mies n
minih74498minih74498Zejtra napořád (2014) [2k digital] 
Zejtra napořád n
minih68341minih68341Namátková kontrola (1975) [TV inscenace] 
Namátková kontrola n
minih170519minih170519Sviňa (2019) 
Sviňa n
minih19069minih19069Slunce, seno, jahody (1983) 
Slunce, seno, jahody n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama