Duben

Komentáře uživatele Svarcneger

Svarcneger

Svarcneger zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 92
(Ne)obyčejný kluk (Wonder)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.9.2018
Skvela atmosfera, jen az moc melancholicka
Jo tohle jen typ pribehu, na   ktery jsou Amici mistri. Film   plny melancholie, na muj vkus   az moc, ale nekdo to ma rad.   Je to film spis pro holky,   ktere rady placou. Chvalim   atmosferu dialogy i detske   herecke vykony. Stoji za   shlednuti, jen na konci budete   mit pocit, jako kdyz snite   cely dort a pak dostanete chut   na uherak nebo maso :))).   Samozrejme se dockate i   sladackeho konce :)
1917
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2020
Skvele natoceny snimek s dobovou atmosferou a realiemi
Perfektni filmova prace, jako   ze stare skoly. Zadne zbytecne   reci, jednoduse dva vojaci   dostanou ukol a pak ho plni do   sameho konce. Bohuzel troubove   nechapou, ze to neni akcni   film a zakopova valka taky   nebyla jako Terminator nebo   dnesni akcni hovadiny, byla to   valka nervu a neuveritelne   frustrace, plna krve,   zbytecneho umirani a   neuveritelne agresivity,   naprosto totalni valka s   chemickymi i biologickymi   zbranemi. Kdyz dva roky   hnijete zaziva v zakopu a   pokazde, kdyz zkusite   zautocit, tak Vas sejmul   nemecky kulomet, tak   pochopite. Zkuste si pustit   predtim nejaky dokument...   Tohle je vypraveni pribehu   podle pravdy ne sci-fi!
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2019
Strhujici snimek, postaveny na skvelych hereckych vykonech a drsne atmosfere
Drsny snimek o propojeni 3   osudu tri rodin. Skvela   kamera, rezie, scenar a   predevsim herecke vykony. Pro   drsnejsi povahy. Ze zacatku   cloveka matou zmeny dejove   linky, ale casem se clovek   vyborne chyta a dela to snimek   jedinecnym, takze se clovek   nenudi, coz je skvele. Reziser   ma za sebou hodne dobrych a   jedinecnych snimku a tohle   neni vyjimka! Vrele   doporucuji...
7 dní hříchů
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.1.2018
Nemecka propaganda...
Mam Ondreje Vetcheho fakticky   rad, skvele se umi vcitit do   role a v serialu CT 1.   Oddeleni je skvely a nejen   tam. Jenze tohle je skvar,   stejne jako Habrmannuv mlyn.   Nemci objednana propaganda.   Pustte si Lidice a pak tohle a   jeste k tomu pridejte desitky   filmu o nacistech a pak kazdy   den nekonecne serialy o   Hitlerovi a druhe svetove   valce a zakoncete to navstevou   hranicni pevnosti a pak mluvte   o ublizovanych Nemcich!!!   Nemci jeste pred valkou pri   nacistickem povstani strileli   v pohranici dokonce i sudetske   starosty mistnich obci. Pak   prislo 7 let totalni brutality   stovky tisic utyranych a   zavrazdenych. Muj dedecek   stavel pevnosti, cela nase   rodina zila v pohranici. Nikdo   nemel sanci vlastnit zbran!   Nemci zahnali tisice Cechu do   vnitrozemi. Proste drzme se   faktu, svedci stale ziji a   tenhle film je absolutni   blabol!!! Nevim, co tim tvurci   sleduji, asi se jim tu   nelibi... Sme Cesi a meli   bychom si toho vazit. To, ze   nekdo byl svine a vrazdil,   jeste neznamena, ze to tak   bylo vsude. Rozhodne sme   nikoho neupalovali za ziva a   deti uz vubec ne!!! Zajedte si   do Lidic, pitomci!
Addamsova rodina (The Addams Family)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.2.2020
Zmatlana klasika
Neuveritelne debilni   slatanina, skoda puvodniho   nametu. Tohle asi autori   nechteli. I grafika nestoji za   nic. Skoda.
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.5.2018
Burtonova klasika... Zadne prekvapeni
Takova znouzectnost... Klasiky   pribeh a klasicky reziser,   kteremu proste chybel posledni   zarez psychodelickych pribehu.   Burton je skvely reziser, ale   z "osmdesatek".   Jinak Alenka... Rikam klasika   od autora, co ve velkem kouril   opium... Nastesti detem staci,   kdyz se to hejba a fure   dospelych taky. Me film nicim   neprekvapil, proste   propadak... Burton nejvice   vali tam, kde se nemusi drzet   predlohy a tady se ji drzel az   prilis!! Ovsem proti gustu...
Alita: Bojový Anděl (Alita: Battle Angel)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.7.2019
Rodriquez se nezapre...
Verim, ze kdyby to reziroval   kdokoli jiny, tak to bude   silena hovadina, ale Rodriquez   tomu dal svuj talent. Me to   pripomenlo zanry z minulosti   ve zcela novej kabate a musim   uznat, ze jsem se bavil i pres   otevreny konec, ale to uz je   klasika, ze se i celovecerni   filny toci na pokracovani,   proste kazdy chce hlavne   vydelat. Jen me mrzi, ze svet   je umele na ruby. Dnes uz   zadny super hrdina z masa a   kosti neni. Uz je jen   virtualni reality, kde svet   zachranuji zensky. Ostatne   ono, kdyby se vedle Svarcika   postavil nekdo jako Alita z   masa a kosti, tak jen tezko   uverime, ze mu rozbije hubu   ;))). Holt si z chladnych   veceru nas cekaji uz zrejme   jen podobne pribehy.
Ant-Man a Wasp (Ant-Man and the Wasp)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.11.2018
Nuda, nuda a zasejc nuda...
Silena nuda, ten hlavni hrdina   je fakticky nudnej herec a   jedinej kdo umi hrat Douglas,   tak dostane mizernou roli, ve   ktere se ani nic hrat neda!   Akce pomalu, kecu tuna. Ani   decka to nedokoukaly...   nedoporucuju, leda jako   ukolebavku. Barak v kufru to   bych bral, jinak nudle.   Vedecky vsechno spatne a to je   skoda, kdyby se to trochu   voprelo vo vedu, tak by to   nebyla takova kravovina. Podle   hodnoceni, dobrej film pro   "blondyny" :).
Asterix & Obelix: Mise Kleopatra (Astérix & Obélix: Mission Cléopatre)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2018
Vynikajici francouzska komedie, je tam vse, co mam u takovych rad
Zaplat panbuh jsem pred prvnim   shlednutim v kine jednicku   nevidel a tak jsem se naramne   bavil, skvele triky, naprosto   spickovy francouzsky humor,   ktery blbecek holt nepochopi.   A vynikajici herecke vykony,   ktere dokazuji celkovou   atmosferu filmu. Chvalim i   hudbu, a chvalim i Kleopatru a   dalsi zenske obsazeni, ktere   je onou tresnicku na dortu   :))). Proste uvolnena zabav,   jak ma byt, zadna politika,   ekologicke kecy, ani jiny   ptakoviny, ale zabava, tak to   umi (ci umeli) jen   Francouzi...
Bez dcerky neodejdu (Not Without My Daughter)
 
Přidáno: 26.10.2018
Sketecnost, stret stredoveku a moderniho, svobodneho sveta!
Film podle skutecnosti, podle   bestselleru, svetu velmi dobre   zname. Svobodny svet vs   stredovek. Arabie a Islam   poslal na kolena Indocinu,   Afriku a dnes likviduje i   Evropu!! Zatimco v modernim   svete ma zena, deti a rodina   naprosto vysostne pravo, tak   tohle je svet muzu, i presto,   ze neumi uzivit rodinu! Film   je nesmirne frustrujci,   ukazujici holou pravdu a   fakta, ktere kazdy prehlizi s   jedinym cilem nenastvat   pokrytce, kteri potrebuji k   zivotu ropu, datle a levnou   dovolenou, pac tam jinak nic   neni!! a nikdy ani nebylo!!   Doporucuji kazdemu slunickari   a jinejm blbum, pro ktere je   "rodina, otcovstvi a   drina" jen mytem, pac   "cool" je nic   nedelani. Kdo si nevazi zen,   nevazi si i vlastni matky,   babicky...!
Big Lebowski (The Big Lebowski)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.2.2018
Svarcneger
Vyborna komedie, americka   klasika, paradne sem se bavil   ovsem jen s puvodnim znenim   jako vzdy! Lebowski a jeho   Bilej medved a bowling. Film o   typkovi, kterej se flaka a   chce jen klid a hrat bowling,   jenze vsechno se zasmodrcha,   protoze ma stejne prijmeni   jako jeden padouch, pak se   rozjede estrada udalosti,   ktere bud clovek pochopi a   bavi se, nebo jen tupe cumi a   ceka asi na Batmana nebo jinou   akcni ptakovinu. Tohle je   americkej nezavislej film a   kdo tyhle snimky nesleduje,   tak at se radeji nediva ani   ted. A vo tepich tu fakticky   nejde :)))).
Blade Runner
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.9.2018
Film, legenda, ktera plni svuj ucel
Ve sve dobe naprosta spicka,   dokonale zpracovana   futuristicka vize. Dobry   namet, vyborne herecke vykony.   Pravda dej pokulhava, ovsem   tuto mezirku zaplnuje skvela   hudba, ktera je pomyslnou   tresnickou. Bylo jasne, ze   dvojka nemuze nikdy dosahnout   podobnych kvalit.
Blade Runner 2049
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.3.2018
Nuda, nuda a zase nuda...
Tak nudnejsi film jsem dlouho   nevidel. Jednicka byla skvela   na svou dobu, ovsem v dnesni   zaplave technicky vymakanych   filmu holt triky uz nestaci.   Chvalim hudbu a vykon hlavniho   hrdiny, ovsem nekrize   naprosto zbytecne zdlouhave   sceny plne tmy a niceho, co by   melo vliv na dej ktery   prakticky neexistuje a film by   tak trval 5 minut, misto tri   hodin!!!! Tohle se proste   nepovedlo. Clove ma hodne co   delat, aby neusnul. Snad jen   kdyz si ho budete poustet po   pul hodinach, tak to date.   Dnes uz to neni ani umeni,   udelat sceny na pocitaci je   vicemene prace programu ne uz   tolik prace cloveka, je to   proto synteticke jako modelky   z plakatu. Kdyz se dodivate   nic Vas nenuti premyslet,   badat, co tim chtel basnik   rici, protoze tady jde jen o   jednu jedinou pitomost.   Hollywoodska krize tvorby je   vsudypritomna... Pokud jste   milovnikem jednicky, tak tohle   nema cenu!!! VELKE ZKLAMANI.
Bohové (Bogowie)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.4.2019
Vynikajici snimek, plny akce, dej co ma spad a famozni herecky vykon ustredni postavy
Filmy s lekarskou tematikou   byvaji nudne, plne citu a   zdlouhave, ovsem tohle je jine   kafe. Dej ma vynikajici spad!   Herecky vykon ustredni postavy   je naprosto famozni. Nesmirne   mile prekvapeni. Tleskam   tvurcum, tohle se proste   povedlo. Je to taktez velmi   verohodne... Clovek lepe   pochopi, cim si chirurg musi   projit a cemu vlastne celi.   Byt denne vystaven pritomnosti   smrti, chce poradne silnou   naturu.
Co jsme komu udělali? (Qu'est-ce qu'on a fait au Bon Dieu?)
 
Přidáno: 9.3.2018
Je to komedie a je to jen film, sranda musi byt...
Kdyz je mezi lidmi napeti, tak   humor je ventilem, ktery ma   odlehcit. Je nesmirne   zarazejici, ze to stale nekdo   nechape asi Slunickari ;))).   Ovsem Francie vzdy patrila   mezi tvurce naprosto   jedinecnejo humoru a komedii,   ktere si brali na paskal vse!   A tohle muselo vzniknout a   nastesti vzniklo, vadi to   nekomu, tak je puritansky   idiot s komunistickymi nazory,   presne takove jake meli v   sedesatych proti rock and   rollu a naprosto stejne, ktera   zapocali rasovou nenavist.   Jestli si nekdo mysli, ze   cilem komedie je urazet, tak   by se mel lecit. Tento snimek   je oddychovy, ma lidem pomoci   prestat neustale   "resit" prestat byti   neskutecnym pokrytcem a hlavne   se nebat myti vlastni nazor a   sve postoje. Pritom nikdy mezi   lidmi neslo o rozdily kvuli   barve pleti, ale hlavne kvuli   rozdilu v nabozenstvi a tim   padem kulture. UZIVEJTE si   filmu a jak rikaval   Werich:"Mejte dobrou   naladu, ta sice vase problemy   nevyresi, ale nastve lidi   kolem Vas a za to stoji, si ji   uzit" :))).
Černobyl (Motylki)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.10.2019
O nicem...
Hmmm... teda blbost silena.   Milostnej pribeh na pozadi   desive katastrofy, kterou lze   povazovat za nejvetsi selhani   clovek v dejinach lidstva!   Nevim ktereho vola napadlo do   toho zaplest pribeh nejake   nactilete nany. Proste se to   neda vubec srovnat s britskym   serialem, ktery byl famozni!!!
Deepwater Horizon: Moře v plamenech (Deepwater Horizon)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.3.2019
Rekl bych vydarena zdramatizovana rekonstrukce udalosti s velkou mirou pribarveni
Slusne drama z vrtne soupravy   na jednom z nejhlubsich vrtu   na svete. Udalosti   jednotlivych postav jsou ve   velke mire upravene, napr. sef   soupravy byl v poradku a   naopak on zachranoval ostatni   a take jako posledni zustal a   musel pouzit nafukovaci clun.   Pobavilo me jak ve filmu   spousteli cluny na vodu, to se   samozrejme tak nedela, ty   jednoduse sklouznou, resp.   doslova spadnou do vody. Take   je velika skoda, ze pribeh   mohl byt obohacen o priciny   havarie, ktere staly na   neschopnosti komunikace mezi   BP, vlastnikem plosiny a   dodavatelem betonove smesi.   Protoze uzavrit vrt pred   vymenou vrtne soupravy za   tezebni je obrovske riziko a   obrovske know-how! Tady se to   nesmirne podcenilo, stejne   jako rozdil v tlaku. Naopak   nesmyslne vysvetleni rozdilu   tlaku pri testech je fakt, to   byla osudna lidska chyba   personalu na souprave. Korunu   tomu dala jeste skutecnost, ze   na plosine byli VIP z BP a   zastupci vlastnika plosiny. Co   je nesmirne smutne, ze   gigantickou ekologickou   katastrofu zpusobilo spatne   zarizeni, ktere melo vybite   baterie! takze nemohlo   odriznout vrt od plosiny!!   Tento kram se mozna pouziva   dodnes. Polozme si ovsem   otazku, narozdil od jinych   nehod, kde se lide poucili,   poucil se nekdo v tomto   pripade?? Jinak ve filmu si   cenim hlavne hereckych vykonu   a triku.
Démon zatracení (The Wretched)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.1.2021
A jeje...
Zkratim to, zcela souhlasim s   komentarem vedle. Naprosto o   h.............................   .......................
Dunkerk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2018
Spickove udelany valecny film
Jsem rad, za kazdy film, kde   se uz od zacatku jde k povaze   veci, tzn. k jadru a tady je   to valka. Zadny recicky,   proste akce hodne blizka az   dokumentu, skvela kamera,   promyslena rezie a pribeh ze   skutecnosti, kde Vas mrazi
Valka ve sve nahote, zadne   omalovanky jako v dojacich,   kde se vojak stihne behem   bitvy petkrat zamilovat. Mam   valecny filmy rad a tenhle je   skvele udelany. Doporucuji v   puvodnim zneni!
Eli
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.1.2020
Tohle se nepovedlo...
Nudaaaa... Neuveritelna klise,   sed a nuda. Jako kdyby nekdo   dostal domaci ukol natocit   horor a tohle je vysledek.   Nedoporucuju! A ten konec,   slatanina a zase jen klise,   certikuv synacek, jako   ohrany...
Fantasy Island
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.2.2020
Nic moc
Prumernej horor, spise thriler   z hezkyho prostredi. Celkem   dobrej namet, ale meky   zpracovani. Holt Hitcock a   jemu podobni predbehli dobu o   desitky let. Dneska se rejzove   bojej, aby nejakej debil   nenapsal na internet, ze se v   kine bal! :)))). Co   nadelame... My sme byli v kine   uplne sami a to je odpoved na   otazku, jestli ma smysl to   videt.
Gangster Ka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2018
Slušný...
Musim uznat slusnej snimek,   ktery ma spad a protoze tam   mel mini roli i muj kamarad,   tak nebudu hanit. Pribeh je   samozrejme fikce (Krejcir ma   IQ kone), ovsem na kazdem   sprotu pravdy trochu a   propojeni mafie a politiky   plati nejen u nas. Holt musime   pockat az ta pakaz vychcipe a   snad se dockame slusnych lidi.   Ale to uz bude pribeh zrejme   zcela odlisneho i stoleti :).   Ale k filmu. Mnohem vice, nez   Kacko se mi libil vykon   "vypravece". Slusny   krimi, zadny velky umeni, holt   cesti gangsteri nejsou takovej   material jako Cosa nostra v   pripade snimku   "Kmotr".
Gangster Ka: Afričan
 
Přidáno: 25.3.2018
Rodi se nam tady dalsi celebrita alias Kajinek. Hezky se to bude i rymovat
Tak nam Krejcire vydaji zpet a   co myslite, ze se potom   stane... Obavam se, ze mame   zadelano na dalsi naprosto   nepochopitelnou celebritu   jakou je dnes Kajinek. Hosi si   pak asi daji spolu zapas v   bazenku s bahnem, nebo co   :))). Libi se mi, jak v tom   filmu hezky prezentuji, ze   penize jeste nikomu stesti   neprinesli a ze pak dojdete k   zaveru, ze jste v podstate jen   lidska troska bez rodiny a   pratel.
Grand Prix
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2019
Uchvatne zabery pro milovniky benzinu a chlapske zabavy!
Naprosto dokonale zabery z   vozu me doslova dostaly,   smekam pred tak skvele   odvedenou praci, bez pocitacu,   fortelna prace! To bohuzel   dnesni smradi uz neznaji.
Skoda, ze dej pokulhava v   romantickych idylkach jezdcu,   mohl byt vice drsne zamereny   na motosport. Skvela zabava   pro poradne chlapy, zadne   cajickare a trouby, co vedi   prdlajs. Byla to   "drsna" doba pro   drsne chlapy a pro F1 to   platilo stejne jako pro   vsechno ostatni. Kdo to zna,   tak chape, ze na dnesni F1 se   neda divat, staci si jen   porovnat jezdce a mate jasno   ;).
Gravitace (Gravity)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2018
V kine a ve 3D parada
Tenhle snimek bude bavit   predevsim milovniky Vesmiru,   ostatni bude jiste nudit.   Reziser si pohral s moznostmi   3D technologie, napr. v   odlesku kapky vody a podobne.   Ocenuji take realnost snimku,   napr. ze v kosmu se nesiri   zvuk. Napinave, je to ciste o   hlavni postave a tudiz   hereckem vykonu Sandry Bulock,   ktera konecne dostala sanci   hrat v necem normalnim a za me   se to povedlo. Je to napinave,   ma to spad a jsou tam skvele   zabery. Doporucuji ve 3D a v   puvodnim zneni, dabing je   zbytecny.
Hellboy
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 14.7.2019
Propadák...
Veliké zklamání... Nic   noveho. Rekl bych az lehce   beckovy film. Nuda, opet fura   kecu mimo dej. Skoda.
Hlas pro římského krále
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.1.2018
Vecna skoda...
Jakobychom zapomneli jak   slavne koreny mame Karel IV   patril bezesporu ke skvelym a   chabrym rytirum a jeste lepsim   panovnikum. Byl v dejinach   jediny! cisar rise Rimske,   ktery byl i kralem techto   zemi!! Mistrny diplomat a   strateg, jenz umel zamavat i s   chamtivou ceskou slechtou a   roztahovacnymi Francouzi i   Nemci. Cloveku je do breku,   kdyz se nenajdou prostredky na   velkolepy vypravny film, ktery   by si zaslouzil, jiste by mohl   byt podobny filmum o Alzbete   I. Sice tu mame   "slovenskoceske"   miliardare, ale zjevne ani   jeden z nich neni vlastenec a   Ceska televize je spise   zidovska a jelikoz Karel nemel   Zidy rad, tak holt ani oni   nedaji penize. Nezbyva, nez   udelat sbirku jako na Narodni   divadlo... :). Jsem zvedav, co   natoci ke 100letum vyroci   zalozeni svobodne demokraticke   Ceskoslovenske republiky   (jeden z prvnich v Evrope)   zrejme udelaji z Masaryka   blazna, z Benese sraba a z   Rasina blbecka... Nebo se   konecne dockame pribehu, ktery   povzbudi narod, tak jak to   umel Jirasek... Jen Buh vi...
Hovory s TGM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.11.2019
Nesmirne mily a propracovany snimek
Nevzdelanym pochybovacum, bych   chtel rici, ze film je zalozen   na stejnomenne knize a doplnen   i myslenkami a nazory, ktere   si TGM a Capek vymenovali   dopisy, je zalostne smutne,   jak malo vime o lidech, kteri   nasazovali krk za vlast, narod   a moznost, abychom my dnes   mohli vubec existovat! Clovek   musi byt znaly veci, aby   pochopil! Je nesmirne mile,   uvidet ztvarneni TGM od   Martina Huby, naprosto   dokonale! Ctim i roli Capka v   podani Budarove. Je to klidne,   uvolnujici a o les cem   vypravejici. Je skoda, ze ani   jeden z hrdinu, narodnich   pokladu, nemelo cas byti na   svete dele, pak by se v cele   Evrope zilo mnohem, ale mnohem   lepe. Dnes uz se takove   osobnosti nerodi! Tvurci maji   muj obdiv a pochvalu!
Chalupáři
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2021
Za me osobne nejlepsi miniserie, ktera existuje...
Je samozrejme tezke, neco   vysvetlovat neznalym, ale   tohle je serial, ktery   milovala babicka, maminka a   ted i my a dokonce i nase deti   a proc. Protoze je skvele   napsan, rezirovan i obsazen.   Reziser dal prostor i na   "improvizaci", je to   komedialni koncert Kemra a   Sovaka. Pak je dalsi vec,   kterou na tomhle serialu   miluju, ta atmosfera klidu a   miru v dobach, kdy se nezilo   tak lehce, jako dnes, ale zilo   se proste jinak, vice si   vazili pratelstvi a spory se   neresily u soudu. Zaroven   nejde o tak nasilnou   politickou propagandu, i kdyz   producenti si dali zalezet,   aby vse natacene bylo nove,   nebo natrene ;)))).
Interstellar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.11.2017
Skvostny snimek, dokonale vypraveni o podstate vseho, hmoty, Vesmiru, nekonecna...
Tak tenhle film pochopi asi   deset z tisice, coz dokazuje i   hodnoceni. Dokonale vyobrazeni   podstaty Vesmiru, jeho   tajnosti a nekonecnych   moznosti. Cervi diry, Cerne   diry a dalsi. Moznosti a   schopnosti lidi, stejne jako   nase slabiny. Uvod je dlouhy,   ale nutny, kdyz chcete   vypravet epopej. Konecne nekdo   navazal na Vesmirnou odyseu a   jeji myslenku. Cesta na   pokraji Horizontu udalosti me   dostala, stejne jako   vyobrazeni nekonecna, volnosti   prostoru a casu, podstaty   vseho. Je videt, ze tvurcum   radili spicky v oboru. Je   nutne snimek videt v   originalnim zneni a mit pro   veci cit a hlavne byt fanda a   trosku i znalec Vesmiru. Pokud   hledate seznaci, akci nebo   Star trek, tak jste na spatnem   filmu, tohle je vedecky   snimek, ne "sci-fi".   Takze decka, vycurat a spat...   :))). Pustte si radsi komiks   :))). Pro dospele a znale   Vesmiru, doporucuji! Kez by   takovych snimku bylo vice.

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

11:30 - 12:00

10 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - České stopy

11:30 - 12:30

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Rizzoli & Isles - Vraždy na pi...

10:55 - 11:45

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10