Jeden svět

Komentáře uživatele Sanchez

Sanchez

Sanchez zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  alá Yancl

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 395
127 hodin (127 Hours)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2011
Senzační ukázka spojení   perfektní režie s   úchvatným herectvím, která   bourá veškeré základy   podobným filmům a ukazuje,   'jak se to dělá'. O to víc,   když je příběh založen na   skutečných událostech a   dává možnost prožívat ty   extremní pocity společně s   hlavním představitem.   Atmosféra celého filmu je   naprosto jedinečná,   napínavá a nasáklá   brutální reálností, až z   toho jde mráz po zádech.   Neuvěřitelný (a   překvapivý) výkon J.   Franca, na kterém je celé   drama postaveno, je naprosto   bezchybný. Každý pohled,   známka strachu, smíření se   smrtí nbo   "magoření" z   nepřiznivé situace, každá   tato situace je uvěřitelná   a nedá oddechnout.

Podobné filmy :   Buried // Frozen
18 Year Old Virgin
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Děsně nesympatická a   naprosto hloupá komedie ve   stylu Prciček .. špatně je   asi všechno co dělá film   filmem .. debilní scénář   točící se na jedné párty   stále dokola, špatní herci   a vůbec, cely je to blbě   natočeny a nedá se na to   téměř dívat. Jediné co se   dá pochválit, je snaha   tvůrců rozesmát diváky a   maximálně 2-3 scénky,   které se povedly.
23 (The Number 23)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.1.2008
Na první pohled se jedná o   zajímavý film, který   přitahuje svou tématikou a   zcela jistě měl potenciál   být lepší než je. Je sice   velice pěkné, že téměř   každá minuta souvisí s   číslem 23(v některých   případech hodně kvalitně   promyšleno), ale tento fakt   začne postupem času   otravovat. Podle mého názoru   je to strašně   překombinované, naházené   vše do jedno pytle a   závěrečná pointa je   naprosto hloupá. Autoři se   často násilně snaží   vnutit číslo 23 do úplně   všude, což je také   špatně. J. Carrey nehrál   nějak špatně, ale raději   bych ho viděl zase v komedii.   Atmosféra je hodně tajemná   a i když film nenudí,   nedokázal mě vůbec pohltit.
24 hodin: Vykoupení (24: Redemption)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.9.2009
Nalákal mě silný potenciál   seriálu, který má slušné   základy a líbil se mi. Ale   jako samostatný televizní   film je 24 - Redemption dost   slabý kousek, výrazný   především lokacemi, ve   kterých se   odehrává(Afrika). Jenomže   ostatní je dost nevýrazné,   těžkopádné a hlavně málo   akční. A když už nějaká   ta action je, tak nevyzrále   suchá. Ten lákavý název   tam je, ale jako celek to   nefunguje...škoda.
28 týdnů poté (28 Weeks Later)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2007
Mass zombie akce je fajn   pastva pro oko a není tomu   jinak ani u tohoto krvavého   filmu. Pokud bych měl   srovnávat s prvním dílem,   tak si myslím, že úroveň   je téměř stejná, v   každém se najdou plusy, ale   i nedotažené prvky. '28   týdnů poté' se snaží   nastínit i zajimavější   příběh, který mi ale   spíš připadal trochu   nesmyslný. Divák zde uvidí   i více krve, vše   okořeněné poutavou hudbou,   která vytváří super   akční atmosféru. Bohužel   mi tento snímek nepřipadal   až tak vynikající, mezi   hlavními zápory bych viděl   fakt, že vše bylo moc hrrr a   odehrávalo se to docela   chladně, žádné extra   vyčnívající scény.
30 dní dlouhá noc (30 Days of Night)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2008
Skutečně vydařený a   doslova mrazivý horor s   výtečnou atmosférou a s   neméně zajimavými zombie:)   Dle mého názoru i kvalitně   zvládnutý, co se týče   řemeslné práce a frajer J.   Hartnett to vše podtrhával   hodně dobrým hereckým   výkonem. Není co dodat,   vcelku slušne vychytanej   horůrek, který dokáže   určitě vylekat a postrašit   ať v nečekaných situacích   nebo při samotné krvavé   lázni, sekání hlav či   kousání do tepen.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.3.2007
11/10
Nemohu si pomoct, tohle dílo   mě totálně převálcovalo,   nehorázně překvapilo a   extrémně nadchlo. Celá   atmosféra, speciální   efekty, herecké výkony,   hudba, která seděla přesně   na míru a především oněch   třista odvažných,   sehraných a připravených   sparťanů. To vše bylo pro   mé oko dokonalé a   příběhová prázdnota?Ta by   spíše vytvářela nudné   pasáže, tenhle film byl   postaven na akci a té je tam   pekelně hodně. Proto také   hodnotím nejvyšší známkou   a důvod je jednoduchý-nač   hledat nějaké chyby, když   Zack Snyder vytvořil přesně   to, co se od '300' čekalo.   Jestli chybí historie nebo   vykreslení postav, to je   mně, obyčejnému divákovi,   celkem jedno. Nemám co bych   vytknul, tento film se   zapíše do mé filmové   paměti jako jeden z   nejlepších.
Jak jsem   četl v jedné recenzi,   vychutnávat kvality tohoto   snímku spočívá hlavně v   audiovizuálním přenesení.   Šmudlit to doma na malém   monitoru s 2ch zvukem je skoro   hřích:) Takže pořádné   kino je fajn volba-zajdu na   '300' ještě   párkrát..přeci jen, kdy   něco podobného opět   přijde(Trasformers).
300: Vzestup říše (300: Rise of An Empire)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.3.2014
Upřímně nevím, co si mám   o pokračování nabouchaných   válečníků myslet. Zřejmě   jsem očekával kapánek jiný   odvar, odlišné pojetí. Ale   holt se mi dostalo mírně   propleteného snímku, který   nenaplnil mé očekávání ve   všech ohledech. Co se týče   válečné vřavy - po této   stránce spokojenost, záběry   kruté až brutální, krev   cákala po litrech všude kam   to šlo, nohy lítaly na   všechny strany atd ...   Dějově bych to také   neodsuzoval, autoři to vzali   po svém a vlastně se   snažili navázat na první   díl a dovysvětlovat   některé detaily. Ale tím   výčet maximálních pozitiv   končí ... zásadní kámen   úrazu byl hlavní hrdina -   ať se snažil sebevíc, ať   řval co mu hlasivky stačily   .. nikdy se nedostal na   úroveň G. Butlera ..   rapidně mu chybělo charizma   (i svalová hmota) pro tuto   roli. Naopak E. Green byla   úžasná .. její scény   zřejmě hltal každý,   dokázala vytvořit dokonalou   mrchu se sexy křivkami a   vražednými sklony. A co mě   nejvíc nasralo - absence cool   sehrané partičky bojovníků   ze Sparty .. těch pár sekund   na scéně nic nevytrhlo a já   si přitom tak přál jejich   krutě vypilované taktiky ..   jako bylo v prvním díle.   //// ---- //// ... II.   PROJEKCE : Názor zůstává   téměř totožný ->   výraznější postava z   celého filmu je pouze Eva   Green a pokud bych hledal to   správné slovo   charakterizující celý film,   bylo by to zřejmě   "zmatené/chaotické"   ;, nýbrž samotné záběry   nevypadají vůbec špatně, i   když je polovina filmu   zpomalená.
40 let panic (The 40 Year – Old Virgin)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.12.2006
Opravdu povedená komedie, u   které se bude bavit veškerá   věková skupina. Není to   žádný z těch   ztřeštěných   teenagerovkých a ulítlých   filmů typu Prcičky, ale   spíše famózně pojatý   problém muže ve středním   věku. Tím problémem je jeho   panictví, vono už ve 40   letech je to trochu out, ale   Andy Stitzer ( bezvadný Steve   Carell ) to nedává znát.   Bohužel při jedné malinké   sešlosti chlapů z práce,   vyjde tento Andyho problém na   světlo a jeho kamarádi se mu   snaží za každou cenou   pomoct a poradit.
7 vteřin (7 seconds)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.1.2007
Jasně béčková záležitost   v hlavní roli s W. Snipesem,   představujícího   neohroženého, bezchybného a   náhodou "také"   bývalého vojáka, který se   nyní živí promyšlenými   loupežemi. Vcelku normální   akční podívaná s až moc   náhodami a příběhem,   který začne i skončí na   stejné notě.
Na   odreagování dobrá volba..
88 minut (88 Minutes)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Vcelku napínavý thriller s   charizmatickým Al Pacinem,   který přispíval svým   hereckým talentem a   viditelně dirigoval tempo   filmu. Faktem zůstává, že   valná část děje jakoby   lehce kopírovala seriál 24   hodin, hlavní myšlenka je   dobrá, tudíž se dá   očekávat, že pokud se   někomu líbíl seriál, bude   s tímto filmem spokojen. Po   všech stránkách nic   převratného, ale napětí a   akci zde člověk dostane v   líbívé dávce.
9 hráčů se smrtí (House of 9)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.1.2007
Škoda, dobrý nápad a tak   špatně ho ztvárnit. I když   kamera je vcelku povedená,   celé mi to připadalo   příliš předvídatelné,   urychlené a tudíž i z   velké části nezáživné,   tedy až na ten konec:) Celý   film postrádá napětí,   propracovanější scény a   lepší pohledy na psychiku   všech hrdinů.
9. rota (9 rota)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2007
Veliké plus tohodle filmu je   fakt, že není americký,   tudíž vše vypadá tak   nějak jinak. A tahle   odlišnost v sobě má kouzlo,   originalitu a i když jsou   vojenská pravidla všude   stejně krutá, zde jsou   vidět v jiném ( ruském )   pohledu. Nadchla mě   především první polovina -   výcvik vojáku -   nekompromisní velitel, tvrdý   trénink, psychický nátlak a   to vše dobrovolně. Zbytek   filmu se odehrává na   bitevním poli, kde akční   scény ztrácejí v   porovnání s americkými, ale   své kvality dokáže '9 rota'   ukázat jinde. Trochu mě   zklamal závěrečný masakr,   trochu zbrklé.
Válečný film natočený   podle skutečné události až   na vyjímky poměrně   kvalitní.
Abraham Lincoln: Lovec upírů (Abraham Lincoln: Vampire Hunter)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.5.2013
Vono se to tváří převelice   moderně, krásně a   impozantně .. ale v žádném   případě to nejde hodnotit   pozitivně. Celý film je   postaven na nesmyslné logice,   většina scén nedává   vůbec smysl a každá minuta   je tak nechutně nalajnovaná,   až to hezké není. Přitom   audiovizuálně bych neměl   příliš co vytknout,   digitální řežbu já   můžu. Nevím co tvůrci   dělali během psaní   scénáře, ale po týhle   stránce je 'Lincoln'   katastrofa .. dokonce jsem se   musel občas i negativně   zasmát, jak vůbec mohli   tohle hodit na plátno.   Škoda, nějaký ten fantasy   potenciál to mělo, ale   dopadlo to bídně - lze jen   zapomenout. Dle jednotlivých   stránek filmu : AKCE 7/10 *   FANTASY 5/10 * VIZUALIZACE   6/10 * DĚJ 2/10 * HOROR 3/10
Absurdistán (Idiocracy)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Idiocracy
Osobně jsem čekal od tohoto   filmu mnohém víc, což je   nejspíš důvod, proč mě   Absurdistán nenadchnul. Slovo   komedie bych používal spíš   omezeně, určitě zde   člověk nalezne pár dobrých   hlášek, trapně-vtipných   scén, úletů .. vlastně   celá tahle "blbost"   je o světě plném idiotů a   černém prezidentovi s   postavou wrestligového   zapasníka:) Plus si   zaslouží originální   námět, ale to je také vše,   co vyčnívá z jinak lehce   podprůměrného filmu.   Škoda, mohlo tam být více   zábavy a hned by se na to   koukalo lépe.
Agent v sukni 2 (Big Momma's House 2)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.3.2007
Zase jedno nepříliš   vyvedené béčko. Od Martina   Lawrence jsem čekal trochu   více zábavy, dočkal jsem se   pár dobrých scén, ještě   méně vtípků a většinu   trhlých až trapných gegů.   Tenhle typ   "násilné" komedie   není ono, i když Big Momma   samotná je fajn bába,   ostatní nemá šmrnc.
Agenti S.H.I.E.L.D. (Agents of S.H.I.E.L.D.)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.4.2014
Dosti specifický seriál,   navazující v podstatě na   události z Avengerů. Hodně   se odkazuje i na Thora a   Kapitána Ameriku. Tudíž je   celkem nutnost tyhle filmy   vidět. Zprvu jsem tomu   nedával příliš nadějí,   ono také první díly   ztrácely na dechu,   především kvůli absenci   dramatické zápletky.   Jednotlivé díly nikam   nevedly a i když byly   zajímavé, nevedlo to k   dalšímu nadšenému   očekávání. Ale z   "nepochopitelného"   důvodu se tato nepříjemná   zápornost postupně vytratila   cca kolem 10. dílu a seriál   nabral na ukrutných   otáčkách. Díly končily   napínavě a sympaticky na   sebe navazovaly. Děj se tím   pádem velmi kvalitně   prohlubuje a jako bonus tam   občas zatočí s dějem   třeba bojovnice s Asgardu,   která to kosila po boku   Thora. Po shlédnutí 18.   dílů jsem velice spokojen,   protože příběh jde   souběžně s pokračováním   K. Ameriky II a dějí se tam   věci, které by po prvních   dílech asi nikdo nečekal.   Holt tomu musí dát člověk   šanci a setrvat do   pozdějších dílů ...
Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn (Big Mommas: Like Father, Like Son)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.12.2012
V konkurenci dnešní zásoby   komedií nemá 'Big Momma'   prakticky naději na úspěch.   Může být tlustá jak chce,   ale křečivost celého filmu   tím nenapraví. První díl   splňoval jisté zásady   humoru, ale tady je to spíš   celá řada zbytečných a   ohraných scén, které   diváckému oku příliš   nezavoní. A že k tomu   tvůrci přilepili mladou   verzi Velké mámy je   víceméně na škodu. Tudíž   má celý film pár   světlejších momentů,   zbytek stojí bohužel za prd.
Alexander Veliký (Alexander)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.1.2007
Působivé zpracování   života Alexandra Velikého v   hlavní roli s Colinem   Farrellem, který mi osobně   do téhle role příliš   neseděl. Ale celková   struktura filmu byla velmi   pěkná - Oliver Stone -   ovšem na můj vkus až   příliš dlouhé, místy   nudné a příliš málo akce   na snímek tohoto žánru.   Naopak herci podávali   nádherné výkony, akční   scény(kterých je opravdu jen   pár) jsou poměrné pěkně   propracované.
Opravdu   škoda té délky, určitě by   bylo celkové hodnocení a   požitek z filmu   větší.(Nebo kdyby se film   držel vysokého tempa celých   176 min)
Alvin a Chipmunkové (Alvin and the Chipmunks)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.1.2009
Jednoduchá a přitom veselá   pohádka plná zpívajících   chipmanků s profláknutým   dějem a štastným koncem.   Kombinování reálné scény   s animací je fajné,   upištěné hudební   běsnění "veverek"   je také v pohodě .. ale   škoda samotného jádra   příběhu, ten je jasný od   první minuty a žádné   překvapení se nekoná.   Navíc až příliš prkenný   postoj J. Lee k hlavní roli   .. tato sympatická   šaškařina je žrejmě   určena nižší věkové   kategorii, tak proč ji nebrat   s lehkým nadhledem ....
Alvin a Chipmunkové 2 (Alvin and the Chipmunks II)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Oproti prvnímu dílu   viditelný pokles kvality   směrem dolů. Zároveň i   fatální pokles věkové   hranice, která se snad   blíží k nule, poněvadž   podobně dětinský film jsem   dlouho neviděl. Jediná   kladná hvezdička celého   filmu spočívá ve   skotačení Alvina a jeho   kamarádů. Ostatní je   děsně nelogická a nudná   omáčka, která vaří stále   to stejné dokola.

Podobné filmy: Alvin I /   G-Force
Alvin a Chipmunkové 3 (Alvin and the Chipmunks: Chipwrecked)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.11.2012
Nemohu si pomoct, ale já se   bavil pouze u prvního dílu.   Ten nepostrádal nutnou dávku   zábavy, dobrodružství,   dokonce i jemné originality a   nesl se na vlnách klasické   pohádky pro celou rodinu.   Tohle vše 'trojce' chybí ..   vše se tragicky opakuje, což   je stále ta stejná a   obehraná písnička - akorát   to autoři okořenili   tropickou džunglí, která   ale v duchu atmosféry   nemůže nic zachránit.   Pískání Chipmunků leze   spíš na nervy, žádný   dechberoucí song ani   zapamatovatelná scéna. V   mých očích opět pád dolů   - možná ale tento díl   poslouží jako zábavné kino   pro nejmladší diváky ve   věku 3+ ..
Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2012
Pokud bych hledal slovo,   které by charakterizovalo   nového Spidyho, volil bych   "MODERNÍ" ...   Přesně takhle se mi jevil   Peter Parker v novém kabátu   - uvolněnější a v jistém   ohledu i střelenější. Film   je to našlapaný, aby také   ne - za 150 miliónů dolarů.   Audiovizuálně není co   vytknout, každý obrázek   vypadá téměř dokonale a   ozvučeno taktéž na   výbornou. Dvojice hlavních   herců na mě působila velmi   sympaticky, i to jejich   romantické tokání přineslo   ovoce. V celkovém souhrnu   jsem spokojen, u filmu jsem se   náramně bavil, i když se   jedná o naprosto stejný   příběh jako u prvního   Spidera. Také se mi zdálo,   že ve druhé polovině   Spider-Man kapánek   pokulhával díky scénáři.   A také mi vadily nelogické   chyby typu 'ten se objevil na   tom správném místě zrovna   v tu pravou dobu' ...
Amazing Spider-Man 2 (The Amazing Spider-Man 2)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.5.2014
Já holt ulítám na   vyšperkovaných efektech a   tohle pokračování   pavoučího mužíka je na   vizualizaci postaveno od   základů. To je také jeden z   důvodů, proč se mi "A.   Spider" páčil ...   efekty jsou fascinující,   záběry v 3D hodně solidní   (po delší době film, na   který se vyplatí mrknout v   třetím rozměru). V pozadí   děje opět kapánek   rozbouřená hra na lásku,   která tak nějak funguje a v   podstatě lemuje celé   dobrodružství. Na čem nový   Spider pokulhává, je zcela   jistě záporák. Electro je   supr, dobrý nápad a dobré   vlastnosti lahodící oku, ale   když on je to v podstatě   "hodný pán" a né   zlomyslné monstrum, které by   bylo pro P. Parkera   rovnocenným soupeřem.   Závěr filmu je zvláštní,   ale pochopitelný. Tudíž si   jako hlavní zážitek z   tohoto filmu odnáším   královskou vizualizaci s   průměrným příběhem a   nezdařilým záporákem....   II. PROJEKCE : Snižuji své   hodnocení díky hluchým   místům ve filmu, které tam   jsou jakoby "navíc"   a nepřispívají výrazně k   ději. A absence drsného   záporáka je o to větší,   že při druhém sledování   není žádná vetší   natěšenost na finálně   boje, které v podstatě ani   moc nejsou.
Andělé a panny (Virgin Territory)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.2.2009
Úchylné až se tomu člověk   směje .. celý film je   zahalen v erotickém rouše a   nedává jinou možnost než   sledovat přihlouplý děj až   do konce. A poněvadž se   autoři moc nezaobírali   komickou stránkou, vznikl mix   příběhů s jednoduchou   pointou odehrávající se v   historickém prostředí.   Uštípnout kousek od   každého žánru se ve   výsledku jeví jako lehký   odvar zmateného filmu.
Apokalypsa (Southland Tales)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.3.2008
Ouu..z mého pohledu jasné   zklamaní a co se týče   filmového pojetí, které je   mi dosud nejasné..dá se   říct, že se jedná o   malinký přešlap.   Ústřední dvojice "The   Rock-Scott" jsou podle   mě sympaťáci a i když ve   svých rolích vypadali   přirozeně, zdálo se mi   obsazení nepříliš   povedené. Aby nabouchaný   akční frajer hrál mírně   "retardovaného"   jedince, který si za celý   film ani jednou nebouchne do   lidské tváře a k němu   šašek Scott(Stifler), který   ztvárnil zcela vážnou   osobu(beru, ale tihle borci mi   pasují do jiných žánrů).   Nehledě na to, že celý film   pojednává v podstatě   "o ničem", až na   světlé vyjímky téměř   nulová akce, žádný vtip,   pouze nakousnutí sci-fi   žánru a nesnesitlná   stopáž. Žánrově mixované   drama -škoda, dalo se z toho   vytřískat víc. Gellar a   Timberlake jsou spíš na   ozdobu..alespoň ten   pokérovaný Rock a   svižnější závěr.
Apollo 18
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Velmi těžko se hodnotí   film, který dokáže (a   musí) upoutat pozornost až   ve své druhé polovině.   Nejlépe by se to dalo   přirovnat ke stojícímu   vlaku, který se pomalinku   rozjíždí velmi pozvolným   tempem až do vysokých   rychlostí, které v závěru   dosahují obrovských hodnot.   Takto se chová i 'Apollo 18'   .. první třetinu si člověk   horko-těžko zvyká na   stylové pojetí vizuální   stránky filmu (natočeno   starými kamerami), která   obsahuje spousty výpadků a   kazů na obraze ...   prostřední třetina dává   najevo především to, že se   něco dějě a atmosféra   začíná být mírně   mrazivá .. a záverečná   půlhodinka prostě nemá   chybu. Naprosto ukázková   gradace s hustou atmosférou a   silnými okamžiky, které   člověk čeká od lepších   hororů.
Asterix a Vikingové (Astérix et les Vikings)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.4.2007
Astérix et les Vikings
V dnešní záplavě 3D   animovaných filmů je další   dobrodružství dvou galů ve   2D kabátku velice pěkným   zpestřením a dodává této   podívané šmrnc. Pravdou je,   že série Asterixe a Obelixe   je tak známá, tudíž není   možné čekat nějaké   originální lahůdky. Na   druhou stranu je nový   'Asterix a Vikingové' pěkně   sladěným snímkem v   klasickém vizuálním   zpracování a to co jsem   očekával, se také naplnilo.
Atentát v Ambassadoru (Bobby)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Přiměřeně vyvážený film   s řadou kvalitních a   známých herců popisující   4. červen 1968 a osud R. F.   Kennedyho. Tudíž   vážnější téma, které je   ale solidně zpracováno a   navíc režie pomocí   skutečných záběrů   navozuje opravdovou   atmosféru. Negativní   stránkou snímku je   vykreslování mnoha postav   současně a celkem do   detailů, což může   částečně nudit nebo   vyvolávat pocit zmatení. Ale   celkově vzato se jedná o   vydařený   "historický" film.
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2010
U tohoto filmu není třeba   chválit dokonalou technickou   stránku, bravurní režii,   poutavou hudbu nebo   promyšlený děj .. vše do   sebe zapadá s náramnou   přesností a výsledkem je   brilatní podívaná - Avatar   je pouze jeden a nějakou dobu   to tak zůstane. Osobně se   řadí k hrstce filmů, které   mohu sledovat stále dokola a   stejně se budu náramně   bavit.

TV Program

ČT1 - Léta s Jaromírem Hanzlíkem

10:05 - 11:25

42 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Boží vojáci: Obléhání Malty

10:10 - 11:05

37 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:35 - 10:55

72 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:35 - 11:30

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190273
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177915
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10