Duben

Komentáře uživatele Jiftach

Jiftach

Jiftach zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 46
Accident Man
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.5.2018
Poněkud slabší verze na   Johna Wicka. Velmi nudný a   100x obehraný příběh.   Velmi špatné akční scény.   Film kopíruje mnoho akčních   kultovních filmů, těží z   retro britské atmosféry. Mě   se film nelíbil. ????
Ant-Man
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.12.2015
Trochu jsem se obával o co   vlastně půjde, nějakej   mikrohrdina? To se mi líbit   nebude..... a opak byl   pravdou. Ant-Man se mi moc   líbil. Víc než všechny ty   Ameriky, Avengers, Thorové   atd. Tenhle film je civilní,   normální, zábavný. Má   příběh, žádný   pózovaní, žádná obehraná   klišé. Líbila se mi absence   megahvězd, vyjma jedné. Byl   jsem nadšený z účasti   Michaela Douglase. To je   prostě frajer. Ten mě bavil   od začátku do konce. Když   byl v obraze, akci vévodil   klid a pohoda. Super. 10   hvězd nedám, ale 9 s   radostí. ;)
Automata (Autómata)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.9.2015
Námět není špatný, roboti   super. Jsou takoví   neotesaní, obyčejní. To se   mi líbilo velmi. Ale   zdlouhavé, zdlouhavé a   ještě víc zdlouhavé.   Banderas se mi zde moc   nelíbil. Za mě 5 hvězd.
Batman začíná (Batman Begins)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.10.2013
Skvělý film, do této nové   trilogie, jsem Batmana nikdy   moc neobdivoval, sérií s   Christianem Balem se můj   názor změnil a tyto filmy   jsou nedílnou součástí   mojí filmotéky. Za sebe   dávám 100%
Bitevní loď (Battleship)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.9.2013
Dnes jsem viděl film po   třetí a popravdě až dnes   si docela užívám triky a   všechny vizuální efekty.   Scénář je přitaženej za   vlasy, opět rozervaný   chlapec, ze kterého se stane   díky okolnostem muž   zachraňující celou planetu   a závěr je opravdu   přepálenej a přeslazenej.   Vizuálně ale dobrý, jen   bych UFOuny nedělal   počítačem, ale spíš   použil slušný masky, nebyli   dost uvěřitelní ;)
Bourneův odkaz (The Bourne Legacy)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.9.2013
bourne
Musím říct, že jsem se na   film koukal s jistým   despektem, byl jsem ale   nakonec docela mile   překvapený. V tomto   případě mě ale totálně   dostaly herecké výkony.   Scénář je průměrný, nebo   spíš horší, modrá,   zelená, bla bla bla, ale to   co předvedla herečka Rachel   Weisz, to byl herecký   koncert. Civilní,   uvěřitelný a citlivý   výkon, Rachel zraje jako   víno, je půvabná a   křehká. Roli vystihla na   jedničku a její kolega   také. Pro Rachel 100% pro   film tak 50%, celkem 70% ;)
Catwoman
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Spousta amatérských i profi   kritiků tenhle film strhali a   tuším že Halle Berry   dostala za roli v tomto filmu   Malinu. Ale za sebe musím   říct, že mě tenhle film   obyčejně, jednoduše a   prostě baví. Efekty? No   žádná sláva, rádoby   kočičí pohyby, no taky nic   moc, ale jinak dobrý. Je to   oddychovka a když není na co   čumět, rad se po 12 na   tenhle film podívám. ;)
Parádní pohádka, snad   stokrát jsem jí četl jako   malý chlapec. Zpracování je   v tomto případě skvělé.   Co ale možná mnohým   divákům unikne, je vcelku   obstojné popsání hříchu a   významu zla podle   křesťanské dogmatiky.   Prvotní hřích,   pokušení.... atd. Není to   odbyté. ;)
Den nezávislosti (Independence Day)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.1.2014
Pro mně jeden z nejhorších   sci fi velkofilmů co jsem kdy   viděl. Ta přeslazenost,   neuvěřitelnost,   amerikanismus až k zblití.   Sci fi? Obyčejná americká   vojenská agitka. Na tu dobu   dobrý efekty, když jsem je v   kině viděl, čuměl jsem   jako vyoraná myš. Příběhy   stejný jako v 1000 jiných   amerických filmech a je   jedno, jestli jde o western,   drama, romantickou komedii. Za   efekty 70%, za to ostatní 10%
Drákula: Neznámá legenda (Dracula Untold)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.9.2015
Nejprve jsem se filmu   vyhýbal, jako Drákula   kříži, protože filmů na   téma upírů bylo dost a   vyjma Bladea, Underworldu a   Drákuly mě žádný   výrazně neoslovil. Toto   zpracování se mi ale   líbilo. Dobrý příběh,   dobré efekty a dobré výkony   herců. Za mě velmi dobrý a   koukatelný film. ;)
Dým bramborové natě
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.12.2013
Pro mě jeden z nejlepších   českých dramatických   filmů. Vždycky mě hluboce   zasáhne a nikdy si ho   nenechám v televizi ujít.   Nádherná symfonie   příběhů postav,   obrazového výrazu a   doprovodné hudby. Umělecké   dílo, výtvarný zážitek   pozdního romantismu.   Nádhera.
Elysium
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.9.2013
sklamání
Na tenhle film jsem se těšil   tak, že jsem na něj vyrazil   do kina a nečekal na DVD.   Neříkám, že jde o úplný   propadák, ale z mého pohledu   to tak skvělé není. Jsem na   vážkách zda litovat peněz   za lístek, či nikoli. Kamera   chvílemi nepříjemná, triky   celkem dobrý, Matt Damon asi   nejlepší ze všech, Jodie   Foster dobrá, ale zdá se,   že má nové zuby, to její   šišlání a pískání mi   nebylo vždy příjemné. Co   mi ale přišlo opravdu   přitažený za vlasy, to byla   ta Damonova konstrukce   implantovaná na tělo,   dodávající mu nadlidské   schopnosti. Upřímně, celý   film jsem se opravdu bál, že   mu praskne nějaký   tlumičíček, kabílek,   praskne tyčička a všechno   se to z něj sesype, jako   kouličky ze povaleného   vánočního stromku. A to   myslím doslova. Příběh mi   zas tak špatný nepřišel,   ale pokud mohu hodnotit, u mě   slabých 50% a vidět to znovu   nemusím.
Gravitace (Gravity)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2014
Nebylo to špatné, jen   nesouhlasím s názory, že   čas při sledování plynul   jako divý ;)Chvílemi jsem   film posouval dopředu,   některé pasáže byly   zdlouhavé. Vizuálně jde   opravdu o nádherný film.   Uvěřitelný. A Sandra   Bullock? Nikdy jsem tuto   herečku neměl příliš v   oblibě, jako mladá střevo,   později jako stará mladá,   na filmy s ní jsem se raději   nekoukal, protože mě   uváděly v poloviční   šílenství. Tady mě ale   dostala. Civilní, milá a   uvěřitelná. Působila na   mě vyzrále a lidsky. Za film   s jasně předvídatelným   dějem 50%, vizuální efekty   90%, Sandra Bullock 100%
Historky ze zastavárny (Pawn Shop Chronicles)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.10.2015
Mě to přišlo velmi   zábavné, něco mezi Sin City   a filmy od Tarantina. Není to   nic světoborného, ale v   tomhle žánru dobré. ;)
Hobit: Šmakova dračí poušť (The Hobbit: The Desolation of Smaug)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.3.2014
Jsem nadšený, jednička   Hobita se mi nelíbila, ale   dvojka? Paráda, skvělá   hudba, hezký příběh v   několika rovinách, milostný   příběh trpaslíka a elfky.   Drak? Paráda! Sauron? Bomba!   Těším se na trojku, tenhle   díl je hodný chvály a   patří k trilogii Pán   prstenů. Dobrá práce.
Hráči se smrtí (Flatliners)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.1.2018
Hloupé
Remake? Od prvního momentu   hloupé, anorekticka   herečka, která během 5   minutového rozhovoru   přesvědčí své kolegy k   regulérnímu zabití. No,   playboy který jde na   milostné setkání, jinak   amatér, slečna která   neudrží názvy nervů v   hlavě. Ty bych si určitě   vybral k takovému pokusu a   nic s nimi neprobral předem.   V původním filmu se vše   rozvíjelo, tady to je   příliš uhoněné. Herci   afektovaní. Za mě opravdu   slabé a hloupé.
Chraň nás od zlého (Deliver Us from Evil)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.4.2015
Dobrý film
Jsem velmi mile překvapen,   nejsem veliký příznivec   hororů, ale tohle se mi   líbilo, právě proto, že se   tématu exorcismu věnuji   téměř 10 let. Bezesporu   některé scény jsou   přehnané, ale postupy jsou   zde uvedeny velice dobře.   Několikrát je citovaný   exorcismus Lva XIII, který je   standardně používán a je   velice účinný. Fialová   štola,svěcená voda, dotazy   na jméno démona, zákaz   diskutování, pomocník,   který odříkává   liturgické texty a modlitby.   Dobré. Reálné a pravdivé.   Dobrý film, který svoji   atmosférou vystihuje   přítomné Zlo.
Kovbojové a vetřelci (Cowboys & Aliens)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2016
Mě se film líbí, kombinace   westernu a scifi mě moc   bavila. ;) Dobré herecké   výkony, trochu lepší mohli   být MZci ;)
Král Artuš: Legenda o meči (King Arthur: Legend of the Sword)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.5.2017
Skvělé
Navzdory recenzím jse na film   vsazil a byl jsem nadšený.   Ano, s oficiální legendou ma   film pramálo společného,   ale to nevidím jako   překážku. Ani původní   legenda nemá reálný základ   a vykládat si ji lze s   neomezenou fantazií. Mě   uchvátila ex vizuální   stránka filmu, jasně se   vyvíjející příběh,   jasné vykreslení postav,   perfektní hudební doprovod.   Guy Ritchie natočil skvělý   film, který předčil má   očekávání. Čekal jsem   klasický, 1000x obehraný   příběh, klasická filmová   klišé, prostě nudu   natřenou zlatou barvou a ne.   Bavil jsem se celý film.   Opravdu od začátku do konce.   Skvělé....
Mechanik (El Maquinista)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.10.2013
Film mě úplně nenadchnul a   sedm hvězd dávám v prvé   řadě za výkon herce v   hlavní roli. Christian Bale   je skvělý herec. Chvílemi   jsem se doopravdy bál, že se   sesype, na druhou stranu ta   výbušnost při jeho   záchvatech zuřivosti....   Paráda, podle mého jeden z   nejlepších herců této   generace
Na doraz (Kidnap)
 
Přidáno: 17.2.2018
Ne!
No tohle Teda ne, nelogické,   hloupé a zdlouhavé. Mam rád   Hale Berry, ale tohle se   nedalo. Po půlhodině jsem   vypnul a vzteklý jsem byl   ještě 15 minut. Měla šanci   několikrát zachránit svoje   unesené dítě a nic. Na   permanentně se hroutící a   hloupou ženu s extra bílými   zuby se dívat nebudu. ????
Nezralé maliny
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.9.2017
Krásný film, věta   "Budem zvonit, aby jsme   nemuseli plakát" je   neskutečně silná. Film   krásně ukazuje, jak cenné   je skutečné přátelství.
O Honzovi a Barušce
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.12.2015
Fascinují mě příspěvky   nadmíru fundované, pohádka   je zábavná, od dětství si   pamatuji několik písniček a   pokaždé, když je někde   kouzelný ubrousek, vždy mi   vyvstane "Ubrousku ,   prostři náááám". Je   také vhodné zmínit hudební   stránku pohádky, je   skvělá, Jiří Vondráček   byl vždy velmi dobrý   muzikant a tady je to znát   opravu jasně. Netradiční   huba k televizní pohádce,   super. ;)
O pyšném panovníkovi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.1.2016
Skvělá pohádka,   skrývající hluboké   morální poselství. Herci   byli dobří. Ondřej Vetchý,   je podle mého nejlepší   herec své generace. ;)
Po zániku Země (After Earth)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.9.2013
Popravdě mi už vadí to   neustálé přehodnocování   režiséra M. Night   Shyamalana. Natočil dobré, i   méně dobré filmy, jako   každý režisér, který má   trochu neotřelý pohled na   věc. Film Po zániku Země se   mi líbil, je v něm znát   režisérova láska k   přírodě a tradičním   hodnotám, jako jsou rodina,   soudržnost, úcta a   přátelství. Triky byly   dobré, někdy se mi líbily   víc než ve filmu Prometheus.   Jemné, střídmé a   uvěřitelné. Za mě 75%. A   že hráli Smithovi spolu?   Paráda, byli dobří a   záverečná scéna byla   dojímavá ;)
Pod kůží (Under the Skin)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2014
Chápu, že ne všem po chuti,   ale mě se film líbil,   prostředí syrového Skotska,   pohled do nenačančaných   ulic... Že film postrádá   příběh? Nemyslím si.   Příběh zde je, je jich tu   několik najednou. A ta   Scarlett, maličko se mi   začínala líbit v Avenger,   nebo Captain America, ale   tohle byl koncert. Nádherná   žena, civilní projev. Její   chůze mě bude dlouho   pronásledovat. Překrásná.
Podfukáři (Now You See Me)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2013
Film se mi velmi líbil, ta   škála barev, tajemství.   Parádní. Nenudil jsem se ani   minutu, jen mi občas vadily   akční scény, který rušily   v přemýšlení. Konec mi   přišel trochu uspěchaný,   ale i tak dobré ;)
Poseidon
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.11.2013
Hodně jsem se na tento remake   těšil a byl jsem popravdě   honě zklamaný. Triky ušly,   ale některé věci mě   opravdu zvedaly ze židle.   Prvoplánové herecké   obsazení, hudební   hvězda..... mě to naopak   přišlo, jako přehlídka   vyčichlých hereckých hvězd   80. let. Kurtova hláška:   " Nebojte, jsem bývalý   hasič, dostanu ho dolu"   mě doslova vyděsila. Tak to   bych chtěl tedy ve   skutečnosti vidět :D Opravdu   mě tato snaha urazila. Ze   skvělého původního filmu   nezůstalo vůbec nic. Jen   pachuť komerčního bludu s   bývalými hvězdami, s   Fergie, která na mě   působila spíše jako reklama   na nepovedené plastické   operace.
Probudím se včera
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.10.2013
Nebylo to úplně špatné,   jako oddychovka velmi dobré,   herecké výkony dobré,   nejlepší mi paradoxně   přišel Filip Blažek. Asi   nejzásadněji mi vadily   neustálé reklamy ve filmu,   na žvýkačky, drogerii atd.   Chápu, že si film musí na   sebe vydělat, ale nemusí to   být tak okaté. Přišel jsem   si jako v reklamě na Wrigley   a Kinder ;)
Já se skvěle bavil, Jeff   Bridges excelentní, Ryan   Reynolds skvělej. Zábava od   začátku do konce. Některý   triky dobrý, některý trochu   horší, ale na mě tenhle   film fungoval. Oddechovka jak   má být ;)

TV Program

ČT1 - Zdravotní škola

09:00 - 09:40

28 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky lidského génia

09:20 - 10:10

8 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:35

58 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

09:10 - 10:30

18 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190551
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376578
Obsahů a biografií: 178278
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10