Zari
ohodnotit

Pulp Fiction - Historky z podsvětí

Pulp Fiction

Další název:
Pulp Fiction - historky z podsvetia
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
153 minut
Premiéra v ČR:
13.10.1994
„Zdařilá parodie na laciné rodokapsové krváky z pera mistra žánru Quentina Tarantina.“

Komentáře k filmu Pulp Fiction - Historky z podsvětí

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 136
Endre-silentname
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2019
"Pulp Fiction" je   skutočne vysoko kvalitný   film. Myslím si, že všetko   čo sa už povedalo je pravda   a nebudem to tu opakovať.   Skúsim sa na film pozrieť   trošku kriticky a poviem na   úvod pár mínusov, ktoré ma   miestami trošku štvali. V   prvom rade poviem, že   úvodné časti ma až tak   výrazne nezaujali. Mal som   pocit, že trošku tápame a   nebol som si istý kam sa   nakoniec dostaneme. Ale po   tom, čo som mal možnosť   vidieť "The Hateful   Eight", chápem, že je   to súčasťou Tarantinovej   vízie a réžie. A nebudem mu   to brať. Kúsky puzzle   nakoniec zapadnú na miesto,   no mal som z toho trošku v   úvode zmätok a dúfal som,   že sa to niekam posunie a   bude to zaujímavejšie. A   chvalabohu bolo to   vynikajúce. Cesta taxíkom   ešte poviem, že efekty   použité na ilúziu cesty   autom boli asi tak veľká   ilúzia, ako v prípade   starých Bondoviek. Je to   maličkosť, ale vadilo mi,   že som jednoznačne mohol   povedať, že sme autom   určite nešli. A úprimne, to   sú všetky problémy čo s   filmom mám. Všetko ostatné   je absolútne strhujúce a   spracované do absolútneho   zázraku. Príbeh Bruca   Willisa je podľa mňa   vynikajúci a chvíľami som   nevedel ako sa to podarí   prekonať. Je to silné, má   to ohromnú charizmu a ako   bolo povedané, môže to   spojiť aj najväčších   nepriateľov a zmeniť ich   cesty. Skvelá práca. No   potom je tu záverečný   príbeh, ktorý naväzuje na   úvodné časti filmu. A je to   asi môj osobný highlight.   Okey, aby som to upresnil, tak   časti kedy sú naši   hrdinovia u Jima sú dobré,   no od momentu, keď sa   chystajú na raňajky až po   záverečné titulky sme tu   mali podľa mňa absolútne   dokonalý thriller so   skvelými dialógmi a   vynikajúcimi momentkami,   ktoré na konci zanechajú   ohromný a silný dojem.   Tlieskam. Príbeh Vinca a Mie   je tiež podľa mňa dosť   dobrý a ukazuje, že všetci   ľudia sa chcú dostať síce   zo svojich prúserov, no   súčasne chcú urobiť možno   aj niečo dobré. A som za to   rád. Okrem toho je tu skvelý   soundtrack, vyzerá to   vynikajúco, má to   vynikajúce herecké výkony,   kde by som vyzdvihol Bruca   Willisa a Samuela L. Jacksona.   Obaja robia absolútne maximum   a funguje to na sto percent. V   tej záplave komentárov si   nemyslím, že väčšina   ľudí tento koment vôbec   zachytí, no popravde som to   potreboval povedať. Tento   film si moju úctu zasluhuje   právom, je právom hodnotený   ako jeden z najlepších   filmov a rozhodne na neho   nikdy nezabudnem. Povedal by   som na záver, že ho   odporúčam, a aby ste si ho   pozreli. Ale pravda je taká,   že už ste ho videli a máte   svoj vlastný názor.
Vlnik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.5.2019
Nestalo se mi poprvé, že   bych byl zklamán filmem,   který má jinak velmi dobré   hodnocení. U všech   předchozích jsem ale tak   nějak tušil, čím si   diváky získaly, u Pulp   Fiction opravdu nechápu.
Vydržel jsem asi 70 minut   a ani pořádně nevím, o   čem měly být. Působí to   jako sestřih totálně   náhodných scén, ze kterých   je polovina zbytečně   prokecaná a ta druhá   vypadá, že je vystřižená   z nějakého většího celku,   který ale nejspíše   neexistuje (což je škoda,   protože třeba hned úvodní   scéna naznačuje docela   zajímavé pokračování).   Snad kdyby se vystřihly ty   ukecané scény, mohl by to   být aspoň průměr.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.3.2019
Není to úplně blbý, ale   taková hitparáda, jak se z   toho dělá to taky není.   Celkem průměrná   střílečka s několika   příběhy ze života   vrahounů.
sokeres777
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Filmový klenot!
Kdo by neznal toto jedinečné   dílo Quentina Tarantina?   Naprostá klasika! Kdo   neviděl, měl by to   okamžitě napravit! Jeden z   mých nejoblíbenějších   filmů. Humor, akce, poutavost   děje, originalita, všechno   prostě na jedničku!   Umělecké dílo!
jruml
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.9.2018
Tak jako tak špatný film sem   už dlouho neviděla,   nedokoukala jsem ho ani do   uplnýho konce. Že je film   americký neznamená že je   film dobrý. Režisér by se   měl léčit, to neni   normální film.
Wiikii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2018
Pulp Fiction je mezi filmy asi   jako Malá noční hudba či   Für Elise v klasické hudbě,   nebo jestli chcete Mona Lisa   či Slovanská Epopej v   obrazech. Je to snímek,   který se díky svým   hláškám a neobvyklému   režisérskému zpracování   dokázal zařadit k Legendám   kinematografie. .. HODNOCENÍ:   100%
POMOthy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2018
Najvýraznejší podpis   najoriginálnejšieho filmára   súčasnosti,   najvýstižnejšie definujúci   jeho scenáristickú a   režijnú výnimočnosť.   Jeden z filmov, bez ktorých   by nebolo ČSFD.cz.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2018
║Rozpočet   $8miliónov║Tržby USA   $107,928,762║Tržby   Celosvetovo $213,928,762▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $5,745,332 //počet predaných   kusov 646,662║ Tržby za   predaj DVD v USA //počet   predaných kusov ║ /85%/
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2018
Rok 1994
byl v Hollywoodu jeden z   nejpovedenějších vůbec.   Forrest Gump, Lví král, Ed   Wood, Legenda o vášni   atd.
V podstatě   každý měsíc jste mohli   jít do kina na film, který   je dnes už legendou.
Jednou jsem takhle   brouzdal po městě a   zachtělo se mi jít do kina.   Ze všech nabízených filmů   u mě zvítězily hvězdy.
Bruce Willis, Travolta,   Uma Thurman, Samuel L.Jackson.   Pulp fiction byl prostě film   nabitý hvězdami. Co na tom,   že ho režíroval nějaký No   Name Quentin Tarantino.Tohle   prostě nemohlo být špatné.  
Usedl jsem do sedačky   a sledoval ten zvláštní   děj. Když v půlce   promítání praskl film a   představení se na deset   minut přerušilo, polovina   diváků odešla. Nedivil jsem   se jim. Ten film byl prostě   jiný. Já ho tenkrát   dokoukal, ale nijak zvlášť   mě neoslovil.
Ale po   čase jsem si ho půjčil na   videokazetě. Hlavně tedy   proto, že spousta lidí   začala z Pulp Fiction   používat hlášky. Nechtěl   jsem zůstat pozadu. A ejhle,   na podruhé už to naskočilo.   Pulp Fiction jsem si zamiloval   a od té doby jsem ho viděl   X-krát.
Je to film, na   který se prostě musíte   naladit. A když se vám to   podaří, dočkáte se odměny   v podobě nevšedního   zážitku.
Barney94
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.3.2018
Ukázkový příklad klasické   Tarantinovy tvorby. Dnes už   kultovní film plný dobrých   a dodnes stále opakovaných   hlášek, vcelku komických   situací a hamburgerů.
Máša13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2017
Klasika
co víc dodat.Super   natočeno,parádní herecké   výkony,vynikající scénář   a námět. Nesmrtelné scény   a hlášky. Prostě Tarantino   v životní formě:-)
Xpojntman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2015
Hlašky jak vyšité. Ukázka.   Když si sem jel, viděl si tu   někde nápis "sklad   mrtvejch negrů"? A víš   proč ne? Protože tady neni   sklad mrtvejch negrů!
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Nejlepší filmový mix   žánrů akční,krimi a   komedie a špičková práce   Quentina. Netradičně   dělený děj, kultovní   hlášky i scény, výborný   humor, herecké obsazení i   herecké výkony. Pro mě je   tento snímek synonymem   kultovního filmu.
leonardos
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.12.2014
velký film
pro mě jeden s nejlepších   filmů, jako snad všechny od   Tarantina, film plný zvratů   a všeho co dobrý film   potřebuje, herci perfektně   obsazení, prostě špica!
julcas5
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2014
Po přečtení životopisu   Quentina Tarantina kde byly   jeho filmy (četně Pulp   Fiction) do detailu   rozebírány jsem pochopila   že tento film je neskutečně   zajímavý. A to nejen   přehnanou krvý, černým   humorem a dlouhými záběry.   Uznávám že tento film není   pro každého, ale pro mě to   je jedne z   nejoblíbenějších filmu.   Všem fanouškům doporučuji   si přečíst 'Palba od boku   (Portrét Quentina   Tarantina)'.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2014
Nevím, co je na tomto snímku   tak vynikající, oceňuji   sice roli režiséra snímku   Q.Tarantina, ale že by to   bylo tak vynikající dílo,   to si nemyslím. Na můj vkus   je příliš dlouhý a dal by   se minimálně o půl hodiny   zkrátit. Prostě mám rád   jiné druhy filmů a podobné   filmy jako je Pulp fiction   mezi ně nepatří.
ricky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Z filmu jsem viděl půlhodinu   asi před rokem. A tak   dokonale mě to nudilo, že   jsem ztratil chuť film   dokoukat. Nicméně, když   jsem celý rok byl nucen   poslouchat od známých samou   chválu na toto Tarantinovo   dílo, musel jsem tomu dát   druhou šanci. A názor jsem   změnil. U filmu jsem se   dobře bavil a musím   vyzdvihnout proslulé   Tarantinovo dialogy. Hlášky   mi nepřišli úplně   kultovní, vtipné ale byly.   Hudba nic moc. Nápad   nechronologického děje je   zajímavý, ale film byl   kvůli tomu nepřehledný.   Perfektní herecké výkony...   85%, slabší 4 hvězdy
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.11.2013
Echt kultovní film, který   šlape jako švýcarské   hodinky (ukryté roky na tom   jediném možném místě, kam   je bylo možno ukrýt, však   víte kde :-) K mrakům   komentářů přispěju už   jen touhle troškou do mlýna   - jednou nenápadnou, ale   dobrou hláškou z úvodu   filmu, která mi napoprvé   unikla:
„Pojď, ať   nečekají...“
Totiž, teprve po   Julesově závěrečné řeči   té scénky „... a seznáš,   že jméno mé je Bůh!“ a   rozstřílení mladíků,   kteří okradli šéfa, mi   zpětně došlo, že tím   Jules myslel: „Pojď, ať   (na tu svou smrt) zbytečně   nečekají...“
liskamm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.9.2013
I po patnáctém shlédnutí   stále jasných 100% A je mi   jasné, že si užiju i   dalších patnáct   shlédnutí. Film který se   mnou tráví celý život!
panHnědý
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.5.2013
Nejoriginálnější film   jaký jsem kdy viděl, a taky   nejoblíbenější a   nejlepší, který vlastním v   originálním obale ve své   sbírce. Bez tohohle filmu a   Quentina Tarantina bych nebyl   registrovaný na CSFD.cz   ******** V roce 1994 se svět   filmových fanoušků   nenávratně změnil - po   Gaunerech, kteří už cosi   dávali tušit - na kina opět   zaútočil "šílený   maniak z videopůjčovny"   a pohled na to, co nazýváme   kultovním filmem, už bude   navždy poměřován s   Historkami z podsvětí.   Vypráví své hříšné   historky formou několika   nechronologický   uspořádaných, ale časově   dopředu sofistikovaně   promyšlených povídek, ve   kterých sám divák hledá   styčné body příběhu,   jenomže natočeného s   precizností a hlavně   způsobem, jenž by spíš   slušel "art filmu"   a ne akční grotesce. PULP   FICTION v podstatě takovou   groteskou je: lineární   krvavou a cynickou komedií s   dokonalou výtvarní i   hudební složkou a přesnými   akcenty v dějové linie a   filmovou řečí. PULP FICTION   vás dokonale pohltí krásně   absurdním dějem a   především brilantními   dialogy, které jsou z   dnešního pohledu,   nepřerušovaným sledem   kultovních hlášek a   filmové seanci (kufřík a   jeho obsah?). Druhý den po   rozložení v hlavě jsem si   řekl: neskutečný! Film mě   tak ohromil, že si ho   pouštím další dny   opakovaně (sleduji tvar   scén, soustředím se na   všechny detaily, kameru)   všechno možné a opět mě   dokáže ohromit jako   napoprvé, vše blahem   pozoruju v nekonečném transu   a v neopakovatelném pocitu.   PULP FICTION je naprosto   úžasně sestříhaný a   dějové linie jsou geniálně   propletené, Tarantino tak dal   tehdejšímu filmu   neuvěřitelný nový styl,   jaký nikdy nikdo před ním   nestvořil. Je až   neuvěřitelné s jakým   důvtipem, přesností a   hlavně pečlivostí dokázal   Tarantino film natočit. Celý   vtip je v tom, že i když se   divák na film divá   podesáté, stále se dobře   baví a přichází na stále   nové narážky, odhalují se   mu nové souvislosti a   popleteností děje. Z filmu   PULP FICTION přímo prýští   Tarantinova láska k filmům.   At' už jde o kameru, dialogy,   účesy, postavy nebo volbu   zbraní, je tenhle film nabit   odkazy na různé filmy z   celé historie kinematografie.   Inspiroval se vším možným   - teenegerskými filmy z 50.   let, filmy noir ze 40. a 50.   let, obdobím blaxploitation.   Kombinuje staré filmové   příběhy s moderním stylem   natáčení filmů. Quentin si   pojistil, že jeho film bude   naprosto unikátní. Jedna z   příjemných záležitostí   ohledně filmu je, že vám   připomene spoustu snímků.   Když se dozvíte o tom, jaké   odkazy PULP FICTION obsahuje,   možná vás to přiměje k   tomu, že budete chtít vidět   filmy, které Quentina   ovlivnily. PULP FICTION   skáče sem a tam mezi   jednotlivými příběhy, v   prostoru i v čase. Quentin se   nechal touto metodou   inspirovat spíš z knížek   než z filmů. Podle Quentina   by filmaři měli mít při   budování příběhu stejnou   svobodu jako spisovatelé.   Líbí se mu ta myšlenka, že   má stejné možnosti jako   spisovatelé při psaní   knížek, může vyprávět   víc příběhů, do kterých   navzájem promlouvají   postavy. Quentin říká:   "Je super, když   porušíte to pravidlo   lineárního vyprávění,   když pak koukáte na   publikum, vidíte, že jste   narušili jejich klid.   Najednou vidí, že musí   dávat pozor a všechno   ostražitě sledovat. Úplně   cítíte, jak jsou přikovaní   v sedačkách. Občas je   zábava, sledovat je, jak se   snaží "stíhat"   film. Popravdě, kdybych   napsal PULP FICTION jako   knížku, nikdo by tuhle   záležitost s odlišnou   strukturou neřešil. Ostatně   není proč, v knížkách je   tohle naprosto běžné".   Quentin zvýrazňuje   literární inspiraci i   dalšími prvky vyprávění.   Nejoriginálnější film   všech dob. Zahrát si v   tomhle filmu a umřít.
Petantino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2013
Pulp Fiction pro mne   představuje největší kult   všech dob. Šílenec z   videopůjčovny přede mne   předhodil exkluzivní sestavu   morálně pokřivených   postav, nechal je vést   neskutečně vtipné dialogy o   absurdních hovadinách a ač   mám k organizovanému   násilí v životě velké   výhrady, tak tentokrát jsem   se královsky bavil. Takže se   nyní odcházím najíst k   Mazanýmu králíčkovi a   jestli mne u toho bude někdo   rušit tak před kulku do   palice nepochybně uslyší   něco o tom, že cesta   spravedlivého ze všech stran   lemována jest   nespravedlností, sobectvím a   tyranií lidské zloby.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.2.2013
Prostě Tarantino
Podivný film, se zvláštním   vyprávěním. Film jde od   konce ke středu a zase   zpátky a pak až na   začátek. Aspoň tak nějak   jsem to pochopil, ale že by   nezaujal to ne, má   zvláštní kouzlo, ale   nazývat ho kultovním se mi   zdá přehnané.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.1.2013
Film má světový úspěch a   já si říkám, proč? Nikomu   z vás, co tady ten snímek   chválíte neberu názory, ale   vždyť je to úplný nesmysl!   Stavět humor a legraci na   brutalitě není samo o sobě   v pořádku a Tarantino asi   taky nebude podle mého   zdravý člověk. Humor na   střílečky má vypadat, jako   Wild wild West, který je   podle mého názoru velice   zdařilá parodie. Toto je   trapné, ubohé, bez děje.   Vlastně kromě toho   excelentního hereckého   obsazení je snímek v   háji.
Zdlouhavé   dialogy o ničem, respektivě   o nesmyslech mě fakt nebaví,   snímek jsem ani nedoukoukal.   Co říct, Tarantino je   nezaslouženě jeden z   nejlepších režisérů   světa a tento film je   nespravedlivě oceňován.   Kdyby raději ocenili Camerona   a jeho Avatar, udělali by ti   tupouni americký mnohem líp!
fandaaa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.10.2012
Pulp Fiction je patrně   jediný kasovní trhák,   který jsem měl možnost   vidět, ale ani na druhý   pokus jsem se nedodíval víc   než zhruba do poloviny. Něco   mi na něm nepřekonatelně   vadí. Asi jsem tedy ani   neměl hodnotit známkou, ale   když těch současných 89%   bylo nutno, byť naprosto   zanedbatelně, korigovat. Pět   bodů dávám především za   dosažený úspěch.
Salzburg1756
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2012
Jednou jsem se na to koukl, a   byl jsem spokojen. Nějaké   scény mě překvapili, ale i   vyděsili. Sice jsem se   nesmál, ale stálo to za to.   Skončil jsem s pocitem, že   je to jako každý jiný   výborný film, a konec. No,   další den jsem si na film   vzpomněl, tak jsem si pár   těch nejlepších scén   pustil na YouTube. Ale večer   se mi ten film v hlavě začal   vracet, a já jsem to už   nemohl vydržet. Film jsem si   pustil znovu a můj názor na   něj se mnohonásobně   změnil. Výborný a   propracovaný film, s   přesvědčivými herci, na   který nezapomenu. Obzvlášť   na scény, kde Bruce Willis   zabije Johna Travolta, když   Samuel L. Jackson vypraví   své neuvěřitelné poznatky,   když se zloděj baví se svou   manželkou v restauraci, nebo   opravdu bezchybná scéna kdy   spolu John Travolta a Uma   Thurman tančí. V   originálním znění je to   ještě lepší. Oscar 1 :   Scénář + 6 nominací:   Nejlepší film, Herec HR -   John Travolta, Herec VR -   Samuel L. Jackson, Herečka VR   - Uma Thurman, Režie, Střih   ... Zlatá Palma. 98%
pockerman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.5.2012
Tomuto filmu nelze nic   vytknout.Skvělé herecké   výkony,Quentin Tarantino   výborná režie.Dávám plný   počet
Misantrop
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2012
Třebaže se Česká televize   při uvádění tohoto   "krváku" mohla   posrat strachem, zdali tím   nezpůsobí neotrlému   divákovi nervový šok a   mladistvým duševní újmu a   předem se za to omlouvala,   Já považuji Historky z   podsvětí za mimořádně   zábavnou komedii s   vynikajícími dialogy a   originálními nápady. Z toho   je vidět, jak úzkoprsost   mnoha lidem zabraňuje   poodhalit roušku primitivní   doslovnosti a skvěle se   bavit.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.2.2012
Ružová fikcia
Dosť veľa sa stotožňujem s   príspevkom od   jmenuji.se.libor. Nikdy som   nechápal to budovanie kultu   okolo Tarantina. Jeho filmy   sú si dosť podobné, oslava   násilia a krutosti a   vydávanie to za neviem aké   umenie. Pulp Fiction je   vlastne toho názorná   ukážka. Niekedy mám pocit,   že niekto vybuduje okolo   nejakého diela kult a potom   všetci bez ohľadu na to, či   sa im to páči alebo nie,   svorne a bez rozmyslu dávajú   (takmer) plný počet. Keď   dáte inak, tak samozrejme   nechápete autora, jeho vízie   a pohnútky (ja osobne tento   film nie a nie). Nechápete   moderný film a radšej si   máte ísť pustiť Trošku   alebo dáku tureckú   telenovelu (ja osobne radšej   toto ako toho Tarantina).   Potom keď dopozeráte,   nechápete ako to môže   niekoho nadchnúť (keď to   nepozriete zas ste ignorant,   ja osobne som bol len   zvedavý, čo všetci na tomto   vidia). Historky z podsvetia,   radšej keby točili historky   z boja proti podsvetiu. A o   čom je teda film? Oslava   násilia, krutosti, hrdinovia   sú gangstri, vrahovia,   lupiči, ako relax naši   "hrdinovia"   obľubujú dobre sa   našňupať. Ideálné a   úspešné "vzory"   pre dnešný moderný svet.   Niekedy je treba   popremýšľať, nie len dať   na rady od más aké to je len   dobré. Umenie (a to je   myslím i film) by malo   kultivovať a nie devastovať.   No ale jeden bodík predsa len   pridám za tú fantastickú   pesničku od URGE OVERKILL
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2011
Na poprvé jsem si říkal-co   to je dlouhý,užvaněný,ale   potom jsem tomu sakra přišel   na chuť.Asi nejlepší film   pana Tarantina a pro mě   nezapomenutelný herecký   ansábl!
smash23
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Já zase souhlasím s komentem   uživatele Constantine.   Takový jako je ten film je   dneska celý svět a dějí se   i horší věci než jsou   zachyceny zde. ČR není   výjimkou, jenom se o tom   míň kecá a točí. Tohle je   prostě TARANTINO! To už   nepotřebuje komentář. On je   žánr sám o sobě. Jeho   filmy může člověk buď   nenávidět, nebo milovat.   Není zlatá střední cesta.   Dávám 10 z 10. Pulp fiction   je od něj nejlepší, co   znám.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.7.2011
Film o americkém násilí, "ó jak zajímavé téma"
Souhlasím s paní DejnaDee,   která má komentář níže.   Já za sebe dodávám, že v i   v Americe se točí dobré a   výborné filmy, jenže i   filmy, které jsou natočeny   jen pro peníze, které jsou   plné násilí, sprostot,   zhovadilosti a to je právě   tenhle případ. Prý je to   kultovní film o americkém   podsvětí. Uź jen slovo   kultovní je importováno z   USA - překlad je vzývaný.   Čili ti co zde chválí a   vyzdvihují tuhle slátaninu   vzývají násilí? Myslím   že ne, jen je moderní tenhle   film hodnotit vysoko, protože   to hodnotí tak všichni, tak   my taky, si asi říkají ti   co mu dají vysoké   hodnocení. Raději by se   měli podívat na Hříšní   lidé města pražského, ten   seriál má aspoň lidský   rozměr a ne slepě vzývat   toto americké bahno, bahno   špína kultovní, ale je in   ji vzývat. Dvě hodiny času   sledovat tuhle jejich špínu   je totální ztáta času.   Postavy naprosto šmejdské   děj jakbysmet. Ten film je   fůj smradlavý jak hnůj.
Constantine_cz
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2011
nejlepší film!!!
Jednoznačně patří mezi   moje nejoblíbenější filmy.   Užasný scénář,   mistrovská režie, nadupaná   kamera, extrémně vymazlené   hlášky. Takhle nějak si   představuji pořádný film.   V tomto filmu se objevuje   taková příběhová linie   jako nikde jinde. Pulp Fiction   jsem viděl hodněkrát a   skoro pokaždé mi film   připraví nějaký   propracovaný datail o kterém   jsem předtím nevěděl. Tato   špička kinematografie si   zaslouží 10/10 a touto   známkou já hodně šetřím.
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.6.2011
Bezesporu velmi povedené   dílko. Prvním dvěma   příběhům nelze nic   vytknout, zato třetí u mě   velké nadšení nevyvolal.   Rádoby hluboké řečičky   Vincenta s Julesem zbytečně   brzdí rozlet a obtěžují   diváka.
butch_coolidge
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.5.2011
Pro mě abslutně nejlepší   film všech dob. Žádný   Forrest Gump, žádný   Shawshank Redemption. Naprosto   jedinečný, v každém směru   perfektní a famózní Pulp   Fiction!
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.3.2011
Na to, jak je to   "kultovní" film,   mě teda moc nezaujal. Že   občas mluví jak dlaždiči,   to bych jakžtakž ustál,   "krvárny" mi taky   nevadí, ale tohle - celkově   - prostě bída.
Worech
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.3.2011
.
Největší hlína z   Tarantina! Zcela zásadní   podívaná v dějinách   kinematografie, dysortodoxie,   ou je !
ergotoxin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2011
I přes mnoho nepřesností   (injekce do srdce:) se jedná   o neskutečně zábavný   film. Obzvlášť povídka s   Butchem (Bruce Willis) si   zaslouží 10/10 od   začátku až do konce.
čemelka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.1.2011
Tento kultovní snímek jsem   viděl několikrát, v   originále a i s dabingem to   byl fakt mazec. Výborné   obzazení, hlavně Bruce   Willis v roli boxera a   neméně hustej John Travolta.   Nadčasový soundtrack mě   doprovází velmi často.   Spousta geniálních hlášek   a nadupaný akční scény.   Jeden z nejlepších filmů   vůbec.
DejnaDee
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Tak tento film mě vůbec   neoslovil. Nechápu jak může   mít tak kladnou kritiku a tak   vysoké hodnocení! Násilí a   sprostota, které se v něm   vyskytují mě hodně   znechutila, takže jsem film   nedokoukala, a přiznám se,   že už se k němu asi   nevrátím.
MARi0
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.10.2010
Pulp Fiction - Historky z podsvětí
Legenda všech legend, klasika   všech klasik. Pulp Fiction   patří k jedněm z mých   nejoblíbenějších filmů a   mohu se na něj dívat   téměř pořád. Quentin   Tarantino zde odstartoval   svoji kariéru (Pulp Fiction   se zatím nic nevyrovnalo,   přesto se mi jeho styl   líbí) a stal se pojmem,   kterým dnes bezesporu je.   Docela se mi tu i líbila   role, kterou si zahrál.
Za nejlepší příběh   považuji ten s Brucem   Willisem (Fuck! Fuck! Fuck!   Víš vůbec jak jsi blbá?   Nevíš!), i když   vynikající byly všechny.   Ale Zlaté hodinky, to je   prostě něco. Už jen proto,   že zde hraje Maria de   Medeiros, kterou když jsem   teď potkal (osm let po   Historkách z podsvětí)   pořád vypadala tak sexy   (nově teď hraje v   "Hitler v   Hollywoodu", kde se   představuje jako ta holka z   Pulp Fiction). Na Johna   Travoltu s dlouhým hárem je   radost se dívat (jdu srát) a   Samuel L. Jackson (seznáš   že jméno mé je Bůh!) s   afrem prostě luxus. Jsem rád   že roli Mii si nakonec   vystřihla Uma Thurman,   někoho jiného si zde opravdu   nedokážu ani představit.
Jinak nejlepší hláška:   Jsem američan, naše jména   hovno znamenaj...
Michalenkoko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2010
Pre mna jeden z najlepsich   filmov.Je to viac menej   chlapsky film a ja sa po   pozreti tohto filmu citim viac   ako chlap! :)
V3nca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.10.2010
Bez pochyb nejlepší film   všech dob. Quentin Tarantino   překonal sám sebe. Film je   plný nesmrtelných hlášek a   hvězdného obsazení. Prostě   není co dodat snad jen   Quentine děkujeme...
petricka2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.9.2010
...co katapultovalo tento   snimek mezi kultovni filmy? -   skvele herecke vykony, dobrá   prace rezisera,skvely scenarem   a malembych zapomnela na   suprovou muziku...
charlie1612
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Nadsázka, vtipné a   vypointované dialogy,   výborné herecké výkony –   to je tato „gangsterská“   černá komedie. Přestože se   jedná o tři příběhy,   které by byly životaschopné   samostatně, jsou geniálně   propojeny v uzavřený kruh.   Navíc samí výborní herci a   skvělá muzika …
DonKing
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2010
Fantastic
Geniálně natočený film   Q.T. je opravdová filmová   lahůdka. Hrají zde dobří   herci, ale nejvíc se mi   líbil způsob jakým je   natočen, jak se zdánlivě   odlišné příběhy   zdánlivě odlišných lidí   nakonec propojí v jeden   velký přiběh.
realwoman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2010
Toto mozem! Je to kultovka,   ktoru milujem a asi ju ziadny   z Tarantinovych filmov   neprekonal. Mozno preto, ze to   robil spontanne, bez   "tlakov" a jeho   ocakavania neboli ziadne.   Prave preto sa uz taky uspech   v dalsich jeho filmoch   nezopakoval. Pulp je Pulp, je   nesmrtelny!
cragel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2010
Pulp Fiction
Jeden z prvních filmů   Q.Tarantina.Díky tomuto filmu   objevil dnes známé herce.   Film byl o tom jak to chodí v   mafii, snad každý co hrál   nějakou roli předvedl   skvělý výkon.Zatím jeden z   nejlepších filmů   Tarantina...
Pííítr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.1.2010
Neni mnoho filmů, které by   se daly srovnat s dílem   Quentina Tarantina.Pulp   Fiction je kultuvní   záležitost,stejně jako je   Tarantino kultovní a   průlomový režisér a to   svými metodamy a vlažným   bezcitným humorem.Tarantino   neochudí diváka o   žádný,byť drsný moment.Je   to "učebnicová"   gangsterka se skvělým   obsazením a bez mnoho chyb.
sismik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.1.2010
Slušný film, který přesně   odpovídá stylu Quentina   Tarantina. Jeho skalní   fanoušky asi nadchne, nás ne   příliš zaujaté příznivce   jeho tvorby potěší a   diváka nedotčeného   Tarantinovskou tvorbou asi   překvapý. Výborná je i   hudba a Uma Thurman.
Destiny
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2010
Zase,perfektný film od   Quentina Tarantina. Výborné   herecké výkony.Najviac ma   asi prekvapil John Travolta.
Out-Of-Way
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.1.2010
Fackt moc povedený,
a taky přeceňovaný film. A   že by zde bylo nějak   přehnané násilí? Nemám   rád zbytečné násilí ve   filmu, ale pamatuji si dobře,   že po prvním zhlédnutí   jsem byl zklamaný, protože   jsem před tím četl a   slyšel jak je to brutální a   přitom jsem viděl jen tolik   násilí kolik se dá v   pohodě vydržet, ale hlavně   je to natočeno s pořádnou   nadsázkou. A jestli je   pravda, že v některých   státech vystřihli scénku,   kdy Travolta nechtěně   "postřelí" :)   mladého černocha, tak mnoho   diváků o hodně přišlo.

Hodnotím jen 6,   ale protože ten film zraje   jako víno, tak budu časem   zvyšovat. O tom, že se mi   moc líbí svědčí to, že   jsem si koupil DVD hned jak   poprvé vyšlo v ČR - stálo   tedy mnohem víc než 49.

Jo, zapomněl jsem   na výbornou hudbu.
bruccee
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2010
moc som tomu filmu nechapal na   poprve ale ked sa my to   ulezalo v hlave ...:D jeden z   naj filmov .......herci boli   dokonali
Zimmy871
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Co dodat
Je to klasika, kdo nevidel   jakoby nezil. Tarantino je   slovni fetisista, krerej si   potrpi na sahlodlouhe dialogy.
hledaseniki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Klasika od Quentina Tarantina,   je to totální bůh mezi   režiséry. Tenhle film je   výborný plný výborných   herců, komedie a super   hlášek.
Grassazione
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Jeden z nejlepší filmů,   které jsem viděl. Určitě   patří do mé osobní TOPky.   Quentin Tarantino prostě   exceluje. Stejně jako Bruce   Wilis, nebo Travolta.   Parádní herecké kombinace,   dialogy, příběh... Prostě   holá dokonalost.
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.10.2009
Naprosto dokonalý precizní   snímek Quentina Tarantina,   založený hlavně na   dokonalých dialogových   projevech hlavních   protagonistů, pochopitelně   ve spojení s jejich   "povoláním" - jsou   to nájemní vrahouni.   Dokonalý herecký výkony   Johna Travolty, Umy Thurman,   Bruce Willise...prostě   filmová perla.
M.A.G.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.9.2009
Kult,kult, kult.......
Co k tomu vic dodat...urcite   je vsechno receno v predeslych   komentarich,takze bych tu asi   hazel hrach na zed.
Tak   jenom jednoduse.
Skvely   film.
Herecke obsazeni   supr.
A rekl bych,ze   tento kousek proslavil   Q.Tarantina asi nejvic.
Kdo nevidel nepochopi.
ghoul
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2009
Super!
Tenhle film nemá chybu, stane   se, že ho občas někdo   nepochopí, dokud se na něj   nekoukne znova, ale pak tomu   určitě příjde na chuť.   Spusta skvělých vtipných   scén a šílených hlášek.   Film je skvěle obsazený a   zaslouží si pro všechny   jeho přednosti deset bodů.
AshT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Naprostá klasika z roku 1993   John travolta a Samuel Jackson   a Bruce Willis černá komedi   z několika historkama   spllítajícími do   sebe.Výborná režie Quetin   Tarantino chválím a tento   film můžu vydět i znova.
richi23
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.8.2009
PULP FICTION je film který   můžu vidět skoro každý   den a pořád se nenudim..Vinc   vega je naprosto úžasnej a   samuel L.jako JULES je prostě   naprosto přesvědčivej jo jo   bezva film..........
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.7.2009
tak tohle nemá ani tu   nejmenší chybu  
je to přímo   fantazie parádně natočeno i   obsazeno jo Tarantino ten umí
karelhamsa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2009
Když jsem tenhle film viděl   poprvé tak mě vůbec   nezaujal, ale na podruhé už   jsem se nemohl odlepit od   obrazovky. Asi bude fakt   pravda, že tenhle film si   člověk zamiluje až po   několikátým shlédnutí.   Vřele doporučuju těm, kdo   mají rádi Quentina   Tarantina. :-)
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.6.2009
Tohle je prostě   nepopiratelnej kult, kerej se   líbí téměř každýmu a   já rozhodně nejsem   výjimkou.Precizně   natočený, spousta známejch   herců, dokonalej soundtrack a   nezapomenutelný situace a   nesmrtelný hlášky, jako   třeba "tvá prdel pozná   středověk".Tenhle   filmek sem viděl už   několikrát a pokaždý se mi   líbil víc a víc....
Panzerfaust
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.6.2009
Nechápem čo je na tomto   filme také zaujímavé. Film   bol o ničom, nemal žiadny   dej, a sám neviem ako som ho   mohol pozerať 2 aj pol   hodiny. Nuda!
pataamat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2009
výporne skombinované   epizódy do super celku,   Tarantino sa fakt činil a   obnovil kariéru Travoltovi a   z nie veľmi známeho Jacksona   sa začala stávať hviezda ,   právom získaný Oscar za   scénar
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2009
Tak co k tomuhle říct -   když se nad tim zamyslim,   děj je v podstatě strašně   zmatenej a docela o ničem...   Na druhý straně je to ale   napínavý a čekala sem, co   se tam zas stane... Za   originalitu, skvělý herce a   ulítlý hlášky dávám   desítku, prostě nemůžu   jinak :)
Frimo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.3.2009
Tarantino, Tarantino,   Tarantino. Klasika Tarantino.   Nič viac k tomuto filmu   netreba. Je to film ktorý   buď nenávidíte a nikdy   nepochopíte (ako moja žena   napr.:))alebo si ho pozriete   hneď viac krát za sebou (ako   ja napr.) Ale najviac sa mi   tam aj tak páči hudba. Tá   je jednoducho super. Hneď som   zháňal soundtrack.
lucy.v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Viděla jsom ho už   hodněkrát a koupila jsem si   DVD. Kdo to neviděl, dělá   velkou chybu. Podle mně je to   základ. Hustej film,   prolínání dějů,   Tarantinovský styl, nechybí   tam snad vůbec nic. Prostě   nesmrtelný film, který se   dá sledovat pořád, pořád,   pořád a pořád. Uma Thurman   je super ženská a herečka a   poprvé jsem v tomhle filmu   měla možnost ji   vidět.Nelituju a litovat   nebudu. Litovat může jenom   ten, kdo to ještě neviděl!
karlosphonic
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Kultovní film jak vyšitý
Kultovní záležitost bez   diskuze.Upoutá pozornost hned   v několika   směrech.Odstartoval módu   filmů,kde se příběhy   hrdinů vzájemně   prolínají.Tarantino si   ohromně pohrál s dějem,kdy   čekáte,že se po nějakém   záběru něco stane (s   ohledem na jiné filmy)a on   vám předloží úplně něco   jiného.Takže absolutně   nemáte tušení,jak děj bude   pokračovat a těšíte se na   další porci   vyprávění.Např.Vincent   Vega neskončí v posteli s   Miou,ale po monologu před   zrcadlem o loajalitě k   šéfovi a vlastní masturbaci   s ní stejně musí zajet ke   kámošovi,protože svěřená   dívčina se mu   předrogovala.A zde nastupuje   černý humor,který Tarantino   zvládá   bravurně:"Bodneš jí tu   stříkačku rovnou do   srdce.Třikrát?Ne,jednou.A co   pak?To bych taky rád   věděl..." Tarantino   předkládá i běžné   tlachání zabijáků před   akcí (zdařilý dialog o   masáži nohou).V jakém   jiném filmu tohle   vidíte?Nebo zabití jednoho z   tvrďáků na wc při čtení   novin-je to detail,který je   jednoduchý,neotřelý a   běžný (kdo si nikdy nečetl   na wc?)."Slyšíš mě ty   vidláku?Tvoje prdel pozná   středověk".Ano,takhle   si představuji vytočeného   šéfa gangu těsně po tom,co   ho znáslnili a on je   zostuzený a přitom   vytočený na   maximum."Kanálová"   mluva sem prostě   patří.Takhle si představuji   historky z podsvětí na konci   20.století.Johnu Travoltovi   záporná role sedla a   odstartovala mu znova jeho   uvadající   kariéru.Popravdě, do té   doby jsem ho ani   nevnímal.Pulp Fiction nemá   vadu.
Ale určitě se   najdou diváci,kteří v této   genialitě nic nepochopí,jen   budou přidávat komentáře o   sprostotě a agresi.Je to   prostě příliš   propracovaný film.
kalrum
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2009
nej,NEJ,nej
Tak k tomuhle filmu se nedá   nic dodat-best a myslím nejen   pro mě.Nejlepší reklamou je   snad již jen název PULP   FICTION a lidé co film   ještě neviděli už v   paměti naskočí cosi jako   déjà qui....Já osobně jsem   ho viděl 12x a pořád v něm   nacházim zalíbení a pořád   mě chytá!! Scény,   obsazení, režie, scénář -   vše nejlepší   hodnocení!!!!!PODÍVEJTE SE   třeba i znova
Petr1984
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.12.2008
Nikdy jsem nepochopil, proč   je kolem tohoto filmu takový   rozruch. Ani jsem ho   nedokoukal, navíc o herectví   "pomáďáckého"   Travolty si také nemyslím   zrovna to nejlepší.   Tarantinovy filmy mě neberou   a vůbec jsou asi podle mě   jen pro notorické vyznavače   jakéhosi jeho kultu, který   mi vůbec nic neříká.
halounak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2008
Tarantinovky a Rodriguezovky   jsem nikdy moc nemusel. Pro   mě se tam najde pár   vtipných momentů, ale to je   tak všechno...
Milhauzz18
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2008
Nejlepší film co znám
nesmrtelný film. viděl jsem   ho 38x. fakt to počítám :D   znám celý film na zpaměť.   víte proč si Marcelus nese 2   kafe, když ho Butch srazí   Hondou? Nese ho už prtvému   Vincentu, toho zabil Butch   Marcelusovým Uzi, které si   nechal na lince stím, že   bude zpět než Vincent   vykoná potřebu... Kdo objel   Vincentovi Chevrolet klíčem?   butch po slovní přestřelce   v Marcelusovém baru. Spousta   takto skrytých věcí. Je to   nářez.. Enjoy it!
moudrc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.11.2008
Na svou dobu dobový,   kultovní film oplývající   spousty známých i   neznámých hlášek. Film je   spojen do dvou protikladných   příběhů, které se   postupně změní v jeden   samotný příběh a film   skončí tam kde na začátku.
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Tohle byla malá pecka když   to vyšlo, ale neříkám že   už není, skvělej černej   humor, prostě Tarantino,   nikdy od něj radši nic   nečekám ale zatím se mu   všechno co jsem viděl   povedlo.
Amthauer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Tarantino vypráví své   scénáře s lehkostí sobě   vlastní, scéna navazuje na   scénu, občas se člověk   zasměje, jindy jen tak culí   a jak muzika, tak hlášky   jsou dnes již zkultovnělé.   Ale to je asi tak vše. Nevím   proč, ale tenhle film si   vychutnám po delší době,   ovšem třeba dvakrát v   jednom týdnu bych se na něj   dívat nemohl, byl bych totiž   znuděn nekonečnými dialogy   a nekonzistentností.
johnny-rk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2008
Tva prdel pozna stredovek...   tato hlaska me opravdu   dostala... da se rict, ze   tento snimek je kultovni   zalezitosti... kdyz se rekne   Pulp Fiction kazdy vi, o co   jde. Kdo nevi, chybuje... ale   takovych nas urcite moc neni
Tink
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Až moc přeceňovaný...
Ptáte se proč jsem tento   jinak kultovní snímek   ohodnotila tak málo? Protože   je to o ničem (alespoň pro   mě). Nevím proč, ale   většina scén je   zbytečných. No a ty 2 body   dostává pouze taneční   číslo Umy Thurman a Johna   Travolty.:( Prostě pro jiné   geniální Tarantino není   můj šálek kávy. A asi mu   už nikdy nepřijdu na chuť.
sarf
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.8.2008
Hoďte se všichni do klidu
I když film tak úplně   nedrží jako celek   pohromadě, několik scén   zlidovělo a zařadilo se do   zlatého fondu. Samozřejmě v   čele s trestnou výpravou,   kdy Samuel Jackson sežere   svojí budoucí oběti   snídani a ještě mu udělá   přednášku o hamburgrech. Ve   snímku je vidět ta správná   míra nadsázky, na kterou   divák kouká s otevřenou   hubou a Tarantino se mu   /chvílemi i z plátna/   sarkasticky chechtá.
adelkasprdelkas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.7.2008
Geniální, herci, hlášky,   hudba, všechno. Že je tam   trochu víc krve? Vždyť je   to jenom kečup! Vincent,   Jules, Mia, Butch, ale taky   Jimmie vás dostanou.
Depesak.Albe
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.7.2008
Tak jsem se na tento film   těšil,a jsem zkláman.Po 20   minutách jsem to raději   vypnul,vůbec mě to nelákalo   se dívat dál,prostě nudný   hnus.
TILL.87
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.6.2008
Dobří herci, dobrý   hlášky. Quentin si s filmem   pěkně pohrál a bude   patřít vždycky mezi jeho   nejlepší :o)
Snape
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Tlustý Travolta a Samuel Lee   Jackcon mají tak   neuvěřitelné hlášky, že   kdyby ten film o ničem jiném   nebyl, tak dostane stejně   plný počet bodů.
Devilian
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Tak tohle je rozhodně jeden z   mnoha filmů, které změnily   můj pohled na svět.   Rozstřelila jsem někomu   hlavu? Nevadí! Mám přece   kámoše, co mě z toho   dostanou! :)
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Jde samozřejmě o nadsázku,
ale tak dobře natočenou, že   při slovech "ještě   jednou řekni cože" má   člověk pomalu chuť se   rozesmát. Příběh s   hodinkami mne málem   rozbrečel, perfektní muzika,   mám i sundrack, ale omlouvám   se, jestli jsem to slovo   špatně napsala. Hudba z   filmu je skvělá, film je   strhující a představitelé   Travoltou počínaje a   Knietlem, atd. konče, prostě   jeden nejlepších   Tarantinovských božských   příběhů. Děkuji.
Matthews
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2008
Tomuto filmu nedat desitku by   byla svatokradez.. I po   nekolika shlidnutich je stale   na co se tesit..
Ela
Hodnocení:
Přidáno: 21.1.2008
není pochyb o tom, že tenhle   film je prostě klasika a mně   nepřináleží hodnotit,   jestli je špatný nebo   dobrý. Můžu jen vyslovit   svůj názor a ten je takový,   že Pulp fiction není můj   šálek kávy z toho   důvodu,že mi vadí   přehnané násilí ve   filmech,protože jde často   jenom o efekt...
s.p.r.e.y
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Geniální film!!

Takže přijde domů. Co   myslíš že udělá? Já vím   že se určitě posere. Co to   je za odpoveď? Ty ji snad   záš takže moc nebo málo?
rstetka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2007
No myslím,že nejlepší film   Tarantiniho a jeden z mých   nejoblíbenějších.Ale je   zajímavé,že se mi film   líbil až po vícero   zhlédnutí.Kdo   neviděl,okamžitě do   půjčovny.
jam1144
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2007
asi se jěště nikomu   nepovedlo aby taková spousta   lidí znala dialogy z celého   filmu nazpamět a používala   je dost často v běžném   životě.a to už tolik   let.
nebo je to kolem   mě samej magor.
BlackElvis
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.12.2007
Podle mne jeden z nejlepších   filmů všech dob. Tarantino   je mistr režisér a herecké   výkony Travolty, Jacksona,   Thurman, Willise atd. jsou   nezapomenutelné. Když jsem   to viděl poprvé, nevěřil   jsem svým vlstním očím.   Geniální! ..... "Cesta   spravedlivého ze všech stran   lemována jest   nespravedlností, sobectvím a   tyranií lidské zloby.   Požehnán buď ten, kdo ve   jménu lásky a dobré vůle   vyvede slabé z údolí   temnoty, neb ten jest   skutečným pastýřem a   spasitelem zbloudilých   dětí. A já srazím k zemi   mocným trestem a divokým   hněvem, kdo se pokusí   otrávit a zničit mé bratry.   A když uvalím svou mstu na   tebe, seznáš, že jméno mé   je Bůh!!!" .....   "In a fifth your ass goes   down. Say! -In a fifth my ass   goes down." .....   "Hele, co mi není rovno,   po tom je mi hovno."   ..... "Víš, co dávaj   na hranolky místo kečupu?   -Co? -Majonézu. -Uplně   vidim, jak se v těch   sračkách topěj. -Jo."   ..... "Na tohle bysme si   měli vzít brokovnice. -Kolik   jich tam je? -Tři, čtyři.   -Včetně toho našeho?   -Nevim. -Chtělo by to   brokovnice." .....   "If you all right, say   something. -Something."   ..... "Whose motorcycle   is this? -It´s a chopper,   baby. -Whose chopper is this?   -Zed´s. -Who´s Zed? - Zed´s   dead, baby. Zed´s dead."   ....."Budu zpátky   dřív, než řekneš   borůvkovej koláč.   -Borůvkovej koláč. -No tak   rychle zase ne." .....   "Já ti řeknu co dál.   Zavolám pár zfetovanejch   negrů s kleštěma a   letlampou pro pana domácího.   Aby si tady hoši trochu   zablbli.Slyšíš mě co   říkám ty vidláku. Ještě   jsem s tebou hochu neskončil,   tvá prdel pozná   středověk.“ .....   "Hm...! No sakra Jimmy,   tohle je káva opravdovejch   znalců! Nám by s Vincentem   stačilo obyčejný   granulovaný kafe, no ne? A on   na nás vytáhne tuhle   gurmánskou specialitu! Co je   to za příchuť? -Nech toho   Julie. -Čeho? -Nepotřebuju,   abys mi řikal jak dobrý mám   kafe, jasný? Já ho totiž   kupuju, vim jak je dobrý.   Když Bonnie nakupuje, tak   koupí svinstvo. Já kupuju   drahý kvalitní kafe,   protože si chci pochutnat.   Víš, ale co mi teď vrtá   hlavou? Není to kafe v mý   kuchyni, je to mrtvej negr v   mý garáži. -Hele, Jimmy,   vůbec nemusíš... -Ne, ne,   ne, neskákej mi do řeči.   Chci se tě na něco zeptat.   Když jsi ke mě vjížděl,   všim sis cedule s nápisem   sklad mrtvejch negrů? -Jimmy,   dobře víš že sem nic   takovýho... -Všim sis před   mym domem cedule s nápisem   sklad mrtvejch negrů?   -Ne...nevšim. -A víš proč   sis nevšim? -Proč? -Protože   tam žádná neni! Protože se   neživym skladovánim mrtvejch   negrů, tak proto!
Martas82
Hodnocení:
Přidáno: 25.11.2007
Ať už tento film berete jako   obyčejný brak nebo kultovní   snímek. Musíte uznat, že   Q.Tarantinovi se povedl.   Zabijáci jedoucí do   ,,práce,, povídající si o   dovolené a masažích,   Mazaný králíček, skvělý   pan Wolf, herecké osazení a   jejich výkony, překvapivé   děje a zvraty a hlavně   bombová muzika. Stojí za   schlédnutí a né jedno :-)   .
Ps: přítelkyně je   na ,,slaďáčky,, ,ale uznala   že tento film něco do sebe   má.
zepo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2007
Okomentovat něco.co stalo   klasikou už při premieře,to   nedokáže ani   Baldýnský.Někdo tady   napsal,že ten film je   prakticky o ničem.Myslím,že   to je ono.Je o tom,že je o   ničem.Snad proto je tak   dobrý.Už jen to,že vrátil   Johna Travoltu na filmová   plátna by stačilo.
Majda88
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.11.2007
Wow, musím se přiznat, že   scény s Umou mě celkem   nudily, ale jak přišla na   řadu povídka o tom, jak si v   autě zastřelili toho   mladýho kluka a pak to   uklízeli, byla opravdu   bombastická.
kmotr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Qentin Tarantino jeden   znejlepších   režisérů.Jeden z filmů ,   kde John Travolta zahrál líp   než v béčkovém   filmu.Davám 10 bodů.
hejtman
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Tak jsem si zas jednou udělal   radost a pustil jsem si znovu   tuto ¨povinnou   četbu¨filmového   fajnšmekra.Stále však   nevím proč se mi tak   líbí,proč dávám 10,když   celkový příběh je   prakticky o ničem,jednotlivé   epizody nemají pořádný   cíl a konec.Jediná   odpověď,kterou jsem schopen   vyprodukovat je asi toto -   vždyť to není zde vůbec   důležité,to co dělá film   kultovním jsou již 100x   zmíněné hlášky a   dialogy,český   dabing,neskutečně povedený   výběr herců a hereckých   hvězd,atmosféra a hlavně   neskutečný potenciál   režiséra,který dokáže z   temnoty,krutosti,násilí   udělat za pomocí   kriminálních živlů   umělecká díla,hodná   uctívání

Doporučení: jestli máte   možnost dívejte se na film s   českým dabingem a navíc si   zapněte v titulkách   komentář distributora,který   celý film doplňuje   poznámkami k tomu co   vidíte,vysvětluje záhady   např.proč nechal samopal na   lednici když šel na záchod   (dozvíte se že nebyl   jeho),dozvíte se historii   např.čí byla ve   skutečnosti ta motorka,čí   byla peněženka s 15-sty   dolary,co bylo v kufru   atd.Komentář film vůbec   neruší a většinou vhodně   doplňuje.
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
To snad ani nemá cenu   komentovat. Tarantino má asi   nějaký dar, který mu   umožňuje natáčet naprosto   brilantní rozhovory i když   se herci vlastně baví o   ničem. Film má cca přes   dvě a půl hodiny a   většinou se v něm jenom   kecá ale já se ani jednou   nenudil. Prostě bomba.
Bogy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2007
Zdánlivě banální děj ale   vynikající hudba,mistrovská   režie a hlavně skvělé   výkony hereckých hvězd,to   vše je jeden velký důvod   proč toto dílo shlédnout a   být nadšený.
sissi
Hodnocení:
Přidáno: 2.10.2007
10
zajímalo by mě, co bylo v   tom kufříku:-) jinak poprvý   mi to přišlo blbý, ale čim   víckrát sem se na to   koukala, tim víc se mi to   líbilo
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.9.2007
Brutalni cerna komedie   Quentina Tarantina je   spickovou ukazkou toho, ze i z   radne obnosenych kousku, lze   usit skvely, modni a   neokoukatelny model.
Renie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2007
Super film, Tarantino   nezklamal, hudba se mi   taktéž líbí, jeden z   nejkultovnějších filmů   vůbec. Kdo ho ještě   neviděl, tak na co ještě   čeká? :-)
insomniac
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2007
Už len za tú hudbu by som   dal aspoň 4, aj keby bola   celú dobu čierna   obrazovka:)))+keď k tomu   pridám scenár, prepletené   deje (ktoré mám véééľmi   rád), dialógy, nad ktorými   sa celú dobu minimálne   uchechtávate, hercov, z   ktorých azda ani jeden nič   nepokazil, ba naopak, krv a   gangstrov = nemôžem dať   nič iné ako 10.
Ivett
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2007
Tarantina mám moc ráda,   takže i kdyby natočil   totální škvár, stejně   bych mu míň než 6 bodů   nedala. Ale tohle je vážně   nářez. Výborná hudba,   nezapomenutelné dialogy a   legendární hlášky. K tomu   pečlivě vybraná herecká   esa. Není co dodat. Navíc mi   Tarantino dokázal jak málo   znám sama sebe. Nikdy před   tím, než jsem viděla Pulp   fiction by mě nenapadlo, že   se budu chechtat, když jeden   gangster nechtěně ustřelí   "negrovi" palici.
Soused89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2007
Naprostý kult a definice   devadesátých let. Plno cool   postav a hlášek (vlastně   celý film je jedna velká   hláška). Dosud   nejvydařenější Tarantinův   majstrštyk, který zaujme i   jakýmsi cyklickým   vyprávěním odprostřed,   které způsobí, že se na   film, jakmile skončí, budete   chtít dívat znovu a znovu.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.8.2007
I já, odpůrce Tarantinovy   sebestřednosti,   „off-topic“ dialogů a   natahovaných pasáží,   musím uznat, že TOHLE je   kult. Skvěle vybraní herci,   nečekané a cool scény,   jedna nesmrtelná hláška   střídá druhou. „Tvoje   prdel pozná středověk.“
AndyKaufman
Hodnocení:
Přidáno: 19.7.2007
Poprvé to pro mě byl jenom   velmi dobrý film... Podruhé   už jsem nekroutil hlavou nad   vámi toliko užívaného   termínu "kultovní"   a též se stal jedním z   vás, co propadli tomuhle   "magorovi z   videopůjčovny". PF je   víc než vhodným kandidátem   na prestižní místo ve   filmotéce kteréhokoliv   individua, popřípadě   existence, jež alespoň   jednou v životě zavadila o   pojem "filmová   kultura", tedy i   Hellblazera:)))No, abych to   zkrátil - podívejte se na   to, vy, jež jste se s tímto   výtečným dílem něměli tu   čest seznámit, nebo na vás   uvalím svou pomstu a vy   seznáte, že jméno mé je...   Já si to jdu pustit   potřetí.
Niry
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Tak jestli má být tenhle   komentář pro někoho, kdo   tenhle film ještě neviděl.   Tak je buť uplně zbytečný   nebo sem chodí kulturní   barbaři. Ať so každý   myslí co chce, ale nikdo   nemůže popřít že se   jedná a kultovní film,   hemžící se skvělími herci   a super nekonvenční hudbou   (určitě doporučuji   soundrack). Takže pokud jste   to viděli méně než   1000krát tak zpět do   televizních křesel a   stiskněte PLAY...
sobmaster
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.6.2007
Neexistuje film, který by   více vystihoval pojem   "kultovní   záležitost" a je   určitě jedním z těch,   kteří, naprosto zásadně   ovlivnily tucty současných   režisérů a scénáristů.   Tarantino nastolil nový   standard v gangsterském   subžánru a jeho velice   černý humor mísící se s   absurdností celého   příběhu včetně   karikatur-hlavních postav   tvoří i po dvacátém   zhlédnutí neodolatelný mix   dokonalé zábavy a skvěle   odvedené filmařiny.
Tryptofan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.6.2007
Je těžké napsat něco   nového o filmu, o kterém   již bylo téměř vše   napsáno. Režisér a   scénárista Quentin Tarantino   na sebe poprvé upozornil   skvělým filmem Gauneři   (Reservoir Dogs), ale bylo to   až Pulp Fiction, které ho   katapultovalo do nebeských   výšin. Brilantní scénář   a dokonalé herecké výkony   zejména Samuela L. Jacksona,   Johna Travolty (pro mně   trochu překvapivě),   Tarantinovy dvorní herečky   Umy Thurman a Bruce Willise   (zřejmě nejlepší   vedlejší role v jeho   kariéře) činí Pulp Fiction   mistrovským dílem, které by   nemělo uniknout pozornosti   nikoho, kdo se alespoň trochu   považuje za filmového   fanouška. A ještě něco -   pokud jste viděli film pouze   v originálním znění, tak   zde mohu doporučit i   výborný český dabing (kdo   slyšel Marselluse Wallace v   podání Václava Vydry, dá   mi jistě za pravdu).
muad
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.6.2007
ou jéééá
Nážeeeez. Tenhle počin je   klasika a neuvěřitelná   inspirace.Herci:1/2unknown a   dávaj si to jak kdyby se tak   narodili.Hudba: 2/2unknown, o   těch kapelách nikdo nic   kloudného neví a dali   dohromady soundtrack co   rozsekal konkurenci a přesně   padl ke scénám. Dávám Ti   10/10.
MildaX
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Podaří se ještě někdy   natočit Quentinu Tarantinovi   lepší film než Pulp Fiction   a překročit tak vlastní   stín? Asi ne, ale to nevadí.   I bez toho se s touto černou   povídkovou komedií zapsal do   dějin filmu.
Malá   velká role Bruce Willise,   modlící se Samuel L.   Jackson, návrat pomádového   Johna Travolty... to všechno   je dohromady skvělá   podívaná....
... a   možná že krysa chutná jako   jahody, ale to já se nikdy   nedozvím protože.... :-)
basi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2007
Pulp fiction je klasika.A   nejeden filmař se ho pokusil   napodobit.Jenže Pul fiction   je jen jedno.Tohle dílko mně   dostává svými dialogy.Koho   by sakra mohlo napadnout, aby   dva hrdlořezové v autě   řešily jak říkají   francouzi čtvrt libráku se   sýrem ?V jinejch   gangsterkách všichni trousí   drsný hlášky.V pulp fiction   taky, ale dělají to tak   jedinečným způsobem že   některé z nich už   zlidověly.Všechny ty postavy   tam jsou jednoduše   uvěřitelný.Když k tomu   přidáte vynikající   soundtrack a výborné   herecké výkony není co   řešit.Co to tady budu dlouze   rozepisovat Pulp fiction je   rozhodně jedním z   nejlepších filmů 20.   Století a jestli to chcete   poznat na vlastní kůži   rozhodně se na něj   podívejte.A pak se budete   koukat znova a znova a znova   skoro jako já.A při každým   dalším shlédnutí si   najdete zase něco novýho co   vás dostane.
pepamitas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Quentin
Nemůžu si pomoct, ale tento   film se stal jedním z   vůdčích v černé komedii,   kde se prolíná několik   osudů na sobě nezávislých   postav a v jednom nebo více   bodech se postupně   střetávají. Velmi dobře   promyšlené a zahrané a   navíc podmanivá, impulsivní   a skvělá hudba. Není to   film pro každého, ale můžu   jen doporučit.
Niky.Souky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Doufám, že když jste se   rozhoupali dívat na TENTO   film, tak jste se na něj   dívali S TITULKAMA, protože   jinak TU nadabovanou věc, co   držíte v rukách okamžitě   zahoďte. Tenhle film   považuju za nejlepší věc,   co se Tarantinovi povedla.   Myslím, že je to jeden z   prvních   "povídkových"   filmů, kterej se prolíná,   tak jak má. Má logiku, je   inteligentní a hlavně na   něj musíte mít náladu,   abyste si ho pořádně   užili.
Furat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2007
Nejvetsi koncetrace legendarnich hlasek
Tak tenhle film naprosto   nekriticky miluju, i tak se   budu snazit o objektivitu.   Nebude to tezke, protoze v   tomhle filmu Travolta naprosto   exceluje, Bruce Willis je   uzasny a vlastne vsechny   postavicky vcetne Quentina   Tarantina jsou proste tak jak   maji byt. Nemam rad dabovane   filmy, ale v tomhle filmu   vynika jeden hlas, ktery je   pro me lepsi nez v originale.   To Vydrovo ...cejtim se pekne   rozm*danej.. proste v   originale tak nevyzni :-) On   je tenhle komentar vlastne   skoro zbytecny, protoze   existuje snad nekdo kdo   nevidel Pulp Fiction? Pokud   ano tak vas zivot byl do ted   chudy a bezvyrazny, napravte   to!
Vanous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2007
Nejlepsi film co Tarantino   udelal. Morbidni, suprovej,   uzasnej film. Pro nekoho muze   byt trochu drsny, ale to mu   vubec nevadi. Holt takovej je   zivot. Hlavne pozor na   nevyzkousenej novej matros a   tri cernochy s letlampama,   jinak vase prdel pozna   stredovek
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2007
trošku morbidní filmek o   tom, jak to tak chodí mezi   zabijáky. Klasické   tarantinovské ztvárnění   nemusí být každému po   chuti, ale ti, kteří mu   přijdou na chuť, se doufám   budou jako já někdy i   hlasitě chechtat. V žádném   případě se nejedná o film   vážný, hluboký či   objevný, ale zajímavý   spíše v detailech a   jednotlivých scénách.
markus48
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.4.2007
pulp
tento film nieje ani tak   zaujimavy pribehom, ako stylom   premietania to je jasne   kazdemu kto ten film videl,   preto mozu byt niektory ludia   sklamany ked o tomto filme   poculi samu chvalu a potom   nevidia podla nich nic extra,   inak je to zvlastna cierna   gangsterska komedia, ale aj   tak ten film milujem ;)
janek85
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Co si o tomtu filmu   myslím?Řeknu to tak, tento   film mě sice nadchnul, ale ne   tak moc. Plno lidí tvrdí,   že je to nejlepší film, já   si to nemyslím. Některé   souvislosti jsem tam   nepochopil, to je má chyba,   ale když to uvidím jako   starší, tak mi to už   možná docvakne. Dá se na to   dívat, to rozhodně, ale   není to tak kvalitní, jak   jsem si myslel. Myslel jsem   si, že tam půjde o víc, ale   jinak dojem z celého filmu je   celkem dobrý;-).
Seb_astian
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Pulp fiction. Film režiséra   Quentina Tarantina, který si   ve filmu sám zahrál. Je to   souhrn různých příběhů,   které do sebe v časové   nesouvislosti zapadají.   Neuvěřitelné herecké   výkony a skvělá hudba!   Skvělý scénář a jako   obvykle se Tarantino vyžívá   v tom, že jeho dialogy se   vedou občas zdlouhavě a tak   trošku o ničem ... ale v tom   je ta krása :) ... a vzniká   nespočet skvělých hlášek.   Určitě kultovní snímek   plný napínavých scén,   který stojí za to vidět ne   jednou ...
dave86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2007
S čím dál větší oblibou   tohoto filmu u mě klesá   zájem mě o něj. Ale musím   dát 10, protože si to   zaslouží uplně za všechno.
wawer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2006
Tenhle film je prostě kult,   kultovní scény, kultovní   hlášky a hlavně geniální   scénář a režie, co víc   chtít
Pardal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.8.2006
Film plnej dnes již   zažitejch hlášek a hromady   černýho humoru, na můj vkus   je u nás až moc   zkultovnělej, zas taková   pecka to není, děj je   takovej o ničem, je prostě   poskládanej tak aby ty   povídky mohli do sebe nějak   zapadnou čímž příběh   ztrácí reálnost, je to   prostě taková lepší   oddychovka....
hrusovak
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.8.2006
:o)
hlasky, hlasky, hlasky...ale   nastesti nehodnotime film jen   podle toho, ze se nam libilo   par hlasek z filmu.

hvezdne obsazeni vsak   tento film nijak nezachranilo   od katastrofickeho scenare,   ktery je nudny od prvni   minuty.

ze by   nakonec tento film daval   trochu smysl?alespon na konci   je nejake to propojeni mezi   pribehy.

tento   film nic Vam nic neda, ale   hlavne sebere vice nez dve a   pul hodiny casu, ktery muzete   vyuzit mnohem lepe.

nejde o zadny kultovni   film, ale propadak.nastesti   jsou i horsi, takze se neradi   na absolutni dno.

to by asi tak bylo vse :o)  

keep smiling
TSZ
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.10.2005
Klasika No.1
Hlášky,hlášky,hlášky...n   eznám moc filmů,o kterých   se můžete celý večer v   hospodě bavit a   diskutovat,která hláška či   scéna je   nejlepší.Výjmečně se   povedl i český   dabing.Prostě naprosto   vynikající dílo,které již   zřejmě tvůrce nikdy   nepřekoná,ani ne tak z   důvodu nedostatku invence,ale   proto,že prostě překonat   nejde.
christinak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.8.2005
Kultovní film Tarantina,   kteří musí vidět všichni   jeho skalní fanoušci a   všichni správní   "kinofilové" :)
jakudo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2005
Aćkoliv to není tak moc   starej film, je to klasika.   Zátím jsem asi neviděl   lépší film. Viděl jsem ho   několikrát a dá se na něj   koukat pořád.
Jo a   českej dabing je naprosto   bezkonkurenční - povedl se
Pauleta
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2005
Perfektní
Film je skvělej, ale českej   dabing je provedenej naprosto   excelentně, doufám, že to   nikdy nepředabujou, protože   bez těch keců by to úplně   ztratilo svý kouzlo.
WaM
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.3.2005
To nejlepší od TARANTINA
Na poprvé nic moc, ale čím   jsem ho viděl víckrát tím   lepší byl. A když jsem   náhodně zjistil (asi po dvou   letech) co bylo v kufříku,   tak ten film je ještě 10x   lepší.
nash
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.2.2005
Klasika. Quentin Tarantino   tenhle film překoná jen   stěží, laťku si nastavil   hodně vysoko. Vtipné,   napínavé, skvěle natočené   a hlavně geniálně   odvyprávěné. Herecké   výkony rovněž brilantní:   Samuel L. Jackson, Uma   Thurman, John Travolta a Bruce   Willis. Viděl sem to   minimálně osmkrát.
Kecka1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2005
Tenhle film je prostě něco   neuvěřitelný. Je to vtipama   a ironií prošpikovaný   dílko, které musí, každej   filmovej gurmán minimálně   třikrát vidět. Je to   prostě bomba.
Keff
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.1.2005
Smesice cerneho humoru, nasili   a krve, skvele hudby,   kvalitniho pribehu a   vynikajicich hereckych vykonu   - to jsou Pulp Fiction. Dnes   jiz legendarni film, ktery   snad uz kazdy videl a pokud   jej nevidel aspon o nem   slysel. Film, ktery si   opravnene zaslouzi hodnoceni   10/10 ...
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.11.2004
Po přečtení Quentinovy   biografie jsem konečně   zhlédla Pulp Fiction a dost   mě to dostalo - zvlášť   brilantní dialogy - ty nejdou   Tarantinovi upřít.
Jackal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.2.2004
Filmů,který se dají vidět   víckrát (myslím 10x a víc)   je opravdu málo,ale tento   mezi ně rozhodně patří.Je   to bomba-dialogy,hudba   ....prostě,Quentin je   dobrej.Škoda,že to nevyšlo   na DVD.Nějaká Special   Edition by mě potěšila.
Vídžej
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2004
Pokud jsem napsal, že Kmotr   je klasika, tak Pulp fistion   je samozřejmě druhá   nestárnoucí megastar   filmového nebe. Pochybuje   snad někdo? Jestli jo tak   tenhle film asi neviděl.
cold
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2004
já jsem uši a ty jsi až po uši v hov...
Tento film je snad klasika   mezi nezávislými filmy.
scenář, herci a... no   zkrátka vše má svoje   osobité kouzlo.
Travolta se vrátil mezi   žádané herce (podle mě se   nevrátil, ale začal,   protože co předváděl před   tím se nedá ani nazvat   herectví), Jackson je   dokonalý jako vždy a   drsňák Willis ukazuje, že   má smysl pro humor.   Tarantinovi se povedlo   přijít s novým   vyprávěním filmu začal   "hrát na novém   hřišti". Jen aby ho   Wallace neudělal zmizelýho   nebo na něj neposal   "pár zfetovanejch negrů   s kleštěma a   letlampama" jo jo   "když tvoje pr..l pozná   středověk" tak se není   čemu divit.(že jo Butchi)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih69170minih69170Kozí příběh se sýrem (2012) 
Kozí příběh se sýrem n
minih42060minih42060Chlapci a chlapi (1988) [TV seriál] 
Chlapci a chlapi n
minih18228minih18228Růžový panter (1963) 
The Pink Panther n
minih10705minih10705Král Šumavy (1959) 
Král Šumavy n
minih115103minih115103Láska na kari (2014) 
The Hundred-Foot Journey n
minih131006minih131006Doba ledová: Mamutí drcnutí (2016) 
Ice Age: Collision Course n
minih19068minih19068Slunce, seno, erotika (1991) 
Slunce, seno, erotika n
minih19128minih19128Smrt krásných srnců (1986) 
Smrt krásných srnců n
minih22700minih22700Vojna není kojná (1994) 
In the Army Now n
minih6327minih6327Discopříběh (1987) 
Discopříběh n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Enrico Chroscicki

Chroscicki Enrico

Teresa Mercader

Mercader Teresa

Cameron Kent

Kent Cameron

Naposled navštívené:
Enrico Chroscicki

Chroscicki Enrico

Teresa Mercader

Mercader Teresa

Cameron Kent

Kent Cameron