Zari

Komentáře uživatele s.p.r.e.y

s.p.r.e.y

s.p.r.e.y zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jirka Frei

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 14
DC Sniper - 23 dní strachu (D.C. Sniper: 23 Days of Fear)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Mně se film líbil. Podle   mého názoru absence hvězd   někdy není na škodu. Podle   skutečnosti, sice v   určitých částech   vybočuje, ale to zas tolik   nevadí. Příběh má film   silný a má solidní spád.
Děti planety Duna (The Children of Dune)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Moc pěkné zpracování na   motiv knihy. A když to   vidíte prvně tak je film   plný překvapení v podobě   různých rolí, jako třeba   Marek Vašut v roli saudakara.   :-)
Futurama
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2008
A nezmění to historii?   ÁÁÁ lekce jak nezměnit   historii od pana "jsem   svůj vlastní deděček! :-D   Futurama je prostě   nepřekonatelná. GO BENDER GO   BENDER!!!!
Futurama: Benderovo parádní terno (Futurama: Bender's Big Score)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Výbordelnej film
Bender rules!!! Už aspoň   víme jak je možný, že se   Bush mohl stát americkým   prezidentem :-D. Bender za to   může! :-D U filmu jsem se   fakt natlemil.
Návnada (Decoys)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.1.2008
Tak jsem vyhodil prachy do   kanálu když jsem si tohle   půjčil. Děs hrůza a   příšernost, jen škoda že   ne v hororovým smyslu!!
Pach krve (Wrong Turn)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Ach jo ... NUDA
No tak jsem to zkouknul a hned   předem poznáte koho zabijou   jako dalšího ... je to   předvídatelný až hrůza.   Teda a jak policie jedzí po   jednom. Další nudnej horor,   kterej nemusel ani vzniknout a   nic by se nestalo ...   NUDA!!!!!
Pach krve 2: Cesta nikam (Wrong Turn 2: Dead End)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Děs
Trapný od začátku do konce.   Jednička nestála za nic a   dvojka je na tom ještě   hůř. Tenhle film se nedá   nazvat ani Béčkem.
Pulp Fiction - Historky z podsvětí (Pulp Fiction)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2008
Geniální film!!

Takže přijde domů. Co   myslíš že udělá? Já vím   že se určitě posere. Co to   je za odpoveď? Ty ji snad   záš takže moc nebo málo?
Raptor Island: Ještěři útočí (Raptor Island)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Hrůza
Kdo film neviděl, tak se na   něj radši ani nedívejte, je   to hrůza a bída. Efekty ...   no tomu se tak ani nedá   říkat, ještěři vypadají   uměleji než protéza nečí   babičky a přestřelky jsou   tak primitivní až by se   člověk musel smát nebo   brečet. Příběh je ne bodu   mrazu.

1/10
Silent Hill
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Nej co jsem viděl v poslední době
Tak tomuhle se říká horor.   Hru jsem sice nehrál, ale   zatím se mi horory na motivy   her docela líbily a tenhle   film je herních hororů   král. Příběh má spád a   prolínání realit je hodně   dobře udělané. Příšerky   jsou moc pěkný zvlášť ten   velký démon. A konečně   závěr v kostele naprosto   perfektní. Nic jinýho si to   lovci čarodejnic a vrahové   nezasloužili. Jen opravdu   škoda toho smutného   závěru. Ale kdyby byla   dvojka vůbec bych se   nezlobil. A když už jsme u   těch her tak co třeba horor   na Painkiller. :-)
Soudný den (Doomsday)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.6.2009
Děs
No co k filmu dodat, slibný   začátek a najednou se film   zvrhne ve změt nesmyslů. Jo   a kdo kdy viděl, že šíp z   kuše prostřelí   neprůstřelný sklo   obrněnýho transportéru a   scéna s rytířem v aréně   byla už naprosto směšná.   Velké finále auto proletí   autobusem a jede v poklidu   dál. Hrůza hrůza   HRŮZA!!!!!
Terminátor 3: Vzpoura strojů (Terminator 3: Rise of the Machines)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Už to není Cameron a je to   znát, ale i tak to je dobrej   film, kterej stojí za to   vidět, ještě uvidíme jak   dopadne další díl, toho se   spíš bojím, že to bude   děs, potom co jsem se zatím   o tom dočet, no nezbývá   než doufat.
Vetřelci (Aliens)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Co dodat, kdo neviděl o moc   přišel. Skvělý film a   podle mého názoru nejlepší   z celé série. Nemá chybu!
Vetřelci vs Predátor 2 (AVPR: Aliens vs Predator - Requiem)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Přišel jsem, viděl jsem a nevěřil vlastním očím!
Kdo se moc těší měl by se   uklidnit, to se přesně   týká mně. Film je pro mne   zklamáním. Chyby jsou hned   od začátku a nejsou to   zrovna takové které by se   daly tvůrcům jen tak   odpustit. První chyba je   podle mého názoru už to že   predalien vyroste z mláděte   v dospělou bestii během asi   30 sekund a pobije celou   posádku predátorů, ale   budiž film by neměl o čem   být. Dál si nevzpomínám,   že by Hudsonovi ve   Vetřelcích upadla ruka po   popálení kyselinou. Tupost   predátora je hrozná a o   vetřelcích nemluvě, jestli   jste někdo četl knihy tak   víte o čem mluvím. Absence   královny byla vyřešená až   trapně a zvláštní je, že   vylíhnutí vetřelci byli jen   ti obyčejní, prestože by   měli mít znaky predátora po   "rodiči". A tupost   amerických vojáků je snad   nejpříšernější co jsem   kdy viděl, pravda nevěděli   do čeho jdou, ale stejně.   Na můj vkus je tý blbosti ve   filmu až moc. a velice   zajimavá věc Reiko   Aylesworth (Kelly) přesto že   byla jen mariňák tak   dokázala řídit transportér   (to bych ještě bral), ale   pilotovat vrtulník, jestli   tohle umí každej am. voják   tak to teda kloubouk dolů. A   závěr filmu? Tvůrci   nevěděli jak z toho ven tak   BUUUUM!!! Happy end u   zříceného vrtulníku,   meeting s delta force nakonec   a titulky! A nevím jak vy,   ale já bych si asi všimnul,   že zmizí město s 5000   obyvatel a to tam nějak nikdo   neřeší. Takže závěrem   děs a hrůza.

Body
1 - film
1 - vetřelec
1 -   predátor

TV Program

ČT1 - Pohádka z větrného mlýna (1996...

13:05 - 14:05

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství královských paláců

13:10 - 14:00

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - To ty nosíš smůlu, lásko (2023...

13:35 - 15:50

12 minut již uběhlo
123 minut zbývá do konce

Prima - Libovky Pepy Libického (2019) ...

13:00 - 14:10

47 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce