Duben

Komentáře uživatele cragel

cragel

cragel zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 56
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2010
21 gramů
Celý fil byl jako tabulka   mozaiky a každá scénka jako   její dílek.Aby se film dal   pochopit je potřeba získat   všechny dílky.Bylo dobře   udělané jak se prolínali   tři příběhy docela   odlišných lidí.Benicio del   Toro a Sean Penn zahráli svou   roli velmi dobře.
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2010
3:15 zemřeš
Jeden z nejlepších hororů   tohoto žánru,který sem kdy   viděl.Příběh o prokletém   domě, do kterého se   nastěhovala nová   rodina...Herecké výkony moc   dobré nebyly,ale u tohoto   filmu moc nebyly zapotřebí.
Americký gangster (The American Gangster)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.4.2010
Americký gangster
Od tohoto filmu jsem hodně   očekával, ale nakonec jsem   byl zklamanej.Příběh byl   průměrný o drogovém   dealerovi a nemel nic co by se   muselo vyzvdvihnout.anzel   hrál dobře ale dobrej herec   z normálního filmu dobrej   film neudělá.Kdybych   mělsrovnat toto s   "Kokainem" který   nyl stejného ražení tak by   toto jasně prohrálo.
Avatar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Avatar
Byl to pěkný zážitek co se   týče provedení.Příběh   byl taky pěkný ale trochu mi   vadilo, že byl chvilku   romanticky chvilku akční,   dobrodružný atd. ale i přes   tento problém dávám filmu   8b.
BrainStorm
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Brainstorm
Opravdu výborný TV film. Od   českých filmů co se týče   režie nebo hereckých   výkonů se moc kvality čekat   nedá, ale příběh byl   opravdu skvělý.
Bruno (Brüno)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.3.2010
Bruno
O hodně slabší film než   borat, ale musím uznat že   sem se i někdy pobavil.Sice   mě někdy Bruno pěkně lezl   na nervy ale o om byl ten   film.Takovej průměr když   není co jinýho...
Dokonalý trik (The Prestige)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.5.2010
Dokonalý trik
U filmu jsem se ani vteřinu   nenudil a napětě jsem čekal   jak to vlastně dopadne.Nolan   co by režisér nesklamal a   skvěle provedl touhu po mstě   u obou hlavních postav.Od   Jackmana jsem toho čekal víc   ale tím nemyslím že   předvedl špatný výkon,   naštěstí Christian Bale   napravil co se dalo.
Domino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Domino
Tento film mohl být velmi   dobrý.Kiera a Mickey byli   dobře vybráni na svou roli,   i styl natáčení byl   bezkonkurenční, ale film   pokazil zbytečně moc   složitý děj.
Drž hubu! (Tais-toi)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Drž hubu!
Asi nejlepší, nejen   francouzká komedie   vůbec.Gerard Depardieu   zahrál skvěle debila, který   se pořád lepí na drsného   vraha a myslí si, že je jeho   přítel...
Experti
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 20.2.2010
Experti
Jeden z nejhorších českých   filmů dnešní doby...Děj   tam sice byl, ale uplně   stupidní.Jedinej kdo něco   zahrál byl Hádek a tam by se   taky mohlo spekulovat jestli   to byl dobrý   výkon.Nedoporučuju se na   tento rádoby film dívat.
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Forrest Gump
Výborný příběh   nepříliš inteligentního   člověka, který byl talent   všeho na co sáhl.Tom Hanks   nezklamal a Forresta zahrál   joky by to byl on sám.
Gauneři (Reservoir Dogs)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.3.2010
Gauneři
Výborný film Tarantina   který ani nepotřeboval moc   prostorů.Téměř celý film   se odehrával v   garáži.Oprovdu jsem nečekal   tak slušný výkon od Tima   Rotha a Harvey Keitel taky   nehrál špatně.
Gladiátor (Gladiator)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2010
Gladiator
Nejlepší film tohoto žánru   a této doby.V tomto filmu   mně Russel Crowe ukázal   svůj talent a Ridley Scott   proč je tak oblíbený   režisér.Příběh mě velmi   zaujal a nelitoval jsem že   jsem to zhlédl.
Hancock
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2010
Hancock
Dobrý film o muži s   nadpřirozenými   schopnostmi.První část byla   docela docela vtipná, což   už neplatí o druhé.Režie   byla dobrá a Will Smith   Hancocka, který ničí vše   kolem sebe zahrál výborně.
Hooligans (Green Street Hooligans)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Hooligans
Film , který není jen o   rvačkách a problémech   fotbalových fanoušků, ale   který má děj ,který za   něco stojí. Charlie Hunnam   skvěle zahrál bosse party a   tím zvýšil kvalitu filmu.
Hra (The Game)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.3.2010
Hra
Další skvělý film Davida   Finchera.U filmu jsem se ani   vteřinu nenudil a něvěděl   jsem co se děje až do   konce.Micheal Douglas zahrál   skvěle namyšleného   podnikatele který vypadal že   už nic nepotřebuje.
Chattahoochee
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2010
Chattahoochee
Začátek filmu vypadal velmi   slibně, ale postupem času   zábavnost vyprchala. Na   Garyho Oldmana bych se   vydržel dívat věčnost, ale   postupen času děj ubíral na   váze. I když Mick Jackson   dobře vystihl prostředí   blázince, pořád filmu něco   chybělo.Normálně bych dal   filmu 6b, ale za skvělého   Garyho dávám 8b.
Jádro (The Core)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.2.2010
Jádro
Průměrný katastrofický   film.Příběh byl ve svém   druhu jeden z nejlepších,   ale režie ani herecké   výkony nestály za   nic.Pohodovka na večer když   není na co se dívat.
Jméno růže (Der Name der Rose)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Jméno růže
Jeden z nejlepších filmů   Annauda.Zajmavý příběh o   vyšetřování vražd, na   které musejí přijít Sean   Connery a Christian   Slater.Často se objevují   dobré dramatické scény na   které je pěkny se dívat.Pro   mě to je zatím nejlepší   "krimi" film.
Karcoolka (Hoodwinked)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Karcoolka
Netypicky udělaný film o   známe karkulce.Všechny   příběhy hlavních hrdinů   byli dobře propracované.Sice   posledních pár minut s   králíčkem nebyli   obzvlášť skvělé, ale   předtím jsem se dobře   pobavil.7/10.
Kat (The Punisher)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Kat
Film nebyl ničím   zajmavý.Film o muži co   vystřílí celý gang aby   pomstil vraždu svého   syna.Jediné na co se tam dalo   dívat byl Travolta, který   film tak nějak držel na   nohou.
Kill Bill
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.2.2010
Kill Bill
Od tohoto filmu jsem čekal   mnohonásobně víc.Zbytečně   příliš nereálné   krve.Příběh by se dal   natočit za 10 minut takže   jsem se u filmu ani moc   nezabavil.Co se týče Umy tak   zahrála dobře matku, která   přišla o své dítě a hudba   byla taky velmi dobře   vybraná, ale tyto fakty   pořád nemohou z tohoto filmu   udělat umělecké dílo.
Kokain (Blow)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Kokain
Výborně natočený snímek o   životě jednoho z   nejznámějších dealeru   kokainu.O jeho vzrůstu a   následně rychlému pádu až   na dno.Už podle dvou   hlavních postav v podání   Johnnyho Deppa a Penelope Cruz   jde poznat že film bude za   něco stát.Film si odemě   zaslouží 8b.
Krysař
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.4.2010
Krysař
Obrovské   zklamání...Příběh by se   dal ještě překousnout, ale   kamera a hlavně režie   nestály za nic.Sice by se   dalo vymlouvat na to že to   bylo natočeny jen za 24   hodin, ale záběry, kde se   třepe kamera a dokonce při   přiblížení chvíli hledá   cíl který chce natočit by   tolik řasu navíc nezabraly a   přidalo by to filmu větší   kvalitu.
Leon (Léon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Leon
Úžasný film o malé holce,   která se mstí policajtu, co   vyvraždil její rodinu. Pro   mě je tento film Bessonův   nejlepší film. Obdivuju   Natalii Portman protože už   jako malá něco ukázala a   Gary Oldman tady u mě   zabodoval víc než obvykle.
Modelky na zabití (The Cover Girl Murders)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Modelky na zabití
Nepochopím jak se někomu   tohle může líbit.Naprosto   bez děje a ani jednou jsem se   nezasmal.To byla snad ta   největší sračka co jsem   kdy viděl...
Muž v ohni (Man on Fire)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.2.2010
Muž v ohni
Tomuto filmu nebylo vůbec co   vytknout.Vynikající   příběh o ochránci a   zároveň příteli malé   holky, který se mstí za   její vraždu.Režie Tonyho   Scotta byla jako vždy   skvělá a Danzel Washington   zahrál skvěle   ochránce.Tento film u mě   velice zabodoval.
Osudový dotek 2 (The Butterfly Effect 2)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.3.2010
Osudový dotek 2
Po skvělé jedníčce   přišlo velké   zklamání.Čekal jsem že to   bude aspoň z části tak   dobré jak první díl.Děj   skoro o ničem, nepovedený   závěr a herecké výkony na   úrovni TV filmu.
Otec, syn a milenka (For Richer, for Poorer)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.2.2010
Otec, syn a milenka
Docela slušný příběh o   tom jak se otec vzdá své   firmy a všech svých pěněz   aby donutil syna pracovat.Sice   je celý film téměř   nemožný ,ale myšlenka byla   pěkná.Na TV film to bylo   opravdu dobře natočené.
Pátý element (Le cinquième élément)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2010
5. element
Besson timto filmem dokazal,   ze je nejen vyborny reziser   “malych” evropskych filmu,   ale ze se umi prosadit i v   Hollywoodu.Bruce Willis a   Milla Jovovich zahráli   výborně a když někde Gary   Oldman hraje záporáka můžu   se spolehnout, že film za   něco bude stát.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376381
Obsahů a biografií: 178212
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann