Jeden svět

Komentáře uživatele ELEONORA

ELEONORA

ELEONORA zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 236
...a jitra jsou zde tichá (A zori zděs tichie)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2009
Film jsem shlédla před mnoha   lety. Jsem velice potěšena,   že jsem ho v naší databázi   nyní objevila. Hrůza války,   tentokrát očima žen, které   tvoří jednotku,které velí   muž. Nebezpečí číhá   všude - nemci, miny. Velice   dojemný film, ze kterého   mrazí. Bojím se, že   dnešnímu divákovi, který   nemusí válečné filmy,   tento film, bohužel, již nic   neřekne. Přitom miny ničí   a mrzačí téměř po celém   světě i dnes.
10 důvodů, proč tě nenávidím (10 Things I Hate About You)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2009
Film mne velice zpříjemnil   sobotní večer u televize.   Mne však, více, než role   studentů "dostal"   Larry Miller v roli otce   dospívajících dcer. Hrál   velice přesvědčivě,   přesně, tak jak to v   životě chodí. Bylo to   velice dojemné a krásné.   Julia Stiles teprve   vyzrávala, v Bournech už je   to skvělá herečka, která   má, doufám, před sebou   slibnou karieru. Že jsem   mohla opět sledovat herectví   "temného rytíře",   mne velice potěšilo. Jako   oddychovka s   "hepáčem" velice   příjemné. Doporučuji.
1492: Dobytí ráje (1492: Conquest of Paradise)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Mistr R. Scott, opět zazářil!
Zpracování takovéto   historické události, to   nebylo jistě nic lehkého.   Volba, obsadit do hlavní role   G.D., byla vynikající a já,   když slyším Kolumbus,   vidím prostě jeho! Soundrack   k filmu mohu pouštět stále   dokola. V závěru, kdy padnou   slova, "o něm se bude   mluvit jednou provždy, ale   naše jména padnou pouze v   souvislosti s ním".   Film, který i po šestnácti   letech vřele doporučuji ke   shlédnutí.
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Osudy hlavní dvojice mi   málem vyrvali srdce z těla.   V kině jsem ani nedýchala.   Penn jako vždy   charismatický, osud si s ním   i s jeho partnerkou tedy   dobře pohrál. Chvílemi jsem   měla pocit, že to ani není   film, tak skutečný příběh   to pro mne byl.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Král Leonidas
je postava s takovým   charismem, alespoň pro mne,   důchodkyni, že se to jen tak   nevidí. Jak jsem četla, tak   i průprava aktérů na tento   film nebyla nikterak lehká.   Provedení filmu, záběry   prolínající se se scénami   z komiksu mi připomínala   chvílemi Sin City. Děj filmu   je strhující. A že krev   stříkala? Je i v komiksu! A   také není pravá...
Americký gangster (The American Gangster)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Tedy, to bylo něco,
člověku se nechce ani   věřit, že to takhle v   Americe chodí! Drogy v   rakvích mrtvých vojáků!   Hlavní aktéři filmu,   natočeného dle skutečné   události ještě prý žijí.   Oba jejich představitelé   spolu s dalšími (třeba   matka a sourozenci hlavního   hrdiny) skvělí! Ale až se   mi nezdálo, jak bylo zlo   potrestáno. Tak to přeci   nechodí! Korupce policie je   celosvětový fenomén, ach   jo.
Amores perros – Láska je kurva (Amores perros)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2008
Toto je film,
u kterého jsem si přála,   aby ještě dlouho trval, ale   na druhé straně jsem si   přála, aby už skončil.   Tolik zvratů a propletenců.   Film považuji za jeden z   nejvydařenějších, co jsem   kdy viděla. I dnes, po   letech, se mi jeho děj   vrací. Díky TV jsem jej   mohla znovu spatřit. I   tentokráte jsem zápasila s   tím, že od televize uteču,   ale závěr je tak   strhující, že jsem opět   setrvala do konce. Nelituji!!!
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2009
Film je film, kniha je kniha,
tím se řídím já. Je jen a   jen na tvůrcích filmu, jak s   předlohou naloží. Knihu   jsem nečetla. Spíše si   knihu přečtu až po   shlédnutí filmu a již si   mohu postavy živě vybavit.   Mně osobně se tento film   líbil více, než Šifra,   skvělá hudba Zimmera celý   film perfektně podbarvuje.   Tak, jak jsme si mohli   "prolétnout" Řím   a shlédnout tolik památek a   míst, pro normálního   smrtelníka jinak nemožné,   již to stálo za to. To jsou   jen druhořadé momenty,   které mi byly příjemné.   Děj mně vtáhl, napětím se   zde nešetří. Po 140   minutách jsem šla z kina   spokojená. Herecké výkony   Hankse, McGregora, Skarsgarda,   Stahla i paní Zurer skvělé.   Rozuzlení mne tedy zvlášť   dech nevyrazilo, něco   takového se dalo   předpokládat, protože   postava Richtra byla nápadně   strohá a svým způsobem   nesympatická. Já však   tohoto herce od "Prolomit   vlny" vidím na plátně   vždy moc ráda. Čtu děsivé   recenze, ale ani zčásti se s   nimi neztotožňuji. Film   opravdu stojí za shlédnutí.
Anglický pacient (The English Patient)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2008
V nějaké anketě jsem četla
přehled nejerotičtějších   scén z historie filmu. Scéna   z tohoto filmu tam byla na   čelném místě. Vůbec se   tomu nedivím, protože to, co   předvedla tato dvojice bylo   ještě skutečnější, než   by mohla být skutečnost.   Pobrečela jsem si v kině   nádherně a brečela jsem, i   když jsem film viděla znovu.   A to se mi jen tak   nestává... Děkuji všem   tvůrcům. Film vřele   doporučuji.
Apollo 13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Hanks, Bacon, výborní,
ale mně nejvíce uchvátil   výkon Eda Harise. V této   roli byl bez jakýchkoliv   banalit ústřední postavou   kosmického řídícího   centra, celou akci řídil s   ledovým klidem, bylo na něm   patrné, že je to   profesionál. Film jsem nyní   i při jeho několikáté   reprýze v TV opět s chutí   shlédla, scény u TV u   některých rodin mne tedy   nebraly, to je ale u   amerických filmů skoro   vždy, ale jakmile se kamera   vrátila do řídícího   centra, byla jsem uchvácena.
Asterix a Olympijské hry (Astérix aux jeux Olympiques)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.6.2010
Film jsem shlédla včera   podruhé. Lépe jsem vnímala   i maličkosti, úžasně jsem   se pobavila. Dialogy mezi   Césarem (jeho mimika mně   znovu a znovu rozchechtávala)   a Brutem, chvílemi v mých   očích zastiňovaly výkony   hlavních postav. Velice   zdařilý dabing, ale to je u   nás celkem běžné. Film na   sobotní večer....
Ať žijí rytíři
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.10.2009
TO JSEM SI NABĚHLA!
Špatně jsem sledovala   upoutávky a domnívala jsem   se, že půjde o podobný děj   jako u filmu Jménem krále.   Nic mne v tomto dílku   nezaujalo. Téměř žádná   hudba, dětem nebylo chvílemi   dobře rozumět. Nejstarší   syn Petr byl pro mne velkou   záhadou. Kolik že mu bylo   let? 15, 20, 18... Můj   15tiletý vnuk již mutuje :-)   A kolik bylo jeho vyvolené?   Nesedělo mi to. Čím více   se padouch v podání Pavla   Kříže šklebil, tím byl   pro mne trapnější. Stále a   stále vyjížděl v čele   své armády z lesa. Jeho   vojsko se množilo jako   švábi. Když bodl - omylem -   jednoho ze svých pochopů,   vypadalo to, že ten zemře.   Vrazil do něj meč. Ten však   měl v další scéně pouze   převázanou nohu. Líbila se   mi snad jen jedna ze   závěrečných scén, kdy   přijela královna. I ona   však mluvila nějak   nepřirozeně. Pro mne to   nebyla ani pohádka, ani   komedie, dobrodružná již   vůbec ne. Nebyla to prostě   moje parketa. Já bych tento   film nedoporučila. Snad   někdy v neděli v TV po   obědě....
Atlas mraků (Cloud Atlas)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.11.2012
Přesně cítím totéž, co   je napsáno v předchozích   komentářích. Nadšení,   ulehala jsem s myšlenkami na   film a opět se s nimi   probouzela. Vůbec nechápu,   že někdo umí příběh tak   dokonale skloubit, aby vše do   sebe zapadalo, závěr až   mrazivý. Vize budoucnosti je   zde dosti pochmurná.... Vždy   tvrdím, že film je film a   kniha je kniha. Nesrovnávám.   Ráda shlédnu film a poté   čtu knihu - postavy si již   představím. Film je "na   motivy". Všem prátelům   dobrého filmu tento film   vřele doporučuji.
Austrálie (Australia)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Tu jednu hvězdičku ubírám za to,
že mi trošku vadil hepáč   na konci. Zlo opět   potrestáno. Samozřejmě v to   doufáte a strach vás v kině   zcela ochromí. Jinak film,   zvláště pro ženskou část   publika, vřele doporučuji.   Nádhernej HONÁK (X-man),   mistrovský herecký výkon   "karamela", drsná   příroda, tak nádherná,   Sarah okouzlující. Opět   hrůzy války, o kterých jsem   doposud ani nevěděla.   Přehlídka zlých paniček,   které se tak zřejmě v   britských koloniích chovaly.   Tento film mi chvílemi   připomínal film Sever proti   Jihu, když si nádherný   Honák lil na své dokonalé   tělo vodu, vybavila se mi   zase scéna ze Vzpomínek na   Afriku - mytí vlasů, i   koupel v Anglickém   pacientovi. Jsou to často   nejkrásnější a nejvíce   sexy scény z filmů, i když   jen tak jakoby mimoděk. Již   se těším, jak film shlédnu   znovu. Doporučuji učinit   totéž. Ještě dodatek.   Trošku mi vadí, že postava   Nullaha, která pro mne byla   opravdu jednou z hlavních,   není uvedena mezi předními   představiteli. Výkon tohoto   chlapce byl nádherný,   skvělý.
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.2.2010
patřím k těm nenáročnějším
divačkám. Filmu nedovedu   vytknout prostě nic.   Nádherná Pandora, efekty pro   mne nepochopitelné. Že   amíci v čele se zjizveným   velitelem nezvítězí, a   proč by měli? Pěkně je zde   opět ukázáno, že žoldáci   mají naprosto vymyté mozky.   Moc se mi líbila Sigourney   Weaver, role jí opět padla   jako ulitá. Český dabing   též vydařený. Perfektní   hudba. Když padal strom,   chtělo se mi brečet. Že se   na záchraně planety,   jestliže jsem správně   počítala podíleli i   čtyřnozí i šestinozí   "obyvatelé", na to   se mi opravdu dobře koukalo.   Kdo má opravdu rád sci-fi,   přijde si na své. O filmu   toho bylo již tolik napsáno,   že jej snad není ani třeba   doporučovat ke shlédnutí.
Babovřesky
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.3.2013
ŽABOSKŘEKY
Co se mi líbilo moc, tak to   je naše překrásná česká   krajina. Též záběry na   kostelíček s lípami. Na   film jsem šla hlavně kvůli   hercům. Většinu jich mám   ráda. Vadila mi pasáž s   Lucií Bílou, tu bych tam   vůbec nemusela a stále jsem   se bála, že se vrátí i s   Tygrem.... Je to film, o   kterém již druhý den   nevíte, že jste na něm   byli. Ale jo, zasmála jsem   se. Líbily se mi dvě   hlášky:...hodinky, kolo,   kopřivy. A hláška ... ten   do dneška koktá a druhej se   posral... Přirovnávat tento   film k Slunce, seno... opravdu   nelze. Paní Synková se   snažila, ale na Helenku   Růžičkovou nikdo nemá a   nikdy mít nebude!!!
Bathory
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.3.2008
Již jsem zde psala komentář,
ve kterém jsem se tehdy   tázala, jak lze hodnotit   film, který ještě neměl   premieru. Záměrně jsem   prodlužovala shlédnutí   tohoto filmu, i když jindy   letím do kina hned na   premiéru. Ale dnes jsem již   nevydržela a na film se   vypravila. Čím horší   recenze, tím lepší film.   To, bohužel, platí i o tomto   skvělém filmu. Hereckými   výkony počínaje, výbornou   kamerou, nádhernou hudbou,   vším jsem byla unešena.   Panu Jakubiskovi je   vytýkáno, že se nedržel   historických faktů. JAKÝCH?   A netočil přeci podle knihy,   ale FILM!!! Kniha je kniha,   film je film! To platilo,   platí a bude platit. Bitevní   scény a krev samotná jsou ve   filmu skutečně věrohodné.   Myslím si, že každý herec,   který se v tomto filmu byť v   sebemenší roli objevil, to   může považovat za čest.   Nevím opravdu, co zvláště   český divák masírovaný   seriály s dějem tak   přiblblým, že žasnu, že   na to někdo vůbec kouká, co   český divák tomuto filmu   vytýká. Též jsem četla,   jak pánové Polívka a Mádl   jsou ve filmu trapní.   Nabízí se srovnání s   filmem Jméno růže, že?   Tedy, množství vynálezů   bylo až dosti   nepravděpodobné, ale tito   mniši byli velice vzdělaní.   Smekám před celým týmem,   který na filmu pracoval.   Těším se na další   shlédnutí a totéž   doporučuji všem filmovým   fanouškům.
Bídníci (Les Misérables)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Někde jsem vyčetla,
že je to nejčastěji   zpracovaný román v historii   filmu. Vůbec se tomu   nedivím. Též jsem shlédla   veleúspěšný muzikál v   Pyramidě. I ten mně   uchvátil nejen dějem, ale i   překrásnými melodiemi. Ale,   i po dalších filmových   verzích, kde "Žána   Valžána" hráli moji   oblíbení herci, nic se   nevyrovná hereckému umění   pana Gabina. Závěr filmu   jsem, stejně jako tisíce   žen po celém světě,   proplakala. Filmu nevím, co   bych vytkla.
Bídníci (Les Misérables)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.1.2013
Bídníci - to je věčné   téma. Román jsem kdysi   přečetla jedním dechem.   Filmových zpracování jsem   viděla též řadu. Když   dorazil muzikál do Prahy,   shlédla jsem jej v   "pyramidě" hned   dvakrát. Kamarádka mi   nahrála hudbu z muzikálu a   "hlava mazaná" se   moc líbila i mým synkům.   Film mi doslova vyrazil dech.   Tím, že hudbu tak dobře   znám, chvílemi jsem ani   nesledovala titulku a o to   více si dopřávala požitek   z hereckých výkonů. Nemám   nic, co bych filmu vytkla.   Obsazení skvělé, herecké   výkony velkolepé. Film   vřele doporučuji. Ještě   dodatek: v sále kina jsme   byly téměř samé ženy :-))
Billy Elliot
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2008
Film, který mne uchvátil, a který
jsem schopna sledovat   kdykoliv, kdekoliv. Jsou dvě   dětské role, které mne tedy   opravdu dostaly. Tato a   chlapec ve filmu Říše   slunce. Zde ale nejde o   záchranu života, ale o   prosazení svého talentu,   svého ideálu. Je to   nádherný film, plný   vynikajících hereckých   výkonů. Nad všemi však   převyšuje Billy. Při   závěru jsem si skutečně   oddechla, uronila samozřejmě   i nějakou tu slzu. Nejednalo   se o veselohru, či komedii,   jako u filmu Do naha, který   se mi s tímto filmem   trošičku přibližuje.   Děkuji tvůrcům za oba a   peláším na komentář k   druhému, právě nadhozenému   filmu.
Casablanca
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2008
Dámy, řekněme si to na rovinu, že
i po tolika letech je Bogart   nádherný muž. Paní   Bergmanová je tak skvělá   herečka, že nemusí ani   mluvit. Myslím, že herečka   takových kvalit dnes není,   alespoň já o takové nevím.   Film, i když je natočen   téměř v jednom domě, je   tak působivý a tak vystihuje   atmosféru té doby, lidské   osudy, zoufalství, vše se   zde nalezne. Znovu jsem s   chutí shlédla. Děkuji všem   aktérům a tvůrcům, že   toto klasické dílo vzniklo.   Vracím se ještě doupravit   můj komentář. Postava   Čecha Victora Lásszló se mi   zdála dosti prkenná, ale   když jsem si nyní přečetla   hercovo celé jméno, docela   mne to pobavilo (tedy v   dobrém slova smyslu) :-)
Casino
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2008
Co říci po shlédnutí tak skvělého filmu,
taková čtveřice   neuvěřitelně dobrých   herců nám předvedla   koncert. Tvrdá realita této   branže, tedy nemyslím nyní   hereckou, ale podnikání v   Casinu, já bych se tedy bála   po shlédnutí filmu tam i   vstoupit. Je to zcela jiný,   krutý svět.
Casino Royale
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2008
23.11.2008 mi nainstalovali Novu Cinemu.
Hned při prvním spuštění   jsem zaslechla upoutávku na   tento film. Chystám se na   Quantum of Solace, tak si   říkám, bude příjemné   vklouznout znovu do děje. Jen   mne udivilo, proč Woody Alen?   Tedy to, co jsem sledovala   přes dvě hodiny mi přímo   vyrazilo dech! Snad všichni   herci, které miluju si   nenechali ujít příležitost   v této perfektní veselohře   si zahrát. David Niven, to je   kapitola sama pro sebe. Ten   prostě zahrát špatně   NEUMÍ. Strašně mně   pobavila i nepatrná role   Belmonda v roli legionáře se   slovníkem v ruce. Ti   paragáni na konci - no, to   byla tedy komedie, která se   dá s novou verzí CR lehce   rovnat. Obě verze této   klasiky vřele doporučuji. Je   mezi nimi pouhých 40 let!
Cena za něžnost (Terms of Endearment)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.4.2008
Film jsem poprvé viděla
někde v Maďarsku v   původním znění s   maďarskými titulky. A byla   jsem tehdy ráda. Děj jsem si   víceméně domýšlela, ale   moc jsem se bála, jak to   skončí, že to nebude   hepiend, bylo jasné. Když   přišel film do našich kin,   shlédla jsem ho v nově   otevřeném kině U Hradeb v   Hradební ulici u   Malostranského náměstí v   Praze. Už to, že si kino   pamatuji je známkou toho, jak   mne film tehdy nadchl. Hlavní   dvojice, to byl koncert pro   oči. Od té doby jsem   Nicholsna viděla snad ve   všech filmech. Závěr byl   úžasný. Film, domnívám   se, předběhl dobu,   zvláště u nás, kde   hovořit o tak děsivé   nemoci, bylo naprosto tabu. I   po letech tento film   doporučuji shlédnout.
Cesta (The Road)
 
Přidáno: 23.1.2011
Tedy, já jsem film ještě   neviděla, takže komentář   samozřejmě upravím po   shlédnutí. Chtěla bych jen   doporučit těm, kterým se   toto téma líbilo, že jsem   vyslechla audio kazetu   namluvenou panem Ornestem.   Napětí, zda přeci jen   neprocitnou, zda se něco   stane a obrátí se to k   lepšímu. Jsem zvědavá, zda   film bude tak dobrý, jako   toto zpracování...
Crash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.4.2008
Film, který
mne nenadchl, a také jak by   mohl? Z filmu mne mrazilo a z   kina jsem šla úplně   rozladěná. A co tento film   sledoval? No, splnil přesně   účel, kte kterému byl   natočen. Ukázal nám, jak   jsou lidé různorodí, že ne   každý má potřebu   provozovat jen klasický sex,   že potřebuje něco navíc.
Cukrárna
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.1.2011
České seriály nesleduji,   nerozumím jim, ale na tento   jsem se dívala na 3 díly.   První mne zaujal hlavně   kvůli obsazení, v dalším   jsem viděla bezdomovce při   svíčkách a hle co se z nich   včera v xtém dílu   vyklubalo. Hlavně kuchtík,   ten měl ručičky dozadu a   hle, jaký je z něj pracant.   Že to nechal dojít tak   daleko, divné... V životě   to je asi hodně jinak. Mám   ráda paní Žilkovou, ale že   by její tatínek byl takový   debil, že by zeťáka   naprášil tímto způsobem,   jak to předvedl při jakoby   podřeknutí, zdá se mi býti   nepravděpodobné. No, a její   manžel se svou šéfkou, že   by ženská takhle dolézala,   mám v tom zmatek.   "Posádka" kuchyně,   stále vykukují, pozorují,   nevím. Ani paní   Konvalinková, i když té   její role sedí, mne   neuchvátila. V lázních jsem   byla několikrát... Chápu,   že ženská v jejích letech   nechce být sama. No,   uvidíme, co se z toho   vyklube. Fakt je, že nejsem   osoba vhodná k nějakému   většímu komentování,   viděla jsem opravdu jen tři   díly. Mně stačilo, čekala   jsem mnohem více, rozjezd   naznačoval, alespoň z mého   pohledu, že by mohlo jít o   lepší dílko. Ale paní   Žilkové role sedí a přeji   jí, aby cukrárna   prosperovala. Pro mne ztráta   času....
Cyrano z Bergeraku (Cyrano de Bergerac)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Nemusel by ani mluvit,
i když tím, jak hovoří,   uchvacuje prý nejvíce. Pro   mne bylo svátkem vidět mého   nejoblíbenějšího herce v   takovéto roli. Pro mne hrál   očima. Jeho pohled, ve   kterém bylo tolik smutku, to   nikdo jiný nezahraje.   Domnívám se, že je to jedna   z nej.... rolí tohoto   miláčka snad všech žen na   zeměkouli. Jdu okomentovat   Zelenou kartu a ještě asi   padesát dalších. Není   filmu, ve kterém by Depardie   nezazářil.
Červený a černý (Le Rouge et le noir)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.4.2008
Na to, abych vytvořila životopis
tohoto herce bych měla   dostatek podkladů, ale   zaslouží si, aby jeho   krátký život popsal někdo,   kdo není takový amatér jako   já. Julien Sorel, to je   postava, která svou   vášnivostí, vřelostí   citů, nemá snad v   kinematografii obdobu. Jeho   láska je tak čistá, že je   až neskutečná. Letím hned   odtud na další filmy s   tímto skvostným hercem. Tím   nechci urazit další aktéry   této skvělé podívané.   Škoda, že takovéto filmy se   již netočí, respektive že   doba se natolik změnila, že   mým synům, natož vnukovi   jsou již téměř k   smíchu...
Červený drak (Red Dragon)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2008
Výborná knižní předloha,
jejíž filmové zpracování   jí vůbec nezastínilo.   Slepá dívka zazářila ve   "vlnách", opět   jsem ji moc ráda viděla   hrát. Tím, že jsem z knihy   věděla, jak to dopadne jsem   se ještě více zaměřila na   herce. Perfektní film, s   Mlčením jehňátek, dle   mého názoru, zcela   srovnatelný.

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Pyl zlatého kapradí

12:00 - 12:25

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

7 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10