Duben

Komentáře uživatele sokeres777

sokeres777

sokeres777 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martin Boček

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 138
Americký táta (American Dad!)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.4.2019
Vtipný dvojník   Griffinových, s ničím extra   novým nepřichází, ale i   tak má tendenci u diváka   vzbudit dojem obrovské obliby   a dokáže ho opravdu upoutat.   Příjemný kreslený seriál   s perfektně odměřenou   dávkou humoru.
Ant-Man
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2019
Malý pidižvýk
Nový přírůstek do rodiny   Marvel Comics Universe,   tentokrát to je takový malý   pidižvýk. Ant Man se   zpočátku jevil, jako   průměrný hrdina, který se   pouze dokáže zmenšovat.   Mýlil jsem se a film mě   neskutečně překvapil   strhující podívanou s   hrdinou, který vlastně ani   nechce úplně být   superhrdina, ale nemá moc   jinou možnost. Zkrátka   zlodějíček si odpykává   trest za to že vlezl kam   neměl. Skvělá podívaná.
Ant-Man a Wasp (Ant-Man and the Wasp)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2019
Povedený sequel
Skvělé pokračování pro   nás nachystalo nového   hrdinu, respektive hrdinku.   Akční scény plné efektů   ale stále vypadají dobře.   Nechybí ani trochu toho   humoru. Druhý díl Ant-Mana   se povedl a já mu nemám moc   co vytknout.
Auta (Cars)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.3.2019
Nádherná pohádka, která ve   své době pohla celým   světem. Pamatuji si, když   jsem na ni byl jako malý v   kině. Od té doby zájem o   tuto pohádku nijak neklesá.   Pořád je skvělá a vždycky   bude.
Avengers (Marvel’s The Avengers)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.4.2019
Příjemné představení týmu Avengers
Skvělý start filmové série   Avengers, která dobyla svět.   První díl Avengers nás   příjemně uvedl do děje,   představil nám Black Widow a   Hawkeye, a naservíroval nám   děj, který zkrátka   neurazí. Svůj úkol snímek   splnil, ale nic víc se o něm   moc říct nedá. 7/10
Avengers: Age of Ultron (The Avengers: Age of Ultron)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.4.2019
O něco lepší než jednička
Skvělé pokračování   Avengers, které je dle mého   názoru lepší než první   díl. Děj je o hodně   přehlednější a   záživnější, hrdinové se   chovají mnohem   uvěřitelněji a samotný   závěr utváří svou délkou   hlavní část filmu.   Působivá podívaná.
Avengers: Endgame
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2019
Čekal jsem něco víc...
Čekal jsem lepší   zakončení moji oblíbené   ságy. To nic ale nemění na   tom, že je to úžasný film.   Povinnost pro všechny   fanoušky a nejen pro ně.   Můj nejoblíbenější díl   ale pořád zůstává   Avengers: Infinity War. Film   ale doporučit rozhodně   můžu. 8/10
Avengers: Infinity War
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.3.2019
Všechno má svůj konec
Všechny Marvelovské hrdiny   tvůrci nacpali do jednoho   filmu a začli je postupně   zabíjet. Thor má novou   sekeru, Captain America je   líný kupovat holící   strojek, Spider-Man je stále   vlezdoprdelka, ale koneckonců   tohle dělá tyto hrdiny   právě tím čím jsou. Mě   se tento díl zatím líbil   možná nejvíce z celé   série. Musíme se všichni   smířit s tím že všechno   má svůj konec a u téhle   série je už nezvratný. I   tak ale hodnotím 10/10.
Baby Driver
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.3.2019
Příjemný akčňák
Neobvyklý akční film s   příjemnou atmosférou.   Akční scény jsou skvělé,   hudba také, nemám co   vytknout. Hodně originální   téma.
Bitevní loď (Battleship)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.6.2019
Průměrný film a Rihanna
Průměrný válečný sci-fi   film, který mě táhnul   hlavně kvůli svému   obsazení - respektive   Rihanně. Dočkal jsem se   obyčejného filmu s ničím   novým a film jsem skouknul v   podstatě s "poker   facem". Nebyl nudný, ale   ani nijak extra zábavný.   Zkrátka se moc nedá popsat   jinak než průměrný.
Black Panther
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.3.2019
Nic nového
Upřímně nevím proč si   tento film vydobyl takovou   slávu, ale asi to bude tím   že hlavní představitelé   jsou afroameričani.   Upřímně mě tento film   nenadchnul ničím novým,   příběh byl průměrný,   efekty zase o kousek lepší   než v předešlých   marvelovkách. Black Panther   jako samotný superhrdina je   ale skvělým přírůstkem do   rodiny Marvel Comics Universe.   Žádná velká sláva to ale   není.
BlacKkKlansman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.3.2019
Velmi zajímavá podívaná
Pohodová krimi-komedie,   která otevřené rozebírá   kontroverzní témata jako je   holocaust, ideu o nadvládě   "čisté" bílé   rasy atd.
Velmi silný   konec.
Bohemian Rhapsody
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2019
Fenomenálně veleúspěšný film
Film, který pohnul celým   světem a u nás ho v kině   dávají ještě teď (duben   2019). Nakonec se mi zdá, že   se film hodně přeceňuje,   ale i kdyby, tak si to tento   film rozhodně zaslouží.   Neskutečně zpracovaný   příběh Freddieho Mercuryho   a Queenů, který   dechberoucně mapuje všechny   zásadní chvíle Freddieho   života. Já jako divák, jsem   zůstal upoután po celou dobu   filmu. Nejpůsobivější ze   všeho je samotné finále,   charitativní koncert ve   Wembley, ten mě úplně   sesadil ze židle. Rozhodně   doporučuji všem, i těm,   kteří Queenům moc   neholdujou. Za mě film roku   2018!
Božský Bruce (Bruce Almighty)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Moje oblíbená komedie s   jedinečným komikem Jimem   Carreym. Doporučuji   každému! Skvělý humor,   výborné zahrané role, no   zkrátka stojí za   shlédnutí.
Brooklyn 99 (Brooklyn Nine-Nine)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Humorná detektivka
Seriál, který mě velmi   příjemně překvapil svojí   kvalitou. Skvělý smysl pro   humor. Hlavní hrdinové jsou   velmi sympatičtí. Já   osobně jsem se u seriálu   velmi pobavil. Rozhodně   doporučuji.
Buchty a klobásy (Sausage Party)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2019
Výborně podaná animovaná   parodie (rozhodně jen pro   dospělé), která zrcadluje   lidské vlastnosti na jídle a   ostatních věcech, které   najdeme v supermarketu.   Rozhodně jsme se u snímku   pobavil. Podíval bych se na   něj určitě znovu, ale sám   bych se bál někomu, o kom   toho moc nevím, doporučit   tento film. Jinak skvělá   podívaná.
Captain America: Občanská válka (Captain America: Civil War)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2019
První půlku filmu se skvěle   vyladěné akční scény   střídají s nudnými   chvilkami, které když jsem   nakonec přetrpěl, odměnilo   mě to bezchybným zbytkem   filmu. Nakonec se z toho   vyklubal dojemný a velmi   napínavý snímek, navíc   akční scény jsou udělaný   naprosto luxusně.
Captain Marvel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.3.2019
Lepší než jsem předpokládal
Skvělé vizuální efekty,   úžasný příběh a   dokonalé hlášky. Akční   scény také skvělé, ale to   úplně nejlepší na tomto   filmu je samotný Nick Fury a   jeho "hodná   číča".
Constantine
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2019
Vymítač démonů v nesnázích
Velmi zvláštní pochmurný   thriller. Keanu Reeves se na   hlavní roli Johna Constantina   neuvěřitelně hodí, a jeho   herecký výkon zde také   neselhal. Film je ze začátku   dost nepřehledný, ale   postupem času mě nakonec   vtáhnul do děje, který je   záhadný a tajemně podaný,   ale stále by to mohlo být   lepší. Musím pochválit   skvělé vizuální efekty,   které byly na svou dobu velmi   kvalitní. Celý film bych   popsal jako hororovou   komiksovou jednohubku, která   ale asi nikoho nijak neurazí.
Creed II
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2019
Lepší než jednička
Creed se zpočátku jevil jako   slušný nástupce filmové   série s Rockym, ale druhý   díl rozhodně předčil má   očekávání a vychrlil na   mne jen to nejlepší. Dvojka   je kupodivu rozhodně lepší   než jednička, ale nemůžu   se přestat strachovat o to,   co mě čeká u třetího   dílu, pokud nějaký teda   bude. Samotná série s Rockym   patří mezi mé srdcovky a   Creed skvěle navazuje, ale   nemůže to přeci trvat do   nekonečna. Každopádně   tenhle díl mě opravdu   dostal. 9/10
Černé zrcadlo (Black Mirror)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.4.2019
"Zrcadlo" lidských vlastností
Jediné, co bych tomuto   seriálu vytknul je, že má   moc málo dílů. Úžasný   psychologický seriál, jež   rozebírá témata lidských   vlastností a zlozvyků na   vyšší úrovni, tudíž se   většina příběhů   odehrává v budoucnosti, aby   dal seriál svým příběhům   efekt "když v tomhle   budete pokračovat, tak se za   pár let může stát   tohle".
Líbí se   mi velmi autentický název   seriálu - "černé   zrcadlo" - nebo-li   seriál, který nastavuje   zrcadlo dnešní společnosti.   Rozhodně bych doporučil   úplně každému, každý si   přijde na své.
Další hroznej pátek (Friday After Next)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Nejhorší díl
Třetí díl   "Pátku", který   totálně zavrhnul celou   sérii. Za shlédnutí   rozhodně nestojí, ale pokud   jste zvědaví, jaká blbost z   toho nakonec vznikla,   přesvědčte se samy.   Nejslabší díl.
Deadpool 2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2019
Povedené pokračování
Bál jsem se, že by dvojka   mohla být o dost horší než   jednička. Nakonec jsem byl   velmi příjemně překvapen.   Myslím, že jednička a   dvojka jsou na stejné úrovni   co se týče kvality. Skvělý   film.
Deuce Bigalow: Dobrej striptér (Deuce Bigalow: Male Gigolo)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Rybko, Rybko, Rybičko...
Další klasická komedie s   Robem Schneiderem. Skvělý   humor, když jsem film viděl   poprvé, tak jsem se opravdu   hodně nasmál. Rozhodně bych   doporučoval snímek   shlédnout aspoň jednou.
Dexter
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2019
Krevní expert/sériový vrah
Seriál o sériovém vrahovi,   který v noci vraždí a ve   dne pracuje jako krevní   expert u policie v Miami. Za   mě je tento seriál jedna z   nejlepších kriminálek už   jenom díky tomu, že se   seriál nesoustředí jen na   samotné případy, ale i   dokonale mapuje Dexterův   život a co se děje uvnitř   jeho mysli. Každá série má   něco do sebe, takže nuda   nikdy moc nenastávala, za   což jsem moc rád, protože u   hodně seriálu tahle   "nuda" nastává   většinou u prvních pár   dílů, než si divák zvykne,   ale u Dextera toto zkrátka   neproběhlo, bavil jsem se od   samotného začátku až do   samotného konce. Některé   situace mi ale připadají   trochu vypjaté a nereálné,   to se dá ale tvůrcům   odpustit. Za co jsem velmi   rád, je že jsem, díky bohu,   v seriálu nenašel téměř   žádné klišé, což je dnes   vcelku rarita. Celkově   seriál působí úžasně   hlavně jedinečnou   atmosférou, jedinečným   tématem a jedinečným   hlavním hrdinou, kterého si   zkrátka zamilujete.
Divoké vlny (Surf's Up)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Průměrná pohádka s   občasnými humornými   scénami. Originalita ale   rozhodně nechybí a proto   hodnotím 6/10.
Doktor Strange (Doctor Strange)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.4.2019
Čaroděj od Marvelu
Marvel nám do své ságy   přinesl úžasný nový   přírůstek. Stephen Strange,   alias Doctor Strange, vypadá   jako typický arogantní   vzděláný týpek, ale po   vážně nehodě spadne na   úplné dno a pomocí   mystických věd se v jednom   chrámu v Tibetu naučí své   tělo ovládat a pomocí   jakéhosi vzácného kamenu   (který má větší význam,   než mohl kdokoliv z nás   čekat) získá   neuvěřitelné schopnosti,   právě z hlediska již   zmiňované mystiky a magie.   Rozhodně stojí za   shlédnutí a dokonce bych   snímek doporučil i těm,   kterým žánr sci-fi nic moc   neříká. Naprostý skvost!
František je děvkař
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.4.2019
Další česká "komedie"
Stupidní suchý propadák bez   jakékoliv známky humoru.   Další trapná česká   "komedie", kde se   prostě nic neděje. Hrozný   odpad.
Futurama
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Polib mi můj naleštěnej zadek!
Kdo by neznal futuramu!   Přihlouplý prosťáček Fry,   sebevědomá kyklopka Leela,   alkoholický robot Bender,   korumpující byrokrat Hermes,   osamělý krab Zoidberg a   senilní Profesor Farnsworth.   Tenhle seriál jsem celý   viděl několikrát už od   mala, ale nemůžu si pomoct,   není to až tak skvělý, aby   mé hodnocení stouplo nad   7/10. Každopádně zůstane   navždy v mém srdci.
Griffinovi (Family Guy)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2019
Skvělý animovaný seriál   pro dospělé, který   výborně paroduje lidské   povahy, předsudky a návyky.   Výborný černý humor a   sarkasmus na úrovni. Podle   mě velmi nedoceněný   seriál.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190497
Osobností: 697745
Fotografií: 763785
Plakátů: 376364
Obsahů a biografií: 178200
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10

Tomorrow (1972)

Tomorrow
Citlivě napsaný scénář   podle skvělé literární   předlohy Williama Faulknera,   výborně vybrané exteriéry,   precizně vedená kamera a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Čaroděj ze země Oz (1939)

Čaroděj ze země Oz
Skoukl jsem ze zvědavosti,   protože je tento snímek   často zmiňován jako   legendární počin. No na   jednu stranu hrozná   ptákovina, na druhou mě to   celkem chytlo a bavilo:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Lucy (2014) [2k digital]

Lucy
Koukatelné akční sci-fi.   Člověk o tom nesmí moc   přemýšlet a pak je to   rychle plynoucí sci-fi   příběh.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Patnácté léto (1994) [TV film]

Patnácté léto
Tak já mám asi zcela jiné   představy o humoru   všeobecně. A o komediích   také. Zde se hodinu a něco   koukáme na hádky a řev. To   je vše. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10