Jeden svět

PROFIL UŽIVATELE: enejčel

enejčel

enejčel zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

 

Popis
Nerozepíšu celý svůj život, ale jen mé filmové a ostatní zájmy.
O filmy jsem měl zájem už odmala, respektivě od tří let, kdy jsem shlédl film Jurský park. Ten ve mě probudil toho "filmového ducha", který přetrvává dodnes a bude přetrvávat celý život. Filmy jsou pro mě něco, jako teplá večeře, poněvadž se pez nich neobejdu. Níže uvedené obrázky vám prozradí, které snímky z různých žánrů mám nejradši a proč. Kromě filmařiny miluju také hokej a počítačové hry. Více informací čtěte dole.

Film, který mám ze všech nejradši a považuji ho za nejlepší všech dob!


Jurský park

Film, který mi navždycky změnil život. Film, který navždy změnil filmový svět. Film, který jsem poprvé viděl ve svých třech letech! Tenkrát to byl rok 1997 a táta mě a bráchovi promítl tuto legendu. Snímku jsem se tehdy bál, ale dnes je to můj miláček! Díky tomuto snímku jsem začal mít zájem o dinosaury a navždycky přehodnotil a změnil můj život. Hrál jsem i mnoho her, jenž nesli jméno tohoto filmu a díky tomu mi také nikdy nevypadne z oka. Film od Stevena Spielberga navždy zůstane v mém srdci. Dnes už se o dinosaury samozřejmě nezajímám, ale budu na ně a na tento film vzpomínat vždy v nejlepším. Vždy si budu hlídat své DVD s tímto filmem, protože ten si chci navždycky uchovat. Jurský Park můžu vidět znovu a znovu a pokaždé si to hrozně užiji.

Nejlepší komedie


Utopenec na útěku

Přesně si nepamatuji, kdy jsem tento film viděl prvně, vím však jistě, že je to nejlepší komedie co jsem kdy viděl. Opět jsem byl malý chlapec, když jsem na to poprvé koukal a připadal si, jako ve světě komediích. Opravdu, nejlepší komedie všech dob!

Nejlepší seriál


Pirát Divoký Jack

Fox Kids - pořad mého dětství. Kreslené seriály, jako tento - Pirát Divoký Jack se mi usadil v srdci jako Jurský Park. Humor obsažený v tomto seriálu jsem jinde neviděl. Poprvé jsem seriál, respektivě jednu epizodu z tohoto seriálu viděl zase jako malý. Divoký Jack byla pro mě nejzábavnější postava a je dodnes. Mýval jsem kazetu, ale ta se rozbila, když jsem ji nechal přes týden ve videu. Nyní mám Avi se všemi epizodami a budu si dávat obrovský pozor, aby to nedopadlo, jako s video kazetou. Ikdyž je Divoký Jack kreslený, bude vždycky mým nejoblíbenějším nejlepším seriálem. Naopak jsem i rád, že seriál je takto krásně animovaný. 10/10 navždy! Nemám co jiného říct!

Kontakt na uživatele:

  • Email: rexwarcraft@seznam.cz

  • Mobil: +42


Nejoblíbenější pořady:

Nejoblíbenější herečky:

Nejoblíbenější režiséři:

Oblíbení uživatelé:

  •   Kuvik Kuvik zprava

    Napsat uživateli zprávu

  •   seagal seagal zprava

    Napsat uživateli zprávu

  •   palm18 palm18 zprava

    Napsat uživateli zprávu

  •   Karius Karius zprava

    Napsat uživateli zprávu

  •   Kaaza Kaaza zprava

    Napsat uživateli zprávu

  •   petoseagal petoseagal zprava

    Napsat uživateli zprávu

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10