Jeden svět

Komentáře uživatele sissi

sissi

sissi zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 36
8 MM
 
Přidáno: 16.9.2007
temný film z ještě   temnějšího prostředí.   nicolas cage je   přesvědčivý a čeká na   vás i pár silných momentů.   stojí za vidění.
Americká krása (American Beauty)
 
Přidáno: 26.12.2006
americká krása
Všichni o tomhle filmu   píší, že je skvělý,   výborný, prostě super. Asi   na tom něco bude, když se   stal filmem roku 2000.   Určitě byl dobrý, ale   spíš než samotný film   (který mi osobně přišel   místy nudný) se mi líbil   skvělý výkon Kevina   Spaceyho v hlavní roli.   Myslím si, že kdyby tuto   roli hrál někdo jiný, tak   se film nestane tím, čím   je. Myslím, že celý stojí   jen na jeho hereckém výkonu.   Ale podívejte se a posuďte   to sami.
Billy Elliot
 
Přidáno: 2.10.2007
Už je to hodně dlouho, co   jsem na tomhle filmu byla v   kině, ale pořád si na něj   pamatuju. Určitě stojí za   vidění. A musím souhlasit s   komentářem "ještě že   ho nedělali američani"
Catwoman
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Nemyslela jsem si,že po   všech Batmanech, Robinech   atd. atd. můžou Američani   natočit další zhovadilost.   Spletla jsem se, můžou...A   určitě neni poslední   (bohužel).
Četnické humoresky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Je to klasický český   seriál, vtipný a se   skvělými hereckými výkony   - hlavně Ivan Trojan a   Tomáš Töpfer. A taky   jediný, na který se dá v   současnosti v televizi   dívat.
Ďáblův advokát (The Devil's Advocate)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Film sám o sobě mi přijde   průměrný - no možná   lepší průměr, ale co je na   něm opravdu výborného, je   výkon Al Pacina. Ten je v   roli ďábla naprosto   skvělý. Asi jsem trochu   ovlivněná tím, že je to   můj nejoblíbenější herec   vůbec, ale takhle si asi   představuju ďábla:-)
Dawsonův svět (Dawson's Creek)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Osobně mi ten seriál   připadá dost přihlouplej.   Zlatý Beverly Hills - a to   už je co říct:-). Je to o   ničem, nejlepších 10   vteřin tohodle seriálu bylo   ve Scary movie 1. A že by   Holmes podala nějak extra   brilantní hereckej výkon, to   se mi taky nezdá...Věc   vkusu.
Demolition Man
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Vtipná vidina budocnosti se   Sylvestrem a Sandrou Bullock.   Rozhodně pobaví, a i když   je film poměrně starý, tak   neztrácí na originálu.
Dr. T a jeho ženy (Dr. T. and the Women)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Ten film je naprosto o ničem!   A navíc mi připada, že z   ženskejch dělá úplný   slepice, mírně řečeno. U   filmu se ukoušete nudou, fakt   nemá žádnej děj.
Dům z písku a mlhy (The House of Sand and Fog)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.3.2007
skvělé
Film je opravdu výborný, ani   by člověk nevěril, že je   americký:-) Zápletka je   netradiční a dobrá, ale   hlavně Ben Kingsley a   Jennifer Connely podávají   skvělé herecké výkony.
Sice depresivní film, ale   určitě se na něj ráda   podívám znova.
EuroTrip
 
Přidáno: 26.12.2006
eurotrip:)
Jedna z mála povedených   amerických teenagerovských   komedií, u které se opravdu   pobavíte. Dokonce i můj 47   otec se u ní smál. Jen mě   mrzí, že se Američané   opět projevili jako naprostí   blbouni, když Bratislavu   zobrazili jako téměř   neobydlenou zapadlou vesnici,   kdesi v SSSR. To je to   jediné, co mi na celé jinak   povedené komedii, vadí.
Holky to chtěj taky (Mädchen, Mädchen)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Je to sice další uhozenej   teenagerovskej film, ale musim   přiznat, že v pár momentech   jsem se zasmála...
Hostel
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Američani se zas jednou   vyznamenali..Totální   béčko, vůbec nechápu, že   ten film zaštítil   Tarantino.Když pominu, že   film nemá kromě hektolitrů   krve vůbec nic, natož děj,   tak je tam ještě Slovensko   vykreslený jak největší   stoka na světě. A navíc   Slovensko nebylo Slovensko,   ale ČR. Ale to asi všichni   stejně ví...
Chilli, sex a samba (Woman on Top)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Film sám o sobě je dost o   ničem. Je trochu zdlouhavý a   nic zásadního se v něm   neděje. Stojí jenom na tom,   že Penelope Cruz tu vypada   opravdu hezky.
Insomnie (Insomnia)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Všechno, co jsem chtěla   napsat, už napsal(a) kali.4,   takže už jen pro svůj klid   zopakuju, že Al Pacino je   opravdu Pan Herec a i kdyby   měla Hillary Swank třeba 2   hlavy, tak vedle Pacina si   toho nikdo nevšimne.
Klub sráčů (Kevin & Perry Go Large)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Tak tenhle film je jeden   velkej průser. Je nechutný,   nevtipný a ještě tam hrajou   podprůměrní herci (spíš   neherci).
Knight Rider
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Tak před deseti lety to moh   bejt řekněme průměrnej   seriál..Hasselhof je marnej   (to už je lepší v   Pobřežní hlídce, tam má   alespoň hezký tělo) a děj   je taky vždycky dost   marnej..ani to auto to   nezachrání..
Konec světa (End of Days)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Tak neni to žádnej   intelektuální počin, ale na   rovinu-kolik jich Arnie měl?   Mně se vcelku líbil, měl   spád a hlavně tam byl   nejlepší Gabriel Byrne jako   Satan. Na Al Pacina sice   neměl, ale musim říct, že   byl dobrej. A myšlenka, že   za všechno špatné může   Bůh se taky v moc filmech   neobjevuje. Já bych tenhle   film rozhodně   nezatracovala...
Ledové ostří (The Cutting Edge)
 
Přidáno: 5.1.2007
Skvělý film, a stejně   výborný soundtrack. Touto   formou bych chtěla poprosit o   radu, soundtrack sehnat,   protože není zrovna moc   známý. díky
Moulin Rouge
 
Přidáno: 26.12.2006
Moulin Rouge
Film je opravdu výborný, i   když určitě chvilku trvá   zvyknout si na vizuální   stránku filmu. Potvrdilo se,   že Nicol Kidman je nejen   skvělá herečka, ale i   zpěvačka. Osobně nemám   ráda muzikály, ale písně   se v tomto případě velmi   povedly, protože jsou   všechny hodně známé. Film   stojí za to vidět.
Nevěsta na útěku (Runaway Bride)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Až nebude nic v televizi,   filmy na dvd budete mít   všechny zkouknuté a nebudete   mít co dělat, tak si pusťte   tohle. Tady to opravdu   zachraňuje jenom dvojice z   Pretty Woman. A přiznejme si,   ne nijak valně..
Ordinace v růžové zahradě
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Řečeno už snad bylo   všechno, zbývá mi možná   tak přirovnat to k německým   filmům podle Rosamundy   Pilcherové. Stupidní a   ještě stupidnější   dialogy, dost průměrné   herecké výkony. Ale je   dobré vidět alespoň občas   nějaký díl, aby si člověk   udělal obrázek o tom, co je   to brak na televizní   obrazovce...Nejhorší je, že   je to nejsledovanější   seriál. To už v tý TV fakt   asi nic jinýho neni...
Pelíšky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.3.2007
Tento film snad ani není   potřeba komentovat. Pro mě   nejlepší český film. Ten   snad viděla všichni. A   jestli ne, tak to hned   udělejtě. Protože co věta,   to perla a ani nemluvím o   navýsost vtipných a   trefných dialozích.
Pink Floyd: The Wall
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2007
To je prostě neskutečnej   film!!! Seděla jsem u něj   bez hnutí celou dobu a jenom   hltala úžasnou (snad   nejlepší) hudbu, kterou kdy   kdo vůbec udělal a taky   skvělý vizuální   zpracování. To se musí   vidět!
Pomáda 2 (Grease 2)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.9.2007
Hrůza
Je to snad nejhorší   pokračování, co kdy bylo   natočené! Dost slabé   písničky, mizerná   zápletka, celé to působí   tak nějak přeplácaně a   spíš jako parodie na první   díl. Komu se líbila   jednička a dvojku chce přece   jen vidět, tak se hlavně na   nic netěšte, ať nejste   zklamaní...
Pravá blondýnka 2 (Legally Blonde 2: Red, White & Blonde)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Nechci si tu hrát na   intelektuálku, ale tenhle   film je tak neskutečně   nevtipnej, trapnej a   růžovej, že opravdu pobaví   jenom ty blondýnky typu Elle   Woodsové..
Princezna a bojovník (Der Krieger und die Kaiserin / The Princess and the Warrior)
 
Přidáno: 15.12.2006
Film se zvláštním kouzlem a   napjetím, který určitě   stojí za to zhlédnout. Není   to bůhvíjaká akční   podívaná, ale pokud se do   filmu zakoukáte, rozhodně se   nebudete nudit. Výborný byl   výkon herečky Franky Potente   i jejího filmového partnera.   Po Lola běží o život   další skvělý film   režiséra Tykwera
10
zajímalo by mě, co bylo v   tom kufříku:-) jinak poprvý   mi to přišlo blbý, ale čim   víckrát sem se na to   koukala, tim víc se mi to   líbilo
Requiem za sen (Requiem for a Dream)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Málokterej film mě dostane   do takový deprese, jako   tenhle. Proto ubírám ty 2   body:-). Skvěle hraje   samozřejmě Jared Leto a   Jennifer Connelly, ale i   dalším obsazením se tvůrci   trefili. Na tenhle film ale   musí být nálada...
Slečna Drsňák 2: Ještě drsnější (Miss Congeniality 2:Armed and Fabulos)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Po zhlédnutí jedničky jsem   si řikala, že pokračování   snad nenatočí. Omyl.   Natočili, ale to málo, co   bylo vtipné na jedničce, se   ve dvojce ztratilo úplně...
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10