Jeden svět

Komentáře uživatele hledaseniki

hledaseniki

hledaseniki zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Nikol

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 1905
10 důvodů, proč tě nenávidím (10 Things I Hate About You)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.11.2009
10 Things I Hate About You
Vynikající romantická   komedie u které se zaručeně   pobavíte. Já osobně ho   řadím mezi mé   nejoblíbenější filmy,   viděla jsem ho už mnohokrát   a nikdy se dost nenabažím.  
Je zde mnoho mých   oblíbených herců Heath   Ledger, Julia Stiles, Joseph   Gordon-Lewitt, kteří zde   působí jako mladé   hvězdičky, ale ze všech   tří se stali nakonec   kvalitní herci. Samozřejmě   nejlepší postavou z celého   filmu je evidentně tatínek,   kterého hraje Larry Miller.
100% blond (Dirty Love)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Dirty Love
Film, který bych si asi nikdy   nepustila, kdybych na něj   náhodou nenarazila, nejsem   velkým fanouškem Jenny   McCarthy, ale přiznám se   docela mě překvapila jak   umí být vtipná. I když   většina vtipných scének v   tomhle filmu je dosti   nechutná.
Jenny   běhající po krámě a   hledající vložky a mezitím   zaneřádí celý obchod, tak   tahle scéna se stala naprosto   nezapomenutelnou a dokazuje to   i to, že jsem film viděla   cca tak před 4 lety a stále   si tu scénku vybavuji.
Samozřejmě velkou   úspěšnost tenhle film   neměl, ale co na jedno   zkouknutí to je, i když se   jedná o podprůměrnou   komedii.
1001 králíčkova pohádka (Bugs Bunny's 3rd Movie: 1001 Rabbit Tales)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Bugs Bunny's 3rd Movie: 1001 Rabbit Tales
Tuhle pohádku řadím mezi   mé oblíbené a králík Bugs   spolu se svými přáteli se   stali součástí mého   dětství. Tenhle animák jsem   viděla opravdu mnohokrát až   má VHS byla úplně ohraná,   takže bylo zapotřebí si   pořídit DVD, tak se stalo a   já si tenhle film pouštím   do dnes a vždycky bude   patřit k mým   nejoblíbenějším animákům   vůbec.
1001   králíčkova pohádka je pro   mě naprostou klasikou.
11-11-11
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.4.2012
11-11-11
Musím přiznat, že tenhle   flm rozhodně překvapil.   Herecké obsazení není nijak   známé, ale vůbec to   nevadí. Po cca 30 minutách   se začíná něco dít a vše   to působí tak nějak   příjemně/nepříjemně.   Příjemně v tom, že film   netlačí na pilu a nesnaží   se tam obludné stvůry strkat   horem dolem a nepříjemně v   tom, že ta atmosféra je   opravdu vydařená. I když na   jednu stranu jsem byla   zklamaná především tím,   kdy se na scéně začalo   objevovat mnoho démonů a už   to nebylo prostě ono. Jinak   konec je vynikající.
127 hodin (127 Hours)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.11.2011
127 Hours
K tomuhle filmu jsem se dlouho   přemlouvala a musím říct,   že po jeho shlédnutí   rozhodně nelituji, že jsem   ho viděla. Podobné filmy   podle skutečných událostí   mám ráda, a tenhle se může   řadit k těm lepším.   Vynikající hudba,   kamera.Všechno vypadá tak   realisticky, že nevíte   stejně jako hlavní hrdina   jestli je to skutečnost či   fikce. Báječně provedené a   hlavní zásluhy patří   samozřejmě Jamesi Francovi,   kterého mám ráda, ale nikdy   jsem ho neviděla v podobné   roli, a musím říct, že   tahle role mu sedla dokonale,   a člověk mu věřil naprosto   všechno. Nemůžu říct, že   jsem se u filmu nudila, jak   tady píší někteří   uživatelé, těžko se   můžete nudit u něčeho co   se skutečně stalo, stačí   jen pomyslet na to, že jste v   podobné nebo stejné situaci   vy a pak Vás to nemůže   prostě nudit. Velká škoda   tohohle filmu je, že je málo   pravděpodobné, že si to   ještě někdy pustíte.
13 duchů (13 Ghost)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2009
13 Ghost
13 duchů je dosti zajímavý   hororový snímek. Viděla   jsem ho v době své puberty a   musím uznat, že mi rozhodně   naháněl hrůzu a činí tomu   do dnes. Celkově celá ta   myšlenka filmu nebyla vůbec   špatná a já když se chci   bát, tak si pustím tenhle   snímek. Herecké obsazení je   dosti známé a kdo mě ve   filmu skutečně baví je   Matthew Lillard, který byl   zde vynikající. Režisér   snímku Steve Beck je bych   řekla dobrý hororový   režisér, který za svou   kariéru natočil dva filmy   jedním z nich je právě   tenhle snímek a druhým   filmem je Loď duchů. Oba   filmy mám moc ráda. 13   duchů přináší atmosféru,   která chybí ve většině   hororech.
16 Bloků (16 Blocks)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2009
16 Blocks
Akční thriller dle mého   gusta, viděla jsem ho už   několikrát a vždy se na   něj ráda podívám.   Režisér Richard Donner,   který je odpovědný za   Lethal Weapon či za Mavericka   si tentokrát nevzal na pomoc   svého oblíbence Mela   Gibsona, ale vyměnil ho za   Bruce Willise a v tomto ohledu   to nebyl špatný nápad.
Willisovi dělá   společnost Mos Def, který   zde potvrzuje, že herectví   mu není vůbec cizí. Za   zmínku stojí ještě David   Morse, který v roli   záporáka byl perfektní,   ostatně jako vždycky,   nemůžu si pomoct, ale tenhle   chlap je v roli záporáků   úplně nejlepší.
187 - kód pro vraždu (One Eight Seven)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.1.2010
One Eight Seven
Středoškolský učitel byl   napaden vlastním studentem a   jen o vlásek unikl smrti,   přesto se rozhodne ve své   práci pokračovat dál a po   pár měsících nastupuje na   jinou školu jako suplující   učitel, opět se setkává se   nekázní a drzostí žáků,   většina z nich jsou   kriminální živlové a on se   musí postavit svému strachu   a vyučovat, školní rada   nehodlá s nekázní žáků   nic dělat a všechno mají na   hrbu pouze učitelé, kterým   studenti vyhrožují.
Celá ta myšlenka o   nezvladatelné mládeži z   chudých čtvrtí tu už byla,   asi každého kdo film viděl   první napadne snímek   Nebezpečné myšlenky,   přesto že podstata toho   filmu je velmi podobná v   tomto filmu se tvůrci   rozhodli pro něco trochu   jiného. Samuel L. Jackson   hraje standardně velmi   dobře, jeho postava je   napsaná skvěle a Samuel   předvádí to co umí, a jak   víte umí toho hodně. Ten   směr jakým se snímek   ubírá je nevšední a   překvapiví a i když z   počátku trvá než se něco   začne dít, tak druhá   polovina filmu je perfektní.   Musím říct, že 187 je   režisérův nejlepší film,   něco by se vylepšit dalo,   především v té první   polovině.
Vynikající Samuel L.   Jackson, Clifton Collins Jr.   kterému role vyloženě   sedla, 187 je výborné drama,   které stojí za to vidět.
21 gramů (21 Grams)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2011
21 Grams
Tak tenhle film mě doslova   dostal, a musí dostat   každého kdo se na něj   podívá. Líbí se mi jak   všechny scény jsou   rozházené a prolínají se -   minulost, součastnost a   budoucnost...prostě paráda.   Navíc geniální herecké   obsazení včele s mým   oblíbeným Beniciem De Torem.   Naomi Watts jsem dosud v   tomhle žánru neviděla a   musím říct, že je v tomhle   žánru báječná.   Prvotřídní film Alejandra   Gonzáleze. Než si člověk   zvykne na prolínání děje   chvilku to trvá, ale když se   tak stane je to opravdu   úžasná podívaná jakou jen   tak člověk neuvidí!
21 Jump Street
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.5.2012
21 Jump Street
Musím přiznat, že tenhle   film jsem neměla ani tak v   plánu, ale nakonec jsem se   nechala zvyklat a podívala   jsem se na to, nemůžu říct   že bych byla nadšená, ale   rozhodně neshledám tento   film úplnou ztrátou   času..jsou horší snímky.   Ústřední dvojce Channing a   Hill vcelku zajímavá volba,   ale bohužel mne se tak docela   nedostala pod kůži, ačkoliv   mám Channinga ráda, zde mne   nijak neokouzlil jak tomu   bývá v jeho jiných filmech,   Jonah Hill mi leze krkem a zde   tomu není jinak. Začátek   filmu mi připravil akorát   tak myšlenky na to, že ho v   nejbližší době vypnu, ale   nakonec se tak nestalo.   Scénář byl dle mého trochu   děravý a dalo by se na něm   zapracovat trochu jinak, ale   kdo potěšil byl rozhodně   Ice Cube, který v roli   nevrlého šéfa zářil a   tahle role mu vyloženě   sedla, jinak jsem uvítala i   Johnnyho Deppa, ale jinak film   neměl čím překvapit. Pár   solidních hlášek zde bylo   objevilo se i pár vtipných   scén, ale když to sečtu a   podtrhnu tak jsem viděla   lepší komedie než je   právě 21 Jump Street. Takže   návrat k tomuhle dílu   rozhodně neplánuji.
23 (The Number 23)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.12.2009
Number 23
Existenci filmu 23 jsem   zaznamenala až tehdy, když   jsem projížděla jednu   stránku, která se věnovala   televiznímu seriálovému   hitu Ztraceni, tohle číslo   se tam objevovalo velmi často   a tak jsem vlastně náhodou   narazila na thriller 23.   Musím přiznat, že z   počátku jsem měla problém   s hlavním představitelem   role, Jimem Carreym, kterého   mám sice ráda, ale přece   jen svou kariéru si založil   především na komediálních   rolích a nikdy jsem ho v   dramatu hrát neviděla,   takže toho jsem se z   počátku dost bála, nakonec   se ukázalo, že starost o   jeho herectví nebylo třeba,   ale daleko víc jsem se měla   bát samotného filmu.
Myšlenka je rozhodně   zajímavá, má to spád,   navíc divák tápe stejně   jako hlavní hrdina a dychtí   potom se dozvědět   tajemství, které se v tomto   filmu ukrývá. Ten nápad mě   rozhodně zaujal, jenže   řekněme, že tak cca hodinu   je napínavý, pořád diváka   nutí se soustředit i na ty   maličkosti, jenže pak jako   by se něco stalo a z filmu se   stává neskutečný guláš,   nemůžete se naprosto   zorientovat a nedokážete s   hrdinou držet krok, protože   je to prostě strašně moc   překombinované. Velké plus   za Jima a jeho vážnou roli,   věřila jsem mu to, jenže   ten maglajz to zkazil!

„Za to může to   číslo, to kurevský číslo,   23. Ovládá můj svět. “
27 šatů (27 Dresses)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.6.2009
27 Dresses
Další romantická komedi,   která se zase až tak moc   neodlišuje od jiných   romantik, ale na tenhle film   jsem šla do kina vlastně   proto, že v něm hraje   Katherine Heigl, která   patří k mým oblíbeným   herečkám. Co se týče   ostatního hereckého   obsazení nemám absolutní   námitky až na nesympatickou   Malin Akerman, kterou nemám   ráda a nikdy se mi jako   herečka líbit nebude. Ale   jinak tenhle film mám ráda,   to nepopírám a už párkrát   jsem ho viděla, navíc bych   řekla, že film má i   poměrně dobrý soundtrack.
28 dní (28 Days)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.10.2009
28 Days
Sandra Bullock je má   oblíbená herečka a 28 dní   je můj oblíbený film.   Musím říct, že podobný   film se doposud neviděla,i   když je to dalo by se říct   smutný příběh naleznete   zde i komediální výstupy,   kterých zde není málo. Pro   mě je tenhle snímek mnohem   víc než obyčejným filmem.   Rozhodně ho doporučuji a   věřím, že se bude líbit.   Od Betty Thomas jsem pár   filmů viděla a každý z   nich je úplně jiný,ač jí   nepovažuju za svou oblíbenou   režisérku její filmy si mě   vždy získaly.
3 + 1 s Miroslavem Donutilem
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.8.2010
3 + 1 s Miroslavem Donutilem
Pořad na který se vždy   ráda podívám. Dle mého je   Miroslav Donutil jedním z   nejlepších českých herců   a jeho humor mám moc ráda.   Dokonce jsem si ho pořídila   i na Cd jeho humor je pro mě   nesmrtelný a rozhodně se u   pořadu nikdy nenudím.
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.11.2009
The Amityville Horror
The Amityville Horror mám   ráda, na filmu jsem byla v   kině a rozhodně si mě   získal, nebylo to jen proto,   že zde hraje krasavec Ryan   Reynolds, ale i proto, že   film nebyl přihlouplý a měl   hlavu a patu a byl skutečně   strašidelný. Už jsem ho   viděla mnohokrát a jsem   stále nadšená, přesto, že   se jedná o remake. 3:15   zemřeš mám v top hororech.
30 a půl metru (100 Feet)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2010
100 Feet
Ed Westwick byl hlavní důvod   proč jsem se rozhodla koukat   na tenhle film. A nebyla jsem   zklamanná ani nějak   nadšená.
Příběh   ženy která zabila svého   manžela ale jen proto, že   jí chtěl zabít. Tyranský   manžel si zasloužil co   dostal a jemu se to nezdá a   proto se rozhodl vrátit ze   záhrobí a dělat svojí   ženě zle i když je v   hrobě. Některé věci byli   přehané. Ale Ed moc prostoru   neměl, škoda.
30 dní dlouhá noc (30 Days of Night)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.4.2010
30 Days of Night
Na tenhle film jsem odmítla   jít do kina a možná to byla   i chyba. Film, který   překvapil to nepopírám.   Upíry mám ráda takže je   mohu vidět v každé formě,   jenže podobných filmů je   hodně a většina z nich   nedostojí takové kvalitě,   ale tenhle snímek je jiný.   Kvalitní podívaná, která   má příběh a hraje zde   sladký Josh Hartnett a   Melissa George, která sice   není moje krevní skupina,   ale zde jsem jí lehce   skousla. Troufám si tvrdit,   že tenhle snímek patří   mezi nejlepší upírské   horory vůbec.
30 minut nebo méně (30 Minutes or Less)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.12.2011
30 Minutes or Less
30 minutes or less mne opravdu   zklamalo, očekávála jsem   nějakou kvalitu, když tam   hraje Jesse Eisenberg, ale   bohužel kvalita se nekonala.   Komedie opravdu průměrného   rázu, počet vtipů by se dal   spočítat na jedné ruce. I   když na nudu není čas   nějak to nebylo podle mého   gusta.Jakmile se na scéně   objeví Danny McBride je   jasné, že půjde o vtipy   velmi vulgárního rázu.   Když jsem ho viděla prvně v   jednom seriálu, přišlo mi   to vtipné, ale když ho   vidím už po několikáte   sice v jiném filmu, ale se   stejně vulgárním slovníkem   prostě to není ono. Člověk   se může pobavit i bez   vulgarit. Co říct, prostě   naprosto průměrná rádoby   komedie.
40 dnů a 40 nocí (40 Days and 40 Nights)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.9.2010
40 Days and 40 Nights
Dnes už poměrně letitá   záležitost, štítek   romantická komedie nesedí   ani k jednomu, ale budiž. 40   dní a 40 nocí je film ve   kterém v žádném případě   Hartnett nezáří. Role   sexuální mašiny, která se   rozhodne si dát 40 dní pokoj   od sexu mu nesedí ani   náhodou. Celý ten příběh   je hodně idiotský, ty   dialogy jsou na ránu a celý   ten koncept je naprosto   otřesný. Další vložka se   sázkou je jen dalším   příšerným nápadem, který   tam je aby zřejmě okořenil   příběh, ale můžu říct,   že to byl špatný výběr   koření.
Viděla jsem   ledacos, ale tohle byla   tragédie.
40 let panic (The 40 Year – Old Virgin)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.11.2009
The 40 Year – Old Virgin
40 let panic nepatří k mým   oblíbeným, spíš bych   řekla, že ten film nemám   ráda vůbec. Hlavní hrdina   je velmi zvláštní osoba a i   když v podání Steva Carella   neměl chybu, pořád jsem   nebyla přiliš zaujatá.   Režisérem filmu je Judd   Apatow no tak upřímně ho   příliš neznám a i když   jeho komedie Zbouchnutá je   fajn, tenhle snímek je dle   mého názoru naprostý omyl.
460 podezřelých (Drowning Mona)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Drowning Mona
460 podezřelých je   praštěná komedie, která   musí pobavit, i když místy   působí dosti hloupě. Já   mám film ráda a vždycky se   u něj pobavím, řadím ho   mezi komedie u kterých se   skutečně pobavíte. Filmu   samozřejmě kromě vtipu   nechybí originalita a také   herecké obsazení, které je   opravdu hodně barvité -   Danny DeVito, Bette Midler,   Neve Campbell, Jamie Lee   Curtis, Casey Affleck a   další.
50/50
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.12.2011
50/50
50/50 je film, který ač je o   rakovině neočekávejte mnoho   dramatu. Musím říct, že   film je výborně natočen a   opravdu jsem se pobavila, ač   téma jak říkám není k   smíchu, ale oni tvůrci si s   tím tak nějak pohráli a   vznikl naprosto unikátní   snímek. Ačkoli Setha Rogena   nijak zvlášt nemusím tady   si mě získal a především   mě pobavil scénou v   kavárně, to nemělo chybu.   Je jasné, že ke konci filmu   na Vás dopadne trochu toho   dramatu, ale jinak je to asi   jeden z nejlepších filmů.   Naprosto vynikající byl   především Joseph   Gordon-Levitt jeho herecký   výkon neměl chybu. A   protože je film nominován na   zlatý Globus já doufám, že   buď získá glob za   nejlepší film a nebo Joseph.   Rozhodně by si to zasloužil   :-)
500 dní se Summer ((500) Days of Summer)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.3.2012
(500) Days of Summer
500 dní se Summer má všude   dosti dobré hodnocení a po   shlednutí musím říct, že   se nedivím. Romantická   komedie, která není tak   typická jako většina   romantických filmů. Dle   mého názoru je tenhle film   opravdu ze života a poukazuje   na někoho kdo věří na   pravou lásku a naopak na   někoho kdo nevěří, takhle   dvojce je rozhodně   zajímavá. Film nemá jen   dobrý příběh, ale také   soudtrack a také herecké   obsazení. Zooey Deschanel   jsem už viděla v několika   filmech, a musím říct, že   se mi dostala pod kůži,   takže na ní pravidelně   koukám v seriálu New Girl.   Co se týče Josepha   Gordona-Lewitta tenhle herec   má talent o tom není pochyb,   řadím ho mezi jednoho z   nejlepších herců vůbec a   ve filmu neměl chybu a s   Zooey tvořili vynikající   pár.Co ještě dodat, má   oblíbená scéna se nachází   na konci filmu :-)500 dní se   Summer můžu rozhodně   doporučit, i když věřím,   že každý filmu nepřijde na   chuť.
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2010
50 First Dates
Tak tenhle film se mi líbil,   když sem ho viděla poprvé.   Výborný Adam Sandler a Drew   Barrymore. Ale jeho kvalita a   kouzlo se ztrácí při jeho   opakovaném sledování.   Takže pokud ho uvidíte 50x   už ho nikdy nebudete chtít   vidět. Aspoň na mě to tak   působí.
6. den (The 6th Day)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.11.2009
The 6th Day
Tento snímek na mě velký   dojem neudělat, ani to nebude   tím, že Arnold   Schwarzenegger pro mě není   herec, nebo já ho za něj   nepovažuju. Akční filmy   mám ráda, ale tento film to   není to pravé ořechové.   Viděla jsem ho jednou a vím   jistě, že se k němu   nevrátím.
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Gone In 60 Seconds
60 sekund je vynikajícím   snímkem, jeden z těch   lepších filmu Nicolase Cage,   ještě když hrál v   kvalitních snímcích.Mnoho   podobných filmů jako je 60   sekund moc není. Nechybí   tady střílení, honičky v   rychlých autech, krádeže   aut atd. Ve filmu je skvělá   hudba a také herecké   obsazení - Angelina Jolie,   Giovanni Ribisi, Tymothy   Olyphant a další. Jinak   tenhle film jsem viděla cca   30x a musím se přiznat, že   mě stále neomrzel, což mě   přesvědčuje o tom, že je   to vydařený kousek.
Dominic Sena není sice   kdovíjaký režisér, ale   pár kvalitních snímků má.   Kdyby se jeho kariéra   ubírala tímhle směrem   stále, měli bychom co   sledovat. Tak snad v   budoucích letech nám zase   ukáže!
88 minut (88 Minutes)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2010
88 Minutes
Je jasné, že hlavní lídr   celého filmu je Al Pacino.   Jinak je film celkem   obyčejný thriller, který na   konci nepřinese nic nového a   tak se může zařadit mezi   průměrné thrillery. Prkená   herečka Alicia Witt, která   tam nemusela být tak často,   protože ději nijak   nepomáhá, spíš mě   otravovala. Výborný byl Neal   McDonough který se na typy   takovýhle slizounů hodí   dokonale.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Taken
96 hodin je film, který tak   nějak zbořil mýty. Téma,   které tu bylo už mnohokrát,   jenže tady to všechno   funguje na jedničku.   Starostlivý otec, který má   jisté zkušenosti nechce svou   dceru pustit do Paříže,   protože ví, co se ve světě   děje, jenže nakonec svolí a   jeho nejhorší obavy se   naplní, dceru unesou a on se   vydává po jejích stopách.   Scénář k filmu je   neskutečný, máme tu totiž   90 minut a z toho se nebudete   nudit ani minutu, protože   jakmile se otec dává na   cestu ani se nenadějete a   jeho cesta končí. Jedna z   nezapomenutelných scén   celého filmu je právě při   únosu, to byla vážně   síla. Celé to funguje, akce   střídá akce, kterou sem tam   hlavní hrdina okoření   hláškou. Bojové scény   nejsou nijak přitažené za   vlasy, kamera je slušná a   celkově tady najdu jen málo   věcí, které mi vadili.   Jednak je to Maggie Grace,   která hraje šestnáctiletou   dceru, přitom jí je o deset   víc a opravdu na šestnáct   nevypadá, další věcí je   ta finální scéna před   závěrečnými titulky.
Liam Neeson je   vynikající herec, jen tak   pro nic za nic ho ve svých   oblíbených nemám, ale   nevybavuji si, že bych ho   viděla v podobné roli, tady   dokazuje, že je vynikající   akční hrdina, který si na   svou akci musel dlouho   počkat, ale rozhodně se to   vyplatilo. Navíc mu   věříte, že je tam všechny   zmlátí na hromadu, takže co   k tomu dodat. 96 hodin má   sice klasickou zápletku,   přesto realizace špičková.
96 hodin: Odplata (Taken 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2013
Taken 2
Na pokračování velmi   úspěšné jedničky jsem se   těšila opravdu hodně a co   říct, zklamaná jsem nebyla.   Hlavní hrdina opět (díky   bohu) v podání Liama Neesona   se vrací, aby nakopal další   zadnice několika zbylým   příbuzným z dílu   předchozího, takže by se   dalo čekat, že o zábavu   máme postaráno a taky, že   ano!
Začátek je   celkem klasický, dostáváme   se do děje a jakmile se na   scéně objeví oni zlosyni   rozjíždí se pořádná   akce, Bryan je opět ve svém   živlu a dělá to, co mu jde   ze všeho nejlíp. Celkem mě   potěšilo, že Maggie Grace   dostala víc prostoru a už   nebyla pouhou obětí.
Všechno je to nabité   akcí v hnusných ulicích   Istambulu, což je dosti   neobvyklá destinace a tak se   alespoň podíváme někam   jinam.
Taken 2 se   vydařil o tom není pochyb a   když řeknu, že nedělá   svému předchůdci ostudu,   tak to bude pravda.
A co když je to pravda? (Just Like Heaven)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Just Like Heaven
Příjemně laděná   romantická komedie, která   mě bavila. Napodoběnina   Ducha, ale rozhodně se ho   nesnaží překonat, protože   kdyby ano tak to by byla   zásadní chyba.Hlavní   hrdinka v podání Reese   Witerspoon byla skvělá   ostatně jako vždy. Jen   dvojce Witherspoon a Ruffalo   no moc mi k sobě nešli.

TV Program

ČT1 - Léta s Jaromírem Hanzlíkem

10:05 - 11:25

17 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Boží vojáci: Obléhání Malty

10:10 - 11:05

12 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:35 - 10:55

47 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - Zalez do spacáku (2024) [TV se...

09:25 - 10:35

57 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762979
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177914
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10