Duben

Komentáře uživatele lucy.v

lucy.v

lucy.v zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 59
23 (The Number 23)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.2.2012
Jo, tak tohle bylo fakt   hustý! Jim Carrey se mi   líbí víc v takovýchto   filmech než v komediích jako   Zvířecí detektiv. To   opravdu nemusím.
Tenhle film mě fakt   dostal, přistihla jsem se,   jak během sledování   sčítám své datum narození   atd.
Čekala jsem bez   dechu, jak to dopadne a   závěr mě šokoval! Miluju   filmy, kdy člověk skoro do   konce netuší, v co se to   vlastně vyvine. Určitě   všem doporučuji, nudit se   určitě nebudete!!!
3 sezóny v pekle
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.5.2011
Po dlouhé době film, který   ve mě vyvolal emoce. Možná   i díky tomu, že znám něco   málo od Egona Bondyho a tohle   byl takový náhled do jedné   z etap jeho života. Musím   říct, že i výběr herců   se docela zdařil, co se   týká reálné podoby.
Mohlo tam být i více z   jeho poezie.
Super film   a jsem ráda, že jsem ho   viděla.
mám ráda parodie, třeba   žhavé výstřely, pobírám   i scary movie, ale tohle? To   je fakt moc. To ani není   parodie, to vymyslel nějaký   absolutní sexuální úchyl a   po 30-ti minutách (přítel   dal 10 minut a stačilo), jsem   to vzdala a utekla od tv. To   se fakt nedá sledovat a to   už jsem v sobě měla pár   piv, ale bylo to i tak na mě   moc :-(
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Jeden z filmů, kde vypadá   Nicolas Cage sexy. Angelina   Jolie také. Super akční   film, vtipný, napínavý,   rychlý sled událostí bez   nudných pasáží, vřele   doporučuji! Viděla jsem to   nejméně 6x a stále je na co   koukat. Tenhle film neomrzí.   A ještě si u něj   prohlédnete super káry!
A-Team (The A-Team)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.11.2019
Totální americká   zhovadilost, ale bavila jsem   se od začátku do konce.   Kromě vtipných scén je i   příběh zajímavý a plný   zvratů, líbí se mi v   určitých scénách to   dokonalé rozfazovani akce na   detaily. Super oddychovka, nic   na přemýšlení, ale super.   Jeden z mých oblíbených   oddychovek
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2011
Tim Burton se zde určitě   nezapře, nicméně čekala   jsem od filmu trochu víc.   Nebylo to špatné, podívám   se ráda znovu, hodně věcí   tak bylo opravdu krásně   propracovaných po   Burtonovsku, ale stejně mi   tam něco trochu chybělo.   Hodnotím 70%
Apokalypsa (Apocalypse Now)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Řeknu to po pravdě. Mám   seznam filmů od kamaráda a   podle něj se řídím. Jeden   z filmů, co mi doporučil, je   právě tenhle. -půjčila   jsem si ho a opravdu toho   nelituji. -Ćekala jsem, že   to nebude nudné. Ale   předčilo to mé   očekávání.Krásně to   vystihuje podstatu   nesmyslnosti války. Možná   až moc, ale hudba, efekty,   vůbec vystižení psychiky   postav, neskutečné a přitom   tak pravdivé. Vlastně , co   si nalhávat. Fascinující   film, určitě se k němu   časem ještě vrátím.   Stojí to za to vidět a   hlavně pochopit tu celou   absurditu, pokud to vůbec   lze.
Asi to ukončím (I'm Thinking of Ending Things)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 17.4.2021
Těšila jsem se na tento   film. Upoutávka super,   věčný svit neposkvrnene   mysli byl luxusní film, ale   tohle? Asi mi něco uniklo,   ale postrádám smysl.   Dokáže mi někdo vysvětlit,   co měl ten film za význam?   Začátek zdlouhavý,   návštěva zajímavá,   návrat jsem opravdu   nepobrala. A to jsem si   myslela že nejvíc   nepochopitelné filmy dělá   Lynch. Ale u něj pobírám   víc než tady. Opravdu   netuším, co tím chtěl   autor říct a proč zkazil   tak zajímavou myšlenku. Mohl   z toho být opravdu zajímavý   film, ale ve 3/4 se asi něco   zvrtlo a už to bylo mimo mé   chápání
Bathory
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.2.2012
Čekala jsem všechno možné,   ale tohle opravdu ne. Ani   netuším, do kterého žánru   film zařadit.
Herecké   výkony podprůměrné, bitvy   radši ani neřeším, první   půlku filmu jsem koukala jen   proto, že jsem chtěla   vědět, co z toho vzejde.
A když se na začátku   druhé půlky objevil Bolek   Polívka s Jirkou Mádlem jako   učněm a měli středověké   kolečkové brusle, šla jsem   do kolen! No, ale do konce   jsem to dokoukala, žádné   zvláštní dojmy z filmu   nemám, ztracený čas.
Ale je to škoda, s   tímhle tématem by se dal   natočit pěkný a poutavý   film.
Bolest a sláva (Dolor Y Gloria)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2021
V tomto filmu nečekejte   žádnou velkou akci, žádné   výbuchy, spíše poetičnost.   Je to takové melodrama o   stárnoucím umělci, který   pomalu ztrácí smysl života.   Nahlíží do vzpomínek z   dětství a mladí a najednou   se objeví lidé z jeho   minulosti či něco málo z   nich a to se projeví i na   jeho psychickém   rozpoložení. Má to své   určité poselství a dílo   Almodovara se určitě   nezapře. Včetně skvělé   Penelope de Cruze a Antonia   Banderase, jakožto hlavního   hrdiny, stojí za shlédnutí,   ale především pro ty, co   již znají tvorbu Almodovara.
Candy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.11.2011
Jo, tak tenhle film vidím už   asi po páté, pokaždé mě   dostává. Drogově závislí   bylo, je a bude asi věčné   téma. Skvělé herecké   obsazení i výkony,   dramatické scény, celkově   depresivní film, ale snad   někoho odradí od drog. Proto   byl nejspíš primárně   natočený. Drogy dělají   své, potkávám tyto lidi   dost často v práci a   zároveň jsem matka, takže   tento film prožívám opravdu   naplno. Je těžké bojovat se   závislostí a jen malému   procentu se to podaří. Na   tomhle filmu oceňuji   především to, že ukazuje,   jak jednoduše se člověk k   drogám připlete a jak   těžké je pak se jich   vzdát. Doporučuji každému   aspoň jednou shlédnout!
Časožrouti (The Langoliers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.9.2015
kdo četl, jedna z   nejvěrnějších kopii knihy.   během filmu jsem si   vybavovala pasáže z knihy.   super natočené, Kinga   klasika. slepé dítě,   spisovatel a hromada dalších   různých typů lidí a jejich   reakce na vzniklou situaci,   že se proberu v letadle a   převážná většina lidí   není. stojí za to,   doporučuji
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.12.2014
9 z 10 jen kvůi tomu, že mě   pak víc nadchl Hotel Babylon,   ale jinak jsem na trpaslíkovi   vyrůstala, četla jsem ho a   je už součástí mého   života. Miluju anglický   humor a všechny postavy v   seriálu. Jen ty nejnovější   jsem ještě neviděla a to   mě mrzí, musím je sehnat
Čtyři slunce
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2013
Nebýt toho zvláštního   konce, hodnotila bych víc.
Nemít manžela v   blázinci, možná by mě to   tak nezaujalo. Ale ač se to   nezdá, hodně autentický   film. Sice jsem nepochopila,   co tím chtěl vlastně autor   říct, ale v určitých   věcech se dotkl mých   osobních problémů a   podotýkám, zcela   věrohodně. Super herecké   výkony. Hlavně pan Roden.   Skvělý výkon a hodně   realistický.
Doktor Spánek (Doctor Sleep)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2021
Knížku jsem četla před   rokem. Bála jsem se, že film   zklame, ale stejně jako u   osvícení zůstal hlavní dej   zachovany, herecké obsazení   super, jen škoda, že nemohl   být Nicholson v těch pár   scénách. Ale rozhodně jeden   z opravdu povedených   adaptací Kinga. Potěšilo   mě a stojí za to vidět
Experiment (The Experiment)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.9.2013
Možná bych dala víc   hvězdiček, kdybych neviděla   dřív německou syrovější   verzi, ale snaha se cení a   téma je hodně zajímavé.
Falco (Falco - Verdammt, wir leben noch!)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.8.2011
Falca jsem poznala přes tv   jako náctiletá chvíli   předtím, než spáchal   sebevraždu.
Když jsem   objevila film o něm, měla   jsem hroznou radost a doufala   jsem, že třeba díky tomu   pochopím, proč k tomu všemu   došlo. Byl to velmi osobitý   a zvláštně charismatický   člověk a myslím si, že se   jim ho opravdu podařilo   ztvárnit luxusně a on si to   zaslouží.
Opravdu   stojí za to vidět. Jen je ho   škoda, že se nedokázal dát   do kupy a skončil takhle.
Hodná holka (The Good Girl)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Zajímavý a na konci smutný   příběh. Možná mě to tak   vzalo, protože jsem podobnou   situaci zažila. Určitě   neprohloupíte, když se na to   podíváte. Viděla jsem to 2x   a mohla bych na to koukat   pořád.
Hotel Babylon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2014
luxusní seriál. Předčí,   aspoň pro mě, červenýho   trpaslíka. Jen škoda, že   není víc sérií, bylo mi   hrozně líto, že už nejsou   další díly. Soucítila jsem   se všemi hlavními hrdiny   seriálu. Britský humor na   špici, nádherně podaný   život v luxusních hotelích   s přesnou dávkou sarkasmu a   vším, co k tomu patří
Hunger Games: Síla Vzdoru 2. část (The Hunger Games: Mockingjay - Part 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.4.2018
Sledovala jsem s napětím od   první části, nemá chybu,   nádherné série od začátku   až do konce. Jeden z   nejpovedenějších filmů, co   znám. I přes únavu v   těhotenství, toto jsem vždy   dokoukala do konce. Nechybí   napětí, gradace,   nepředvídatelné momenty,   člověk se nenudí, dychtivě   sleduje, co bude a to je jen u   malého procenta filmů.   Neskutečný příběh od   začátku až do krásného   konce :-)
Inland Empire
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.2.2009
Dodnes jsem si myslela, že   nejnepochopitelnější film   je Mulholland Drive, ale po   shlédnutí Inland Empire jsem   změnila názor. Celé 3   hodiny jsem to vydržela   sledovat, ale už po první   hodině jsem se v ději   absolutně ztratila. Líbí se   mi filmy, nad kterými se   člověk musí zamyslet, ale   tohle už je moc i na mě.   Věděl sám Lynch co vlastně   točí a jaká je pointa? Má   smysl snažit se to vůbec   pochopit? Pokud to někdo ví,   dejte prosím vědět. Ale   myslím si, že to stálo za   to, se na to podívat a   doporučuji. Pokud si chce   někdo zamotat hlavu, tak s   chutí do toho!
Interview s upírem (Interview with the Vampire)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.3.2009
Už x let mám tenhle film   nahraný a nedám na něj   dopustit. Hvězdné obsazení   pro mne není tak důležité,   ale Bradu Pittovi, Banderasovi   i Kirsten Dunst to bylo šité   snad na míru. Věruhohodné,   mrazivé, strhující svým   způsobem drama musí alespoň   něčím zaujmout snad   každého. Zatím jsem   nenarazila na člověka,   který by tento film odsoudil-   Podívejte se ne něj,   neprohloupíte!
Já, legenda (I Am Legend)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Will Smith je výborný herec   v jakékoliv roli. Tenhle film   je toho příkladem. Tady se s   ním nezasmějete, ale   pobrečíte. Být sám, z   počátku se psem a pak svým   způsobem úplně, to už   komedie není.Je to spíš   film k zamyšlení. Možná se   to může časem opravdu   stát. A tím je ten příběh   mrazivější. Efekty super,   děj ještě lepší, celkově   je to akční, smutné,   dojemné, a do budoucna   možná hodně pravdivé, i   když si to možná nechce   nikdo přiznat. Skoukněte a   ohodnocujte si to sami, ale   určitě stojí za to, to   vidět
Jednotka příliš rychlého nasazení (Hot Fuzz)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2019
Luxusní britský humor,   komedie, akční, výborná   zápletka a hustý konec.   Miluju tento film a ráda na   něj koukám zas a znovu
Karlík a továrna na čokoládu (Charlie and the Chocolate Factory)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Super filmeček! Manželovi se   líbí tedy hlavně proto, že   miluje čokoládu, já jí   zase tak nemusím, ale film si   mě dostal. Dá se na něj   koukat pořád. Johnny Depp   sice vypadá trochu blbě s   tím sestřihem ale námět   jedinečný, nové nápady,   pěkné triky, prostě   skvělý film na   odreagování. Doporučuji!
Klepání na nebeskou bránu (Knockin' on Heaven's Door)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.8.2015
jen pár německých filmů   stojí za to a tento je jeden   z nich. Depresivní smutný   film probíhající skoro   celý jako černá komedie, o   akci a vtip není nouze.   Občas člověk zapomene, o co   vlastně jde, ale vzápětí   to hned zase zjistí. Krásný   nápad takhle ztvárnit   poslední přání v malém   úseku života, který ještě   zbývá a to odhodlání a   síla to uskutečnit za   každou cenu....Věděla jsem,   že i přes ten veškerý vtip   budu brečet na konci, s tím   se počítá už na začátku,   ale stálo to za to a   doporučuji shlédnout
Králova řeč (The King's Speech)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.12.2012
Kdyby tam nehrál Colin Firth,   asi by mě nenapadlo, se na   tento film podívat. Luxusní   herecký výkon, celkově, i   když to vypadalo na nudné   téma, velmi poutavé a   emotivní.
Nevím,   nakolik to bylo přesné, co   se týká historie a   životopisu anglického   krále, ale dostalo mě to.   Super film a můžu jen a jen   doporučit!!!!
Králové ro(c)ku (Tenacious D in the Pick of Destiny)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.3.2012
Další americká ptákovina.   Ale občas se u toho člověk   zasměje a na odreagování po   práci to není špatný film.   Prroto dávám lepší   průměr.
Mamma Mia!
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2011
Tak nazačátek bych podotkla,   že ABBA není absolutně můj   styl. Přepínám program,   když je někde hrajou.
Na tenhle film jsem se   podívala spíš z recese a   taky proto, že tam hraje   Colin Firth. První půl   hodinu jsem se jen smála a   říkala si, že je to   šílená kravina, ale pěkná   kravina! Pak jsem se zažrala   do děje, místy jsem si i   pobrečela a čekala napjatá   až do konce, jak to   dopadne.
Abba v tomhle   podání, písničky složené   do příběhu tak, že   dávají smysl, prožitek z   písní i bláznivé   scény,...Není, co dodat.   Suprovej film, hrozně mile   mě překvapil a   potěšil!!!!! Meryl Streep,   krásný výkon!!!
Mazací hlava (Eraserhead)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.1.2021
Viděno až teď, poté, co   znám novějšího Lynche.   Nelze úplně zavrhnout, jsou   to jeho prvopočátky. Už   tady lze vidět opony, klikate   koberce a mnoho dalších   klasických věcí znacicich   jeho tvorbu. Hodně temný   snímek, vyjadřující jeho   obavy. Ale zároveň film, co   stačí vidět jednou a již   se k němu nevracet narozdil   od jeho další tvorby.

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

151 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

08:30 - 09:20

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:35

0 minut již uběhlo
65 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:05 - 08:35

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190549
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376576
Obsahů a biografií: 178277
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10