Zari

Komentáře uživatele Niry

Niry

Niry zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Pavlína

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 16
Bestiář
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Vždycky jsem měla Rodena   velmi ráda i přes jeho   záporné role zde mě ale   odradil- rozhodně né svým   hraním, ale spíš typem   postavy, kterou ovšem zahrál   přímo bravurně. Jinak se   dočkáte i velmi vtipných   okamžiků, například pavá   tanec pana ministra (Marka   Vašuta) to je teda něco:-)
Buď v klidu (Be Cool)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Spousta srandy. Skvělí   obsazení. Dobrá hudba.   Aerosmith. černošký gang,   Ruská mafie, hudební a   filmový průmysl - prostě   Holywood:-) a pokud se vám   líbil tanec Mii a Vince v   Pulp Fiction tak se v tomhle   filmu historie opakuje.   Rozhodne se nebudete nudit.
Coach Carter
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.11.2007
Zajímavý film, který zaujme   i lidi nezajímající se   příliš o sport. Ač je   námět napravení zlých   kluků z gangů malinko   ohraný se Samuelem L.   Jacksonem v hlavní roli mu   brzy propadnete.
Krvavý diamant (Blood Diamond)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Velmi dobrý film. Jen   poměrně brutální záběry   takže jako rodiný film bych   ho nedoporučila. Ze   zpočátku poněkud slizkého   Lea se vyklube fajn týpek a   nakonec i hrdina(což asi   nebylo uplně nutné).   Krásné Africké přírodní   scenérie kontrastují s   brutalitou rebelů, kteří   berou do armády malé kluky a   vyvražďují celé vesnice,   jen kvůli diamantům.
Medvídek
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.11.2007
Pro mě je to film, který se   ničím nevymiká serii ale   Divoké včeli, kráska v   nesnázích a tak dál.Film,   který je pesimistický a   neukazuju pranic zajímavého   nic co by pobavilo, nic co by   zaujalo. Je to jen další z   pesimistických pohledů na   lidský život. Potkat   člověka s akovým názorem   tak s ním už nikdy znovu   mluvit nebudu a s filmem je to   stejné.
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Trojky by se asi neměli   točit... Johny Depp byl sice   nepřekonatelnej, ale Keira a   Orladno už tak dobrý nebyli.   největší chybou a   trapností bych nazvala svatbu   uprostřed boje... Jinak ale   dobrý efekty, hudba a   rozhodně se na to dá koukat   nicméně na jedničku to   nemá.
Pulp Fiction - Historky z podsvětí (Pulp Fiction)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Tak jestli má být tenhle   komentář pro někoho, kdo   tenhle film ještě neviděl.   Tak je buť uplně zbytečný   nebo sem chodí kulturní   barbaři. Ať so každý   myslí co chce, ale nikdo   nemůže popřít že se   jedná a kultovní film,   hemžící se skvělími herci   a super nekonvenční hudbou   (určitě doporučuji   soundrack). Takže pokud jste   to viděli méně než   1000krát tak zpět do   televizních křesel a   stiskněte PLAY...
Ratatouille
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2007
jeden z nejhezčích   animovaných filmů co jsem   viděla. Nechybí humor,   napětí, akce, love story a   romantická atmosféra   Paříže a úžasný happy   end kdy se smíří všichni   se všemi až se vám chce   plakat.
Roming
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Důkaz toho že české filmy   jsou super. Takhle jsem se   dlouho nepobavila. Stano   (Bolek Polívka) a Marian   Labuda hrajou uplně luxusně.   Další velmi kladný bod je   prolínání výletu s   příběhem cikánského   krále Romániho. A pokud   tohle uvidíte tak vás už   nikdy nenapadne svařovat bez   brýlí:-) Jinak konec byl   malinko kýčovej ale to snad   nikoho tolik neurazí.
Shrek Třetí (Shrek the Third)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Opět trojky by se radši   neměly točit. Už to je   spíš ohádka pro desetileté   deti než ta zábava na kterou   jsem byla zvyklá z   předchozích dílů. Kocourek   má pořád skvělěj pohled   ale to je asi tak všechno.   Kouzelní Merlin-hrůza.   Nechápu kam tím autoři   směřovali. No ale pokud vám   nevadí infantilita tak honem   do videopůjčoven a kin.
Světáci
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2007
Ač rozhodně nejsem   milovnicí starých filmů a   musím se přiznat, že když   film byl zasunut do DVD   přehrávače nepoutalo to   příliš pozornosti. Ovšem   po 10 minutách jsem zanechala   veškeré činnosti a   věnovala se plně filmu.   Námět je skvělí a   rozhodně né typický. A o   spoustu zábavi není nouze. A   hlavně když jsou tři a dva   jsou blbci tak se nesmí nikdy   hlasovat:-)
Tajnosti
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.7.2007
Jaro 2007 vtrhlo do kin s   nebývale kvalitní českou   úrodou a tenhle film sem   určitě patří. Pokud se   ovšem nalézáte v krizi   středního věku radši si ho   odpusťte. Film který vás   donutí se zamyslet i zasmát   ( pokud máte v domě starou   paní co všechno sleduje a   ochotně hlásí tady jí   také nebudete ušetřeni:-))
Tančím, abych žil (Take The Lead)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.12.2007
Super film se sexy Antoniam v   hlavní roli, malinko omšelá   zápletka s problémovími   studenty z prostředí   černošskýcha hispánských   ghett napravenými díky snaze   skvělého učitele.(viz   nebezpečné myšlenky a   Michelle Pfieffer nebo Coach   Carter....)
Přesto mě   velmi pobavil a určitě bych   vámho doporučila
Útěk z vězení (Prison Break)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.11.2007
Parádní záležitost, která   vás nutí vidět víc a víc.   Prostě se nedá odrhnout.   Jediné čeho se obávám a   čeho si začínám všímat   je že se příběh začíná   malinko zbytečně natahovat a   zápletky malinko zbytečně   zamotávat. Tak djen doufám   že se nedočkáme rozbředlé   nudné a zbtečné serie,   která dojem ze zatím   skvělého seriálu zcela   zničí. A co mě opravdu   překvapilo - skvělí herci.   Působí velmi reálně až   bychj se bála některé z   nich potkat:-)
Walk The Line
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2007
Skvělý hudební film a i   když rozhodně nejsem   příznivcem tohoto hudebního   stylu mě film dostal. Johny   zahrál správnýho bídáka,   ale nakonec se člověk   dočká i happy endu.
Zlatý kompas (The Golden Compass)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.2.2008
Moc fajn filmová fantazi   pohádka se zajímavou   zápletkou adobrými   scénami.Hezký nápad na   jiný styl fantasy země kde   je člověk svázán se svým   zvířátkem, které s   člověkem roste a když umře   jeden znich smrt čeká i   druhého. A pak ten záhadný   hvězdný prach.....

TV Program

ČT1 - Strážmistr Topinka (2019) [TV ...

21:25 - 22:19

7 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední ostří hoši (1976)

20:30 - 22:10

62 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

20:20 - 21:40

72 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Zrádci

20:15 - 21:35

77 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce