Duben
ohodnotit

Komentáře k filmu Comeback

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 73
SvoKar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.12.2010
Je to v podstatě blbost, ale   ty kydy Ozzáka, vymaštěnej   Lexa, v téměř každém   díle vždy jinou postavu   hrající Jakub Žáček - to   "nemá" chybu!
Nejvíc se mi líbil díl,   kdy si Tomáš myslel, že má   jakousi exotickou nemoc, a   zatím ji měl Ozzák. Ty jeho   hlášky - to byl nářez.
clara.bow
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.9.2008
Já se určitě nestydím   hlasovat, ale koukám, kam až   je Nova schopná zajít.   Nevím, ale šokuje mě i to,   že se v takových hrůzách   ukazují naše   "hvězdy" pop music   jako Karel Gott, nebo Helena   Vondráčková. O hereckém   obsazení se nebudu raději   bavit, zdá se, že Matonoha i   Dejdar jsou schopni pro   peníze udělat téměř   cokoliv...tak se ještě   možná můžeme dočkat   ještě něčeho   horšího...:o) Viděla jsem   jeden díl, a stačilo mi to.   Z upoutávek se vlastně   člověk "dopátrá"   o čem to další podnětné   "dílko" bude.
green-tea
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.1.2011
Válku mezi   "metáláky" a   "popařema" si   pamatuji a že Comeback je   ironická nadsázka, kterou   nelze brát vážně, taky   chápu. Leč přesto se mi   nelíbí.
veverka-zrzka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.9.2008
Tak tohle mě teda absolutně   vůbec nezaujalo. Jediný, na   co se tam dalo a snad možná   i pořád dá koukat, je   střeštěnosti Dejdara v   podání Ozzáka.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Neberte to tak vážně:-)
Právě, že patřím mezi tu   normalizační   "céčkovou"generaci   , tak se mi to celkem líbí.   Jsou slabší i silnější   díly,Gott byl skvělý a   nejlepší je: "Vsákneš   se do mě jako   déšť...."Není to   dlouhé a celkem svižné -   Comebacku dám přednost před   jinými - Katkami, divokými   Anděli a Manuelami nebo jak   se to všechno jmenuje.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.10.2014
Nechápu relativně nižší   hodnocení zde i na ČSFD,   ačkoliv tam je asi vše co   vyprodukuje Nova to špatné.   Dívat jsem se začal   pořádně teď každou   nedělu, co to opakují a jsem   spokojen! Má to vtip,   hlášky, kolikrát výborně   vypointovaný závěr atd.   Některé díly jsou za   rovných 10/10 ale jako celek   - všechny série poctivých   80%.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2009
Tak já se u toho vždycky   nasměju.Ten Dejdar toho   Ozzáka fakt výborne hraje,to   mě docela hodně   překvapil,nikdy bych to do   něho neřekl.
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.9.2008
Asi no comment...
...k tomuhle opravdu není   třeba slov. Protože jsem   doposud seriál Comeback   nesledovala, rozhodla jsem se   dnes podívat na jeden díl,   abych si udělala úsudek.   Narozdíl od většiny   národa, která se často   stydí hlásit ke sledování   komerčních televizí, mně   to nevadí. Na Novu koukám   docela často, takže to   rozhodně nehodlám zapírat.   Ale i oblíbená televizní   stanice někdy šlápne vedle   a bohužel seriály vlastní   tvorby se Nově nedaří (na   milost beru až novou řadu   Ordinace, i když to taky   není žádný zázrak) a   koukat se na ně nedá. Tohle   má být sitcom? Tedy   situační komedie? Nezasmála   jsem se vůbec. Po shlédnutí   jednoho dílu Commebacku jsem   "překambekovaná"   nadlouho dopředu a repete si   určitě nedám:-) Celé je to   trapné, nudné, prostě ta   pitomost z toho jen čiší.   Tomáš Matonoha mě   normálně docela baví, ale   tenhle příšerný scénář   nezachrání asi žádný,   sebelepší herec!
petrusmev
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.10.2014
Jednoznačně náš nejlepší   komediální seriál. Ač   formou kopíruje americké   sitcomy, obsahuje tolik   originální komiky, hlášek,   situací a narážek na   české prostředí, že   nezbývá než smeknout před   autory, že dokázali, že   tento model funguje i pro   nás.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2012
A nový NAPALM DEATH máte?
Myslím, že toto sa tvorcom   celkom podarilo. Neokúkaný   námet, večný to boj popu s   metalom. Dnes je to inak, i ja   ako metal fan sem tam sa   ponorím do temných vôd   popu, industiálu, či   alternatívy. Človek starne.   Ale námet tohto seriálu   dobrý. Dvaja brachovia, jeden   tak troška vyhasnutá popova   (kedysi) sladká hviezda s   (kedysi?) príšerným   výzorom á 80s a jeho brat   verný to ťažký rocker,   žijúci tak troška   alternatívnym štýlom, nu   akosi inak ako zvyšok   spoločnosti. Dobré. No a   keď bracha dá bracha   predávať do obchodu, nemusí   to dopadnúť dobre, keďže   sa preferuje hlavne metal,   pivo a niekedy nekonvečný   predaj. Ešteže sa objavila   Marcelka, obrovská fanynka.   Plus sekundujú deti a ich   spriatelená rodina. Musím   hlavne vyzdvihnúť Ozzáka,   ktorý je fakt skvelý, zo   začiatku som ani nevedel, že   to je Martin Dejdar, no   nepodobá sa ani trocha, zato   si to očividne riadne   užíva. A druhá postava, to   je vlastne ten multifunkčný   herec, ktorý sa vždy objaví   v nejakej inej úlohe.   Zhrnuté, podarený seriál
BinLADIN
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Na poměry dosti slušné a   dosti slušně i zahrané, je   to odpočinkové a jednoduché   nic na velké přemýšlení
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.8.2012
Jako žádná hitparáda to   není,ale rozhodně to zkousnu   víc, než   Ordinaci,Ulici,Velmi křehký   vztahy apod.aspoň se tomu   občas zasměju a díky bohu   za Dejdara--->60%
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2012
Tenhle seriál, který už   bohužel měl, co nabídnout,   patří k tomu nejlepšímu,   co se tady natočilo. Kdo by   neměl rád Ozzáka nebo Lexu?
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.1.2015
Dříve jsem si nedokázal   představit český sitkom,   ale tvůrci se činili a   postavy i příběhy stojí za   to a je opravdu čemu se   zasmát...
roox
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.3.2015
pecka seroš
Jeden z mála, kterej se Nově   fakt povedl... dá se na to   koukat furt dokola a moje   drahá žena to má místo   večerníčku. Herci si   evidentně role užívaj,   hlášky neskutečný a   postupem času se stávají   součástí běžného   jazyka... nekomplikovaná   zábava na večer jak má být   :-)
rankinfitch
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.10.2008
Po dlouhé době konečně   něco pořádnýho z českého   šoubyznysu. Sitcom neni   určitě jednoduchá věc, ale   tohle se opravdu povedlo.   Dejdar s Matonohou jsou   luxusní!
Yontalcar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.12.2011
Comeback je vcelku povedený   seriál. Sice ne každý díl   dokáže spolehlivě   rozesmát, ale pestré   blázniviny postav umí   potěšit. Hlavně Ozzák je   největší sympaťák a   tahoun seriálu. Avšak s   nástupem každé další   řady se nám vytrácí ono   původní kouzlo. Ač nápadů   (čím dál tím víc   absurdních, což je spíše   klad) je stále dost,   nestačí to na udržení   laťky, kterou si seriál sám   sobě stanovil.
mildaaxe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.6.2009
Kupodivu povedenej českej   sitcom, nesledoval sem ho   úplně od začátku, ale   když sem jeden díl náhodou   skouknul a viděl dokonalýho   Dejdara v roli Ozzáka, bylo   rozhodnuto:-)někerý epizody   sou trošku slabší, ale   jiný sou fakt dokonalý a   hodně mi zvedli náladu.Za   nejlepší považuju moment,   kdy Ozzák chlastá lahvoně   okem:-)Kam se hrabe DJ Bulva z   Klubu sráčů se svojí   vodkou:-)
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2017
Suverénně
nejlepší český zástupce v   kategorii sitcom seriál.   Skvělé obsazení. Vtip   střídá vtip a spousta   "hlášek", které   už zlidověly.
Víc   už netřeba dodávat.   Bezchybné dílko.
Tom_Hardy
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.9.2008
Tomáš Matonoha není herec,   novácké přehrávání je k   pláči a kulisní prostředí   evokuje spin-of Ordinace v   růžové zahradě. O   scénář tu vůbec nejde,   což je veliká škoda,   protože řada situací a   hlášek má ohromný   potenciál. Ta forma je ale na   zvracení.
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.11.2011
Kvalita klesá s rostoucím   počtem dílů, ale přesto se   zde občas vyskytne moment,   pro který stojí za to těch   pár minut Ozzákovi   věnovat...
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2010
A pak že neumíme udělat   pořádnej sitcom! No není to   paráda? Průhledné vtipy,   ale dotažené až do konce.   Žádná polovičatá práce.   Super.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.9.2008
Nádherná variace! Ani jsem   nečekal, že každý další   díl budu rád sledovat, ale   tento pokus o český sitcom   se mi opravdu líbí.
Nově se podařilo   použít zajímavé   prostředí a seriál není   plný tupých žertů, jak to   vídáme mnohde jinde.   Rozhodně se však jedná o   neopakovatelný počin a i   pouhé další pokračování   by nejspíš bylo bezduché a   sráželo i myšlenku   původních dílů.
Martin Dejdar zde opět   dokazuje, že dokáže zahrát   všechno, ale ani proti   ostatním hercům nic nemám -   úkol splnili dokonale.
Těším se na to, co   přinesou další díly, ale   už ,,Gott ex machina"   mě dostal - Karel Gott s   nosem nahoru žijící v   kolodějském zámku - a   nakonec ještě řekne ,,Moje   cesty jsou   nevyzpytatelné."...
rimmerova-motorka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2016
Kdysi dávno jsem shlédl   kousek jednoho dílu...co to   je?! Brak! Po létech jsem   náhodou viděl jakýsi díl   na Youtube...hele, ona je to   docela sranda...výborná   sranda. Simona, Saša, Lexa,   Ozzák a další tvoří   skvěle se doplňující tým.   Společně jim to klape. Ten   díl se zubatou žábou je   prostě best of!
Rocky4
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.2.2009
Z původních 5 bodů zvyšuju   na prozatimních 6 bodů.   Začalo se mi to docela   líbit. Z průměru je to už   docela slušný nadprůměr a   možná se to u mně časem   vyhoupne na 7. Je to opravdu   celkem pohodovej sitcom na   čtvrteční večery. Jasně   že ne všechny epizody jsou   stejně dobré, ale u   některých jsem se opravdu od   srdce zasmál.
Dejdar   hraje Ozzáka působivě,   zábavně. Ujde i Matonoha.   Matouš Ruml je kořen,   Batulková se mi zde taky   hodí. A na Kristýnu   Leichtovou, jak už zde   párkrát padlo, se pěkně   dívá. Tu pánské oko   opravdu ocení.
fred.appl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2009
Omlouvám se a děkuji!
Omlouvám se tímto všem   tvůrcům Combacku za svou   prvotní nedůvěru! Měl jsem   totiž pochybnosti, zda   dokáže být sitcom z tohoto   poněkud výlučného   prostředí sdostatek sdělný   i pro většinového diváka   (což je pro sitcomy podmínka   dost nutná). Byl, a nyní   neváhám Comback označit Po   takové normální rodince za   druhý skvělý český   sitcom!
Pokud jsem   mohl, nenechal jsem si utéci   žádný díl a bavil se,   občas chechtal i nahlas - a   co chete od sitcomu víc?   Výborný Matonoha, báječný   Dejdar (než jsem si zvykl na   tuto, u něho dosud neznámou,   hereckou polohu), Batulková   potěšující, za přínos   pak pokládám, že konečně   byla pro TV diváka   "objevena" Simona   Babčáková.
Děkuji,   pane Baldýnský, umíte nejen   kritizovat!
(A těším   se na další sérii: Comeback   II.)

Po čase   připojuji, že na další   řadu Comebacku jsem se   netěšil nadarmo, neklesá   to, pane Baldýnský, ale   stoupááá! :)
Out-Of-Way
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.3.2011
Viděl jsem dva díly celé, a   asi další čtyři kousek, a   nejdůležitější poznatek   je, že mi seriál nepřijde   vůbec vtipný. Ani   trošičku. Herecké výkony   … škoda slov. Zase jen   další zbytečný český   seriál, na který se zcela   jistě již nikdy dívat   nebudu. Byla by to jen   naprostá ztráta času.
Peykka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.7.2010
Sorry, ale to je fakt hrůza!   Přijde mi, že Češi se   snaží opičit po   Američanech a vytvořili   něco, co má připomínat   sitcom! Mně to rozhodně   vtipný nepřijde, je to   spíš trapný a nechápu, jak   do toho mohli přemluvit   Martina Dejdara!
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2015
Po Hospodě je to druhý a   snad poslední sitcom, který   se povedl ve všech směrech.   Tady je škoda že není   pokračování.
m.king
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2015
Je to luxus, ale se   zvyšujícím se číslem   dílu a počtu opakovaní   bohužel klesá na kvalitě.   No je to Nova => ždímat,   vyždímat a vyhodit.
Cllementine
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.10.2008
Není to nic moc, ale občas   se i zasměju. Musím tedy   Novu pochválit, že se   poslední dobou snaží o   kvalitnější   programy(Anděl, Soukromé   pasti)a mezi ně patří i   Comeback. Takže se z   hodnocení jejich programů   slovem "absolutní   odpad"(všechny ty ulice,   pojišťovny a ordinace)   dostáváme ke "poměrně   slabé" a to je pokrok.
stvspm
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.4.2010
Nooo
KOukám na komentáře a no   nevím ale někteří   nepochopily co je to sitcom   ,ale je pravda některé díly   nejsou nic moc ale třeba díl   s úřadem práce si myslím   že se povedl.. min.   formuláře:) dojivost a   porost nemají v nápadu   konkurenci..
Faustka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.5.2010
Ozzák je pořádnej šoumen a   když něco pronese, tak to   stojí za to. "Jediná   užitečná značka je, zákaz   dechovky." Ozzák jako   Fantom českých silnic,   sběratel dopravních značek   a hlavně milovník skvělý   hudby.
Milicent
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2009
no konečně!!
Comeback je unikát, je to   zážitek pokaždé-i když se   scény opakují, stejné   grimasy, řechtám se stejně   nahlas jak   dement..Neskutečně očistný   zážitek po dnu plných   "hodnotných"   intelektuálních zážitků v   zaměstnání.. Nikdy jse se   nedokázala bavit u podobných   amerických seriálů (až na   pár vyjímek), ale za   Comeback bych dala velkýho   čskýho lva..nemusel by být   zlatý..aspoň   čokoládový..ale   ooobrovský!!!
AshT
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.3.2010
Takovy nadprůměrně lechcce   udělaný seríál.Drží ho   podle mě Deidar a Matonoha   bez nich by to bylo o ničem.
Honey0105
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Když začali Comeback   vysílat prvně, tak jsem to   moc nesledovala. Viděla jsem   někde až osmý díl, ale pak   jsem hned vlezla na internet a   zhlédla jsem všechny.   Některé jsou slabší a   některé jsou velice dobré.   České seriály (ani sitcomy)   nesleduji, ale tohle je   vyjímka. Jednu dobu jsem se   koukala stále a teď jen tak   občasně.
Musím   přiznat, že když teď sitom   opakují, tak už se   nenasměji tolik, jako před   dvěma lety, ale stejně mi   sledování nevadí. Poměrně   se i těším na nějaké   nové díly (které už   slibují pěkně dlouho).
Z Comebacku jsem si   oblíbila snad všechny   hlavní představitele a ráda   se koukám i na jiné filmy s   těmito herci (asi kromě   Dejdara).
Nejraději   mám asi Lexu. Je to pěknej   pitomeček, ale zaručeně   rozesměje, na něj se   spoleh!
Nejoblíbenější část   je asi ta, když si všichni   pouštějí videoklip Tomiho   Paci. To je opravdu sranda! A   pamatuji si, že mě velice   nadchl díl s rybičkama.
Pro hodně lidí je tohle   asi naprostá hloupost, ale   líbí se mi to třeba i víc,   než americké sitcomy, které   jsou většinou dost hrozně   nadabované a skrývají v   sobě ještě více blbůstek,   než Comeback.
Já   osobně mám Comeback ráda (i   když už mě nebere tolik   jako dřív) a nestydím se to   přiznat, protože znám   hodně lidí, kteří také   sledují rádi a s kterými se   mohu o seriálu pobavit.
A ještě musím říct,   že jak Dejdara nemám ráda,   tak jako Ozzáka ho opravdu   miluji!
Nikotyna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Comeback? :) jeden z   nejlepších českých   sitcomů. U každýho dílu se   zasměju a vždycky se těšim   na další. Martin Dejdar   alias Ozzák prostě válí :)   :D "policie:opravdu se   jmenuje Váš bratr Ozzák?   Iva: Jistě má to lihovkou   napsaný v občance"
martas_v
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Bože, jak hluboko lze   klesnout.... Nejubožejší   seriál, který snad předčí   i Novákovi. Nuda, kravina,   ubohost.
sismik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.9.2009
Tenhle sitcom mě totálně   dostal. Skvělé postavy a   vtipy, kterým se člověk   rád zasměje. I když je   pravda, že na COmeback   člověk musí mít povahu a   náladu. I když je Comeback,   když se to vezme kolem a   kolem šílená blbost, je to   blbost, která zaručeně   pobaví, takže já dávám   10.
Helled
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.9.2013
Je to opravdu skvělý serial   a dokonce český hlavně díl   kde Lexa a Ozzak sledují   horor Ptáci (1963)a ozzák   má dobrý hudební vkus
Henry123
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Výborný český sitcom o   Tomášovi a jeho bratru   Ozzákovi je nabitý všemi   možnými vtipi a vždy když   některý díl vidím směju   se od začátku do konce.
xxlch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.8.2012
Todle je tak úžasně   blbý,až je to vlastně   docela koukatelný.Jó a pokud   máte den-blbec,tak todlenc   vřele doporučuji,den-blbec   už nebude tak nemožnej a   ještě se zasmějete!
Koldyn11
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.11.2009
Totální slátanina s mnoha   trapnými scénkami,   postavami, dialogy. Martin   Dejdar v roli Ozzáka sice sem   tam prohodí něco   úsměvného, to je ale tak   vše, co z tohoto projektu   dělá komedii. Tomáš   Matonoha je úplně mimo, už   jen svým vzhledem se do   takového typu seriálů   nehodí a ten kluk s   šiltovkou je pro mě   nejhorší filmová či   seriálová postava roku 2008.   Ostatní postavy s výjimkou   Kristýny Leichtové, která   na své roli nemá co zkazit,   jsou nevýrazné a v seriálu   zcela zbytečné a když tu   někdo napíše, že je tento   výtvor nejlepším českým   sitcomem, tak on i přes svou   trapnost a nudnost takovým   sitcomem může být, jelikož   v České republice moc   konkurence nemá, srovnávat   se světovými sitcomy raději   nebudu, nejsem blázen.
Lucka-V.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Zábavný seriál snad pro   všechny, na který se vždy   ráda podívám, protože je   velice vtipný a vždy se u   něj velmi pobavím.
Dawid199
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Tedy tohle jsem opravdu   nečekal!! Zvlášť od   experta na kraviny TV   Novy.Když jsem viděl ukázky   na první díl, tak mne to moc   neoslnilo, ale samotný první   díl (a poté následující)   rozhodl: Tohle je snad to nej,   co se tu dá vidět.
vratik7
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.8.2009
Ozzák je frajer. Hodně se mi   na něj líbí jak je   střelenej , 22 hod. chlastá   a že má rád stejnou muziku   jako já.
bušt
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.10.2010
Ne ne a ještě jednou ne na   začátku se mi to docela   líbilo ale postupem času se   mi to zhnusovalo a taky,že   zhnusilo.Hlášky které jsou   považovány za děsně   vtipné tak můžou přijít   leda tvůrcům lidem težko.
ORANJESTT
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.2.2015
Comeback
Jeden z najlepších sitcomov.   Vážne skvelý sitcom super   herci. Výborne sa oddychuje   pri tomto seriáli. Tomi Paci,   Ivuška, Ozzák, Marcelka,   Lexa, Saša a Simona. Desať   hviezdičiek.
miláček
Hodnocení:
Přidáno: 8.1.2010
Přežila jsem asi dva díly a   měla dost.Nevycházím z   údivu,jak mohl někdo takovou   pitomost vymyslet,některým   hercům se divím,že do toho   vůbec šli.Hodnotit   nelze,jedině do mínusu.
Petr1984
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.12.2008
Fajn sitcom a výbornej   odpočinkovej seriál.   Tleskám za obsazení   bezvadného Tomáše Matonohy,   Martin Dejdar sice trošku   pokulhává, ale ve výsledku   to nakonec není vůbec   špatné. V jednom   komentářů se tady píše o   účasti Gotta a   Vondráčkové. No nevím,   moje oblíbené   "hvězdy" to nejsou,   tak si nemyslím, že by to   bylo až tak pod jejích   úroveň. Máme i lepší   umělce.
geojezek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2015
Temer 100%
V dobe vzniku jsem to   nevydejchal...hruza, des! Po   letech jsem nahodou shledl   Zlatou ledvinu a pote i dalsi   dily. Dokonale! Dokonce bych   rekl, ze Slovenska sporitelna   natocila tu trapnou reklamu s   ceskym trempem jako pomstu za   skveleho zlodejskeho strejdu   Horvata. Zacek vubec v   Comebacku exceluje ve vsech   rolich. Dokonce i Matonoha,   ktery jindy vubec hrat neumi a   tady, svete div se, hraje! A   hraje dobre. Jedine co mi tu   vadi, jsou ty umele smichy. Ty   mi ostatne vadi v kazde   komedii.
limbonic
Hodnocení:
Přidáno: 12.1.2011
Comeback
Četl jsem zdejší   komentáže a jenom mě to   utvrzuje v tom, že spousta   lidí zdaleka nepochopila o   čem seriál je. Je pravda,   že seriál je hodně o muzice   a kdo si neprožil rivalitu,   která panovala v 80-tých   letech mezi   "metáláky" a   "popařema", těžko   pochopí a bude se smát   nadsázce, která je v tomto   seriálu hlavní náplní   humoru. Taky asi těžko   pochopí naprosto skvělé   výkony Jakuba Žačka,   potírající hudební nevkus   normalizačních hitů nebo   shitů 80-tých let a jejich   protagonistů.
Mám   kolegu v práci, který si   naladí rádio Blaník a je   spokojenej, že mu tam   servírují pořád dokola   stejný slátaniny 80-tých   let a také ten samozřejmě   všude vykřikuje, že   Comeback je naprostá   zhovadilost a že vůbec   nechápe o čem seriál je.
blondataXena
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2012
SUPER
Nejlepší seriál, humor   pochopitelný pro všechny   obyčejné lidi, kteří si   nehrají na intelektuály a   smějí se normálním věcem.   Vždy se zasměju a i kdyby   běželo třeba mistrovství   světa ve fotbale tak starýho   radši vyhodím do hospody a   ještě mu na ní dám.
markes13
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.6.2009
Comeback je prostě   vynikajíci i když to není   max je to super hlavně ozzák   fakt mě to baví doufám že   bude 3 série
victorio
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2011
Nejlepší český sitcom. Na   ty opravdu dobré americké   sice nemá, na to je tam moc   hluchým míst, až příliš   často se na můj vkus   zabývá pivním humorem, ale   když si člověk chce   odpočinout a pobavit se a   zrovna nejsou po ruce další   díly Teorie velkého třesku,   tohle celkem slušná   náhrada.
Lionhearth
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.1.2011
Nejlepší českej sitcom?? jo   to bych uznal, problém je v   tom že češi sitcomi točit   neuměj a v seriálu se tak   hrozně snažej dělat srandu   až je to občas trapný   zvlášť ze strany Tomáše a   Ivy, naštěstí tady to   zachraňuje charakter Ozzáka,   Lexi a jeho sestry, člověk   se pomalu směje jen je vidí   a nemusej ani nic říkat.
Ale ať je seriál   jakejkoliv nikdy nedosáhne   kvality americkejch sitcomu   typu krok za krokem, v   porovnání s nima je to odpad
brianboitano
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.3.2009
No větší hovězinu mezi   tzv.sitcomama jsem jaktěživ   neviděl.Nevim koho napadlo   tohle vymýšlet,točit a co   je nejhorší,vůbec to   pouštět do televize.Nechápu   co na tom má být   vtipnýho.Jediný čeho sem si   všiml a co mě upoutalo je   Martin Dejdar.Ten chudák na   tom musí být asi hodně   špatně když ze sebe dělá   takovýho šaška.
Anamorph
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.3.2009
Tak trochu renesence vtipu,   třebaže často přízemně   primitivního, v české TV   tvorbě. Sice si nemlžu   pomoct, ale dejdar na mě jako   metloš moc nepůsobí, zato   Matonoha je tu opravdu   zmatený.
akina1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.5.2009
rozhodně nejlepší český   televizní seriál, stejně   jako všechny ostatní má   své slabé díly, ale   celkově je nej....
Halleluja
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2009
Konečně seriál, kde nejsou   všichni bohatí, skvělí a   tak zatraceně jednotvární.   Rockeři jsou zajímaví,   trochu flegmatičtí ale   veselí lidé, děkuji   Martinovi, že se toho nebál.   Chtěla bych slyšet, co   průměrný divák růžových   zahrad a spoutaných nemocnic   říká na pokorně   hladovějící děcka Lexu a   Sašu, to musí pro ně být   šok!!!
urthred
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2011
Podle mě je to asi nejlepší   český sitcom (o jiném ani   nevím).
Nevadí mi,   že herci nehrajou   věrohodně, ale odmítám se   dívat na ty stupidní   "megahity" typu   ulice, nebo Ordinace, které   akorát vymývají mozky a k   tomu navíc jsou brány   smrtelně vážně! Místo   těchto zvěrstev si radši   zapnu Comeback a nechám se   bavit byť jednoduchým, ale   mě blízkým humorem.
maxsteel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2009
Tak toto je nejlepší český   sitcom co znám.Postava   Ozzáka v roli Martina Dejdara   je prostě skvělá a   Dejadarův herecký výkon je   taktéž skvělý.Prostě   jednoznačně 10 hvězdiček.
Daeroxmonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2019
Comeback je jediný seriál na   Nově, který mě nekousnul do   zadku a neznechutil jako Ulice   či Ordinace. Comeback je   jedinečný slušný zábavný   formát v podaní Martina   Dejdara jako nezodpovědného   Ozzáka a Tomáše Matonohy v   roli hypochodra Tomáše.   Nesmíme ještě zapomenout na   pošťuchování mezi Ivou,   Lexou a Sašou. Některé   díly byly sice takové   nemastné, jiné byly   legendární, například díl   s rybičkou. Tomuto seriálu   zaslouženě patří 8/10.   Ještě jsem mohl vyzdvihnout   hudbu, která byla obzvlášť   skvělá.
Martin79proqavqis
Hodnocení:
Přidáno: 18.9.2008
Ale jo!
Je to blbost (jako všechny   sitcomy), ale mě se to   líbí. Zdá se mi, že   herecké výkony mladých   herců jsou lepší, než u   Dejdara a spol. Mladí se   zkrátka vyblbnou. A na   Krystýnu Leichtovou se   pěkně dívá.
Kristy15
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.3.2012
Comeback je prostě Comeback   :) Podle mě je to skvělý   seriál s nadsázkou :)   Každý má samozřejmě svůj   názor a vkus (to nikomu   neberu), ale kdo nechápe ten   vtip a ironii je buď suchar a   nebo důchodce :) Podle mě je   to prostě super a výkony   herců taky :)
IronDavid
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.5.2010
Asi nejlepší český   sitcom.Jde se u toho zasmát   ale i taky sou tam scény   který sou až trapný.Ale   udivuje mně že tolik lidí   ho nemá rádo,bych se   nejdřív podíval na   Novákovi nebo na policejní   akademii.
Michal96
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.3.2009
Good sitcom
Comeback je super sitcom   ,nejlepší je Ivuška a   přece Ozzák . No a jak ted   dali nova že to bodou dávat   ve středu tak to udělali moc   dobře
katrin07
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.7.2012
comebak se mi líbí,protože   je hodně vtipný a   legrační.dívám se na něj   dlouho a díly,které jsem už   viděla mne pořád baví
Teila
Hodnocení:
Přidáno: 3.5.2009
Je to dost dobrej seriál   líbí se mi Simona díky   tomu,že všechno v poho tak   dobře zvládá.Ale jinak je   dobrej lexa,když se tak   hrozným spůsobem snaží   zbalit Ivu.
macinka090
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.3.2016
Vynikající.
Důkaz, že by se neměly   projekty televizních stanic   odsuzovat jen podle toho, kdo   je točí. Tenhle sitcom TV   NOVA se velice povedl. Můžu   to vidět xkrát, no stejně   se stále směji, jako kdybych   to viděla poprvé. Normálně   bych tomu dala 9 hvězdiček,   ale z čisté rebelie dávám   plných 10. Comeback je   skvělý. Až na jeden díl -   Boží mlýny, je to   nadprůměrná podívaná.
aholka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2014
:-D
Nejlepší seriál jaký jsem   kdy viděla. Myslím že to je   pro Dejdara životní role.   Nejlepší díly jsou asi   Heavy Chrismas a Holter.
ozzak30
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2010
comeback je muj nejoblibenejsi   serial ozzak je nejlepsi skoda   ze zanedlouho skonci tomas je   dobrej taktez
TheWatMad
Hodnocení:
Přidáno: 16.7.2014
dobré shrnutí:
Já osobně jsem VELKÁ   fanynka comebacku a vždycky   se nasměju. Napřed jsem to   nesledovala, ale ze začátku   jsme na to koukali celá   rodina. Mě to nebavilo, ale   říkala jsem si, že takhle   jsme alespoň chvíli spolu,   tak jsem koukala dál.   Postupně jsem se u toho   začala smát víc a víc, až   jsem se smála u každé   hlášky a směju se i teď.   Mám zkouklé všechny díly (   všechny alespoň 2x). Chápu,   že někoho to nebaví, že to   je takové nepravděpodobné a   nerealistické, ale já mám   comeback strašně ráda a   vřele doporučuji alespoň   zkusit. :-)

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih156349minih156349Marie Terezie (2017) [TV minisérie] 
Marie Terezie n
minih36017minih36017Král lenochů (1989) [TV inscenace] 
Král lenochů n
minih64173minih64173Vánoční sen (1944) 
Vánoční sen n
minih6026minih6026Den nezávislosti (1996) 
Independence Day n
minih44053minih44053V zámku a podzámčí (1981) [TV film] 
V zámku a podzámčí n
minih9914minih9914Kaňka do pohádky (1981) 
Kaňka do pohádky n
minih47055minih47055Valkýra (2008) 
Valkyrie n
minih167720minih167720Král (2019) 
The King n
minih22532minih22532Vinnetou a míšenka Apanači (1966) 
Winnetou und das Halbblut Apanatschi n
minih8838minih8838Hvězda padá vzhůru (1974) 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Ozzákova škola slavení (2009) [TV seriál]

 Ozzákova škola slavení (2009) [TV seriál]
Ozzákova škola slavení n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika


(spin-off)

Ozzákova škola kalení (2008) [TV seriál]

 Ozzákova škola kalení (2008) [TV seriál]
Ozzákova škola kalení n
 
Žánr: komedie
Země: Česká republika
Režie: Jaroslav Fuit, Zdeněk Dušek

(spin-off)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297

Poslední komentáře

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10