Jeden svět

Komentáře uživatele Rocky4

Rocky4

Rocky4 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Martin

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 392
...a zase ta Lucie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2008
Dobrá komedie. Nejlepší je   scéna s profesorem   Hartmannem. "Profesor   Hartmann!" "Dámy,   pánové! Poroučím se!"   Jak hrajou formeláci na   klavír a ty grimasy herců,   Nárožnýho a toho Hartmanna.   Potom musím vyzdvihnout   scénky s panem Šmídem.   "Hauuuuu!" A Osvald   je taky jedinečnej.
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.7.2009
To je přesně jeden z   dalších filmů, které jsem   naposledy viděl jako dítě,   ještě na školním   představení v kině. A to   už je nějaký pátek,   přesto si některé pasáže   z filmu dokážu vybavit i   dnes. Ale už nevím jak by   mé hodnocení vypadalo,   kdybych to viděl až teď   někdy.
Co si budeme   povídat, film je určený   především dětem a   dospělému asi nic moc nedá,   pokud na to kouká sám. Když   se na to podívá s   ratolestí, asi má   příjemně strávené dvě   hodiny se svým dítětem.
Já ze vzpomínek z   dětství a z nostalgie dám   7. Ale vidět to už   nepotřebuju dneska, kdyby jo,   hodnocení by asi bylo o   stupínek nižší.
11. září 2001: Čas krize (DC 9/11: Time of Crisis)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.7.2009
Jeden z mnoha filmů o 11.   září. Nicméně jeden z   těch nejslabších. Viděl   jsem asi před 5 lety a   stačilo. Film se věnuje   hlavně příběhu teroristů   před nálety.
Jen chci   dodat, že oficiální verzi   útoku na New York už delší   dobu nevěřím.
24 hodin (24)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.5.2008
Zajímavý nápad, natočit   seriál který bude mít 24   dílů a každý díl se tedy   odehrává v reálném čase.   Každý díl znázornuje jednu   hodinu dne. Jinak já se ale   spíš nudil, přišlo mi to   moc zdlouhavý. První řada   by ušla, druhou bych taky   ještě nechal, ale dál už   se nemělo točit.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2010
Pro mě jakožto sparťana asi   ostuda že jsem film viděl   až dneska. Ale zase jsem si   to pořádně užil. Film je   velmi zajímavě zpracovaný,   herci výborní a digitálně   vytvořené prostředí taky   perfektní. Frank Miller je   mistr přes komiksy, pod   svojí taktovkou má třeba i   komiks o Temném rytířovi, z   toho pro změnu čerpal Ch.   Nolan pro svého Batman   začíná a další díl.
Stejně tak výborně je   vytvořen tento film Z.   Snyderem. Film není přímo   historickou rekonstrukcí oné   bitvy která se udála a kolem   které se film točí, takže   historické přesnosti není   třeba nijak řešit, ale je   přepis komiksu pana   Millera.
Bojové scény   jsou velkolepé a souboje   dechberoucí a všechno   podbarvuje též výtečná   hudba. Nevim čím to je, ale   ještě v žádném   válečném filmu co jsem   viděl, mě nikdy soundtrack z   nich nezklamal a tenhle bych   zařadil mezi ty   nejlepší.
Výborný   filmový zážitek a já se   pěkně nažhavil na zítřek   před velkým ligovým   finále, kdy sparťanští   bojovníci vedení králem   Řepkou půjdou do bitvy o   titul s Teplicemi.
5 proti 5
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.1.2010
Tato soutěž mě nikdy moc   neoslovila a dodneška snad   ani pořádně neznám   pravidla hry, jedna věc je   že nemusím Novotného,   který soutěž uváděl, ale   podle mnohých ji držel,   nyní to uvádí Lesák a tomu   mnoho lidí zase nemůže   přijít na jméno, třeba i   moje babička, která tam   měla raději Novotného, i   když toho taky nemusí,   dával pořadu šmrcnc.   Lesáka jsem párkrát viděl,   ale sám si tu soutěž   nepustím, jenom na jedno oko,   když jsem u babičky na   návštěvě, tak to má   puštěný.
Kde jsou   časy soutěží jako Kufr,   Riskuj, Milionář ale taky   Pevnosti Boyard nebo Her bez   hranic.
8. Míle (8 Mile)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.5.2008
Tenhle film osloví   především fanoušky Eminema   nebo hip-hopu. Ani mezi jedno   se neřadím, ačkoliv pár   písniček od Eminema (asi 5)   se mi líbí. Film mně tedy   ani moc nezaujal a dávám   průměrnou známku.
A co když je to pravda? (Just Like Heaven)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2008
Typický romantický americký   slaďák. Film nehodnotím   celý, protože jsem ho viděl   asi až od druhé poloviny. Je   to hodně podobné filmu Duch.   Docela se mi to líbilo,   takový trochu pitomoučký   konec, ale ten asi do těchto   filmů patří. Ani herci   nebyli špatní.
Ace Ventura: Zvířecí detektiv (Ace Ventura: Pet Detective)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Je to prostě Jim. Takové   role mu sedí jak ulité. Je   to báječný komik, jeden z   mích nejoblíbenějších   herců.
A   "Simčo": Vsadím se   že to žádný dřevo ve   skutečnosti není. Je to   komik, dobrej. :-)
Addamsova rodina (The Addams Family)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.6.2008
Tento film patří k dobám,   kdy jsem byl ještě dítě.   Tehdy dost originální   strašidelný film, dnes už   asi nijak nepřekvapí, ale na   tu dobu super.
Addamsova rodina 2 (Addams Family Values)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.6.2008
Pokračování prvního dílu.   Taky docela povedené. Jako   malé děti jsme se na to   koukali se ségrou. Nevim jak   by se mi to líbilo dneska,   ale nostalgie by asi byla.
Adéla ještě nevečeřela
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.8.2008
Tenhle film jsem neviděl už   ani nepamatuju. Byl jsem asi   malý kluk. Nevim tedy jestli   moje hodnocení je   objektivní, asi bych se na to   musel podívat znova. Ale ted   zrovna v sobě mám pocit, že   není důvod, že se mi ani   ted moc nechce se na to   dívat. Možná by mě to asi   opravdu nebavilo dneska už.   Jsem na jiný žánr. A tak   asi zůstanu u matných   vzpomínek, kdy na to pamatuju   jako na solidní komedii.   Jinak Michala Dočolamanského   je v každém případě   škoda. Tento herec měl   velké charisma.
Akta X (The X Files)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.6.2008
Kultovní seriál který v té   době asi neměl konkurenci.   Vznikl takový slabší odvar,   který se jmenoval Faktor PSI.   Kvalit tohoto seriálu ale   zdaleka nedosahoval. Dneska   už by to bylo asi horší, v   podobě konkurence seriálu   Ztraceni. Ale věřím že   tento seriál své fanoušky   má i nadále. Skvělá je i   úvodní melodie.
Alf
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2010
Sitcom starý přes dvacet   let, který by však i dnes   jednoznačně pobavil, stejně   jako Krok za krokem. Nejvíc v   paměti mi utkvěl právě   Alf, kterého výborně   nadaboval Ota Jirák.
Anthropoid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2016
Většinou s nejvyšším   hodnocením šetřím a i   když se mi film hodně   líbí, dávám o jednu   stupeň nižší známku. Tady   se ale nebojím tu desítku   dát.
O 2. světové   válce se evidentně pořád   dají točit povedené filmy a   témata nejsou vyčerpána a i   když se to už v nějakých   filmech objevilo, dá se to   kvalitně natočit.
Skvělé herecké   obsazení, za Dornana i   Murphyho palec nahoru.
Napětí u filmu by se   dalo krájet. Vím jak   atentát na Heydricha proběhl   a nedopadl podle představ,   přesto ale když na něho   Kubiš, Gabčík a spol.   čekají, v kině jsem si   připadal, jako bych tam byl s   nimi. Neskutečné nervy a   stále jsem se snažil vžít   do pocitů hlavních postav a   především třeba Gabčíka,   kterému v klíčovém   okamžiku selhal samopal   přímo před Heydrichem...
Dalším silným momentem   pro mě bylo závěrečná cca   půl hodina filmu. Kdy hlavní   hrdinové brání 6 hodin   kostel před obrovskou   přesilou nacistů a vy i   když přesto víte, jaký   osud je čeká, do posledního   okamžiku doufáte, že to   třeba bude jinak. Poslední   scéna kdy si režisér   vystačil pouze s hudbou a   obrazem, řadím mezi   nejsilnější, které jsem   kdy viděl.
V sále   nikdo nedutal, všichni se   nehnutě dívali na plátno po   celý film. Při   závěrečných titulcích   jsem musel utírat slzy v   očích. Pro mně byl tento   film velmi silným zážitkem.   10/10
Arabela
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2009
Hezký pohádkový seriál.   Pořád to má v sobě to   kouzlo, po všech těch   letech. Jana Nagyová je v   roli Arabely kouzelná a   nádherná. O Rumburakovi v   podání Lábuse se taky bavit   nemusíme. Hraje tady spousta   kvalitních českých herců.   Jako bonus se zde objevuje   Fantomas. Kouzelný kabát,   prsten. Kdo by tohle neznal.
Kouzlo trochu pominulo, už to   není ono, citelná absence   Jany Nagyové v roli Arabely.   Na původní díly to nemá   ani zdaleka, ale podívat se   na to ještě dá.
Armageddon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.12.2007
Asi nejlepší filmové   zpracování s tematem kdy se   na zemi řítí asteroid.   Bruce hraje jako vždy   skvěle, ostatní herci jsou   taky kvalitní. Báječný   soundtrack a silný příběh   (no jo Amíci:) ), a hlášky   taky dobrý, na konci vždycky   brečím, ale je vůbec někdo   kdo ne?
Artuš, Merlin a Prchlíci
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.4.2009
Průměrný film pro   dětského diváka.   Dospělého to asi zrovna moc   nechytne. Film který ničím   nevybočuje z průměru,   podíváte se na něj jednou a   asi vám to bude stačit. Ani   žádná scéna nijak   nezůstane v paměti. Zkrátka   průměr.
Ať žijí duchové!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2008
Další z filmů který nesmí   chybět v TV programu na   nejkrásnější svátky roku.   Ani se nechce věřit že   filmu už táhne na 33 let.   Nesmrtelná klasika s   pěknými a vtipnými   písničkami. Řada   nezapomenutelných scén a   hlášek. U mně na stejné   úrovni jako Dívka na   koštěti. Vždycky se rád   podívám na Silvestra a   zpříjemním si den.
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.1.2010
Jeden z nejlepších filmů   které jsem viděl a v žánru   sci - fi bych řekl že vůbec   nejlepší. A první (teda   alespoň doufám) film ve   kterém dostali na zadek lidé   od mimozemšťanů, doteďka   to bylo naopak a byla to   příjemná změna. Nemá cenu   se v komentáři rozepisovat o   příběhu, protože se to   musí vidět, stojí to za to.   Jenom řeknu že i když se   může jednat trošku o   klišé, podobné náměty   byli v jiném provedení, že   hlavní hrdina opustí stranu   za kterou bojuje a přidá se   na stranu druhou, protože   pozná že nejsou ti špatní,   zde to bylo opravdu silné.  
Efekty jsou   špičkové, závěrečná   bitva opravdu monstrózní a   nakonec jsem rád že jsem si   vybral verzi ve 3D, i když   jsem jí moc nefandil a nechal   si zde poradit od kolegů.   Člověk je jako uprostřed   děje, stane se součástí   filmu a nejednou jsem se   přistihnul u toho, že jsem   sebou u některé scény   trhnul. Kdo na to ještě chce   jít do kina, pokud nebyl, 3D   verzi doporučuju, je   nadabovaná, v tomhle   případě to je určitě   dobře. A dabing se mi v   tomhle filmu dost líbil,   takže žádné obavy.   Koneckonců ve 2D si to   můžete pouštět   donekonečna na DVD které   vyjde.
Opravdu   fantastický počin, po   odchodu z kina se mi   regulérně motala hlava, ale   plná skvěých zážitků.
Babe
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Filmeček hlavně pro   nejmenší publikum.   Oddychová komedie, kde   hlavní roli hraje prasátko   Babe. viděl jsem to jenom   jednou, ve třinácti letech   ale přesto si i po sedmi   letech, co jsem to zkouknul na   to pamatuju.
Báječná léta pod psa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.6.2008
Jedna ještě z těch   lepších českých komedií.   I když si to člověk nemusí   pouštět každý den, jednou   za čas se to dá vidět.   Dobré herecké obsazení.   Nejvíc v paměti mi utkvěla   scéna, kdy jede Vetchý se   synem v kánoi a s nimi, tehdy   mladičká začínající   Alice Veselá, dnes Bendová.   Ta odhodila stud a ukázala   své bujné poprsí.
Batman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.6.2008
Nejlepší z těch starších   Batmanů, určitě   nejpovedenější díl, ty co   byli natočeny potom,   takových kvalit nedosahují.   Film Batman začíná jsem   ještě neviděl, tak nebudu   srovnávat s ním. Michael   Keaton se do role Batmana   skvěle hodí, nevadil mi ani   Clooney, nejhorší   představitel je Val Kilmer. V   tomto díle se mi líbí Jack   Nicholson v roli Jokera. Zde   ukazuje že pro role,   takovýhle ´´trhláků´´   (Přelet nad kukaččím   hnízdem) se narodil. Film má   dobrý příběh, na tu dobu   samozřejmě dobré triky. Jen   co je škoda, že jsme se   nedověděli, kde že bere   Batman všechny ty nádherné   hračky. Ale to se dozvím   právě v Batman začíná,   musím ho sehnat.
Dodatek 15.1.2009:   Burtonův Batman je u mně o   kousek výš než Batman   začíná, hlavně tím že   tady je opravdu soupeř, ale   zase Nolan lépe vypráví   příběh, Burton je   stručnější ve výpravě, v   tomhle zaostává právě za   Nolanem. Temným rytířem   Nolan Burtona překonal, viz   další komentáře.
Batman a Robin (Batman and Robin)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.2.2008
Dá se na to podívat, ale   jednou a pak se už k tomu   nejspíš nevrátíte.   Největším plusem filmu je   skvělé herecké obsazení.   Jinak atmosféra Gotham city   až moc divná, moc barev, a   celé mi to nějak nesedí.   Některé scény jsou až moc   přitažené za vlasy. Ano, ty   jsou asi v každém komixu.   Ale tady toho je až moc.   Škoda, potenciál to mělo   velký, nakonec z toho je   nejhorší díl o Batmanovi.
Batman navždy (Batman Forever)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2008
Tenhle Batman se mi docela   líbil. Nemá to sice na   první dva díly s Michaelem   Keatonem, Val Kilmer mi v roli   Batmana moc neseděl. Ale   zajimavou roli tady má Jim   Carrey jako Hádankář,   který zde vydal svůj talent   dělat komika, Chris o Donnel   v roli Robina, je příjemným   oživením, Nikole Kidman a   Dvě tváře kterou ztvárnil   Tommy Lee Jones.
Solidní 7.
Batman se vrací (Batman Returns)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.6.2008
Jediné pokračování které   může konkurovat prvnímu   dílu. V roli Batmana opět   Keaton. Hlavního záporáka   hraje De Vitto a velký   rozdíl mezi ním a   Nicholsonem nevidím. Oba své   role zahráli na jedničku. Ve   filmu se objevuje kočiči   žena ´´Catwoman´´, kterou   ztvárnila Michelle   Pfeiferová. Kvalitní   pokračování.
Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (Batman v Superman: Dawn of Justice)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2016
Názory jsem četl různé a   těch kritických nebylo   zrovna málo. Nicméně, vždy   si jdu udělat obrázek do   kina sám.
Tato série   nepřišla dlouho po konci té   o Temném rytířovi a   člověk se neubrání   srovnávání. Chris Nolan   spolupracuje i na této, tak   člověk možná čeká něco   podobného. Nejzásadnější   rozdíl je ten, že Temný   rytíř si zakládá na   větší realističnosti. Akci   v této sérii se dá tak   nějak víc uvěřit, že by   to šlo provést v realitě.   Kdežto zde se lidé na   speciální efekty vyřádili.   Už v Muži z oceli a zde   ještě víc. A tady si   kritici, kterým se to zdá   přeplácané musí uvědomit,   že jdete na filmové   zpracování KOMIKSU.   Věřím, že spousta lidí   nemá nastudované komiksové   předlohy např. od mistra   Franka Millera, a na jejich   hodnocení se to pak odrazí.   Tato série je prostě víc   komiksová, takže   nepřemýšlejte nad logikou a   prostě si to, co se na   plátně odehrává užijte.   Já osobně jsem se nenudil   ani okamžik. Akce je   skvělá, škoda že Batman se   Supermanem se rvali jen   chvíli.
Henry Cavill   je skvělý Superman, jeho   kostým taktéž. Lex Luthor v   podání J. Eisenberga jeden z   nejlepších záporáků, co   jsem ve filmu viděl, a snad   se nám ještě předvede. Zde   se nebojím srovnání s   Jokerem Heatha Ledgera v   Temném rytířovi. Oba podali   špičkové výkony.
Ben Affleck, jaký bude   Batman? Převzít roli po   nejlepším představiteli   filmového Batmana, Christianu   Baleovi je nevděčná úloha.   Ani já mu moc nevěřil.   Četl jsem i názor že George   Clooney je po dvaceti letech   překonán a Affleck je   nejhorší Batman v historii.   Ani náhodou. Z Affleckova   Batmana jde respekt a i toho   Bruce Waynea mu uvěříte.   Jeremy Irons jako Alfréd sype   skvělé hlášky. Na   přirozeně hezkou Amy Adams   se taky hezky dívá. Dostali   jsme ochutnávku Wonder Woman   a také se bylo na co koukat.   V Justice league si ji snad   užijeme už víc, stejně   jako dalších hrdinů.
Závěrem bych chtěl   ohodnotit hudbu mága Hanse   Zimmera, ale to by bylo   nošení dříví do lesa. Ta   se chválí sama.
Celkové hodnocení 85%
Batman začíná (Batman Begins)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.12.2008
Už to vypadalo že Batman   navždy spí. Že se už   nenajde nikdo kdo by natočil   další díl Batmana. Vždyť   poslední filmové   zpracování vzniklo v roce   1997. A Batman a Robin, kde   vyčnívalo tak akorát   hvězdné obsazení, nijak   velký úspěch nezaznamenalo.   Je takový nemastný neslaný,   překombinovaný, vyleze z   toho slabý průměr.   Režisér Schumacher neuspěl,   a jeho dílko se s Batmanam   Tima Burtona nemůže rovnat.   Až přišel Chris Nolan a   začal hezky od začátku.   Nenatočil žádné další   pokračování, ale natočil   Batmana tak jako by nikdy   předtím žádný nebyl.   Začal od začátku. Brucovi   rodiče nezabil Joker jako v   tom Burtonovským filmu, ale   normální zločinec. Zde se   dozvíme jak se Bruce stal   Batmanem, temným rytířem.   Že se vydal na dalekou cestu,   nejdříve poznat mentalitu a   duši zločinců, jak se   naučil bojovat, že to nebylo   nic lehkého. Poté se Bruce   vrací do Gothamu, do města   prolezlého zločinem a   snaží se ten zločin z   města vyhnat. Dozvíme kde   bere všechny ty nádherné   hračky, kdo mu je dělá. Kde   vzal svůj kostým apod. Už   nejezdí žádným Batmobilem,   ale pořádným obrněným   tankem. Je to prostě už   jiný Batman než jaký   natočil a snažil se nám ho   představit Burton a další.   Batman se chová víc   brutálně a jde z něj přece   jen větší respekt. Efekty   jsou též více   propracované, akce je víc   akčnější. Christian Bale   se do této role hodí více   než jeho předchůdci. I   Michael Keaton je překonán a   ten se mi líbil hodně. A tak   musím vám odpovědět na   otázku zda je tenhle Batman,   pro mně lepší než   Burtonův. Jak v čem.   Jelikož oba filmy si jdou   svojí cestou, oba režiséři   to natočili jinak, těžko se   to porovnává, musím říct,   že ten Burtonův z roku 1989   se mi přeci jen líbí o   stupínek více. V tomhle   díle mi chybí pro Batmana   jaksi srovnatelný protivník.   Doktor Crane na mně tak   nezafungoval, stejně tak i   protivníci z Ligy stínů,   kde se Bruce naučil bojovat.   Akce mi někdy přišla trochu   rychlá a nepřehledná. Ale   byli momenty které se mi   líbili hodně. Třeba jak   Batman veze otrávenou Rachel   do jeskyně. Parádní akce.   Tenhle díl beru spíše jako   takové seznámení s novým   Batmanem a s vloženou akcí   do toho aby to nebyla nuda pro   ty co nezajímá jak se Batman   vypracoval. To asi zajímá   především fandy   netopýřího hrdiny. Ale   záporáci na mně moc dojem   neudělali. Ale Nolan se vydal   správnou cestou. Lépe   vypráví příběh. Burtona   tímhle dílem zatím   nepřekonal, ale už se   chystám na Temnýho rytíře,   který má také Jokera a bude   se lépe srovnávat. Dávám   8.
Baywatch Nights
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Pobřežní hlídka měla   celkem úspěch. Ano,   hodnocení uživatelů o tom   sice moc nevypovídá, ale   bylo to tak. Aj mně se   příběhy plavčíků líbily   a klidně bych se podíval i   dnes. Baywatch nights je ale   spíš nepovedeným bratrem,   který se chce vézt na vlně   úspěchu originálu. Nebo si   snad tvůrci mysleli, že by   napodobili Knight Rider,   taktéž s Hoffem v čele?   Nevim, ale jak Pobřežní   hlídka, tak i Knight Rider   jsou lepší díla než tento.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177911
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10