Duben

Komentáře uživatele blondataXena

blondataXena

blondataXena zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 62
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2014
Sci-fi sice není žánr ve   kterém bych se v poslední   době příliš orientovala   (akorát zamlada jsem koukala   na sci-fi horory typu   Vetřelec, Predátor,   Terminátor, Robocop apod.),   ale myslím že Avatar je   univerzální film, který se   musí líbit širokému   spektru diváků. Akce,   romantika, efekty, happyend i   působivá psychologie   příběhu. Moc se mi líbil a   jsem zvědavá na dvojku, i   když se říká, že první   bývá vždy nejlepší - ale   také jsou vyjímky. A   S.Weawer na svých asi 55   vypadá naprosto úžasně.
Bastardi 2 (Bastardi II)
 
Přidáno: 12.5.2014
Přijde mi to sice jako snaha   o ukázku jednoho z dnešních   problémů, ale jinak je to   dost přitažené za vlasy.   Příště si radši pustím   komedii...
Bastardi III
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.5.2014
Doufám že je to opravdu přehnané
To co, si tam dovolují   cikáni nejen k učitelům je   fakt hnus a doufám, že tohle   už bylo opravdu úchylné.   Myslím, že scénárista by   potřeboval drobný pobyt v   léčebném ústavu pro   choromyslné. A známí herci   zřejmě mají málo peněz,   že vzali role v tomhle   úchylném projektu. Místo   abychom se snažili se   alespoň trochu udržet naši   republiku rozkradenou a   rozprodanou EU, NATO a USA -   tak si ještě podporujeme zlo   uvnitř naší republiky (tedy   naší? - to už je sporný   pojem)..... Už to nechci   vidět ani kdybych měla   čtyři promile......
Běžící muž (The Running Man)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.11.2013
Dost realistické
Viděla jsem tenhle film už   několikrát a je na něm v   podstatě strašné, že lidé   dokážou být takové zrůdy,   že věřím tomu, že takové   zábavy možná existují. Je   to nechutné, ale působivé.   Navíc Árny je jeden z mých   oblíbenců. Jeden z   nejpůsobivějších filmů s   touto tématikou...
Hlavně ta působivá   morbidnost toho nechutného   davu je otřesná a přitom   tak reálná.
Jeden z   mých "nejlepších"   filmů...
Bod zlomu (Point Break)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2011
Mám ráda K.Reevese i   P.Schwayzeho a film byl   příjemně zpracovaný   krimipříběh (bezesporu   hodně udělaly herecké   výkony hlavních   protagonistů). Jen mě mrzí   ten konec - happyend si   představuji jinak (proto 8).
Brak (Tři v tom, Jehličí)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.11.2012
Jelikož neuznávám   odsouzení filmů slovy   propadák, tak zvolím slovo   hrůza. Nejenže je film   hysterický a plný drog   (proto se v něm nejspíš   zhlíží nejméně polovina   naší mládeže), konec   stojí za úplné ho...   Perníková věž byla také   samé drogy, ale mělo to   hlavu a patu a promyšlený   děj (jen ten konec byl   přitažený za vlasy)! To   neumíte natočit něco   jiného než   "komedii"   prošpikovanou drogami?!?   Zlaté, byť i ne úplně   dokonalé komedie jako Jak se   krotí krokodýli - alespoň   nejsou hysterické, nejsou   samá droga a nemají   úchylný nebo úplně   žádný konec!!!!!! A tím   že tam ještě přizvali tu   hnusnou děv.. Paulu Wild to   dorazili (nejsem proti děv...   zaujatá, jen si myslím, že   pokud si mají hrát na   hvězdy tak by měly být   skutečně hezké a ne aby na   nich byly akorát plastické   úpravy a zbytek stál za   hov..).
Brutální Nikita (La Femme Nikita)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.11.2010
Moc se mi líbí Peta Wilson   jako ideální žena (a to   zdůrazňuji, že nejsem na   ženy)- krásná, chytrá a   umí se prát. Naprosto   dokonalá. Nelíbí se mi   úchylnost "sekce",   to je mi opravdu   nepříjemné, radši bych   normální agentku, ale to na   mém obdivu k mé hrdince nic   neubírá. Moje druhá   favoritka Xena je možná   šikovnější, ale není tak   hezká. Takže kdybych si   měla možnost vyměnit - tak   s Nikitou!!!
Bumerang (Boomerang)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2013
Miluji romantické komedie,   mám ráda i Eddieho Murphyho.   Nebýt upozornění   distributora, že film je   výhradně s herci tmavé   pleti - ani bych si to   neuvědomila. Komentář   uživatele M.A.G. mi připadá   suchý, nevím proč bych   měla rozlišovat mezi   černým a bílým humorem   (samozřejmě až na   vyjímky). Zápletka sice   není převratná, ale   romantické komedie jsou od   toho aby nebyly složité, ale   pobavily - což Bumerang   splňuje.
Comeback
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2012
SUPER
Nejlepší seriál, humor   pochopitelný pro všechny   obyčejné lidi, kteří si   nehrají na intelektuály a   smějí se normálním věcem.   Vždy se zasměju a i kdyby   běželo třeba mistrovství   světa ve fotbale tak starýho   radši vyhodím do hospody a   ještě mu na ní dám.
Do naha! (The Full Monty)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.10.2011
Mě osobně se film líbil,   pobavil mne a oko náročné   divačky (tím samozřejmě   myslím sebe) mělo na čem   spočinout (R.Carlyle je pro   mě rozhodně   přitažlivější než   rádoby mužné typy).
Do útoku (Over the Top)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.2.2014
Mě se film líbil, i když   uznávám, že i při dobré   technice je v tak silovém   sportu jako páka dost   nepravděpodobné, že by toho   golema porazil, když je   poloviční (vím o čem   mluvím, zamlada jsem si tím   přivydělávala, ale to už   je velmi dávno). Ale od toho   jsou to filmy (v akčních   filmech se taky deset minut   kopou do hlavy a ještě jsou   naživu - normálně by   stačil jeden kopanec a urazí   mu hlavu...): Ale rozhodně   nemám problém se podívat   znova...
Dvojitý zásah (Double Impact)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2014
Souhlasím s tím, že je to   jeden z nejlepších filmů.   Ale mým favoritem zůstává   Krvavý sport, i když je   dějově v podstatě   jednodušší.
eXistenZ (ExistenZ)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.10.2010
To je největší úchylnost,   co jsem viděla. Mám ráda   normální srozumitelné   sci-fi. Autor musel být pod   vlivem drog (stejně jako u   Sincity a Matrixu). Hrůza.   Kdybych nebyla zvědavá   jestli to vůbec má nějaký   konec tak jsem to vypnula. To   téměř nesrozumitelné   prolínání reality a   virtuality nesnáším.
Halloween
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2016
Film byl velmi dobře   psychologicky zpracovaný,na   rozdíl od spousty hororů,   kde jde jen o kvanta krve měl   děj, logiku a myšlenku.
Vadilo mi na něm jen to,   co na většině hororů,   krimi a podobných filmů.   Příšerně ječící   ženské. Místo aby když už   je samá krev zkusila dělat   mrtvou (nevšimla jsem si, že   by někomu kdo se přestal   hýbat zkoušel puls), tak   buď ječí nebo se naprosto   zbytečně snaží plazit   pryč (pokud se nějaké   podaří utéct, tak místo   aby se schovala a byla tiše   tak různě kvičí. Proto jen   8.
Herkules (Hercules)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2013
Zdařilý film, ač je tato   verze jedné z   nejznámějších antických   bájí dost upravená,   nicméně k mé radosti zde   Herkules nezemře. Úkoly   také nejsou všechny   identické, ale myslím, že   celkově je zpracování   působivé. Akorát chudák   Herkules neměl v mládí   zrovna vybraný vkus - Megara   byla víc ošklivá než   hezká (blbý výběr   představitelky - a přitom je   spousta hezkých hereček.   Rovněž mě docela   překvapilo, že jinak vcelku   pohledný Herkules měl   hrudník chlupatý jak   opičák (vypracovaný   hrudník by měl být hladký-   nejsem úchyl, je uznávám   holení od pasu nahoru).
Holky to chtěj taky (Mädchen, Mädchen)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.2.2014
Zlatá puberta
Mám ráda tenhle   "teenagerský" humor   o sexu a trapasech kolem. Jen   8 jsem dala proto, že se z   daného tématu dá   "vytřískat" víc   humorných situací   (nechávám si rezervu). Jinak   jsem se velmi dobře bavila.   Jen jsem myslela, že si   nakonec nechá toho Flynna,   ten se mi moc líbil.
Holky to chtěj taky 2 (Mädchen, Mädchen 2 - Loft oder Liebe)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2014
Zlatá puberta
Jednička byla o něco   lepší, ale stejně jsem se   také pobavila. Velmi mne   překvapilo o kolik je Dianě   Amft víc než kolikaletou   hraje - můj obdiv. A s   Flynnem zase nic. Celý film   jsem čekala, že konečně k   něčemu dojde. Takže   happyend jen u Lucy - proto o   bod méně než jednička.
Jak se krotí krokodýli
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2012
Napsat o nějakém filmu že   je úplný propadák má   právo jen člověk, který by   sám natočil něco lepšího.   Samozřejmě, že se   každému nemůže vše   líbit, ale kritika by měla   být přiměřená rozhledu   kritizujícího. Spousta   populárních filmů se mi   nelíbila, ale rozhodně jsem   nepsala že to je propadák -   ale například, že to musel   napsat narkoman pod vlivem   drog (Matrix). Dokud se film   někomu líbí tak nemůže   být propadák a navíc si   myslím, že komedie jsou   vděčný žánr a nemusí   být zrovna dokonalé.   Rozhodně se radši podívám   na toto, co někdo z vás   nazval propadák než na tu   nechutnou uřvanou hrůzu   nazvanou Brak, která ani   nemá normální konec   (nicméně propadák to také   nazývat nebudu, narkomanům   se určitě líbil).
Karate Kid (The Karate Kid)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2010
Jedna z mých oblíbených   akčních pohádek. Nic tomu   nechybí - myšlenka, karate   ani láska. A hlavně   happyend. Na rozdíl od   dnešních filnů se dříve   akční filmy lehce zabývaly   i filosofií. A místo   střílení se bojovalo.
Karate Kid 2 (The Karate Kid II)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2010
Další z výborné série o   vítezství dobra nad zlem a   ukázkami bojového umění.   Také je zajímavá   atmosféra, zvyky a tradice   japonska (dnes už nejspíš   spousta zvyků neplatí). Je   zde zajímavý náhled do   jiné kultury a osobní   souboje, které k tomuto   žánru patří. A happyend.   Super.
Kickboxer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.10.2010
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů   vedle např. Krvavého sportu.   Mám ráda Van Damma a tady   ještě vybrali tak odporného   hlavního protivníka, že   byla radost čekat až dostane   od Jeana na hubu. Celý film   sice nemá extrémně   vypracovaný děj, ale je   plný pěkných zápasů a   končí dobře. U mě za 10
Kickboxer 2 - Cesta zpět (Kickboxer 2)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.10.2010
Mrzí mne, že mi nechali   zastřelit Van Damma, ale   Sasha Mitchell je také super   i pěkný chlap. Toť názor   ženy. Jinak děj je klasicky   jednoduchý, ale film má ty   správné atributy klasického   akčního bojového žánru   (který dnes téměř   vymizel), hlavně zajímavé   bojové scény a jednoduché   zápletky. A hlavně opět na   závěr klaďas porazí   padoucha, čímž se pomstí.   Obehraný dějový základ   akční pohádky, ale mě to   vyhovuje, navíc jsou tam   efektní souboje. Dávám   devět
Klíč (The Skeleton Key)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.5.2017
Není to až tak nestandardní   horor, i když scény jsou   působivé. Konec mě až tak   nepřekvapil, na rozdíl od   většiny ostatních   přispěvatelů. Měla jsem   obavy, že bude vysloveně   špatný, ale pomsta dvou   zlynčovaných sluhů není   zcela od věci, jen škoda,   že nejsou jako oběti   vybíráni ti, kdo by si to   zasloužili - takže pár   procent dolů.
Kluci to taky chtěj…a pořád (Knallharte Jungs)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2014
Zlatá puberta
Nadržení sotva dorostlí   puberťáci jsou výživné   téma, řekla bych, že jsou   tu i lepší nápady než v   Holky to chtěj taky. A Flo   byl dostatečně ošklivej na   to, že bylo věrohodné, že   by měl problémy sehnat   děvče podle svých   představ.
Popravdě řečeno tuto sérii   jsem si stáhla jen proto, že   se mi líbí dokonalejší   K.I.T.T. (po zhlédnutí   pilotního filmu), jinak si   také myslím, že původní   seriál byl daleko lepší (a   nejde o "starého"   Michaela D.H., ale o celkový   děj, který se zde snaží   dohnat jen ty efekty. Přesto   to dokoukám, přečetla jsem   si komentáře a jsem   zvědavá koho všechno   nechají poumírat a proč   vlastně zůstala jen jedna   řada. Ale asi proto, že   "boží" bylo jen to   autíčko a to nestačilo.
Krutá pravda (Thrill of the Kill)
 
Přidáno: 16.11.2013
Jenom tip
Po prvních pěti minutách   mě napadlo, že vrah bude ten   spisovatel (tedy poté co jsem   zaslechla, že té hlavní   hrdince zavraždili sestru   stejným způsobem a chce ho   vyhledat). Tak jsem zvědavá   jestli jsem opravdu tak blbá   nebo to se mnou ještě není   tak zlé....
Kybernátor (Cyborg Soldier)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.2.2014
Čekala jsem to daleko   akčnějčí, námět   rozhodně nabízel daleko   akčnější podívanou,   místy to bylo rozvleklé a   ten konec mě opravdu naštval   - mám sice ráda akční   filmy, nevadí mi krev, ale   nesnáším blbé konce,   takže u mě je menší mínus   (-1) za málo akce a velké   mínus (-3) za to, že se   obětoval!
návaznost
Kde jsou Lebkouni II? Nikde   jsem nenašla jedinou zmínku   o dvojce. Kdyby to byl stejný   trik jako u Star Wars, tak   proč by vynechali jen jediný   díl? George Lucas prostě   začal od čtvrtého dílu a   poté po více než 20 letech   natočil první tři díly...
Logan: Wolverine (Logan)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2017
BEZMOC
Wolverine byl můj oblíbený   hrdina a stahovala jsem si   všechny filmy. Nedávám   plný počet, protože mne po   velmi zdařilém filmu   neskutečně otrávil špatný   konec. Celý dojem z filmu to   zkazilo. Jakoby scénárista   chtěl mít od všeho pokoj a   nechal proto oba hlavní   hrdiny umřít. Když umřel   Xavier ještě jsem doufala,   že zůstane Logan se svou   naklonovanou dcerou. Teď už   můžu jen doufat, že ho   někdo vzkřísí (Vinnetou se   také vrátil 30 let po   Posledním výstřelu!!!!!).   Naděje umírá poslední a   doufám, že nás je víc kdo   čekají.
Londýnský gangster (London Boulevard)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.2.2014
Děkuji, že existují   komentáře, protože už jsem   odkoukala polovinu filmu a   zdál se mi dobrý, nemyslím   si, že by byly výkony   špatné, ani děj mi   nepřipadá nijak   útržkovitý, jen mne napadlo   si přečíst komentáře   (dělám to u filmů, které   neznám), jestli to nekončí   špatně. A zde byl   komentář, že ano a nevidím   proč by si to uživatel   vymýšlel - takže s   lítostí přepnu dostatečně   dlouho před koncem na jiný   program - ještě si počkám   na obnažování té   vychrtliny (nesnáším   anorektičky - kdyby se radši   ta slepice pořádně   najedla!!!) Navíc jsem se na   ČSFD dočetla i dokonce kdo   ho zabije a o to je to ještě   debilnější.
Takže   pět hvězdiček dolů za   jeden z nejdebilnějších   konců (místo aby toho hajzla   zastřelil on, zastřelí on   jeho)a tu vychrtlinu (ať se   alespoň nesvlíká, jinak to   není tak špatná herečka -   moje averze je jen   vizuální)).
No, už   jsem jí viděla v   nátělníku a to mi stačí.

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

05:30 - 05:59

24 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Křesťanský magazín (1993) [TV ...

05:30 - 05:59

24 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 05:55

69 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Rozpal to, šéfe! (2014) [TV po...

04:55 - 05:55

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376379
Obsahů a biografií: 178209
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
Hnus! Dělá se mi z toho   špatně. Leda tak k zeblití.   Další snímek, který nám   předhazuje něco co vůbec   vidět nemusíme.

Autor: kruhyyy | Hodnocení: 1 / 10