Zari

Komentáře uživatele macinka090

macinka090

macinka090 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 5
Comeback
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.3.2016
Vynikající.
Důkaz, že by se neměly   projekty televizních stanic   odsuzovat jen podle toho, kdo   je točí. Tenhle sitcom TV   NOVA se velice povedl. Můžu   to vidět xkrát, no stejně   se stále směji, jako kdybych   to viděla poprvé. Normálně   bych tomu dala 9 hvězdiček,   ale z čisté rebelie dávám   plných 10. Comeback je   skvělý. Až na jeden díl -   Boží mlýny, je to   nadprůměrná podívaná.
Drazí sousedé
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.3.2016
Zbytečně ztracený čas.
Jen další slátanina . S   těží jsem přetrpěla   první díl. Nevím, koho   tohle může bavit sledovat,   už vůbec ne, kdo se u toho   zasměje. Milan Šteindler   říkal, jak to bude   zábavné, jak se u toho   nasmáli.... Mně to přišlo   strašné a některých herců   zde je mi upřímně líto.   Ale tak peníze potřebujeme   všichni.
Gympl s (r)učením omezeným
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.3.2016
Začalo to dobře, ale později z toho byla slátanina
První řada byla dobrá.Od   té druhé to spadlo na   úroveň Ordinace a koukat se   na to už nedalo. Později   seriál nacpali spoustou   zbytečných postav, nechali   to hrát ještě k tomu   ne-herce, scénář nestál   taky za nic, 100x ohrané   zápletky, prázdné dialogy a   místo humoru, to působilo   trapně a zoufale, a to pak   už byl konec dobrého Gymplu.   Ale určitě jsou horší   seriály.
Ohnivý kuře
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.3.2016
Uvidíme, co přinese čas.
Tak přidám první   komentář. České seriály   televize Prima či Nova   nesleduji, protože to snad   ani nelze bez toho, aniž   byste nechtěli vyhodit   televizi z okna. Vždycky je   to to samé, ať se to   odehrává v nemocnici,   hospodě, na vesnici, u vody   či na letišti. Na tento   seriál mě nalákalo herecké   obsazení a tak jsem si   řekla,že už jen kvůli těm   hercům to zkusím.A jsem   ráda, že jsem to udělala,   protože to vůbec není   špatné. Seriál má dobře   našlápnuto. Herci zde   nevypadají jako, že by nikdy   nic neslyšeli o pojmu   herectví. Není tady snad   nikdo, kdo by vyloženě a   doslova hrál špatně.   Jasně, jsou tady slabší   články, ale nevadí mi to.   Jsou mnohem horší.   Překvapil mě hlavně David   Gránský, jeho herecký   výkon působí přirozeně ,   vůbec ne přehraně. A to   David ani herec vlastně   není. On, Dolanský,   Leichtová, Babčáková,   Polišenská, Krobotová, jsou   ti, co to tam táhnout. Děj   to má taky, pobavit , vás to   pobaví. Některé hlášky   jsou opravdu povedené a   určitě si je zapamatujete.   "Máš ráda rakvičky,   babi"? "Babi má moc   ráda rakvičky".   "Někdy jim nemůže   odolat". "Sem tam   nějakou objedná".   Zatím opravdu dobré,ale jsme   na začátku. Dobrý začátek   je sice důležitý, ale 80   dílů mi přijde hrozně moc.   Už jsem viděla, že i když   se něco ze začátku zdá   být velice dobré, neznamená   to, že z toho později nebude   slátanina. Hlavně to   zbytečně nezdramatizovat a   ponechat v tomhle duchu ve   kterém je to teď. A   nepřidávat zbytečně moc   postav.

Bohužel, po jednom   měsíci od doby, co jsem   napsala svůj první   komentář, kde jsem tenhle   seriál vychválila,to jde do   kopru, takže mé hodnocení   jde proto dolů. Začínají   totiž z toho dělat další   Rodinná pouta a navíc je   celý tenhle seriál jen o   Prachařovi.
ODPAD VŠECH ODPADŮ.
Tohle mě bude strašit i po   smrti. Tenhle seriál sleduje   každé úterý a čtvrtek cca   1,5 miliónů diváků.   Zabijte mě. To bych raději   koukala do mikrovlnky, jak se   točí talíř, než ztratit   hodinu svého času   sledováním této stupidity.   O čem to je? Odpovím si   sama. O ničem.

TV Program

ČT1 - Už vám není dvacet, paní Bláho...

14:50 - 15:25

19 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

15:00 - 15:45

9 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:40 - 15:35

29 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:25 - 15:25

44 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce