Duben
ohodnotit

Kill Bill 2

Kill Bill: Volume 2

Žánr:
Rok:
2004
Délka:
137 minut
Premiéra v ČR:
22.4.2004
„Přežila svou smrt ve svatební den i čtyři roky kómatu. „Nevěsta“ se vydává završit krvavou pomstu.“

Komentáře k filmu Kill Bill 2

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 54
klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.12.2020
Pro tohle pokračování z   mého pohledu platí do   písmene totéž co jsem před   chvílí napsal k jedničce   takže už není vůbec co   dodávat.
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.3.2011
Stejná ujetost jako   jednička. Má být poctou   určitému žánru, občas to   ale vypadá, jako by ho spíš   parodoval - ba zesměšňoval.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.1.2009
Kill bill se nedá popsat, ten   se musí vidět.   stříkající gejzíry krve,   kterým se nelze než zasmát.   Tak to umí jen Tarntino...a   pod jeho vedením Uma. V   podstatě celý film stojí   hlavně na ní a ona to   ustála s přehledem.   Výborná podívaná, kde   jedna akce střídá druhou a   navíc to má ještě děj..
MARi0
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.4.2009
Kill Bill 2
Patří mezi 501 filmů,   které musíte vidět.
Po úžasné jedničce   přichází druhý díl.   Začíná opravdu skvěle.   Nejlepší okamžik je snad   pohřbení zaživa v rakvi.   Když to vidíte v kině na   velkém plátně se super   zvukem, nedá se to ani popsat   (samotná scéna zasluhuje   10/10). Ale pak přijde   poslední kapitola, setkání   s Billem, a to už je trapnost   sama. Nejhorší, co jsem od   Tarantina viděl.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.6.2016
Nevím proč, ale mě toto   pokračování vůbec   nechytlo. Je to dlouhý,   užvaněný, bez akce, chybí   tomu atmoška prvního Kill   Billa! Nechápu, že film je   téměř kladně hodnocen a   možná i lépe než první   díl, ale já jsem si k němu   cestu prostě nenašel:-(
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Tak je to pokracovani jednicky   a dozvime se tady   rozuzleni,takze komentare snad   ani netreba.Ted tu pochvalim   zase kameru,rekl bych,ze si   Q.Tarantino vybral opravdu   dobre.
Petra.Barbie
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.7.2008
Co to mělo znamenat?
Tuto otázku jsem si kladla v   roce 2004 v kině při   sledování tohoto filmu,   jehož podstatu jsem ani za   mák nepochopila (klidně se   přiznám ke své   slaboduchosti), absolutně   ničím mne nezaujal a   dokonale otrávil. Uznávám,   že jsem neviděla jedničku a   třeba by pak pohled na tuto   dvojku byl poněkud jiný,   ovšem ať už mne za to   odsoudíte, či ne, věřte,   že rozhodně nemám v úmyslu   si jedničku dodatečně   nastudovat. Film Kill Bill 2   dávám do přihrádky těch   největších pitomin, co jsem   kdy v životě měla možnost   vidět.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.6.2009
… Dvojka je o něco více   akčnější a více bojových   scén , které Tarantino   dotáhl k dokonalosti a krev   stříká všude i když né   červená a jak jinak to vše   skončí , že by Billa   nezabila???
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.1.2013
Pokračování nabízí plno   výborných akčních   scén.Skvělý souboj   U.Thurman vs D.Hannah a   nakonec vypíchnuté oko a   rozšláplé na   podlaze.Výborná akční   zábava.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.7.2009
pokračování je také   skvělé akční scény jsou   skvěle propracované a jsou   opravdu na jedničku je to   skvěle obsazeno i zahráno
Chrustyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Tarantino to zase dokázal. Ve   filmu je jedna pořádná   akční scéna a líbilo se mi   to mnohem více než krvavý   první díl. Tarantino je   král originálních dialogů.
superfilmar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.2.2012
JO, tohle je finále jak má   být. Bravurní film. Uma   Thurman je geniální a David   Carradine, mistr kung - fu je   výborný a rovnocenný   soupeř.
Film   vysvětluje vše, na co jsme   nedostali odpověď v   jedničce logicky a výborně   stylem, jaký umí natočit   jen Quentin Tarantino.
Uznávám, je sice trošku   slabší než jednička, ale   pokračování je to fakt   důstojné a jako zakončení   už to lépe natočeno být   nemohlo. Je to stejná řežba   jako minule a akční fandy to   fakt nemůže zklamat! Pro mě   95%.
Misantrop
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.1.2012
Pokračování   "jedničky" Killa   Billa pokazil Tarantino   útlocitnými a plačtivými   scénami se zabijáckou   "maminkou" a   děckem. To tam neměl dávat.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.9.2018
║Rozpočet   $30miliónov║Tržby USA   $66,208,183║Tržby   Celosvetovo $152,159,461║   Už to nie je taký krvavý   nárez ako prvý diel ale aj   tak dej má čo ponúknuť,   nájdu sa tu pekné   vychytávky. /videl v kine:   85%/
roox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2015
Vol.2
Těžko říct, zda je 2. díl   lepší nebo hroší než   první. Oproti klasickým   pokračováním různých   filmů není tohle   "tlučená už jednou   vymlácené slámy". Je   to prostě pokračování,   dalších několik kapitol,   které dohromady dávají   ucelený obraz příběhu. Ale   dvojka funguje i samostatně.   A to je něco, co zvládne jen   málo lidí, takže smekám   Tarantinovi a děkuji za super   zábavu.
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.7.2010
Druhá půlka pokračuje   přesně tam kde jednička   skončila a obzvlášť první   hodina a čtvrt, což zahrnuje   chaptery 6 až 9 je   nejpovedenější z toho co   tahle dvojice filmů nabízí,   Chapter Face to face sice   přináší spoustu odpovědí   a určitě dokáže taky   překvapit jak obsahem, tak   samotným provedením, ale je   trošku moc dlouhej, ubrat mu   čtvrthodinku by rozhodně   nebylo na škodu.Ve dvojce je   taky víc patrnej Tarantinův   rukopis a Daryl Hannah je z   pětky na seznamu suverénně   nejlepší, nebo nejhorší,   jak se to vezme:-)Volume 2 je   taky mnohem ukecanější než   jednička, ale zcela logicky   jeden bez druhýho nemůžou   pořádně fungovat.A spolu   fungují velice dobře.
MildaX
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Nevěsta Uma Thurman má na   práci příliš mnoho   zabíjení než aby se to dalo   zvládnout v jediném filmu...   a proto je tu Kill Bill 2.   Úspěšně drží vysoko   nastavenou laťku a ani na   chvíli nenudí. Tak moc mi   připomíná čínskou kungfu   řežbu Zrada a pomsta, jenom   tak trochu po   tarantinovsku.
Výborný film.
mikee007
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.2.2018
Upřímně ?
Nevěřil jsem tomu, že by   tato pocta východoasijským   mlátičkám mohla dopadnout   dobře. A to i přesto, že   vím, že Tarantino je   filmařskou múzou políbený   tvůrce.
Nakonec jsem   ale podlehl a dostalo se mi   díla, na které můžu koukat   znovu a znovu. Ne proto, že   bych byl úplně vyšinutý a   bavilo mě, jak se lidem   usekávají končetiny, ale   proto, jak chytře je tento   film, rozdělený do dvou   dílů, natočený. Jak   mistrně jsou všechny obrazy   vystavěné, jak dokonale jsou   secvičeny bojové scény, jak   báječně opět Tarantino   našel ty správné melodie a   taky proto, že Uma Thurman je   prostě dokonalá !!!
Proto.
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2007
www.classic-movies.blog.cz
Jeste byl film ve rozdeleny do   dvou. Kdbyb to byl jeden film,   obe pulky by se vzajmne   degradovaly. Takhle vynikne   jejich dokonale odlisny styl.   Tohle je pocta spaghetti   westernum a je to pocta   ukazkova. O jednu delku mece   lepsi film vonici dusnym   prachem pouste a vypraveny v   uzasne rozvlacnem tempu, ktere   ale nenudi.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2009
Quentin Tarantino je velmi   dobrý vypravěč. Jak vidno,   nepotřebuje spousty   usekaných končetin a   hektolitry krve, aby dokázal   vtáhnout do příběhu, jenž   je jednoduchý a přitom tak   děsně hluboký, a to díky   osudovosti, která z plátna   doslova odkapává a kterou   miluji. Ve skutečnosti si   druhý díl vystačí s jednou   skutečně životnou akční   scénou, která působí o to   více jako hodně těžká   cihla na divákově noze. Kill   Bill jedna se mi nelíbil,   skoro vůbec, Kill Bill 2 se   mi líbil, moc. Hodně, ale   opravdu hodně tomu napomáhá   postava Billa, která je   úžasná nejen díky   skvělému Davidu Carradinovi   a která, přestože se ve   filmu již průběžně   objevuje, stále zůstává   mýtem (což se po odkrytí   tváře opravdu málokdy   podaří), a přítomnost   přímočarého, jednoduchého   scénáře, který plyne velmi   pozvolna a umožňuje   naprosté vtažení diváka do   „příběhu několika   zlomených srdcí“. A ten   monolog o výjimečnosti   Supermana! Já tleskám tomu,   kterého jsem roky zatracoval.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.3.2008
Pokračování skvělé   jedničky. Opět typický   Tarantino se svými potoky   krve. Opět se svojí   nadsázkou a humoru.
netopir55
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.6.2009
Tohle je to samý jako první   část,jen jinej příbeh.V   tomhle díle jich musí zabít   už jenom troch včetne   Billa.Krev tu tak už   nestříka a akce tu už   ubíva.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.10.2020
Jednou jsi vrah a už to s   tebou jede. Vyústění pomsty   podrobně objasněno.   Tentokrát méně krve ale   jinak pobavilo.
nash
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.2.2005
Tarantino si mě po   nepříliš povedené   jedničce definitivně   usmířil. Vsadil na   zajímavý a vtipný dialogy,   což mu vyneslo neskonalou   slávu v Pulp fiction.   „Nevěsta“ plní druhou   polovinu svý zabijácký   mise.
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.5.2004
Líbí se mi, že dvojka už   není tolik krvavá. připadá   mi méně kýčovitá. je tam   víc příběhu a emocí než   v první části, která byla   jen o mrzačení nevinných   mafiánů:)
Llewelyn
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2008
Pokračování prvního dílu.   Vlastně to měl být film   jeden, ale kvůli délce ho   musel režisér rozdělit,   což je jenom dobře. oproti   prvnímu dílu je zde méně   krve, méně usekaných   končetin a koneckonců jsem   možná zaregistroval hluché   místo, které se mi zdálo   zbytečné. Přesto však je   podle mě lepší než   jednička, děj je   komplikovanější, dozrává   a graduje. NEJLEPŠÍ SCÉNA:   Výcvik u Paj-Meje a   následný únik z rakve - to   může napadnout jen   Tarantina...
Ivett
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.9.2007
Ve druhém dílu je vidět   ohromný posun. Tarantino   ubral na useknutých   končetinách, za to přidal   dialogy, které podle mého   fungují lépe. Na druhou   stranu, pokud stejně jako já   čekáte nějaký pořádný   souboj, budete zklamání. Je   tam sice scéna v karavanu,   ale tam na pořádná salta   není místo. Ano kočkování   s Pai Maiem je takové   neslané nemastné. A   záverečný souboj s Billem?   To je zklamání ze všeho   největší.
Steawi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2011
"Ta žena si zaslouží   svou pomstu.A my si   zasloužíme smrt"
Tak,jak to výborně   začalo,výborně to   skončilo.Když uvidíte   jedničku,řekne vám to   půlku příběhu.Dvojka to   krásně dorazí a odhalí   všechno to,co je tam   poschovávané.Jestli se   doopravdy něco povedlo,pak   právě tohle.
artcrime
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.10.2005
u tohoto pokracovani kill bill   plati to co jsem napsal u   uvodniho kill bill
basi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.7.2007
Jestli je jednička lepší   než dvojka?Ano i ne.Každý   snímek je úplně   jiný.Zatímco jednička je   plná akce,násilí a drsných   soubojů dvojka je z úplně   jiného soudku a vyniká   především skvělým   výpravným stylem,který   připomíná a zároveň   skládá poctu legendárním   westernům od Sergia   Leoneho.Tarantino dokazuje že   ví o filmech úplně všechno   a servíruje nám všechna   profláknutá žánrová   klišé ve velice zábavné   formě.V prvním díle   procházíme s nevěstou   zběsilým tempem jen hrubě   načrtnutým příběhem,   dvojka rozvine všechny motivy   a vedlejší postavy a dovede   je k dokonalosti.Tarantino se   ukazuje v nejlepší formě,   nacpat tolik různých filmů   do jednoho a neudělat z toho   přeplácaný blábol to chce   kumšt … klobouk   dolů.Nezpochybnitelné je i   kvalitní herecké   obsazení,vybroušené dialogy   a jak bývá u Tarantina   zvykem naprosto přesně   padnoucí zvuková   stopa.Skvělá je i vizuální   stránka,nevěsta ve žluté   motorkářské kombinéze   vypadá opravdu dobře.To vše   dělá z Kill Bill jeden z   nejlepších filmů.Takže   otázka, který z dílů je   lepší je zbytečná.
POMOthy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.9.2018
Oba diely hodnotím rovnako.   Zatajuje sa mi pri nich dych,   sú pre mňa čistým   potešením a plnohodnotným   uspokojením   filmovo-fanúšikovských   potieb. Ale nie som rád, že   KILL BILL ako celok sa skladá   z nich dvoch. Jednak preto,   lebo na konci jednotky je z   čisto komerčného dôvodu   spoiler, ktorý zabíja   hlavnú pointu celej 200   minútovej masy, a tiež   preto, lebo vo vzájomnom   kontexte sú tieto da filmy   nesúrodé. Po dopozeraní   jednotky chcem, aby sa v   rovnakom tempe a štýle   niesla aj dvojka. A pri   sledovaní dvojky túžim po   prežití udalostí z jednotky   v rovnakej, krištalicky   čistej tarantinovskej podobe,   akou disponuje dvojka.
Amthauer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2008
Typičtěji Tarantinovské,   ukecanější, se silnou   symbolikou a skoro až   westernovou osudovostí. Asi   nejlepší věc, jakou   Tarantino zatím napsal. A   také výtečná parodie na   všechny ty staré mistry zenu   a bojových umění.
Shadow
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2004
Je to přeci jen trochu jiný   film než jednička. Desítky   mrtvých tentokrát   vystřídalo lepší   prokreslení postav, jejich   charakteru, motivací. Po   skončení jedničky jsem   měla obavy, jak dvojka   dopadne po kvalitativní   stránce, ale moje obavy byly   zbytečné. Ovšem musím   přiznat, že bych si   dokázala docela dobře   představit, že by se to dalo   sestříhat na jeden (byť   dlouhý) film, u kterého bych   v kině vydržela po celou   dobu promítání.
foxx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Co se týče mého hodnocení   a mého názoru na   pokračování KILL BILL, v   zásadě se ničím neliší   od mého komentáře k dílu   prvnímu. Tarantinův styl mi   prostě nesedí a to můžu   zodpovědně prohlásit u   všech jeho děl, které jsem   měl tu čest shlédnout.   Pozitivně hodnotím pouze   kvalitní bojové scény,   počty mrtvých protivníků a   krásnou UMU THURMAN.
scajo
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.1.2005
První díl mě nadchnul, ale   po zhlédnutí Vol. 2 jsem   jeho hodnocení nakonec musel   lehce snížit.. Kill Bill 2   už není jen bombastická   vizuální exhibice skvělého   filmaře, je to film s velkým   F. Fantastická pocta   legendárním Leoneho   westernům! Nedá se popsat,   musí se vidět.. pro mě   jeden z nejúžasnějších   filmových zážitků. Díky   Q&U! :)
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.6.2009
Nevím proč, ale Uma Thurman   mi do té role tak nějak   nesedla ... hrála dobře, o   tom žádná, ale prostě bylo   na ní něco co mi neustále   vadilo ostatně jako na   každé postavě celého filmu   :-D .... Nakonec se tato   negativně znějící kritika   obměnila v příjemné   zpestření krásně   zpracovaného filmu .... Co   mě překvapilo bylo obsazení   Davida Carradina do role   záporáka .... neb si jej   pamatuju coby velice kladnou   postavu Kwai Chang Caine v   seriálu Kung fu: legenda   pokračuje a ze spousty   dalších kladných rolí.
raindog
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.3.2009
Nuda, nuda, šeď
Platí to co jsem napsal k   jedničce, jenže vyhnané do   totální akční nudy.......   vuááá....... zív.......
Klidně bych napsal že je   to nejslabší Tarantinův   film, jenže jeho další   tvorba ukázala že může   být ještě hůř. Natočil   Pulp Fiction skutečně   Tarantino?
JohnCoffey
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.6.2009
Rozpačitý snímek
Poměrně slušný film,   škoda, že to není dvojka   jako pokračování, nýbrž   dvojka jako druhá část   filmu rozseklého vedví.   Ačkoliv jsem se těšil   hlavně na promakané bitky,   zmeškal jsem jedničku, kde   se na rozdíl od dvojky   opravdu bojuje, ale i tak se   na to dalo koukat. Pár věcí   mi ale přišlo nelogických -   varhaník (jakou vlastně   hrál roli v ději?), zásah   brokovnicí, která nezabíjí   či samotné závěrečné   titulky :-). Ale šlo se na to   koukat.
kaylin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Už jsem si to ujasnil a   dvojka je určitě lepší   než jednička. Sice tu chybí   kreslená sekvence a šílená   osmaosmdesátka, ale je tu   pohřbení zaživa, skvělý   Michael Madsen a hlavně   úchvatný David Carradine.   Pokud někdy někdo vybral   skutečně herce přímo na   roli, bylo to právě pro   postavu Billa.
Wiikii
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.9.2018
Kill Bill 2 je na rozdíl od   jedničky takové   dospělejší, zvukový   doprovod příjemnější, ale   naopak hudební vsuvky, které   byly u prvního dílu   parádně Tarantinovské, zde   jsou méně výrazné. ....   HODNOCENÍ: 75%
ergotoxin
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Bohužel jsem byl spíše   zklamán. První část filmu   rozhodně nemá chybu -   skvělý Michael Madsen,   kung-fu výcvik,   nezapomenutelná   "hřbitovní"   scéna, napínavý (a snad   jediný pořádný) boj s   Daryl Hannah.

Samotné zakončení mě   ale skutečně zklamalo.   Nevím, snad jsem se do   vražedné Černé Mamby   nedokázal dostatečně   emočně vžít, a čekal   jsem, že své problémy   vyřeší spíše násilím,   nežli mazlením se s odnikud   se objevivší dcerou.
Ziidgaa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2004
Druhá část Kill Bill je   poněkud umírněnější a   tečou tam potoky krve méně,   zato důmyslněji (třeba z   prázdných očních   důlků...).
Nevěsta   zase předvedla, že umí   něco, na co my, normální   smrtelníci, jen hledíme s   otevřenou pusou. No zkuste se   dostat z rakve pod vrstvou   hlíny.
No a konec   dobrý, všechno dobré. Abych   pravdu řekla, bylo mi trochu   Billa na konci líto.
sarf
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.8.2008
Mistrovské završení   příběhu. Vše, co bylo v   jedničce naznačeno, je tu   dotaženo do konce, vše, co   jednička divákovi nabídla,   dala dvojka dvakrát, snad   kromě zápasu Umy Thurman se   zástupem osmdesáti dokonale   vycvičených bojovníků, z   nichž každý trpělivě   čeká, až přijde jeho   chvíle na to, aby se nechal   převálcovat. Navíc dvojka   obsahuje více odkazů na   východní nauku, z nichž   některé jsou pro Evropana   těžko pochopitelné, takže   mystika je maximální -   například finální kill of   Bill.
christinak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.11.2004
Tak už ho konečně zabila...
Říká se, že dvojky jsou   vždycky horší, a je vidět,   že toto nepsané pravidlo   bohužel opravdu platí. Uma   Thurman alias nevěsta alias   Beatrix Kiddo alias Černá   Mamba všechny zabije, najde   svou holčičku a všechno   skončí happyendem... V   jedničce taky bylo víc krve   a víc experimentů s tím,   jak film divákovi podat.   Netvrdím ale, že dvojka je   špatná, jen už to místy   nebylo ono...
derryl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2004
Tarantino je mistr!
V neděli jsem navštívil   film Kill Bill Vol. 2 a byl   jsem unešen. Mnoho jsem   nečekal, Kill Bill Vol. 1 byl   lepší Tarantinů film, ale   Vol. 2 je mistrovské dílo, i   když přiznávám, že bych   rád viděl oba filmy   pohromadě.

Vol. 2 je úplně jiný   film, někdo by řekl pomalý,   ale nikoli nudný. Výtečné   dialogy, režie, kamera, a   hlavně herecké výkony Umy   Thurman a Davida Carradina   jsou přímo skvostné.

Vše do sebe   skvěle zapadá a na plátně   funguje. Bezkonkurenčně   nejlepší film roku 2004   (tedy zatím)!

Díky Quentine!
Pete
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.11.2004
Má-li film nějaké   pokračování, nelze se   vyhnout srovnávání. Dvojka   je umírněnější,   upovídaná a bohužel   horší. Škoda, že Tarantino   neudržel styl jedničky,   mohla to být skvělá zábava   až do konce. A tak mi z   dvojky v paměti asi zůstane   jenom perfektně natočená   scéna z "osamělého   hrobu"... Milovníci   filmového kumštu musí na   obou dílech ocenit záměrně   přehnanou snahu vystřídat   co nejvíc filmových technik,   způsobů vyprávění a   zažitých klišé. Je vidět,   že je Quentin opravdový   filmový maniak.
Viki9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.4.2010
S Kill Billem je to jako s   olivama. Ty také lidé buďto   zbožňují nebo nesnáší.   Nic mezi. Dvojka je o třídu   lepší než jednička, ale   bez jedničky prostě   nefunguje....Krásná ukázka   syntézy žánru.
pusinkadenniska
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.11.2009
vůbec mě to nezaujalo,   přišlo mi to nudný, když   to srovnám tak jednička byla   mnohel lepší, ale ani jeden   z dílů mě nezaujal
kyushi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Pokračování jedničky
Jak pomsta začala, tak také   můsí zákonitě zkončit;-)   a jak se patří, tak dvojka   je ještě krvavější.   Nevěsta dokončuje svou   pomstu hledá členy bývalé   party a jednoho po druhém je   likviduje. U někoho jí to   jde hravě u někoho ne...   Třeba souboj v baru je velmi   pěknej i na vícekrát ale ty   zranění která utrpěla by   ji asi zabila. Takže jestli   jste viděli jedničku tak i   dvojku zkuste;-)
mandus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.12.2004
Kill Bill vol.1 Byl lepší,   ale kdo by si necal Tarantina   ujít! :-)
Bomba scéna   jak se nevěsta dostává z   rakve zasipané v zemi...
muad
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2007
bille ??
Opravdu stála druhá půlka   filmu zato, aby se oddělila   od první a vyšla   samostatně??Nestála.Všem   můžu jen doporučit, aby   zkoukli 1. díl a někde si   našli, jak to všeechno   dopadne, páč mě osobně   2.díl mi zkazil zážitek z   vol.1. máte to podobné jako   s matrixem :) hold: těžko se   navazuje.
cabalaci
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2012
Lepší než 1
Skvělá jízda plná   epických scén, slz, akce a   pomsty. Kill Bill 2   by mohl podle mého   Quentinův vrchol.Jenže   není.Nebýt rozdělení filmu   ,by to byl nejlepší   Tarantinův Film
ElFal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.6.2004
Říká se, že druhé díly   bývají obvykle horší.Podle   mého názoru, mi tam ta   akčnost z jedničky   skutečně chyběla.Všechno   ovšem zastře velká reklama   a jméno TARANTINO.Tím   rozhodně nechci tvrdit, že   to byl propadák, jen jsem od   toho čekala víc.
xgerix
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.6.2009
no kdyz opomenu to ze dostane   brokovnici ze dvou metru leti   10 a je ziva tak v poho ,sere   pes ale vyhrabat se z 2metrovy   hloubky to je fakt trapny a   fyzikalne nemozny!!!moc hodne   trapnej film.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih145221minih145221Doktorka Kellerová (2016) [TV seriál] 
Doktorka Kellerová n
minih27542minih27542Náhodné setkání (1999) 
Random Hearts n
minih13967minih13967Nemocnice na kraji města (1977) [TV seriál] 
Nemocnice na kraji města n
minih34303minih34303Borůvkový vrch (2002) [TV film] 
Borůvkový vrch n
minih17212minih17212Přání smrti (1974) 
Death Wish n
minih137760minih137760Útok trojhlavého žraloka (2015) [Video] 
3-Headed Shark Attack n
minih2592minih2592Afričan (1983) 
L'Africain n
minih30748minih30748Rytíři ze Šanghaje (2003) 
Shanghai Knights n
minih127925minih127925Killer Women (2014) [TV seriál] 
Killer Women n
minih48672minih48672Neviditelný cíl (2007) 
Nan er ben se n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kill Bill: Vol. 3 (2022)

 Kill Bill: Vol. 3 (2022)
Kill Bill: Vol. 3 n
 
Žánr: akční / krimi / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Quentin Tarantino

(pokračování)

Kill Bill (2003)

 Kill Bill (2003)
Kill Bill n
 
Žánr: krimi / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Quentin Tarantino

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

21:05 - 21:59

37 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodruh (1983)

20:00 - 21:50

102 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - 2012 (2009)

20:20 - 23:35

82 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

20:15 - 22:00

87 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763990
Plakátů: 376628
Obsahů a biografií: 178296

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10