Zari
ohodnotit

Expendables: Postradatelní

The Expendables

Další název:
Expendables: Nezničiteľní (SK) / Postradatelní (Nova)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
19.8.2010
„Sylvester Stallone a parta akčních hvězd jako komando veteránů, se kterým není radno si zahrávat.“

Komentáře k filmu Expendables: Postradatelní

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 78
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.1.2011
Podle mě je to celkem   slušná akčárna, žádný   vyloženě hit, ale ani   přímo sh.t. Škoda   neúčasti dalších   oslovených, ale i tak to jde.
curil
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.9.2010
Nadprůměrný akční film   plný filmových hvězd. I   když v sálu Palace Cinemas   na včerejším představení   od 15.00 jsme byli s   přítelkyní pouze dva.   Snímek je trochu nadnesený,   pět hrdinů vymázne   banánovou republiku z povrchu   zemského, ale tak to má   být. Je to film, je to   podívaná, a hlavně v kině   to vynikne. Na DVD tratí film   50 procent své   "kvality".
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.10.2013
No já bych z toho zas takovou   excelentní záležitost   nedělal. Mimo pár hluchých   míst mně iritovala digi   krev. To neměla produkce   peníze na pytlíky?? Ale   jinak jsem se dobře pobavil,   pár věcí nepochopil a proto   to dalšímu zkouknutí to   nezabrání.   20130915 nest-----++++++

Souhlas s mým   starším komentem.

20200114
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.9.2010
Au, to muselo bolet! To mě   napadalo velmi často v   průběhu filmu, specielně u   věkově starších   představitelů.
Jinak   je to klasická řežba, kde   krev stříká, kosti se   lámou a koho vlastně   zajímá proč a kde jaký   diktátor tyranizuje vlastní   zem.
U scény v kostele   jsem nostalgicky utřela slzu,   Brusík vypadá stále velmi   dobře - na svůj věk:-) a   asi začnu více sledovat   Stanthama, občas i něco   uhrál narozdíl od   Robertse.
Komando,   Kobra a Predátor byly   snímky, které se u nás   přehrávaly na videu v   systému Beta (VHS jsme   neměli:-( , dabované jedním   hlasem a "žrali"   jsme to!
Sly - děkuji!   Za dalších dvacet let znovu   nashledanou.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.2.2011
The Expendables
Od tohohle filmu jsem   čekávala mnohem více   obzvlášt kvůli hereckému   obsazení akních hrdinů.   Hlavní tahoun filmu je   Sylvestr Stallone a ostatní   za ním tak nějak   pokulhávají. Docela dost   prosoru získal i Jason   Statham, přesto, že jsem se   docela obávala (díky jeho   snímkům Kurýr. Zastav a   nepežiješ apod.)byl   překvapením. Žádné   nesmyslné lítání vzduchem   apod. Další zklamání byl   můj oblíbený Jet Li, který   se ve filmu tak často   neobjevoval, kromě jedné   rvačky s Lungrenem. Film jsem   bohužel viděla s českým   dabingem a byla jsem silně   znechucena, musela jsem během   celého filmu držet ovladač   a neustále přidávat nebo   naopak tlumit zvuk. Akční   scény řvali moc a když   hrdinové mluvili tak nebylo   skoro nic slyšet, ale za to   rozhodně nemůže film ale   český dabing, proto radím   tomu kdo to neviděl,aby se na   to podíval v originále,   protože nic takového by se   nestalo. Další zklamání   byl Bruce Willis, který se ve   filmu objevil na pouhé 2   minuty. Film má celkem mnoho   zábavných hlášek a i přes   nějaké nedostatky, je to   pvedený akční film. Ale   rozhodně nesouhlasím s tím,   že je povedenější než A-   team nebo The Losers.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Viděl jsem film už   minimálně potřetí, ale   upřímně čekal jsem   malinko více, ale i tak pocta   akčňákům z 80. - 90. let   se docela vyvedla. Herecká   sestava slušná, humor i   hlášky fungují, jasný   hodně akce je přehnané, ale   film má tempo a zabaví -   70%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.11.2013
Téměř všichni akční   herci s přelomu 80. a 90. let   v jednom filmu a k tomu pár   současných adeptů. A   fanoušek těchto dob jásá.   Příběh je jednoduchý, ale   to tehdy byli taky. Všichni   hláškují, dělají si   legraci i sami ze sebe a ke   všemu jdou tvrdě na věc.   Akční scény jsou dynamické   a vcelku brutální. Ale komu   by to vadilo. Všichni   vlastně celou svoji kariéru   jeli sólo a teď se spojili a   vznikl fenomenální biják,   který má grády a který je   nezkutečný akční   zážitek. Tento nápad měl   už v devadesátých letech   sám Tarantino osobně, ale   nikdy k tomu nedošlo. Sly   udělal dobře, že se do   natáčení pustil sám. Je to   vlastně takové filmové   rozloučení s dávnými   ikonami akčního filmu. A   myslím, že se určitě   povedlo.
Hugin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 5.12.2015
Dva dojmy jsem si s filmu   přeci jen odnesl. Co se   týče akčních filmů,   Stallone má svá nejlepší   léta zřejmě již za sebou   (Lundgren jak by smet), a ač   se, oba dva, pohybují u filmu   zhruba 30 let, z herectví   toho moc pochytit nestačili,   na rozdíl od některých   dalších „akčních   hvězd“. Podotýkám, že   nikdy nepatřili mezi mé   oblíbence. Děj a vše   ostatní, typická   osmdesátá, se všemi zápory   a bez kladů filmů té doby.   Když už něco oživovat, tak   snad jedině jako parodii. I   když, toto do ní moc daleko   nemělo, bohužel ale   nechtěně.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2013
Velmi dobrý nápad, co se   týče hereckého   obsazení.Jinak je to akční   kousek na styl akčních   filmů 90. let.Na těch jsem   dá se říct vyrůstal,   takže mi to vůbec   nevadí.
Je vidět, že   to Sly natočil podobně jako   posledního Ramba, co se   aspoň těch krvavých triků   a efektů týká - myslím   tím po zásahu kulek do těl   :-).
To herecké   obsazení ovšem skutečně   nemělo chybu.
Dost se   mi líbil Dolph Lundgren jako   nevyzpytatelný Jensen.Pak tu   byl přímo ( pro mě )   famózní Mickey Rourke, jeho   návrat na filmové plátna je   zatím bezchybný, což   dokazuje i   zde.Nepřehlédutelný je tady   taky Sean Astin v roli   záporáka bodyguarda - tohoto   obra vlastně ani   přehlédnout nejde :-).
Ovšem nejvíc ze všech   mě potěšil v sice   malilinkaté, ale přece jen   roličce náš milovaný   "stařík"   ARNOLD.Jeho příchod do toho   kostela je famózní, přesně   v jeho stylu :-).
Duri86
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.1.2010
SLY DEKUJI
Tak jsem se konecne dockal. a   nasytil ,naprosto perfektni   film,ve kterem je od kazdeho   kousek. kazda hvezda tohoto   filmu v nem ma svou typickou   scenu, Stathamovske rvacky   jake zname napr. z Kuryra,   Jet -Li sve obvykle rychle   nohy a ruce pri svych bitkach.   Co se tyce obsazeni 100%   odehraji Stallone,Statham,   Dalsi clenove party jsou   upozadneni Lundgren,Jet Li   odehraji tak 60% filmu a Terry   Crewes s Randy Couturem tka 45   % Filmu nehodnotim vykon ale   cas straveny na platne.   Spoustu drsnych hlasek na   ktere jsme byli zvykli my   kteri jsme vyrustali v 90.   letec minuleho stoleti a   vyrustali na Rambovi,Komandu   atd... Scena ve ktere jsou na   scene Sly a Arnie spolecne s   Willisem je vyborne osvezeni a   primoneuti starych dobrych   casu trva to par sekund ale   parada... Jen jednu scenu bych   vyzvednul nad vsechny ostatni   a to : Statham na   basketbalovem hristi (kdo uz   videl da mi za pravdu) to je   navrat do nejlepsi doby   akcnich filmu ,neni nijak   dulezita pro dej ale pro   zaplesani srdce akcniho   fanouska kdy kladas kvuli   zenske zboucha bandu grazlu a   zahlasi super kecy, jako : Co   chces ? - Tvuj zivot, ...   priste takhle splasknu tvoje   koule priteli... Ted uz vis   cim se zivim, nejsem dokonaly   ale mela jsi pockat, stal jsem   za to. jednoduse skvely .   myslim ze fandove v mem veku   kteri vyrustali na filmech kde   se kopalo ,mlatilo ,strilelo   bez zrychlenych neprehlednych   efektu budou souhlasit kdyz   napisu : SLY DEKUJEM
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.10.2009
Konečně je vypuštěn promo   trailer připravované akční   pecky roku 2010 už teď je   jasné , že pro akční fandy   to bude nářez a parta   hlavních hrdinů doufám   nezklame.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.9.2012
Pozor na kvapkajúci benzín z lietadla
Tak akčným filmom dávam   zväčša 1 až 3, ale tu to   bude iné. Pár známych   ostrých típkov si ide   zaspomínať na staré dobré   časy a ukázať, že ešte   majú na to. A fakt, že   majú. Klobúk dole páni pred   vašou formou. Tvorcovia   spomínajú, že žiadne   triky, žiadne retuše,   žiadne počítače, všetko   je to naozaj, to sa mi v   dnešnom predigitalizovanom   svete veľmi páči. Samotný   film je jednoduchý príbeh   plný klasických akčných   klišé, ale fakt to nevadí a   je to celkom prča. Na nič sa   jednoducho nehrá a odsypáva   výborne. Nečakajte žiaden   filozofický trakát, ktorý   nastoľuje plno   existencionálnych otázok, je   to oddychovka plná akcie a   hlášok, mňa najviac dostala   tá o kandidovaní na   prezidenta. Jediné, čo sa   tomu dá vytknúť je, že tu   nie je v parte Najväčší,   ale v dvojke už chýbať   nebude, takže sa máme na čo   tešiť
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2013
Konečně pořádnej návrat   některých akčních hvězd z   90 let.Ve filmu nechybí dost   akce a vtipných   hlášek.Nejvíc mě   potěšilo že se tam objevil   Arnold,dialog mezi   Willisem,Stallonem a Arnoldem   byl super.Starý akční páky   se vrátily.
BinLADIN
Hodnocení:
Přidáno: 3.2.2010
tak na tohle se moc těším   všichni akční v jednom tak   to bude paráda,už aby to   přišlo do kin asi to bude   pecka
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.4.2011
Stačí spojit největší   akční hrdiny a vznikne   opravdu zábavná podívaná v   čele se Stallonem i za   kamerou.
Nejvíce se mi   líbily bojové scény   zvlášť Stallone a ten   wrestler. Opravdu film je   dobře akčně natočený.
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2011
No po pravdě by mi nevadilo   vypadat v 64 letech,jak Sly   :)Je typickým příkladem   toho,že muži zrajou jako   víno a to i co se týče   filmů...to,že tam natahal   tolik stárnoucích hvězd je   jedna věc,ale film se mi   líbil celkově...akcí   spousta,nožů lítalo   spousta,vtipných hlášek   spousta(nejvíc mě asi   pobavilo,když se Slye   obrovitý plešoun zeptá ,kdo   ho poslal a on tomu   plešounovi odpoví ,,Tvůj   kadeřník´´,to mě teda   rozsekalo :DDD...napětí jsem   postrádal,ale to mi   nevadilo,scénář   tuctový,ale to mi taky   nevadilo,protože celkový   dojem z filmu na mě působil   pozitivně... ani nevim co   bych měl filmu vytknout,bylo   tam vše, co akční film mít   má,takže 90%
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.9.2013
Skupina žoldnéřů   přijímá práce od toho, kdo   dobře zaplatí. Dějově sice   slabší, akčnost   špičková. ale co se týče   hereckého obsazení, snad ani   více hvězd se v jednom   filmu nepodařilo soustředit   (S.Stallone, Jet Li,   D.Lundgren, B.Willis), dokonce   i A.Schwarzenegger, to ale   není zárukou plného počtu   bodů. Stalonne si i jako   režisér zaslouží   nadprůměr.
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.7.2012
Pro mě trefný název snímku   - zcela postradatelní.   Poslední křeč akčního   filmu zlatých osmdesátek,   jakýsi řetězec deja vu z   jiného, pokrouceného   pohledu, kde je vše nudně   samoúčelné, bez nadhledu a   vtipu, a co nejhůř, bez   toho, co akční béčko   symbolizuje - není šance   vychutnat si bojové umění -   např. výkop Chucka Norrise,   mlátičkové pohyby rukou   Stevena Seagala či roznožku   Jean-Claude Van Damma, o   nějakém herectví zde   nemůže být řeč, ale to,   co opravdu uměli, režie   divákovi nabídla - dnes   mají plné ruce práce jiné   obory - osobní trenér,   odborník na růst svalové   hmoty a nejdůležitější ze   všech jsou trikař se   střihačem - každý   neobratný pohyb rozkouskují   na tisíc trhaných, pak je   efekt stejný, jak blikající   světlo při tanci -   vypadáte, že jedete, a   přitom se ploužíte jak   lemra... A zajdu ještě dál   - z herců, jejichž účast   ve filmech tohoto druhu je   žádoucí už jen v rolích   trenérů nebo   odstrašujících případů z   oboru, bych vyjmula jen Jeta   Li, jediný nebyl k   politování, a to málo, co   bylo k vidění, předvedl   právě on, a přitom   nepůsobil jak svoje replika   po požáru v muzeu Madam   Tussaud (S. Stallone), omylem   do akce nasazený úředník   ministerstva vnitra (J.   Statham) či jak karikatura   wrestlera po třetím bypassu   (M. Rourke). Totální   zklamání, a to jsem jim   fandila...
RM
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.12.2010
Mno, tohle hvězdný obsazení   si chtělo trocha   zašpásovat, tak natočilo   film - šílený střih,   výbuch na výbuchu, spousta   svalů a krve a všeho   možnýho - ale tak nějak   nevím, nevím.
Pecik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.7.2011
Pokud bych měl hodnotit   obsazení a některé akční   scény dal bych jasnou   desítku. Ale zároveň za   některé části děje a   střihy bych dal 1. Celkově   film s docela ohraným a   podprůměrným a   předpovídatelným dějem,   nijak zajímavým scénářem   a jeho úroveň zachraňují   herecké hvězdy a slušné   bojové (především tváří   v tvář) scény. Za jedno   shlédnutí určitě stojí...
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.7.2018
║Rozpočet   $80miliónov║Tržby USA   $103,068,524 ║Tržby   Celosvetovo $274,470,394▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $24,394,381 //počet   predaných kusov 1,498,526║   Tržby za predaj DVD v USA   $50,132,104 //počet   predaných kusov 3,169,007║   Nuž Sylvester Stallone to   nezvládol až tak ako by   mohol, na režisérskom poste   to mal chytiť do rúk niekto   šikovnejší, zručnejší,   lebo tento priamočiary dej   kolíše ako sínusoida,   miestami dej až uspáva a   niekedy hravosťou starej   školy 80.rokov krásne baví.   Akcia priemer, herci fajn,   malé výstupy Arnolda   Schwarzeneggera a Bruce   Willisa potešia. /videl v   kine: 65%/
goranchorvat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Zpátky do minulosti
Tak ještě jeden večírek   pro tuhle partu.Expendables je   luxusní retro vzpomínka na   dobu kdy se ještě neřešil   každý dějový   záhyb.Přímá linie děje,   nádherně předvídatelná a   tisíckrát ohraná je v tomto   případě ku prospěchu   věci.Musím napsat že jsem   ještě v kině nezažil   takovou davovou euforii   nadšení, jako při scéně   kdy se na plátně potká   Bruce,Arnold a Sly.Navíc je   ta krátká scéna naprosto   luxusní, a je to takový   bombonek pro všechny   nenáctileté diváky kteří   si ještě pamatují tu   nádhernou filmovou   jednoduchost 80 let.Hlášky   které provázejí celý   film(bytˇmají proměnlivou   úroveň) dávají filmu   starý dobrý rozměr.Sly je   nenahraditelný, Jason zase   cool ale nejvíc jsem byl mile   překvapen z Dolpha jemu role   sedla jak vyšitá.Snad jen   škoda nepřesné kamery a   střihu které učinily   některé scény akce značně   nepřehledné, zvláště pak   ty v autě.Můj dobrý   kamarád filmový fanda a   kritik v jedné osobě, se od   prvních minut filmu na celé   kino usmíval a já si   uvědomil že odchodem   generace   Terminátorů,Predátorů,Rock   yho,Ramba,Johna McLena a   dalších,přicházíme o to   podstatné v dnešní   předigitalizované filmové   době a to jest o čistou   neředěnou zábavu.A to jde   divákovi především ne?   Potlesk za odvahu ještě   jednou do toho jít, na tyhle   naše hrdiny se bude dlouho   vzpomínat.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.11.2011
Hviezdny pretlak
Pocta B-ckovych filmov ma   sklamala.Sly je reziser starej   skoly a podla toho toci aj   svoje filmy.Bez trikov, vsetko   naostro s pomocou kaskaderov   /to sa odrazilo na tragedii   pri toceni pokracovania/.Za to   mu patri ucta a este vacsi   respekt za to, ze dokazal   natrieskat tolko hviezd do   jedneho filmu.Scenar tu   nehraje ziadnu ulohu a hlavnym   prvkom je akcia.A prave tej   akcie sa mi zdalo nejak malo a   posobila tak nejak   nevyrazne.Prepac Sly.Film vsak   musim doporucit uz len z ucty   k ikonam akcneho zanru a s
opatrnym optimizmom sa   tesim na pokracovanie.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.1.2011
Expendables: Postradatelní
Docela vydařený akční   film, jenž je plný   vynikajících, pěkně   svižných přestřelek,   které působí mnohdy velmi   efektně. Stallone v hlavní   roli předvedl docela slušný   výkon a jde vidět, že na   slavnou éru osmdesátých a   devadesátých let stále   ještě nezapomněl. Co se   týče příběhu a zápletky,   tak ty mě už tak moc   nezaujaly.
lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2011
Sly prostě ví, jak na to.   Povolá hvězdy současného   akčního žánru a přidá   ty, o kterých by se mohlo   zdát, že už jsou dávno za   zenitem. Takto si zajistí   žádanou pozornost a   natěšené fanoušky.   Přibalí velké palebné   hračky, nadupané stroje,   přimíchá velmi dobře   fungující humor, kapku   romantiky... a voila -   podařilo se mu ukuchtit   dobře vypadajícího   zástupce žánru.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.3.2019
Milovníci akčních filmů se   vrátili do zlaté éry a   vychutnali si tenhle akční   nářez. Drsňáci z   osmdesátek a devadesátek se   v jedné partě pustili do   těch nehodných padouchů a   pořádně vyčistili jeden   karibský ostrov. Deratizace   proběhla svižně, bez   nějakého velkého   okecávání.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2011
Výborný akčný film, kde tu   hrajú moje najoblúbenejšie   akčné hviezdy, ako sú   napr.: Sylvester Stallone,   Jason Statham, Dolph Lundgren   a mnoho iných.
V   tomto filme mi chýbajú   hviezdy ako sú Jean Claude   van Damme a Steven Seagal.
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.10.2010
Film je doslova přeplněn   okoukanými kliše, ale díky   svižnému dějí a totální   absenci hluchých míst a v   neposlední řadě   přítomností akčních   hvězd, je to čítankový   příklad, jak má vypadat   špičkový akční   blockbuster. Klobouk dolů,   Stallone, projevil jsi se jako   zkušený řemeslník.   Výborná vedlejší role   Mickeyho Rourkea.
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.11.2011
Nějaká nostalgie u mě   prostě nenastala...
Při závěrečné scéně   demolice ala Rambo jsem si   vzpomněl na Charlieho Sheena   když ve žhavých   výstřelech kosí jednoho   protivníka za druhým a   zrychlení počítadla mrtvol   lze přirovnat ke startu   rakety. Jinak za barákem   máme starou továrnu, která   se plánuje odpalovat, tak si   tak říkam, že Expendables   by to zvládli za pár minut.
bobo336
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2012
Expendables
brutalne urobeny akcny snimok   stari veterani ale aj ty novsi   li statham crews austin a aj   pribeh bol super najlepsia   bitke bola na basketbalovom   ihrisku skvely film.a pre mna   jeden z najlepsich filmom   stathama
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.12.2012
Přesně co jsem od toho   čekal.Povedená partička   žoldáků už mě tam chyběl   jen Seagal,Norris a možná   Angelina Jolie.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.2.2012
Nahnat akční hvězdy do   jednoho filmu - vymyslet   jednoduchou zápletku a   osvobodit krásku z nesnází   - to je zhruba děj akčního   filmu Postradatelní. Ale dá   se na to koukat.
m.king
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2011
Pocta akčním filmům a   jejich stárnoucím hercům!   Sly stále ve formě, Arnie z   nedostatku času při   guvernérování pouze   štěkne, Bruce taky nic moc.   Film shazují šílené   akční několika vteřinové   střihy a krátká stopáž.   Ale určitě stojí za   podívání.
kockak1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.11.2011
Přehlídka akčních   vetránů, kteří nám   chtějí dokázat, že ještě   nepatří do starého železa.   Ale bohužel patří. Slyovy   svaly jsou až příliš   velké stejně jako Rourkeho   hrudník a obličeje Lundgrena   a Robertse až příliš   vrásčité. Jednoduchá   dějová linka je úplně   nepodstatná, protože vše je   jedna velká rvačka,   střílečka a honička.   Nezajímavá podívaná a   nepěkný pohled.
Clockwork
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
Tak tahle lahudka byla   nejlepsim predstavenim   letosniho roku ktera z meho   hlediska sfoukla projekty jako   Avatar a podobny huhu   filmy.Takze za me jasnejch 10   bodu perfektni herecke vykony   Lundgrena,Stathama a   samozrejme Slye.Ovsem z ceho   sem mel nejvetsi radost,ikdyz   jen na par minut byla ucast   Arnieho !!!
matej69
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.1.2011
Chápu, že se to spoustě   lidem nelíbí - je to ten typ   filmu, u kterýho se jeden   uvolní a nemusí furt   přemejšlet o ději. Spousta   slavnejch herců známejch z   akčnáků - co byste čekali?   Docela povedenej film s   vtipnejma hláškama a dobrym   obsazenim.
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.9.2010
Jestli o tom ještě někdo   pochyboval, teď mu sklaplo.   Sylvester Stallone se jednou   provždy probojoval, až k   označení (NE)postradatelný.   :-) Ovšem, kdyby si Arnie   tolik netoužil vydobýt   pozici „nejvyššího“,   tak by to byl sakra tuhý boj.
gorous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Myslím ,že tento   akčňák,velmi,velmi   vydařený s tím nejlepším   obsazením se vydařil na   200%.Perfektní podívaná se   vším všudy,klobouk dolů   před touto estrádou   herců,Sylvestr   zazářil,samozřejmě   všichni.Ještě mi tam   chyběl Van Damm ,ale to neva   vše bylo perfektní a Statham   byl božský.Prostě jednička   film.Jenom dál takové .
ihladik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.8.2010
Best!!!
V Expendables jsou namíchány   ingredience, tvořící   každý pořádný akční   film (zejména pro chlapy).   Akce, bitky, hlášky,   střelné zbraně, nože,   výbuchy, holky – to vše   pod vrstvou testosteronu.   Navíc vyvedeno podle   klasické receptury starých   dobrých ´80-´90 let.   Stalloneovi se prostě   podařilo do písmene splnit   slib – natočil akční   film, který právem aspiruje   na titul „nejlepší   akčňák všech dob“.   Doporučuji!!!
Naomi21
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2011
Testosteronová jízda. Nic   víc, nic míň. Komu se to   nelíbí, tomu Sly nebo někdo   jiný z party nakope   patřičnou část těla...   Děj shrnut asi takhle: akce,   zastávka na kafíčko a   tetování u Mickeyho, sraz   tří legend, výlet na   Viletu, akce, odmítnutí   práce, akce doma, zabití   jednoho (bývalého) člena   týmu?, odhodlání, akce,   akce, akce.
Sly si   prostě nebere servítky, na   stříbrném (notně   zakrvaveném) podnose nám   servíruje výcuc akčních   osmdesátek se vší parádou   a partou (více méně)   pohodovejch   "postradatelných".   Navzdory českému dabingu se   snaží i hláškovat - a   pozor prosím - ono mu to   všechno celkem pěkně   vychází.
movie-freak
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Skvělá nálož akce a   testosteronu s legendami   svého žánru plus nováčky.   Příběh trochu tuctový,   spousta akce, ale o to   nejspíš Stallonemu šlo.   Zábava pro malé a velké   kluky.
Nymeria
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.11.2011
takže filmík som si pozrela   len kvôli tomu, že tam hral   Jet Li....inak nič   zaujímavé tam nebolo... a   momentálne je druhý diel   zbytočnosť nad zbytočnosť   :D
Pauzik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2011
Velmi dobrý akční film   nabitý samými hvězdami   Stallonem zečínaje a   Schwarzeneggerem   končínaje.Stallone se tu   opět předvedl ve velmi   dobrém světle nejen jako   skvělý herec ale i jako   režisér.
Albertosaurus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.12.2010
Původní záměr, dát   všechny (nebo alespoň)   většinu nejslavnějších   "akčních" herců   dohromady v jednom filmu, se   nezdařil. A je docela chyba,   že i přesto je snímek takto   prezentován, protože   nemůže následovat nic   jiného než zklamání.   Spousta oněch herců zde   není a když už, tak na   plátně vydrží 2 minuty.   Potom je tu jen vata, takže   jediné legendy, které zde   zbyli, je Sylvester Stallone,   Dolph Lundgren, Mickey Rourke   a Eric Roberts. Nemám nic   proti Jasonu Stathamovi a   Jetu-Li, ale podle toho, jak   byl film prezentován, sem   zkrátka nezapadají. Pokud se   ale vykašlu na všechny ty   sliby, že film bude   přehlídkou legendárních   akčních borců, kteří jdou   spolu do akce, musím uznat,   že jsem se královsky   pobavil. Sylvester je   výborný režisér i herec.   Láduje do diváka spoustu   nabušených akčních scén a   pár hlášek se zde také   najde. Pohodová oddychovka.
Area
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.11.2010
Pouze další film   nabobulovaného trpaslíka,   nabubřujícího si   prostřednictvím svých   filmů své napoleonské ego.   Pouze v nich už může být   tím nejstatečnějším,   nejnepřemožitelnějším,   nejtvrdším,   nejspravedlivějším...
Ale film asi splnil svůj   účel, divák se nemusí   přílišně zamýšlet, děj   velmi předvídatelně spěje   k šablonovitému   konci.Věřím, že tyto filmy   mají svůj i široký okruh   příznivců (což nikterak   neodsuzuji), ale můj šálek   kávy to není. Proto 4...
pink.mouse
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.9.2010
Film mě mile překvapil...   fanouškům akčních filmů   devadesátých let,   pravděpodobně "ukápne   slza"... přehlídka   hvězd akčních filmů jako   zde, no to už asi nikdy nikde   neuvidíme... Prostě moooc   dobréééé :-)
callaghan
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.8.2010
Co nám to Stalloun na stará   kolena servíruje za sajrajt?!   Prázdné dialogy naprosto o   ničem a scénář, který   očividně nedá zrovna moc   práce dát dohromady.   Křečovité scény, prakticky   nulový obsah. A jo, já   zapomněl - propracované   akční momenty. Jo, ty tam   jsou. Ale ty se najdou přece   i v jiných filmech. Nechápu.   A co měla znamenat ta   megarole Schwarzeneggera a   Willise? Lidi, trochu   soudnosti...
viana
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2010
Teda klobouk dolů,v tomto   věku a takto akční   Sylvester Stallone překvapil   snad i sám sebe!!Film nemá   chybičku,rychlý děj,bezva   hlášky,senzační boje tělo   na tělo i střílečky i   troška   lásečky...DOPORUČUJI!Kam se   hrabe RED...chi
xxlch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Královsky jsem se   pobavila.Scénář je sice   hodně naivní ale přesto z   něj dokázal rejža Sly se   svou partou hvězdných   jmen,udělat solidní akční   filmík na který se dá   koukat a pobavit se.Drsní   chlapíci,drsné hlášky a   ještě drsnější   zbraně-prostě správnej   akčňák jak má být.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.9.2010
Typický americký akční   film .. spousta násilí ..   spousta bojů .. spousta   zbraní .. spousta mrtvých ..   naivní příběh ...   náročnějšího diváka   prahnoucího po filmovém   zážitku neuspokojí ...   nicméně občas je třeba   trochu oddechnout od   náročných filmů a trochu   vypnout a nechat se unášet   jednoduchostí .. obehraností   a krutostí scénáře ...   obsazení vskutku hvězdné   ... pro mě osobně hlavně   Statham a Li .. Stalona jsem   nikdy moc nemusel ..   Schwarziho když jsem byl   menší ... Bruce se jen   nachomýtl ale pasoval mi do   děje ... a nesmíme   zapomenout na legendu Kickyho   Rourku :-D ten byl jako Tool   opravdu Cool :-)
Paul36
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2011
Na tento film jsem se hodně   těšil a musím říct, že   mě v ničem nezklamal. Je to   skvělá akční řežba, ve   které je spousta   vystřílených   nábojů,soubojů, výbuchů   (hlavně na konci) a k tomu   všemu kopa vtipných   hlášek. Expendables:   Postradatelní je určitě   jedním z nejlepších filmů   roku a já musím dát 9/10,   protože jsem se skvěle bavil   a byla to pro mě pastva pro   oči. Doufám, že Sly   natočí minimálně ještě   jedno pokračování.
prediger
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.11.2010
Film nic nového nepřinesl.   Chvilkami mi děj ucházel .   Dějová línie Dolpha   Lungrena je totálně   ulítlá. Ale abych jen   nekritizoval. Nejhezčí a   nejzábavnější scéna z   filmu je setkání Stalloneho,   Willise a Schwarzenegra .   Když už nic, tak jen kvůli   tomu stojí za to ten film   vidět.
Salám
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.1.2011
Blbost
JSem fanda bvšech rambů,   terminbátorů, ale tohle byla   kktina na n´tou...
Stalone si zaplatil   největší hvězdy, aby mu   tam poskakovali a on je občas   jenom pochváli "good   joob"..Vystřižený jak   z domova důchodců, dyť už   ani neumí chodit, natož   běhat...hroznej film -   přiběh nula.
Stalone   jako největší drsňák -   šéf žoldáků dostane   zakázku - fakt hustej a   nedobytnej ostrov- nejhustší   a nejtemnější, snad ani   není na mapě.
Mý   vyřídit tamnějšího   bosse...zakázku odmítne,   protože je to moc těžky,   ale pak se rozhodne vrátit se   a na vlastní pěst to tam   vymlátil kvůli holce, kterou   potkal na ulici a   uznejte...PŘECE JI TAM   NEMŮŽE NECHAT na pospas těm   hrdlořezům...kámoši   nezklamou a nakonec do toho   jdou s ním..a pak už jenom   lítaj blesky, stalone s   bandou důchodců se tam motá   a rozseká to tam...až celej   ostrav exploduje nakonec si   Všichni daj vychlazený   pivko
KRUTÝ!
kara.lol
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.7.2011
Film naprosto našlapaný   hvězdami akčních filmů,   které zde ukazují, že   ještě nepatří do starého   železa. Děj má spád, jedna   scéna střídá druhou,   divák se nestačí nudit.   Lítají končetiny, tečou   hektolitry krve, prostě jako   za starých dobrých časů.
vvendelinekk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2010
Skvělý film, hvězdné   osazení a parfektní   efekty...nemám co dodat a   určitě stojí za   shlédnutí. 100% nebo-li 10 z   10seti.
frankleone
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.9.2010
The Expendables
Akční nášup nad kterým   musí každý fanda tohoto   žánru uslintávat blahem.   Stallone opět nezklamal a dal   fanouškům přesně to co   chtěli. Jen tak dál...
BiTch_
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2010
Velmi očekávaný akčnák   nezklamal.Dobré   hlášky,dobrá akce a   plejáda akčních   hvězd...akce sice mohlo být   o 10 min zhruba uprostřed   filmu více ale   nevadí.Willis-Stallone-Schwar   zenegger konečně v jedné   scéně...95%!!
dustur
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2012
zlata pocta 80&90 rokov
No tak, na zaciatku mojho   komentara nemozem dat,za   pravdu niektorym uzivatelom,   ale samozrejme ze kazdy ma   pravo,na svoj nazor!
Ale teraz,k samotnemu   filmu.:
No ja co som   cakal od filmu,som aj dostal v   plnej parade. A podla mojho   nazoru, je to konecne po dlhej   dobe vynikajuci akcny film! A   co,sa tyka hercov, tak kazdy z   nich si zahral to co mal. A   suboje si myslim,boli tiez na   kvalitnej urovni. A co sa tyka   subojov este,tak tu mozem   pochvalit Jasona Stathama,na   basketbalovom ihrisku.. A aj v   zavere filmu bol kvalitny   suboj,ktory sa mi azda z   celeho filmu najviac pacil,a   to: ked Jason Statham a Jet Li   sa da povedat zrezali Garyho   Danielsa. Len naozaj skoda ze   ten Bruce Willis a aj Arnold   Schwarzenegger boli len   kratko,ale to nam vynahradia v   Expendables 2. A co sa tyka   Dolpha Lundgrena, tak ten si   svoju ulohu naplno uziva. A co   sa tyka este Jeta Liho tak aj   ja som si myslel ze tam bude   mat viac priestoru..
Ja   hodnotim tento film z 10.-tich   zasluzene 10!
A uz moc   cakam Expendables 2 - kde   pribudnu Jean-Claude van Damme   a Chuck Norris,co si myslim ze   to bude tiez akcny narez. :-)
Aintcha
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.12.2010
Sylvester Stallone měl sen,   že natočí akční film, kde   bude mnoho známých akčních   tváří. A já musím jedině   smeknout, protože to se mu   opravdu povedlo. V hlavní   roli sám velký Sylvester   Stallone, kterého mám jako   herce opravdu ráda.
Ale můžeme ve filmu   vidět dalších mnoho   známých tváří. Skoro by   se dalo říci, že co postava   to někdo známý. Scénka,   kdy se na plátně objeví i   Arnold Schwarzenegger s   hláškou, že chtěl být   prezidentem rozesmála celé   kino.
A není divu.   Film je nejen dobrý   akčňák, ale částečně i   dobrá komedie. Všichni tito   herci by byli pro tento film   opravdu POSTRADATELNÍ.
Rollage
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Nostalgie
The Expendables funguje jako   stroj času nastavený na   cestu o zhruba 25 let zpět.   Do doby, kde děj oplývá až   primitivní přehledností,   hlavní charaktery nejsou   schopni minout cíl, naopak   řadoví záporáci padají k   zemi s kadencí minigunu a z   každého takového filmu se   dá zapamatovat desítka   výborných hlášek.   Veškerá charakteristika   přesně sedne i na   nejnovější Slyův počin.   Zde opravdu vymakané souboje   z blízka bohužel kazí, zde   poněkud zbytečně,   chaotická kamera a   digitální oheň přesouvá   film až někam k fantasy   anime.
Kdo si z   chlapců přinesl největší   formu? Sly a překvapivě   Lundgren. Možná Švédova   nejlepší role vůbec.   Statham taky dobrý, přesto   tu má pár zbytečných scén   (basketbalové hřiště).   Crews se tu opírá o své   "dělo", a mj. i   díky němu tu máme několik   povedených R-kových scén.   Couturova role byla až na   závěr vysoce nevýrazná. Li   tu má sérii opravdu   výborných hlášek, jeho   souboje bohužel likviduje   kameraman. Rourke už tu je   asi opravdu sporadicky, ... a   nakonec tu máme pana   Robertse. I Arnold the   Governor byl schopen na   prostoru minuty předvést   nějakou mimiku, oproti   hlavnímu záporákovi, který   tu byl silně bez charismatu.   A s Arnoldem se tedy   dostáváme do scény v   kostele, která je opravdu   nezapomenutelná a i slzička   ukápla, tímto za ni, a za   100 minut nostalgie, děkuji   Slyovi a přidávám 7. bod.
kirk5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.3.2011
Návrat Bčkových hrdinů se   podle mně vydařil, proč -   protože jsem od toho čekal   jen zábavu akci a zábavu   spojenou s akci. Vypnul jsem a   koukal - nic jiného a vidět   tři ikony akce stát na   jednom místě - co si můžu   přát jiného :) . Je pravda,   že jejich   "duchaplné"   rozmluvy mi lezly krkem,ale   akční scény byly povedené.   Neříkám, že se na tento   film budu dívat pětkrát   ročně, ale rozhodně mně   nezklamal a o to tady jde.
JohnCoestler09
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.1.2011
Film som videl v kine a poviem   úprimne , že som bol   sklamaný . Sylvester Stallone   je môj obľúbený herec a   The Expendables nie je nič   viac než nejaká   rozlúčková jazda tejto   veľkej osobnosti a dalších   akčných hiezd . Nič viac   než akčný epilóg!Údajne   mali hlavné postavy   stvárniť Sylvester a Arnold   a možno aj Bruce Willis ,   nechcem tu snívať o takomto   filme , ale ešte trochu   zlepšiť tuctový akčný   scenár by toto trio premenilo   možno aj na legendárny   akčný film , Statham a Li ma   veľmi nepresvedčili aj ked   zahrali výborne , ale predsa   to nieje Arnold a Willis .   Sylvester sa rozlúčil   obstojne ...
LookE
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2010
Jako by mi zas bylo sedm a na   našem novém videu (které   jsme měli v naší ulici jako   první :-) sledoval další   úžasný   ,,videoakčňák" :-)
lineak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.10.2012
Expendables
Skvělý film,podle mě se   povedl.Jsme zvědavý na   pokračování dvojky.Na herce   v podání Chuck Norris a Jean   Claude Van Damme
Leprikonek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.9.2012
Neočekávala jsem nic extra,   prostě akční snímek s   akčními hrdiny. Dostatek   zábavy, vtipných hlášek i   akčních scén. Žádná   bomba, ale ani žádný   propadák. Když chcete   zhlédnout něco   nenáročného, tak je to   ideální snímek.
mironov
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2010
tak takýto film som už dlho   nevidel,,fakt je to masaker   ale super,herecké obsadenie   ako sa patrí,samá   hviezda,,kto má rád akčné   scény ,tak toto je film   práve pre neho,kto by čakal   nejaký vážny dej,tak môže   čakať,,,stačí sa pozrieť   na herecké obsadenie a   scenár je na svete...vrele   doporučujem
RoCo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2011
(NE)POSTRADATELNÍ
Scénář a děj tohoto filmu   se dal předvídat. Ale po   přečtení hereckého   obsazení by asi bylo špatně   kdyby ne. Prostě očekávané   akce garantované akčními   "jmény". Sly dal   dohromady dobrou hereckou   partu a myslím, že i oni   sami se při natáčení   dobře bavili. Pro přátele   akčních filmů pohodový   filmek, který si užijete bez   náročného přemýšlení.  
Mám je kluky rád a   nezklamali mně, takže   devět.
Predikisto
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.11.2012
Hrůza Děs
Hruza děs ani s dvěma   přestávkami na pivo (a to   už je fakt dost vzhledem co   sem měl předtím) se to   nedalo a jediný pozitivum na   tom vidím že když mě   lákaly na dvojku tak sem se   jí obloukem vyhnul.
V3nca
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.10.2010
Když jsem na tenhle film šel   se svou přítelkyní do kina   nečekal jsem takový   zážitek. Konečně akční   film ve stylu 80tých let   který vás chytne a baví. U   filmu jsme se nenudily ani   vteřinu. A výkon Jasona   Stathama který už jednou   řekl že chce být nový   akční hrdina byl skvělý.   Prostě film co vám   připomína akčňák který   vás bral když vám bylo   12let a bere vás pořád.   Doporučuji...
megina
Hodnocení:
Přidáno: 3.9.2010
Dobrá podívaná..
Po dlouhé době opravdu   skvělý   "akčňák". Již na   začátku Vás dostane   hláška - "to byl   varovný výstřel" od   Lundgrena. Nebudu prozrazovat   víc, aby jste nepřišli o   pointu. Na film jsem se   těšila a nezklamal. Jistě   by se našla nějaká   kritická místa, ale ty   velkoryse přehlédnu.   Stallonemu to sluší jak za   starých dobrých časů!!!!
Karakum
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.1.2016
Ach jo
bože film u kterého člověk   nemusí přemýšlet a   strašně se zasměje nad   demencí a nesmrtelností   rádoby hrdinů
Pokud   šlo o to postavit hloupost na   nehercích tak to se povedlo!  
Co "hvězda"   totální neherec ! Nechápu   Rourkeho že se na to nechal   nalákat a takhle si snížil   svůj herecký kredit! Ale   opět se divím že tam   nehraje nesmrtelný   nezranitelny "Ček   Noris" on takové kraviny   rád bere bo nikde jinde se   nechytá a k těmto rádoby   hrdinům se hodí!
antoninek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.7.2011
Velmi dobrý akční film ,   některé akční scény   opravdu vinikající,   obsazení velmi dobré ale   celkově je to tak za 7.
Michalenkoko
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.10.2010
Film samotny usiel,nieco   priliz prehnane...Stalone sa   vykresli opat ako slusny chlap   so zasadami.Keby bol vacsi   hajzlik,tak by to bolo o moc   lepsie. Mne sa viac paci the   losers.Su tam mozno beckovy   herci,ale maju vacsiu   charizmu.
alohaman357
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.9.2011
film fakt dobrej ale od jeta   li sem toho cekal vice.
bruse vilis se tam objevil   pouze na chvilku skoda
Jops
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.9.2010
Parada
Jsem rocnik 81 a vyrustal   jsem na filmech jako je Rambo,   Predator, Terminator, Rocky,   Komando atd... Do kina jsem   sel si sednout, vypnout mozek   a kochat se :)) Splneno temer   na 100%. Je fakt, ze ta kamera   obcas byla chaoticka, ale   fanda zanru tohle vubec   neregistruje a jenom se u toho   kralovsky bavi. Prvni scena s   varovnym vystrelem me umrtvila   a pak uz jenom jsem se bavil   :))) Uz se tesim na Blu-Ray   disk :))
LUCY4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2014
LUCY4
Volám sa Lucia žijem na   Slovensku a mám 12 rokov.   Takže podľa mňa bol ten   film úžasný. Nemal ani   jednu jedinú chybičku.Zo   začiatku som ten film   nechcela pozerať ale môj   brat (Marcel) ma presvedčil a   teraz je to môj obľúbený   film.Najviac sa mi tam   páčili Sly a Statham.Takže   radím aj ostatným si to   pozrieť lebo je to úplná   pecka.Určite sa vám to bude   páčiť tak neváhajte ako   ja. Teším sa na ostatné   diely a všetkých   pozdravujem. :-DA Posielam   maximálne hodnotenie.
sirdemoncze
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2010
Vtipné, akční prostě   super. Ideální film pro   člověka co chce vypustit z   celodenního stresu ;). Co se   týká obsazení, tak není co   dodat, opravdu bomba.
rebell32
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.9.2010
Fakt pěknej akční   film,jednoduchej děj a   hvězdně obsazen.Škoda že   Vandam odmítl,že by nedostal   tolik prostoru a Segal kvuli   odporu k producentovi,to by   tam byly snad všichni na   kterých jsem vyrůstal.Četl   jsem,že bude pokračování   tak se už těším.Já   dávám 10ku opravdu   doporučuji po Avatarovi   nejlepší film tohodle roku

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih35419minih35419Pekelná kuchyně (2000) 
One Eyed King n
minih41127minih41127Smůla (1998) [TV inscenace] 
Smůla n
minih16697minih16697Útěk z ráje (1932) 
Trouble in Paradise n
minih9388minih9388Jarka a Věra (1938) 
n
minih60340minih60340Švejk bourá Německo (1943) 
Schweik's New Adventures n
minih28568minih28568Velký průšvih (2002) 
Big Trouble n
minih12125minih12125Mata Hari (1985) 
Mata Hari n
minih141004minih141004Pomeranče a citrony (1923) 
Oranges and Lemons n
minih85248minih85248Tak mě zab! (2001) 
Kill Me Later n
minih139035minih139035Nic mě nezastaví (2015) 
Never Let Go n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Expend4bles: Postrad4telní (2023)

 Expend4bles: Postrad4telní (2023)
Expend4bles: Postrad4telní n
Expend4bles
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Scott Waugh

(pokračování)

Untitled Adi Shankar Project (2015)

 Untitled Adi Shankar Project (2015)
Untitled Adi Shankar Project n
 
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon West

(spin-off)

Expendables: Postradatelní 3 (2014) [2k digital]

 Expendables: Postradatelní 3 (2014) [2k digital]
Expendables: Postradatelní 3 n
The Expendables 3
Žánr: akční / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Patrick Hughes

(pokračování)

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

 Expendables: Postradatelní 2 (2012)
Expendables: Postradatelní 2 n
The Expendables 2
Žánr: akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Simon West

(pokračování)

Inferno: The Making of 'The Expendables' (2010) [TV film]

 Inferno: The Making of 'The Expendables' (2010) [TV film]
Inferno: The Making of 'The Expendables' n
 
Žánr: dokument
Země: Spojené státy americké
Režie: John Herzfeld

(spin-off)

TV Program

ČT1 - Vražda v zastoupení (1987) [TV...

07:05 - 08:20

1 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

ČT2 - Souboj titánů

06:50 - 07:45

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Chuggington - Veselé vláčky (2...

06:40 - 07:30

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

06:50 - 07:20

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Reklama