Duben

Komentáře uživatele RoCo

RoCo

RoCo zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Robert

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 13
22 výstřelů (L'immortel)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2011
Jean Reno jako obvykle   nezklame, takže příjemný   zážitek. A v návalu filmů   z USA je to zase na chvíli   návrat do Evropy. Takže   shrnuto - hezký film.
Betonová past (Trauma Center)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.1.2020
Hrůza
Můj komentář na tento film   bude velice krátký - je to   totiž NESKUTEČNÁ   SRAČKA...... Víc nemá cenu   psát.
Bumblebee (Bumblebee: The Movie)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.3.2019
Chudé.....
Vzhledem k tomu, že asi jako   většina z nás jsem měl   možnost vidět ostatní   "plecháčové"   filmy, tak pro mne Bumblebee v   tom srovnání nevychází   dobře. Celkově to bylo   takové chudé, bez nějakého   náboje, který by diváka   udržel "v ději".   Občas to byla nuda,   neustálé "hugy" s   plecháčem, který přivírá   "oči", aby to   američany chytlo za srdíčko   - pro mne kýč po americku. A   soused/kamarád - ten se tam   nehodil vůbec. Film mne   prostě zklamal, byla to   pohádka.
Cizinec (The Tourist)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2011
TURISTA
Jednoduchý a pohodový   příběh. Angelina přestože   agentka je v průběhu celého   filmu dámou. Johnny ji dobře   doplňuje, takže hezký a   klidný film. Spíše bych   řekl, že romantický než   akční žánr, který bychom   čekali od filmu hemžícího   se agenty.
Přiznám   se, že nevím která chytrá   hlava vymýšlela český   překlad. Vím, že české   překlady mají často   přenesený význam, ale po   shlédnutí filmu bych se   osobně přiklonil k   doslovnému překladu -   TURISTA. Tentokrát by to   totiž sedělo.
Equalizer 2 (The Equalizer 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2018
Brusel je Praha.....
Film bych považoval za   standardní akční film ve   stejném duchu jako byla   "jednička".   Struktura byla stejná, tedy   pomoc "bližním",   kterým nikdo jiný   nepomůže. Tentokrát ještě   okořeněno hlavní zápletkou   s mrtvou kamarádkou.
Nicméně mne zaujal jeden   záběr z ulice v   "Bruselu", kde mi to   připadalo moc známé....   Musel jsem se podívat znovu a   moje domněnka se potvrdila -   zhruba v čase 35:04 je   záběr na prázdnou ulici s   titulkem BRUSEL/BELGIE, ale ve   skutečnosti je to   Truhlářská ulice v Praze...   Mnohokrát jsem tam byl   pěšky i projížděl autem,   takže mne to hned   "praštilo" do   očí. No nic, prostě je tam   i Praha.
Expendables: Postradatelní (The Expendables)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2011
(NE)POSTRADATELNÍ
Scénář a děj tohoto filmu   se dal předvídat. Ale po   přečtení hereckého   obsazení by asi bylo špatně   kdyby ne. Prostě očekávané   akce garantované akčními   "jmény". Sly dal   dohromady dobrou hereckou   partu a myslím, že i oni   sami se při natáčení   dobře bavili. Pro přátele   akčních filmů pohodový   filmek, který si užijete bez   náročného přemýšlení.  
Mám je kluky rád a   nezklamali mně, takže   devět.
Jason Bourne
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2016
JB is back......
Tak jsem právě dorazil z   kina. Bournova série se mi   líbila celá, tak jsem se   pochopitelně těšil i na   tuto novinku. A nezklamala   mne. Matt (Jason, David)   zestárl a tím pádem více   navenek působí jako,   "že toho má hodně za   sebou", takže se na něj   kouká zase trošku jinak. Co   se týká scénáře, tak tam   toho už asi moc k   vymýšlení není, takže   film určitě není určen pro   KLUB NÁROČNÉHO DIVÁKA. Pro   mne film víceméně splnil co   jsem očekával, šel jsem si   do kina k tomuto jasně   akčnímu filmu   "odpočinout" a ne   přemýšlet. Trochu mne   mrzí, že Nicky už   nevydržela, ale nějaké   změny asi být musí. Alicia   Vikander je novinkou a   taktéž Tommy Lee nezklamal.   Na jeho   "bezemoční"   projev, někdy až skoro   zdánlivý flegmatismus k   dané situaci, se také dobře   dívá, takže jak jsem napsal   - MNE FILM NEZKLAMAL.
Mechanik zabiják (The Mechanic)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2011
Mechanik
Další slušný akční film.   Jason Statham a jeho charisma   dávají filmu jako obvykle   speciální nádech. Také   "čistota" jeho   práce jako nájemného   zabijáka je zajímavá. Jinak   je děj předvídatelný, ale   možná je to dobře. Celkově   jsem na filmu nenašel nic   špatného a je   "koukatelný".   Aspoň pro mne.
Na doraz (Due Date)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.3.2011
Komedie?
Mé hodnocení bude krátké -   je to film o ničem. Stejně   jako MISCHEL251, jsem se   nemohl dočkat konce.....
Nezastavitelný (Unstoppable)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.3.2011
Film bych označil jako   "oddychové   napětí". Od začátku   víte o čem to bude a i konec   je jasný, takže můžete v   klidu sledovat trochu toho   napětí. Film mne ničím ani   nezklamal, nuž tedy dal jsem   za osm.
Občanský průkaz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.3.2011
Máme hole v ruce!
Vidět tento film byla pro mne   příjemná nostalgie.   Vyrůstal jsem ve stejné   době a film mi připomněl   mnoho věcí. Ovšem také   díky době, o které film   pojednává, nedokážu   posoudit jak bude působit na   ty později narozené, kteří   ji vůbec nezažili. Když   jsem vyprávěl svým (již   dospělým) dětem o Tuzexu a   frontách u obchodů, tak   nechápavě kroutili hlavami.   Nám starším film oživil   vzpomínky a věřím, že už   se nedočkáme doby, která by   korespondovala s mým titulkem   k tomuto komentáři. Film se   mi líbil, dávám devět.
Sociální síť (The Social Network)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.2.2011
Sociální síť
Film mne nijak zvlášť   nezaujal. Asi proto, že jsem   z "branže", tak   jsem stále na něco čekal a   ono to nepřicházelo.   Přínos je asi v tom, že Ti,   kteří Facebook hojně   používají, se možná   konečně dozví proč se mu   říká SOCIÁLNÍ SÍŤ.
Zajímavých je tam pár   dialogů, jinak je to   polodokument o zakladateli   Facebooku.
Záměna (The Switch)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.3.2011
I když děj se dal   předpokládat, tak aspoň že   mužský hlavní hrdina nebyl   ten klasický hezoun z   podobných filmů. Wally na   mne působil příjemně a s   těmi svými lidskými   mouchami i normálně.   Jennifer alias Kassie ničím   nevybočila, a tak nejlepší   dojem na mne udělal malý   Sebastian. Film celkově   řadím do lepší půlky,   takže za šest.

TV Program

ČT1 - Hrabě Monte Christo (1980) [TV...

15:05 - 16:30

38 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

ČT2 - Alžběta I. a Alžběta II., zlat...

15:40 - 16:30

3 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

15:30 - 16:57

13 minut již uběhlo
74 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

15:35 - 16:40

8 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani