Duben

Komentáře uživatele LookE

LookE

LookE zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Lukáš Tabak

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 41
127 hodin (127 Hours)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Člověk by nevěřil, jak   dramatický a napínavý   může být film, jehož   hrdinou je jeden jediný   člověka který se skoro   celý odehrává na jednoom   jediném místě.
A   taky jak nechutné je   pižlání ruky tupým   číským nožíkem :-)
21 Jump Street
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Hodně třeskutá komedie se   skvělým humorem, mexickým   Ježíšem a grandiózním   finále ve kterém zažijete   luxusní cameo.
Abraham Lincoln: Lovec upírů (Abraham Lincoln: Vampire Hunter)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Kdo může udělat z Lincolna   zabijáke upírů??
Snad jedině ten kdo   udělal z tkalců cech   zabijáků...
Jen to   mohlo být trochu živější.
Amazing Spider-Man (The Amazing Spider-Man)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Nikdy více...
Hrozná sračka.... Absolutně   dementně překopaný   příběh, neuvěřitelně   nesympatická ústřední   milenecká dvojice a triky na   úrovni původního   Spider-Mana. Který je jentak   mimochodem 10 let starý,   ehmn... Nolan restartoval   Batmana skvěle. Webb   Spider-Mana strašně a všem   nám udělá převelikou   službu, když už v tom   pokračovat nebude.
Bitevní loď (Battleship)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Ano, je to výplach..... Ale   totálně boží!!! Klasický   popcornový akčňák který   skvěle plní svůj účel a   hlavně..... Ta scéna kdy USS   Misouri hodí ,,kotevní   drift" a nasolí to do   emzáků prostě nemá chybu.   Tohle je adept na scénu roku,   ruku v ruce se ,,slabým   bohem" z Avengers!!
Byl jsem mladistvým intelektuálem (I Was a Teenage Intellectual)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2009
Takřka kultovní   krátkometrážní   filmek,odkazující na slavné   béčkové filmy byl jsem   mladistvým vlkodlakem a   pod.
Dialogy nemají   chybu,stejně tak skvělé   obsazení a hlavně...ten   TŘASKAVÝ konec... :-)
Diktátor (The Dictator)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Cohen naprosto exeluje. Tohle   strčí do kapsy Borata i   Bruna. Jen jedno důležité   upozornění - je nutné film   vidět v originále. V dabingu   to prostě nějak není ono...
Dobrodružství kriminalistiky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.2.2013
Asi nejlepší seriál za   celou dobu existence ČST. I   po té spoustě let dokáže   zaujmout a napínat,,jak to   asi dopadne".
Dogma
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.9.2009
Snad jen Kevin Smith si může   dovolit v tak ujetě   věřící zemi jako je   Amerika natočit něco   takového.....
Expendables: Postradatelní (The Expendables)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2010
Jako by mi zas bylo sedm a na   našem novém videu (které   jsme měli v naší ulici jako   první :-) sledoval další   úžasný   ,,videoakčňák" :-)
Expendables: Postradatelní 2 (The Expendables 2)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Prostě BOMBA!!!!!! Jsem   nadšen, pro nás, kteří v   devadesátých letech seděli   u videa a hltali všechny ty   dvojité zásahy, smrtonosné   pasti, terminátory a miliony   Norissových filmů je to   naprostá povinnost!! Naše   už skoro zapomenuté akční   megahvězdy jsou zpět a   všechny pohromadě. Bojují,   střílí a dělají si i   srandu samy ze sebe. Chuck a   kobra, Arnold ,,is back",   Willis s Arnoldem ve   Smartu..... A démonický Van   Damme jako ústřední svině?   Nemá chybu... A co teprve   final fight, Sly vs.   ,,Všichni Čtyři"...   Ano, ovlivňuje mě nostalgie   ale to je taky důvod proč   tenhle film vznikl. Není to   masterpiece, to určitě ne,   prostředek filmu vás skoro   ukolíbá ke spánku, ale to   probuzení je   nzapomenutelné... Jdu do   sklepa pro video a s chutí   ofoukám prach z prastarých   VHSek.... :-)
G.I.Joe (G.I.Joe: The Rise of Cobra)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Já bych rád podotknul,že je   to absolutně boží akční   jízda,která jede skoro celou   dobu na pětku a tahá motor   do červeného pole.Čekal   jsem už dlouho,až někdo   něco takového natočí a   nemůžu se dočkat dvojky.
Hvězdný prach (Stardust)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.9.2009
Vynikající předělávka   ještě lepší   knihy.Hvězdný Prach je   nádherné pohádkové   vyprávění,které můžou   vidět děti i dospělí.Je v   něm dobro,zlo,láska a   skvělá atmosféra.Tohle se   nikdy neokouká.
Kick-Ass
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2013
,,Co jsi kurva zač? Nějaká zelená šprcka?"
,,Tohle nejsem já. Tohle je   nějaký debil z   Arménie..."
A   tohle jeden z nejlepších   komiksových filmů jaký jsem   měl tu čest vidět. Mark   Millar je   vynikajícíkomiksový   scénárista a přepis jeho   komiksu na filmové plátno je   totální drsným humorem   našlapaná pecka.
Obyčejný teenager který   si neustále honí a čte   komiksy si usmyslí, že se   stane superhrdinou. No a co   že nemá superschopnosti? Má   odhodlání, neuvěřitelně   debilní kostým koupený na   E-Bayi a díky autonehodě   půlku kostí prošpikovanou   kovovými implantáty. A my se   skvěle, ale opravdu skvěle   bavíme.
Máj
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Nutno podotknout,že Máj na   mě zapůsobil velice   rozporuplně... Obrazově   úžasné a dechberoucí.   Hudba od Support Lesbians   překvapivě není rušivá   nýbrž vkusná a trefná,   bohužel jen do jisté doby.   Stejně jako děj filmu,   který už po ani ne půl   hodině zaćíná trochu   nudit. Jarmila je obyčejná   kurva která by ojela i kliku   od dveří a veskrze by se   dalo říci, že se ve filmu   píchá, loupí, píchá,   znovu loupí, píchá,   zabíjí, píchá, popravuje   (možná jsem jednou   píchání ubral nebo přidal,   mám v tom píchání trochu   zmatek). A pak titulky. Aha.   Vizuální zpracování je   opravdu na vynikající   ůrovni a Tříska coby kat   vypravěč je skvěle mrazivý   ale to je tak asi všechno.   Pusťte si raději znovu   starou dobrou Kytici...
Matrix (The Matrix)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2009
Matrix je zfilmovaná   genialita,oživlý sen   každého milovníka akčních   filmů a sci-fi.Matrix je tak   skvělý,že to ani nemůže   být skutečnost.Tomusí být   Matrix....
Matrix Reloaded (The Matrix Reloaded)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2009
Může být něco lepšího   než Matrix?Může vás něco   kromě Matrixu donutit zírat   na plátno s otevřenou   pusou?Může něco překonat   akční scény Matrixu?Může   - Matrix Reloaded
Muži, kteří nenávidí ženy (The Girl with the Dragon Tattoo)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Miluju Fincherovi filmy a mám   rád americké remaky cizích   filmů, protože častokrát   dopadnou i lépe než   originál (Volavka/Skrytá   Identita). Nicméně musím   říct, že originální verze   Mužů kteří nenávidí   ženy mě zaujala mnohem víc.
Prci, prci, prcičky: Školní sraz (American Reunion)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Konečně! Konečně od   ,,American Weeding"   právoplatné a pořádné   pokračování.
I když   všichni stihli od střední   zestárnout a začít řešit   jiné problémy než jen   zásun a šukání koláčů,   pořád nás dokáží   pobavit. Jim jehož život je   jeden velký sexuální   trapas, jeho táta který se   po smrti Jimovi maminky   pokouší najít druhou mízu   (a v kině ji asi našel :-D,   nebo Stifler který je prostě   pořád stejný.
American Reunion je pro   nás kteří jsme v pubertě   viděli první trilogii a   teď, o několik let později   máme na věci už trochu   jiné pohledy.
Princ z Persie: Písky času (Prince of Persia: The Sands of Time)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2010
Krásná pohádka tisíce a   jedné noci se správným   hnusným záporákem,   šlechetným statečným   princem a krásnou   princeznou.
Počítačová hra kterou   v polovině devadesátých let   znali opravdu všichni,se   konečně dočkala převodu na   filmové plátno a nutno   podotknout,že velmi   povedeného. Znalce série   potěší i zakomponování   princových pohybů a nájezdy   kamery při určitých   situacích.
Prometheus
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Víte jak se říká tomu,   když sledujete svou   nenáviděnou tchýni jak do   propasti ve vašem milovaném   novém BMW?
Smíšený   pocit. A přesně to ve vás   zanechá počátek vetřelčí   ságy. Asi jsem čekal trochu   víc....
REC ([Rec])
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Trápí vás zácpa? Vřele   doporučuji film REC, má   TAKOVOU atmosféru, že se   strachy zaručeně   poserete....
Resident Evil: Odveta (Resident Evil: Retribution)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Trapné výročí
Loni to bylo deset let, co se   série Resident Evil přenesla   z konzolí na filmové plátno   a tak jsem si bláhově   myslel, že by snad RE:Odveta   mohl být nějaký grandiozní   závěrečný díl s   finálním poražením   Umbrelly a třeba i nějakou   obětavou velkolepou smrtí   hlavní hrdinky.
Ale   místo toho nám tvůrci   naservírovali nikoli   nastavovanou, ale už   přenastavenou kaši.
Ano, film má i svoje   světlé momenty jako třeba   honička s Rollsem nebo   objevování se postav   zemřelých už v prvním   díle, ale to jsou jen takové   výkřiky do tmy. Tahle série   měla skončit už dávno....
Riddick: Kronika temna (The Chronicles of Riddick)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Ze začátku jsem byl dosti   rozčarován - do prvního   filmu má tohle hodně   daleko,už jenom ůvodní   scéna musela stát skoro   stejně co celá Pitch Black.   Ze sci-fi hororu se nám stala   velkolepá výpravná sci-fi   fantasy a i když ze začátku   to vypadá na provar,postupem   času se film začne zamlouvat   a trochu připomínat a   citovat starší sci-fi   béčka (za všechny jmenujme   Flashe Gordona) a nakonec   zjistíte,že vůbec není tak   špatný jak zezačátku   působil.
Robin Hood
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.9.2010
Pan Scott nám servíruje   příběh,vyprávějící   nikoli život,ale zrod jedné   velké legendy. Příběh   plný intrik, lží a   podrazactví, příběh moc   pěkně vyrávěný.
Robocop (RoboCop)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Klasické a kultovní,ale ne   pro mě.Asi jsem od toho   legendárního Robofízla   čekal víc. P.S.:Nejlepší   je vidět film na VHS,která u   nás vyšla v prvopočátcích   filmové distribuce,jako se to   poštěstilo mě.Celé je to   nadabované jedním   chlápkem,kterého ten film   očividně nijak nebere.Má to   své neopakovatelné kouzlo   :-)
Rocky 4 (Rocky IV)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.2.2013
TEKKEN 6 : STALLONE VS.   LUNDGREN !!! Mr. T ve trojce   byl výborný, ale ne tak jako   Dolp Lundgren aka Ivan Drago.   Obrovská ruská mašina na   zabíjení amerických   boxerů. Samozřejmě, že   Rocky vyhraje a v   závěrečné bitce rusovy   rozbije hubu protože jsme v   americkém filmu, je tu něco   jako studená válka a my   musíme SSSR ukázat jak moc   máme navrch. Ale i přes   všechen tento patos je tenhle   díl nejlepší.
Rychle a zběsile 5 (Fast Five)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Absolutní PECKA !!!!!!!!!   Jestli jsem se jakžtakž   rozplýval nad čtyřkou, z   tohole jsem byl naprosto   unešen. Cool hlášky, cool   Diesel, úsměvná klišé a   hlavně magacool The Rock a   závěrečná honička s   trezorem. Tomuhle se říká   popcornová jízda.   Jóóó!!!!!!!
Scott Pilgrim proti zbytku světa (Scott Pilgrim vs. the World)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Velice zvláštní film.
,,Scott Pilgrim proti   zbytku světa" je   vlastně takové zfilmované   klasické videoherní   japonské RPG, s prvky Street   Fighteru.
Nápad to   není rozhodně špatný, je   to dobře udělané, vtipné,   hezky se na to kouká, ale   celý výsledek působí   trochu rozpačitě....
Silent Hill
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.2.2013
Nasedněte do auta a vydejte   se po uzavřené silnici do   úžasně ponurého   opustěného městečka Silent   Hill.Čeká vás odhalení   zaslouženého prokletí jeho   ortodoxně věřících   ujetých   obyvatel,ukrývajících   hnusné tajemství.To co ve   městě na vlastní oči   uvidíte a zvíte vás   zpočátku velice   zaujme,postupem času ale   trochu omrzí   překombinovaným dějem a   poněkud přehnaným finále.I   tak se ale jedená o velice   poutavý výlet a byla by   škoda na něj nevyrazit.

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

24 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

17:15 - 18:00

39 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2003/1) [TV pořad]

16:40 - 17:55

74 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190499
Osobností: 697748
Fotografií: 763807
Plakátů: 376382
Obsahů a biografií: 178212
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

In Nacht und Eis (1912)

In Nacht und Eis
První filmové   převyprávění   katastrofální události   Titaniku, na kterém se prý   začalo pracovat pouhé dva   měsíce poté, tedy v době, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Město v obkličení (2010)

Město v obkličení
Tentokrát si hongkongská   ikona akčních filmů v   podobě Bennyho Chana vzala na   paškál americké superhrdiny   a superpadouchy s   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Na nože: Glass Onion (2022)

Na nože: Glass Onion
Zajímavý film ala Agáta   Christie. James Bond pomalu   rozmotává klubíčko   vztahů, příležitostí a   motivů až se dostane k   samotnému vrahovi. Hodně   mně to připomíná film Zlo   pod sluncem.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Brýle (1969) [TV inscenace]

Brýle
Při patnáctiminutové   stopáži se určitě nedají   čekat velké zázraky a   vodopády humoru a tahle   televizní mikrokomedie není   rozhodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Chyba. Omylem napsaný   komnet.***********************   ******************************   ******************************   ******************************   ************

Autor: red.mann