Duben
ohodnotit

Harry Potter a Princ dvojí krve

Harry Potter and the Half-Blood Prince

Další název:
The Half-Blood Prince; Harry Potter a Polovičný princ (SK); Harry Potter und der Halbblutprinz
Rok:
2009
Délka:
154 minut
Premiéra v ČR:
16.7.2009
„Temná tajemství se zjevují...“

Komentáře k filmu Harry Potter a Princ dvojí krve

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 100
efCZa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Stejně jako kniha, je tento   díl podle mne nejslabší.   Vezměme to popořádku:
- nejdůležitější je,   že film nemá ucelený děj,   který by nás někam   výrazně posunul - na to, že   má přes 2 hodiny, neobsahuje   výraznou, jasnou vůdčí   myšlenku (ani dějovou ani   vizuální)
- to, že   spousta herců neumí hrát   nechám stranou avšak další   výtka je za takřka   chybějící vývoj postav -   kdo nečetl knihu, musí být   úplně zmatený v některých   scénách chováním   některých postav
-   tím pádem dochází i k   "nezažrání"   diváka do děje, protože   ještě než se něco rozjede,   už přeskakujeme jinam/k   někomu jinému...a žádná   citová angažovanost.
- spousta rozpracovaných   myšlenek a nevysvětlených   rozhodnutí a hlášek
- mínusem je i dabing   (omylem jsem šla na   neotitulkovanou verzi) -   jakokdyby mluvily panenky na   hraní
- plusem jsou   opět efekty

Každopádně   zarytífanoušci film budou   opět milovat a ten vydělá.   Z mého pohledu však   nedosahuje kvality, kterou   bych od tak očekávaného   megahitu očekávala.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.8.2009
Podle mě nejslabší díl z   dosavadních filmů série,   ještě nikdy jsem   neodcházela tak rozhozená ve   smyslu - a to jako bylo co?   Najednou byl konec a titulky.   OK, schyluje se k závěru,   ale na to, abych šla z filmu   bez konce dva díly před   finišem, to snad ne.A   Brumbál, tak nějak najednou   nebyl, všichni si nad ním   postáli a pak se šlo domů.   Alespoň, že to trochu   zachraňoval Snape, když už   ty puberťácké citečky   nebyly k vydržení.
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.8.2009
Celou dobu, co je dílo s   Harry Potterem na světě se   snažím přijít na to, proč   je tak úspěšné. Zatím   jsem dospěl k závěru, že   je díky velice dobrému   marketingovému tahu. Však   existuje tolik krásných   dětských knížek a   dalších děl pro mládež.   Reklama dnes dělá divy. A   když je dobře provedena, tak   přináší tvůrcům   obrovské zisky. Než začnu   hanět film musím přiznat,   že paní spisovatelka   Rowlingová opět přivedla   mladé čtenáře ke knize.  
A teď k filmu. Knihy   jsem nečetl, posuzuji pouze   film. Z této série jsem   doposud snad pořádně viděl   jen ten první. Možná i   druhý. Pak přišel spíše   odpor. O celém Harry   Potterovi si myslím, že v   podstatě je bez zajímavé   myšlenky a bez zajímavého   děje. To, co se odehrává na   plátně je překombinované.   Snad je to dopředu psané i   tak, aby si tvůrci   zvláštních efektů   zařádili. Zvláštní efekty   to je snad jediným plusem   filmu, který osobně vidím.   Šestý film v pořadí (snad   se v tom číslu nemýlím) s   postavou Harryho Pottera je   přehlídkou efektů s   nezajímavým dějem.
Bohužel, když učiním   porovnání s jinými   filmařskými díly, kde se   děj příběhu odehrává ve   dvou světech (třeba v tom   lidském a pohádkovém) , tak   Harry Potter prohrává na   celé čáře.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2009
Harry Potter a Princ dvojí krve
Tak máme tu pokračování   fenoménu zvaného Harry   Potter. Já patřím k   faouškům ať knižní   předlohy nebo filmové a   musím říct, že jsem byla   překapena jak si s tímhle   dílem tvůrci pohráli. Měla   jsme jisté obavy hlavně   proto, že předchozí díl   Fénixův řád se dle mého   názoru příliš nevydařil.   Co dodat tento díl se vyvedl   a Harry, Ron, Hermiona se   vracejí aby doházali co v   nich je. Vynikající   zoracování stejně jako   herecké výkony.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.11.2009
Harry Potter a princ dvojí krve
Poté co nám představitel   Harryho Pottera ukázal v   jedné divadelní hře z   Broadwaye svého pinďoura,   vydává se zpátky do   Bradavic.
Musím se   přiznat, že nejsem   Potterovský fanda, z filmů   jsem viděl polovinu a z knih   četl třetinu. A jediné, co   jsem věděl o princovi dvojí   krve (nebo o princovi   poloviční krve?) bylo to,   že se kniha stala nejrychleji   prodávanou v dějinách   lidstva.
Film mě už   na rozdíl od předchozích   dílů nepřišel tolik   pohádkový, teď se začal   řadit do klasických   teenagerovek. Hned na   začátku nám Harry, který   kouká značně vyhuleně a   chová se jako   pomatenec,zbalí bez   sebemenší námahy sexy   černošku. Jak, to nechápu.   A o vztazích je i celý   zbytek filmu. Ten miluje tu,   ale ta zas miluje toho, a aby   toho nebylo málo, chodí   ještě navíc s někým   jiným... Mno, abych to   shrnul, jsem rád, že už   mám ty dvě a půl hodiny za   sebou, příště prosím   minimálně hoďku ubrat.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.1.2018
První tři filmy tak nějak   zkousnu a ačkoliv nejsem   fanoušek, je to dobrá   pohádková fantasy a tím že   naši hrdinové jsou menší   to má i své kouzlo. Tenhle   díl jsem sledoval v telině a   celkem zklamání. Děcka nám   nějak povyrostla, cloumaj s   nima hormony a řada z nich by   místo kouzlení a bojování   ze zlem radši někde v koutku   ochutnávala slasti milování   a mazlení:-) ale jinak   dlouhé, užvaněné, nudné.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.2.2018
Snímek je údajně jediným   dílem, který je nemálo   věrný své knižní   předloze. Inu, to nechť   posoudí čtenáři. I nadále   platí, že přenést   obsáhlý román do filmového   scénáře i s dlouhou   stopáží není nic   jednoduchého. Každopádně   je toto zpracování v jistém   smyslu přelomové.   Dramatizace je na výši a   mile obsahuje i humorné   pasáže na odlehčení.   Temná atmosféra by se dala   krájet a na konci diváka   snad i citově zasáhne. Při   srovnání s prvními díly je   znát hodně velký posun jak   dějově, tak i v oblasti   fantasy. Místy to má dokonce   co do činění až s hororem.   Směr je tedy dán a tak je   jistý předpoklad, jak se   následující poslední díl   bude dál vyvíjet.
gabikazavacka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.9.2009
najnudnejšia časť zo všetkých
veru je to najnudnejšia   časť zo všetkých. jedine a   to vo všetkých dieloch sa mi   páčil Alan Rickmann.
pataamat
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2009
spolu s predchodcom najlepšie   filmy zo série , doporučujem   v angličtine , kým to nieje   nadabovanév do kín .
Agostino
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Takto už väčšinou vo svete   býva, keď sa nakrúti   nejaký ten film, ktorý   získa u divákov veľké   ohlasy a sledovanosť, hneď   na to nasleduje divácky   úspech. Na základe týchto   podkladov nasleduje ďalšia   nekonečná séria, ako je to   v prípade tohto filmu.
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.7.2009
Tak jsem také neodolal a   zašel na HP6 do kina a musím   říci , že pro mě stále   nejlepší zůstávají první   dva díly, které měli své   kouzlo. Toto je už jen   směsice efektů a plně   souhlasím s efCZa. Jistě že   pro fandy a nadšence knihy je   film nutností vidět proto   mohu i když mě to více   méně zklamalo doporučit .
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.7.2009
docela zklamání tento díl   je  
zcela nejslabší   možná i zklamaní pro   skalní fandy
enejčel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.4.2010
Lepší než Fénixův řád
no, špatný to není,   rozhodně je to lepší než   pětka, která je uplně KO.   Na tomhle díle mě zklamalo   několik věcí, nuda, nic se   neděje, není žádná akce,   furt to samé. Konec.
Karius
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.7.2011
Já prostě nevim proč se u   něčeho takovýho jako je   Harry Potter mění   režiséři, ale to bohužel   ví jen v zákulisí filmu :/   Yates? Kdo to je? Znal jste ho   někdo předtim?? Vždyt nic   pořádnýho   nenatočil...začal jsem o   něm pochybovat už u   fénixova řádu a tady to   byla ještě větší bída!   Úplně toho Pottera zprasil a   tenhle díl mi maximálně   připomíná ty klasický   teenagerovský americký   komedie!! Odmyslet si ty   hůlky, tak to mělo náboj,   jak muzikál ze střední nebo   stmívání. Nápoj lásky,   neskutečná nuda, ten miluje   tu a ta zase jeho...do toho   stále temnější atmosféra   a příprava na závěr   série...opravdu to k sobě   sedělo...asi jako plochá   Stefanie v pobřežní hlídce   mezi Pamelou a spol.   ...závěrečná hudba při   titulcích taky vůbec   nezapadla do děje celýho   filmu...absence Johna   Williamse je zatraceně   znát...tady se toho nepovedlo   strašně moc a jsem zklamanej   :/ Ani se mi do dalšího   dílu nechce, ale z nostalgie   a z pocitů, které ve mě   zanechaly první 4 díly, to   musim prostě dokoukat. Budu   doufat, že se pan Yates už   chytne a pochopí o čem Harry   Potter je!! Tenhle díl si   víc jak 50% nezaslouží :(
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.3.2014
Normální díl Pottera - ani   vynikající, ani ovšem není   špatný - prostě normálně   natočený. Je sice   nadprůměrný, ale ničím   mne nepřekvapil. Poslední   díl, kdy Harry studuje v   Bradavicích. Nejsou to ovšem   staré Bradavice, díl končí   smrtí ředitele školy   Brumbála. Boj mezi stoupenci   Harryho a Voldemorta se stále   stupňuje.
superfilmar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2012
Bál jsem, dost jsem se   obával, že když Yates   zmrvil pětku, nepovede se mu   ani tenhle film. Jenomže   dokázal, že mu HP sága jde   a stvořil vtipný ale na   druhou stranu i dost temný   díl. Trable v lásce byly k   pousmání, začátek k   smíchu celkově a finále   bylo pěkně napínavé a   chvílemi jsem nedýchal.   Příprava na velkou bitvu   dopadla nad má   očekávání.
Výborný film ve všech   ohledech, k dokonalosti mu   chybí jen málo. 95%.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.8.2011
Já se naopak musím přidat   ke kladným ohlasům, ale jsem   přesvědčen, že zásadní   je, že jsem nečetl knihu.   Další plus bylo, že jsem   film viděl v originále v   kině (čeština už tolik   nevinikla). Šestý díl měl   celkem spád, náboj a oproti   předešlým dílům zde byla   snaha i o vtip, což se dle   mého dařilo a usměvavé   scény byly kořením snímku.   Chvílemi byl děj zbytečně   natahovaný. Nutno ještě   dodat, že po prvním   shlédnutí jsem nebyl   příliš nadšený, ale při   tom dalším se můj názor   hodně poupravil.
T2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2018
║Rozpočet   $250miliónov║Tržby USA   $301,433,060║Tržby   Celosvetovo $928,833,264▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $25,082,334 //počet   predaných kusov   1,539,289║<Tržby za   predaj DVD v USA $115,710,691   //počet predaných kusov   8,917,056 ║ David Yates v   rámci možností podáva v   tomto diely prevažne   "stráviteľnú"   romantickú komédiu, hlavne   čo sa týka prvej polovice   filmu, len je škoda že v   tomto úseku príbeh takmer   nič zvláštne neponúkne(ide   doslova o takú príbehovú   vatu- výplň), v podstate   sledujeme rysujúce sa vzťahy   medzi mladými protagonistami   tak nápodobne ako tomu bolo v   predošlej časti, vytúžená   gradácia deju a vôbec teda   rozhýbanie príbehu do   nejakých otáčok príde v   poslednej tretine, kde to   konečne naberie slušný   spád, aj keď dosť smutný z   dávkou temnosti. Poukáže sa   tu aj na pár zaujímavých   bodov(knižka polovičného   princa, iniciály písmen na   malom zvitku), ktoré by mohli   byť z nejakom silnom   príbehovom prepojení   rozvedené v ďalšej časti.   V podstate ide o film čo   neurazí ale vo svojom   prevedení ani nič na viac   neponúkne, po technickej či   hudobnej stránke si tvorcovia   odviedli svoj slušný   štandart. Oporným pilierom   filmu je hlavne výkon Daniela   Radcliffa, výborne sekundujú   Michael Gambon a   "démonický" Alan   Rickman . /videl v kine 2x:   85%/
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Pubertak Harry straca dych
Jednoznacne najslabsi film o   mladom   kuzelnikovi.Predovsetkym po   reziserskej stranke,ktoru   Yates nezvladol.Nedokazal   vyuzit obrovsky potencial   serie a vysledkom jeho prace   je hromada pubertalneho   balastu /cicmanie v tmavych   kutoch Bradavic,ziarlivostne   sceny,Harryho potreba oholit   si to perie co mu rastie na   brade a pod./.To,ze Harry a   jeho priatelia dospievaju   vieme vsetci a reziser to   nemusi ukazovat kazdych 5minut   filmu.Potom nezostalo dostatok   priestoru na to podstatne-boj   s Voldemortom,magia a   kuzlenie,carovne prostredie   Bradavic.Pod tragickou   reziserskou taktovkou a v   pubertalnych vylevoch sa kamsi   stratili herecke vykony   Radcliffa,Grinta a hlavne   bozskej Emmy Watson.Film   nebudem doporucovat,pretoze si   ho aj tak pozrie kazdy,ale   budem dufat,ze dalsi diel   zvladne Yates lepsie,inak   Harryho zakope do zeme nie   Voldemort,ale Yates.Davam 7   bodov s odretymi usami.
lucymat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.8.2009
Myslím si, že skalní   příznivci potterovské ságy   jsou pěkně zklamáni. Na to,   že se tvůrci nedrží   knižních předloh, jsme si v   průběhu let zvykli. Ale že   nám z Prince dvojí krve   pomalu dělají telenovelu, to   lze strávit jen těžko.   Místo aby se Potter s   Brumbálem soustředili na   hledání a ničení   viteálů, tlachají o   Potterových láskách. Temná   historie Voldemorta se scvrkla   na ostudně krátký časový   úsek - přitom je to dost   vděčný námět. V celém   slavném díle zaujme snad jen   Tom Felton coby Draco Malfoy.   Jsem zvědavá, co nám Yates   provede se sedmým dílem, ale   vzhledem k tomu, že bude   rozkuchnut na dvě části,   zbývá ještě jiskra   naděje, že nebude ještě   hůř.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2011
10* za krásné dílo v podání Davida Yatese
nějaké slabé hodnocení,   ne? jste přeskočili jeden   díl? tenhle princ dvojí krve   je na úrovni fénixova   řádu, tentokrát jsem   neronila slzy za Siriuse, ale   za Brumbála... byl to   skutečný doják, film   zároveň působí jako   příjemný horor, ale když   už zde figuruje manželka   Tima Burtona, je veliká   škoda, že Harryho   nerežíroval on, to by byla   tepre podívaná s jeho   realizovanou fantazií   prostředí, dekorací a   tvorů... I tak - fantastický   díl.
red.mann
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.12.2009
Čekal jsem od tohodle dílu   trošku víc. Fénixův řád   se mně líbil mnohem víc.   Ale i tak je to zatím druhý   nejlepší díl.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.12.2010
Tak u mě nastala jedna   drobná změna – šestka je   prvním dílem, jenž jsem   shlédl až po přečtení   předlohy, což se ukázalo   být nakonec výhodou i   nevýhodou. Jednoznačně   kladně můžu zhodnotit asi   jenom onen úžasnej svět,   kde se celý příběh   odehrává – už mi prostě   přirostl k srdci.   Zpracování je totiž o dost   horší. A to nemluvím o   technické stránce, která je   už klasicky na velmi vysoké   úrovni, ale o scénáři.   Tvůrci vybrali to podle nich   nejzajímavější z   předlohy, přidali některé   vlastní nápady (začátek   hodnotím kladně, přepadení   Weasleyů už nikoliv),   všechno pochopitelně   pořádně zestručnili (což   velmi výrazně nabourává   nejenom soudržnost celého   díla ale i jinak nadějnou   atmosféru. Na zamilované   jiskření mezi čtveřicí   hlavních hrdinů se nedá   koukat jinak než se   zdviženým obočím a   tázavým výrazem ve tváři   – tomuhle má někdo   věřit?! Těšil jsem se na   více prostoru pro Ginny, toho   jsem se nedočkal a díky oný   trapnosti jsem byl nakonec   spíše rád. Zvědav jsem byl   také na závěrečnou bitvu,   k mýmu velkýmu překvapení   (a ještě většímu   zklamání) se však vůbec   neobjeví. Největší ranou   pro mě však nakonec bylo   zpracování vzpomínek na   Toma Raddla – v knize   zřejmě mé   nejoblíbenější pasáže,   zde jenom nezbytnost bez   jakékoliv působivosti navíc   se šíleným hlavním   představitelem v oné   klíčové vzpomínce –   podle knížky by mu mělo   být tuším okolo patnácti   let ale ve filmu vypadá na   deset, což je děsný (a   když si vzpomenu jak se   téměř totožná situace po   stránce atmosféry skvěle   povedla jinak spíše   rodinnému režiséru   Columbusovi v Tajemné   komnatě…) Film u mě asi   neměl tolik šancí jako jeho   předchůdci, když jsem se   dostal nejdříve k předloze   – ale ta mi sice pomohla bez   problémů se orientovat ve   všem tom příliš stručnym   dění, protože jinak bych   asi hodně nadával (Sledovat   jak velmi zajímavou knižní   výpravu za viteálem tvůrci   zkrátí do   nicneříkajícího mírně   efektního klipu… Ach jo.)   Ještě že tu je aspoň ten   výbornej Alan Rickman, díky   němuž je Severus Snape mojí   nejoblíbenější postavou. A   ani jeho dabing nezaostává.  
I přes všechny tyhle   výtky ale nepůjdu s   hodnocením nikam nízko.   Bavil jsem se dobře a i když   mi zážitek často kazila   hlavně ta šílená   zkratkovitost, je to prostě   Harry Potter a já pro něj   mám poslední dobou nějakou   slabost…
Vig
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.8.2009
Ach ten scénář.....
Něco mi na tom filmu hodně   chybí. Není to ani   zábavné, ani temné,   nic.....všechno jakoby   odbyté a spíchnuté horkou   jehlou. Všechno co ve mne   vzbuzovalo emoce bylo ve filmu   rychle odříkáno,   přeskočeno, škoda, těšila   jsem se......
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2022
Odhalte prince dvojí krve
Pro mě druhý nejlepší díl   v celé sérii. Skvělá   atmosféra a podmanivá hudba,   k tomu temný tón filmu alá   ticho před bouří a skvělý   herecký výkony Rickmana,   Gambona a Feltona. Harry a   spol. sice jsou tentokrát v   pozadí ale to mi nevadí. Je   tu víc humoru než v 4 a 5   díle. Ale i tak jde o víc   vážný film díky zápletce   v pozadí.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2009
Tedy, zápletka je hodně,   hodně slabá, a kdyby byl   film o hodinu kratší,   nezlobil bych se. Jako   člověk neznalý knižní   předlohy se mohu jen   domnívat, jak jsou vztahy v   knize komplikované a že   scénárista to osekal, jak   jen mohl. Avšak výsledný   scénář není kdovíjak   slavný a rozhodně se   nepovedlo to, co minule.
Ve Fénixově řádu se   totiž tvůrcům povedlo   vytvořit skvělý scénář,   bez problémů pochopitelný i   pro potterovské analfabety,   který vynikal dějovou   jednoduchostí, která   neurážela intelekt, avšak i   přes nekomplikovanou a   lineární zápletku se šlo,   co se týče vztahů, do   hloubky, což plynulo nejen z   Harryho rozervaného výrazu.   Skutečně jsem tehdy věřil   v onu depresi a nedůvěru,   které v Bradavicích   panovaly.
Podobná   snaha o jednoduchost a   zároveň hloubku je cítit i   z Prince dvojí krve. Jenže   samotná zápletka stojí na   jednom jediném: Draco přijde   ke skříni, něco do ní   strčí, pak zablábolí   zaříkadlo, znovu otevře   skříň a zablábolí   podruhé. Něco mi uniklo?   Blábolil snad i potřetí?   Tak pardon. Ale vzhledem k   tomu, že film má dvě a půl   hodiny a „ten, který nesmí   být jmenován“ se vrátil,   bych uvítal jednak   průhlednější zápletku,   kde nemusím přes sto dvacet   minut čekat na vysvětlení,   jednak trochu víc té deprese   a nedůvěry mezi lidmi, a   jednak hutnější   příběh.
Jasně,   snaha o odlehčení je celkem   fajn (první francouzáky,   otravné přítelkyně a tak),   párkrát jsem se opravdu   zasmál, a někteří herci   jsou vyložení komedianti,   ale není to tu trochu navíc?   Není to přeci jen   plýtvání potterovským   potenciálem? Ta temnota se mi   totiž docela líbí a Yates   jako režisér jakbysmet: co   se týče skvělé kamery a   režie, nebál bych se   srovnání ani s takovým   Alexem Proyasem, a to už je,   panečku, mistr temné   atmosféry. A nezapomeňme na   ta herecká esa, kterými se   tato série může pochlubit a   v jejichž čele stojí   nezdolný Alan Rickman, který   se ale tentokrát málem musel   sklonit před úžasným Jimem   Broadbentem, a to nemluvím o   dalších skvělých hercích   (především Rupert Grint či   psychopatka Helena Bonham   Carter, jejíž postavu   upřímně nesnáším),   kteří jen minimálně   zaostávají.
Těch   trumfů má nový Potter   kopici, ale tím nejslabším   článkem je jistojistě   scénář. Samozřejmě,   odlehčené dvě třetiny   filmu, kde se řeší běžné   problémy mladistvých (ale   nechci je nazývat   malichernými, sám jsem byl,   a možná i stále jsem, v   tomto věku a mohu potvrdit,   že malicherné nejsou),   versus temné thrillerové   finále, mohou někteří   chápat jako úmyslný   kontrast a připomínku, jak   nepříjemný a bolestivý je   opětovný návrat ke   skutečnostem, jimž nelze   uniknout. To mi ale připadá   příliš okaté na to, aby to   byla pravda. Nicméně se   těším na další díly,   jako zklamání bych tento   díl neviděl, ale ve   scénáři to bez diskusí   dost skřípe.
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2013
Šestý díl série o Harrym   Potterovi nebudu příliš   kritizovat - většina filmu   se mi velice líbila. Bohužel   mě dosti zklamal závěr a   těžko to napsat tak, abych   příliš neprozradil. Třeba   takto: Ona závěrečná   vražda by se dala vzít i   jako logická, ale vrah mě   hodně zklamal, protože na   jeho osobě bylo popřeno to,   co jsem oceňoval v prvním   dílu; autorka se přiklání   ke stále větší   schematičnosti - jako by to,   jak někdo (něco) na první   pohled působí, vypovídalo o   tom, jaký skutečně je, což   ve skutečnosti většinou   nebývá pravda. Fakta v   příběhu začínají být   až příliš zjevná, což je   škoda.
Jarda.ftr
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.12.2009
Filmový masakr
Kde, že je to příjemné   pohádkové kouzlo prvních   dvou dílů?
Na   D.Radcliffovi je viditelný   jeho pochybný život, který   začal účinkováním v   hodně pochybné divadelní   hře. Sláva mu totálně   zatemnila zdravý rozum a   cit.
Film už nemá   nic společného s dobou kdy   začínaly první díly. Z   plátna na nás zírá   nezdravý (že by sjetý?)   podivín, který se z   Radcliffa skutečně i stal a   příběh samotný, stejně   jako už u předchozích dvou   dílů je jen jakýmsi   vynuceným pokračováním,   něčeho co už mělo dávno   být pryč, ale Rowlingové   však evidentně zachutnalo   bohatství a tak nás za   přispění filmařů dál   touží krmit touto svojí   pochybnou   "telenovelou". Už   by měla zalést a   neotravovat, co mohla to už   ve své nenasytnosti   zprasila....a pořádně.
bobo336
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.8.2013
H.p 6
Velmi som sa na tento diel   tesil,a ako som sa tesil tak   som sa aj sklamal.po   perfektnej 5 som dostal dva   suboje bez efektov,ano sice   nam povedali co to s   pribehu,ale to ze neukazali   voldemorta tak to je moc skoda   7 bude hadam lepsia.
Papaja73
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.11.2010
Trochu zklamání.Tento díl   se mi z celé serie filmů o   Harrym zdál zatím   nejslabší.Děj dost   přešlapuje na   místě,návraty do   Voldemortovi minulosti nudí a   Brumbálův konec mě nechal   naprosto chladnou.Snímek se   snaží řešit několik   věcí najednou a v konečném   důsledku do hloubky   nedořeší ani jednu.I když   převést do   dvouapůlhodinového snímku   objemnou knižní   předlohu,není zřejmě nic   jednoduchého.Uvidíme   příště...
johnny-rk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.8.2009
Řekl bych... dobrá komedie   se stala z našeho pana   Pottera... jeho vysmahlý   úsměv při působení   tekutého štěstí... a Ron   těžce zamilován po   bonboniéře... chcete se   zasmát.?. jukněte na něj
terka69
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.7.2009
nic moc
člověk myslel že to   konečně bude stát za to.   Ale opak je pravdou. Děj je   rozkouskovaný a pořád   nemůžu překousnout   vymyšlenou scénu v doupěti   a ten konec ?! myslim tim kde   je ta bitva? Radim si radši   přečist knihu. Ten kdo má   nějakou tu představivost a   fantazii si to užije více s   knihou.
Kmotr95
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Snad nejslabší díl Harryho   :-( ostatní díle byly   dobré, ale tento se mi teda   moc nelíbil. Nějak jsem ve   film nemohl najít děj..a   nijak neposouvá sérii Harry   dopředu...
mikee
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Až příliš konverzační   nota spojená s velmi   řídkým příběhem a   přemrštěnou stopáží mě   donutila dát si při projekci   šlofíka a to se mi v kině   jen tak nestává! Další   pokračování Harryho Pottera   je oproti předchozím dílům   temnější a ještě   civilnější , ale hlavně   zbytečně rozmělněné a   tudíž nedokáže   dostatečně udržet divákovu   pozornost v průběhu celého   filmu. Co se týče režiséra   a jeho příspěvku k filmu   jsem spokojen a negativní   vyznění filmu jako celku je   spíše vinou scénáře ,   protože triková a   audiovizuální stránka   snímku je na velmi dobré   úrovni. Ještě mi příjde   na mysl ten nemastný ,   neslaný konec , který mi v   ledasčem lehce připomíná   nešetrné ukončení druhého   porkačování Transformerů.   Zkrátka celkem dost   zklamání a podle toho co se   mi zatím v posledních   dílech Harryho Pottera   dostalo , to snad v těch   následujících musí být   už jen lepší a stále   pevně věřím , že   vyvrcholení této série bude   stát za to.
Naomi21
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Hned na začátek podotýkám,   že knižní předlohu jsem   nečetla, hodnotím jen   film.
Velkolepé scény   - zejména úvod, kdy se   smrtijedi řítí ulicemi   Londýna a vypálí krámek s   hůlkama, scéna v jeskyni,   temná honěná v obilí u   domku Weasleyových - stojí   za to vidět. Celý film ale   stojí a padá hlavně na   vtipu a odlehčených   scénách. Režísér nám   více než rozrůstající   vliv Voldemorta ukazuje   vztahové peripetie hlavních   hrdinů a na   rozprostírající se zlo   často zapomíná. I tak je   ale Princ dvojí krve velmi   dobře natočený film, jemuž   škodí useknutý konec
Naki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Po dílu Fénixův řád   přišel další díl od   stejnojmeného režiséra   David Yates. Nemohu si pomoct,   ale prostě dal tomu šťávu.   Už to není pohádka, která   by okouzlila malé děti, ale   dal se tomu nový náboj a   díky tomu Daniel Radcliffe   asi i vydržel. Ani bych se   nedivil kdyby mu na ulici   neříkali jinak než Harry.   Atmosféra mě přišla na   můj vkus až moc romantická   proto hvězdička dole.   Prosím nesrovnávejte   knížku a film, to prostě   nejde. Nikdy jsem neměl   takovou slabost pro sérii   Harryho Pottera jako teď a   nevím čím to... To bude asi   tím mávnutím hůlky... :))
kamicek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2009
Tak zrovna včera jsem na tom   byla v kině.. sice v   Rakousku, ale bylo to super!!   sice tam bylo spoustu scén,   které nebyly v knize ale   jinak se mi to strašně   líbilo.. jinak severus snape   je borec!!!
Snape
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Mě se to líbilo hodně.   První třetina je fakt   vtipná a dobře zahraná, pak   je to chvíli rozvleklé a   trochu bezradné a ke konci   znovu skvělé. Snape rulez!
Brikca
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.8.2009
Zpočátku jsem koukala na   změny, které jsou proti   knižní předloze, ale nijak   moc mi to nevadilo. První   polovina je veselejší a   týká se spíše dospívání   a lásek našich hrdinů, pak   to ale vezme spád a konec je   velmi napínavý a smutný. A   pro mě opět naprosto   vynikající Alan Rickman.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.11.2018
Musím se přiznat, že nevím   jestli snažili natočit   horor. Doufám, že ne,   jelikož by tak pohřbili   knižní předlohu a horor by   to stejně nebyl. Harry tu   vypadá, jako kdyby celý film   procházel zoo, bál se   velkých zvířátek a   nedokázal zavřít pusu. Ron   se Snapem to zahráli nejlíp.   Tenhle film mě určitě   zklamal v porovnání s   ostatními, jinak se ovšem   povedl.
AshT
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.8.2010
Harry potter 6 mě přišel   nejhorší díl s knihou to   mělo společného houby.Tak   proto dávám 3 body jen za   herce a efekty byli   minimálné.
Warrior7
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Řekněme si to na   rovinu...filmy o HP už pomalu   ztrácí dech...první díly   byly opravdu povedené...ale   jak se to všechno blíží ke   konci, začíná upadat i   kvalita filmového   zpracování...jinými   slovy...je to prostě   stereotyp a nuda...já ani   nechci vědět, jak budu za   rok nebo dva hodnotit 2 díly   relikvie smrti...to už bude   asi pořádný horor...
Gredor
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2009
Souhlasim viděl jsmem sai 6   trailerů a zatim to vipadá   skvěle. Podle mě to bude   zatim nejlepší natočenej   Potter. Ale udělali z toho   komedii a to neni to jsem od   toho filmu čekal.
Honey0105
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.10.2010
Vůbec nejslabší díl. V   kině se mi docela líbil.   Dokonce když si dal Potter   svojí kapku štěstí, tak   jsem se pak smála a když   jsem se později na film   koukala na DvD, tak jsem jen   čekala, kdy ta scéna přijde   a budu se moc zasmát. Scéna   sice přišla, ale smích   nikoli. Po chvíli se dokonce   dostavil spánek a musím se   přiznat, že film už za   tolik tedy nestál. První   dojem nebyl tak špatný, ale   druhý ano. Zasadila bych do   filmu víc cest a vynechala   nudné blábolení, které   film potopilo.
martas_v
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.11.2009
Většinu filmu jsem se nudil,   místy to bylo až   nezáživný. Nevím, zda se   šetřilo, ale i předvedené   triky byly bídné kvality.   Film mohl být klidně o   1/2hod kratší a o nic by   jste nepřišli. Jedině až   konec vyhnal film z   průměrné šedi.
sismik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2009
Podle mě zatím   nejpovedenější díl,   povedlo se tam dát všechno   důležité a podle mě to   bylo dobře pochopitelné i   pro ty co nečetli knížku.   Jediné co mě zklamalo byl   Brumbálův pohřeb. Co to   proboha mělo být. Raději si   mohly odpustit debilní scénu   v restauraci (v úvodu filmu)   a dát tam pohřeb tak jak byl   v knize. Myslím, že to ve   filmu hodně chybělo.
Lusa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2009
Skvělé a úžasné   pokračování i když musí   říci, že to vždycky nebylo   podle knihy, ač na to   upozorňovali. Ale i tak to   bylo úžasné obzvláště   scéna kdy Harry vypije nápoj   štěstí a chová se úplně   jinak. U toho jsem se mohla   potrhat smíchy, nebo scény s   Ronem a Leanne to bylo taky   velice zábavné, nebo snad   první hodina lektvarů, jak   celá třída vypadala hrozně   a jediný harry byl v pohodě,   nebo scény s Lenkou. Sice   mělo to i smutnou stránku,   tedy Brumbálovu smrt :(( ale   už jsem si jí zažila v   knize, takže teď jsem byla   jenom smutná, protože   stejně vím jak to skončí   :))
Henry123
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Podle mně je šestý díl   nejlepší z celé série.   Hodně se mi líbila úvodní   scéna, ve které zničili   smrtijedi Londýnský most. Je   sice pravda, že oproti knize   je filmu například málo   scén, s tajemnou učebnicí   lektvarů, nebo méně   vzpomínek s Raddlem, ale to   na kvalitě neubírá. Ve   filmu zase některé scény   přibyly. Např.: zapálení   doupěte. celkově je film moc   pěkný.
xxlch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.6.2014
Nelze brát tento film jako   samostatný.Na Potterovskou   ságu je třeba se dívat jako   na velký seriál o mnoho   dílech a potom je velmi   dobře srozumitelný a   koukatelný i pro   nečtenáře.Mám pocit že   každý kdo jde skoukat   Harryho Pottera,čeká   nějakou velkou bombu. Proč?   Ať už točil Cuarón,Yates   nebo Columbus,každému se   podařilo vytvořit velice   životaschopné a krásné   dílo,které pokračuje čím   dál temněji.Je tady   napětí,humor a vše   podstatné,co je i pro   nečtenáře   důležité.Přečetla jsem   pár recenzí a mám dojem že   tento film se dostane mezi   nejrozporuplnější.Téměř   každý hodnotící nadává a   porovnává s knihou, ale   pokud je mi známo,hodnocení   knih je na jiných   www-stránkách! A film   samotný je   "pouze"podle knihy a   né kopie knihy. Inu, ať tak   či onak ,pro mou maličkost   je i tento potterovský film   skvěle zvládnutým   počinem.A říkejte si a   pište si cokoli chcete.
Nenkyta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2009
Celkem povedený díl Harryho   Pottera.Nepatří však mezi   nejlepší.První část je se   skvělím humorem, druhá už   úsměvná moc není. V tomto   díle se také moc nic   nestane, až na smrt   Brumbála.Zkráceně je tento   díl přípravou k poslednímu   dílu H.P.
Gimli_syn_Gloinuv
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2009
TEnto film jsem shlédl neprve   v originále a ve strašné   kvalitě .. později jsem jej   navštívil v kině .. a   následně jej shlédl opět v   originále v celku dobré   kvalitě ...
Vzhledem k   tomu, že jsem již dávno   přestal srovnávat knihy a   film, neb toto srovnání   přežil jen pán prstenů v   rozšířené verzi .. mohu   říc, že tento díl je   velice povedený a dle mého   názoru nejlepší z celé   série .. rozhodně to nebyla   ztráta času :-)
ricky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Bohužel musím říct že   rozhodně nejhorší film o   Harrym Potterovi. Štáb   bohužel vůbec nevyužil   vynikající předlohu která   je pro me zase jedna z TOP   knih. Čekal jsem od toho   mnohem víc, vzhledem k   úspěšnému předchozímu   dilu a doufal jsem, že když   to točí stejný režisér,   bude to výborný film,   poněvadž předpoklady pro to   měl. Není to nejhorší film   všech dob a jako fanoušek   Harryho Pottera jsem rád za   pár drobnosti (VIZ níže).   Plusy: Horacio Kriklan (sice   se vymyká popisu v knize ale   přijde mi sympatický a   povahové podle me přesně   vystihuje svou postavu),   famfrpal (konečně jej zase   zařadili, ale mrzí me že   jsou ve filmu de facto jen   útržky Ronovych zákroku a o   hře na druhé straně   hřiště nic stejně jako o   Zlatonce), jako vzdy skvělý   Rickman, při školním roce   se mi líbí takové to   odlehčení od   uciva/Voldemorta (ale za to   patří dík především   předloze). Minusy:   zpracování famfrpalu,   nedostatečné rozpracování   charakterů (to me udivilo,   většina knihy je vlastně o   dospívajících problémech a   virech jednotlivých postav,   které se krásné za ty roky   vyvinuli, ale ve filmu tento   potenciál byl využit tak z   60%), nezařazení všech   vzpomínek na Voldemorta,   průměrně záběry na konci   u jezera, bohužel poněkud   upadající a zvláštní   Brumbal (bez brýlí a   čepičky), chybí mi i   nezařazení Fawkesova   nářku, který mohl být   perfektním zakončením...   Bohužel něco okolo 70%
raindog
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.12.2011
V rámci chřipkového týdne   jsem zhlédnul všechny   Pottery. Dřív jsem se   tomuhle fenoménu vyhýbal   kvůli odporu k davovým   šílenostem, ale ke svému   překvapení jsem se u všech   dílů celkem příjemně   bavil.
Jen mě   překvapuje že „Princ   dvojí krve!“, který   výrazně předčí všechny   ostatní díly, je hodnocen   nejhůř...
petr-bures
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.2.2015
Bohužel asi nejslabší díl   celé ságy. Několikrát jsem   se nachytal, že mě děj   nudí. A to se u předchozích   5 dílů nestalo snad ani na   moment. Filmařina dobrá, ale   je to nějaké utahané a   ukňourané.
JohnCoffey
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2009
Nepochybně nejlepších díl   série. Pravda, děj je   trošku překombinovaný a   přitom ohlodaný na kost až   běda - dočkáme se jen dvou   (!) vzpomínek s Raddlem a   titulní eskapády s   učebnicí lektvarů jsou ve   filmu okrajové - ale pořád   to má atmosféru, i když se   jen řeší "kdo s kým   proti komu na koho   žárlí". Akční   scény, hlavně ty magické,   stojí za to, zvlášť když   v knize ani nebyly, či byly   líčeny přes ministerského   předsedu jako v případě   zničení londýnského mostu   na začátku. Zamrzely mě   snad jen výpadky některých   sekvencí či celých postav.   I přes to dávám deset,   protože i tak je to podle mě   nejlepší kniha
suil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.12.2009
Na zatím poslední   zfilmovaný díl Harryho   Pottera jsem se dívala z   nudy, do kina jsem se bála   jít, aby to nebylo zklamání   a zbytečně vyhozené peníze   a teď toho docela lituju, je   pravda, že pár věcí tam   chybělo, ale jak taky   pořádně zfilmovat tak   tlustou knižní předlohu a   nezklamat skalní fanoušky   této ságy. Myslím, že se   to ale povedlo mnohem víc,   než díl předchozí.   Překvapilo mě velké   množství vtipných scén a   málo "hluchých"   míst. Stručně řečeno-pro   mě milé překvapení.
luca-luciano
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2009
Je to celkem zajímavý díl   Harryho Pottera. První část   je spíše o vztzích a   přáteství atd., ale   nechybí v ní vtipné   momenty, které celý děj   trochu odlehčí. Celkem   pěkně jsou zpracované   vzopínky. Sice jsem si   myslel, že v tomhle díle   bude trochu více boje. A   právě to mě trochu   zklamalo. Známá   "trojka" už celkem   povyrostla a hraje výborně,   až tedy na Daniela, který   vypadá ještě trochu   dětsky. No doufám, že se do   příštího posledního dílu   změní. Sice v příběhu se   nijak zblíšť nepokračuje,   tedy až na Viteál, ale to   moc neškodí. Přece to je   žhávý hit léta a přece   mě moc nezklamal. Líbilo se   mi to. Ale když by se mě   někdo zeptal jestli je   lepší HP6 ne Transformeři   2, řekl bych, Transformeři   2.
Ramilie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2018
Hodnotím přísně jakožto   skalní fanoušek. Ve filmu   bylo totiž spousty nesmyslů,   žáci si vesele kouzlili mimo   školu a to vypálení   Doupěte mělo být jako co?!   Naopak zase některé   přidané scény byly vtipné   a milé, dračí koule neměly   chybu :D
Také nemohu   nechat bez povšimnutí   některé komentáře zde.   Pubertální věci, čili   vztahy a podobně jsou   vzhledem k věku hlavních   hrdinů zcela namístě. A   pokud někdo, kdo přečetl   tak jednu knihu, hodnotí, že   příběh byl napsaný kvůli   efektům, není absolutně   možné jeho názor brát   vážně. Kniha rozhodně   není o vybuchujících   efektech není, autorka je   dost inteligentní na to, aby   věděla, že se to do knihy   tolik nevyplatí dávat. Ty   efekty tam přidali   filmaři.
Chválím   tajemnou atmosféru (i když   někdy by tu zelenou mohli   ubrat), vyrovnání vtipu,   napětí a akce. Plus jako   Potterhead se na filmy mohu   koukat pořád, zabere to   alespoň méně času než   pořád dokola číst knihy.   :D
Jekky
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.7.2009
Hnus
Tak takový špatný díl jsem   nečekala. Opravdu hnus. Byly   tam krásné triky ale díl   byl o ničem pořád jsem   čekala kdy se to rozjede kdy   Harry něco udělá, ale nic.   Prostě pěkná kravina.
nobynoblhoch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.10.2009
!!!
nebudu se bat tvrdeho   hodnoceni....propadak. libive   pouze pro nekoho kdo vi o   knize prd. Na svoji delku   obsahuje pouze zlomky a ty   jsou obcas mimo misu...zatim   nejslabsi dil
Rastaman33
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.1.2020
Tak jasně, že knížka je   lepší, ale hodně bodů   přidávám za vtipné scény   s elixírem lásky i elixírem   štěstí. Sjetý Ron i Harry   docela pobaví. A kariérista   Křiklan je taky docela dobrá   postavička. Nejméně   logické a to ve všech   filmech/knihách o HP je   fakt, že děti tu klidně   vystavují smrtelnému   nebezpečí a je jim to jedno.
Lordbob
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.4.2010
Velké zklamání
Harry Potter a Princ dvojí   krve je slátanina a   nejhorší díl serie   vůbec.Film nemá hlavu ani   patu a byl jsem moc zklamán   prtože jsem se na něj moc   těšil.Oproti knižnímu   vidání tam chybí spousta   ale opravdu spousta   důležitých věcí.Film je   slepenej dohromady jak hodně   pitomá reklama a člověk se   vtom moc nevyzná což je   škoda protože to mohl byt   dobrý film kdyby to tak   neodflákly.Jsem moc zjedavej   jak se tvůrci poradí se   zbytkem dílů.Doufám že to   nepokazý a bude ztoho   paradní podívaná.Tenhle   díl stojí za prd.A to jsem   napsal slušně.
bud.spencer1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2009
Ukázky jsou zajímavé,   doufám že takový bude i   onen film. 1 a 2 byla taková   příjemně pro děti, Od 3 to   začíná být napínavější   a heščí, tak doufám že   mě nezklamou a bude to tak   hezké jako do ted (nebo   ještě heščí).
kllatenka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 17.7.2009
Harryho Pottera mám ráda a   po skvělém pátém díle   jsem čekala stejně dobrý,   stejně temný a napjatý i   šestý díl, který má té   temnosti v předloze mnohem   více. A kam se to podělo?   Jedna scéna s ničícím   mostem na začátku, v   polovině aby teda divák   nezapomněl na Voldyho a   smrtijedy mu to připomenou   docela nepovedenou scénou v   Doupěti, a pak až něco   chabého na konci. Řeší se   jen vztahy, jako by   pubertální lásky a hormony   bly důležitější než Pán   zla.
aspect777
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.7.2010
Harry Potter a Princ dvojí krve
Ikona fantasy příběhů o   magii,která se dalším a   dalším pokračováním   stává více dospělou.
Harry Potter rozhodně   není jenom pro děti a pokud   se rádi necháváte unášet   kouzlem fantasy světa ,jistě   Vás ani v pořadí už   šestý díl nezklame.
cancy
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.7.2009
Sklamanie
Velmi som sa tesil ked som   isiel do kina a velmi rychlo   som z toho vytriezvel. Bol to   najslabsi film z celej   serie.
Nehovorim ze bol   extra zly, ale chybalo mu vela   toho co mi dala kniha. Kto ju   necital, musel byt z   niektorych usekov uplne   zmateny. Film bol viac   zamerany na romantycke sceny,   ako na podstatu deju: Boj   proti ciernej magii!!!
Mozno je to tym ze kniha   mala nejakych 700 stran, ktore   chcel reziser natlacit do   140minut.
Dufam ze   7diel, bude uz stat zato, vraj   bude dvojdielny!!!
Jimm1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2010
Prozatím nejhorší díl z   HP. Dvě hodiny nudy a   zoufalství. Kam se poděl   strhující příběh. Jen to   že jsem viděl předešlé   díly, mne donutilo dokoukat i   tento.
geojezek
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2015
Neni zase tak spatny,
proste jeden z dilu HP. Piti   tekutiny na ostrove je opravdu   dramaticke, az je mi Brumbala   lito. Bohuzel klikate cesty   uskoku v uskocich jsou obcas   uplne nepochopitelne.
d.lilien
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Instruktáž
Filmy jsou fajn, o to víc,   že jsem četla všechny   knížky. Ty jsou samozřejmě   mnohem obsáhlejší, ale já   mám ráda i vizuální   zpracování. Vlastně jsem   kolikrát naštvaná, když si   něco přečtu, že to nikdo   nezfilmoval, abych si to mohla   lépe představit.
lidri10
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Natočit tento díl jim trvalo   daleko déle než u   předcházejících dílů a   myslel jsem, že to bude   propracovaný 6.díl, který   bude plný akce, triků a   hlavně už nějakých   vysvětlení! Opak byl   pravdou! Děj nebyl žádný,   vlastně nevím o co v tomto   díle šlo a co nám to mělo   říci! Je to hrozné   zklamání!   Předcházejících 5.dílů   bylo famozních a proto tento   díl nazývám obrovským   PRŮSEREM A TRAPASEM!!! V   knížce je to tak rozepsaný   a vtáhne vás to do   příběhu ale v kině to   shrnuli do minutové scény a   ještě odfláknuté! Ale ať   se každý přesvědčí sám!   Prostě Hrůza!
vdobes
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.3.2012
Zamíchání citů a lásky do   děje by bylo dobré, přeci   jen už by to nebyla jen   pohádka pro děti, ale i   pohádka pro dospělé, ovšem   nesmělo by se to zpracovat   tak, jak to nakonec dopadlo.   Ta "teen" láska   působila vtipně až trapně,   ale hlavně strašně uměle,   a tento díl se díky tomu   podobal další   "teen" blbosti.

Co bylo však   horší, úplně se vytratila   všechna ta temná stránka   každého dílu, díky níž   mě Harry Potter vždy   přitahoval. Žádná   závratná akce, žádný   překvapivý moment, který by   děj aspoň trochu popohnal   kupředu. Vlastně polovina   příběhu byla naprosto   zbytečná, a nic   neříkající.
5000
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 21.12.2008
Nevím , nevím Harry už   máš svůj věk a v   nejlepším se má přestat .   1,2,3 jsou dobré filmy , ale   pokračování už trochu   nudí . Myslím si , že by   Harry Potter měl uvolnit   místo někomu mladšímu.   Harry už nemáš čím   překvapit .
poiu1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.9.2009
S knihou se film vůbec rovnat   nemůže. Harry v knize   nepokukoval po sličné   černošce v bistru na   nádraží, omráčeného ve   vlaku ho nenašla Lenka   Láskorádová ale bystrozorka   Thonksová a konec byl úplně   jiný, nepochopitelně. Harry   doletěl s Brumbálem na   koštěti do astronomické   věže, Harry byl schovaný   pod neviditelným pláštěm,   a když přišel Malfoy, tak   stihl Brumbál znehybnit   Harryho, takže Harry nemohl   nic dělat. Ne jako ve filmu,   kde nečině přihlížel,   dokud nepřišel Snape. A   hromada dalších věcí si   hrozně rozporovala. Ale kdo   knihu nezná, mohl si užít   zajímavou a zábavnou   podívanou, uznávám, že do   filmu se nevejde všechno,   nerozumím tomu, proč   překopali konec, ale film mě   konec konců bavil a byl   dobře natočený.
Alis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2010
Harry
Je asi celkem jasný, že   protože hrdinové   dospívají, tak i děj je s   každým dílem trochu   krvavější. Dost trapná je   scéna s tkaničkou. Ale jinak   se mi film líbíl. Trochu   postrádá velkou   závěrečnou akci, jelikož   zničení jednoho viteálu (a   ještě falešného) je trochu   málo ve srovnáním s tím,   co se děje v dalším díle.   Zato ale Princ dvojí krve   rozpoutává pořádnou   zápletku... :-D
Maarti
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.8.2009
Líbilo se mi to, knihy se   celkem drželi. Je jasný, že   některé postavy se tam už   prostě nevejdou, jinak by to   nebylo na dva a půl hodiny,   ale třeba na pět. Možná mi   chybělo víc scén ze   'školních lavic', ale to   řešení kdo s kým a kdo na   koho žárlí, tam je a to je   dobře. Pobavila jsem se u   scény s ptáčky, paráda..   Možná mi tam chyběl   pohřeb, ale i tak to   rozhodně stojí za to. Pokud   to někdo nečetl, film   určitě vidět musí, aby se   dopracovat k načatému   rozuzlení.
McFady
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.2.2011
:-((((
Ehh, David Yates - režisér   pátého, tohohle a sedmého   dílu, ten nám kazí   Potterovskou sérii, od doby   jeho režie, se mi ten Potter   moc nezamlouvá. Šestý díl   je NEJHORŠÍ DÍL SÉRIE   HARRY POTTER. Zase, je to   nuda. Je tu i větší   romantika (ta tam byla tak   trapná až sem se z toho   trápil). Minimální akce   (nejlepší byla scéna v tý   jeskyni). Moc kecání (sice   zajímavé, ale přiměřeně,   prosím). Nejlepší zvrat je   poznání, že **$** je princ   dvojí krve, tojo. Ale to   nestačí. . . . takže   dávám 3/10
victorio
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.8.2009
Dle mého názoru   nejrozpačitější ze všech   filmů o Harry Potterovi. JAko   komedie o vztazích mezi   studenty Bradavic by byl   dobrý, ale jaksi mu chybělo   vyvrcholení. Naprosto   nechápu, proč závěrečnou   bitvu scénárista vyškrtl.   Takhle bylo jednání   záporáků trochu nelogické   ve stylu: "když ho   Voldemort chce, tak ať si ho   najde." Za nejhorší   díl nicméně považuji ten   první-příliš doslovný a   zdlouhavý. Tady to zklamání   spíš bylo způsobené   přehnanými očekáváními.
renefer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.3.2010
HP a princ dvojí krve
Koupila jsem tohle dvd pro   dceru, ale nakonec jsem se   dívala sama, protože   naznala, že je to moc   smutné. Pravda je, že se tam   vlastně dohromady přes dvě   hodiny nic neděje :-( Nejvíc   mne ale irituje Harry Potter,   který se jeví kouzel stejně   neschopný jako na začátku a   vzhledem k tomu, že je   "vyvolený" bych od   něj čekala něco víc, než   že jej všichni okolo pořád   dokola musí zachraňovat...
LiLunKa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2009
tento film,hned jak sem na nem   byla v kine se dostal mezi   moje nej filmy.Rekla bych ze   neni lepsi nez 5 ta byla fakt   super ale fakt se vyved,skoda   jen ze tam nebylo ze si fleur   delacour brala toho billa jako   to bylo v knize...xD no a   strasne se tesim na 7!!!ale z   knih to byl asi nejlepsi   dil,vsem se asi nejvic libila   sedmicka ale newim,no a kdyz   nekdo navic nema doma ty bajky   bardaa deedleho(ja je teda mam   ale stejne)tak v ty knize   docela plave..(v sedmicce   myslim)
Sicilian
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.12.2009
klasika...
V podstatě to samé co   předchozí díl. Pořádně   se něco děje až ke konci   snímku a průběh je řekl   bych až lehce infantilní,   ale budiž přeci jen pořád   byl knižní námět   směřován především   mladším existencím. Knihu   jsem kdysi četl a určitě   mě místy vtáhnula takže   suma sumárům klasické   rčení... raději tu knihu
Arabella
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.11.2010
Tento díl se mi opravdu   líbil. Jen jeden bod   ubírám, protože tam nebylo   vše, co by tam mělo být,   což mě trochu zklamalo.   Nicméně se mi líbily efekty   a tento díl považuji za   vtipný, což mě příjemně   překvapilo. Byl trochu   tmavší a bylo to i hodně o   lásce, ale hlavní hrdinové   právě dospívají, tak to   považuji za něco docela   přirozeného a navíc je to   součást příběhu, tak by   to tam chybět nemělo. Tento   díl by mohl někomu přijít   zmatený, ale myslím, že   ten, kdo přečetl knihu to   určitě pochopil.
carmit
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.3.2010
Nad očakávania
Hodnotim 10/10 pretoze   narozdiel od piatej casti   pribeh mozu pochopit aj ti,   ktory necitali knihu.. ja som   ju citala a nie raz.. a tento   film presne vystihuje celu   podstatu siesteho pribehu. da   sa najst par chybiciek ale   niesu az take podstatne...   vlastne viac suvisia skvor s   poslednou siedmou castou. na   zhrnutie: tento film na dostal   a je jeden z mojich favoritov.   a hovorte si vsetci co chcete!   je fakt podareny!
TheTigg
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Jak jsem se rád na HP díval,   tak tenhle díl mi opravdu nic   neříká. Viděl jsem snad 5   minut a nehodlám tu dobu   prodlužovat.
Radek71
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.8.2009
POTTER SE STÁVÁ KULTEM
Může se to některým líbit   nebo ne,ale je to tak.Ať už   marketingem,nebo skutečně   dobře a chytře vymyšleným   příběhem.Jsem už   odrostlejší,ale všechny   filmy jsem sledoval se svými   dětmi,takže mi také   hrdinové těchto knih   přirostli tak trochu k   srdci.Bylo zajímavé   vidět,kdo všechno se v kině   sešel.Pánové,které bych   tipoval spíše na   motorce,slečny,které   určitě navštívily nejednu   ostrou párty,děda a babča s   vnukem či vnučkou.Je to   jednoduché,tihle všichni po   dobu 8 let ať už z vlastní   vůle,nebo s donucením   sledovali osudy hrdinů Harry   Pottera.Začínali třeba jako   děti a končí v době,kdy   dospívají.Nepochybuji o   tom,že přijdou i na   poslední díl,či díly.Jak   odrůstaly osoby ve filmu,tak   i představitelé a také   diváci.Myslím,že ikdyž   některý z částí série   může být slabší,v celku   má HARRY POTTER hlavu a patu   a funguje jako příběh.Princ   dvojí krve není díl,který   by se vymykal,ikdyž ho lze   spíše chápat jako most mezi   dílem předchozím a   závěrem.Je celkem logicky   vyplněn tím,co od známé   hlavní trojice,či čtveřice   lze v jejich věku   očekávat.Zažívají   problémy,kterými si projde   každý a také se o ně   pokouší zlo,což má   samozřejmě paralelu v   opravdovém životě.Z   dětského příběhu se   stává film o dospívání s   humorem a hororem v jednom.Ti   kteří visí především na   knize ,by měli pochopit   možnosti filmařů obsáhnout   poměrně velmi podrobně   vytvořený svět v knize.No a   ti,kteří POTTERA nikdy moc   nemuseli,radši ať na něj do   kina nechodí,pochybuju,že by   tento díl mohl jejich názor   nějak změnit.Pro mne jde o   vyrovnanou podívanou,která   se stává důstojnou   součástí série a má v ní   důležité místo.
AliceCullen.com
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2009
zfilmovani teto knihy jsem se   hodne bala ale nakonec se jim   to faktycky povedlo bylo to   sice dlouhe ale podle me mohli   upustit v cinestarech s tou   prestavkou uprostred filmu   vubec nebyla nutna jsem velmi   zvedava jak natoci ten   posledni..a brumbala jsem   oplakala i u knizky i u   filmu..ale u knihy vic..
IvcaPA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.7.2009
Nemůžu říct, že by mě   tenhle film zklamal. Rozhodně   byl zábavnější než   pětka, ale je nutné říct,   že první čtyři díly jsou   nedostižné. Možná je to   tím, že onsah těch   posledních dvou knížek se   už dá do dvouhodinového   filmu stěsnat jen těžko.   Chybí pak různé vedlejší   příběhy a pro ty, kdo   nečetly knížku může být   obsah nejasný. Takže film   dobrej, ale na knížku   stejně nemá.
Jakub_M
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 9.8.2009
Sbohem, Brumbále...
Myslím si, že je značně   vidět, že za poslední 3   díly sério o HP se jde s   kvalitou filmu z kopce.   Škoda. Musím uznat, že jsem   chodil do kina na HP hlavně   jako na pohádku a taky kvůli   Brumbálovi - to víte, starej   machr, který sice mele z   posledního, ale pořád   ještě dokáže pár lidem   pěkně zavařit. Kdyby nebyla   scéna v jeskyni tak skvěle   nasnímána, šel bych z kina   s protáhlým obličejem nad   studií lásek purbťáckých   kouzelníků. Proč se režie   nezabývala dramatičtěji   vyústěním ve věži   nechápu. Jedno si však   neodpustím... většina   filmů neví, kdy má skončit   - zbytečně tím zastaví   prožitek diváka. Brumbál   odešel - já jsem odešel z   kina, jestli se bude   pokračovat v nastavených   trendech, bude poslední filmu   podprůměrný... teď by to   chtělo radu - mám na něj   vůbec chodit? Co říkáš,   Brumbále...
saxa
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.8.2009
nwm
Podla mna to bol najhorsi z   filmov o HP, vela udalosti   bolo v knihe popisanych inak.   Napriklad o tom ze Harry chodi   s Ginny boli povedane asi dve   vety, ktore ten kto knihu   necital nepochopil. Poznam   vsak niekoho kto necital knihu   a tento film povazuje za   najlepsi zo vsetkych 6.
CML
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Slabota
Zatím nejslabší díl   série. Pár světlých   okamžiků by se v něm   našlo, ale ve dvouapůl   hodinách filmu chybí něco   podstaného, velkého, co by   děj posunulo. Pořád jen   omáčka. Kvalitě dosud nej   dílu série Vězeň z   Azkabanu nesahá ani po   kotníky. Bohužel.
yuri.ov
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Pro mě byl film docela   zklamání. Těšil jsem se na   filmové zpracování knižní   podoby, což se nestalo. Ve   filmu hodně věcí nebylo,   některé jen v náznacích a   na můj vkus krapet vleklé.   Na druhou stranu je tam hodně   vtipných hlášek a naprosto   mě dostala scéna, kdy   Brumbál čaruje v jeskyni.   Závěrem - kdybych nečetl   knihu, hodnotil bych 9/10.
kockaleta
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.8.2016
Z mého pohledu je to   nejslabší ze série Harryho   Pottera. Ale nemůžou za to   filmový producenti, ale   knižní předloha, kterou se   snažili naprosto přesně   kopírovat.
Navíc se   mě nelíbí, že spisovatelka   udělala z Brumbála   masochistu.
Christie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.10.2009
Vsechny knihy Harryho Pottera   jsem poctive precetla a ne   jednou a jak to tak byva, film   se knize kvalitou nemuze ani   zdaleka priblizit. Upraveny   konec udelal z Harryho   zbabelce a nebyl zrovna   nejpovedenejsi, ale celkove se   mi film libil, nebyl sice   nijak napinavy, ale nakonec je   to prece jen pohadka a pokud   se oprostime od srovnavani s   knihou, ceka nas uzasna   podivana s perfektnimi efekty.
matius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.9.2010
Harry Potter and the Half-Blood Prince
Na četbě Harryho Pottera   jsem vyrůstal, takže jsem si   nenechal ujít ani žádný z   filmů (nakonec jsem i na   tomto byl v kině dvakrát :).   Pozitiva? Je lepší než   pátý film, Fénixův řád,   a bylo by tedy dost špatné,   kdyby nebyl. Jako vždy se mi   líbilo prostředí, vtípky,   některé výkony herců a   pár skladeb z jinak slabého   soundtracku Nicholase Hoopera.   Z knihy se zde ovšem objevila   tak polovina děje a vznikl   spíše film o zamilovaných   teenagerech. Vyloženě mi   vadila naprosto zbytečná   zápletka se Smrtijedy   ničícími dům   Weasleyových. Takže nakonec   nic moc.
rac31
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.11.2010
6 pokračování mě   nezklamalo. Čekala jsem toho   více, ale jinak to nemělu   chybu. Konec byl dost smutný   a co bych opravdu vytkla, bylo   to, že chyběl Brumbálův   pohřeb. Jinak si myslím, že   toto pokračování se   vydařilo.
Jesse12
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.7.2009
Tak můžu mluvit jen za sebe,   ale já jsem byla z tohoto   dílu opravdu nadšená.   Tvůrcům se konečně   podařilo najít rovnováhu   mezi vtipem, romantikou a   napětím. Tradičně prkenný   Daniel Radcliffe mě už   nemůže ničím překvapit,   ale při pohledu na Ruperta   Grinta alias Rona jsem se   skvěle bavila. Situační i   slovní komika není sice   nijak originální, ale i tak   potěší a pobaví.   Souhlasím, že pohřeb   profesora Brumbála mi taky   trochu chyběl, ale jinak jsem   tam jako skalní fanda   knižní série nepostrádala   nic zásadního. Doufejme, že   když má štáb k dispozici 2   filmy na sedmou knihu, tak ten   závěr bude stát za to.   Jinak samozřejmě vřele   doporučuju titulkovanou   verzi, na tradiční   příšerný dabing opravdu   zvědavá nejsem...
eson
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.7.2009
skvely pribeh vzal do ruk   znovu velmi slaby reziser a   tak ako fenixov rad film ma   vela zbytocnych pasazi ktore   dost nudia velka skoda
j-ani-ck-a
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.7.2009
super
podle mě nejlepší díl ze   série.....nejvíce se mi   líbily scény když Ron vypil   elixír lásky a když Harry   vypil "tekuté   štěstí"....bylo to   fakt vtipný, myslím, že   všichni herci dokázali, že   umí dobře hrát....
veroniczka22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.2.2010
Musím říct, že narozdíl   od předešlých dílů byl   tento mnohem horší, ale tím   nechci říct, že by se mi   nelíbil jen to mohli udělat   i lépe..
wivo
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.1.2010
raději ani ne
ačkoliv jsem měl lístky do   kina zadarmo, lituju   ztraceného času. Celý děj   jde od 10ti k 5ti a je spíš   zaměřen na trapné   konverzace a situace typu   televizních novel. Radši ať   další díl netočí, udělaj   líp (resp. ať už se na to   psaní Rowlingová vyprdne)
Jen tak na okraj: vzhledem   k tomu, že se v každym díle   líčí jak se strašně moc   musí všichni učit to na mě   dělá dojem, že slavný   Harry musí být někde kousek   od propadnutí, neboť za ty   roky nepředvedl víc jak 15   kouzel...
kidus28
Hodnocení:
Přidáno: 31.3.2009
harry potter
ja si myslim ze tento dil se   oproti petce vydaril myslim si   to podle toho ze sem videl uz   trailer a myslim si ale ze by   mohl byt potter trosku delsí

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih112277minih112277Krycí jméno U.N.C.L.E. (2015) 
The Man From U.N.C.L.E. n
minih49549minih49549Nestanu se tvojí ženou (2007) 
I Could Never Be Your Woman n
minih157053minih157053Sněžná past (2018) 
Braven n
minih13872minih13872Nejlepší léta našeho života (1946) 
The Best Years of Our Lives n
minih98917minih98917Zevláci vs. Zombíci (2012) 
Cockneys Vs Zombies n
minih46713minih46713Barva kouzel (2008) [TV film] 
The Colour of Magic n
minih25006minih25006Vyvolávač deště (1997) 
John Grisham's The Rainmaker n
minih29742minih29742Nenarozený (2001) 
Delivering Milo n
minih24773minih24773Únos (1952) 
Únos n
minih3580minih3580Barbar Conan (1982) 
Conan the Barbarian n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)

 Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství (2022)
Fantastická zvířata: Brumbálova tajemství n
Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
Žánr: dobrodružný / rodinný / fantasy
Země: Spojené státy americké
Režie: David Yates

(pokračování)

Fantastická zvířata a kde je najít (2016)

 Fantastická zvířata a kde je najít (2016)
Fantastická zvířata a kde je najít n
Fantastic Beasts and Where to Find Them
Žánr: dobrodružný / rodinný / fantasy
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: David Yates

(spin-off)

Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (2010)

 Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 (2010)
Harry Potter a Relikvie Smrti – část 1 n
Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I
Žánr: fantasy / dobrodružný / drama / adaptace
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: David Yates

(pokračování)

Harry Potter a Fénixův řád (2007)

 Harry Potter a Fénixův řád (2007)
Harry Potter a Fénixův řád n
Harry Potter and the Order of the Phoenix
Žánr: dobrodružný / rodinný / fantasy / drama
Země: Velká Británie / Spojené státy americké
Režie: David Yates

(---)

Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)

 Harry Potter a Ohnivý pohár (2005)
Harry Potter a Ohnivý pohár n
Harry Potter and the Goblet of Fire
Žánr: rodinný / dobrodružný / drama / fantasy
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Mike Newell

(pokračování)

Harry Potter a Tajemná komnata (2002)

 Harry Potter a Tajemná komnata (2002)
Harry Potter a Tajemná komnata n
Harry Potter and The Chamber of Secrets
Žánr: rodinný / dobrodružný / fantasy / mysteriózní
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Velká Británie
Režie: Chris Columbus

(---)

Harry Potter a Kámen mudrců (2001)

 Harry Potter a Kámen mudrců (2001)
Harry Potter a Kámen mudrců n
Harry Potter and the Sorcerer's Stone
Žánr: dobrodružný / fantasy / rodinný
Země: Spojené státy americké / Velká Británie
Režie: Chris Columbus

(---)

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

13 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

18:25 - 19:15

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

8 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

43 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763989
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178295

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10