Jeden svět

Komentáře uživatele LenC2

LenC2

LenC2 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  C@RL LenC°°

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 664
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.6.2009
Emmerich opět postavil film   na efektech , které jsou jak   jinak než dobré sice   příběh je trochu   jednoduchý o lovci, který   si jde pro svou dívku je   klasický film sice má pár   nelogičnistí , ale celkově   to není špatné.
12 kol (12 Rounds)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.12.2009
Pro fandy akčního žánru je   režisér 12 rounds hlavním   tahákem ve , kterém se vydal   na další akční jízdu s   dnes už hvězdou Johnem Cenou   . Příběh se trochu podobá   jeho prvnímu filmu kde mu   unesli partnerku zde hraje   policistu a opět shodou   okolností je také unesena   jeho partnerka a musí plnit   různé úkoly aby nebyla   zabita. Jak už je zde v   komentářích trefně   napsáno trochu to   připomíná Die Hard 3, ale i   Speed nebo The Rock.
12 opic (12 Monkeys)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.8.2009
Proč film vidět? Skvělí   výkon Bruce Willise v roli   Cola a snad ještě lepší   role Brada Pitta ve správně   zamotané časové sci-fi,   které udrží celý film v   pozornosti a napětí o   zjištění původce nákazy   lidstva nebezpečným virem .
13 (XIII)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.9.2009
Kilmer a Dorff už toto je   zajímavá kombinace a   příběh o muži který   ztratil paměť může   připomínat Bournův   příběh , ale kdo tento dvoj   dílný film neviděl v TV má   teď možnost si jej koupit na   stánku za 49korunek a   rozhodně nebude litovat .
2012
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2009
Emmerich král   katastrofických filmů a   digitálních efektů nás   vtáhne opět do svého světa   katastrof . Hlavním tahákem   filmu jsou samozřejmě efekty   , které úchvatně vynikají   na filmovém plátně a už   jen proto stojí na film jít   do kina , ale opět nechybí   několik nesmyslů . John   Cusack také není špatný a   celkově mohl být i film o   dost kratší bezmála 160   minut je dost nato aby se   našli i nudné místa. 2012   – 21.12. se blíží .
2Bobule
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.10.2009
Cesta do kina na 2bobule   zavede buď diváky co byly   spokojeni s prvním filmem a   pro ty to bude celkem   zklamáním nebo kdo Bobule   neviděl půjde na dvojku   díky dobrému hereckému   obsazení a když nebude mít   srovnání bude třeba více   spokojen . Můžu říci, že   jsou to až vyhozené peníze   za lístek do kina proč u   nás pořád chtějí točit   druhé díly jen proto aby   vydělali na úspěšném   prvním filmu - měli to   dát rovnou na DVD a pak do TV   … ještě, že se dá dobře   dívat na Voříškovou díky,   které jsem film i více   ocenil a pěkné jsou i   záběry po Jižní Moravě   samozřejmě, že jsou i   vtipné momentky .
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2009
300 spartnů je po vizuální   stránce nádherný film a o   dokonale propracovaných   bojových scénách nemluvě.   Snyder odvedl skvělou práci   a je dobře , že se dál   drží filmování komiksu.
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2009
Drew si měla možnost zahrát   s dnes ikonami komedii Ben   Stillerem v Baba na zabití a   Adamem Sandlerem v 50x. Dle   mého i díky skvělému   hůmoru Adama je druhá   kombinace lepší a vždy   když vidím tuto komedii   hodně se bavím jak stále   dokola zkouší zbalit holku ,   které každé ráno jeho   tvář nic neříká ,   protože si nic nepamatuje.
6. den (The 6th Day)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.6.2009
Toto akční sci-fi ukazuje   jak by to mohlo dopadnout ,   když se klonování dostane   do nepovolaných rukou. Arnold   v dvojroli kdy se snaží   dokázat že není klon.
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Pro obdivovatelé rychlých   aut je tento film opravdu   pěkná podívaná . Nicolas   Cage jako zloděj aut , který   musí ukrást 50 luxusních   aut aby zachránil svého   bratra. Na režisérské DVD   verzi je ještě film o pár   minut delší než je   kinoverze.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.2.2009
Dobře natočený akčnák o   otci, který udělá cokoliv   pro svojí dceru Kim. Kim jede   do Pařiže kde je unesena   bandou, která
obchoduje s bilým masem.   Otec se vydává po jejích   stopě a se všemi si to   vyřidí akční film jak   vyšitej mrvé ani nelze
spočítat . Liam Neeson   byl skvělej.
A.I.: Umělá inteligence (A.I.: Artificial Intelligence)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.5.2009
Rozhodně nedoceněné sci-fi,   které asi hodně diváků   nepochopilo nebo i díky   délce filmu bylo odrazeno.   Nevím jak by film dopadl   kdyby jej nerežírovel   S.Spielberg, který si vybral   do hlavní role robota   výborného Osmenta.
Absolon
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.6.2009
Opět jedno sci-fi, které se   zabývá záchranou lidstva   proti novému smrtelnému viru   , který se šíří na zemi .   Absolon je nový lék, který   má lidstvo zachránit nevím   zda Lambert zachránil tento   film…
Ace Ventura 2: Volání divočiny (Ace Ventura: When Nature Calls)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2009
Volání divočiny už byl   bohužel jasný komerční   počin kdy chtěli vytěžit z   úspěchu prvního filmu o   zvířecím detektivovi Ace   Venturovi a změna režiséra   také nebyla dobrá volba   netvrdím, že mě Jim   nepobavil, ale pokud   srovnávám s prvním díle   tak jsem se bavil více.
Ace Ventura: Zvířecí detektiv (Ace Ventura: Pet Detective)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.9.2009
Neumím si představil v roli   Ace Ventury jiného komika .   Jim měl štěstí , že tuto   roli zvířecího detektiva   získal a tím i odstartoval   svou skvělou kariéru   známého komika plného   grimasů .
Aeon Flux (Æon Flux)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.5.2009
Zajimavě provedené sci-fi ,   které nás zavádí jak   může svět vypadat za 400   let. Samozřejmě   nejpůsobivější jé   samotná postava nájemné   vražedkyně v podání   úžasné Charlize Theron.
Agent bez minulosti (The Bourne Identity)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2009
Matt Damon v roli agenta   Jasona Bourna, který si nic   nepamatuje podal vynikající   výkon. Ační thriller o   tajném agentovi, kterého se   chtěli zbavit což neměli   dělat.
Air Force-BAT 21 (BAT 21)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Výborný film z válečného   Vietnamu s vynikajícími   hlavními hrdiny kdy Danny   Glover pomocí vysílačky se   snaží zachránit Gena   Hackmana , kterého v   průzkumném letadle   sestřelí ve Vietnamu kde   zuří válka. Konečně se   fandové a sběratelé   dočkali a budou si moci tento   skvělí film koupit na DVD.
Akta X: Chci uvěřit (The X-Files: I Want to Believe)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2008
co jako fanoušek Akt X   očekávám , že bude něco   co tu ještě nabylo chapu že   tento film byl určen hodně   lidem kteří neviděli   žadný díl Akt X, ale jak   jsem viděl Muldera a Scully v   postely to byla konečná .   Příběh není nejhorší ,   ale opět jsem čekal neco   mimozemského a né nejaké   ruské vědátory davam 5
Alexander Veliký (Alexander)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.8.2009
Pamatuji si jak jsem přežil   tento historický velkofilm v   kině a zanechal ve mě   spíše špatný dojem , ale i   tak jsem si film koupil do dvd   sbírky jako u všech , které   jsem viděl v kině. Po   skvělém Gladiatoru se s   historickými filmy roztrhl   pytel a tento o Alexanderu   mohl být lepší od Olive   Stona jsem čekal více a   hlavní hvězdy to také   nezachránily jak už tu bylo   napsáno někdy je méně   víc. Možná kdyby film měl   o hodinu méně nepřipadal   by mi na konci až nudný.
Aljaška v plamenech (On Deadly Ground)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.2.2009
Seagal se vrhl na téma   ekologie a natočil zajimavý   akční film jak to chodí v   ropných společnostech. Film   není špatný a řadím ho   mezi jeho lepší filmy ,   ikdyž bojových scén je tu   méně.
Americký ninja (American Ninja)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.5.2009
Asi nejlepší první a   poslení role Michaela   Dudikoffa. Sice příběh   hodně najivní a bojové   scény dnes vypadájí až   směšně , ale kdo A.Ninja   viděl ještě za totáče v   xté vhs kopii s jednohlasým   dabingem byla to senzace a   nejlepší bojový film té   doby. Dnes jen další DVD   dluh v mé sbírce. Snad   někdy A.Ninja vyjde i unás   na DVD.
Americký ninja 2 (American Ninja 2: The Confrontation)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2009
Další pokračování o   bojovních ninja a opět v   akci Joe v podání Michaela   Dudikoffa. První díl byl o   trošku lepší. Ale zde je o   něco více akce.
Anděl na horách
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.8.2009
Po letní dovolené nás   Gustav Anděl zavede na   vrcholky hor Vysokých tater   kde se setkává s kamarádem   Vyhlídkou a je zde opět   spousta vtipných scének .   Pokračování je stejně   dobré jako první film o   revizoru Anděli a mohu jen   doporučit.
Andělé (Angels in the Outfield)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.12.2009
Amící filmy o baseballu   mají rádi a proč si   nepomoci nadpřirozeným   dopingem v podobě andělů,   kteří pomáhají teamu   Andělů k výhře . Hlavním   koučem teamu Knox , kterého   hraje nevrlý Danny Glover   nevěří , že by jeho team   mohl vyhrávat. Pohodová   rodinná sportovní komedie s   dnes již plná známích   hereckých hvězd.
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.6.2009
Příběh začíná ve   Vatikánu úmrtím papeže   následným pokusem vyrobit   antihnotu, která je ukradena   a byla použita na zničení   Vatikánu . Profesor Langdon   je požádán aby Vatikánu   pomohl vyřešit únos čtyř   kardinálů .
Celkově   jsou Andělé a Démoni hodně   napínavý krimi thriller a   Howard s Hanksem chtěli   určitě překonat první film   , ale stejně zde vždy bude   srovnávání . Mimochodem co   připomíná Země, vzduch,   oheň, voda? Že by 5 Element?
Anna a král (Anna and the King)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2009
Jodie je v tomto romantickém   filmu skvělá tak jako vždy   mám její filmy v oblibě , i   když tento je hodně dlouhý   v roli anglické učitelky,   která se vydává na východ   do daleké země Siam kde se   setkává s králem , kterého   hraje výborný Yun-Fat.
Apollo 13
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Zde se povedlo hned několik   věcí. Silný příběh podle   skutečné událostí a   skvělé herecké obsazení   včetně úžasného Toma   Hankse, které perfektně   natočil Ron Howard. Všem jen   a jen doporučuji.
Armageddon
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.5.2009
Bay natočil romantické   katastrofické sci-fi, které   každému zůstane hodně v   paměti. B. Willis je hlavní   tahoun filmu a nechat ho   zemřít a udělat zněho   zachránce celého světa to   je ten pravý americký   happyend.
Atlantis
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.11.2009
Atlantis od Bessona je   výborná oddychovka po   náročném dni kdy nás   zavede do podmořského   království s vynikající   hudbou . Potěšující je ,   že dokument vydal Vapet na   DVD , které lze nyní koupit   na stánku .

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:20 - 04:50

147 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Náš venkov (2000) [TV cyklus]

04:35 - 04:59

12 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:45 - 04:59

2 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:35 - 04:59

12 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10