Duben

Komentáře uživatele TheTigg

TheTigg

TheTigg zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Zdenda

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 10
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Od tohoto filmu jsem měl   velké očekávání, vždyť   už jen to, že ho natočil   Cameron něco znamená. Avatar   jsem poprvé viděl doma na   DVD, tedy ne ve 3D, ale i   přesto mi film doslova   vyrazil dech. Nevím ani   přesně čím si mě ten film   tak získal, ale od prvních   vteřin jsem se do něj   zažral natolik jako do   žádného jiného předtím.   Líbil se mi příběh,   příroda Pandory... prostě   absolutně vše! Avatar   patří k těm nejlepším   filmům jaké můžeme vidět!
Červený trpaslík (Red Dwarf)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.2.2011
Červený trpaslík to je   prostě úžasný seriál   plný úžasných hlášek,   které si musíte zapamatovat!   Je to snad jediný seriál u   kterého jsem se opravdu   bavil. Herci podali skvělé   výkony a serial se pro mě   stal nezapomenutelným. Tohle   prostě musíte vidět,   musíte!
District 9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Všiml jsem, že má District   9 na tomto webu dost vysoké   hodnocení, ale já bych ho   zase až tak vysokým počtem   hvězdiček nehodnotil. Tento   film mě nějak moc nezaujal,   je sice zajímavě   zpracovaný, ale čekal jsem   od toho něco mnohem   lepšího! Abych pravdu řekl,   ve filmu mi chyběl nějaký   lepší začátek, chybí mi   tam prostě to jak se   "kreveťáci" na Zem   dostali.
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Jak jsem se rád na HP díval,   tak tenhle díl mi opravdu nic   neříká. Viděl jsem snad 5   minut a nehodlám tu dobu   prodlužovat.
Jeepers Creepers
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Z tohoto horroru jsem byl   hodně dlouho vystrašený a   připadal mi jako   nejděsivější horror jaký   jsem, kdy viděl. Jeden z   těch lepších filmů co jde   viděl.
Nikdy to nevzdávej (Never Back Down)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Nejlepší film a to bez debat!
Tento film mě nadchnul   natolik, že jsem jednu dobu   zkoušel žít jako Jake.   Trénoval jsem doma podle   filmu bitky, bouchání do   boxovacího pytle i zvedání   činek. Tomuto filmu taktéž   děkuji za to, že jsem se   díky němu začal zajímat   více o své tělo a začal   posilovat. Můžu tedy říct,   že mi tento film změnil   doslova život. Nikdy to   nevzdávej jsem viděl už   mnohokrát a stále se   nemůžu tohoto úžasného   filmu nabažit! Úžasné jsou   i soundtracky. Jedná se   celkově o nejlepší film   jaký jsem, kdy viděl!
Rocky 4 (Rocky IV)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Co k tomuto filmu říct? Je   to prostě klasika a jeden z   nejlepších filmů vůbec.   Celá série Rockyho je   úžasná!
RRRrrrr!!!
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2011
Když jsem byl malý   zbožňoval jsem tento film.   Viděl jsem to snad 10x, žral   jsem ty hlášky Začíná   noc! Drž hubu! a Kámen? Zde!   Tyhle hlášky zná a   používá skoro každý.
Smrt čeká všude (The Hurt Locker)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.2.2011
Tohle že porazilo Avatar?!   Vždyť se na to nedá ani   dívat! Mám rád akční   filmy, vojáky, zbraně... ale   na tohle se prostě dívat   nešlo. Jeden z největších   nesmyslů.
Ulice
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Neskutečná blbost! Člověk   nevidí 10 dílů a nemusí mu   to vadit, jelikož se tam nic   nepohnulo. Nechápu jak tohle   může někdo sledovat.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10