Duben

Komentáře uživatele xxlch

xxlch

xxlch zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 157
A.I.: Umělá inteligence (A.I.: Artificial Intelligence)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.8.2011
Obrovský film který na mě   působí jako novodobá Alenka   v kraji za zrcadlem. Kouzelná   ,,divná" atmosféra s   úchylně se tvářícím   Osmentem v hlavní   roli.Prostě filmík,který   vás chytne za srdce!
ABBA ve filmu (ABBA - The Movie)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Hudební   "MŇAM".Alespoň pro   můj ročník todle byla,je a   bude(stejně jako Beatles)   fenoménem,který lze kdykoliv   a kdekoliv skouknout a   poslouchat.
Ace Ventura 2: Volání divočiny (Ace Ventura: When Nature Calls)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.8.2011
Tak lepší než jednička   určitě ne. Carrey opět   předvádí neuvěřitelné   množství všech možných i   nemožných gagů a   obličejů, ale tak nějak mi   to příde,že to vše už   bylo v díle prvním.Skouknout   se to dá a koukatel se i   posměje,No a o to tady   přeci jde.
Ace Ventura: Zvířecí detektiv (Ace Ventura: Pet Detective)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Tak todle je tak blbý,až je   to koukatelný.Vyprázdnit   mozkovnu a pouze   konzumovat!Nakonec se i   zasmějete.
Addamsova rodina 2 (Addams Family Values)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.8.2011
Tendle fimík nepřekonal   jedničku,ale koukatelný   určitě je.Na nedělní   rodinné odpoledne je to   docela solidní   zábava-zvláště perfektní   hřbitovní svatba.
Adéla ještě nevečeřela
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Jsou filmíky,které skouknete   a pouze se zasmějete.O   parodiích to platí   obzvlášť.Leč jsou   parodie,které se stanou   nezapomenutelné a hlášky z   nich nesmrtelné.Taky denně   používáte-při obědě-dar   od přítele Messera a   ukolébavka "Princi můj   maličký" ve vás   vyvolá obraz slintající   kytky?
Aféra Thomase Crowna (The Thomas Crown Affair)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Jako oddechovka je todle   přesně ten správný druh   filmíku.Má to spád,solidní   zápletku,perfektní ukázku   impresionistů a má to   překvapivý závěr.Když   přidáte dobré obsazení a   působivou hudbu,vyjde vám   dost koukatelný filmík.
Africká královna (The African Queen)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Tak todle je hodně   sentimentální   záležitost-jako spousta   jiných-leč zde se jedná o   takový příkladný a   okouzlující   romanticko-dobrodružný   filmík oněch let s   perfektním   obsazením,krásnou ukázkou   skvělých dialogů v   aktivním prostředí africké   "jungle".Todle   skoukat je pro filmfandu   povinností!
Agent v sukni (Big Momma's House)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.8.2011
Filmík na jedno   skouknutí.Pár scén   solidního posmátí ale   nečekejte žádný   zázrak.M.Lawrence se tady asi   pěkně vyřádil a patrně si   to hodně užil.Taková   klasická komedie na nedělní   odpoledne.
Agent v sukni 2 (Big Momma's House 2)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 6.8.2011
O něco horší než jednička   ale už jsem skoukala horší   pokračování.Uvidíme jestli   bude trojka lepší nebo   horší.
Pravidlo,že né vždy je   pokračování   úspěšné,platí u tohoto   filmíku více než měrou   vrchovatou.Nééééééééé   é už nikdy více.Něco tak   stupidního se jen tak   navidí!Prostě opakovaný   vtip přestává být vtipem.
Air Amerika (Air America)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.8.2011
Když se budu chtít, jako   oddechovkou,podívat na   akční komedii,bude tento   film mezi užším   výběrem.Downey je čím   starší,tím lepší a Gibson   taktéž zraje jako   víno.Docela pohodový   filmík,kde jsem se dost   zasmála.
Alfa a Omega (Alpha and Omega)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.9.2011
U tohodle filmíku jsem měla   pocit že jsem se vrátila   ňákejch 20 let zpět.Na   dnešní dobu je to jaksi   nedobře uanimované a i děti   mají dnes větší   nároky.Tady se cosi   nepovedlo.
Alžbetin dvor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Začátek byl skvělý,ale jak   filmové roky letěly,   skvělost se pomalu vytrácela   a zanikla v nezáživném   konci.
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Nechápu nízké hodnocení   filmu.Je mi jasné že v   některých momentech film   nerespektuje fyzikální a   jiné přírodní zákony,že   má pozmněněných několik   (podle mého důležitých)   věcí,že....bla bla bla,ono   je toho pro znalé předlohy   více,nicméně je to velmi   dobré zpracování knižní   předlohy a má to vše co k   dobrému akčňáku patří.Je   tu dobrá dávka   napětí,solidní   zápletka,nádherné   dechberoucí záběry Říma a   Vatikánu,rychlý spád kde se   koukatel nenudí a naprosto   dokonalá hudba.Pište si co   je libo,já du znovu číst   knihu-no a pak se znovu kouknu   na filmík!Ovšem určitě né   s českým dabingem!!!Ten jim   kapánek ujel a Hanks má hlas   jako ťoplík.
Andromeda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Náhodou je to celkem   koukatelné.Nevím proč se   nelíbí........tak se   koukněte znovu a určitě to   bude lepší.
Anička jde do školy
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Nemá hodnotit nikdo,kdo   neprožil.Todlenc by mělo   být napsáno nad každám   filmíkem z doby minulé.Není   to žádná propaganda,takhle   to prostě bylo.No a byla to   hezká doba.Skuste dnes pustit   malé dítě po setmění samo   ven-bojíte se?Naši se   nebáli-nemuseli. Na   lampionové průvody   vzpomínám jako na spoustu   světýlek v barevném   obalu,sychravo,déšť a zimu   a na a spoustu shořelých   papírových sluníček.Vůbec   né jako oslavu ňáké   revoluce-takhle jsme to   nevnímaly.Určitě todlenc   není odpad,nýbrž   ukázka,jaké že to bylo   tehdá.A pokud se dítko mohlo   kliďánko po setmění   procházet samo venku-to už   stojí za zamyšlení.
Animatrix (The Animatrix)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Jelikož mně Mattrix jako   film dost fascinoval,tohle sem   nemohla navidět.Je to   skvělá kolébka k   Matrixu.Japonské animé sice   moc nemusím, ale tohle   můžu.Díky za vynález   počítačové animace.Jen tak   dále páni Wachowští!!!
Anna proletářka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Před mnoha lety povinně,dnes   spíše ze zvědavosti   skoukaný filmík,který jsem   ,jako dítě školou povinné,   dost dobře ani nemohla   pochopit.Pokud si odmyslíme   politické pindy,takje to   normální filmík pro   pamětníky.(MIMOCHODEM-NĚKTE   RÉ SLOVNÍ PERLY SEDÍ I NA   DNEŠNÍ DOBU- jako ty ve vile   dr.Kramáře-"To je v   pořádku.Cesta k srdci vede   žaludkem.Dejte jim   peníze,vily,auta,posaďte je   do správních rad,nechte je   zbohatnout a ona se jim ta   socializace sama vypaří z   hlavy".Cosi povědomého   s dnešní dobou na mne   dýchlo po těchto slovech a   zcela určitě nelze tendle   filmík zařadit do odpadu.V   roce 1952,kdy vznikl, herci   vskutku perfektně předvedli   nadšení lidu z roku   1920.Kdyby tito lidé tušili   co z toho jejich nadšení   vznikne-ale to dnes už   netřeba komentovat.
Arizona Dream
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Ať dělám,co dělám asi   tomu filmu nerozumím.Skoukla   sem to dvakrát a ono přád   nic.Asi je to tím, že jsem   moc realista a na sny už   dávno nevěřím.Celé to ve   mně zanechalo strašně   rozpačitý pocit.Ještě že   to zachránila dobrá hudba.
Artuš, Merlin a Prchlíci
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Dostačující hodnocení pro   film,který jsem nikdy nebyla   schopna dokoukat do   konce!Jinak pro jeho fandy-nic   ve zlém!!
Ať žije nebožtík
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Kmedie na jedničku.Takových   je už dnes málo.Hugo Haas   prostě umněl udělat   perfektní komedii-sice   naivní-ale perfektní.
Atentát
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Miluji Beethovena a po   shlédnutí tohoto   snímku,který jsem poprvé   zhlédla někdy v 70-tých   letech,kdykoliv uslyším   začátek této páté c moll   symfonie,vzpomenu si na   hnusný svíravý   pocit.Stejně se musí cítit   skoro každý,kdo film   "Atentát"viděl.   Nemám ráda válečné filmy,   protože jsme na ně chodili   takzvaně-dobrovolně/povinně   ,faktem však je,že tento   film je nejrealističtějším   válečným filmem,který v   naší kinematografii kdy   vzniknul. Beethovenova   "Osudová" tyto   pocity ještě   umocňuje.Takže né-vzdejte   se... ale... na na na   nááá!!!
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2011
Avatar
Cameron je mistr ve svém   oboru.Se spadlou čelistí   jsem sledovala tuto pastvu pro   oči a duši a přemýšlela   jsem nad nebetyčnou arogancí   a domýšlivostí lidské   rasy.Ano, jistá empirická   podobnost z mnoha již   existujících   filmů,seriálů a PC her by   mohla kazit dojem,leč opak je   pravdou.Nepřekonatelný   vizuální zážitek a   dokonalá technologie, to vše   posunuje filmařinu o pěkný   kus dál a bude jistě   nějakou dobu trvat,než se   najde někdo,kdo todle   superperfektní megadílo   překoná.Jakékoliv další   hodnocení je zbytečné,neb   kdo neviděl,nepochopí.Díky   Pane Camerone bylo mi ctí   podívat se na Avatara a Vaši   Pandoru ,tentokrát jste   nasadil hodně vysokou laťku!
Avengers (Marvel’s The Avengers)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2012
Tendle filmík má vše,co   dobrý Marvelák má   mít.Předvídatelný   příběh,skvělé   obsazení,úchvatné   efekty,solidní akci,   dynamiku,vtip a i slabého   adoptovaného boha,jako   záporáka.Jinak jde   kinematografie skvěle   kupředu a efekty tomu   nasvědčují-jsou prostě   úúúžasné.Z mého velkého   těšení bylo nakonec velké   nadšení a velká   spokojenost.Takovýchdle   počinů více pač tohle je   jeden z nejlepčejších   Marveláků.
Ayla z kmene medvědů (Clan Of The Cave Bear)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Zajímavý filmík,který   dává každému koukateli   velký prostor k   úvahám.Líbit či   nelíbit,dokoukat či   nedokoukat.Kontrast vymydlené   D.Hannah a postav   neandrtálců je šokující a   vcelku nehezký.Já dokoukala   ale neuchvátilo mně vcelku   nic.
Babiččina krabička
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Po mnoha letech znovu   zhlédnutý pořad na ČT a   nestačila jsem   počítat,kolik že"   hitů" se v tomto pořadu   odvysílalo.Samozřejmě hitů   z minulého století-jo toto   letí a letí...! Ale stejně   to byly móóc hezké   písničky.
Balada z hadrů
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Mám ráda mistra   Wericha,takže nemohu nedat   plný počet * !Pro   leckterého to možná není   to pravé ořechové,ale   chvíli stačí   poslouchat-hodí se pro   leckterou dobu!!!
Bambi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Ach jo, to byly časy   skvělých klasických   animovaných filmů.Kam se na   todle hrabou dnešmí moderní   animované filmíky,kterým   mnohdy chybí cit.Tady je   přehršel dojemných a   krásných scén a vše   propracované do nejmenších   detailů-ááách ty oči!
Bambi 2 (Bambi II)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.9.2011
Tendle filmík je určitě   potřeba vidět v   přítomnosti malého dítěte   a potom získáte ten   správný pohled.Vždyť pro   toho mrňouska je určen,no a   jako takový je dokonalý.Sice   slabší než první Bambi   ,nicméně je dokonalý.

TV Program

ČT1 - Pohádka o drakovi (1972) [TV i...

07:45 - 08:50

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Věčný Egypt

07:45 - 08:40

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

07:55 - 09:45

30 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Prima - Fotr na tripu

07:55 - 08:40

30 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178298
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10