Duben

Komentáře uživatele suil

suil

suil zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 94
A co když je to pravda? (Just Like Heaven)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Film mě mile překvapil.   Reese byla opravdu protivným   duchem, který se ne a ne   uvědomit, že je po smrti..A   ten maník z toho obchůdku   byl fakt zvláštní, i když   poradit dovedl.
Alexander Veliký (Alexander)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Na můj vkus byl film moc   dlouhý. Taky některé   scény, byly trošku   nevkusné, nic proti   homosexuálům, ale co je moc,   to je moc.
Alvin a Chipmunkové (Alvin and the Chipmunks)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2009
Film plný legrace u kterého   se podle mě ani ti větší   nebudou nudit.Nechybí tu   vtipné hlášky a scény u   kterých, přiznám se, jsem   se chechtala přes celej byt.
Báječný den (One Fine Day)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Stačí dát nohy na stůl a   vychutnat si, jak se dva lidi   náhodně seznámí,   překonají pár potíží a   večer v objetí usnou na   gauči. Prostě slaďárna.
Bestiář
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Film je podle mě moc   komplikovaný a zamotaný,   chvilkama se člověk začne   ztrácet a nechápe proč se   stalo to a proč zase tamto.   Každopádně bych ho   zařadila mezi ty lepší   české filmy, zaujal mě jak   příběh tak výkon Karla   Rodena.
Bestie Karla (Karla)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Film se ke mě dostal se slovy   "je to úplná   blbost", ale s tím   rozhodně nesouhlasím.   Příběh je podle mého   názoru děsivý a hlavní   hrdinka je minimálně   blázen, néchápu, jak   dokázala zabít svojí   sestru, ve filmu je to sice   tak, že to byla nehoda, ale   tomu nevěřím.
Bobule
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.12.2009
U filmu jsem se vůbec   nebavila, pocházím z   vinařské rodiny a takhle   upjaté slavnosti, kde   samozřejmě nechybí nějaká   ta rvačka se vidí opravdu   jen ve filmu...Chyběl mi tu   náboj a i příběh byl dost   strohý.
Cesta do fantazie (Sen to Chichiro, no kamikakushi)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Suprovský film, jinak to ani   nejde říct. Příběh má   hlavu i patu a je   originální, působí mile a   člověk si u něj dobře   odpočine. Ta představa o   božských lázních, kouzlech   a všudypřítomném   přátelství je krásná.
Constantine
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.4.2009
Tenhle film se mi hodně   líbil. Příběh je poutavý   a má šťávu. A nejlepší   ze všech je satan, svou   větou, že peklo má v   cigaretách akcie, mě   dostal..a patrně měl pravdu,   kdyby nějaké peklo bylo, tak   by to pro něj asi byla dobrá   investice.
Čarodějky z Eastwicku (The Witches of Eastwick)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Komedie? Možná tak   hororová, ale film je to   dobrý. Scéna, jak dámy   pojídají třešně a Felicia   je pak zvrací je vážně   nechutná, i ty její   lascivní pohyby jsou děs.   Jack Nicholson je tam opět v   roli velkého svůdce a   tentokrát se nespokojí jen s   jednou ženou, ale rovnou se   třemi.
Číslo 9 (9)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Film se mi nejvíc líbil z   té vizuální stránky,   příběh byl také velice   zajímavý, myslím, že i   hlavní myšlenka filmu byla   dobře čitelná. Jen závěr   by se podle mého názoru dál   lépěji zpracovat.
Den, kdy se zastavila Země (The Day the Earth Stood Still)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.12.2009
Tento film mě moc neoslovil,   upoutávky byly skvělé, ale   přijde mi, že film   nasměrovaly někam jinam.   Příběh byl sice   originální, ale příliš,   nevím, jak to vystihnout,   snad-omezený. Určitě by se   film dal natočit poutavěji a   i příběh by se dal   rozvinout.
Dr. House (House M.D.)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2009
Na House se dívám hlavně,   abych si poslechla některou z   jeho mnoha hlášek, někdy mi   sice jeho černý humor   přijde trochu na hraně, ale   přesto sleduju, jak mi   ucukávají   koutky...Příběhy se sice   opakují, jen nemoci se   mění, ale co se dalo čekat,   vždyť už z názvu seriálu   jasně plyne, že je o   lékaři, který co..léčí..
Drákula (Dracula)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.4.2009
U tohoto filmu jsem si nebyla   jistá komu fandit, jestli   záporákovi Drákulovi nebo   klaďasovi Jonathanovi.   Každopádně film je to   dobrý, začátek trochu   prapodivný, ale pak se to moc   pěkně rozjede.
Faunův labyrint (El laberinto del Fauno)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.12.2009
Musím se přiznat, že   nejdřív jsem se na film   nechtěla ani podívat,   tušila jsem, že to asi   nebude zrovna pohodový   příběh...ale pak jsem se k   němu úplně náhodně   dostala, když byl v televizi   a rozhodně toho nelituju.   Jsou zde k vidění pěkné   efekty, příběh vás nutí   přemýšlet a věřím tomu,   že na něj nezapomenete.
Fontána (The Fountain)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Sledování tohoto filmu jsem   vzdala asi po hodině,   neustálé přeskakování od   někud někam mi nebylo moc po   chuti. A celkový můj dojem   je, že film je pěkně   "haluzní".
Forrest Gump
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.12.2009
Po shlédnutí tohoto filmu se   vždy cítím skvěle, plná   optimismu a chuti do života   (i přes jeho smutný konec),   takže si ho pouštím   pokaždé, když mě něco   trápí. Herecký výkon Toma   Hankse je opravdu   obdivuhodný, hraje opravdu   přesvědčivě. Z tohoto   filmu jasně plyne, že má   člověk být rád, za to, co   má, užívat si každou   minutu a chytit se každé   příležitosti:-)"Život   je přeci jako bonboniéra,   nikdy nevíš, co   ochutnáš."
Ghost Rider
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Film pěkný, efekty   hořícího ghost ridera byly   opravdu dobře udělané,   příběh taky pěkný, ale   začátek by se dal trochu   zkrátit a zbytek filmu   doplnit o více zajímavých   scén. A ta motorka, prostě   super, takovou taky chci!
Gympl
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Tak tohle je snad nejhorší   film, který jsem kdy viděla,   byl pro mě naprostým   zklamáním. Děj nijakej,   výkon herců - katastrofa. A   hlavně, hořkou komedii si   představuju jinak. Tady mi   nic vtipnýho nepřišlo.
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.12.2009
Na zatím poslední   zfilmovaný díl Harryho   Pottera jsem se dívala z   nudy, do kina jsem se bála   jít, aby to nebylo zklamání   a zbytečně vyhozené peníze   a teď toho docela lituju, je   pravda, že pár věcí tam   chybělo, ale jak taky   pořádně zfilmovat tak   tlustou knižní předlohu a   nezklamat skalní fanoušky   této ságy. Myslím, že se   to ale povedlo mnohem víc,   než díl předchozí.   Překvapilo mě velké   množství vtipných scén a   málo "hluchých"   míst. Stručně řečeno-pro   mě milé překvapení.
Hellboy II: Zlatá armáda (Hellboy II: The Golden Army)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Docela mě překvapilo, že   druhý díl je lepší než   ten první, zvlášť   vtipných hlášek v podání   Hellboye přibilo. Ostatní   příšerky jsou moc pěkně   udělané, nejhezčí bylo,   když zabil toho rostlinného   příšeráka, to, co tam pak   vzniklo vypadalo jako ráj.
Hledá se Nemo (Finding Nemo)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
U tohoto filmu jsem si jistá,   že naše dabovaná verze je o   moc lepší, Nemo tu tak   nádherně šišlá a koktá.   Jinak, co dodat, ustrašený   tatínek se při hledání   svého syna mění ve velkého   dobrodruha, potkává   žraloky, želvy a zápasí s   medůzami.
Hostel II (Hostel: Part II)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.12.2009
Hrůza
Hrůza, hrůza a ještě   jednou hrůza. Hostel II. mi   přišel zvrácenej a nechápu   nebo možná i obdivuju lidi,   co ho dokoukali. Já na to   opravdu neměla sílu,   takovýhle typ filmu bych   zařadila do nějakého   obchodu specializovanýho pro   lidi, co si užívaj, když   viděj téct litry krve, padat   uřízlé lidské údy a na   závěr vypalování lidskýho   oka při vědomí. Film mi   přijde spíš na pokraji   úchylnosti, který nemá   člověka vyděsit, ale spíš   potěšit lidi, které   nějakým zvláštním   způsobem uspokojuje týrání   druhých lidí (nic proti   těm, kterým se to líbí,   nechci soudit, jen píšu, co   si myslím).
Hvězdná brána (Stargate)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Hezký film a hezká   předtsava, která převádí   ve skutečnost cestování   červí dírou, no možná   někdy za tisíc let se   přiblíží tato věc   realitě, alo kdo ví, zatím   to je jen teorie a film, ale   beztak pěkný.
Hvězdný prach (Stardust)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.4.2009
Krásná pohádka, plná   humorných i napínavých   scén.Také herci se   předvedli. Robert De Niro   zářící jako homosexuální   pirát a Michelle Pfeiffer   jako zlá ježibaba,které by   ke konci filmu nepomohl ani   lifting..
Interview s upírem (Interview with the Vampire)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.4.2009
Moc dobrej film, temná   atmosféra, občas doplněná   trochou černého humoru. Na   můj vkus je film moc dlouhý,   ale dá se to vydržet.
Jestřábí žena (Ladyhawke)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Taková hodně smutná   pohádka se šťastným   koncem. Bylo mi těch dvou   opravdu líto, ona je   člověkem v noci a on ve dne.   Vidějí se jen slabých pár   vteřin, když se mění do   své druhé podoby.
Klub sráčů (Kevin & Perry Go Large)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.12.2009
Blbost u který jsem se docela   smála, je to pěkná parodie   na všechny ty teen slaďáky   a dá se na to koukat, ale   nesmí se to brát   samozřejmě vážně, ale to   si myslím ani tvůrci   nechtěli...
Kožich: Imaginární portrét Diane Arbusové (Fur: An Imaginary Portrait of Diane Arbus)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.4.2009
Když jsem si přečetla o   čem film je, tak jsem se   těšila, až si ho pustím,   ale čekala jsem víc, pravda,   je originální. Začátek se   hrozně vlekl a ke konci to   šlo zase moc rychle, navíc   konec nebyl ani pořádnej,   přišel mi trochu   odfláknutý.
Kruh (The Ring)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2009
Moc se mi u hororů líbí,   když něco na něco navazuje,   když hlavní postava skládá   puzzle v jeden celek, o to   víc je to napínavější,   člověk se pak sám sebe ptá   a co bude po tomhle..Ale   přiznám se, když jsem   přišla z kina a zjistila   jsem, že budu doma sama, tak   jsem se celý večer obloukem   vyhýbala televizi..

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

6 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

11:55 - 12:25

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

6 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190541
Osobností: 697820
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178269
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Dračí princ (2015)

70%? To jako vážně? :-D

Dračí princ
Po dlouhé době bude mé   hodnocení úplně jinde, než   u zbytku uživatelů. Cca 70%,   tedy nadprůměr, je opravdu   velký přestřel. Ruská   verze více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10