Jeden svět

Komentáře uživatele Jimm1

Jimm1

Jimm1 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Ladislav Hek

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 21
2012
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.7.2010
2012
Tento velmi průměrný film   dělají pouze a jenom vcelku   slušně zpracované efekty.   Děj je tak naivní že i   děti se musí smát.
96 hodin (Taken)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.6.2010
Ač né nová myšlenka, ale   dobře zpracovaná. Film má   spád, je napínavý a   dějově slušně nabytý.   Jediné co mi při sledování   vadilo, byly akční scény   jak vystřižené z Komanda se   Arnoldem Schwarzeneggerem.   Sám zlikviduje všechny   padouchy světa. I přesto   doporučuji tento film ke s   kouknutí.
Čarodějky (The Witches Hammer)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.7.2010
Škoda času. Místy až   směšné zpracování, kde   ani herci nejsou schopni   zvednou konečnou kvalitu   snímku. Rozsekaná   příběhová linie.   Nedoporučuji, radši   koukněte na něco jiného.
Čarodějův učeň (The Sorcerer's Apprentice)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2011
Odpočinek
Poklidný, vtipný rodinný   film na ošklivé nedělní   odpoledne. Konečně něco   jiného s Cagem, nežli   napínavý thriller.
Gamer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Jedno slovo
Dlouho jsem se u žádného   filmu tak nenudil. Jen jediná   myšlenka mě zaujala. Pohled   na hrající si lidstvo,   respektive kam až to může   zajít (proto čtyři   hvězdy). Jinak jedním slovem   NUDA.
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2010
Prozatím nejhorší díl z   HP. Dvě hodiny nudy a   zoufalství. Kam se poděl   strhující příběh. Jen to   že jsem viděl předešlé   díly, mne donutilo dokoukat i   tento.
Kód smrti (Kill Switch)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.7.2014
Škoda času
Z kamery se mi dělalo zle.   Neustálé rádoby opakování   úchvatných scén. Statický   a agresivní Segal. Asi by už   měl jít do důchodu. Jako   herec nebyl nikdy moc dobrý,   ale tady to bylo přímo   strašné. No nakonec se mi u   tohoto filmu podařilo i   usnout, jak byl perfektní.
Legenda o upírech (Metamorphosis)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.7.2010
Nedoporučuji ani v nouzi
Tak to je opravdu ztráta   času. Film jsem chtěl vidět   protože v něm hraje Lambert   (a to asi jen 20 minut). Je   pravda že i za tak krátký   čas to film povzneslo (proto   2 body). Jinak strašný   zmatek. Po protáhlém   začátku, začali opakované   sekvence. A na konec jsem se   málem rozbrečel (smíchy). A   to nemluvím o historických   chybách lehce   prokazatelných.
Mágové (Magus)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.7.2010
A co Harry Potter
Tak tohle nedosahuje ani tam.   Ač neznámí velmi se   snažící herci, tak zcela   nevyužitý potenciál   příběhu. O proti Potterovi   snad jen lepší záběry při   kouzlení. Jinak kouzelnický   mišmaš s prvky bojových   umění.
Muž bez tváře (The Man Without a Face)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2010
Doporučuji k shlédnutí.   Film, který je jasný svým   dějem, ale dává hodně   podmětů k přemýšlení.   Nejde zde o závratnou   zápletku, ale o psychologii a   náhled na život dvou   generací. Nevychovaného   kluka a zklamaného muže.
Next
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.7.2010
Tak tento film se mi líbil   více než Deja vu. Ač mám   představitele hlavních rolí   v obou filmech velice rád,   tak jsem se v Nextu ztrácel   daleko méně.
Ninja Assassin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Béčková klasika
Tak nějak jsem si   zavzpomínal na klasiku   akčního žánru, který mi   tento film připomněl.   Klasicky jednoduchý   příběh, přímočarý děj   a předvídatelný konec. No a   aby to bylo novodobé tak   přidáme mraky krve jako v   Kill Billovi. Za to jsem si u   toho kvalitně vyčistil   hlavu. Film doporučuji. Dalek   lepší jak Gamer.
Ochránce (The Defender)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.8.2008
Podprůměrný film. Kde ani   Dolph Lungren nezazářil.   Žádné převratné akce ani   zvraty. Zbytečně moc   záběrů, které nic   neukazují. Nežli akční   nazval bych to filmem   válečným. Spousta vojáků   a válečných záběrů.
Paintball
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.3.2013
Škoda času
Tak špatně zpracovaný   námět jsem dlouho neviděl.   Začátek vypadal slibně, ale   to je asi tak vše. Spousta   zmatené akce o ničem a   navíc zcela nudné. S hororem   to nemá nic společného.
Piraňa (Piranha)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.9.2011
Tohle tedy ne-e
Takto zmršený film jsem už   dlouho neviděl. Kdy se   autoři snažili hromady   vnitřností zlehčit trapným   humorem a nevhodně zařazenou   erotikou. Logika a přírodní   zákony zda neplatí. Jen snad   pár (slovy dvě) trikových   scén se dají vyzdvihnout.   Zařadil bych tento film   spíše do velmi nepovedených   parodií.
Sleduje tě vrah (The Watcher)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.7.2010
5/10
Vcelku slušný film, který   musíte vidět hlavně kvůli   Keanu Reeves, jenž si zde   zahrál zápornou roli. A ne   špatně.
Stav obležení (The Siege)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2010
Vše již bylo napsáno   níže. Skvěla odehraný   film, jehož námět se již   nebude opakovat. Zase něco co   se splnilo aniž by si to   scénárista přál.
Terminator Salvation
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.7.2010
Terminator Salvation
První polovinu filmu jsme byl   zmaten a nevěděl kdo s kým   a proč. Druhá polovina   příprava na další díl.   Vcelku nebýt triků ani by   nebylo na co dívat.
Twilight sága: Nový měsíc (The Twilight Saga: New Moon)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Ukázka jak pokazit skvělý   námět. Když jsem vyděl   první díl byl jsem tak   unesen, že jsem si ho musel   pustit ještě jednou abych   byl schopen to strávit.   Natěšen jsem si pustil   pokračování. A jejda.   Lepší ukolébavku na dobrou   noc jsem zatím neměl. Děj   podobný prvnímu dílu (jen   jiné nestvůrky, navíc   zbytečné protahování nic   neříkajících scén. Ani   skvělé efekty ke konci (ty   jsem si musel pusti znovu,   abych si alespoň něco z   filmu vychutnal) úroveň   nezvedly. Jsem po velmi   dobrém prvním dílu tímto   filmem otřesen.
Upírův pomocník (Cirque Du Freak: The Vampire's Assistant)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.7.2010
Odpočinkový film, který   neurazí, ale ani neohromí.   Navíc se jedná o první   díl, takže jak vše dopadne   si budete muset počkat, zda   dotočí další.
X-Men Origins: Wolverine
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.7.2010
Film který, zaujme, nenudí,   ale dá se vidět jen jednou.   Jinak dobře zpracované   akční sci-fi. Není potřeba   vidět předchozí díly.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10