Jeden svět

Komentáře uživatele Honey0105

Honey0105

Honey0105 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 197
(K)Lamač srdcí (L'arnacoeur)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.12.2010
Tak na to, že to je film,   který pochází z Francie,   tak to nebylo tak špatné.   Většina francouzských   filmů je taková zvláštní   a někdy nepochopitelná (teď   nemyslím Asterixe a Obelixe   ani například Taxi). Stejně   se někdy na francouzský film   ráda podívám a také se   snažím trochu odposlouchat   tento složitý jazyk.
Zde mě potěšil Duris.   Hlavně jak sebou vrtěl při   hříšném tanci. To byla   radost pohledět. Navíc to   byl on, kdo mě svými   výstupy většinou rozesmál.   Hezká byla část, když se   snažil hříšný tanec   zatančit se svým kolegou. A   nebo jeho pokus o brek. To   bych mu asi moc nevěřila.
Vanessa Paradisová není   zrovna moje star, ale její   výstup nebyl tak špatný a   nevadila mi zde.
Celkový dojem je lehce   nadprůměrný. Nejvíc mě   potěšil nápad. Myslím si,   že tu ještě něco takového   nebylo. Já osobně nějakého   lamače srdcí (jako   zaměstnání) ještě   neviděla. Poté byla docela   hezky zvolená hudba. Pak   také samozřejmě Duris. A   vlastně ani vtip nechyběl. U   některých scén jsem se   opravdu zasmála.
Jen   varuji, že po zhlédnutí   tohoto snímku do   přehrávače pravděpodobně   strčíte DvD s filmem   Hříšný Tanec.. Tak jsem to   udělala tedy já.
A   určitě chválím ještě jak   Vanessu, tak Durise, protože   se jim tanec povedl. A musím   uznat, že trochu jinak to na   mě působila, když byla   Greyová v šatech a zde   Paradisová v džínech. Tanec   pak vypadá trochu jinak. A   mě se džínová podoba   líbila.
Doufám, že   od francouzů můžeme čekat   více takových filmů na   které se opravdu dá koukat.   Tohle nebyla úplně   obyčejná romantická komedie   i když konec se dal trochu   čekat. Já jsem to tedy   tušila, ale stejně jsem byla   spokojena.
102 dalmatinů (102 Dalmatians)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.4.2011
Tohle byla také jedna z   pohádek mého dětství. Na   DvD tento snímek vlastním   už takovou dobu! Nedávno   jsem si film pustila (po   několika letech) a vlastně   mě to stále bavilo! Vím,   že je to někdy dost   ulítlé, ale je to přeci   pohádka pro děti!
Tenhle díl jsem měla   dlouho dobu radši než   jedničku. Je takovej   barevnější a teď jsem   dokázala ocenit i krasavce   Kevina.
Možná už   jsem větší, ale stále se   dokážu u tohohle filmu   zasmát. Navíc mám opravdu   moc ráda papouška a Bělku!   A i ostatní pejsci z útulku   jsou skvělí!
Všichni tu píší, jak   je film zklamal. Sama   přiznávám, že příběh je   jednotvárný a animovaní   dalmatíni jsou vůbec   senzační oproti tomuhle,   přesto.. Bylo to jedno z   mých prvních DvD a proto   jsem to sledovala často. Bylo   mi jedno, že je tam špatný   příběh a všechny tyhle   věci.. Vybudovala jsem si k   tomuhle filmu vztah a   nestydím se za to! Poté, co   jsem si nedávno film pustila   si myslím, že v   následujícíh letech   poběží ještě hodněkrát.   Je to naprosto senzační   oddechovka u které se nemusí   vůbec přemýšlet a já   navíc miluji úvodní   melodii! Musím říct, že se   tahle písnička vydařila.
127 hodin (127 Hours)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Nejdřív mě film vůbec   nelákal a to hlavně proto,   že jsem věděla jak dopadne   (což ví prostě každý).   Všichni říkali, že to je   moc dobrý, tak jsem   rezignovala.
Podle mě   to tedy není úplně film do   kina (pro mě, nedokážu do   sebe cpát popcorn, když   tuším co se stane a jak to   bude ošklivý). A když jsem   vlastně věděla, že jde o   pravdivý příběh, tak jsem   to prožívala přeci jen   trochu jinak, než normální   film. V Utahu to vypadalo   nádherně, ale opravdu jsem   to moc nevnímala, když jsem   věděla, že se tohle stalo a   Aron určitě neobdivoval   okolí.
Začátek   filmu byl skvělý! Nevím   proč, ale dost mě to   upoutalo! Jak si jel na kole a   pak skákání do vody. Fakt   mě to zaujalo naplno. Po   nehodě jsem také sledovala   dost zaujatě i když už mě   to nebavilo tolik, to se   přiznám.
Našlo se i   plno komických momentů, ale   musím s pravdou ven, že jsem   se zrovna moc nesmála (mám   prostě v povaze některé   věci až moc prožívat).
U klíčové scény (asi   každému doklapne, co   myslím) jsem tedy měla   zavřené oči. Úplně tyhle   věci nesnáším, nedokázala   jsem se na to koukat! Sama   bych nic takového   nedokázala! Já se jen trochu   říznu do prstu a už   omdlévám, když vidím tu   krev. To, co Aron dokázal je   obdivuhodné.
Ještě   chci pochválit Jamese Franca.   Jeho výkon byl velice dobrý!   Asi snad i první film, kde   mě James nějak zaujal.
A nejvíc hvězd patří   konci. Ten se mi líbil   opravdu nejvíc! Je to můj   názor a stojím si za ním :)
A co když je to pravda? (Just Like Heaven)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.4.2011
Já se na film koukala hlavně   kvůli Reese Witherspoon. ta   mě opravdu nezklamala a ani   Mark Ruffalo rozhodně nebyl k   zahození.
Od filmu   jsem nic moc neočekávala.   Hlavně jsem nevěděla o co   půjde. Začátek byl dost   zajímavý a opravdu by mě   nenapadlo, co bude   následovat! Musím ale   říct, že se mi to líbilo.   Jde o velice zajímavý   nápad, který je dobře   natočený.
Najde se   samozřejmě pár zdlouhavých   a nebo poměrně nudných   momentů. To musím přiznat,   že jsem je tam opravdu   zažila, ale pak se to zase   vrátí do těch pohodových   kolejí a člověk se   poměrně baví.
Určitě nejde o film,   který si člověk musí   pouštět každý večer, ale   je to snímek, který   rozhodně neurazí. Aspoň   dívky ne.. Pánům by to   mohlo přijít trochu   uhozené, to je pravda.
Tady jsem ani moc   nehledala chyby. Opravdu jsem   jen seděla a čekala. Nešlo   o zázrak, ale na druhou   stranu jsem rozhodně nebyla   zklamána. I muzika se mi ve   filmu líbila. Také mám   ráda ten moment, kdy si   Ruffalo přivede dámskou   návštěvu a Reese mu   objasňuje, co jeho   návštěva dělá. Přitom se   vždycky aspoň trochu   nasměju.
Myslím si,   že moje hodnocení je pro   tento film ušité na míru.
A proč já? (Undiscovered)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.11.2010
Hodnocení patří spíše   hudbě, než celému snímku.   Musím se přiznat, že film   vypadal docela dobře, ale   dlouho jsem se takhle   nenudila. Bylo to skoro z   donucení se koukat dál, ale   chtěla jsem zjistit, jestli   se to třeba ještě   nerozjede. Hezké byly ty   akrobatické kousky a to je   tak vše. Musím se přiznat,   že film sice měl děj, ale   ten byl podán velice špatně   a mohlo to být určitě o   dost lepší!
Agora
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.11.2010
Myslela jsem, že je film   starší, jelikož nám ho   pouštěl učitel dějepisu   ještě půl roku předtím,   než k nám přišel do kin.  
Historické filmy mám   ráda a tenhle se podle mě   povedl. Za poslední dobu mohu   říct, že jsem lepší   "historičák"   neviděla.
Rozvoj   křesťanství patří mezi   docela sporné a tento film   byl natočen dost   protikřesťansky, ale   zaujmul. Něco z pravdy se tam   určitě našlo.
Zajímavá byla postava   Hypatie, tato historická   osoba mě fascinuje a je mi   líto, že se nic z jejího   díla nezachovalo. Skvělý   herecký výkon Rachel Weisz.   Musím ale také přiznat, že   bych s Hypatií asi nezvládla   žít, jelikož pořád jen   mluví o svém vlastním   světě a někdy jsem se v tom   ztrácela.
Další   plus je prostředí, protože   Egypt je mé oblíbené   místo.
Na film se   podívám moc ráda znovu a   doufám, že se dočkáme   dalších takových   povedených historických   kousků, které dokáží   vtáhnout do děje.
Akce nemluvně (Bo bui gai wak)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.11.2010
Jackieho Chana mám poměrně   ráda. Líbí se mi totiž ty   jeho kopačky, hodně   atletických triků a také   jsem se u jeho filmů vždy   docela bavila.
Tentokrát ale musím   říct, že šlo o hodně   slabý kousek!
Vypadalo   to opravdu nadějně, protože   filmy o hlídání dětí jsou   většinou velice vtipné a   každý nese nějaký   originální kousek. Avšak   tady jsem se docela nudila a   nebo jsem si říkala, jestli   to je všechno vůbec   možné!
Už třeba u   začátku, kdy dítě padalo a   padalo a všichni ho   zachytili.. Vlastně to bylo   docela přehnané.   Obzvláště u novorozeného   prcka. Myslím si, že by to   byla velká náhoda, aby něco   taková přežil! Stejně tak   i konec byl poměrně   přehnaný.
Některé   části zase byli docela   těžké na pochopení. Já   jsem tedy po pár minutách   sledovala děj už jen na oko,   ale to proto, že jsem opravdu   nebyla zaujata. Ale vlastně   třeba když brýláč nesl to   dítě své manželce.. Kde se   to dítě vzalo? Co bylo zač?   Asi mi to uniklo a stejně tak   i dalších pár věcí.
Našlo se pár vtipných   momentů, ale když to tak   sečtu, tak to byli asi tři.   Já se opravdu nesmála a   vlastně jsem docela   zklamaná. Jackie situaci   opravdu nezachránil a   tentokrát mě moc nebavilo   pozorovat ani ty jeho rvačky.  
Český dabing byl   navíc dost ukřičený,   takže se to chvílemi i   docela špatně poslouchalo,   proto spíš doporučuji   originální znění. To   možná bude trochu   lepší.
Film měl být   asi komedií, ale chvíli jsem   myslela, že to je   psychologický triller. To   díky ženě   "brýláče" a také   "dědečkovi"   dítěte. Ten na tom byl   opravdu zle. A vlastně ta   zmražená místnost. No.. To   už bylo opravdu kapku moc!  
Zatím asi nejhorší   film, který jsem s Jackie   Chanem viděla.
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.10.2010
Moje první 3D představení u   nás v kině. Styl Tima   Burtona obdivuji a zde mne   zase nadchl Johnny Depp.   Líbí se mi ta jeho   bláznivá povaha. To, že se   Alenka dostane do Říše   divů jako velká holka se mi   také líbilo. Jinak příběh   o Alence tolik nemusím. V   tomhle filmu jsem ale byla   unešená už jen barvami. Je   to moc hezká podívaná na   Blue-ray.
Amélie z Montmartru (Le febouleux destin d'Amélie Poulain)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Vždycky, když jsem viděla   skvělé hodnocení filmu, tak   jsem si říkala, že musí   jít o opravdový skvost   francouzského filmu. Pro mě   se opak stal pravdou, když   jsem snímek konečně viděla   ve škole během   francoužštiny.
Už   začátek mě nezaujal, ale   ještě jsem se tak nějak   zasmála, když se Audrey   zmínila o orgasmech. Ale   znáte mladiství, jak se   dokáží smát každé   blbosti, která se týká   sexu.
Audrey Tautou   mám opravdu moc ráda a tohle   je pravděpodobně její   životní role. Přiznávám,   že tady si získala asi   velký obdiv. Bohužel já se   do fanklubu Amélie   pravděpodobně počítat   nikdy nebudu. Je pravda, že   mám většinou ráda   zvláštní zpracování   filmů, ale tohle mě moc   nebavilo a spíš jsem vrtěla   hlavou, jestli to je vůbec   možné.
Ale už ze   zkušenosti tedy znám, že   francouzské filmy dokáží   být velice zvláštní.
Co jsem si z filmu odnesla   je asi jen to, že bych se   klidně podívala na   Montmartr. Tím to ale asi   končí. Chvíli jsem   sledovala pozorněji, chvíli   mi padala hlava a já měla co   dělat, abych neusla. Nemohu   ani říct, že bych se nějak   extra nasmála. Ano, asi se   našel nějaký moment, kdy   jsem se zasmála (třeba ten s   tím orgasmem, že), ale tolik   jich určitě nebylo. Vím   jen, že když jsme film   dokoukali, tak se celá   třída smála radostí, že   to máme za sebou. A asi budu   mluvit pravdu, když řeknu,   že z naší třídy se tento   film líbí asi jen učiteli.   Přesto samozřejmě znám i   lidi, kteří tento snímek   milují.
Mě se líbila   scéna na kole, ale momenty co   mě zaujaly vlastně nebyly   ani o filmu, ale spíš o   pozadí filmu.
Proto   tedy moje hodnocení není   takové, jako většiny a   uznávám, že jsem možná   nepochopila tu krásu tohohle   snímku. Nelituji, že jsem to   viděla, ale vidět to již   nemusím.
Andělé a démoni (Angels & Demons)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2011
Mám velice ráda knihy od   Dana Browna. Jsou velice   čtivé a je tam všechno   detailně rozebráno, což mě   opravdu těší. Zfilmovat   tyto knihy byl podle mě   dobrý nápad.
Už   Šifra se mi poměrně   líbila, ale na tenhle snímek   to nemá!
Miluji Řím   a proto mě i kniha dost   zajujala, jelikož se děj   odehrává hlavně v tomto   kouzelném městě. Ve filmu   mě navíc fascinoval ten   fakt, že jsem mnohá místa,   kde se scény odehrávaly,   navštívila já sama. A   ještě se chystám nějaké   ty památky obejít, protože   mi je film trochu přiblížil   a trochu mě donutil si o   některých věcech přečíst   víc.

Upřímně řečeno, Toma   Hankse nemám moc ráda.   Navíc mi vůbec neseděl do   role knižního Langdona!   Nevím, představovala bych si   tam někoho jiného. Film jsem   ale oddělila od knihy a jako   filmová postava Langdona je   Hanks geniální! Docela jsem   si ho v téhle roli oblíbila.   Sice mě napoprvé zarazil   jeho český dabing (mluvil   stejně jako Snape z Pottera a   proto mi to přišlo trochu   divné), ale nakonec jsem si   také zvykla.

Filmu určitě nechybí   napětí ani pořádná   zápletka. Většinou mi   stačí takovéhle drama   vidět jednou. Tenhle film je   vyjímkou. Asi je to dáno i   tím, že se to odehrává v   tom mém milovaném Římě.   Navíc musím přiznat, že   vždy, když si snímek   pustím, tak jsem stále znovu   a znovu napjatá (i když vím   přesně co bude následovat)   a také mi je někdy do breku   (nedivte se! jsem opravdu   citlivka a když tam zemře   tolik nevinných lidí!).

Jediná scéna,   které mě vždycky trochu   dráždí, je ta s   vrtulníkem. Je to trochu   přehnané, že? Ale i tak už   jsem si zvykla a upřímně   přiznám, že tenhle film   mám opravdu ráda a myslím   si, že se to nezmění. Pro   mě mnohonásobně lepší   než Šifra.
Arthur a Minimojové (Arthur et les Minimoys)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Když jsem viděla tento film,   tak jsem byla opravdu   překvapená. Dlouho jsem   neviděla něco tak hezky   zpracovaného! Velice   zajímavý příběh a   přechod z hrané části do   animované.. Bomba! Tohle se   opravdu povedlo. Myslím si,   že to ani není film pro   děti, ale i pro dospělé a   náctileté. Taková   oddychovka. Já jsem si to   opravdu užila a doteď se na   tento film občasně koukám.   Jediné co mi nepřirostlo k   srdci jsou Arthurovi rodiče.   Jsou to docela podivíni a je   to poznat hlavně v dalším   díle.
Auta (Cars)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Už jsem se hodněkrát   zmiňovala o tom, že   animované filmy miluji (což   je pravda). I na tenhle jsem   se moc těšila a hned, co   jsme ho dostala na DvD, tak   jsem ho viděla rovnou   několikrát za sebou. přesto   musím říct, že se nejedná   o moc extra animák. Ano,   líbilo se mi to, zasmála   jsem se, ale.. Má to své   ALE! Je to asi tím, že jsem   přes animáky opravdu maniak,   takže můžu srovnávat s   dalšíma filmama.
Tady je určitě skvělé   téma, to nikdo nezapře! O   závodech v autech.. Jupíí..   Já mám moc ráda auta a   jednu dobu jsem se o ně   hodně zajímala (hlavně o   závoďáky teda), takže jsem   prostě tenhle film musela   vidět!
Začátek   supr, konec supr.. Něco   mezitím fajn, ale mnoho   momentů, které mě nezaujaly   vůbec a i kdyby mě někdo   mlátil sebevíc, tak bych si   na ně nevzpoměla (ale nikdo   mě nemlaťte a věřte   mi!).
Oblíbila jsem si   dost Bouráka a Blesk mi byl   sympatický. Bylo to takové   jiné zpracování nápravy   rozmazlené holčičky.
Jako oddechovka určitě   skvělé a i jako normální   celovečerní film, ale kdyby   přibylo trochu děje určitě   by to neuškodilo.
Avalonská střední (Avalon High)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Na Disney Channel tedy moc   nekoukám, ale tenhle film mě   lákal a má to jednoduché   vysvětlení. Tento snímek je   natočený podle knihy Meg   Cabotové. Meg Cabotovou jsem   jako dvanáctiletá školačka   milovala. To jsem četla   takové ty Deníky pro   pricezny a další. A nyní   mám tuto autorku také velice   ráda, ale čtu pouze její   díla věnovaná dospělým.   Ale na film jsem byla opravdu   zvědavá. Knihu Avalon High   jsem tedy nečetla (do   češtiny nebyla zatím   přeložena) a tak jsem   nevěděla o čem film   bude.
Nic moc jsem od   toho nečekala, ale určitě   jsem čekala něco víc, než   to, co mi bylo poskytnuto. Už   od začátku mě velice   dráždil dabing filmu a asi   to také zhoršilo moje   hodnocení. Někteří herci   sympatičtí a někteří zas   ne. Pozitivní bylo, že se   nejednalo o teen komedii, kde   je blonďatá královna a vše   se točí jen kolem ní. Tohle   tak stupidní nebylo, ale   stejně si myslím, že to   mohlo být lepší! Nápad   dobrý (kniha Meg musí být   určitě zajímavá), ale   zpracování naprostá hrůza!   Jen levné triky, amatérské   akce. Celkově jde o   podívanou pro malé děti,   kteří ale nebudou rozumět   ani tomu, kdo byl Král   Artuš.
Myslela jsem,   že film ani nedokoukám, ale   nakonec jsem to zvládla. U   konce budete asi překvapeni,   ale zázrak bych nečekala. K   tomuto snímku je potřeba   aspoň trojtá hrouda   popcornu.
Samozřejmě   ale chápu lidi, kterým se to   líbí. Nápad je to opravdu   zajímavý! Jen mě nenadchlo   zpracování a.. Asi jsem již   na takovéhle filmy moc   velká.
Avatar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.10.2010
Krásně udělaná příroda,   asi i nějaké efekty byli   fajn, ale příběh za tolik   nestál. Tři hodiny sedět v   kině a z toho dvě počítat   minuty do konce to je už   výkon, ale musím se   přiznat, že u mne to tak   bylo. Ta válka, kterou tam   vedli byla naprosto   nekonečná a mě opravdu   nebavila. Podle velké reklamy   jsem čekala něco naprosto   jiného a byla jsem velice   zklamaná.
Baba na zabití (Duplex)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Ben Stiller a Drew   Barrymore=skvělá dvojka.   Ano, tyhle dva mě zaujali.   Hlavní důvod proč jsem film   chtěla vidět. Bohužel si   říkám, že to byla ztráta   času.
Komedie s   černým humorem mi nevadí,   ale.. Tohle moc vtipné   nebylo. V mnoha momentech to   bylo spíš trapné. Ani   herecké obsazení pro mě   snímek nezachránilo, což je   opravdu škoda. Od takové   hvězdné dvojky bych čekala   víc.
Konec byl až   trochu k breku. Taková   blbost.
Nechci tu film   moc odsuzovat, ale pro mě   naprostý propadák.   Nějakých pár momentíků   bylo dobrých a to je jediné   za co jsou ty tři hvězdy.   Jinak opravdu hloupost.
Bacha, kouše! (Jennifer's Body)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Na film jsem se těšila   hlavně kvůli obsazení.   Neviňoučká Amanda Seyfried   a královská mrcha Megan Fox.   Tohle duo mi moc nesedělo,   ale zároveň mě to   lákalo.
Začátek   filmu vypadal poměrně   zajímavě, ale od události v   baru si myslím, že to trochu   ztratilo.
Škoda, že   chyběl humor, protože ten by   to určitě aspoň trochu   oživil a nebo mohlo být   aspoň více strašidelných   scén, těch také tolik   nebylo. Pár lekavých   momentů, které ale   očekáváte, takže vás   přeci jen tolik   nepřekvapí.
Megan   Foxové to slušelo, ale   myslím si, že má na lepší   role, než je lehkomyslná   pubertální dívka.
Amanda Seyfried poměrně   překvapila. Přeci jen, když   vidíte takové děvče ve   filmu Mamma Mia a poté tady,   kde vám přímo na začátku   řeknou, že to je velkej   ranař. Je pravda, že když   hrála šedou myšku, tak jí   to sedělo bombasticky a v   celém snímku mě zaujala asi   nejvíc.
Okultismus   má něco do sebe a to se mě   také poměrně zaujalo, ale   myslím si, že to mohlo být   více rozvinuté nebo lépe   podané. Přeci jen o tom bylo   řečeno docela málo a mě   osobně by toho zajímalo   víc.
Co se mi dále   líbilo byla hudba. Filmem se   míhala všemožná hudba   všech žánrů a mě k daným   situacím seděla.
A   ještě byl chválihodný   konec, tam se našla docela   zajímavá scéna, která byla   dobře natočena a zafixována   do titulků.
Báječný svět shopaholiků (Confessions of a Shopaholic)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2010
Takovej akorát film pro   mladé ženy. Když dávali   Shopaholiky v kině, tak mě   to tedy vůbec nelákalo a   nakonec jsem na to narazila v   telce a musím říct, že mě   osobně se to moc líbilo.   Mám ráda svět módy, ale   takovéhle značky mi tak   blízké nejsou a proto pro   mě bylo zajímavé   nahlédnout do tohoto drahého   světa. Role naprosto dokonale   seděla Isle Fisherové. Ve   filmu jí to navíc slušelo,   ale musím se přiznat, že   nějaké ty módní   výstřelky byly až   přespříliš. Přesto jsem   se docela bavila a ženu v   zeleném šálu si ráda   pustím znovu.
Bejvalek se nezbavíš (Ghosts of Girlfriends Past)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.11.2010
Tento film byl pro mě docela   zklamáním. Nevím, ale moc   mě to nebavilo. Jennifer   Garner to moc slušelo a   Matthew taky nebyl k   zahození, ale to je tak vše.   Jinak by podle mě film   nestál za vůbec nic.
Bobule
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Konečně jsem si udělala   čas na zhlédnutí tohohle   filmu o kterém se v mém   okolí docela často   diskutuje.
Musím se   přiznat, že už od začátku   jsem tolik nesledovala a u   scén u kterých se ostatní   smějou, jsem neměla potřebu   se smát. Hezký je pohled na   život na vinice a také se mi   líbili postavy dvou   policajtů a jejich   "příběh".
Nejsympatičtější role   byla dědečka. Dále jsem   viděla poměrně ráda   Voříškovou, která se mi   ale v pohádce s Mádlem   líbila přeci jen o něco   víc.
Nebudu to asi ani   moc rozvádět, protože   nevím o čem bych psala. Film   mi přišel trochu obyčejný.   Určitě tam je skvělý   nápad s těma realitama, ale   musel by být trochu lépe   rozpracovaný, aby to zaujalo   naplno.
Některé   momenty slušené a pohodové.   Vlastně celkově můžu   říct, že je to taková   oddechová podívaná, ale   člověk od toho nesmí nic   moc očekávat. Já jsem   čekala trochu něco   lepšího. Přeci jen to není   úplně na odpis, ale nějaký   můj obdiv si snímek   nezískal.
Navíc jsem   slyšela, že pokračování   tohoto filmu je ještě o   krapet horší. Proto si   myslím, že mi postačí   vidět pouze první díl (ale   uvidím časem   samozřejmě).
Moje   hodnocení je přeci jen   (vzhledem ke komentáři)   trochu víc pozitivnější.   Mám ale ráda české filmy a   na kraviny jsem zvyklá, tak   jsem se s tím prostě   dokázala vyrovnat. Stejně si   ale nemohu odpustit ten pocit,   že to mohlo být lepší.
Box (The Box)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.8.2011
Tak to tenhle film získal   mnohá ocenění? Nevím, ale   čekala jsem něco naprosto   jiného!
Začátek byl   trochu zvláštní a.. Já   nevím.. Celý film na mě   působil trochu divně.. Na   jednu stranu velice dobrý   nápad, na druhou stranu si   nejsem jistá, jestli mě   přeci jen natolik zaujalo to   zpracování.
Na film   jsem se koukala v polštině a   připouštím, že mě možná   trochu zklamal i dabing   (znáte polský dabing? celý   film dabuje jen jeden člověk   s ne moc příjemným   hlasem).
Nejvíc mě   asi zaujal konec. Řekla bych,   že ten byl hodně povedený a   docela jsem na něj zírala.  
Ráda jsem viděla   Diazovou, ale zase moc mi   neseděla ke svýmu filmoýmu   manželovi.
Asi to   nemusím moc okecávat,   protože jsem prostě čekala,   že půjde přeci jen o něco   lepšího a že si z filmu   víc odnesu, když je tak   vyzdvihovanej. Nějaké   části se mi líbily, ale   nejsem zvláště nadšená.   Zvládla jsem to zkouknout,   byla jsem zvědavá a teď si   říkám, že jsem mohla čas   využít líp. Ale není to   zas úplně na odpis. Poutavý   nápad, ale.. Mohlo to být   lépe natočené. S tímhle   materiálem by se toho dalo   vytvořit víc.
Buď v klidu (Be Cool)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.10.2010
Skvělý pěvecký výkon   Christiny, ale to je tak vše.   Jinak mě film nezaujal a   vlastně jsem si ho kupovala   jen proto, že tam měli hrát   Black Eyed Peas. Ty tam   opravdu byli ale písničku   Sexy moc nemusím, takže ani   ten jejich výstup film   nezachránil.
Cizinec (The Tourist)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Angelinu Jolie i Johnnyho   Deppa mám opravdu ráda a moc   jsem se proto na film   těšila. Bohužel musím   říct, že jsem byla dost   zklamaná a jsem velice ráda,   že jsem nevyrazila na film do   kina, ale pustila si ho jen v   pohodlí domova.
Začátek vypadal   zajímavě, ale v dalších   momentech už se kamera   točila jen kolem obličeje   Jolie. Samozřejmě, že má   krásnou tvář, ale když se   koukám na film, tak ráda   vidím i něco jiného. Aspoň   Johnny měl dobrou roli.   Zezačátku vypadal trochu   jako ťunťa.
Příběh   by byl zajímavý, ale ty   rádoby akce to byla hrůza.   Určitě pobaví Depp v   pyžamu, jak roztomilé. Dál   už nic. Půlhodinová   honička na lodičce, kde se   nakonec nic   nestane-katastrofa!
Tohle je jeden z těch   filmů, co má vyniknout, jako   CHYTRÝ film, ale podle mě i   tento typ filmu potřebuje   nějaké oživení. A já   osobně oživení nehledám v   těle Angeliny Jolie, protože   opravdu polovina záběrů   patřila jí.
Nevím,   jak jinak vyjádřit svojí   nespokojenost, než   hodnocením a proto   připadají tomuto snímku   pouze čtyři hvězdičky.
Comeback
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2011
Když začali Comeback   vysílat prvně, tak jsem to   moc nesledovala. Viděla jsem   někde až osmý díl, ale pak   jsem hned vlezla na internet a   zhlédla jsem všechny.   Některé jsou slabší a   některé jsou velice dobré.   České seriály (ani sitcomy)   nesleduji, ale tohle je   vyjímka. Jednu dobu jsem se   koukala stále a teď jen tak   občasně.
Musím   přiznat, že když teď sitom   opakují, tak už se   nenasměji tolik, jako před   dvěma lety, ale stejně mi   sledování nevadí. Poměrně   se i těším na nějaké   nové díly (které už   slibují pěkně dlouho).
Z Comebacku jsem si   oblíbila snad všechny   hlavní představitele a ráda   se koukám i na jiné filmy s   těmito herci (asi kromě   Dejdara).
Nejraději   mám asi Lexu. Je to pěknej   pitomeček, ale zaručeně   rozesměje, na něj se   spoleh!
Nejoblíbenější část   je asi ta, když si všichni   pouštějí videoklip Tomiho   Paci. To je opravdu sranda! A   pamatuji si, že mě velice   nadchl díl s rybičkama.
Pro hodně lidí je tohle   asi naprostá hloupost, ale   líbí se mi to třeba i víc,   než americké sitcomy, které   jsou většinou dost hrozně   nadabované a skrývají v   sobě ještě více blbůstek,   než Comeback.
Já   osobně mám Comeback ráda (i   když už mě nebere tolik   jako dřív) a nestydím se to   přiznat, protože znám   hodně lidí, kteří také   sledují rádi a s kterými se   mohu o seriálu pobavit.
A ještě musím říct,   že jak Dejdara nemám ráda,   tak jako Ozzáka ho opravdu   miluji!
Čarodějky (Charmed)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.2.2011
Tenhle seriál jsem jako   mladší pořádně hltala!   Víceméně jsem na něj   koukala pořád, když to v   televizi běželo. Proto   nemůžu tolik kritizovat.   Musím se ale přiznat, že   pro mě seriál končil pátou   sérií. Pak jsem díly už   nesledovala, protože mi to   přišlo nekonečné a hlavně   jsem vyrostla a již jsem   ztratila zájem.
Přesto sem dřív byla   opravdu nadšená! Vím, že   se mi hodně líbil díl, kde   Prue dostala empatické   schopnosti. A také jsem měla   ráda akční scény, kde   holky někomu pořádně   nakopaly zadek.
Moje   nejoblíbenější postava   byla asi Phoebe. A úplně   zezačátku asi Prue. Že   poté Prue zemřela a   nahradila jí Paige, to mě   již tolik nezaujalo. Ale Rose   McGowan znám z jiným filmů   a tam se mi docela líbila.  
Alyssa Milano zůstalo   jednou z mých oblíbených   hereček je to také dáno   tím, že se podílí na   úžasných charitativních   akcí a vůbec je vidět, že   nemyslí pouze na sebe!
Cole mě zaujal asi   nejvíc, jako chlap v   seriálu. Moc se mi líbil!   Ale pak jak byl stále   přechodně dobrý a najednou   zase zlý, tak to bylo již   nudné. Vlastně si myslím,   že kdyby seriál skončil   nějakou tou pátou sérií,   tak by to bylo tak akorát.   Jakmile se na vás ale nahrne   nějakých dvěstě epizod,   tak už to je poměrně nudné   a okoukané.
Když jsem   viděla jednu epizodu   nedávno, tak jsem jen valila   oči, protože mi přišel   docela strašný scénář a   trochu jsem se divila, že   jsem se na to dřív koukala   tak dlouhou dobu.
Stejně ale dávám osm,   protože vím, že jsem tenhle   seriál milovala a ráda jsem   si hrála na čarodějku,   která umí lítat a odhazovat   věci.
Čarodějův učeň (The Sorcerer's Apprentice)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.10.2010
Některá hodnocení mě   opravdu zarážejí, protože   já osobně jsem byla s filmem   hodně spokojena. Dobré   efekty, dobré herecké   obsazení a hlavně naprosto   úžasný nápad! Je to   taková milá oddechovka a   navíc i docela vtipná.   Chápu, že mnoho lidí, ale   bylo zklamáno, podle mě asi   hlavně kvůli velké   reklamě. Také jsem asi   čekala něco jiného, ale   přeci jen hodnotím na 80% a   to s úsměvem na rtech.
Černá labuť (Black Swan)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.5.2011
Natalii Portman mám velice   ráda, ale k tomuhle filmu   jsem se dostala hlavně kvůli   práci na angličtinu, kde   jsem potřebovala znát obsah   filmu. Přišlo mi nejlepší   se na snímek podívat,   protože pak je člověk víc   v obraze.
Musím   přiznat, že jsem se i   poměrně těšila, protože   film je velice dobře hodnocen   a všude je to zaplněno   kladnými recenzemi.
A   moje hodnocení? Nepřidám se   přímo do fanclubu, ale   nebude ze mě ani odpůrce.   Můj dojem je nadprůměrný,   ale unešena nejsem.
Největší plus ve filmu   získává herecké obsazení.   Z Natalie jsem byla ne větvi!   Hrála bezvadně a navíc jsem   poměrně ráda viděla Milu   Kunis. Tuhle herečku znám ze   seriálu Zlatá Sedmdesátá,   tohle byla trochu jiná role,   ale ta rozhodně zaujala!
Dále musím pochválit   hudbu. To je hned na druhém   místě po obsazení.
Celkově snímek stál   poměrně za zkouknutí.   Našlo se hodně scén, kdy   jsem zatajovala dech a   čekala, co bude dál. K   některým věcem jsem se ale   poté musela trochu vracet,   abych je plně pochopila.
Bohužel musím přiznat,   že nejsem zrovna velkým   příznivcem baletu. Nevadí   mi koukat se na nějaké   vystoupení v televizi nebo i   na něco kratšího v divadle,   ale.. Nechodím na to zase   úplně dobrovolně.. Sice mě   balet docela láká, ale teď   jsem zjistila, že to není   rozhodně nic pro mě. A když   řeknu, že mě tenhle druh   tance na kolena nepokládá,   tak je pak jasné, že z filmu   nemůžu být tak nadšená   jako ostatní. Ale jak už   jsem říkala (psala), tak   úplně zklamaná jsem také   nebyla a to je vidět i na   mém hodnocení.
Čivava z Beverly Hills (Beverly Hills Chihuahua)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2011
Konečně jsem měla tu čest,   zhlédnout film celý!   Vždycky jsem v televizi   stihla jen konec.
Jsem   trochu ulítlá do malých   psů (teď nemyslím ulítlá   ve stylu, nosit je v   kabelčičkách a v   oblečkách, prostě se mi   líběj a mám je ráda, ta   nějak normálně, capisto?) a   proto jsem tenhle film prostě   musela vidět! Už na   začátku jsem si řekla, že   se mi film prostě bude líbit   (a to i kdyby se mi nelíbil)   a opravdu se mi líbil. Je to   tak trochu film pro teenagery   jen v provedení pejsků a   proto mi to tak nevadilo a   bavila jsem se. Zamilovala   jsem si vlčáka a čivaváka.   Dále jsem byla potěšena   aspoň menší rolí Piper   Perabo a ten chlapík, co jí   pomáhal najít Chloe taky   vůbec nebyl k zahození!
Ještě další plus za   hudbu. Známé písničky, ale   stejně mě dokázaly docela   rozhýbat.
Naprosto   skvělá oddechovka pro děti   i dospělé, jen musíte mít   rádi pejsky :)

P.S.: Myslíte si, že to   takhle někde funguje?   Vypadalo to docela šíleně -   ty převlečení psi, oslavy   jejich narozenin a tak.   Ještě si dál říkám,   jestli by se to těm pejskům   opravdu líbilo.
Dámičky v sekáči (From Prada to Nada)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 11.6.2011
Měla jsem chuť zase na   nějkou blbůstku, tak jsem si   pustila tenhle film.   Přečetla jsem si totiž   stručný děj a přišlo mi   to docela zajímavé.
Podobné náměty na filmy   tu už bylo mnohokrát a   většinou i dost podobně   zpracované, no..
Nevím, jestli má cenu to   zase tolik rozvádět.   Určitě se našlo pár docela   dobrých chvilek i když..   Nedokázala bych je takhle z   hlavy vyjmenovat. Vlastně o   filmu moc dobrých věcí asi   neřeknu. Opravdu mi to   připomělo mnoho jiných   (povedenějších) snímků.   Tohle je zase další   plácačka pro teenagery.
Nikoho z herců jsem   neznala, až nakonci filmu   jsem se koukla, kdo tam   vlastně hrál. Překvapením   pro mě byla Alexa Vega..   Jméno mi něco říkala, tak   jsem to omrkla a opravdu jsem   koukala, že jde o tu holčinu   ze Spy Kids! V tomhle filmu   vypadala opravdu jinak a já   bych jí za žádnou cenu   nepoznala!
Nemohu to   dál nějak rozvádět,   protože ani nevím o čem   pořádně mluvit. Nic extra   se nedělo a myslím si, že   kdybych film neviděla, tak by   mi to rozhodně neublížilo.   Nechci odrazovat ostatní, ale   mě přijde, že to je další   naprosto zbytečný film.
Díky za čokoládu (Merci pour le chocolat)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.11.2010
Tak tenhle film bych asi   nedokoukala, kdybych si ho   pouštěla doma. Já ho   viděla, ale ve škole na   hodině francoužštině.   Rozkoukali jsme ho už minulý   rok a tenhle jsme to   dokončili. No.. Zvláštní   příběh, dalo se to   dokoukat, ale.. Ten pohřební   pochod byl děsivý. Opravdu   jsem ho nemohla vystát. A   ještě ten konec. Tam tedy   bylo supr, jak si sedl za   klavír a začal pohřební   pochod hrát, ale.. Zlobíš   se? Ona se ho jen tak zeptá,   jestli se zlobí, potom, co   všechno udělala. Nějaké   scény docela nepochopitelné,   podle mě by se takhle lidé   nezachovali, jen tedy   některé speciální postavy,   jako ty v tomto filmu.   Říkám si, jestli nedávám   až moc dobré hodnocení, ale   na druhou stranu jsme na   francoužštině zhlédli už   mnoho filmů a tento byl   zatím asi nejlepší z nich   (když nepočítám   Rattatouile).
Dinosaurus (Dinosaur)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.11.2010
Jak já tenhle film milovala!   Bylo to jedno z mých prvních   DvD, když jsem byla menší a   doteď ho ještě mám. Teď   už si film tedy nepouštím,   ale pamatuji si, že jsem ho   dříve mohla vidět třeba   pětkrát za sebou a vždycky   jsem brečela. Dříve bych   dala také desítku, teď ale   dávám menší, protože teď   už mě film tolik nezaujal   jako dříve. Stejně jsem ale   ochotná se na snímek znovu   podívat a zavzpomínat, jak   jsem přitom dříve skládala   puzzle.
Myslím si,   že filmu nic nechybí. Je tam   humor a také na vás dolehne   někdy smutná chvíle. Já   když jsem byla menší, tak   jsem opravdu jen napjatě   seděla a smála se nebo jsem   plakala. Navíc se mi líbí   všichni ti dinosauři. Ty mě   nikdy moc nebrali, ale tenhle   film o nich je skvostný.
A také vím, že jsem se   vždycky dost vyblbla na   Bonusech. Tam jsou skvělé   hry, které sem hrála třeba   celé odpoledne.

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

2 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

ČT2 - Nedej se

12:25 - 12:50

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:40

12 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10