Zari
ohodnotit

Ženy v pokušení

Další název:
Women in Temptation
Rok:
2010
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
18.3.2010
„Jedna rodina a tři ženy tří generací v hořké komedii o mužích, iluzích a lásce.“

Komentáře k filmu Ženy v pokušení

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 55
Frolíček
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.4.2010
K mému výše uvedenému   bodovému ohodnocení nemám   co dodat, opakovala bych jen   co už mnozí řekli, napsali   přede mnou. Po dlouhé době   jsou Ženy film, na který   bych šla klidně podruhé a   nelitovala peněz. Myslím,   že i tak bych našla spoustu   věcí, které mi poprvé   unikly a stále bych se   dostatečně bavila. Uondána   velikonočním úklidem mi   dvouhodinovka s Ženami dodala   tolik energie, že jsem druhý   den umyla pět oken v baráku   a neustále si prozpěvovala   klip Slunce v duši.
A   mužům, kteří se bojí či   stydí jít na tenhle snímek   mohu jen říct: Není to jen   o ženách a pro ženy!
Edward52
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2010
Ženy v pokušení
Málokdy píši komentář k   tomu, proč jsem tomu nebo   onomu filmu dal tolik a tolik   a bodů, ale .... ale včera   tj 7.4.2010 jsem na tom byl v   kině a velice skvěle jsem se   pobavil. A myslím si, že   výkon p. Balzerové byl   mimořádně vynikající, a   hlavně perfektní. Bejt v tom   filmu asi bych ji podlehl   také.
Edward52
Faustka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2010
Hluboce očišťující a   lehce evokující komedie „o   neprobádaném území   vášnivých neřestí.“   Sama žena mnohdy netuší…   co vtipnou formou a   nevtíravou nadsázkou s   jemnou nuancí vytušil Jiří   Vejdělek a tím odhalil   mužům těžko odhalitelnou   součást ženské taktiky. I   ty filuto.
Milicent
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.8.2010
...blaho..
Je to blaho po dlouhé době   vidět zas film, který je   zábavný, chytrý, není to   žádná zběsilá   taškařice, film spíš k   usmívání než k   řehotu..ale film, kte   kterému se budu určitě   mockrát vracet, stejně jko k   mýjmmilovaným Účastníkům   zájezdu-čím starší, tím   lepší!A co postava, to   klenot! Úžasná paní   Balzerová, Lenka Vlasáková   je herečka, jakých je málo,   Vojta Dyk je Pan Herec, i   když ještě mladý..stejně   tak menší postavy, vlastně   jen potvrzují, že není   malých rolí..Ač nejsem   fanda Romana Zacha nebo Jirky   Macháčka, tady jsou oba   úžasní (že by skvělá   režisérská práce k jejich   nepopiratelnému hereckému   uměni?? :o)) Rozhodně to ale   není film jen pro ženy! To   ani náhodou, i když je   ohromující, že TOHLE   nafilmoval chlap..
tomka2000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.5.2010
Přesně tohle jsem od filmu   očekávala. Perfektní   herecký výkon Elišky   Balzerové, stejně tak i   Lenky Vlasákové. Už dlouho   jsem se tak nezasmála,   nezasnila,..... A humorné   pojetí pohřbu   "Vilmy", to byla   opravdu ta poslední kapka.
ELEONORA
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2010
Smekám před hereckým   koncertem paní Balzerové.   Jako ....sátnice jsem jí   velmi dobře rozuměla. Děj   jsem vůbec neznala, takže i   závěr byl pro mne   překvapující... Určitě   film všem vřele doporučuji,   rodinné vztahy bývají   někdy velmi zajímavé. Je   třeba odpouštět. Kdysi jsem   viděla paní Balzerovou Na   Fidlovačce, též v roli   stárnoucí herečky (Julie,   Ty jsi kouzelná?). I tehdy   jí role seděla jako ulitá.   Na české filmy do kina moc   nechodím, jsou pak brzy v TV,   ale jsem moc ráda, že jsem   se tentokrát rozhodla a brzy   půjdu ještě jednou.2 hodiny   utekly jako nic.
sismik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.4.2010
Vynikající komedie,   vynikající herci, vtipné   hlášky a roztomilý Vojta   Dyk....nemám co dodat.Opravdu   se mi to líbilo, pobavila   jsem se a užila si   návštěvu kina.
suil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.9.2011
smích
Po dlouhé době český film,   který se mi líbil a u   kterého jsem se bavila.   Hlášky paní Balzerové   alias Vilmy, byly   nezapomenutelné a celkový   příběh vyprávějící o   ženě, která si život   uměla opravdu užít mě   prostě okouzlil. Myslím, že   pro mnohé ženy, které si   myslí, že život po   čtyřicítce už nemá velký   smysl a nedbají o sebe,   popř. zažily něco   podobného jako jedna z   hlavních hrdinek, je film   dobrým nakopnutím:-)
kmotr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.3.2011
kmotr
špice a ještě jednou špice   tak jsem se už dlouho   nepobavil jen více takových   českých perfektních filmů   babička boží poslední dny   života na plno jen tak dále
Stan.K.
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2010
krása
Není snadné potkat dnes   dobrý film-obzvláště   český.Tentokrát potkáváme   film vynikající,založený   na úžasných výkonech   všech tří hlavních   představitelek.Neméně je   vynikající výkon pana   režiséra.
kroupyc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2011
Nemá chybu
Už dlouho sem se tak   nezasmál. Eliška Balzerová   mě velice překvapila svým   hereckým a komediálním   výkonem. Takhle si   představuji skvělou komedii.
pusinkadenniska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.7.2010
SUPER
výborně jsem se pobavila.   fakt super film. myslím, že   se bude líbit každé ženě.   stojí to za to........
mykescH
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.3.2010
Film u kterého jsem se   pobavil, obsahoval vše co   jsem čekal. Spoustu   humorných situací tak i ty   více realistické...
Foredoom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.3.2011
Fajnová komedie
Eliška Balzerová podala   opravdu geniální   výkon.Starší žena,co   neztrácí sexapeal a   elán,ani v poslední chvíly   života.A krásná   helena,..no,..s takovou bych   taky rozhodně neváhal   žít.(takovou potkat)Krásná   a sexy.prostě skvělá   Česká komedie a možná i   tak trochu sen mladších   mužů,o vášnivém vztahu   mladšího muže a starší   ženy.
delfínek8
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.3.2010
delfínek8
Film u kterého jsem se   pobavila, obsahoval vše co   jsem chtěla. Spoustu   humorných situací.Tenhle   film mě opravdu překvapil   skutečně, ALE tenhle mě   zaujal byl úžasný. Spousta   vtipných nápadů.
argenson
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.3.2010
V první řadě je nutno   zdůraznit, že návrat   Elišky Balzerové na filmové   plátno se hodně povedl. S   ní tenhle film začíná i   končí, i přes veškerou   snahu všech ostatních. Lenka   Vlasáková výborná   zvláště v momentech své   dvojrole zpovídané a   zpovídající psycholožky,   příjemný byl i civilní a   přirozený Vojta Dyk. Ovšem   znovu se vracíme k tomu, že   každá dobrá komedie   posledních let musí nutně   být i trochu smutná,   nicméně právě scény z   krematoria patří k   nejsilnějším momentům.   Deset bodů dávám filmům,   ke kterým se vracím často,   což tenhle případ asi   nebude. Přesto jsem se bavil   dobře a hodně a z mých   devíti bodů je minimálně   polovina pro Elišku   Balzerovou.
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2010
Jistě to bude velice divácky   úspěšný film a publikum se   k němu bude vracet.   Scénář, dialogy i situace   ve filmu jsou humorné a   snímku nechybějí ani gagy.   Obdivoval jsem všechny   hlavní tři ženské   představitelky filmu.   Samozřejmě nejvíce jsem byl   zakoukaný do té mladé   žáby. Nicméně! Musím   vzdáti hold paní Balzerové   a zatleskat ve stoje. Pro   některé bude její   účinkování překvapením a   správně by měla být v onom   zmíněném "klubu"   cukrárny, jiní zase její   výkon ocení.
Film   Zeny v pokušení je skvělou   podívanou a výborným   oddychovým filmem. U mne   osobně je kandidátem na film   roku 2010. Pravda, zatím mu   nedávám plné hodnocení,   ale to doopravdy, zatím.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.3.2010
Ženy v pokušení
Tak tenhle film mě opravdu   skutečně překvapil, české   filmy mě vůbec neberou, ale   tenhle mě zaujal a byl   úžasný. Spousta vtipných   hlášek, herecké výkony   opravdu super. Hodně   kvalitní český film.   Doporučuji.
sakro
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2010
skutečná pohoda
Ten titulek myslím naprosto   vážně. Pohoda, vtip, v   humoru nechybějící   inteligence. Co se počtu   hlášek týká, bude film asi   patřit k naprosté špičce.   No a pohodová hudba k   tomu..... Časem se pro mě   určitě stane klasikou,   kterou si vyspravím náladu,   když si jej pustím třeba   jen na chvíli a ve   kterémkoliv místě. Film   určitě řeší i   vážnější chvíle   lidského života, ale vždy z   pozice nadhledu, legraci si   dokáže udělat i ze smrti,   která k životu patří, ať   už se nám to líbí, nebo   ne. Každý, kdo to dokáže,   má můj obdiv, pan Vejdělek   samozřejmě taky. A naopak   těm, kdo to nedokážou a   mluví snad o smutném filmu,   těm dle mého názoru v   životě není pomoci. Pokud   se někdo chce zeptat, proč   při takovém hodnocení   "jen" 9 hvězdiček,   pak vězte, že je to film i o   přemýšlení o sobě   samých. Já se o to   pokouším, budu se rád po   těch chvilkách dívat dál a   ona ta desátá hvězda   uzraje. Je to jen otázka   času. Všem životním   optimistům DOPORUČUJI.
Pan_Skala
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Nečekal jsem to, ale tenhle   film mě neskutečně pobavil   už hned napoprvé a teď mi   nevadí se na něj podívat   znovu. Sice už kvůli   vybraným scénám, ale i to   mi stačí k naprosté   spokojenosti.
MichalVoska
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.7.2010
Konečně český film, který mne dobře pobavil
Nemohu si pomoc, ale české   filmy mne zkrátka nebaví..   nemluvím o tom, že jsem   milovník bezduchých   amerických blbostí, ale film   by měl mít nápad, dobré   herecké výkony a hlavně po   vypnutí televize, či odchodu   z kona by ve Vás něco měl   zanechat, takové to fluidum,   které ve Vás bude a budete   na něj rádi vzpomínat... to   se mi z českých filmů   nestalo leta, ale tento film   mne dostal, skvělý humor,   neutuchající sexappeal   krásné paní Balzerové,   humorné dialogy, propletence,   zkrátka paráda.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2011
po dlouhe dobe dobra ceska   komedie. Eliska Balzerova   exceluje, ... neme to moc   velky vystrih vzadu?? proc ja   bych to nosila i obracene
Lynette
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.11.2011
Lepší průměr nebo horší nadprůměr :-))
V podstatě si myslím trochu   médii přeceňovaný film,   dnes jsem ho viděla poprvé a   abych se přiznala, čekala   jsem od toho trochu víc.   Obzvláště po recenzi Mirky   Spáčilové v MF DNES, asi se   v tom paní recenzentka   našla, jinak by to tak   překotně nevychvalovala,   že.:-D Herectví paní   Elišky Balzerové perfektní,   Lenka Vlasáková do své role   také naprosto zapadla.   Ostatní herci byli takoví na   můj vkus moc nevýrazní,   nebo jak bych to napsala. Ten   film je prvoplánovaně   komerční, takže tam   vlastně ani o velké   herectví nejde, na večerní   relax jako stvořený,   nechybí tam vtip, i když má   svá "hluchá"   místa. Proto hodnotím   známkou 8/10.
Barney94
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.12.2017
Po delší době se konečně   ukázala dobrá česká   komedie. Je to zatím   nejlepší film Jiřího   Vejdělka. Má to odpich a   nechybí tam humorné situace.
orlro
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.10.2010
Strašlivě rozpačitý   začátek. Zbytek filmu   příjemný, Vlasáková moc   hezká a vyskytly se některé   velmi povedené vtipné   situace (Dyk, Macháček)...
aurora45
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.8.2011
A mně se to celkem líbilo   jako oddechovka. A dívat se   na opravdovou dámu a skvělou   charakterní herečku, kterou   je Eliška Balzerová, v roli   babči nenasytné je prostě   kouzelné a tento výkon   prostě film drží a   přitahuje diváky do kin, ať   si intoši na csfd píšou   odpady jak chtějí!
Rumenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.11.2010
Jednou jsem se naparovala v   parní sauně a slečny nade   mnou si povídaly o filmu   Ženy v pokušení. Nadšeně   si povídaly, kterak to je   oddychovka, která je vtipná   šarmantní a z kina   odcházely odpočinuté,   pobavené a nadšené.   Naprosto s nimi souhlasím.
jane5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Opět povedená česká   komedie. Pravda, sice dnešní   doba je trochu jiná,ale jako   oddechovka to jde. Eliška   Balzerová ve své životní   roli a Lenka Vlasáková jí   dobře sekunduje.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.9.2012
Tak dal jsem tuto romanticko -   hořko sladkou komedii   dvakrát a poprvé mě chytla   o něco víc, ale musím   uznat, že když člověk   přihlédne ke kvalitě   Českých filmů posledních   několik let, toto je film,   který své kvality má.
petrusmev
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2015
Tak ze tří čtvrtin docela   slušná zábava, trefné   postřehy a vtipné nápady,   ve zbylé čtvrtině času   trochu nudy z povrchnosti a   módní emancipační vlny.   Není to žádné strhující   dílo, ale nutno ocenit, že   p. režisér umí odvyprávět   příběh s nadhledem daným   jeho filmovou zručností.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.11.2012
Je v generačnom rozdiele problém?
O týchto súčasných   českých komédiach nemám   nejakú extra mienku. Avšak   asi mi začína nejak   preskakovať, lebo sa mi to   dokonca aj páčilo, kedysi   niečo nepredstaviteľné.   Klasická romantická blbosť   s takou trocha trpkou   príchuťou a zložitými   vzťahmi. Jo, bolo to troška   aj uchylnejšie, ale v   konečnom dôsledku to vôbec   nebolo zlé a chvíľami to aj   pobavilo. Takže prekvapenie.   Mne na rozdiel od ostatných   brala najviac a dosť mi bola   sympatická hlavná postava   Heleny a ani ten chalan nebol   špatný. Uff, čo už v   poslednej dobe teda pozerám
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.3.2014
Čtyřicetiletá specialistka   na manželské problémy   řeší obdobné problémy i   ve vlastním životě -   nevěru manžela. Zaujala mne   ze všech dobrých herců   nejvíce E. Balzerová i když   afektovaná, ale skvělá - v   takové roli jsem si dr.   Čeňkovou nedokázal   představit. Dokázaly to i   její fotografie zveřejněné   v časopisech.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.1.2019
Oddychovka. Vtipná komedie s   perfektním vystoupením   Elišky Balzerové. Prostě   sednou k filmu, zasmát se,   pobavit se.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.8.2017
Dobře natočený film o   životě jedné šlapky,   která si ovšem život uměla   pořádně užít. Skvěle   vybraní hlavní   představitelé, příjemná   zábava, dobré hlášky.
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.1.2015
Eliška Balzerová si   konečně zahrála a skvěle   ji při tom sekundují   ostatní. Na tenhle film se   dá kouknout i víckrát.
PavellH
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2010
O tomhle filmu jsem hodně   slyšel a byl jsem na něho   vcelku zvědavý. Podle mě se   ale nevymyká nějak moc nad   průměr českého filmu a   není až tak dobrý jak se   prezentuje. Za zhlédnutí   určitě ten film stojí, ale   nebudu patřit mezi ty lidi,   co by ho museli vidět 2x do   roku.
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.8.2019
Za poslední dekádu určitě   jedna z nejzdařilejších   českých filmových komedií   (což není nejveselejší   konstatování) a podle mě   zatím nejzdařilejší film   režiséra Vejdělka. Vše
zastiňuje brilantní   výkon Elišky Balzerové ale   i Lenka Vlasáková odvedla   velmi dobrou práci. Hořké   komedie byly a jsou u nás   oblíbený žánr a tenhle   film je dobrá zábava i když   asi ne úplně pro   každého.
nás
Vig
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.4.2010
Nedokála jsem udržet   koncentraci, jediné, co mne   zaujalo byl potenciál Elišky   Balzerové a její vtipné   hlášky: "nepodceňuj IQ   svojí frndy" :)
Papaja73
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.11.2010
Film zřejmě z lepší   společnosti.Žádné   problémy ,,obyčejných   lidí",žádná dramata   pouze jediná starost,jak si   najít rajcovního   chlapa.Paní Balzerová je   jistě elegantní dáma a   vynikající herečka ale já   jí v tomto snímku nevěřím   ani slovo.Zápletka je také   dost   chabá.Přemýšlím,proč   tento snímek potřeboval tak   bombastickou reklamu.Že by si   tvůrci tak málo věřili?
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.3.2014
Na hořké komedie jsme   "specialisté".   Přesto po dlouhé době   přišel český film, který   jsem dokoukala až do konce a   dokonce mě i docela bavil.   Když zamhouřím oko nad   mizerným ozvučením, které   souvisí spíše s finanční   stránkou naší   kinematografie, mezi českými   filmy patří k těm   povedenějším. Napřed jsem   viděla jen poslední   čtvrtinu takže jsem chtěla   vidět i začátek. Musím   říst, že kdybych hodnotila   jen ten konec, bylo by to   lepší. Začátek byl takový   nijaký, Macháček   praštěný a pořád stejný,   Dyk nedomrlý, Veronika   Kubařová křečovitá, ale   Eliška Balzerová podala   slušný výkon a taky táhla   celý film. Do kina bych na   něj nešla, ale v televizi se   vidět dá.
Naomi21
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.12.2011
Film pro nedělní odpoledne.   (takové to posezení u   kávičky ve dvou - předně   tedy žen). Možný výskyt   spoilerů:
Děj není   podstatný, prostě jde o   setkávání tří generací   žen v průběhu nějakého   časového období. Vývoj u   představitelky matky - od   uťápnuté psycholožky až   po ženu užívající si   života. Opačný vývoj dcery   - od bezstarostného mládí   až po návrat k nevěrnému   milenci, který se nabažil   "té druhé". A   samozřejmě nejvýraznější   figura babičky. Velmi   vděčná figura, paní   Balzerová si ji vskutku   užívá a připaravuje   divákovi krásné chvilky.   Nicméně pořád jeden velký   průměr (možná malinkatý   nadprůměr) vydávající se   za velkofilm. Vedlejší   postavy zbytečné - odsunuté   scénářem až na poslední   místo v rohu. Prostě jen   obvyklá bábovička na   českém filmovém   pískovišti, která se na   první pohled chce jevit jako   obrovský hrad z písku.
Alix
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2015
Kdyby to šlo, dala bych deset   hvězd paní Balzerové,   protože v tomto filmu s   přehledem převálcovala   všechny spoluhráčky a   spoluhráče. Byla prostě   okouzlující. Celkově mne to   ale nijak nenadchlo.
Didinka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.7.2011
Konečně jsem dostala odvahu   se na tento avizovaně   feministický film podívat a   nedá se říci, že bych toho   moc litovala. Ze začátku   jsem tedy byla docela   očekávaně otrávená,   hlavně tedy Elišce   Balzerové skutečně nejde   slovo "frnda" moc z   pusy a toho vampa jí   nevěřím, ale nakonec jsem   byla docela potěšená   námětem a výstupem Vojty   Dyka a ta dvojrole a živá   mrtvola se mi fakt líbili, to   bylo originální. Tak nějak   mě ale neuchvátil vůbec   střih a jakási násilná   komediálnost zpracování. Za   každým gagem jsem   zaznamenala lehkou prodlevu,   jako by tam měl přijít   domontovaný smích - to aby   si to asi divák uvědomil.   Bohužel podle toho jsem ty   gagy teprve poznala. Tohle se   jaksi nepovedlo. Takže   výsledek průměr. Námět   skvělý, zpracování a   herecké výkony spíš   mínus. Prála bych české   komedii lehčí a   vykreslenější ruku. Škoda.
pigal
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.2.2012
Komedia alebo trapas?
Priemerna komedia s   osvedcenymi hercami a   comebackom Elisky   Balzerovej.Miestami   vtipne,miestami trapne, ale   tak to v priemernych filmoch   byva.Najslabsim clankom je   jednoznacne scenar, herecke   vykony solidne /mozno   Balzerova posobila prilis   afektovane-reziserov   zamer?/.Pointa filmu, ktora   stavia na podvadzani v ramci   jednej rodiny /matka-dcera/ je   blba podobne ako zaver   filmu-happy end za kazdu   cenu?Preco?Asi preto, ze to   mala byt komedia.Film   nedoporucujem.
lucymat
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.8.2010
Další česká typická   komedie. Mezi podobně   zaměřenými sestřičkami ji   ale vyvyšují výkony Vojty   Dyka a Elišky Balzerové. Bez   nich by se film stal nudnou   rutinou, kterou z kin a   televizí známe snad až moc   dobře.
ancaz
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.6.2011
Je více než jasné, že pro   zhlédnutí tohoto filmu   musíte mít asi určitý věk   a určité zkušenosti...   které já nemám. Bohužel to   musím hodnotit ze svého   hlediska a podle mě to je   kravina. Všechno se dá   omluvit ale kruci která dcera   bude spát s přítelem,   který předtím spal s její   matkou?
kakkena
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.5.2010
Upřímně jsem od filmu   čekala více, u scének s   paní Balzerovou jsem se   smála ale film mě připadal   spíše smutný, a to proto   že postavení matky   Balzerové a dcery Vlasákové   je téměř totožné s mojí   matkou a realita není až tak   komická jako ve filmu.   Nesmím zapomenout na Lenku   Vlasákovou, ta se mi v této   roli opravdu líbila, také   neodolatelný Vojta Dyk byl k   nakoustnutí, oproti tomu   postava Jirky Macháčka mě   připadala nadbytečná, kdyby   ve filmu nebyla, tak to vůbec   nevadí. Skvěle film   doplňuje píseň od   Nightwork, je příjemně   pozitivní.
korzybski
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.9.2010
česká současná hořká komedie
To říká vše. Křečovitě   vylhaná iluze naleštěného   světa, o kterém zřejmě   sní statisíce spokojených   diváků. Oproti Líbáš jako   Bůh nebo Účastníkům   zájezdu vylepšeno pěti   celkem vtipnými hláškami   (tj. vydatnost jednoho   slabšího dílu amerického   sitcomu). Dokonce mě napadlo,   že tenhle film je tak   příkladný kýč, až to   může někoho ošklivě a   navždycky poznamenat.   Vizuálně pěkné - jako   běžná reklama. Pozoruhodný   úvodní záběr s odjezdem z   lustru. Málokdy si všimnu   špatného střihu, ale tady   několikrát jakoby herci   nezačali hrát včas. Nebo si   mysleli, že jsou mimo záběr   a něco si zkoušeli. Dodíval   jsem se, ale bylo mi za to   celkem hamba.
JXP
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.3.2011
Námět výborný,   zpracování filmu nemastné   neslané, hudba pro komedii   unylá, zábavy jenom trošku.   Česká KLASIKA. Film si   určitě podruhé nepustím.
martymize
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.12.2010
CELKOVÉ HODNOCENÍ 40%
Syd Field říká, že kvalitu   filmu poznáte po prvních 10   minutách sledování.   Divákův názor, který je   zaznamenán v tomto intervalu   se v 90% nemění. Bohužel,   mě tento snímek od začátku   nic neříkal a stačilo mi k   tomu 5 minut a názor se   nezměnil. Pan Vejdělek mě   hodně zklamal.   Předvídatelný příběh.   Třeba příště. .
Ostrovan
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.8.2011
Po dvaceti minutách jsem   radši zapnul televizi. Po   určitém vystřízlivění   dokoukáno, ale vždy jsem si   myslel, že úkolem herce je,   aby člověk nepoznal, že   hraje. Tuto mou premisu   Vejdělek a jeho ansámbl   zboural do základu. Vlastně   ani nevím za co ty tři   hvězdičky...
Pokud   má tohle 8o%, pak se   skutečně začínám obávat   toho, na co se za pár let   bude do chodit do kina!
Nikotyna
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.3.2011
Tak tenhle film je hodně   velký zklamání pro mě. Od   každého jsem slyšela jak na   tom byli v kině, jak to je   skvělej snímek, ale   skutečnost?. pro mě je teda   úplně někde jinde.   Začátek filmu se zdál být   hodně fajn, až jsem si   řikala jo měli pravdu, ale   později, žádná sranda,   akorád velikej trapas,   příběh o tom jak mladej   kluk spí s dcerou a potom s   její matkou je podlě mě   dost nechutnej. Zklamání.
giggle
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 25.9.2010
Pro mě bohužel velké   zklamání. Možná to bylo   způsobeno velkým   očekáváním vzhledem k   vysokému a ryze kladnému   hodnocení. Problém však u   mě nastal v téměř hlavním   bodu filmu, kdy si dcera s   matkou vystřídají partnera.   Nechápu, zda jsem jediná   žena, ale tato představa mi   zkrátka přišla - mírně   řečeno - hodně divná.
Herecký výkon (a   vizáž!) paní Balzerové na   1, stejně tak skvělý Vojta   Dyk. Macháček jede v   podobné rovině jako Nestyda.   A Lenka Vlasáková mi prostě   přijde stará:( Znovu už   bych se na to rozhodně   nedívala, naproti tomu   Vejdělkovy Účastníky   zájezdu si pustím ráda.   Herecký výkon (a vizáž!)   paní Balzerové na 1, stejně   tak skvělý Vojta Dyk.   Macháček jede v podobné   rovině jako Nestyda. A Lenka   Vlasáková mi prostě přijde   stará:( Znovu už bych se na   to rozhodně nedívala,   naproti tomu Vejdělkovy   Účastníky zájezdu si   pustím ráda.
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.11.2010
Právě že hořká. Nad mnoha   věcmi se dá pousmát, dost   jich je naopak vážných. A   to nemám rád.
V   poslední době mám pocit,   že čím větší se filmu   dělá reklama, tím víc   stojí za...
curil
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 16.4.2010
Po včerejší návštěvě   kina jsem ještě dnes v   lehké depresi. Silně   feministický film, kde si   ženy tří generací   pohrávají s city mužů. Od   filmu jsem nečekal nic, ale i   tak mě dokázal zklamat.   Nejotřesnější je paní   Balzerová v roli babičky -   děvky. Tak se snad mezi sebou   nebaví ani protřelé holky v   bordelu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih11268minih11268Legenda o vášni (1994) 
Legends of the Fall n
minih47914minih47914Max Payne (2008) 
Max Payne n
minih96956minih96956Nic nás nerozdělí (2012) 
The Impossible n
minih47869minih47869Podvod (2008) 
Deception n
minih3592minih3592Barbora Hlavsová (1942) 
n
minih40156minih40156Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005) 
Corpse Bride n
minih78454minih78454Muži v černém 3 (2012) 
Men in Black III n
minih47958minih47958Zombie: Začátek (2007) [Video] 
Zombies: The Beginning n
minih20438minih20438Tajemství hradu v Karpatech (1981) 
Tajemství hradu v Karpatech n
minih11153minih11153Láska na druhý pohled (1981) 
Láska na druhý pohled n


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Andělské město (Angel Town)

Andělské město
Angel Town

Naposled navštívené:
Andělské město (Angel Town)

Andělské město
Angel Town