Zari

Komentáře uživatele Foredoom

Foredoom

Foredoom zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Petr

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 18
Armádní akademie (Kein Bund fürs Leben)
 
Přidáno: 4.10.2009
Super
Nečekal jsem,že by V   Německu mohli natočit něco   takového.Spíš jsem si   myslel,že právě Německo   bere armádu smrtelně   vážně.Tato bláznivá   komedie,se jim opravdu   povedla.Není to na Oskara.Ale   rozhodně jsem se   nenudil.Film,ve kterém je   spousta legrace a plno   hezkých holek.
Moc hezký
Dojem byl,..První polovina   filmu bude nudná.Ale   pak,..jako komedie mi to sice   nepřipadalo.Bylo tam až   mnoho vážných věcí a   rozhovory osob připadaly   spíše   skličující.Ustaraný   Moravák zvěrolékař,který   pomáhá zraněným   zvířatům,kterým k tomu   dopomohli lidé.Osamělá a   trochu nervní žena,která se   změní,..když pozná krásu   Moravy a že ne všichni lidé   jsou stejní.Film na mne   udělal opravdu velký   dojem.Vše bylo dost dobře   zpracované a z reálného   pohledu,..tak trochu i   pravdivé.Výkon herců byl   nadprůměrný.
Doblba!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2009
Zajímavé
Jeden z nejlepších filmů,co   jsem kdy viděl.Velmi   zajímavě pojatý   příběh,který není spíš   ani jako komedie,jako   příběh k zamyšlení,jak se   dokáže vše zhroutit v malý   okamžik.Moc jsem se   nenasmál.Ale vzhledem,že   jsem již zažil něco   podobného,musím říct,že   výkony herců a   příběh,..vše bylo sladěno   velmi dobře.
Hrůza v Connecticutu (The Haunting in Connecticut)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2012
..
Přiznám se,..že první co   by nejspíš divák řekl na   můj komentář by mohl   být,.."takže zase je v   tom ženská".Virginia   Madsen je skutečně velmi   okouzlující a snad i sen   mnoha mužů mít tak   trpělivou manželku i matku   svých dětí.V tomto   případě má teď jiné   starosti.Starat se o   nemocného syna v sídle   zla.Elias Koteas jako kněz a   Martin Donovan,kterého si   diváci jistě představí v   roli důstojníka ve filmu   " když utichly   trumpety" podávají   slušný výkon.Sám film je   zajímavý.Zajímavý.Ale ne   výtečný.Je to klasický   horor.Nic k smíchu,ale taky   vám mráz nebude běhat po   zádech kvůli filmu,ale   nejspíš z chladu vašeho   bytu.Celkově bych hodnotil   film tak na stupnici 3.tedy   lepší průměr.
Jak přicházejí sny (What Dreams May Come)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.5.2010
Super
Tak po dlouhé době jsem   viděl zase něco jiného než   komedii,nebo horor.Už při   prvních minutách jsem   tušil,že Film se bude lišit   od běžných tuctových   filmů,s intriky a   zabíjením.Po schlédnutí   musím přiznat,že tento film   je jedním z mála,který na   mě zapůsobil obrovským   dojmem a snad i vehnal trochu   slzy do tváře.(snad   proto,že podobná smůla mě   také potkala)Takže stručně   řečeno,..je to jeden z těch   nejlepších filmů,které   jsem kdy viděl.Aktéři filmu   podaly až neuvěřitelný a   perfektní výkon.
Muži v naději
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2012
..
Tak o Bolkově hereckém   talentu nemůže být   pochyb.Jirka Macháček   podává slušný výkon a   celková komedie ani   nenudí,ani se tlouct smíchy   o zem nebudete.Je to jedna z   těch novějších a dobrých   komedií.
Nabitá zbraň 1 (National Lampoon's Loaded Weapon 1)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.10.2012
Docela dobý
Klasická komedie.Parodie na   smrtonosnou zbraň.Docela   fajn.Vyšetřování v   domě,které připadá spíš   jako útěk chovanců z   ústavu,šmejdské el.   přístroje na   stanici,policajt co sebou   nosí nejspíš celý arzenál   armády Spojených států a   jízda vozem,kterou by   nedokázal jet snad ani   člověk se 7 promile v   krvi,nebo totálně sjetý   feťák.Dělá to docela   dobrou komedii.I když,..kdo   viděl spoustu Amerických   komedií,..může mu komedie   připadat,jako jeden z   tisíců filmů,zapadaných   prachem,kterých je v   archvívu spousta.Stejně   zábavných.Jen herecké   obsazení je více než   prošpikované známými   tvářemi.
Návštěvníci
 
Přidáno: 12.4.2010
Hudba
Mě by spíš zajímalo,..kdo   nahrál,nebo složil ty   hudby,co se hrají na těch   kolotočích.Ty jsem často   slýchával v různých   filmech.Jako je třeba   "zralé víno"
Pach krve 4: Krvavý počátek (Wrong Turn 4: Bloody Beginnings)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2012
..
Jo!To je film! Nejvíc mě   vzala sice asi ta scéna,co se   děvče divoce projíždí na   svém klukovy.hezká   číča.Ale jinak celý film   taky nebyl špatný.Je to jako   v ostatních dílech.Sem tam   uletí hlava,krev se tu   vyléva nejspíš cisteren a   spousta deformovaných   fešáků s nejrůznějším   nářadím tam vesele pobíhá   a píchá,koho může.Tedy   bodnými nástroji.Aby jsme si   rozuměly.
Pustina (Wilderness)
 
Přidáno: 28.10.2012
..
ten chlapík Sean Pertwee mě   začíná docela   zajímat.Tvrdý chlapík   stejný tvrdák jako ve filmu   psí vojáci.Jen nechápu   proč v každém filmu musí   doslova zařvat   hrůzostrašnou   smrtí.Počítal bych,že   tenhle hlapík by mohl psům   lámat vazy.Škoda.Herecký   výkon tohoto muže je   skvělý.Vedoucí chovanek   velká válečnice z   Bundeswehru,je hezká a Občas   se objeví i nějaké hezké   děvče z řad chovanek.i   když za některé řeči by   jim i zamilovaný chlap dal o   dr.. Jinak lze docela   obdivovat především výcvik   naštvaného otce jednoho   výrostka a vojáka armády   Spojených království.
Rodina je základ státu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.5.2012
..
Velmi zajímavě natočený   film.Opravdu na mě   zapůsobil.Nepříliš známé   herecké obsazení,..se mi   zdá,..že dělá z filmu   téměř reálný pohled   jedné rodiny.
Řád
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.8.2009
Dobrý
Mám rád filmy z této   doby.Moc se o tomto filmu na   netu dočíst   nedá.nevím,proč je skoro   až řekl bych   zapomenutý.Podle mě je   historických českých filmů   málo.Tenhle možná není   "oskarový".Ale   rozhodně si myslím,že je to   velmi dobře zpracované   dílo.
S čerty nejsou žerty
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2009
Prostě supr
Tak tato pohádka myslím,bude   ještě dlouho na   vrcholu.Úžasný   příběh,skvělé výkony i   herecké obsazení,dělá z   této pohádky,která taky má   svůj věk,jednu z   nejlepších Českých   pohádek.
Sluha Jeho Veličenstva (Слуга Государев)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.8.2009
Úžasný
Tedy viděl jsem mnoho   filmů.Nejraději mám   historické,protože jsem   vášnivý milovník   historie.Ruské,jsem nikdy moc   nesledoval.Až se mi dostal do   ruky disk DVD právě s tímto   filmem.Musím říct,že je to   jeden z nejlepších filmů,co   jsem viděl.Hmm,..trochu mě   ale trápí,že k tomu není   žádný soundtrack.Takový   úžasný film,by si v   každém případě   zasloužil.
Temné patro (Dark Floors)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.9.2012
Celkem slušný
Tak Finové.Jo?No..od nich   jsem moc filmů neviděl.A   tento byl dost slušný.Dva   fešáci,..jeden duch a jeden   nějaký hezoun,s nějakým   pearcingem v nose,co tam   krájí obyvatelstvo.Jen mi   přijde u toho filmu,..že je   tam víc otázek než   odpovědí.Hlavně na   konci,kde se opět objeví   zabité postavy.
Total Recall
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2009
Skvělý film
Podle mého názoru,je to   opravdu úžasný   film.Prostředí,děj i   herecké obsazení jsou velmi   dobré.Tento film,se opravdu   povedl.
Vymítač ďábla (The Exorcist)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.10.2012
..
Jó,..tak tohle mě vážně   vzalo.Jednomu se honí hlavou   Že by?Nejspíš nikdo,nebo   jen velmi málo vidělo   skutečné vymítání.Já to   viděl.Účinek ďábla je   trošku jiný.Asi záleží na   osobě.Herec Max von Sydow   podal vážně skvělý výkon   a musím přiznat,že svět   který dost dobře neznáme v   tomto snímku nabízí   skutečně hrůzyplné   zážitky.Chladné   prostředí,dábelsky posedlá   dívčina,temnota,samolný   pohyb předmětů..dělá z   tohoto filmu jeden z   nejschopnějších filmů   prorazit a postavit se mnohem   modernějším hororům   natočených v posledních   letech.
Ženy v pokušení
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.3.2011
Fajnová komedie
Eliška Balzerová podala   opravdu geniální   výkon.Starší žena,co   neztrácí sexapeal a   elán,ani v poslední chvíly   života.A krásná   helena,..no,..s takovou bych   taky rozhodně neváhal   žít.(takovou potkat)Krásná   a sexy.prostě skvělá   Česká komedie a možná i   tak trochu sen mladších   mužů,o vášnivém vztahu   mladšího muže a starší   ženy.

TV Program

ČT1 - Úsměvy (1997) [TV pořad]

09:05 - 09:45

13 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

ČT2 - Diana a prokletí rodu Spencerů

09:15 - 10:05

3 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

NOVA - Hříchy pro diváky detektivek (...

09:00 - 10:15

18 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Autosalon.tv

08:55 - 10:10

23 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce