Duben

Komentáře uživatele PavellH

PavellH

PavellH zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Pavel Horňák

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 15
Donbas (Donbass)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.12.2019
No nevím no... Podle mě to   nemělo ani hlavu ani patu.   Myslím si že pojetí toho   tématu je dost nešťastné,   což je škoda.
Drahokam (Uncut Gems)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.4.2020
Je to jeden s malá filmu   který jsem vypnul cca po 15   minutách. Ta hudba je   strašná a vyloženě mě   vytáčela. Kdo jí tvořil   nevím ale neměli by ho   nechat ještě na něčem   pracovat.
Halloween
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.3.2019
????
Celou dobu filmu jsem hledal   nějaké plusy ale marně...   Ve filmu chybělo napětí a   děj byl slabý.. Možná   jedné pozitivum byly efekty.
Mateřská posedlost (Her Only Child)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.8.2010
Moc jsem od tohoto filmu   nečekal a proto mě ani   nějak nezklamal. Když nad   tím tak přemýšlím tak   nevím, jestli bych ho nazval   dramatem. Podívat se na to   dá, ale chybí mi tam   nějaký náboj nebo aspoň   trochu víc napětí. Pokud   někdo hledá nějaký   odpočinkový film tak tenhle   by se mu mohl líbit.
Muži v černém: Globální hrozba (Men in Black: International)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.2.2020
Další film kde se spíše   než na děj, zaměřili na   efekty... Škoda, téma Muži   v černém má v sobě velký   potenciál.
Nabarvené ptáče
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 19.12.2020
Bohužel jsem film nedohledel   do konce... Ne že bych byl   pohoršený brutalitou ale   proto že jsem se nudil. Tento   snímek si asi najde své   diváky ale já mezi ně   nepatřím. Za pokus vytvořit   něco jiného, co se běžně   netočí dám aspoň 40   procent.
Prci, prci, prcičky: Školní sraz (American Reunion)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.8.2012
Pro mě osobně byly prcičky   jeden s filmu pro tento rok na   který jsem se opravdu   těšil. Nemůžu říct že   bych byl nějak zklamaný ale   něco mi tam chybělo. Možná   to chtělo méně   romantických scén a trochu   víc humoru. No ale   každopádně za podívanou   tento film určitě stojí.
Profesor v ringu (Here Comes the Boom)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Když jsem si četl o čem že   vlastně tato komedie je tak   jsem si myslel že to bude   další velké klišé které   jen s hodně velkou dávnou   sebezapření dohledím do   konce. No,člověk se někdy   splete a v tomto případě to   platí. Nečekejte něco   nového,to tam nenajdete ale   musím říct že jsem se od   začátku až do konce velice   dobře bavil. Pokud nevíte na   co se podívat a máte rádi   komedie tak může všem   vřele doporučit :-)
Rambo: Do pekla a zpět (Rambo)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.3.2008
Jediné co se mi na tomhle   filmu líbilo tak jsou efekty,   jinak si myslím, že je to   jen průměrný film.
Signál
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.6.2012
No,viděl jsem už i horší   České filmy. Nečekal jsem   od toho moc a tím pádem mě   to ani nemohlo nijak   zklamat.Kdo nebude vědět co   si má pustit v neděli večer   tak tento film mu můžu   doporučit.   Neurazí,nepotěší a když u   toho usnete tak nezamrzí.
Spálené vzpomínky (Things We Lost in the Fire)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.7.2008
Film jako celek není   špatný,co mě na něm vadilo   byl jeho začátek kdy se děj   chvíli odehrával v   přítomnosti a najednou s   ničeho nic v minulosti.Je to   jeden s filmů na který se   člověk podívá jenom jednou   a stačí mu to.Myslel jsem   že s tímto hereckým   obsazením to bude mít trochu   vetší náboj.
Stíny mezi námi (I Still See You)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.3.2019
Stíny mezi námi
I když jsou ve filmu prvky   originality tak celkový děj   působí trochu lacině. Za   zmínku stojí možná jen   herecký výkon herečky Belly   Thorne, která ukazuje, že   jí není žádný žánr   cizí.
Vlak do pekel (Train)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.5.2013
Kdyby se zapracovalo víc na   ději a víc na efektech tak   by to nebylo špatné ale   bohužel...na podívání se   to dá ale je to průměr
Zvláštní škola (Lower Learning)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.1.2013
No moc jsem od filmu nečekal   ale říkal jsem si podle   hereckého obsazení že mě   to může   překvapit...nepřekvapilo
Ženy v pokušení
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2010
O tomhle filmu jsem hodně   slyšel a byl jsem na něho   vcelku zvědavý. Podle mě se   ale nevymyká nějak moc nad   průměr českého filmu a   není až tak dobrý jak se   prezentuje. Za zhlédnutí   určitě ten film stojí, ale   nebudu patřit mezi ty lidi,   co by ho museli vidět 2x do   roku.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190569
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376599
Obsahů a biografií: 178287
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10