Duben
ohodnotit

Sněženky a machři

Žánr:
Rok:
1982
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
3/1983
„Smutná komedie ze života středoškolské mládeže“

Komentáře k filmu Sněženky a machři

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 55
Petra.Barbie
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Správňácká sranda:-)))
Hodně dobrá komedie z   horského prostředí, i když   jsem maličko přesvěčená o   tom, že kdyby frajírka   Vikyho Cabadaje nehrál Jan   Antonín Duchoslav, asi by to   možná nebylo ono...jeho   vzeření správného mladého   puboše dává filmu šťávu.   Ale i mladý Kopta a Suchánek   jsou dobří, Suchánek jinak   moc kvalitní herectví v   životě neodvedl, ovšem zde   se mu daří. Eva Jeníčková   je zde předabovaná (tuším   Ilonou Svobodovou?), což mě   trochu mrzí, měla velmi   pěkný hlas, což dnes už   bohužel taky není pravda   vzhledem k americkému pobytu   a tam pochycenému přízvuku.   Celkově je tato komedie však   skvělá a hláška   "Vydrž, Prťka,   vydrž.." naprosto   nesmrtelná. Ze tří   tehdejších Smyczkových   filmů (spolu s Jen si tak   trochu písknout a Jako   zajíci) je tento bezesporu   asi nejlepší.
261972
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.7.2012
Dobře vymyšlený a   natočený příběh o partě   středoškoláků, kteří   jedou na lyžařský kurz a   trochu se jim to promění v   drama. Určitě nezapomenu na   ty hlášky. Ty jsou dodnes   skvělý. I herci to zahráli   dobře.
mildaaxe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.6.2009
Jeden z nej filmů   vůbec.Nádherná klasika,   která jako by vůbec   nestárla.Výborný je, že to   nejni jenom filmek, u kerýho   byste "vypnuli" a   pouze se bavili, ale je to   hodně ze života a i neska,   po tolika letech má film co   říct.Skvělý nesmrtelný   hlášky, scény plný humoru   nebo taky scény   vážnější...Podle mě je   tohle spíš taková   posmutnělá komedie, ale to   jí podle mě dodává něco   navíc a proto je to pro mně   absolutní TOP počin.
Jarda.ftr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2009
ABSOLUTNÍ ŠPICA I PO LETECH
Sněženky jsou filmem, který   se může rozhodně zařadit   mezi komedie století, na   které se nezapomene. Dnešní   primitivní Snowborďáci,   Rafťáci a další filmový   komerční odpad se jim   nemohou absolutně rovnat.   Film, který má duši, děj,   který má myšlenku,spád a   smysl, hlášky, které mají   vtip i po letech, postavy   nutící vás zamyslet se nad   stále stejnými problémy   nezávisle na době, ve které   žijí, zkrátka vysoce   kvalitní komedie a žádní   laciní bezinteligenční   trapní bambáni a bembeřice.
Papaja73
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2008
Nesmrtelná komedie,z   prostředí hor aneb co   všechno se může stát na   jednom školním lyžařském   výcviku.Hlášky z tohoto   filmu doslova zlidověly   dodnes dokáže tento snímek   k obrazovkám přilákat   spousty diváků.Režisér   Smyczek natočil první   teenagerovskou komedii a   myslím,že doposud   nepřekonanou.Kam se hrabou   Snowboardáci nebo   Raftáci.Takže dřepkins!:)
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Tak tohle je asi můj   nejoblíbenější českej   film. Tenhle styl humoru se   mě fakt děsně líbí :)   Hlášky jako: "Vydrž,   Prťka, vydrž," nebo   "Je to sice dál, ale za   to horší cesta," a   další, zná dneska už   každej a příde mě, že už   úplně zlidověly
artcrime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2005
so sweeet..
luca-luciano
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.12.2009
Film je naprosto povedený je   vidět že se na něm podepsal   pan John, a to už svědčí o   kvalitě. Herecké obsazení   bylo také dobře zvoleno a   příběh je přijatelný, ale   mohl by být lépe proveden.   Ale tohle se přežije. Na   dobu jeho vzniku je velmi   kvalitní což se nedá říci   o jeho "druhém"   dílu.
pusinkadenniska
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.11.2009
no jo prostě klasika , nemám   slov k tomuhle film. I když   ho vidím po několikáté ,   musím říct, že se opravdu   pobavím
milestr
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.6.2007
Je to film ,mi připomíná   má léta strávená na   základní a posléze   střední škole. Hned bych   se vrátil do těchto let,   jenže to se nikdy nepovede   tak se alespoň podívám na   tento film pokaždé když jej   dají v televizi.A pokud ho   zrovna nedají tak si ho   pustim sám.
Manuela
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.11.2008
Jak to je..."vydrž   Prťka vydrž"...to je   suprácká hláška z tohohle   filmu, co se mi moc líbí.   Připomíná mi to všechno   můj vlastní lyžařský   výcvik, co se odehrál sice   před pár lety, ale u   mladejch, co vyvádějí   neplechy za zády učitelů,   se čas prostě zastavil. Mně   to fakt tak přijde. Celkem   nechápu, že se to někomu   nelíbí a hodnotí to   jedničkou. Ale to je   každýho věc, každej máme   jinej vkus. Já tenhle film   považuju za jeden z   nejlepších.
petrasek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2009
Tak za mě deset, moje   oblíbená lyžařská   oddechovka :o)... Pobavím se   vždy a že už jsem to   viděla snad dvacetkrát...
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.5.2010
Sněženky a machři
V dobách, kdy pan John   ještě psal, vznikla tahle   klasika (teď jen můžeme   doufat, že jeho zákony   nebudou znít také tak   směšně). Není snad jediná   věc, co snímku vytknout.   Vtip, šmrnc, spád, charakter   postav, prostě něco, co se   ani po těch x letech   neomrzí. Pokračování   Sněženky a machři po 25   letech nechť zůstane   zatraceno, ale tento film z   roku 1983 ať všichni   nerudní kritici nechají na   pokoji, je totiž   legendární...
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Odborník žasne a laik se diví :-).
To se panu R.Johnovi   skutečně podařilo dobře   napsat.
Herecke   obsazení je tady   výborné.
Doporučuju   každému, kdo se chce   pobavit.
Hlášky jsou   in jěstě dnes a takový bar   v kotelně? Vůbec není k   zahození :-).
Karius
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.9.2012
Klasika teenagerských   komedií,která pobaví i po x   letech. Spousta dobrých   hlášek a vtipných scén a   výbornej Radoslav   Brzobohatý. Nejlepší výkon   J.A. Duchoslava po kterým mě   i docela překvapilo,že už   se nechytnul. Bezchybná   komedie roku mého   narození,která má jedinou   vadu na kráse...natočené   pokračování o 25 let   později,která je pro mě   velkým zklamáním--->90%
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.11.2009
Sněženky a machři
Výborná komedie, u které   jsem se místy pořádně   zasmál. Některé scěny a   hlavně trefné hlášky   Vikiho Cabadaje jsou totiž   perfektní. Oceňuju taky   svěží děj, jenž se točí   kolem lyžařského výcviku   studentů gymnázia. Z   vlastní zkušenosti s   podobnými školními akcemi   vidím, že jej tvůrci pojali   velmi věrohodně, takže má   divák možnost poznat, jak to   mezi námi studenty chodí.
Omnibus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.12.2012
Svěží dílko s hláškami,   které zlidověly nejen na   horách, ale i dole v   údolích. Dá se shlédnout   při sklence svařáku či   grogu, ale i za střízliva a   ani v tom případě nenudí.   A myslím, že to není jen   díky nostalgii, že je i po   letech stále koukatelné a   zábavné.
lebowski
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.11.2004
Musím uznat, že pár   dobrých vtípků tady bylo,   jako když je nalezena první   flaška vína ("To mi   dala máma… na   přilepšenou"), nebo   Michal Suchánek zpitý do   němoty.
„Vydrž   Prťka, vydrž!!!“
AshT
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2009
Ano je to klasika Česka na tu   dobu super.Dnes to vůbec   neomrzí(Dřepkins).Václav   kopta,Michal Suchánek a Jan   Antonín Duchoslav tomu dodali   grády.
Medousek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.4.2008
Jedna z mých   nejoblíbenějších   komedií.Čekám,jaký bude   druhý díl,ale obávám   se,že budu hodně srovnávat   s tím prvním a že to nebude   ono.
Tink
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.8.2008
Radek John opravdu scénáře   umí. A pod taktovkou Karla   Smyczka vznikl bezva film   mapující lyžařský   výcvik. I když je film ze   starší doby chování   dnešních   "puberťáků" na   lyžáku se neměni:) A asi   každý zná filmové   hlášky: " teda Viki, ty   máš ale péro":)
K.I.T.T
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.1.2010
Skvělá komedie. Nedal jsem   ale plné hodnocení, protože   část filmu, která se   odehrává v tom baru, jak se   tam všichni opijí, se mi   nelíbila a taky to končí   tak nějak divně. Ale jinak   paráda. Nejlepší scénka je   ta, jak Radek Brzobohatý   podezřívá kluky, že   nakoupili plný batoh piva a   ono je tam nakonec mléko.
pizzzaro
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.2.2005
machři
Vtipná teenegerovská komedie   80.let plná výborných   hlášek, navíc nostalgická   vzpomínka na školní   lyžařské kurzy. Mácha,   Převrátil a Viki Cabadaj   tvoří skvělou partičku,   která každému z nás   určitě připomene nějakého   toho spolužáka nebo možná   i sebe. Takže si určitě   nalijte něco dobrého (třeba   co máte od maminky na   přilepšenou:)) a vychutnejte   si tento skvělý filmeček.
eso
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Studenti II. ročníku   gymnázia odjíždějí s   pedagogickým dozorem na   povinný lyžařský kurs.   Vedoucí zájezdu profesor   Karda bere ssebou svou dceru   Mariku. Už při nakládání   zavazadel dojde k prvnímu   konfliktu, když v batohu   vůdčí osobnosti třídy   Vikyho najde profesor Karda   rozbitou láhev vína. Autobus   přijíždí do horského   střediska a příběh   třídních rošťáků může   pokračovat.
pastika
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Tak tento film mam hodne rada.   Nikdy, pokud je, nevynecham   prilezitost jej znovu   sledovat. Vzdycky se u nej   skvele pobavim. Myslim, ze je   to jeden z nejlepsich filmu   pro mlade a o mladych.
"Vezmeme to zkratkou,   bude to sice delsi, ale horsi   cesta"..to je myslim   podarene.
lenak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2007
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů.   Se současnými   teenagerovskými komediemi se   to prostě nedá srovnat.   Tenhle film je jednička. Film   má štávu a svělé   hlášky.
hvezdyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.11.2004
komedie nejen pro náctileté
Dnes bychom tento film   označili za   "teenagerovský   film". Paradoxem je, že   tento film byl určen pro   mládež, ale v televizi se   promítal s hvězdičkou.   Myslím si, že se jedná o   zdařilý film z   překrásného prostředí -   lyžařského výcviku a   zasněžených hor.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2015
Několikrát viděno a pro   všechny zřejmě notoricky   známé:-) Výborná komedie,   která dobře zabaví i po   letech a na vícero   podívání.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.12.2015
Příjemná komedie o   studentech na lyžařském   výcviku kde prožijou spoustu   vtipných situací,skvělé   herecké obsazení a do dnes   nezapomenutelné hlášky.
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.11.2016
Budu jenom opakovat co tu bylo   několikrát řečeno.   Příjemná a povedená   komedie, na kterou se   pokaždé ráda podívám   znovu.
payo1555
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.7.2012
Správný film o partě   rozjivených a sebevědomých   studentech na lyžařském   výcviku. Pokaždé když   tento film vidím, tak   vzpomínám, ale toto je   veselejší, takový potrhlý.   Ty postavy jsou prostě   skvělé, mladý Suchánek. To   už je kultovní záležitost.
Milicent
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2009
..po letech
Přiznám se, že jsem   Sněženky a machry v době   jejich vzniku   neviděla..nevím, jak se mi   povedlo jejich shlídnutí   uniknout. Poprvé jsem je   vysledovala ve svém více jak   středním věku a byla jsme   uchvácená, to je moje   mládí..a úžasný humor,   vždycky s e ohromně bavím,   to je klasika, která se   neokouká. Bohužel totéž si   nemyslím o pokračování.   Ono co je taky hezkého na   přibývajících kilogramech,   vráskách, ztrátě ideálů   ...To bylo pro autory   strašně nevděčné ( i   když stejně i tak docela   milé pro nás diváky) napsat   pokračování)..
AlbertPeta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2006
Při dobrém filmu si mi   dříve narození můžeme   zavzpomínat na školní   lyžařské kursy. Uslyšíme   tam docela dobré hlášky a   jistě si vzpomeneme na   podobné příhody našeho   mládí.
Warden
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Asi nejlepší česká teenage   komedie.Skvělá   atmosféra,dobré,nenásilné   hlášky.Zvláště u těch   hlášek může Janák se   svými Snowboarďáky blednout   závistí...
ricky4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2014
I v Česku lze natočit   příjemná komedie, která   svým scénářem nenutí ke   smíchu na každém kroku.   Stačí, že z něj vzejde   pár opravdu   nezapomenutelných hlášek,   které se stanou oblíbenými   pro veškeré věkové   skupiny. Přijde mi   zajímavé, že lidem, kterým   v době uvedení filmu do kin   bylo 20, je dnes 50, ale film   mají rádi stejně jako   kdysi. Takhle přesně to na   lyžáku vypadalo, vypadá a   pokud dnešní děti jednou   úplně nezblbnou z   technologií tak to tak bude   vypadat i v budoucnosti...   Příjemné výkony hlavních   představitelů (Duchoslav,   Kopta, Brzobohatý,...). 85%
arnie
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.12.2007
Není to úplně ono, ale za   chujovinu se to nedá   označit.
Jedna věc je   že tam nehraje správná   písnička - měla by tam bejt   skladba "Wir fahren gegen   Engelland, nebo Die Fahne   hoch."
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2009
Sněženky a machři
Krásná česká komedie, s   vyňikajícími herci!   Úžasné hlášky, skvělá   zábava! Pro mě film , který   se nikdy neokouká
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.3.2022
Tohle je film o mé generaci.   Když měl premiéru v kinech   měl jsem pár měsíců po   maturitě a některé scény z   lyžařského výcviku mi byly   hodně povědomé. Přesto mě   při svém uvedení nijak   neuchvátil a že je to   vlastně hodně slušný   biják, na to jsem doopravdy   přišel, až když dávali   jeho hodně nepovedené   pokračování.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2010
"Perfektná   komédia". Asi najlepšou   témou je vzťah medzi žiakmi   a ich učiteľmi, ktorý si   práve užívajú spoločné   chvíle na lyžiarskom   výcviku. Účinkujúci   zvládli svoje role   presvedčivo.
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.2.2014
Před 30 lety to byla možná   kultovní komedie, ale v   současnosti si více než 7 z   10 nezaslouží a to platí i   o pokračování po 25 letech.   Nad úroveň hraje   R,Brzobohatý, J.A.Duchoslav   (i když jsem ho jinde   neviděl). Zajímavá je, jak   hraje M.Suchánek, když byl   mladý.
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.12.2015
Tak tuhle klasiku jsem viděl   celou až teprve nedávno a o   nic moc zvláštního jsem   nepřišel. Pár dobrých   scén a hlášek, ale celkem   nic zvláštního
moldovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.10.2007
Hezká vzpomínka na dobu   středoškolských studií. I   když
do příběhu,   komediálně laděného,   zasáhne smrt, je objektivním   obrazem atmosféry   "povinných"   lyžařských kurzů.
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.9.2019
Film, který zažilo hodně   moc studentů na střední   škole. Přímo a přesně ze   života. Pobavilo navíc mnoho   hlášek, které zobecnily.
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2005
Skutečně hodně povedená,   dalo by se říci   teenagerovská komedie se   spoustou nezapomenutelných   hlášek. No a Viki Cabadaj,   to je prostě bůh!
Ela
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.1.2008
Dobrá česká komedie se   skvělými hláškami, která   v sobě skrývá mnohem víc   než by se mohlo zdát, a sice   studii křehkého   společenstva, zvaného   třídní kolektiv.Sleduje,jak   má každý ve třídě svoje   postavení (v každé třídě   se najde šasek ale Viky   Czabadaj,to je týpek k   pohledání)a jak se malérem   s pitím,který se stane v   kotelně úplně změní   atmosféra, protože třídní   kolektiv,když se nikdo   nepostaví za Radka, který na   sebe vezme veškerou   zodpovědnost, úplně selže.
Ivett
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2007
Není to pšatná komedie. Na   druhou stranu, když se budu   chtít zasmát, do   přehravače si jí nedám.   Zas tak dobrá není.
Wish
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.7.2008
vydrž Prďka, vydrž!:-))   good film, jen ... nevím -   pokaždý, když ho vidím,   tak mám pocit, že by se z   toho děje dalo vyždímat   mnohem víc. btw: odstřelit   mladou Kardovou a instruktora   Vláďu!!!:-))
Bolt
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Tento film ač jsem o něm   slyšel hodně špatného tak   se mi nakonec docela líbil.   Sám o sobě měl dost   jednoduchý příběh a   odehrávalo se tam dost to   samé. Líbilo se mi však,   že film byl docela vtipný a   zfilmování nebylo k   zahození.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.8.2018
Film, který se mi nikdy   nelíbil a nikdy mi neseděl.   Pokřivené kamarádské   vztahy, každý hraje na sebe,   když je průšvih, tak se   klidně každý hodí přes   palubu a navíc v době jeho   uvedení jsem nebyla ještě   cílová skupina. Při   pozdějším zhlédnutí už   jsem měla Vikyho Cabadaje   zafixovaného jako   šikanátora z Třetího   patra, o to víc, jsem s ním   měla problém. Takže za mě   žádný machr, ale křivák.
Pitryx
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.1.2011
Sem tam dobrá hláška, ale   tento snímek rozhodně není   k uřehtání. Pár   zbytečných scén by se ve   filmu našlo.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.2.2012
Čučo pašujem v zásade v plaste
Stredná škola boli celkom   zlaté časy. Žiadne   starosti, žiadna robota a   žiadne stresy v nej, škola   jednoduchá, všetko sa   točilo hlavne kolo muziky,   nechlastalo sa, takže človek   bol v pohode. Rád si niekedy   zaspomínam. Zrejme podobné   spomienky mal vyvolávať   tento známy snímok. No   neviem. Tým čertom tie   prúsery akosi jednoducho   prechádzali a záverečná   opilecká scéna bola dosť   drsná, no neviem, či by to v   reále prešlo (myslím vtedy,   dnes už je možné asi   všetko). Zopár vtipkov sa   podarilo, ale to je asi tak   všetko. A ponaučenie?   Nechlastajte pred osemnástimi
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.7.2018
Dohromady to je také kde   nič, tu nič,... po celý   čas sa tam nič zvláštne   neodohrá, či že doslova tu   ide o tak pasívny príbeh až   sa na konci filmu musíte   zamyslieť čo je na tom také   zvláštne že to tak   ospevujú a samozrejme nič ma   nenapadá čo by som na tom   tak vyniesol a vychválil,   lebo je to rádoby klasická   komédia čo zapadne do   podpriemeru aspoň u mňa,   taktiež po komickej stránke   to nestojí za moc, a keď si   predstavím že do kín chcú   pustiť návrat po 25 rokoch,   no tak to je fakt odvaha.   /40%/ ...raz stačilo druhý   krát by som už nechcel pri   tom trpieť
Snape
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 4.6.2008
Nemam rad tyhlety svazacky   filmy. Je to velice chabej   odvar humoru, kterej se mohl   libit tak detem na pionyrskym   tabore.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.9.2010
Dnes už v určitém smyslu   kultovní film, i když asi   spíš díky některým   hláškám než vlastnímu   příběhu. A ten mi   vyloženě komický   nepřipadá...
rimmerova-motorka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.12.2017
Film mi nikdy jako komedie   nepřišel a vlastně se mi   ani nelíbil. A nelíbí se mi   dodnes. Vtipů pomálu a   debila Cabadaje bych měl   nepochybně plné zuby. Jedna   hláška komedii nedělá.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih7098minih7098Dva týdny štěstí (1940) 
Dva týdny štěstí n
minih50309minih50309Amazing Race: O milion kolem světa (2001) [TV seriál] 
The Amazing Race n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n
minih21754minih21754Uprchlík (1993) 
The Fugitive n
minih13403minih13403Na veliké řece (1977) 
Na veliké řece n
minih43633minih43633Disturbia (2007) 
Disturbia n
minih42184minih42184Dva výtečníci (1977) 
I Due superpiedi quasi piatti n
minih41484minih41484Nemocnice na pokraji zkázy (1999) [TV seriál] 
n
minih10808minih10808Kristián (1939) 
Kristián n
minih7814minih7814Gabriela (1941) 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Sněženky a machři po 25 letech (2008)

 Sněženky a machři po 25 letech (2008)
Sněženky a machři po 25 letech n
 
Žánr: hořká komedie
Země: Česká republika / Slovenská republika
Režie: Viktor Tauš

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10