Jeden svět

Komentáře uživatele Wish

Wish

Wish zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 89
2001 maniaků (2001 Maniacs)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.8.2008
no to byla zase jednou   nechutná slátanina!:-D   dějovou chudost se to   pokouší dohnat těmi   nejbizarnějšími typy vražd   a v závěru se to snaží o   nějaký ty zvraty, ale   celkový dojem to nezachrání   ani kdyby se rejža s celým   týmem na hlavu stavěli.   klidně se na to dívejte v   hluboké půlnoci - bát se   fakt nebudete:))
23 (The Number 23)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2008
když jsem zjistila, že v   tomhle filmu hraje Jim Carrey,   automaticky jsem ho přešla s   tím, že to bude další   bláznivá komedie. o to víc   mě překvapil opak. co ta   náhlá změna žánru? je   fakt, že jsem u toho filmu   vydržela sedět celou dobu a   soustředit se na děj. jo   zaujalo mě to. moc   takovýchto filmů není.   když film skončil a já šla   spát, bylo na hodinách   nějak kolem 01:31...ne, že   by mě ten film nějak   poznamenal:-D 1+1 jsou 2....3   a 2 je   obrácená....ehm...no...byla   to působivá podívaná;-D   (díky bohu, že součet mýho   data narození je 24:-D !)
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
 
Přidáno: 13.8.2008
viděla jsem to poprvé někdy   před dvěma lety, kdy jsem na   tom byla v kině s   kámoškama, který se každou   chvíli lekaly a kvílely a se   mnou to ani nehnulo:) ani   jednou jsem se nelekla:) asi   jsem neměla tu správnou   náladu na horor bo nevím.   nejvíc mě pobavil úplný   závěr (brečící holčička   propadnuvší se do země) -   tak u toho jsem se fakt   rozesmála. (btw: aspoň, že   se dalo dívat na hl. hrdinu:)
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.7.2008
děsný! na tohle se prostě   nedalo dívat...bylo to   vtipný tak, že vůbec.   docela mě udivilo, že to má   tady tak kladný hodnocení,   ale co mě to překvapuje, to   se přece u takovejch   slátanin stává:))
8. Míle (8 Mile)
 
Přidáno: 13.8.2008
tenhle film jsem si koupila   hlavně kvůli Eminemovi (i   když ho nijak neposlouchám),   protože mě zajímal jeho   herecký výkon:) v celkovým   dojmu to není špatnej film,   ale myslím, že víc se bude   líbit hip-hoperům a   příznivcům Eminema:)
9 hráčů se smrtí (House of 9)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.8.2008
2* za ten konec a za tu   prapodivnou hudbu na   začátku:) jinak nuda...furt   jsem čekala, kdy se začne   něco dít a když jsem se   podívala v jaký části film   je, zjistila jsem, že už   bude konec:-@
Abeceda (The Alphabet)
 
Přidáno: 8.8.2008
zajímalo by mě, jak by se o   tomto Lynchově díle jeho   věrní fanoušci vyjádřili   , kdyby nevěděli, že to je   od jejich "mistra".   neříkám, že mám něco   proti Lynchovi, ale některé   jeho věci mi nesedí a nic mi   neříkají - např. krátké   filmy.
Adéla ještě nevečeřela
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.7.2008
zajímavý a netradiční   film. možná bych při   hodnocení dala víc, kdybych   z něho neměla v dětství   zlý sny:))
Andělská tvář
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2008
na Andělskou tvář se   pokaždý ráda podívám.   patřím do hrstky těch,   kteří nechápou přehnanou   kritiku na tenhle Troškův   film. viděli jste někdy   Princeznu ze mlejna?? hlavně   ten druhej díl?? to je   hrůza!! nucenej smích   hlavní představitelky a   přeslazenej čert s vodníkem   přímo na zabití! a mezi   náma - Z pekla štěstí mě   taky nijak nenadchlo. tohle   pro mě, po těch   "úžasnejch"   pohádkách, byla příjemná   změna. takže dávám 10.
Bathory
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.1.2009
když jsem zjistila, že se   připravuje zfilmování   Čachtické paní, nadchlo mě   to....když jsem se však po   uvedení filmu do kin   dozvěděla, že Jakubisko   pojal hlavní hrdinku spíš   jako oběť okolních intrik,   dost mě to   zklamalo....přesto jsem však   dneska absolvovala s   kámoškou návštěvu   místního kina....sice jsem   neměla sto chutí odejít už   po půl hodině, jako moje   kámoška, kterou to fakt   nevýslovně nudilo, ale   žádnej zážitek jsem z toho   neměla...průměrný děj,   nuda a šeď....na to, jak   drahý film to byl a jak   dlouho se natáčel, na něm   nebylo nic extrovního ani   ohromujícího.....přišla   jsem, viděla jsem a odešla   jsem....pochybuju, že budu   mít někdy potřebu vidět to   znova...
Beetlejuice (Beetle Juice)
 
Přidáno: 28.7.2008
když jsem tenhle film viděla   jako malá, měla jsem z něho   noční můry:) v paměti mi   utkvěly jen úryvky a   úchylná postavička chlapa v   pruhovaným obleku. až   donedávna jsem měla za to,   že to je vážně   horor...teprve když jsem   viděla upoutávku v tv, kdy   tenhle film měli dávat   odpoledne, došlo mi, že mě   děsil pouze vzhledem k mému   nízkému věku:)   teda...myslela jsem si to do   chvíle, kdy jsem si ho v to   odpoledne pustila. v první   polovině bylo vše v   pořádku...vážně to byla   přece jen komedie (i když po   zjištění, že to je od   Burtona mi bylo jasný, že to   nebude jen tak:) v druhé   půlce filmu mi začalo bejt   divně...nebála jsem se, to   fakt ne...ale prostě...na to   měl vliv právě ten Burton a   jeho styl tvorby:) dodnes   nevím, jak ten film skončil,   protože jsem to v tý druhý   polovině vypnula a šla   radši ven:-D tak třeba   příště... když už vím,   jak se to jmenuje:) btw: teď   koukám, ono to má jen 89   minut??? mně to přišlo   nekonečný:))!
Bolero
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.7.2008
hrůůza! tenhle film byl pro   mě totální zklamání!   opravdu příšerný   zpracování! jediný, co na   tom šlo, bylo to   nacvičování tance hned z   úvodu filmu...to to totiž   ještě vypadalo   zajímavě...pak se to ovšem   potopilo do kalných vod. 3.*   je za Davida Krause, Davida   Švehlíka a...(za   "sexuální" scénu   pana Bartošky:))
Bota jménem Melichar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.7.2008
jeden čas jsem na tenhle film   měla úplnou závislost a   pouštěla jsem si ho pořád   dokola:) myslím, že to   mluví za vše. navíc...tady   už byly všechny superlativy   řečeny, takže opravdu není   co dodat. snad jen -   doporučuju všem!
Cesta do pravěku
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.7.2008
na tu dobu úžasně   zpracovanej film. jediný, co   mi na něm vadilo, byly   občasné uvědomělé řeči,   takže z toho důvodu ta 9.
Čarodějův učeň
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2008
opět jedno velmi povedené   dílko. pamatuju si, že když   jsem byla malá, dávali   tuhle pohádku většinou o   Vánocích a já se na ni   pokaždý těšila. tenhle   hororový příběh mě   vždycky fascinoval. mrzí   mě, že není (kromě   knížky) nikde k sehnání a   zmizel i z televizního   programu.
Černí andělé
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.7.2008
9 za to, že některý díly   byly poslabší...ale jinak mi   při sledování bylo divně   po těle:) moje oblíbené:   pokoj bez oken, requiem, help   for you...
Ďábel nosí Pradu (The Devil Wears Prada)
 
Přidáno: 18.1.2009
pro mě hodně, hodně(!)   slabý průměr, děj celkem o   ničem...navíc Anne Hathaway   zrovna dvakrát nemusím a   tady mi nějak neseděla   ještě víc než   obvykle....opravdu nechápu,   že Meryl Streep tuhle roli   vzala....a jak se dívám,   nejsem jediná...
Deváté srdce
 
Přidáno: 7.8.2008
film, který se tváří býti   pohádkou, ale pohádkou   zdaleka není, i když   pohádkové prvky v něm jsou   - nechybí zde sice princezna,   šašek (i když ten   představuje spíš druhou   tvář šašků - tedy tu   smutnou a strhanou) a   šťastný konec, ovšem   dějově se to spíš   přibližuje k ponurému   hororu, po kterém vám děti   100% spokojeně neusnou:)
Drákula (Dracula)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.8.2008
Krvavý horor pokryt mlhovinou   chtíče a sexu:) heh, to se   mi povedlo:) ale teď vážně   - opravdu úžasně a   působivě zpracovaný   Dracula. Temná atmosféra a   velmi dobré herecké   obsazení (+ moje slabost pro   Garyho Oldmana;-))
Eva tropí hlouposti
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2008
halooooooo??:-D tenhle film   jsem viděla už několikrát.   patří do hrstky starých   filmů, které se mi asi budou   líbit pořád. a to nemám   ráda filmy pro pamětníky:)   Nataša Gollová a Oldřich   Nový hrajou nezapomenutelné   sourozence a Zděneček? to je   kapitola sama pro sebe:-D
Evilenko
 
Přidáno: 3.8.2008
No vidím, že Malcolm   McDowell hraje úchyláky jak   v mládí, tak i ve stáří.   Film má určitě nedostatky -   jako například postrádá   záběry přímo na   "Evilenkovu"   zrůdnou akci nebo následně   na oběti - z toho filmu se   určitě dalo vytěžit   celkově víc. Když se však   zaměřím na jedince, musím   říct, že výkon Malcolma v   ponurém prostředí za   doprovodu úžasné hudby mě   totálně rozsekal...
Gympl
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.8.2008
Pokud od tohohle kousku   nebudete čekat převratný   děj, zápletku, rozuzlení a   následnou pointu, tak se vám   bude líbit. Vyloženě   hlavní příběh to totiž   postrádá. Je to výsek   školního roku gympláků a   jejich životů. Mě to ale   bavilo a vydržela jsem se na   to dívat se zájmem. Až na   pár výjimek dobré herecké   obsazení a good hlášky. Kdo   mi tam se svým hereckým   výkonem neseděl, byla   představitelka Pavly, která   podle mě nehrála, ale jen   odříkávala scénář.   Tomáš Vorel ml. byl opravdu   přesvědčivý - buď to tak   dobře zahrál nebo takový   opravdu je:)
Hostel
 
Přidáno: 28.7.2008
Thornwald - jsem úchyl, byla   jsem na tom v kině:-D   omlouvá mě ale to, že jsem   netušila, do čeho jdu:))   udělalo se mi z toho tak zle,   že jsem ten večer nemohla   vidět žádný maso, začala   jsem se bát hloučků malejch   dětí a zdrhala při zvucích   motorový pily:-D a to jsem se   vracela domů z kina za   světla:-D nechutný,   nechutný a ještě jednou   nechutný! jediný, co na tom   bylo legrační, byly pařby   na hudbu Michala Davida:))
Hra na schovávanou (Hide and Seek)
 
Přidáno: 4.8.2008
záleží, kterou verzi konce   jste viděli. já viděla   dvě. ta jedna je celkem o   ničem, ale ta druhá dává   filmu fakt zajímavej konec.   jinak to je podle mě jeden z   mála dobrých thrillerů,   když pominu to, že   schizofrenie je tady pojata   opět špatně. docela by mě   zajímalo, odkud se vzalo   tvrzení, že schizofrenie je   rozdvojení osobnosti.   schizofrenie je rozštěp   mysli (rozpor ve vnímání   reality a realitou samotnou)-   to jen tak pro zajímavost:))
Chuckyho nevěsta (Bride of Chucky)
 
Přidáno: 22.12.2008
jestli chcete vidět, jak   "polomrtvá" panenka   rodí krvelačného potomka   Chuckyho s ostrými zoubky a   přitom z ní stříká krev,   tak si to určitě pusťte ;-)
Chyťte doktora!
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.8.2008
pohodová česká komedie -   nijak závratný děj, ale   proč vytvářet složitosti,   které v závěru diváka   vůbec nepobaví? tohle byl   pro mě příjemně strávený   čas a klidně bych se na   tenhle film podívala znovu.   Michal Malátný sice není   žádný herec, ale myslím,   že tuhle roli zvládl dobře   a Tatiana Vilhelmová hraje   skvěle vždycky. BTW: velké   plus za Kryštofa Hádka:)
Ken Park
 
Přidáno: 7.8.2008
Larry Clark je porno zabalené   do rádoby psychologického   obalu. První zhlédnutí Ken   Parku jsem absolvovala bez   titulků a nebyla z toho   vůbec moudrá. Byl to můj   první film L.K. a já si   naivně myslela, že pointa mi   unikla právě díky tomu. Tak   jsem tohle dílo zkoukla   ještě jednou - přímo s   českým dabingem, a zjistila,   že se nacházím tam, kde   předtím. Pointa zmizela,   vypařila se...nebo lépe   řečeno - nikdy tam nebyla. K   jeho filmům nepotřebujete   umět ani zbla anglicky, aby   vám došlo, o co tam jde.   Sex, sex, sex - drogy. Takže   smysl Ken Parku (jak už tady   bylo řečeno) je co nejvíc   šokovat bez toho, aby   jednotlivé scény tvořily   celek. Skáče se od jednoho k   druhýmu, jen aby se tam těch   šoků vešlo co nejvíc. A   scénář? Ten je k něčemu   takovýmu podle mě úplně   zbytečnej.
Kids (kids)
 
Přidáno: 7.8.2008
hej Larry, co konečně   stvořit film, kterej bude   mít děj?!! už by bylo   docela načase! no, pubisům a   vymytým mozkům se budou   líbit rádoby drsňácký a   znalecký dialogy. film, ve   kterým se   "inteligenti"   přímo vyřádí. říkat do   kamery takový píp. a ještě   za to dostat prachy se   každýmu jen tak   nepoštěstí.
Klíč (The Skeleton Key)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Musím dát 10*, protože   Klíč patří do té úzké   skupiny hororů, které se   fakt povedly. Původně jsem   si myslela, že to bude   další z řady amerických   omýláků, ve kterém bude   řádit šílená stará baba   nebo strašit duch původního   majitele a ostatní   masakrovat. Ovšem děj mě   postupně vyvedl z omylu.   Opravdu povedená dějová   myšlenka s dech beroucím   koncem. Doporučuju zkouknout!
Kouzelný měšec
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2008
na to, že to je z části i   neměcká pohádka, tak je   opravdu pěkně zpracovaná.   němečtí herci mi nikterak   nekazí celkový dojem.   myslím, že to je jedna z   mála novějších povedených   pohádek.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190269
Osobností: 697369
Fotografií: 762965
Plakátů: 375673
Obsahů a biografií: 177910
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10