Zari
ohodnotit

Opravdová kuráž

True Grit

Další název:
Skutočná guráž (SK)
Žánr:
Rok:
2010
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
17.2.2011
„Odplata si nakonec cestu najde.“

Komentáře k filmu Opravdová kuráž

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 35
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.9.2019
Nesnáším holčenčí   hrdinky, tím méně ve   westernu. Ale musím uznat,   že tento mne zaujal. Ne že   by se tam střílelo na   každém kroku, ale ta malá   potvora byla sympaticky drzá.   Herci to zahráli dobře,   scénář byl ucházející,   tak nevidí důvod ohodnotit   film jako lehce   nadprůměrný.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Marně hledám nějaká   výrazná pozitiva. Pro mě se   jedná o film, který   nepřinesl nic extra - ano, je   to kvalitní western, docela   zajímavé zpracování a   námět, ale toť vše.
Herci hrají dobře, to,   co od nich role očekává,   ale mě nijak nedojímají, za   celý film jsem se s nimi   nesžila, nesoucítila... byli   tak nějak neživí. Bohužel   nemůžu říct, že by to   byla bomba.... párkrát jsem   se zasmála, ale něco to   postrádalo.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.9.2015
Netradiční western, kde se   hlavní trojka maximálně   doplňuje a ani ta malá   copatá nezůstane dlužna   nikomu nic. A to ani   okoralému Jeffu Bridgesovi,   který se jí nechal okouzlit,   ani kníratému Mattu   Damonovi, který rolí   pouťového rangera potvrdil,   že umí zahrát leccos. Joshe   Brolina nepočítám, protože   se objeví jen na chvíli a po   zásluze dostane, co si   zaslouží. Pecka tento   western sice není, ale   rozhodně něco, co obvykle na   plátně není k vidění, i   když šlo o remake. Hailee se   určitě ještě vybarví,   ostatně v Ladíme 2, už   ukazuje další zoubky, ty   zpěvavé.
hvezdyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.3.2011
Western by měl být hlavním   žánrem americké tvorby.   Alespoň si to tak myslím a v   dřívějších filmařských   dobách to tak částečně   bylo. Film brarů Coenových   tak vítám v naší   distribuci. Na jednu stranu je   poznat velká preciznost a   smysl pro detail. hlavně v   první části filmu, kdy se   děj odehrává ve městě.   Ale nastanou i situace logicky   pokulhávající. Např. kde   hlavní hrdinka vezme v jedné   scéně velké vědro na vodu,   když cestuje na koni? Kdepak   ho měla schovaný? To není   jako reklama na Perwoll, kdy   jej lidé tahají s sebou i do   divadla.
Vysoké   hodnocení si film však   zaslouží. Skvělý   scénář, výprava i   atmosféra. Je tu jedna věc u   amerických filmů neobvyklá.   Věk postav ve filmu   vytvořených je totožný s   reálným věkem jejich   představitelů.
FLA
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.5.2016
Na první podívání, mně   tenhle snímek moc nechytnul a   dal bych tak 5 hvězdiček.   Druhé shlédnutí to   napravilo a bavil jsem se   více. Černý humor, super   hlášky a dobří herci.   Mohlo být více přestřelek   a krve, to "Coeni"   uměj ale asi schválně se   tomuto vyhnuli a film je v   takové podobě jaké je. I   tak nelituji druhého   podívání:-)
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.5.2015
Jedná se o velmi povedený   remake klasického snímku   'Maršál' z roku 1969, kde   Johna Waynea vystřídal Jeff   Bridges. Příběh malé   Mattie Rossové toužící po   pomstě za smrt svého otce   rozehrává drsnou cestu   neobvyklé dvojice za   spravedlností.   Přesvědčivá kamera   zobrazuje skutečnou krajinu   plného nebezpečí, kterou   navíc zvýrazňuje povedený   a hlavně trefný soundtrack.   Herecké výkony na takovém   stádiu, že herci své role   nehráli, ale vyloženě   žili. Tento dobrodružný   western v mnohém překvapil a   žánr opět posunul zase o   něco dál. S onou klasikou se   srovnávat nedá, neboť je   každý hlavně vizuálně   naprosto jiný. Dá se tedy   říci, že snímek předčil   veškerá očekávání.
Lienocka22
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.1.2012
Čakala som niečo lepšie, no   toto bola čistá uspávanka   ... Už na začiatku filmu   divák na 95% vie, ako sa to   skončí ... čo ale netuší   je, že ide o sakramentsky   nudný a priveľmi dlhý   žvást ...
prvosenka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.10.2013
OPRAVDOVÁ KURÁŽ

Je s podivem, že v   klasických westernech se   téměř nevyskytují ženy, a   když už, tak jsou jen   jakýmsi doplňkem, nehodným   větší pozornosti. Určitě   je pravda, že muži byli v   této době ti silnější,   ti, kteří byli více vidět   a jejich skutky byly proto   zajímavější, ale na   divokém západě žily i   ženy a jejich život nebyl   rozhodně lehký. Kromě   těžké práce se musely   naučit i jiné „mužské   dovednosti“, aby vůbec   přežily. Z této doby a z   tohoto prostředí pochází   moderně pojatý western   Opravdová kuráž. Mladá   žena, spíše ještě dítě,   se musí prosadit proti   nepřízni osudu. Nejenom že   se nesmí nechat zahnat do   kouta a nenechat se ošidit o   majetek, který jí právem   patří, ale musí se postarat   i o spravedlivé potrestání   vraha svého otce. K tomu jí   pomáhá nejen bůh, ale i   šikovně proříznutá pusa.   Někdy sice pomocníky   odradí, ale někdy jsou její   upřímné hlášky namístě.   Tak se nám nabízí   zajímavě pojatá cesta   mladičké neohrožené Mattie   za pomstou. Ve společnosti   mladého texaského rangera a   starého lovce lidí zažijeme   příběh, který docela   pobaví a určitě nenudí.   Tato příjemná změna v   zaběhaných stereotypech se   mi docela líbila.

Film je remakem snímku   Maršál z roku 1969, hlavní   roli hrál John Wayne.
PORTER
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.5.2016
Novodobější western a bylo   to hodně vidět,režie v   pohodě,prostředí docela   ušlo,zajímavější   přestřelka opět až na   konci jinak slabota,příběh   nic moc celému filmu vévodí   čtrnáctiletá dívka která   se vydá hledat vraha svého   otce i když to nezahrála   špatně jak odvaha tak   prostořekost ji nechybí   přecejen do westernu   teenagerky moc nepatří.
enejčel
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.8.2013
Film je rozhodně zklamáním.   Téměř celý film se budete   nudit a když už se něco   děje, tak ej to jenom na pár   sekund. Postavám vůbec   nefandíte a celý film vám   přijde takový zbytečný.   Rozhodně jsem čekal od   herců, jako Bridges, nebo   Damon víc. Nic moc.
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.10.2013
Western o dívce Maggie,   která chce najít vraha   svého otce a nastolit svoji   spravedlnost. Najme sice   marshalla Cogburna, ovšem   věčně opilého. Netypicky   pojatý western, dobře   obsazený - (J.Bridges,   M.Damon).
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2011
Opravdu kvalitní
Western nikdy nebude mým   oblíbeným žánrem.Proto   jsem s určitým despektem   nečekal velké věci ani u   True Grit. Ale famozní   J.Bridges, úchvatná kamera a   pěkný hudební doprovod mé   obavy rozptýlily. Lehká   nadsázka která je cítit z   každé jinak mistrně   napsané dialogové partie, je   velkým přínosem a jednoho   hlavního pilíře   filmu.Nominace za herecké   role a kameru na oscara plně   podporuji. Ten zbytek mi ale   přes vysokou kvalitu snímku   hlava úplně nebere.Trochu mi   to jako poslední rok   připadá, vybere se jeden   výborný film z mnoha, a   nasypeme všechny nominace bez   ohledu na kategorii.   Poctivých 80%.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.2.2017
True Grit
Prijemny western s legendarnym   reziserskym duom a vynikajucim   hereckym obsadenim.Mozno by mu   neuskodila kratsia minutaz,cim   by dostal vacsi spad.
Pre mna osobne to spicka   nie je,ale doporucujem.
karlosphonic
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.2.2011
Po filmu Tahle země není pro   starý jsem na bratry Coenovi   trochu zanevřel.Oni ale   přišli opět s Jeffem   Bridgesem a natočili stejně   povedené dílo jako Big   Lebovski.A jako Bridges   zahrál bravurně zhýralého   muže současnosti v   Lebovskim,tak v Opravdové   kuráži přesvědčivě   předváděl zhýralce z doby   divokého Západu.
Westerny mě nikdy   neoslovovali,ale tento snímek   je jednou z vyjímek.Je to   tím,že zde naprosto chybí   "okouzlující   Mary",z Indiánů se   dělá legrace (obzvláště z   malých retardovaných) a   celý příběh je o   dobrodružství dvou   sebestředných drsných   chlápků ve společnosti   14leté prostořeké   slečny.Výborný   nápad.14letá Mattie Rossová   je patřičně přidrzlá a   prostořeká,ale nepůsobí   teatrálně trapně a já jí   každou větu věřil.Herci   byli famózně namaskovaní a   hluboký hlas doktora   oblečeného do medvědí   hlavy jsem slyšel ještě   dlouho po posledních   titulcích.Příjemné   překvapení roku!
Zimmy871
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2011
Klasický Coenovský pocit. Je   jím doprovázen celý film,   ale film v kterém hraje Matt   Damon u mě vždycky bude mít   silnou hrubku. Ten člověk   prostě není hercem a pokud   vedle něj hraje takový herec   jako Jeff Bridges, tak to   působí strašně divným   dojmem. Ale film má rozhodně   co nabídnout, skvělé   scény, dialogy i jejich   přizvuky a téměř až   apokaliptická vize. Dal bych   víc, ale Matt Déééémon to   prostě kazí.
Akana
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.5.2011
Je to sice žánrově pietní   oldschool, ale stejně si   myslím, že v době, na níž   odkazuje, by to s takovou   mírou syrovosti a nadhledu   nenatočili, takže úplné   retro to není. Mezi hlavními   postavami to hezky jiskří,   děj je přímočarý, skoro   bez coenovských cynických   schválností (o to víc   potěší, když jejich styl   někde malinko vystrčí   růžky) a s výbornými herci   v čele s Bridgesem, kterému   postava okoralého,   špinavého násosky sedí.   Originál z roku 1969 neznám,   nemůžu srovnávat, ale abych   dal přednost aktuálnímu   zpracování mi stačí znát   jména obou představitelů   Roostera Cogburna. Bridges mi   je stokrát milejší než   Wayne. V dnešní době   westernovému žánru moc   nepřející je to určitě   příjemný snímek, ale   oskarového na tom moc   nevidím. Coeni mě tentokrát   uspokojili ale nenadchli.
Krupe
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.9.2013
Výborný western s výborným   obsazením, sem tam   úsměvnými dialogy a   perfektními hereckými   výkony, hlavně díky   Jeffovi Bridgesovi. Pro mě   osobně překvapení, více   než příjemné.
cerfik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.12.2014
Práce bratří Coenů je   taková, že buď je to   naprostá bomba nebo je to   hodně dobrý. Toto je ten   druhý případ, stylová   zábava z drsného divokého   západu v podání   nečekaného průvodce,   pěkně drsné malé   holčička s copánky. Já jí   prostě žral a s   neskutečným Jeffem Bridgesem   je to opravdu dvojka k   pohledání. Matta Damona s   knírkem jsem tam málem   vůbec nepoznal, takže už   jen to dokazuje, že zahrál   na výbornou :-)
Rocky4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.2.2011
Bomba! Opravdu povedený film,   určitě o kus lepší než   minulý oscarový snímek od   Coenů, Tahle země není pro   starý.
Původní   předlohu Maršál, podle   kterého je tohle natočeno   jako remake, jsem neviděl a   myslím že jak pro mě, tak   pro ostatní, kteří to   neviděli to může být   výhoda, protože nevíte jak   se bude příběh odvíjet a   že tady je celkem dost   zvratů. Herecké výkony   super, Jeff Bridges   geniální, stejně tak ta   mladá herečka co ztvárnila   Mattie. Té bych dal   jednoznačně oskara,   předvedla perfektní výkon   na svůj věk. Její postava   má pěkně prořízlou pusu.   Pochvala i pro Matta Damona,   ten je tam skoro k   nepoznání.
Coeni   mají i zajímavej smysl pro   humor, protože u některých   scén se nejde nesmát a k   tomu vás nejednou odbouraj   geniální hlášky. A k tomu   samozřejmě nezapomenou   přitvrdit, aby jste si   nemysleli že sledujete   komedii. Opravdu perfektní   film.
Sanchez
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.12.2012
Westernová nadílka s   jednookým J. Bridgesem a   neskutečně uťáplým M.   Damonem ... Především   představitel legendárního   Bournea mi v této roli   neseděl a působil spíš   komicky. Celkově na mě film   působil až tragicky   zdlouhavě a na mé poměry   příliš ukecaně. Když je k   vidění působivější akce,   tak stojí opravdu za to ..   jen škoda, že takových   scén je v tomhle westernu   všeho-všudy jen pár   (doslova). Za zmínku stojí i   sympaticky hrubý hlas   hlavního hrdiny (Bridges),   který svým pojetím dobře   dokresluje atmosféru   tehdejší doby. Ale to by byl   asi celý výčet pozitiv,   ostatní je natahované,   prokecané a minimálně   nevyužité.
olgab
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2011
Skutečně zdařilý   western.Od Coenů taky nelze   nic jiného   očekávat.Konečně tam   nebyli "hezcí   kovbojové",ale   umaštění,špinaví a   ochlastaní,tak jak to tehdy   na divokém západě muselo   vypadat(tak to ostatně uměl   natočit jen Sergio   Leone).Myslím,že to je   nejrealističtější western   jaky byl kdy natočen.A to   nepatřím k příznivcům   westernu.Fakt povedený.
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.6.2011
Neurazí, nenadchne.   Obyčejný příběh,   chvílemi až trochu nudný,   protože přesně víte, co   bude dál, a nebo to, co je   dál, je otřepané klišé.   Na bratry Coeny až moc   normální film, ve kterém   občas probleskne nějaký   jejich šílený nápad.   Celkem vzato nestálo to za   to.
Naki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Hailee Steinfeld může být   ráda mezi kterými herci má   možnost hrát, to jí totiž   do budoucna dodá právě   opravdovou kuráž.. Bratři   Coenové nám předhodili   kontroverzní western se   scénářem, který může   fajnšmekrům tohoto žánru   velmi vadit a nenajdou v něm   to zalíbení ze 70. 80. let.   Příčinou toho všeho je   podle mě právě mladá   herečka Hailee Steinfeld,   která působí sice   ostříleně, ale taková ta   Coen parodie v tom stále   zůstává. Přesto vše   právě Jeff Bridges je   záplatou. Obrovským   štěstím je, že Texaský   Ranger Matt Damon vždy na   nějaký čas odjel a dělal   si své single táboráky   někde mimo scénu. Tahle role   mu nesedí.
sakro
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2011
dost dobré, ale není to trochu málo?
Přiznám se, že western   není můj šálek čaje, ale   na druhou stranu jsem si   říkal: "Coenové,   uvidíme". Shrnu:   netěšil jsem se, ale   zvědavý jsem byl. 110 minut   jsem hleděl na plátno,   sledoval velmi dobrý film,   ale přesto všechno musím   konstatovat, že to určitě   nepatří k tomu nejlepšímu,   co bratři Coenové   vytvořili. Nejlepším z   herců jednoznačně Jeff   Bridges. Všem ostatním,   včetně do nebe vychvalované   Heilee Steinfeld, jsem postavy   moc nevěřil. Pohybovali se a   komunikovali jaksi strojeně,   jako dosazení z jiného   světa. Příběh samotný je   zvláštní a zajímavý,   kamera skvělá, lokace   bezchybná a ke všemu super   hudba, kterou byste k   dokreslení Divokého Západu   určitě nečekali. Ale už i   pejsek s kočičkou udělali   dort ze samých laskomin a   výsledek byl nepoživatelný.   V případě Opravdové   kuráže není ten závěr až   tak tragický, ale faktem je,   že naprosto nechápu hlasy,   které v souvislosti s tímto   snímkem zmiňovaly současně   Oskara. Proboha za co? Pokud   by snad měly být filmy   nominovány na Oscara ne podle   kvality, ale pouze podle jmen   jeho tvůrců, byl by to pro   mne konec jedné legendy. Film   určitě patří v záplavě   jiných, v současné době   nabízených filmových děl,   k těm lepším. To se mu   nedá upřít v žádném   případě. Ale také ničím   neoslnil, a to mu také nikdo   "neodpárá".   Hodnocení však dávám   poměrně kladné a nad   doporučením k zakoupení   vstupenky také váhat nebudu.
BOS3
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.1.2011
Vynikajúci Jeff Bridges a asi   ešte lepšia Hailee Seinfeld   v roli 14- ročnej Mattie.   Skvelo sekundovala hviezdam   okolo nej a jej obchodovanie   bolo bonbónikom tohto filmu.   Ináč film je drsný,   neprikrášlený západ   nepodobný slaďákom z   50-tych rokov. Chvíľku mi   trvalo, než som poznal herca   v úlohe záporáka   "Lucky" Ned Peppra.
Area
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.6.2011
Film se mi líbil, ale jen   takový postřeh naokraj - ta   dívka (Hailee Seinfeld -   14let) ve filmu téměř   nesejde z obrazu a co se   týká mluveného textu   rovněž má mezi ostatními   herci jasně největší part,   ale byla nominována na Oscara   za nejlepší výkon ve   VEDLEJŠÍ roli...
Kanystr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.11.2012
Asi bych si pořádně   rozmyslel kdyby mi nabídli   hrát v remaku a převzít   postavu po nezapomenutlém   Johnu Waynovi. Ale Jeff   potvrzuje své superkvality a   na už tak dost vysoko   postaveném místě v mém   žebříčku ještě o pár   míst stoupl. Byl skvělý ale   podezírám ho že je opravdu   alkoholik a feťák protože   mu takovýhle role až   podezřele jdou. Damon taky   vstoupil do neznámý řeky a   zhostil se toho náramě.
Předloha víceméně   daná a jako celek nebylo   potřeba měnit. A tak je   scénář na vysoké úrovni.   režie? Ve dvou se to lépe   táhne. Stojí si za svým a   ač to občas dopadne   všelijak, vždycky to   člověka zaujme. Bratří   jsou dobří
klasifikatrol
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.8.2024
Není to špatný remake,   přesto původní verze   (Maršál) z roku 1969 s   Waynem, Campbellem (neherec,   ve své době kraloval na   žebříčcích hudebních   hitparád) a Kim Darbyovou je   přece jen o stupínek   lepší.
JOKER96
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2011
Bad-Ass
Pro mě nejlepší western   všech dob- Docela mě teďka   baví rozepisovat film do   jednotlivých bodů, tak bych   to udělal i tady jestli vám   to nevadí..... 1. Herecké   Obsazení a jejich výkony -   Ano, jednotlivé herecké   výkony jsou prostě   famózní. Jeff Bridges splnil   svou roli na 150%. Nový   herecký oběv Hailee   Steinfeld hraje taky opravdu   skvěle, a mezi Bridgesem a   Damonem jí to moc   sluší........ 2. Prostředí   a kostýmy- Westernové   prostředí je uvěřitelné a   povedlo se na jedničku,   stejně jako kostýmy. Jako   kdyby sem tam, byl........ 3.   Scénář- "Země je   zmrzlá. Jestli chtěli   slušnej pohřeb, měli se   nechat zastřelit v   létě." Za scénář   bych tomuhle filmu hned hodil   Oskara . Každý dialog má   svůj smysl a není zbytečně   dlouhý a je hodněkrát i   vtipný. Hlavně když se   škádlí Jeff s Mattem.   Závěrečné vyhodnocení-   Pro mnoho lidí milé   překvapení, pro několik   lidí nejlepší western za   posledních (cca) 20 let, pro   mě nejlepší westernový   snímek všech dob. Jen mě   štve, že dopadl stejně jako   chudák Gangy New Yorku, deset   nominací, ale Oskar žádnej.   Ale aspoň že ten Zlatej   Glóbus byl (myslím). 95%
mischel251
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.6.2011
Tak filmi typu western nemám   veľmi rada, ale toto som   vidieť chcela...celkom   zaujímavý príbeh mladého   dievčaťa, ktoré chce   pomstiť smrť svojho otca a   nájsť jeho vraha a nastoliť   voči nemu spravodlivosť, v   príbehu ukazuje že ozaj ma   tu kuráž!!!a ešte bonus   filmu Matt Damon...ach jaaaaj
MambaX
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2022
Western nebo parodie?
Mám rád filmy od bratří   Coenů a na Opravdovou kuráž   jsem se vysloveně těšil   (byť jsem ji viděl drahně   let po jejím uvedení).   Čekal jsem něco víc, než   skvělé řemeslné   zpracování - nádherná   kamera, zajímavá hudba,   dobré herecké výkony,   zajímavý nápad s malou   holkou, která se chce   pomstít a k tomu celkem   poutavý děj. Jenže - pokud   to byla snaha o oprášení   žánru western, tak se celkem   podařila, ale nic víc.
PS: Možná to celé je   jen jedna velká parodie,   kterou jsem nepochopil.
Tak jak jsem u Coenů   zvyklý na skrytou řeč mezi   řádky, na náznaky,   symboliku a hlubší rozměr,   tady se nic z toho nekonalo.   Coeni si asi řekli, že   natočí zas pro změnu   nějakou oddechovku. Prostě   taková celkem dobře   udělaná zábava s žádnými   vyššími ambicemi ani   posláním. Komerční divák   se pobaví a filmový   fajnšmekr se neurazí.
Knell
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.7.2016
Brilantná konverzačka z   obdobia, keď sa popri   jednotnom náboji často ešte   vyskytla aj perkuska, čoby   delobuch páliaci tie   podstatné výstreli príbehu   a odhadzujúci   štrnásťročné dievčatá   dva metre dozadu. Všetok   hardver sedí, zbrane sa nosia   tak, ako sa naozaj nosili a aj   ostatné detaily sú na tých   správnych miestach. No a   debaty a činy ústrednej   trojice mi privodili 110   minút potešenia. Moc dobrý   príbeh a moc dobre   vyrozprávaný!
victorio
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.6.2011
Když bych chtěla být hodně   jízlivá, tak sem jen   nakopírují něčí   hodnocení, že tři hlavní   postavy jedou, jdou, jdou,   jedou, jedou, jedou za   padouchem, až ho dojedou, tak   ho překvapivě zabijou, ale   určitá jednoduchost je   vyplněna lahůdkovými   hereckými výkony,   především představitelka   malé holky byla skvělé (i   když nepříjemně   cílevědomá). Ale nominace   na Oscara? Csss, Coeni mají   lepší filmy a tak starý,   aby se jim dal Oscar za   zásluhy snad nejsou...
jamesek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.4.2012
ta scéna s retardýrovanejma   rudejma fakanama je prostě   bomba, ovšem střelecká   ekvilibristika jeffa bridgese   se nedá přebít ani esem z   rukávu!
na devadesát   yardů trefim komára do   voka...........ten číňan mi   zas musel prodat ňáký   mizerný kulky.
A já   myslel, že vám do očí   svítilo slunce..........nebo   vlastně do oka.
willy112
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2013
Film sám o sobě má určitě   dobrý námět na   zrežírování. Herecké   výkony a obsah filmu tomu   také odpovídají. Menším   překvapením pro mě byl   závěr filmu, kdy jsem   nečekal takový zvrat v tom,   kdy dívka přichází o ruku   vinou uštknutí hadem. A   proto si u mě film za závěr   děje i za závěrečnou   píseň vysloužil menší   plus v podobě hodnocení.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih153911minih153911Raubíř Ralf a internet (2018) 
Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 n
minih107766minih107766Ženich mezi dveřmi (1979) [TV inscenace] 
Ženich mezi dveřmi n
minih96088minih96088Vášeň (2012) 
Passion n
minih135408minih135408Smrtgasmus (2015) 
Deathgasm n
minih51414minih51414Carver (2008) [Video] 
Carver n
minih136271minih136271Nesmrtelní (2015) 
Odödliga n
minih48915minih48915Český koncert (1960) [TV film] 
Český koncert n
minih51147minih51147Šejdrem (2008) [TV film] 
Šejdrem n
minih51360minih51360Castle na zabití (2009) [TV seriál] 
Castle n
minih86111minih86111RoboCop (2014) [2k digital] 
RoboCop n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Maršál (1969)

 Maršál (1969)
Maršál n
True Grit
Žánr: western
Země: Spojené státy americké
Režie: Henry Hathaway

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Všechny velké a malé bytosti (...

09:00 - 09:45

44 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Divoká příroda Ománu

09:20 - 10:15

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Gympl s (r)učením omezeným (20...

09:35 - 10:55

9 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Duch (2022) [TV seriál]

09:20 - 10:30

24 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Mario Serandrei

Serandrei Mario

Valerij Rubinčik

Rubinčik Valerij

Jan Prokop

Prokop Jan

Piotr Wereśniak

Wereśniak Piotr

Otakar Dadák

Dadák Otakar

Henry Carr

Carr Henry

Naposled navštívené:
Mario Serandrei

Serandrei Mario

Valerij Rubinčik

Rubinčik Valerij

Jan Prokop

Prokop Jan

Piotr Wereśniak

Wereśniak Piotr

Otakar Dadák

Dadák Otakar

Henry Carr

Carr Henry