Jeden svět
ohodnotit

60 sekund

Gone In 60 Seconds

Další název:
60 sekúnd (SK); Nur noch 60 Sekunden
Žánr:
Rok:
2000
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
10.8.2000
„Vůně vysokooktanového benzínu.“

Komentáře k filmu 60 sekund

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 98
SvoKar
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 5.10.2012
Utvrdil jsem se v   přesvědčení, že jde o   remake. Zápletka by šla;   když ale Randall mluví, jak   a proč začal krást a hraje   k tomu rádoby jímavá hudba,   to jsem rostl. Scény   vlastního kradení nic moc, a   ten skok na konci - no...   Soucitný detektiv je   třešinkou na dortu:)
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.6.2010
Nejsem fanouškem aut a   motorismu vůbec, nerozeznám   Octavii od Dacie nebo Fabie,   či jak se ty rádobyčeský   auta jmenujou, ale tenhle film   se mi líbil. Ať už   skvělým hereckým   obsazením, tak se mi i   dostalo několik ukázek   opravdu perfektních modelů i   s názvy. Věděl jsem, na   který vůz koukám.
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.2.2013
Cage mi připadá jako někdo,   kdo se snaží překročit   svůj stín a ať dělá, co   dělá, tak je to pořád   stejný Cage. Třeštění   očí, špulení rtů,   rozmáchlá gesta. Vyzařuje z   mého pohledu takovou tu   zarytou až schizofrenickou   potřebu těkat a něco nebo   někoho zachraňovat. Jinak   dobrý,konečně i Cage je   dobrej, i když pořád   stejnej.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.1.2005
Děj je jednoduchý až   prostý, předvídatelný.   Uznávám. Ale atmosféra   filmu je hlavně o autech a o   posedlosti silnými motory.   Až druhotně o   zodpovědnosti, rodině,   lásce...
Kdo má rád   rychlá, hezká auta (a   Angelinu Jolie nebo Nicholase   Cage za volantem) ten si   užije. Závěrečná hodička   Cage v Eleanoře skrz celé LA   nemá chybu...a prý odřídil   většinu sám :o)
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Gone In 60 Seconds
60 sekund je vynikajícím   snímkem, jeden z těch   lepších filmu Nicolase Cage,   ještě když hrál v   kvalitních snímcích.Mnoho   podobných filmů jako je 60   sekund moc není. Nechybí   tady střílení, honičky v   rychlých autech, krádeže   aut atd. Ve filmu je skvělá   hudba a také herecké   obsazení - Angelina Jolie,   Giovanni Ribisi, Tymothy   Olyphant a další. Jinak   tenhle film jsem viděla cca   30x a musím se přiznat, že   mě stále neomrzel, což mě   přesvědčuje o tom, že je   to vydařený kousek.
Dominic Sena není sice   kdovíjaký režisér, ale   pár kvalitních snímků má.   Kdyby se jeho kariéra   ubírala tímhle směrem   stále, měli bychom co   sledovat. Tak snad v   budoucích letech nám zase   ukáže!
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2011
Je to divný,ale   jako"chlapa"my nic   neříkaj auta a zajímám se   o to jen okrajově.Proto i   tento film je asi větší   bombou pro ty co autům   hoví.Jinak slušná   akční,dobře obsazená   jízda.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.1.2014
Remake snímku kaskadéra H.B.   Halickiho ´Gone in 60   Seconds´ (1974) v produkci   Jerryho Bruckheimera, což   tentokrát znamená v ryze   akční popkornové jízdě.   Tradičně jednoduchý   příběh ve zběsilém tempu   nezatěžující zbytečnými   dějovými odbočky. Takže   opět krádež nemalého   množství luxusních aut a   pro diváky znající   původní film hlavně   automobilová honička. A ta   tu samozřejmě je, dokonce tu   původní v určitých   chvílích citující, ale o   nic výjimečného v žádném   případě nejde. H.B. Halicki   se ve svém snímku právě na   automobilovou honičku   zaměřil, tady je to už jen   nutný dějový doplněk a tak   je přirozeně daleko kratší   a je to filmová honička v   podstatě jako každá jiná.   I ten děj je samozřejmě   přizpůsoben na dnešní   dobu. Na správný popkornový   film má samozřejmě   zajímavé postavy na to na   obou stranách barikády. Suma   sumárum. Jedná se o značně   jednoduchou akční zábavu s   rychlými luxusními auty   obsahující patřičné   hlášky, vtípky a   patřičný tah na branku. Pro   zajímavost, námětově lze   doporučit také snímek   Západního Německa ´Únos   aut´ (1980), který svou   kvalitou nestárne, jen je   tradičně pozapomenutý.
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Fakt vyborny film pro fandy   rychlych aut.Ja sice mezi ne   moc nepatrim,ale tento snimek   me dost chytil teda.Bomba
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2009
V tomto akčnom filme hralo   dosť veľa známych   hereckých hviezd Hollywoodu,   ako napríklad Nicolas Cage,   Angelina Golie, Robert Duvall   a atd. Herci tu podali   výborné výkony, čo svojím   spôsobom aj dosť vyzdvihlo   úroveň tohto filmu.
prvosenka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.4.2011
60 SEKUND

Další vydařený film s   N.Cagem v hlavní roli. Nejsem   příznivce divokých honiček   v autech, ale tento film měl   i jiné přednosti. Jako   typický americký film hrál   na divácké city. Je   zvláštní, jak v těchto   filmech jsou i záporné   postavy (zloději aut)   vykresleny jako pozitivní   hrdinové, kterým nakonec   divák fandí. A poté co   Memphis zachrání život   policistovi, je mu odpuštěno   i před rukou zákona. No teď   jen, aby byli takoví   spravedliví a neškodní   zloději i u nás. Nicméně   to nic nemění na tom, že   „60 sekund“ patří   přesně mezi ty jednoduché,   oddechové filmy, které jsou   typicky odpočinkovou   zábavou. K tomu byl určen, a   tento cíl byl beze zbytku   splněn.
Duri86
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.7.2012
v 60 s. Hvězdy (Cage,Jolie)   udělali z celkem   průhledného scénáře   dobrý snímek, v Rychle a   zběsile udělal skvělý film   hvězdu z celkem neznámých   herců (Diesela a Walkera)   Film to není špatný ale   nenabídne nic extra
LenC2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Pro obdivovatelé rychlých   aut je tento film opravdu   pěkná podívaná . Nicolas   Cage jako zloděj aut , který   musí ukrást 50 luxusních   aut aby zachránil svého   bratra. Na režisérské DVD   verzi je ještě film o pár   minut delší než je   kinoverze.
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.1.2013
Krásný auta,krásná   A.Jolie.Skvělá akce a   honičky s auty.Obsazení taky   výborný   N.Cage,A,Jolie,R.Duvall a   příchod V.Jonese byl cool.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Podle mně naprostá senzace   skvělé obsazení a ůvodní   písen je proště senzace   klobouk dolu parádní auta a   život zlodějů aut
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.4.2008
Producent Jerry Bruckheimer se   nyní zaměřil na snímek z   prostředí drahých aut,   které kradou Cage a   Jolie.Výsledek není   špatný.
Chrustyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Poměrně slušná podívaná   se sympatickým Cageem a   perfektní hudbou. Jen mi tam   chybělo to co by tenhle film   měl mít. Akce. Nějaká   pořádná automobilová   honička. Jedna je sice na   konci jenže s těží   průměrná. Škoda, že film   nedělal např. Bay. To by   bylo něco.
Pecik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.3.2011
Nejlepší autařskej film   jakej jsem kdy vyděl.   Herecký obsazení i jejich   výkony nemají chybu.   Příběh, děj, scénář,   hlášky, hudba, auta - vše   podle mýho vkusu a naprosto   bez chyby.
lucymat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2010
Pekelný stroje, vůně   benzinu, šustot dolarů a   ladné křivky Angie... toť   vskutku smrtelná kombinace.   60 sekund na obrazovce   uvítám kdykoliv, protože   tenhle akčňák se mezi   sourozenci rozhodně   neztratí. A soundtrack? -   jedna velká pecka.
mildaaxe
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.10.2010
Randall „Mephis“ Raines   patřil k nejlepším   zlodějům aut. Na řemeslo se   však z jistých osobních   důvodů vykašlal už před   šesti lety. Ovšem když se   dozvídá, že jeho mladší   bratr, jdouce v jeho stopách,   se namočil do pořádnýho   průšvihu, tak v duchu hesla   „rodina až na prvním   místě“ se vrací ke svýmu   džobu. Nebude to žádná   sranda – získat 50   luxusních kár během jediný   noci. Mephis je však   přesvědčen, že život jeho   bráchy za trochu tý dřiny   stojí a tak rozjíždí spolu   s partou přátel největší   akci svýho života…
Ptát se mě někdo na   tenhle film před pěti lety   nebo třeba ještě včera,   mluvil bych v superlativech.   Ono před nějakou delší   dobu jsem z něj byl opravdu   nadšenej, ovšem důvody   mých tehdejších pocitů mi   malinko unikají. Ano snímek   může nabídnout obsazení, o   němž se jiným může jenom   zdát – Nicolas Cage,   Angelina Jolie, Giovanni   Ribisi, Robert Duvall nebo   třeba Vinnie Jones. Bohužel   jejich přítomnost snímku   nějak moc nepomáhá. Kvůli   sotva průměrnýmu scénáři   nemají moc co hrát, což mě   sice nepřekvapilo,   ale…Ovšem to, že filmu   chybí nějaké pořádné   tempo mě velmi zklamalo.   Střídají se tak asi tyhle   situace – Mephis dostává   na držku, někdo ho z toho   vyseká – trošku nijak   zajímavých dialogů –   záběry na hezký káry –   něco se potentuje –   záběry na bezradný fízly.   A znovu. A znovu. A znovu až   do konce. Do tohoto schématu   nezapadá pouze dlouhá   honička Mephise s   policajtama, ale ruku na srdce   – je natolik průměrná,   že bych se bez ní klidně   obešel. Chápu že tenhle   film neměl ambice na   získání nějakýho Oscara   za nejlepší film, ale měl   nabídnout pořádnou zábavu.   Napoprvé to u mě i   fungovalo, ovšem teď jsem   viděl spíš chyby –   nedokázalo mě to vtáhnout a   dnes nechápu mé tehdejší   mladické nadšení:-)
Akana
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Lahůdka pro všechny, kdo   milují rychlá a luxusní   auta aspoň z poloviny tak   jako hlavní hrdinové   příběhu. Bohužel k   takovým se nepočítám. 60   sekund je učebnicovým   příkladem toho, že   sebekvalitnější obsazení   nezachrání vypravěčsku   šeď.
Pardal
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.8.2006
Auta, auta a zase auta, navíc   nejsou ani příliš vidět na   silnici, spíš jsou někde   zaparkovaný a naši   "hrdinové" vždycky   přijdou nasednou a odjedou, o   tom je celej film...
Kdyby ta A. Jolie alespoň   vypadala tak jak jsem vzyklý   ale tady vypadá spíš jako   14-tiletá pubertální   opička!
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.11.2007
Hvězdně obsazený akční   film. Skvělé automobilové   honičky. Příběh filmu nic   moc, ale i tak mě film bavil   a ž do konce, který pro mě   nebyl překvapením - padouch   je mrtev.
radegaster
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 4.8.2015
60 Cage and kund
Kdyby tahle parta kradla   měděné kabely a prodávala   je do sběrny barevných   kovů, byl by to jasný   aspirant na odpad. Vzhledem k   luxusním kárám a sexy Jolie   však budu shovívavý. Umí   Cage v posledních 10 letech   něco jiného než měnit   účes a poulit oči?
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.8.2004
V kategorii akčních filmů   zcela určitě nadprůměr.   Dobrý scénář, dobře   natočeno. Atmosféra s vůní   benzínu.
kali.4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.5.2007
Skutečně musím přiznat,   že tohle je film, který se   snaží být za každou cenu   cool, a nakonec z toho vyleze   slušná slátanina až   béčko. Přesto patří k   mým nejoblíbenějším   filmům z oblasti   automobilového průmyslu,   líbila se mi kamera, hudba   (některé starší songy   rozhodně nepatří do   starého železa) a   překvapivě i herecké   výkony - hlavně Delroy   Lindo. Plytký scénář mi   příliš nevadil, ostatně si   myslím, že u filmů s   takovouto tématikou to není   to nejdůležitější.   Přidávám bod za   rozmlácený Mustang na konci   - přeci jen taková   nestoudnost jako znesvětit   klenot těchto kvalit se jen   tak nevidí.
davidek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.7.2008
Opět vinikající výkon   Nicolase Cage a navíc   úchvatná auta a perfektní   honičky. Děj je vlastně   hrozně jednoduchý, ale   celkový dojem filmu je   velký.
wena
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2009
Tak bratrská láska i na   špatnou cestu tě   přivede.Polepšený zloděj   krásných aut znovu   rozjíždí krádež ze svojí   obnovenou partou znovu   zasahuje.Skoky jak v kobře 11   .Mě se tento styl docela   líbí policista co je taky   jen člověk atd.Prostě   dobrá akce z dobrým koncem.
Defied_Master
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2009
60 sekund je film, který se   podle mého názoru, stal   průkopníkem mezi filmy s   automobilovou tematikou. Až   po něm se objevily hity jako   Rychle a zběsile a jim   podobné. I když je film už   postarší, vždycky se na   něj rád podívám...:-)
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.1.2010
Dobrej akčňák, celkem   dobrý obsazení, ale trošku   neoriginální téma. Mně se   to líbilo, sice to nebylo   zase tak originální, ale pro   fandy rychlých aut proč ne!!   :)
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2011
Pro milovníky krásných a   rychlých aut je to   podívaná. Pro milovníky   Cageho hereckých výkonů už   je to horší. I když film   není nejhorší, beru ho jako   oddychovku.
gorous
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.5.2007
Adrenalinem nabitý akční   hit v podání Hollywoodské   hvězdy Nicolase Cageho,jakož   to bývalý zloděj aut,aby   zachránil svého bratra,musí   se svou bývalou partou   ukrást pro mafiánského   bosse
nespočet   nejlepších a nejdrahžích   aut a na to opravdu nemá moc   času,perfektně naladěný   akční snímek spojený s   adrenalinem,rychlostí,báječ   nou podívanou,s nejlepším   hereckým obsazením vás   usadí do pohodlného   křesílka a sami budete   cítit volant mezi prsty a   plynový pedál na   podlaze.Ovšem tohle nikomu   nedoporučuji jen v mezích   zákona.
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.11.2003
Co třeba jiná muzika?
Přemýšleli jste jaký by   byl ten film kdyby tam byla   trochu ostřejší hudba? Ne?   My ano a taky jsme na tom   trochu zapracovali a   výsledkem byl potěšen nejen   náš tým ale i jeden   nejmenovyný redaktor   nejmenovaného časopisu o   filmech. Škoda jen že je v   podstatě ilegální věc   protože nevlastníme   autorská práva takže to   nemůžeme nikde veřejně   šířit ale představte si   místo Mobyho třeba Paparoach   nebo Linkin Park nebo Limb   Bizkit. prostě to zní o   něco líp. Ale i originální   hudba je skvělá tím ji   nechci nijak snižovat. Mám   tenhle film rád přestože   jsem zatím nezažil tak   skvělou věc jako je sex při   kradení aut ani osobně   neznám žádného z   Mephisových mazlíčků.Co   dodat? Pěkný auta rychlý   auta, angelina v koženým a   jeden přiblblej truhlář.   Ani policajti v tomhle filmu   moc moudrosti nepobrali:)
Obivan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2008
Kradení aut pro nelegální   organizace profesionály, je   opravdu znamenitý nápad,   který se cení. Film na mě   působí zvláštním dojmem,   ve snímku panuje skoro stále   dosti napjatá atmosféra, a   to dodává silně na   dramatičnosti. Naštěstí to   má i děj, který má hlavu a   patu, což u podobných filmů   moc často není vidět a taky   má kvalitní herecké   obsazení.
Brikca
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.6.2009
Filmy o rýchlých autech mám   ráda, ale myslím že rychle   a zběsile je mnohem   podařenější snímek, ale i   tak přehlídka pěkných aut   za podívanou vždy stojí.
sylwikk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2009
Film, kterej mě rozhodně   nezklamal a hodně mě bavil.   Nicolas Cage tu byl super jako   vždy. Tohle je přesně ten   typ filmů, který miluju -   napínavej, akční a docela   sem se u toho i zasmála.   Super!
bouncer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.9.2003
60 sekund
Hezká auta, dobří   herci...ale pomalejší tempo.   Hezká podívaná
AlCapone
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Bonba film o autech s   Nicolasem Cagem a Angelinou   Jolie:) Je se na co   koukat,nudit se rozhodně   nebudete...
Petr406
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2012
Další film co miluju. Akce,   skvělé auta, skvělí herci.   Celej film prostě frčí.   Oči mi jenom zářily, když   se objevil Ford Mustang   Eleanor, který zbožňuju.   Jen do toho, zkoukněte ten   film :).
Warrior7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.1.2010
60 sekund je film, který se   podle mého názoru, stal   průkopníkem mezi filmy s   automobilovou tematikou. Až   po něm se objevily hity   jako Rychle a zběsile a jim   podobné. I když je film   už postarší, vždycky se na   něj rád podívám...:-)
Luky
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2005
Film je skvělý - nejlepší   na tomto filmu je soundtrack a   našlapané auta.
artcrime
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.2.2005
angelina joli..kustka.
Hakamiah
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.6.2011
Tak nějak jsem se nedokázal   ztotožnit s lidmi, kteří se   živí krádežemi a přesto   jsou vykreslováni jako   hrdinové, natož jim fandit.   Jinak je film dobře   zpracovaný, honičky jsou   napínavé, auta nablýskaná,   ale to je tak celé. Nicholas   Cage ani Angelina Jolie mi v   tomto filmu nesedli.
sluníčko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.8.2006
60 sekund
Super akce to se mi líbí ! A   Nicolas Cage tady.
T800
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2008
Super
Tento film je fakt super. Je   to uz klasika medzi   automobilovou tematikou. Vrelo   odporucam da sa to pozerat   dookola a to auto ach   jaj.Nicolas Cage bol fajn aj   Vinnie Jones usiel od Angeliny   Jolie som ale cakal viac   ostatni boli dobry.
basi
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.5.2007
Tenhle film mě dokáže   potěšit, protože je na co   se koukat. Nablýskaný fára,   který se snaží ukrást   banda bývalých lupičů   luxusních aut. I když   zápletka je mírně omšelá,   tady to vůbec nevadí,   protože to vynahrazujou   vesměs sympatičtí   hrdinové.A taky se určitě   budete těšit na happy end a   ten přijde.Můžu doporučit   všem, kteří mají rádi   filmy o autech natočené po   staru.
renod
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
pár sekund
poměrně dobré   představení, jak svět díky   těmto mazaným frajerům,   připravuje jiné frajery a   boháče o pár vyfachčených   strojů. I herecké obsazení   si myslím bylo zvoleno   dobře. Nicolas Cage opět   nezklamal . Ani jeho kolegové   z brandže
lucy.v
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.12.2008
Jeden z filmů, kde vypadá   Nicolas Cage sexy. Angelina   Jolie také. Super akční   film, vtipný, napínavý,   rychlý sled událostí bez   nudných pasáží, vřele   doporučuji! Viděla jsem to   nejméně 6x a stále je na co   koukat. Tenhle film neomrzí.   A ještě si u něj   prohlédnete super káry!
kamil.ice
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.8.2009
kdo má rád auta, tak   doporučuji. K vidění je   spousta nádherných aut a   holek :-) ..
stixman
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.11.2008
Velmi dobře zahraná role,   ještě lépe zahrje   opilce....Je vidět, že   dokáže zahrát cokoliv,   kohokoliv...
vlas58
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2009
film je perfektní,výkony   hlavních hrdinů i když v   záporných rolích nemají   chybu,krásná auta
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Tehle film jsem viděl už   dávno,ale stejně si ho   pořád dobře   pamatuju,výbornej Nicholas   Cage v suprovým akčním   snímku.
monchu
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.11.2007
Tento film má skvělou   atmosféru, vtip a to všechno   na pozadí bezkonkureční   hudby. Tenhle film patří   mezi moje nejoblíbenější.   Rozhodně doporučuju vidět.
fifoml
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.2.2005
Nadhera. Krasne auta, krasne   holky a par trhlych chlapku. A   to vsechno v pekelnem tempu   "Eleanor". A Nicolas   Cage zahral supr svou roly   spickoveho zlodeje aut...
luca-luciano
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.8.2009
Nicolas Cage si tímto filmem   a spoustou dalších neustále   upevňuje svoji oblíbenost u   mě. Film není tím stejným   jako třeba rychle a zběsile,   taxi a tyhle filmy. Kdybyc se   pořádně nedíval tak bych   ani Angelinu nepoznal skrz   těch vlasů. Film je skvělý   a herci taktéž.
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2004
Nicholas Cage jako hodný   brácha, Angelina Jolie jako   jeho kamarádka a spousta   pěkných aut – to ani   nepotřebuje takový dobrý   příběh, jaký ve filmu je.
vratik7
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.6.2008
Docela dobrej film o tom jak   se dá "jednoduše"   ukrást 50 luxusních aut.   Obzvláště se mi líbilo,   když Cage prchal v Shelby GT   500.
holcinazmoravy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2008
Myslím, že tenhle film je   jeden z mála akčních   filmů, na který se člověk   dokáže dívat hodně často.   Mě osobně ani chvilku   vydechnout, abych pak ztratila   nit jako u jiných filmů.   Herecké obsazení naprosto   vychytané. Takže: kdo tenhle   film čirou náhodou neviděl,   tak vřele doporučuju!!
SID-RCD
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2014
Krásný filmík, moc se mi   líbil. Doporučuji po   zhlédnutí tohoto filmu, hned   neusedat do aut a počkat až   z vás ten adrenalin trochu   vytěká.
Berny.GB
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Film určitě zaujme i   diváka,který automobilismu   přiliš neholduje. Mě se   jako milovníku motorismu 60   sekund samozřejme líbí i   když děj je až snadno   předpovídatelný. Potěší   herecké výkony (Cage zahraje   snad cokoliv). A samozřejmě   autíčka,americká   klasika,italská moderna a   další evropské ikony   potěší každého   příznivce "nadupaných   bouráků".
okopavel
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2009
Napinávý film,strhujíci   tempo od začátku do konce   taký dobrá zapletka,kdo jste   neviděli vřele doporučuji.
BiTch_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.1.2011
Tak to už je hodně dávno co   sem tenhle film videl a tolik   sportáků v jednom filmu sem   nevidel a myslím že jich v   žádném jiném ani tolik   nebylo.Jednoduchej fajn   nápad..klišé se záchranou   bratra,celkem správnackej   chlapík se zásadama.Cage je   dobrý herec a tady byla   dobrá parta a dobrý   káry.Škoda jen že tam   místo Shelby GT nebyl (jak   puvodne mel být) McLaren F1   ale i tak dobrá oddechovka...
standa.kasna
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.3.2008
Tento film mě zas tak uplně   nenatchl ale nebylo to až tak   zle.
Podivejte se sami   a uvidite udelejte si vlastni   nazor.
FuriousG
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.7.2018
60 sekund
Výborný film, pěkná auta   (hlavně Eleanor) a skvělé   obsazení. Dal bych 10 z 10   ale ukrást 50 aut běhěm 24   hodin fakt nejde. Jinak film   naprostá klasika, která mě   snad nikdy neomrzí.
gorilus
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.9.2007
Tento film mal úspech hlavne   pre hviezdne obsadenie a   skvelej muzike.Je to film v   ktorom nechýbaju krásne   ženy rýchle autá a to nám   mužom v podstate stačí na   príjemný filmový   zážitok.Aj napriek tomu v   deji nás nič zvláštne   neprekvapí rozhodne tento   film odorúčam.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2009
60 Sekund
Nicolas Cage jako bývalý   lupič sportovních vozů,   musí ukrást přes noc x   desítek luxusních vozů, aby   zachránil bratra od smrti!   Pomáhají mu v tom jeho   přátelé! Těšte se na   luxusní vozy, krásnou   Angelinu Jolie a skvělou   podívanou
sussy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 3.8.2005
Mám ráda auta, mám ráda   akční filmy dokonce i   podobnou hudbu jako byla ve   filmu, tak proč tenhle   snímek prostě nemůžu   hodnotit líp? Připadá mi,   že chyběl děj a na téměř   dvouhodinový film mně to,že   v něm hraje Nicolas Cage a   krásná Angelina Jolie   přijde sakramentsky málo.
Poe64
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.10.2008
Rozhodne je to dobrý film,ale   za najlepší Cageov by som ho   nepokladal.Prevyšuje ho Con   Air a Mesto anjelov.Film má   veľmi dobré   obsadenie,vtipné a dobré   akčné scény celkom dobrú   hudbu a známku 7
slajd
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2011
Jeden z nejlepších filmů o   autech. Dobrý děj s   precizním obsazením.   Angelina Jolie a Nicolas Cage   jsou naprosto skvěle sehraní   herci
Ramax
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.4.2005
průměr
neurazí ale ani nenadchne.   Prostě takový ten klasický   holly woodský průměr. Pokud   nemáte co dělat klidně se   koukněte, ale o nic   zásadního nepřijdete :-)
Nalimex
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.9.2007
Autááááááá
Skvelé autá, autá,   autá......
Kto má   rád autá príde si na   svoje,inak to nemá až tak   zlý dej ako to niektorí   ,,fajnšmekri,, kritizujú
cira
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Kdo má rád pořádná   auta,krásnou angelinu a   stačí mu průměrný   děj,tak pro něho je tenhle   film šitý přesně na míru.
Grassazione
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2009
Dokonalá parta zlodějů,   dokonalá auta, dokonalá   Angelina Jolie a ještě k   tomu blond. No co víc si   přát? :D
Ajkir
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.3.2010
Ikdyž po pár letech musím   uznat, že je to taková ta   klasická americká akční   konina, tak je to pořád můj   první film, na kterým sem   byl v kině a proto z   nostalgie 6/10 :)
Anamorph
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2009
Lamborghini, Ferrari, Porsche,   Aston MArtin, ... a hlavně   Ford Mustang GT 500 Shelby!   Sakra, tohle autíčko bych   bral a určitě nejsem tady   sám. Pysky Andželíny   Džolí jsou tady ale platný   asi jako horkej čaj v parným   létě.
Peto508
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.1.2008
Zaujímavý film o kradnutí   aut.Scenár nie je   bohviečo,akcia ťiež nie.Ale   oplatí sa čakať až na   koniec.Záverečná akčná   scéna ked policajti   nahánajú Shelby mustang je   perfektne natočená,škoda   že ich v tomto fime nebolo   viac.
Misachan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2006
Auta moc nemusím,ale po   tomhle filmu naráz člověk   lituje,že nemá fůru   peněz,aby si mohl některou z   těch krásných slečen   koupit...nebo být stejně   dobrý zloděj jako N.Cage v   60 sekund.
belvel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.12.2012
kdokoliv, kdo miluje N.CAGE   nebo A.JOLIE a navíc   parádičky s auty. musí   tenhle film vidět- sice celou   dobu fandíte zlodějům aut,   ale to je ve výsledku jedno
Lilly
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.4.2008
Vždycky, když se dívám na   tenhle film, tak po zkouknutí   mam chuť jít něco   podniknout, nevim proč..je   takovej hodně akční a   dokáže mě naladit! Myslim,   že je fakt povedenej a dá se   na něj dívat furt dokola:)
Šolc
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2011
Muj názor
miluju tenhle film ! miluju ty   auta miluju to herecké   obsazení je to užasný film   který by měl dostal aspon   1000x oskara ! viděl jsem ho   snad 120x
aluKa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2006
Novodobá pohádka
Kvalitou tenhle kousek sice   nedosahuje jiných, ale   Angelina Jolie a Nicolas Cage   prohánějící se s Eleanor   po L.A. a k tomu skvělá   muzika...prostě mě to nutí   se k tomuhle filmu zase   vracet.
Petrusis
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.1.2004
Průměrný snímek s dobrým   hereckým obsazením, nic   víc, nic míň. Bohužel.
Zdendulinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2008
Úžasnej film plný akce,   krásných aut a loupeží.   Nicolas Cage je skvělej herec   a Angelina Jolie je sexy.
pepamitas
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Akce
Akční, milostný, zábavný   film s hvězdným obsazením a   velkým nábojem. Vše   okořeněno rychlými auty,   krásnými ženami, trochou   romantiky, lásky a hlavně   stálé akce. Myslím si, že   se jedná o velmi povedený   snímek, který jde ve   šlépějích všech dalších   filmů, kde silné stroje   hrají jednu z hlavních   rolí. Nikolas Cage a Angelina   Jolie jsou skvělí.
miken
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Film s dějem... no radši   nic, je to jasné od   začátku. Ale o tomhle ten   film není, je o autech,   rychlosti, muzice. Nádhera.   Kdo nehrál na Počítači   Drivera, ten to nemůže   pochopit. Ten zvuk osmi- a   víceválců, pořád se na to   dá dívat. jenom mě   fascinuje, jak v podobných   filmech všichni děsně   řadí, i když mají   automat...
Melory_Nox
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2006
Nicolas Cage má ve filmu   správný výraz, bud   extremně klidný nebo je na   něm vidět, že kjdesi   hluboko je v něm zaryta   nervozita a napětí. Jinak   film o rychlých autech,   kvalitních šoférech, gangu   a prachách. Je to zkrátka   jízda pro ty, co maj rádi   pořádný káry
muad
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2007
ra
Ukrást 60 aut za 1večer a   ještě se chytnou s   nejlepší herečkou na   place??jde to, tenhle film o   tom dává přesvědčivý   důkaz.Prý se během jeho   natáčení vypil 6-ti   násobek smrtelné dávky   kofeinu, já bych týhle   kachně věřil, všichni tam,   až na mlčenlivého boba,   vypadají, že v něčem   jednou.Teda kromě   mlčenlivého boba.
Dexfree
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Sice jednoduchý scénář,   ale stojí to za to. Super   obsazení, super hudba, super   auta, prostě super film :-)
izzy
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.8.2009
::::::::::::70%::::::::::::::::
60 sekúnd tohto filmu som sa   nudil, ostatok som od   vzrušenia slintal vankúš   :). Mne osobne sa tento film   veľmi páčil už len vďaka   skvelému hereckému obsadeniu   (Nicolas Cage, Angelina   Jolie). Po dlhom, ale veľmi   dlhom čase sa objavil   poriadny film o autách, a o   ich zlodejoch, o pekných   kočkách, a tak dalej...   (Angelina bola   neprekonateľná aj so svojimi   vlasmi). Správnemu   obľubovateľovi áut sa tento   film bode božsky páčiť :)   Príjemnú zábavu!
Leroy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2005
Velmi kvalitni film o krasnych   autech. Po odchodu s kina   budete mit nutkani prohnat ty   svoje Skodovky :)
djkoma
Hodnocení:
Přidáno: 22.10.2004
Až na pár zajímavých   scén, aut a hlášek nuda,   která neuteče za 60 sekund.
dravgunov
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.9.2004
Přeci jenom filmů s   pořádnejma kárama se dělá   málo a + je ještě Nicolas   Cage
Boxer666
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Hustý, fakt mazec, hodně   dobrej film kterej je nabitý   dynamikou, nevzpomínám si,   že bych se snad i na vteřinu   začal nudit jak u ostatních   "akčňáků"
Určitě doporučuji se   kouknout jak se film točil,   je velmi zajímavé vidět   reálný pohled ;)
Berrunda31
Hodnocení:
Přidáno: 6.1.2009
Myslím si ,že tento film je   přesně takový jaký jsem   čekala.U toho filmu není   třeba zamyšlení,je to   takový odpočinkový druh.Je   v tom ukrytý smysl pro   napravení se,láska a poto   rodiny.Opravdu je mým   oblíbeným filmem.
leon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2004
nechápu
Nezlobte se na mně, ale   jestli tomuto filmu někdo   nedá alespoň 7, tak filmům   vůbec nerozumí.
spojla
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.8.2008
Skvělý film kde Nicolas Cage   zahrál výbornou roly   zlodějíčka, který musí   zachránit svého bratra před   mafiánem. Skvělé akce a   hlavně honičky po městě.
Majkl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.2.2004
Lehce naprůměrný film. Dal   bych tomu víc, ale ten   závěr... prostě americkej   doják... "Bratrská   láska..." Mohli to   udělat líp... Ale stojí za   to se na to podívat.
Torision
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.12.2007
Jeden z nejoblíbenějších filmů
Mno jo, musím dát 10 a   prohlásit, že tohle je jeden   z mejch nejoblíbeneějších   filmů. Film, který jede od   začátku do konce, s   výborným obsazením, hustou   atmoférou, docela slabším   záporákem (asi jediná   slabina filmu) a především   ďábelským soundtrackem,   kterým se nemůže pochlubit   snad žádnej film a mj.   přenádhernou károu Eleanor   (mňam, mňam, mlask !). A   závěrečná honička v   právě Eleanoře je to pro   mě prostě pastva pro oči.   Prostě je to film, kterej   jsem viděl už asopň 20x a   můžu se na něj dívat furt   dokola a nikdy mě nepřestane   bavit. I když koukám, že   jsem jeden jedním z mála,   komu se to tak líbilo. Mno,   co se dá dělat.....
150koni
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.5.2006
Tomuto filmu se z mé strany   nedá nic vytknout. Moc se mi   líbil a je to jeden z mála   filmů, na které se rád   podívám znova.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih6458minih6458Giarrettiera Colt (1967) 
Giarrettiera Colt n
minih6050minih6050Den, kdy se zastavila Země (1951) 
The Day the Earth Stood Still n
minih146883minih146883Jackie (2016) 
Jackie n
minih145737minih145737El lago de las vírgenes (1982) 
El lago de las vírgenes n
minih120600minih120600Exterminátor (2013) [TV film] 
Invasion Roswell n
minih52754minih52754Katalin Varga (2009) 
Katalin Varga n
minih148768minih148768Vetřelec: Covenant (2017) 
Alien: Covenant n
minih24908minih24908Jiná žena (1994) [TV film] 
Another Woman n
minih173282minih173282Smrtelné proroctví (2016) 
Trigger n
minih58450minih58450Bohatýr z hor (1942) 
Georgij Saakadze n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Gone in 60 Seconds (1974)

 Gone in 60 Seconds (1974)
Gone in 60 Seconds n
 
Žánr: akční / krimi / drama
Země: Spojené státy americké
Režie: H. B. Halicki

(remake)

TV Program

ČT1 - Hezká holka to má těžké (1975)...

09:40 - 10:05

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Výborná SHOW

09:25 - 10:10

22 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Zlatá labuť (2023) [TV seriál]

09:35 - 10:55

12 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Zalez do spacáku (2024) [TV se...

09:25 - 10:35

22 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190272
Osobností: 697372
Fotografií: 762965
Plakátů: 375675
Obsahů a biografií: 177913

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10