Zari

Komentáře uživatele renod

renod

renod zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  radis

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 44
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.5.2009
takový správně   přemrštěný film.Víme   houby,jak se tehdy žilo,   takže když si to pan   Emmerich představuje takto,   tak mu to nechme. Taky žili,   taky určitě měli mezi sebou   tlupy spory. Není zrovna   lehké nabouchat do 100 minut   hraného filmu všechno   možné jak si   představujeme.To bychom mohli   točit filmy sami :-). Líbilo   se mi to, bylo to   odpočinkové a úsměvné.
100 pušek (100 Rifles)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.5.2009
western
westerny jsem rád četl jako   malý kluk.V kině zíral s   otevřenou pusou a očima   připíchnutýma na každém   pohybu herců na plátně a   chvíli byl jedním z nich.Ač   téměř všude popisovali   Indiány jako chamraď či   verbež,měl jsem je raději   než kovboje a bylo mi jedno   jaký je to film a na čí   straně je "pravda".   Stejně jako většina filmů   tohoto žánru se mi fim také   líbil.Když člověk dospěje   nedívá se jen na děj filmu,   ale třeba i na místo kde je   film točen :-) .
2012
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.12.2009
zajímavé. V kině by to asi   mělo lepší zvukovou   kulisu.Ale vyjde to   nastejno,když musím číst   titulky. Nekoukám na filmy   pořád, takže mne hlavně   pořádně mrazilo z těch,   byť počítačových efektů.   Obsah filmu jasný, o čem by   to jiným bylo, ale proč se   nepodívat. Vrchnost světa   opět myslí jen na sebe. US   prezident opět   "geroj". Sice to   vše okolo člověka vtáhne   do děje a připadáte si,že   to vše opravdu sledujete   skrze okna letadel, ale   zároveň vás u toho napadne   "když se posunují   tektonické desky, vše se   hroutí v neskutečnu a   takovou rychlosti, tvoří se   různé vodní, písečné,   sněhové či vzdušné víry   a v moři či oceánu tsunami   to nemluvě o otočení   pólů, jak je možné že   ještě letíme?". A v tu   chvíli se z toho děje pomalu   vytáhnete a opět jen   zíráte na monitor   počítače s úšklebkem na   rtech.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
Ohnivá brána
dal jsem plnej počet ... i   když je to typicky americky   přepísknuté. Historický   román Ohnivá brána:Bitva u   Thermopyl od Stevena   Pressfielda je vynikající   oproti tomuto americkému   "dílu", jenže tuto   knihu a tedy i bitvu zatím   nikdo jiný nezfilmoval.   Poměrně příjemně jsem se   svezl na této filmové vlně   :-) .
36. komnata Shaolinu (Shao Lin san shi liu fang)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.5.2009
jeden z prvních filmů s   technikami bojových umění   či samotného kung-fu, který   jsem viděl jako mladý   hoch.Každá choreografie   těchto scén je náročná a   čím víc herců a   kaskadérů se zapojí tím to   graduje. samozřejmě jsou k   dispozici i triky a efekty,ale   nevadí.Když toto umění   neumím, tak jej rád shlédnu   buď na přímých   vystoupeních či alespoň ve   filmu.
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
pár sekund
poměrně dobré   představení, jak svět díky   těmto mazaným frajerům,   připravuje jiné frajery a   boháče o pár vyfachčených   strojů. I herecké obsazení   si myslím bylo zvoleno   dobře. Nicolas Cage opět   nezklamal . Ani jeho kolegové   z brandže
7 vteřin (7 seconds)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2009
béčkovej - nebéčkovej
béčkovej -   nebéčkovej.Třeba   déčkovej.Ukažte mi v   dnešní době co je teda   vlastně ÁČKOVEJ   film,hmmm.Už jsem to v   těchto komentářích   nezahlédl ani nepamatuji.Buď   je to dobrej film nebo   slátanina. Jako v každém   moderním akčním filmu zde   hrají agenti, ženy, zrada,   má to zamotaný děj a je jen   na režisérovi jak jej   zamotá do nevidelna. Často   se bojuje a stříli.Kdyby se   vám trochu nelíbil,tak se do   konce nedívate.A pokud jen z   důvodu jej pak označit   "B", tak nevím,   nevím co tato společnost   vlastně chce.
8 MM
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2009
dost zajímavý, trochu   šokující a v jistém smyslu   i odtajňující snímek,   který nám ukazuje další a   další zákoutí světa   lidí.Jak jinak může lidská   rasa žít. Tam kam se Nicolas   Cage dostal se svým   pátráním po jedné dívce,   tam by měl asi v normálním   světě zaděláno na mnoho   případů až do důchodu :-)   .
9 1/2 týdne (Nine 1/2 Weeks)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.5.2009
filmík nasáklý   erotikou.Vyšel v odbě kdy mi   nebylo 18 a o to víc byl pro   mou osobu jeho obsah   přitažlivý.Zaroveň se   zminla politická doba a do   Čech se hrnulo kde co. I u   nás na tu dobu fascinující   příběh.I pro nás v Evropě   známé herecké obsazení.   Vůbec jej nelze srovnávat s   dneškem a přístupem ke   všemu možnému. Má svoje   image své doby.Je to totéž   jako srovnávat film Pomáda s   dneškem - nesrovnatelné. A   totéž platí pro 9 a půl   týdne.
Acid House (The Acid House)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.2.2009
viděl jsem tyto povídky již   poměrně dávno,cca před 8   lety.Ač mne název filmu   nijak neupoutal,mrknul jsem   tehdy na popisek zezadu kazety   a řekl si proč ne.Dobře   jsem se u nich pobavil.Líbilo   se mi dobarvení hudby   jednotlivých příběhů.
Adios Django (Texas, addio)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.5.2009
svistot kulek
chvíle   ticha...zamyšlení...ústy   vyřčená urážka...rychlá   otočka a rychle cvakající   kohoutky koltů odpalujících   náboj za nábojem z   bleskurychle tasících   zbraní u pasu.Bandy   Mexikánů ozbrojených   zbraněmi všech druhů a   ověšených pásy s   náboji,které si nedokáží   poradit s dvěma zkušenými   pistolníky a navíc   bratry.Svůdné ženy....na   které se nebere žádný   ohled.Kdo vyhraje?
Aeon Flux (Æon Flux)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.3.2009
překvapivé
popravdě jsem čekal   slátaninu. Nevěděl jsem o   něm nic bližšího a ani si   na internetu o něm nic   nezjišťoval. Takže jsem si   film nechal až na horší   chvíle...ále příjemně   překvapil.Dle mého názoru   to je určitý náhled i na   dnešní svět.Vše co dnes   odehrává, může dopadnout   jako v tomto filmu.Když   vynechám akční části   filmu, tak zbytek má svůj   mnohem hlubší význam a   pohled.A v tomto díle mne   nezajímá jak skvělý herci   ten film natočili. Opravdu   nerad kritizuji a raději   chválím.Jsem divák, ne   filmař.
Aféra Thomase Crowna (The Thomas Crown Affair)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
nudící se milionář
to je tak,když se milionář   nudí :-),má na co si   vzpomene ale stejně mu to   nestačí.Chce si prožít   nějakou akci s pořádným   adrenalinem a kdž to bude   mít co dočinění se   zákonem, ještě lépe.A   když hlavní roli ztvární   pro ženy jistě přitažlivý   herec Pierce Brosnan a krom   úsměvu předvede i nějaký   ten kousek z herectví,přidá   trochu souznění s   režisérovými nároky, tak   je se na co dívat.
Agent bez minulosti (The Bourne Identity)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2009
myslím dobře vyvážená   realita...muž který neví   kdo je...rychlé   přemýšlení, rychlé   jednání i reakce...dobré   bojové scény bez toho aby   všude bylo zbytečně moc   krve...agent bez minulosti,ale   nevzaný na milost. Velmi   pěkná podívaná. Určitě   se podívám víckrát.
Avatar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 3.2.2010
blbost, taková směsice   žánrů v jednom filmu - mezi   dinosaury běhat s moderní   zbraní, tssss ..........
Bourneovo ultimátum (The Bourne ultimatum)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
agent 2
řekl bych i líbivější   než " první díl "   :-). Přesnost a   přemýšlivost opět na   scéně . Ukázka moderní   podoby války a toho, když se   to vymkne z rukou i těm   zkušeným .
Bournův mýtus (The Bourne Supremacy)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
agent
džery ovládající bojové   umění, přesnou střelbu,   ovládá svoji mysl, je o krok   vpředu než   pronásledovatelé - prostě   agent.
O to je to   lepší, žejde o chlapíka v   podstatě ze součastnosti a   my si můžeme aspoň na   chvilku čichnout k tomu co   ovládá tuto zeměkouli. Jak   agenti překrucují historii   po staletí .
Dost   dobré ....
Cesta bojovníka (Pathfinder)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
Cesta
Hodně dobrá záležitost,   mrknul jsem víckrát,   některý scény jsou velmi   dobře udělané.   Fascinující, strhující   děj. HMM, tak nějak to tehdy   vypadalo a dost možná   ještě hrozivěji .
Cesta do středu Země (Journey To The Center Of The Earth 3D)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.2.2009
zábavný
Fakt zábava, prostě   pohodovka. Zasmál jsem se,   občas trochu sebou cukl,   když tam byl správný střih   na správným místě, byť se   dal, jak tu někteří píší   - předvídat, ale tak co. Je   to taková pohádka pro   dospělé nebo dospívající?   To je jedno.
Prostě   jsem se s chutí mrknul na   filmeček, nehledal jsem tam   zápory nebo super klady.   Nerad kritizuji filmařkou   práci (i když sem to   párkrát už tady někde   porušil), když ji sám   neumím. Někdo by mohl   říct" druhej Indiana   Jones", ale copak v   dolech by někdo čekal   štafle. Pradávnej svět ve   středu Země? No a, proč ne.   Ten film nás má pobavit a to   splnil. Kdo má rád akční   filmy, ten z něho   "ujetej" nebude.   Zajímavé efekty a svým   způsobem nastavený důvtip a   vtip. Jde jen o to kdo ho kdy   a jak pochopí, a na které je   kdo zrovna   "frekvenci" . :-)
Copak je to za vojáka...
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
pro mne osobně jeden z   nejlepších   československých filmů.   Jistě kritiků bude asi víc.   Film z tehdejšího   vojenského prostředí, v   němž nejde o jednu nudnou   pasáž, ale naopak je   propojen do několika po sobě   následujících akcí s   propojením i do civilního   života a s klasickými   vtipnými českými situacemi   ...
Černý jestřáb sestřelen (Black Hawk Down)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
jestřáb
hmm, dobře zfilmováno, v   návaznosti na skutečnost a   film i vytvořená   počítačová hra - nebo na   skutečnost a hru udělaný   film? Nevím, ale skutečnost   byla 100% daleko horší.   Nevím, kde to točili, ale   vylíčit nám věrohodně   poslední minuty života   některých amerických   vojáků na cizím území se   jim určitě podařilo.
El Cid
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
myslím, že na dobu kdy byl   tento velkofilm vytvořen   není v podstatě co dodat.   Bez počítačových efektů s   pár filmovými triky. S velmi   početnými statisty,   solidními kulisami by měl   získat srdce nejednoho   filmového bojovníka
Gladiátor (Gladiator)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
gladiátor
můj opravdu dost oblíbený   film svým velmi dobrým   zpracováním, bojovými   scénami, příběhem, hudbou.   Mám teda raději první   polovinu filmu, ale i ta   druhá k němu patří. Viděl   jsem jej hodněkrát.Není co   dodat, mám prostě rád   bojové scény a dobře   natočené historické filmy.
Království nebeské (Kingdom of Heaven)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
jeruzalém
Když nad samotným   příběhem zavřu obě oči,   tak je zbytek jistě povedené   dílo.Dobrá kamera, střih,   místa natáčení, výprava i   odvedená herecká   práce.Málo kdy kritizuji   film na němž mne něco   zaujme a k jeho shlédnutí   přitahuje. Od toho jsou zde   jiní.
Lovci pokladů: Kniha tajemství (National Treasure: The Book of Secrets)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2009
jedničku jsem neviděl,jak ji   tu zmiňuje většina. Film se   mi líbil. Odpočinkový,   sledován se zaujetím i s   úsměvem. Kam všude lze   schovat části nějaké   hádanky z níž má být   legenda, poklad nebo jen   iluze. Nápis na soše, mapy   ve starých stolech v   místnostech dvou hlav   různých států a co udělat   pro očištění jména svého   rodu nebo z toho aspoň i   něco vytěžit.
Lovec krokodýlů (Crocodile Hunter)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.2.2009
Skvělý chlap, dobře podané   i zahrané některé scénky   pro kameru.A ty co byly mimo   kameru - kousnutí,   ušktnutí, jež musel řešit   se štábem a jistě jich   nebylo málo. Vše suprově   vysvětlené, záchrany všech   možných zvířat od   hlodavců po největší savce   Země. Škoda tragického   setkání s rejnokem.
Octopus
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.2.2009
totální bláto
Sice sem se včera dodíval do   konce, navíc v noci, ale   větší slátaninu už jsem   snad neviděl. Nalákala mne   ponorka, nějaké ty   podmořské záběry ponorek -   dobrý, hezká a přitažlivá   doktorka pro mužské oko,   taky dobrý, mega krakatice   dejme tomu, ale jinak   totální blbost - obsah děje   a ten konec - to už si snad   filmaři dělali z lidí   blázny. Bomba, která má   původně zlikvidovat celou   zaoceánskou loď, ji ani   nerozhoupe po podmořském   výbuchu na vlnách, ale   zničí krakatici, která   přežila předtím všechny   snahy kapitána z ponorky o   její likvidaci a ten agent co   vpluje s miniponorkou do   jejího chřtánu to ještě   přežije!!!Boha !To je pardon   - "volovina".
Odstřelovač (Shooter)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
muška
viděl jsem ho před 2 dny -   teprve. ALe lukrativní   záležitost ze života   profesionála. Lze věřit,   že co se natočí, se i ve   skutečnosti aspoň jednou   stalo. Jako film dost dobrá   záležitost. Takový   protivník je absolutní eso .
horor?
do poněkud jiného světla   postavená hlavní postava   kněžny Alžběty   Čachtické. Lehce erotický   stín mi zpříjemnil tento   krátký film s pohledem na   vnady našich snad   hereček.Jinak dost strohý   děj, skoro loutková   scenérie.Na dvě vyjímky se   vše odehrává ve   středověké   "koupelně".Dokonce   se mi zdálo,že několik   záběrů se v něm   naklonovalo minimálně 2x po   sobě ob pár minut.
I   erotické filmy nabídnou víc   zábavy i když víme dopředu   o co tam od začátku půjde.
Psi, chcete žít věčně? aneb Peklo u Stalingradu (Hunde, wollt ihr ewig leben)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2009
zajímavý snímek,   proložený autentickými   záběry z II.světové   války. Dobře viditelná   tehdejší víra a idea   některých německých   vojáků s nimiž odjížděli   na frontu a následné   setkání s realitou a   postupným rozčarováním.
Hlad, nemoci, zranění,   nedostatek jídla i munice -   do toho oznámená a   oboustranně přijatá pauza s   hudební vložkou - a opět   vše vrácené zpět do   zaběhnutých kolejí se   smrtí v zádech a   přibližujícím se koncem   6.divize německé armády.

TV Program

ČT1 - Ach, ti milí hosté (1985) [TV ...

14:00 - 14:20

6 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

13:40 - 14:40

26 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

13:35 - 14:35

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

13:30 - 14:30

36 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce