Duben

Komentáře uživatele pepamitas

pepamitas

pepamitas zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 30
100 žhavých tygřic (Girl Fever)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Odpočinek
Pro pohodičku na nenáročný   večer dobrá zábava ve stylu   amerických   bláznivin.Scénář je   postaven zcela jednoduše, ale   v konečném důsledku je   jenom základním motivem,   který se dále rozvíjí ve   smeči několika skečů a   člověk se chtě nechtě   musí začít smát.. Hluboké   myšlenky ale od filmu   nehledejte..
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Pro děti i rodiče
Klasická pohádkově   odpočinková komedie pro   děti i pro rodiče. Klasické   ztvárnění a ztělesnění   zlé paní proti malým   dětem, kterým výtečně   sekundují domácí mazlíčci   dalmatinové. příjemná a   odpočinková pohádka se   vším, co k postrašení a   výchovným účelům pro   děti stačí. Klasický   rodinný odpočinkový film.
102 dalmatinů (102 Dalmatians)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Pokračování
Pokračování klasické   komedie pro děti i pro   rodiče už nebylo tak   zábavné, jako první část,   snaží se spíš někde   navázat a hledat další a   další zápletky, tak trochu   uměle. Jinak opět   odpočinková pohádka se   vším, co k postrašení a   výchovným účelům pro   děti stačí. Klasický   rodinný odpočinkový film.
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Akce
Akční, milostný, zábavný   film s hvězdným obsazením a   velkým nábojem. Vše   okořeněno rychlými auty,   krásnými ženami, trochou   romantiky, lásky a hlavně   stálé akce. Myslím si, že   se jedná o velmi povedený   snímek, který jde ve   šlépějích všech dalších   filmů, kde silné stroje   hrají jednu z hlavních   rolí. Nikolas Cage a Angelina   Jolie jsou skvělí.
A.I.: Umělá inteligence (A.I.: Artificial Intelligence)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Super
Je to vážně zajímavý a   inspirující film. Nikdo   neví, jak bude v budoucnu   svět vypadat a tato vize je   tak reálná, že by se jí   člověk ani nebránil   Otevírá spoustu otázek na   daná témata související s   lidksou existení a hledá   možná řešení. Myslím,   že pro zamylšení je to   vynikající film
Balada pro banditu
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Klasický český muzikál,   snad jeden z mála, které se   staly kultovní. Kdo by neznal   písničky a podání   Miroslava Donutila coby Nikoli   šuhaje? Jednoduchý děj,   líbivé písničky, jasný   příběh, krásná příroda,   určitě spousta pohody při   natáčení a výsledek je   víc než známý snad všem   věkovým skupinám.
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Klasika
Dnes již klasika s Arnoldem.   Ve své době měl za cíl   šokovat a uopozornit lidi na   to, že se objevuje nová   skupina akčních hrdinů.   Myslím, že se to Arniemu   povedlo dokonale. Film sám o   sobě není nijak hlubokým   dílem, ale má spád, nápad,   akci a vcelku i děj. Vše   pochopitelně založeno na   výkonu a pomstě hlevního   hrdiny.
C. a k. polní maršálek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Nezapomenutelný Vlasta   Burian. K tomuto člověku,   panu herci, snad není třeba   žádných komentářů.   Posunul komedii ve filmovém   pojetí na mnohem vyšší   úroveň a dokázal, že i   slovem se dá zaujmout. V   éře němých filmů je jako   jeden z prvních českých   herců, který udal nový,   pohotový směr.
Calcium Kid (The Calcium Kid)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Slabota
Podle hlavního představitele   jsem se těšil, ale tato   spíš e komediální   autobiografie mě zklamala   tak, že jsem to ani   nedokoukal do uplného konce.   Nemyslím si, že by si film   kladl nároky na oskara, ale   zaujmout by mohl i jinak než   jen opakováním toho samého.
Casino Royale
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Spousta akce, spousta svalů   spousta velkých gest, ale je   to ještě Bond? Všichni si   asi pamatujeme uhlazené   elegány v podání Pierce   Brosmana, lae tot je něco   uplně jiného. Opět je tu   skvělá technika, veškeré   vymoženosti, ale 007 je   prostě jiný. Budeme si na to   asi muset zvyknout, ale vývoj   jde dál.
Cesta do Ameriky (Coming to America)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Edie Murphy a jedna z jeho   dalších rolí, kde exceluje.   i když ne vždy je to   přesně to, co by to mělo   být a spousta vtipů a   skečů jde až do absurdna,   ukazuje nám ve filmu   možnosti, které skýtá   Amerika pro každého bez   rozdílu. Je to pohodový   romantický film, kde o nic   moc nejde, jen o rodinné   pobavení.
Cesta do pravěku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Snad každý si prošel   všechna období vývoje   naší země společně s   těmito kluky. Klíčem se   stal trilobit, který pouť   začal a symbolicky ukončil.   Na to, že film je víc než   50 let starýá, tak stále   přináší okouzlení toho   tajemna a neznáma, které   bylo v dávných časech   naší země.
Garfield 2 (Garfield: A Tail of Two Kitties)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Zklamání
Tak toto bylo zklamání. Sice   se tvůrci snažili přesunout   film do jiného prostředí a   udělat trochu jinou   zápletku, nedostali se však   přes ohlas a náboj prvního   dílu. Garfield neurazí, sem   tam pobaví, ale nenabízí   nic nového, co by už v   jedničce nebylo.
Garfield ve filmu (Garfield: The Movie)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Komedie
Je to takový rodinný   filmeček. Nepřekvapí,   nenadchne, neurazí, ale   klidně si pádí svým tempem   po poli lehké rodinné   zábavy pro každý den a pro   každý věk. Můžu jen   doporučit, pokud se chcete   odreagovat a pobavit. Hlavně   co se týče dubingu, tak   Vladimír Čech je ten pravý   pro českou mutaci filmu.
O človíčkovi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Byl snad někdy na světě   větší frajer, než   človíček? V pravěku, sám,   nikdo ho nic nenaučil, nikdo   mu nic zadarmo a bez   přemýšlení nedal..   Perfektní večerníček   vypovídající o procesu   učení u každého z nás.   Pro děti podnětný seriál,   který umožňuje rozvíjet   fakntazii, ocž dnešní   naturistické večerníčky   už nemají. Moc doporučuji.
Paparazzi
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Zajímavý a aktuální   námět filmu. Je jasně   vidět, jakou moc mají media.   V dnešním světě totiž   vládnou právě všichni tito   pisálci a paparazziové.   Není to film plný   hvězdných jmen, jen ukazuje   poměrně surovou realitu,   kterou se lidé, kteří se   něčím proslaví, musí   snášet a trpět.
Piráti z Karibiku: Na konci světa (Pirates of the Caribbean: At World´s End)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Blíží se
Tak uvidíme, jak se tvůrci   poprali s vyvrcholením celé   trilogie. Našlápnuto je ke   skvělému kasovnímu trháku   a hlavně k další vlně   popularity pro Johny Deppa. je   fakt v této roli naprosto   úžasný a nezbývá, než   věřit, že jack Sparrow by   opravdu takto jednal a takto   se choval. Snad i děj a   scénář naplní kvality   hereckých výkonů.
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
První
A tak to začalo. Kdo si   myslel, že tento projekt bude   jen výstřelkem, asi bude   zklamán. Akce, rychlost,   hbitost, vtipnost, to vše   dokázal v tomto filmu   strhnout na sebe hlavní   hrdina - kapitán, kterého   sesadili. Bravurní výkon   předvedl Johny Depp, který   propůjčil své postavě   nezaměnitelný charakter. Je   skvělé, že pokračování   na sebe nenechalo dlouho   čekat.
Piráti z Karibiku: Truhla mrtvého muže (Pirates of Caribbean 2: Dead Man's Chest)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Dvojka
A máme tu pokračování,   které rozhodně má co   nabídnout a proti prvnímu   dílu není jen slabší   dvojkou. Sice je zřejmé, že   první díl byl jaski   ukončen, ale byla spousta   možností, jak pokračovat a   to se tvůrcům rozhodně   povedlo. Kdo viděl, jen   potvrdí, jak moc dělá na   image celého filmu výkon   Johny Deppa
Pulp Fiction - Historky z podsvětí (Pulp Fiction)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Quentin
Nemůžu si pomoct, ale tento   film se stal jedním z   vůdčích v černé komedii,   kde se prolíná několik   osudů na sobě nezávislých   postav a v jednom nebo více   bodech se postupně   střetávají. Velmi dobře   promyšlené a zahrané a   navíc podmanivá, impulsivní   a skvělá hudba. Není to   film pro každého, ale můžu   jen doporučit.
Rabín, kněz a krásná blondýnka (Keeping the Faith)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Lehká odpočinková komedie.   Nehledejte žádnou zapeklitou   zápletku. Tři přátelé - 2   kluci a 1 holka jsou ideální   skupinka, kluci jsou   přátelé až do dospělosti,   oba vedou život jinou vírou,   kamarádka je manažerka.   Když jim oběma po letech   vpadne do života, není o   komické situace nouze. Velmi   dobré herecké výkony.
S čerty nejsou žerty
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Klasická česká pohádka.   Herecké vákony, prostředí   a milé zpracování nám   rozhodně může dávat klid,   že tyto starší české   pohádky budou aktuální i   pro naše děti. Rozdíl mezi   zlem a dobrem a lidskou   povahou je nasnadě snad v   každé osobě, která se do   děje zapojí.
S tebou mě baví svět
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Komedie století
Ne nadarmo byl film zvolen   komedií století. Milý a   úsměvný příběh tří   kamarádů a jejich rodin   zpečtětný výletem   tatínků s ratolestmi do   zimních hor. Jeden z   nejpovedenějších rodinných   filmů 80. let a myslím si,   že jen málekterý jej může   v dnešní tvorbě překonat.
Sahara
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
AKce a komedie
Vtipné, plné akce, zápletka   se záchranou světa. Prostě   pravá akční a dobrodružná   komedie s nádechem hledačů   pokladů a zastavování   padouchů. Posazeno do   atraktivnícho prostředí   Afriky, kde nikdy nevíte, co   se za další dunou může   přeihodit. rozhodně   doporučuji ke zhlédnutí.
Stormbreaker
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Odpočinek
Řekněme, že je to takový   James Bond v plenkách. Má to   nápad, spád, rychlý a   akční děj, ale není to   bondovka jako taková.   Každopádně pro celou rodinu   příjemná a pohodová   zábava, jinak od toho nic   víc nečekejte. Nápad je to   skvělý, ale nepřichází   nic moc nového, co bychom už   z ostatních filmů neznali.
Wild Wild West
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Super
Akce, western, přestřelky,   novinky v technologickém   pokroku a záporák, co chce   ovládnout svět. Komedie   opepřená vším, co nabízel   vývoj technologie na přelomu   19. století ve fraku   divokého západu a s trochou   toho humoru Willa Smithe.   Klasický odpočinkový   žánr, kde bránice má   volný průchod.
X-Men
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Ano
Rozhodně doporučuji ke   zhlédnutí. Film má nápad,   děj je situován do   exkluzivního prostředí,   technika je na prvním místě   a lidské osudy jsou v rukou   několika vyvolených. Moc   pěkná sci-fi podívaná.   Hlavně na začátku by od   toho človběk nic takového   nečekal, ale poté, co se   Logan dozví, co se mu mohlo   stát.. Celý jkolotoč se   roztáčí.. Jen se   podívejte.
X-Men 2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Horší
Oproti prvnímu X-menovi je   dvojka slabší, ale   neznamená to, že by neměla   čím zaujmout. Zápletka je   stále stejná, bojují proti   sobě dva hlavní a   nesmiřitelní, ale osudy se   rozkreslují i u dalších   postav. Myslím, že film   nepřinesl nic převratného,   ale nebyl nudou.
X-Men: Poslední vzdor (X-Men: The Last Stand)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Rozuzlení
Mělo to být vrcholné   rozuzlení, místo toho film   nějak utekl a nic moc se   nevyřešilo. nevím, jestli   už tvůrci neměli nápady   nebo jen chtěli nechat sérii   dojet do finálního doku a   zaparkovat. Každopádně je   to na filmu poznat a i když   jsou tam retrospektivy, film   sám o sobě je již jen nic   moc kino koukárna..
xXx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Nástup
Opravdu nářez. Rychlá auta,   nelegální závody,   adrenalin, potíže s policií   a nakonec se z jednoho   zlodějů aut stane tajný   policista.. Sice jen takový   oddechový film, ale nenudí,   je plný akce a nápadů a   hlavně rychlých kol,   adrenalinu a svalů.   Podívejte se sami a   uvidíte..
1
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697863
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178291
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10