Duben
ohodnotit

Vyměřený čas

In Time

Další název:
I'm.mortal; Vymedzený čas (SK); In Time - Deine Zeit läuft ab
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
3.11.2011
„Zítřek je luxus, který si nemůžete dovolit.“

Komentáře k filmu Vyměřený čas

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 44
cerfik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.11.2014
Milé překvapení - skvělý   ústřední námět a vůbec   celková originalita   příběhu není nijak   sražena do plitkosti. Justin   Timberlake a jeho herecký   výkon mě také mile   překvapil a nutno dodat, že   spolu s Amandou Seyfried jim   to opravdu skvěle ladí.   Možná to mohlo být ještě   lepší, ale já si tenhle   originální filmový počin   opravdu vychutnal a užil.
majkronyk
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2017
10+
Moc pěkně natočený film o   tom, jak elita vládne světu   a ti chudí můžou dělat co   se jim zlíbí, ale nic s tím   prostě nenadělají. Jestli   má takhle vypadat blízká   budoucnost, tak díky, ale   nechci.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2012
VYMĚŘENÝ ČAS

Jak jednoduché. I bez   tradičních prvků sci-fi,   bez cizí planety, vetřelců,   digitálních robotů nebo   čehokoliv efektně   příšerného. Stačí   jednoduchá, zato skvělá   myšlenka a její   inteligentní naroubování do   akčního příběhu a máme   skvělý film, plný napětí.   Takto málo stačí k   vytvoření moderního   thrilleru, který zaujme   mnohé diváky. Myšlenka   filmu mi připadala nová,   neotřelá a velmi dobře byla   zakomponována do celého   příběhu. Toto se podle   mého názoru opravdu povedlo.   Herecký projev často   diskutovaného Justina   Timberlakeho rozhodně   nezatracuji. Pravda je, že ve   filmu jsou příliš   zdůrazňovány klady   hlavního hrdiny, který   bývá přirovnáván k Robinu   Hoodovi, tím film získává   náboj politického levicově   propagandistického díla,   obhajujícího humanistické   hodnoty, ale mně to nevadí.   Kolik je filmů, které staví   na stejném základě –   Batmanem počínaje … a   nikomu to nevadí. Jednoduše,   mně se to líbilo a za ten   neobvyklý pohled na svět,   kde má čas hodnotu   nejvyšší, dávám i já   poněkud vyšší hodnocení.
georginaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.3.2012
Tak tohle se opravdu moc   povedlo, škoda že ještě   nenafilmovali toho otce a víc   i o matce, aby člověk měl   větší přehled. Jak se   říká "míň je někdy   víc" tak i tak bylo na   co koukat. Nápad byl skvělý   a i výborně zahrané. Palec   nahoru :-)
RM
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2012
Pro mě to byl zajímavý   zážitek. Nevím, kde se bere   ta vlna kritiky. Námět   skutečně velmi dobrý,   padouch velmi houževnatý   honící pes, no a Amanda -   mě se velmi líbila, byla   rozkošná.
Jarda1420
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.2.2012
Zajímavý nápad
Zajímavý nápad a námět.   Film splnil má očekávání.   Dobré herecké obsazení.   Každopádně mohu jenom   doporučit!
reby
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.12.2011
Krutej film a krutej nápad na   film, kde všechno řídí   čas, bohatý bohatnou a jsou   nesmrtelní, chudý chudnou a   umírají,film který   vypovídá o dnešním světě   až na to že nemůžeme být   nesmrtelní, novodobej robin   hood, pro mě jeden z   nejlepších filmů tohoto   roku
Natalia_Budz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.10.2020
Bonnie a Clyde v matrixu...
Musím říct že plakát   k filmu mně neoslovil.   Smrdělo to další americkou   love story, což mi úplně po   chuti není. Ale byla jsem   velice příjemně   překvapena. Člověk se opět   na chvíli zamyslí nad   křehkostí života a   marnění časem. I takhle by   život mohl vypadat. A co si   budeme (dámy) .. na muže   jako je Justin Timberlake a   Cillian Murphy se hezky kouká   vždy :-D .
FuriousG
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.5.2014
Velice zajímavé a skvělé   pojetí toho, že čas jsou   peníze ! A Justin mne opět   utvrdil v tom, že je lepší   herec, než zpěvák
Utah79
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2014
Jelikož jsem milovník sci-fi   tak tenhle film mě opravdu   nadchnul, opravdu velice   dobrý nápad místo peněz   čas... Sice bych tam pár   věcí trochu vytknul, ale   9/10 myslím, že je dobré   hodnocení. ;)
kanyak
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2012
dobré, chválím!
Po delší době jsem viděl   zas nějaký film, který má   myšlenku a nezůstane v   zapomění někdě hluboko v   mé mysli. Mám rád filmy   tohoto žánru a proto tento   snímek velice chválím.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.11.2012
Pro mě překvapivě slušná   sci-fi se zajímavým   tématem. Pár hluchých   míst, třeba ta v kasinu, o   co napínavější byla ta,   když hlavní představitel   "vyčasoval" jednoho   padoucha, přičemž právě   tahle parta grázlů mi   připadala v celém příběhu   značně navíc. Timberlake   docela i hraje, Amanda běhá   na podpatcích jako srnka a   jak už bylo zmíněno níže,   nožky má výstavní a bez   její blonďaté hřívy jsem   jí ani nepoznala. Ale ten   konec, to si opravdu tvůrci   mohli odpustit.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.1.2012
In Time
Vyměřený čas mne zaujal   hned jakmile jsem viděla   trailer k tomu pro mne jako   bonus bylo to, že tam hrál   můj miláček Matt Bomer. Mé   nadšení tak nějak opadlo po   několika minutách kdy se   svou rolí skončil Matt a   musím říct, že nějakou   dobu jsem si musela zvyknout   na Justina Timberlaka, který   mi normálně nevadí, ale tak   nějak mi to vše nešlo   dohromady. Nakonec se objevila   Amanda S. a konečně mi tam   Justin zapadl, protože spolu   tvoří solidní pár.   Snímek, který je hodně   originální a vtáhl mě do   děje, i když konec jsem si   představovala trochu jinak,   ale jinak o akci není nouze a   který patří k vydařeným   filmům letošního roku.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2017
Velmi zajímavý námět   sci-fi příběhu, kde mimo   jiné vyznívá i určitá   kritika moderního   kapitalismu. Platí se tu za   vše s využitím času ze   svého vlastního života.   Jít do práce, vydělávat   několik hodin, potřeba   nakoupit nějakého jídla a   prostě nějak žít.   Odpočítávání má každý   na ruce, kde se ukazuje, kolik   času komu zbývá. A tak tzv.   elita žije věčně, protože   věda našla způsob, jak   zastavit lidem stárnutí. A   jak jinak, je to všechno na   úkor chudých. Manipulace   lidí tak, aby z toho měli   prospěch jen ti bohatí.   Snímek by sice mohl být   daleko živější a snad i   akčnější, ale i tak se   jedná o zajímavý filmový   koncept k zamyšlení.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2013
Nápad na film geniální.
Ta myšlenka s tím časem   mě opravdu překvapila.Ovšem   musím říct, že velmi   mile.Čas na život místo   peněz...skutečně   zajímavé.
Z   hereckého ansáblu mě   zaujala sice asi jenom Olivia   Wilde, ale můj názor na film   to nijak nezměnilo.
Pro mě osobně velké   překvapení.
Myslím   si, že až to uvidí a   ohodnotí ještě více lidí,   tak ten film půjde v   žebříčcích nahoru.Ale je   to jenom můj názor.
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.12.2011
Nebudu zde opakovat, co zde   již bylo napsáno přede mnou   typu Bonnie a Clyde   apod.Andrew Niccol přišel s   originálním námětem a   pohrává si z otázkou   věčného života.Justina   Timberlakea prostě nemám   rád, ale dokáži ho   přetrpět.Amandě Seyfried to   zde úžasně sluší, ale   nejzajímavější postavou   pro mne byl Cillian   Murphy.Sledování děje mne   naprosto pohltilo a velmi   rychle mi to uteklo.Akčních   sekvencích je poskrovnu, ale   ty jsou pouhou třešničkou   na dortu tohoto   sci-fi/thrilleru, který   stojí za vidění.
goranchorvat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.4.2012
In Time
Nesmírně zajímavý nápad   naroubovaný na pár ohraných   klišé. Přesto slabších   80% za originalitu, tempo,   temnou sugesci budoucnosti   podanou novátorským   způsobem. Dlouho jsem nebyl   tak zaujat myšlenkou kterou   film prezentuje. Jinak   Timberlake u mě definitivně   opuští zařazení zpěváka   k herci.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2011
Čas, ten co se skrývá v nás....
Nebudu šetřit chválou, mně   osobně se film velmi líbil,   skvělý nápad, že se jednou   v budoucnosti, bude platit   osobním časem. Timberlaka a   ani Amandu jako herce moc   nemusím, ale tady jim to   sedlo. Vypadali jako   futuristický Bonnie a   Clyde....Za mně 80% :-D
collen
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.12.2016
Sledovala jsem s pusou   dokořán a se zatajeným   dechem, jako bych i já měla   pod kůží čip času.   Výborný námět, dramatické   momenty a neschází tu ani   trocha romantiky...moc   zajímavý film a vede k   zamyšlení, kam až může   třeba dojít lidská   společnost.
Nepatřím   k fanynkám sci-fi ani   thrillerů, ale tohle se   opravdu povedlo.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.7.2015
Vyměřený čas
Povedený sci-fi thriller,   který v sobě skrývá   obrovský potenciál, jenž   byl ovšem využit jen tak   napůl. Samotný nápad,   který prakticky realizuje   známe přísloví "Čas   jsou peníze!" je   naprosto geniální. Některé   detaily jsou tady vkutku   nápadité a propracované.   Celkový dojem však kazí   jednoduchý a nevýrazný   děj, který ten skvělý   nápad s časem trochu   potápí. To ještě navíc   zmíním závěr filmu, který   byl bez pořádného   rozuzlení či jakékoliv   pointy.
anetaaneta
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.12.2011
Super podívaná...úplně   jsem si představila, jaké by   to asi v budoucnosti bylo...   Jediné, co se mi nelíbilo,   že jsou ve filmu jen mladí   herci, protože lidé   nestárnou... Ale je to   prostě v souvislosti s   podstatou filmu. Justin   Timberlake fajn výkon, ale   nejvíc se mi líbil Cillian   Murphy. Doporučuji film   shlédnout:)
sarf
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2011
milion let v trezoru
Scifi thriller, Bonnie a Clyde   budoucnosti, akční   střílečka, Jánošík   digitálního věku,   sociální drama, skrytá   komunistická agitka -   všechno v jednom. Kdyby film   udržel temnou atmosféru   první části a odpustil si   "třídní rozměr",   mohl by se zařadit mezi   přelomová díla typu   Matrixu - námětem by se do   takové společnosti hodil.   Ale i takhle dobrá   podívaná.
zeus12xy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2013
in time
již x krát viděný   příběh v originálním   hávu. to nemyslím zle,   akční sci-fi, která mě moc   bavila. hlavní   hrdina,kterému zahyne   blízký člověk-v podstatě   kvůli systému.   Nezbývá,než systém   změnit. Nechybí šťastná   nešťastná náhoda, útěk,   v patách uvědomělý   policajt, zlodějská parta   grázlů, důvěřivý   boháč, jeho znuděná dcera   a láska. To vše je obohaceno   o originální a úžasný   fakt, že to co se krade,   hamižně syslí, platí se   tím, pobírá se to jako mzda   a hraje se o to hazard nejsou   prachy, ale ČAS. Životní   čas jako platidlo. Poctivých   osm hvězd za tak skvělý   námět.
Dymytry
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.11.2011
zajímavý nápad s tím, že   se bude platit časem ,   bohatí budou nesmrtelní a   chudí budou umírat mladí.   Nečekejte od tohoto snímku   mnoho urputných bojů, není   to ten film typu kde se někdo   totálně naštve a všechny   umlátí a postřílí, pár   bojů se tady ale najde.   Překvapilo mě, ale s jakou   lehkostí loupili časové   banky, na to že okrádali   nejmocnějšího téměř   nejmocnějšího člověka na   světě a film je zasazený do   budoucnosti a oni v pohodě   vyloupí x bank s dvěma   bouchačkama. Ale film bavil   od začátku do konce, takže   ho hodnotím velmi dobře,   dávám 8 hvězd a rozhodně   doporučuji se na tento   vydařený snímek podívat
Pecik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.2.2012
Tenhle snímek mě mile   překvapil. Zaprvé Justin   již v několikáté roli po   sobě ukázal, že hrát umí.   Ostatní herci a jejich   výkony taky nadprůměrné a   děj, scénář, myšlenka -   vše více než dobré.   Těžko filmu něco zcela   zásadního vytknout. Snad jen   určitou nesynchronizaci a   házením s tisíci až   miliony let sem tam nebylo   zcela přehledné-co si pod   pojmy představit...
lucymat
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.3.2012
Už trailery nám   naznačovaly, že budeme mít   tu čest s něčím velmi   neobvyklým a originálním.   Při sledování si   provětráme mozkové závity,   pobavíme se a užijeme si   parádní akční jízdu. A   samozřejmě nesmím   zapomenout na romanci - bez   té to prostě nejde, že.
Kdysi bylo všude slyšet   o Justinovi-zpěvákovi, dnes   se může hrdě hlásit do   řad herců. Jeho projev mu   uvěříme, což se týká i   Amandy, protože ta šílená   paruka jí vážně pomohla k   přiblížení postavě.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.1.2012
Vyměřený čas má pár   neotřelých sci-fi momentů   pro které se vyplatí film   shlédnout(např.nádherná   padesátiletá   matka,neustálé časové   zdražování,atd.)Děj je   však často velmi naivní a s   pomocí trochu   "štěstíčka" a   "srdíčka"   nehorázně šablonovitý na   kladné a záporné   postavy.Ústřední dvojice   mě ničím nenadchla.Ale   stále víc se mi líbí herec   Cillian Murphy,protože ten   člověk se s takovým   obličejem snad narodil jako   padouch:)
Xpojntman
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.12.2020
Ono je to s vyměřeným   časem těžké. Na jedné   straně, dobře udělanej   film. Vcelku hezký   prostředí, šaty, auta,   ženský. Na druhý straně je   to sprostá kritika   kapitalismu.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.3.2012
Velmi zajímavě natočený   film, ale bohužel tak trochu   naivní odkazy na Robina   Hooda, Bonnie a Clyde a   další doslova z tohoto   sci-fi filmu čiší a kazí   tak poněkud výsledný dojem.   Škoda.
Georgie2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.12.2011
Výborný námět, v úvodu do   detailu rozvedený, takže   jsem pořád měla být čím   překvapená...no a jak se   blížil závěr, čekala jsem   nějakou pointu, jako že ti   dva akční hrdinové rozbijou   nějaké hodiny nebo jiným   způsobem ten systém zničí,   nebo že rozvedou nějakou   myšlenku zmíněnou v ději.   Ale žádná pointa se   nekonala a poslední půl   hodina mi připomínala spíš   videohru: sbírají body,   ztrácejí body, sbírají   body...Jakoby nedovařeným a   nedomyšleným závěrem (nebo   poslední třetinou) film   hodně ztratil, jinak to jako   sci-fi mohlo fungovat skvěle.
FiL
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.12.2011
Asi se z toho dalo vytěžit   víc. Trochu mi chyběly emoce   na konci a nějaká   zapamatovatelná   scéna(souboj). Ale na jedno   zkouknutí se to dalo
norty
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.7.2012
Zajímavej nápad.Akční   sci-fi a ještě k tomu s   docela dobrým   hercem.Chvilkama sice nuda,ale   jinak celkem napínavej hezkej   film.
Duri86
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.5.2012
Dělá to 109 minut
109 minut filmu , souhlasím   že film postupem času   ztrácí, nápad vynikající   ,na začátku čekáte porci   akce ,ale místy neskutečně   nudí. jako sci-fi ale vcelku   slušné
mat.ilda
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.4.2013
V podstatě se nám, kteří   se od hrdinů lišíme jen   tím, že pro nás peníze   znamenají čas, tato   pseudopohádka snažila   sdělit tu otřepanou   útěchu, že boháči jsou ve   všech systémech   nešťastníci a zbytek   chudého světa žije naplno.   Motto naplňuje americký   Jánošík, který tikající   měnu jedněm bere a druhým   dává, ačkoliv jemu samému   každou chvilku dochází   písek v hodinách. Well well,   nakonec jsem se nebavila   špatně, i když Gattaca to   fakt není a Justin umí   mnohem líp....
jonny.net
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.4.2012
Škoda scénáře
Perfektní námět, bohužel   podle mě nedostatečně   promyšlený scénář. Na   začátku má film   neuvěřitelný potenciál,   postupem času se ale   zvrhává do neuvěřitelného   klišé. To že tam hraje   Justin T. by nebyl až takový   problém, to že je z toho na   konci Bonnie a Clyde už   docela ano...
kockak1
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.3.2012
Další neutěšený pohled na   budoucnost lidstva a podle mě   jeden z nejslabších. Nápad   s vyměřeným časem a   možností získání   dalšího je originální, ale   nedomyšlený. Myslím, že by   se náplň života po 25. roku   zvrtla ve hru na babu s cílem   chytit někoho za ruku... Děj   celého filmu je ale ještě   ubožejší. Začátek byl   zajímavý, jenže pak se to   celé zvrtlo v takové   klišé, že to snad horší   být nemohlo. Níže napsaná   přirovnání opravdu sedí.   Jediné co mě zaujalo bylo,   že má Amanda Seyfried opavdu   výstavní nohy. Ovšem to,   jak běhala na botičkách s   platfomou a vysokánským   podpatkem je hodné obdivu.   Hned jsem to šla také   zkusit:-)
korbelludek
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 19.3.2012
Čas jsou peníze :-D
....a to doslova, tak tohle   mě opravdu dostalo (káva 4   min života, ještě že ji   nepiju :-D) výborný nápad,   tohle mohla být bomba nebýt   toho, že příběh sklouzl do   gangsterky typu Bonnie a   Clyde. V 25 začíná   nemilosrdné odpočítávání   a vaše dny jsou sečteny,   "len bysom vypichol"   jak snadné bylo někoho   vyčasovat; asi bych nikdy   neusnul :-D a v českém   dabingu jsem zvyklý u Justina   na jiný hlas, i tak palec   nahoru :-P
maciii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2012
Futuristická pohádková   verze o dobrosrdečném Robinu   Hoodovi, který bez bázně a   hany bojuje proti lakomému   systému, po jehož boku   cupitá neuvěřitelná (v   negativním slova smyslu)   Bonnie, která se dvakrát   nerozmýšlí a dává   přednost troše vzrušení po   boku atraktivního desperáda   před luxusem nesmrtelnosti.   Mohlo to být mnohem   temnější, surovější a   sugestivnější a mohla jsem   si z toho klidně sednout na   zadek. Takhle mi u toho   akorát celkem příjemně   uteklo 109 minut života.
Phylm
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.7.2014
Nápad fajn
Začátek zajímavý, průběh   klesající, potenciál   nevyužitý. Škoda. Dvakrát   se na to nepodívám. Chtělo   by to lepší zpracování.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 8.9.2018
║Rozpočet   $40miliónov║Tržby USA   $37,553,932║Tržby   Celosvetovo $149,400,000▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   $6,888,848 //počet predaných   kusov 344,615║ Tržby za   predaj DVD v USA $4,699,440   //počet predaných kusov   313,505║ Sklamanie, moc som   bol zvedavý na tento v celku   zaujímavý námet, ktorý bol   prvých 20minút fajn ale   týchto 20minút sa potom   premietalo ako deja vu až do   konca akoby tvorcovia nevedeli   kam nasmerovať dej, čím   upútať, čo chcú týmto   príbehom vlastne povedať,   jedine čo držalo pri vedomí   bola Amanda Seyfried, tá ako   vkusný doplnok to držala nad   vodou a to ani nemusí moc   hrať. Ubehané Béčko za   $40miliónov. /40%/
Nymeria
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.12.2011
takže aby som to zhrnula,   stálo ma to 109 minút a bola   to teda strata času,   strážcovia času by mali   prísť o prácu, lebo tak zle   zaistené banky nemajú hádam   nikde, stále som pozerala na   čas, lebo som sa dosť nudila   a medzi Justinom a Amandou to   vôbec neiskrilo...tento film   teda u mňa nezabodoval...
Zabr
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.7.2017
Zabr
Velká ztráta času :)   Snažil jsem se na tomto filmu   najít něco co by mojí   pozornost udrželo, ale   nádherně jsem u toho usnul.   Tak trochu mi to připadalo   jako reklama na head and   shoulders, nebo jiný šampon   či krém proti stárnutí.   Občas se tam mihl třeba   hezounek umazaný šmírem,   ale jinak ten slum byl až moc   čistý. Nevěrohodné   nezajímavé. Jen ten nápad s   tím platidlem byl trošku   zajímavý.
freddys
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 11.2.2012
Pravděpodobně jeden z   nejhorších filmů, který   jsem za posledních pár let   viděl. Nelogické od   začátku až do konce, dle   jednání hlavních hrdinů   lze polemizovat o jejich   duševním zdraví.Veškeré   postavy mají prvoplánové   charaktery ala ,,pan hodný,   pan zlý,pan za každou cenu   spravedlivý". Co se   týče trikové a visuální   stránky, ani zde nemohu   říct, že by film přišel s   něčím novým či   zajímavým. Výborný nápad,   bohužel provedení   katastrofální.
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 8.9.2016
Hromada keců a canců a kde   nic tu nic. Do toho se vetře   stupid love story a je po   filmu. Teprve po čtyřiceti   minutách to chytne jak takž   šťávu a občas se objeví i   akce. Ovšem pořád je to jen   Bonie a Clyde. Moc mne to   nezaujalo, hlavní hrdinka mi   byla přímo protivná, takže   film, který je k ničemu. A   ten konec? Hanba mluvit,   červená knihovna. Za ten   mažu i těch dvacet ze sta,   co jsem původně mínil dát.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih82422minih82422Afghánistán - Země mé krve (2001) [DIGIBETA] 
n
minih146873minih146873Captain Marvel (2019) 
Captain Marvel n
minih37185minih37185Ztraceno v překladu (2003) 
Lost in Translation n
minih178651minih178651Pomsta (2019) 
Avengement n
minih45992minih45992Teorie velkého třesku (2007) [TV seriál] 
The Big Bang Theory n
minih109823minih109823Kolonie (2013) 
The Colony n
minih5874minih5874Darkman (1990) 
Darkman n
minih2728minih2728Akumulátor 1 (1993) 
Akumulátor 1 n
minih125952minih125952Rezistence (2015) 
Insurgent n
minih25263minih25263Extra život (1997) 
A Life Less Ordinary n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2004) [TV cyklus...

14:35 - 15:25

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

ČT2 - Zapomenuté příběhy 2. světové ...

14:30 - 15:25

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:35

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

50 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190571
Osobností: 697862
Fotografií: 763987
Plakátů: 376623
Obsahů a biografií: 178294

Poslední komentáře

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10