Duben

Komentáře uživatele kanyak

kanyak

kanyak zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 29
Agent bez minulosti (The Bourne Identity)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2009
Jeden z nejlepsich filmu, co   jsem kdy videl! Co k tomu   dodavat vic.
Avatar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.10.2010
super
Jo, tenhle film se vazne   povedl! To co tu pisi nekteri,   nemuze zdrave uvazujici   inteligentni clovek brat vubec   vazne. To jsou pouhe trapne   vykriky lidi, kteri hledaji na   tomto filmu jen vse to spatne,   a pak to tu takto komentuji.   Kazdy muze mit na vec svuj   nazor, jiste. Ale tohleto   nazory nejsou, to jsou ubohe   zvasty. Takze si je strcte   vite kam. Ten film v zadnem   pripade nemuze byt tak spatny,   jak ho tu nekteri popisuji. To   je nesmysl.
Ja ho   hodnotim vsemi moznymi body,   tozhodne je to snimek, ktery   si zaslouzil, takovou reklamu,   jakou mel. Davam 10/10.
Bourneovo ultimátum (The Bourne ultimatum)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2009
Bomba, jeden díl lepší než   druhý. To se snad podařilo   jen u Matrixu a tady.
Bournův mýtus (The Bourne Supremacy)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.4.2009
Opet supr akční triller.   Nemá chybu.
Dějiny násilí (A History Of Violence)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.9.2010
No no, abyste tento film   nepřechválili! Snímek je to   vskutku dobrý, to je pravda.   Ale tvrzení, že je to   nejlepší thriller   posledních let, s tím bych   tak úplně nesouhlasil.   Spíš než thriller bych to   nazval zajímavým příběhem   života jednoho muže. K   napínavému a strhujícímu   thrilleru to má podle mě   docela daleko. Thriller je   thriller, toto je příběh s   pár prvky thrilleru. Celkově   vzato je to ale povedený   film, na který je určitě   dobré se podívat.
Enderova hra (Ender's Game)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.11.2013
Film mě zklamal. Popravdě,   když jsme mířili do kina,   pořádně jsem nevěděl, co   očekávat, příběh jsem   neznal, ale všichni kolem   tvrdili, že je to bomba. No   tak se šlo. Výsledek? První   polovinu filmu jsem se nudil,   v druhé půli dokonce na 15   minut usnul:-( To se mi nikdy   v kině ještě nestalo,   vážně. Asi to byla známka   toho, že tento film vážně   za moc nestojí. Příběh   samotný mě příliš   nezaujal. Nebýt skvělých   efektů, animací a   sensažního zvuku, byl by to,   dle mého názoru, totální   propadák.
Formule! (Driven)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.9.2010
Mně osobně se tento film   líbil. Pravda, je tam   několik, možná mnoho   přehnaných scén, ale jinak   se je na co dívat. Film má   spád, napětí a to je to, co   by měl mít.
G.I.Joe (G.I.Joe: The Rise of Cobra)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.10.2010
Jeizisimarja
Jeizisimarja, co je tohleto za   blbost, to se jen tak nevidi.   Film, ktery nema zadny dej a   jde tam jen o to, jak predvest   digitalni efekty. Po 40   minutach divani jsem toho   temer nechal a uy´z jen tak   po oku koukal a pritom   pracoval na notasu. Neni to   jen muj nazor, film jsem   sledoval spolu s dalsimi 3   úrateli, ale do konce se   dodival jen jeden a i ten   naznal, ze je to kravina.   dobre jsou tam vazne jen ty   efekty.
Hra na utrpení (Amusement)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.9.2010
ubohost
Docela jednoduchý příběh,   celkem uboze probíhající a   nikterak zajímavě se   vyvíjející. Horor spíše   na zasmání, jak blbě a   debilně se lidé můžou v   takových situacích chovat.   Při takových filmech si   vždy říkám: "A   patří jim to, když sou   blbý a jednají vždy na   vlastní pěst a nesmyslně   riskují" Tyto filmy sou   skutečně daleko od reality.   Ale to by holt nebyl film, aby   to tam tak nebylo.
Hunger Games: Vražedná pomsta (Hunger Games: Catching Fire)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.11.2013
průměrný film
toto že má být velkofilm?   já si tedy velkofilm   představuji trošku jinak...   První polovinu jsem se i   malinko nudil a druhá to   svoji krátkou akčností   nijak moc nezachránila...   docela průměrný film...   velkofilmům typu Pán   prstenů, Matrix, Avatar atd.   toto nesahá ani po   kotníky...
Kajínek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.12.2010
Vicemene tak nejak prevaźne   souhlasim se vsim co napsal ve   svem komentari systeman23.   Pravdou je, ze vetsina lidi,   co shledla tenhle film, se   davaji na stranu Kajinka,   pokud uz na ni nejsou. A   tenhle film je jeste vic   presvedci o   "absolutni" nevine   Kajinka a tim se z neho stava   narodni hrdina vetsi nez dosud   byl. A to neni asi uplne   dobre.
No, nezbyva nez   si prat, aby byl jednou tento   pripad radne prosetren a   spravedlive vynesen rozsudek   nad vsemi zucastnenymi. Obavam   se vsak, ze v nasich   zemepisnych sirkach je to neco   zhola nemozneho:-( Bohuzel.
Karetní hráč (Il cartaio)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.6.2009
Nic moc
Sice napinavy, ale krajne az   stupidni film. Rekl bych, ze v   realu by ta zapletka urcite   takto nebyla a policejni   vysetrovani by probihalo uplne   jinak. Je to spise k zasmani,   co se tam na policejni stanici   deje. Ale uplne spatne to zas   neni. Videl jsem mnohem horsi   filmy.
Kult hákového kříže (American history X)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.10.2010
Film jsem viděl asi 5 krát a   vždy se na něj rád   podívám znovu. To drama má   něco do sebe. A cekově,   filmy z kriminálu jsou   většinou dobré.
Líbáš jako ďábel
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.5.2013
provní půlka ušla, druhá stojí za houby...
první polovinu jsem se   jakžtakž bavil, v druhé   polovině však najednou jedna   ztřeštěná a nesmyslná   scéna střídá druhou, a je   z toho akorát guláš, který   mi už vůbec nechutnal.   Jestli toto má být skvělá   česká zábavná komedie, tak   to jsme to teda dopadli...
Matrix Revolutions (The Matrix Revolutions)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2010
Trojka už je asi malinko   pozadu oprpti prvním dvěma   dílům, ale stále patří   mezi mé nejoblíbenější   filmy. Schutí už jsem   skouknul všechny díly   nejmín 4krát.
Memento
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.10.2010
nemá konkurenci
Dost dobrý film. Hodnotit   méně než 9 body to může   vážně jen ten, kdo děj   film nepochopil. A je pravda,   že to se může stát velice   lehce. Přiznám, že sám sem   se na něj musel podívat   dvakrát a i přestože je mi   děj docela jasný, stále   mám nějaké pochybnosti a   pustím si jej zřejmě   ještě jednou.
Mr. & Mrs. Smith
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.10.2010
Mno, ja teda nevím, jako   béčkový film by to bylo   slušné, ale s cílem dobýt   s tím filmová plátna, tedy   o té kvalitě velice   pohybuji. Klasika, všechny   tam postřílí, a ti ostatní   kolem jako střílí všichni   kam, že se jim kulky   vyhýbají?? Z takových   scén, jsem už myslel, že   jsme dávno vyrostli. No, dle   některých režiséru asi   stále ne.
Odstřelovač (Shooter)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.12.2010
Hodně dobrý snímek. Po   delší době zas něco u   čeho jsem se cítil napětí   od začátku až do konce.   Trošku mi to připomnělo   Bournovky. Určitě   doporučuji.
Polibek draka (Kiss of the Dragon)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.12.2010
Podle mě jeden z nejlepších   filmů s Jet Liem. Tady   opravdu předvádí pěkné   kousky. Udivuje mě proto, že   tu má tento výborný snímek   takové slabší hodnocení.   Film jsem viděl několikrát   a nemůžu si jej   vynachválit.
Ponorka U-571 (U-571)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.4.2009
supr namet, dobre zpracovani,   skvely film, co dodat... vice   takovych filmu vzdy jen   uvitam.
Robin Hood
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.11.2010
az na nektere sceny je to dobre
Ikdyz nejsem buhvijaky   historik stredoveku (vice se   spis zajimam o novovek), tak   mi hned po prvnich par   minutach filmu bylo jasne, ze   realne na tomto pribehu bude   docela malo. Ale pokud to   clovek hodnoti jen jako film,   tak je to vcelku dobre.
Román pro muže
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.5.2013
co je toto za román pro   muže, to jsem tedy jako muž   moc nepochopil. Nebýt tady   vynikajícího hereckého   obsazení, samotný příběh   by nestál ani za ty 4   hvězdičky, co sem tomu dal.
Sněženky a machři po 25 letech
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.9.2010
není to špatné, vážně
Měním názor na tento film.   Poprvé jsem to vypnul po 30   minutách s tím, že je to   blbost. Podruhé jsem to   zkouknul s přítelkyní celé   a musím naznat, že to není   zas tak špatné, jak to tu   většina lidí kritizuje.   Jasné, že se to nedá   srovnávat s jedničkou, to   ani nejde a nebylo to určitě   záměrem, ale ten film má   něco do sebe a i ten děj se   po první půlhodince někam   pohne a k něčemu směřuje.   Vážně to není špatné a   dá se nato koukat. Ale   určitě bych v tom nehledal   nějakou hlubší filosofii   něčeho, co tu dělají   někteří pisatelé. Je to   prostě film, který o něčem   vypovídá, ale dělat z toho   nějaké závěry o životě   jedné či druhé generace je   blbost.
Štvanec (The Hunted)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.4.2009
Bezva film, presne takovy, kdy   se clovek nenudi, od zacatku   do konce jedna velka akce a   tak to ma byt! Jednoznacne   doporucuji.
Tahle země není pro starý (No Country for Old Men)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.4.2009
Nesouhlasim s predchozimi   nazory. Pravda, film je ke   konci mozna trosicku   zdlouhavy, ale pribeh je to   jinak napinavy a me se osobne   velice libil. doporucuji.
Transformers
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.3.2009
Blbost
Film, ktery me svym popisem   zpocatku zaujal, bohuzel ve   finale velice zklamal. Takova   slatanina vseho mozneho a   niceho. Rozhodne se tento film   nezaradil mezi ty, na ktere   bych mel jeste nekdy chut se   divat znovu.
Vlkodlak (The Wolf Man)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2010
co to tu plácáte?! Ten film   je každopádně dobrý a   stojí za podívání. Já   jsem se rozhodně nenudil a   doporučuji.
Vosí hnízdo (Nid de guepes)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.3.2009
Nebylo to spatne
Zpocatku sem tento film prijal   dost vlazne, ale zaverem musim   rict, ze to zas tak spatne   nebylo a dalo se nato koukat   az do konce celkem se   zaujetim.
Vyměřený čas (In Time)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.1.2012
dobré, chválím!
Po delší době jsem viděl   zas nějaký film, který má   myšlenku a nezůstane v   zapomění někdě hluboko v   mé mysli. Mám rád filmy   tohoto žánru a proto tento   snímek velice chválím.

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

01:25 - 01:50

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Před půlnocí

01:45 - 02:15

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - November Man (2014)

23:35 - 01:50

133 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

3 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178297
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10

Děvčátko (1978)

Děvčátko
Poněkud kontroverzní drama s   námětem nemálo podobným   filmu „Lolita“ (1962).   Příběh je údajně založen   na skutečných příbězích   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10