Jeden svět
ohodnotit

Total Recall

Další název:
Atto Di Forza; Die totale Erinnerung
Rok:
1990
Délka:
109 minut
Premiéra v ČR:
9.4.1992
„Připrav se na překvapení. Ty nejsi ty, ty jsi nyní já“

Komentáře k filmu Total Recall

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 39
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.3.2012
Film plný dnes již   kultovních scén, zejména   převlek za ženu, sice ani   zdaleka není průměrný, ale   mně se průměrně líbí.
Dabing - dobrý, ale   Ironside - J. Čenský - krok   vedle.
Erkul
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.3.2012
Filmové stavby jsou   neuvěřitelně zajímavé i   po etech, některé scény   jsou spíše zábavné,   než-li dramatické. Ve filmu   je i dnes mnoho symboloického   o lidských vztazích, ať se   vyvíjejí v jakémkoliv   prostředí.
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.9.2018
Nepřekonaná sci-fi klasika,   technickým zpracováním na   úrovni, i když už je to   pár desítek let od vzniku.   Kromě Arnieho na vrcholu,   úžasný záporák Michael   Ironside a jediný film, kde   dostal Arnie do koulí.   Dvakrát.
MARi0
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2013
Total Recall
Patří meyi 501 filmů,   které musíte vidět.
Nominace na Oscara v roce   1991 za Nejlepší střih   zvukových efektů a   Nejlepší zvuk.
Oscar   v roce 1991: Speciální   ocenění za vizuální   efekty.
Total Recall,   je dnes již kultovním   sci-fi, které jistě   nepotřebovalo remake, který   vznikl v roce 2012 pod   taktovkou Lena Wisemana.   Arnold Schwarzeneger byl v   této době už někdo a jenom   jeho jméno přilákává   diváky. Sharon Stone má v   této době své nejlepší   role teprve před sebou, ale   Dougovu ženu předvedla   skvěle. O realističnosti   netřeba diskutovat, je to   sci-fi. Režisér Paul   Verhoeven se ujal tohoto díla   skvěle. Troufám si to   přirovnat k jeho   předešlému filmu   "Robocopovi".   Stylisticky dost podobné.   Prostě když to shrnu, dost   jsem si to užil, a to i přes   to, že se filmaři snažili   přehánět kde to jde. Ať   už se jedná o počet   mrtvých, neprůstřelnost   hlavních hrdinů nebo   neuvěřitelnou shodu náhod,   která každého pronásleduje   všude, kam se jen společně   s kamerou hne. Tuto klasiku by   měl vidět asi snad každý   fanoušek klasické   kinematografie...
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Dnes už velice nostalgický   snímek v představách, jak   by mohla vypadat budoucnost.   Jinak velmi povedené   zpracování sci-fi příběhu   odehrávající se na Marsu.   Špionské drama se ničím   nevymyká od jinak běžných   příběhů, ale zde se   vlastně jedná o vnucenou   myšlenku, které podstoupila   hlavní postava v podání   Arnolda Schwarzeneggera.   Představy spisovatele Philipa   Kindreda Dicka rozehrávají   drama, které jsou podpořeny   vynikajícími technickými   triky, které berou dech i   dnes. Přestřelky, honičky,   přetvářky, pohledné ženy.   Je tu vše, a Paul Verhoeven   to všechno zrežíroval tak,   jak to umí jen on. Snímek   stále má co říct a   potěší každého fanouška   kvalitního sci-fi.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.3.2010
Vždycky jsem měl tento film   rád a naše láska trvá   dodnes :-)
Na svou dobu   je to dost dobré sci-fi.Na a   Arnold - to je přece borec.
Agostino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Tento akčný film s veľkou   dávkou fantázie patrí medzi   najkultovejšie a   najúspešnejšie filmy, kde   hlavnú postavu stvárnil   Arnold Schwarzenegger. Film je   doplnený výbornými   efektami, kúskami ľudskej   fantázie, aj dej filmu je   veľmi putavy v očiach   diváka.
prvosenka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.1.2012
TOTAL RECALL

Na   to, že filmu Total Recall je   letos už neuvěřitelných 20   let, jde o stále zajímavý   film. Samozřejmě, když jsem   jej kdysi před lety viděla   poprvé, líbil se mi ještě   víc. Tehdy tam byly nové   nápady, i technické   provedení triků a ty věci   kolem byly na špičkové   úrovni. Teď jsem se dívala   po letech znovu a mohu říct,   že jsem vůbec nebyla   zklamaná. Sny o Marsu, který   mi připadal dostatečně   reálný, a hlavně memento o   zneužití vědy ve prospěch   jednotlivce je taky stále   aktuální. Možná dnes víc   než kdy dříve. Arnold   Schwarzenegger mi do té role   náhodou velice pasoval. Přes   některé detaily – tak   strašně rychle vytvořená   atmosféra na planetě, že se   chudáci venku ani nestačili   udusit? To jen tak na okraj,   to ke sci-fi patří, proto je   to fiction. Prostě, stále se   mi to líbí, i dnes mi to   připadá zajímavé a   nápadité a že je to   poněkud technicky zastaralé?   Nikdo nemládne. Myslím, že   tento film má co stále   nabídnout a osloví diváky i   dnes, po letech.
Duri86
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.4.2012
Velice dobrý Sci-fi snímek s   mým mega oblíbencem a idolem   z mládí :-) Arnold jako Doug   Quaid kterého to táhne na   Mars, zajde do společnosti ve   které mu dají živé   vzpomínky,jako tajnému   agentovi ,nakonec zjistí že   je doopravdy agent, nebo   ne???? koukněte na film :-)
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2009
Dobré akční sci-fi , které   má dosti zajímavé filmové   efekty , které by dnes byli   nahrazeny více digitálními.   Režisér Verhoeven si zde s   mutanty a dalšími akčními   scénami hodně vyhrál.
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.2.2013
Dnes už kultovní akční   sci-fi s Arnoldem v režii   mistra P.Verhoevena.Tentokát   se vydá Arnie na cestu na   Mars na které ho   pronásleduje parta zabijáků   ale nejdřív ještě dostane   Arnie nakládačku od   S.Stone.Výborné vizuální   efekty a akční scény.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2009
dost dobré sci fi které má   svůj náboj a je skvěle  
obsazeno efekty   jsou skvělé a dynamika filmu   je pěkná
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.5.2009
Sci-fi klasika od autora   Dicka, která se řadí mezi   ty lepší zfilmované tituly   v režisérském podání   Paula Verhoevena, který do   hlavní role obsadil Arnieho a   vyšla z toho svižná akční   podívaná.
enejčel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.2.2012
Arnold je mistr herec. Jrho   figura se úplně hodí do   role Quaida. Na tu dobu   skvěle udělané efekty,   děj, obsazení atd.   Příjemný film, který   jednou za čas potěší.
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.10.2007
Jeden z nejlepších Arnieho   filmů. Brutální a   nezapomenutelná akční   sci-fárna z pera   "úchyla" Paula   Verhovena.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2013
A.Schwarzenegger není jen   obyčejný stavební dělník   Douglas Quaid, ale někdo   úplně jiný a má v patách   skupinu zabijáků. Jeden z   klasických, spíše   kultovních scifi filmů, na   které se kvůli Arniemu   stojí za to podívat. Jistý   problém a proto i méně   bodů mi dělalo poznat, co je   skutečnost a co je fantazie.
superfilmar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.3.2012
Jedno z nejlepších sci - fi   vůbec a jeden z   nejpovedenějších Arnieho   filmů. Má výborné triky,   skvělou režii a výborného   herecké obsazení. Zaujal mě   i netradiční příběh,   který je nejen originální,   ale hlavně má spád a rychle   tempo. Já jsem se u něj   vůbec nenudil a hlavně   finále bylo výborné. Akce   je naprosto suprová,   okořeněná několika vtipy a   klasickými Arnieho   hláškami. A ukazuje, jak by   to tady jednou mohlo přece   jen vypadat. Ovšem takhle je   to jedinečná, originální a   neopakovatelná sci - fi,   která každého zarytého   fanouška rozhodně nezklame.   Já jsem se u ní bavil, jako   u žádného filmu už delší   dobu ne. 80%.
Misantrop
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.3.2011
Tolik oceňované vizuální   efekty časem hodně   zastaraly, ale stále se na to   dá dívat, i když ne bez   častých shovívavých   úšklebků. Já se na Total   Recall dívám jako na dobrou   komedii. Lze v ní však   vidět i dobrou dystopii,   která odhalí, že principy   moci zůstanou stejné i při   osídlení jiných planet.
roox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.5.2015
Filmová klasika
Je až s podivem, že si film,   kdysi distribuovaný hlavně   na VHS, uchoval svý kvality i   napříč milénii! I teď   musí divák prostě obdivovat   nápad a i samotné   zpracování triků... ano,   není to sice dokonalý třeba   jako v Avatru, ale furt ty   triky jsou dobře provedený a   vlastně po letech i   legendární. No kdo by si   nepamatoval vybuchující   hlavu tlusté paní,   rentgenový tunel,   vytahování sledovacího   zařízení nosem a poulící   se oči na povrchu Marsu,   které umí vyděsit ještě   teď. Snad právě proto mne   moc neláká kouknout na   Remake z posledních let. Jo a   k dabované verzi si dovolím   ještě jeden komentář...   chápu, že si Honza Čenský   vždy chtěl střihnout   nějakýho záporáka... ale   prostě je třeba si přiznat,   že se na to nehodí a jeho   dabing Cohaagenova poskoka   Richtera je prostě   srandovní... Přesto ale, za   sebe, hodnotím celý film   vysoko.
charlie1612
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.1.2010
Zdařilá akční sci-fi se   všemi klasickými prvky.   Skupina bezohledných   uzurpátorů, kteří jsou pro   výdělek ochotni čehokoliv,   odboj vedený hrdinou, jenž   si na konec uvědomí sebe   sama a svoji roli v   příběhu, tajuplné   dědictví mimozemské   civilizace a řada akčních   scén podpořených   výbornými a vtipnými   vizuálními efekty. Za   vyzdvižení stojí mimo jiné   obrovská marťanská krajina   obsahující takové detaily,   jakým je futuristický   vláček, v jehož oknech   miniaturní projektory   promítají cestující,   včetně hlavního hrdiny. Za   zmínku stojí také výborná   scéna s rentgenovým   kontrolním skenerem v   podzemce, kde je pohyb   skutečných protagonistů   (včetně psa) nádherně   sklouben s pohybem rentgenem   zobrazených koster na   obrazovce skeneru. S armádou   zmutovaných námezdních   pracovníků a dalších   obyvatel Marsu si autoři   rovněž vyhráli, v   některých případech   možná mohli i trochu ubrat.   Arnold ve vrcholné fyzické   kondici do takových filmů   nepochybně patří.
satyr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2010
Zdařilý akční si-fi   snímek ve kterém Arnold   Schwarzenegger předvádí   svojí schopnost být stroj na   zabíjení.
seagal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2011
Dougovi niekto vymaže   pamäť. Ale on ju chce   späť.
Terminátor 2   a Total Recall patria do   mojich najlepších sci-fi   všetkých dob.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2010
Douglas Quaid si žije celkem   spokojenej život v docela   blízké budoucnosti, kdy už   lidstvo ovládlo sluneční   soustavu. Má ženu, s níž   je už osm let a práci na   stavbě. Ale mimo to má taky   podivné sny, až téměř   noční můry – objevuje se   na Marsu, s jakousi brunetkou,   akorát to nekončí zrovna   šťastně a on se s křikem   probouzí. Jednoho dne   shlídne reklamu na   společnost Recall,   implantující vzpomínky z   dovolené. Rozhodne se to   vyzkoušet a není asi zrovna   překvapivé, že jako cíl   své fiktivní dovolené si   vybere Mars. Něco se však   podělá ještě než mu jsou   vzpomínky vloženy a najednou   po něm jdou jeho bývalí   kamarádi, jakýsi agenti a   dokonce i vlastní žena…Po   několika dalších   peripetiích se dostává až   na Mars a zde navazuje   kontakty s povstalci, kteří   bojují proti Cohaagenovi,   zdejšímu vládci, nebo   spíše diktátorovi, jenže   všechno nemusí být takové   jak se zdá, co když je to   všechno jenom součást jeho   „egodovolené“?
Paul Verhoeven si pro   svůj sci-fi snímek vybral   tuším povídku známého   spisovatele Philipa K. Dicka,   což byl jeden z jeho   nejlepších kroků – nikdo   se nemusel tedy namáhat s   vymýšlením příběhu, což   týhle věci opravdu svědčí   – po začátku se všechno   zdálo až moc jednoduché a   šlo spíše jenom o   průměrnou akci, ovšem   zábavnou akci. S příchodem   Quaida na Mars a hlavně při   setkání s doktorem Edgemarem   to teprve dostane tu   pořádnou šťávu a já si   nemohl nevzpomenout na   kultovní Matrix (dokonce i s   obligátní pilulkou).   Exteriéry i interiéry Marsu   jsou velmi povedené a   závěrečná změna je   opravdu vizuálně krásná.   Povedení jsou i ti všichni   mutanti, ať už umí   věštit, nebo mají tři   prsa. Možná by se hodila   jenom větší jejich   rozmanitost. Jenom mě trošku   zamrzelo že snímek   neskončil na implantačním   křesle – vidět jak   Hauser/Houser či kdo vlastně   odchází spolu s Melinou ve   skafandrech vstříc   zapadajícímu slunci by   docela solidní atmosféru   nejistoty opravdu pořádně   nakoplo, ale místo toho se   dočkáme happyendu, no co,   ale kouká se na to dobře a   přestože Schwarzenegger   rozhodně nepatří mezi mý   oblíbence, tak touhle rolí   si docela šplhnul. Ne že by   měl až tak moc co hrát,   přeci jenom Quaid je zcela   nepřekvapivě nepříliš   přemýšlející horou   svalů, takovej prosťáček,   to Houser/Hauser je úplně   jiná liga:-)
Charlie35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2009
Science fiction není úplně   moje parketa ale Total Recall   se mi dost líbilo. Má to   šmrnc, spád, zápletku i   napětí, co si víc přát.
JVSoolen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.2.2008
Klasicke akcni becko, plne   krve a obcas nejaka ta hlaska.   Presne to co Verneovena   cekame. Nic vic nic min.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.10.2009
V Total Recall se Arnie   ještě nezbavil legračního   přízvuku, kdy klade větší   důraz na souhlásky a trochu   opomíjí důraz na správné   slabiky, i když je vidět,   že rok od roku a film od   filmu zakulacuje ostré hrany,   a angličtina proto z jeho   úst zní stále jemněji a   melodičtěji. Již to není   tak strašidelné jako v   první polovině 80. let,   právě naopak, Arnie dospěl   na přelomu 80. a 90. let do   stádia, kdy hlášky typu   „no shit!“ zní v jeho   podání téměř   unikátně.
Arnie měl   tehdy obecně obrovské   štěstí na zajímavé a   jedinečné projekty, mezi   nimiž Total Recall vyniká   nejen svým naturalistickým a   místy až přehnaně krvavým   a nechutným pojetím   některých scén a filmových   skutečností. Přišlo mi,   že se zde velmi zajímavě   mísí digitální triky a   poctivá ruční práce.   Právě ručně dělané masky   dodávají filmu punc až   vykonstruované syrovosti,   které jsme svědky téměř   ve všech Verhoevenových   filmech. Naopak počítačové   triky zajišťují moderní   vyznění a průhled do   budoucnosti. Ve výsledku pak   oba zmíněné přístupy   skládají dohromady obraz   docela dobře myslitelné   budoucnosti, která nepůsobí   ani v 21. století příliš   zastarale a která ztratila   jen minimum z dřívějšího   šarmu, neboť nestojí jen na   tricích a krvi, ale i na   myšlenkách, výborné   souhře několika žánrů,   ale třeba také na slušných   milostných scénách. A jedna   sexistická poznámka: Sharon   Stone byla tenkrát fakt kus.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2016
Klasika
i po letech stale dobre   kulisy, efekty, masky. Novy   Total Recall tomu nesaha ani   po kotniky. Pro me proste   prava, nestarnouci sci-fi   klasika.
hlavsa5
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2011
Nádherná fantastická   podivaná, story akčnost děj   - vše dobře zapadá k   Arnoldovi. Je to další jeho   dobrý film.
AcidBurn
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.10.2005
Total Recall je mnohými   považován za skoro kultovní   film. Bohužel bezdůvodně.   Sci-fi, které má (na svou   dobu) dobré vizuální   efekty, ale nic víc. Logika   zde neplatí, krev je až   příliš umělá a přestože   zápletka je celkem   originální, dalo se z ní   vytěžit daleko víc. Takto   vznikl minimálně béčkový,   ale místy spíš céčkový   film...a ten konec.
Pokud to kvůli   Schwarzenegrovi   "musíte" vidět,   podívejte se, ale nechtějte   po tomto filmu skoro nic.   Protože taky skoro nic   nedostanete.
Helled
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.9.2013
Skvěle zobrazený film do   budoucnosi přesně jako   Terminátor ale v total   recallu nedává smysl ten   konec.
Markst
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.10.2008
Prostě film Paula Verhoevena,   spousta nepřátel,akce a   dalších věcí u kterejch   jsme u tady toho blázna   zvyklý.
ergotoxin
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Akční scifi, u kterého lze i přemýšlet
Tento film v podstatě docela   dobře vyjadřuje atmosféru   akčněji laděných   Dickových prvotin. Máme   zde utopistickou společnost   budoucnosti, mimozemšťany,   předpovídání   budoucnosti, cestování   vesmírem a taky trošku   psychedeliky; úplně jako   bych to viděl v nějaké z   raných povídek či novel   P.K. Dicka.

Arnie sem překvapivě   docela zapadl; ostatně aby   ne, se všemi těmi   akčními scénami. Grafické   zpracování je zajímavé -   mutanti, základna na Marsu a   hlavně bizarně   technologický   mega-generátor v obrovské   jeskyni. Zvláštní efekty na   tu dobu špičkové   (rentgen, hologramy,   nasazovací hlava atd).

Nejlepší je   ale spletitá   "Dickovská"   zápletka, která se jinak ve   filmech s Arnoldem moc   nevidí. Tak co, bylo to   celé skutečné, nebo jenom   "recall"? :)
Hellish_Satanica
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.12.2006
Někdo to miluje, někdo   nenávidí, já osobně   patřím do té první skupiny   lidí. Film který bude mít   své fandy nejspíš vždycky.   Není to film k zamyšlení,   je to film pro oddech,   napětí, pro zábavu. A je   fajn, a ať si kdo chce co   chce říká, je to klasika a   navíc dobrá klasika a kdo   rád sci-fi určitě   nepohrdne.
kmotr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.4.2008
kmotr
Jeden z nej.filmů s tvrdákem   Arnoldem.Malá pohádka o tom   jak jeden tvrdák zachrání   celou planetu a ktomu má   ještě vypraný mozek.
eso
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.6.2007
Blízká budoucnost. Douglas   Quaid (Arnold Schwarzenegger)   je každou noc pronásledován   snem, ve kterém se ocitá na   Marsu. Během návštěvy   virtuální cestovní   kanceláře zjistí, že mu   byly nedávno vymazány   vzpomínky a ve skutečnosti   byl zcela jiným člověkem.   Jeho pricitnutí z něj náhle   dělá cíl všech jeho   bývalých spojenců i   nepřátel ...
Ancient
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.8.2008
Klasická mlátičková sci-fi   z roku 1990 plná   mutantů,zákeřných   záporáků a svalů chodící   almary Arnolda S.A jelikož je   to klasika, doporučuji.
Becko.O
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.1.2011
Mám rád sci-fi a tohle má   fakt zajímavej námět. Jenom   mi asi nesedlo to provedení.   On Arnold neni nijak extra   herec a nedá se říct, že   by ho tady někdo aspoň   doplnil. Všechno se to tady   dohání jeho silou,   střílenim a snahou navodit   stísněnou atmosféru   (doslova), takže víc než   sci-fi mi to připadalo jak   béčkovej akčňák zasazenej   do prostředí Marsu. A   kdybych měl používat   logiku, tak je tenhle film   rozcupovanej tak na jednu   hvězdičku, protože ve   scénáři je nasekáno dost   chyb. Nic proti Arnoldovi, já   jsem se bavil celkem dobře,   ale nepřišlo nic navíc,   něco, co by ve mě ten film   zanechal. V paměti mi   zůstane jenom Arnold, Mars a   střílení...
Foredoom
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.9.2009
Skvělý film
Podle mého názoru,je to   opravdu úžasný   film.Prostředí,děj i   herecké obsazení jsou velmi   dobré.Tento film,se opravdu   povedl.
Lord_Rayden
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2013
Klasika a jeden z mých   nejoblíbenějších filmů   vůbec, který je pro mě   srdeční záležitostí.   Výborný příběh který je   doplněn na tu dobu o naprosto   dokonalé efekty s výborným   hereckým obsazením.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih16661minih16661Poslední zůstává (1996) 
Last Man Standing n
minih18768minih18768Sheena, královna džungle (1984) 
Sheena: Queen of the Jungle n
minih20121minih20121Šarlatové písmeno (1995) 
The Scarlet Letter n
minih56748minih56748Opravdová kuráž (2010) 
True Grit n
minih44405minih44405Vášeň a cit (2007) 
Becoming Jane n
minih13412minih13412Na západní frontě klid (1979) [TV film] 
All Quiet on the Western Front n
minih54781minih54781Královna Viktorie (2009) 
The Young Victoria n
minih154245minih154245Zmenšování (2017) [DCP] 
Downsizing n
minih40110minih40110Iluzionista (2006) 
The Illusionist n
minih16317minih16317Policejní akademie 6: Město v ohrožení (1989) 
Police Academy 6: City Under Slege n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Total Recall (2012)

 Total Recall (2012)
Total Recall n
 
Žánr: sci-fi / akční / dobrodružný / thriller
Země: Spojené státy americké / Kanada
Režie: Len Wiseman

(remake)

TV Program

ČT1 - Sama doma (1998) [TV pořad]

12:30 - 14:00

13 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

ČT2 - Nedej se

12:25 - 12:50

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:20 - 13:40

23 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Prima - Closer (2005) [TV seriál]

12:30 - 13:25

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10